Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Salvați la finiș!

Greu de cântărit acest amical dintre selecționatele U21 ale României și Belgiei, terminat 3-3 la Cluj. Greu din două pricini. Că ambelor echipe, calificate la Euro 2019, le-au lipsit numeroși jucători. Gazdelor măcar opt-nouă eligibili, Pașcanu, R. Marin, I. Hagi, […]

Permalink to Salvați la finiș!
vineri, 16 noiembrie 2018, 4:35

Greu de cântărit acest amical dintre selecționatele U21 ale României și Belgiei, terminat 3-3 la Cluj. Greu din două pricini. Că ambelor echipe, calificate la Euro 2019, le-au lipsit numeroși jucători. Gazdelor măcar opt-nouă eligibili, Pașcanu, R. Marin, I. Hagi, A. Ivan și alții, câțiva promovați la naționala mare. Nici oaspeții n-au aliniat cea mai bună formație. Între absenții lor, portarul De Wolf (Lokeren), Tielemans (Monaco), Bakkali și Dimata (ambii Anderlecht), ultimul fiind, ex-aequo cu Samatta de la Genk, golgeterul lui Jupiler League, cu 10 goluri din 15 etape.

Cealaltă dificultate de apreciere se leagă din faptul că antrenorii Rădoi și Walem au schimbat nouă, respectiv zece fotbaliști! În timp ce Walem a înlocuit după pauză întreaga garnitură din câmp, Rădoi i-a folosit în premieră pe Căbuz, Ciobotariu, R. Grigore, Vl. Dragomir, Drăguș, Olaru și R. Moldoveanu. S-au distins Vl. Dragomir, Olaru și Drăguș.

Întâlnind un adversar redutabil, echipa României s-a clătinat. Chiar a suferit, probă că s-a văzut condusă cu 1-0 și, până în minutul 90, cu 3-1. Sigur că, deoarece nu s-au predat, „tricolorii” au dovedit atitudine. Au demonstrat moral și așa au reușit să evite înfrângerea in extremis. Pe de altă parte, deși Rădoi a scuzat evoluția neconvingătoare prin modificarea sistemului în 4-3-3, prestația băieților a lăsat de dorit. Fără să fie motiv de dramă, nici de bucurie nu e.

Cum i-a trecut glonțul pe la ureche, am tras concluzia că Rădoi e un antrenor serios, de perspectivă, dar și unul cu noroc. În treacăt fie spus, l-a ajutat și arbitrul Iulian Călin, care a fluierat penalty, la 0-1, într-o fază în care Mbenza a pus mâna pe Vl. Dragomir. L-a împins ușor. Adevărat patriot, „centralul” piteștean s-a crezut la baschet, însă 99 de arbitri dintr-o sută n-ar fi indicat punctul cu var!

În general, U21 a amestecat reușitele cu poticnelile. Dezinvolt, fin, Drăguș (foto) a avut multă poftă de joc. La fel, Vl. Dragomir și, spre final, Olaru și Ciobanu, autorii golurilor 2 și 3. Din păcate, vedetele au cam ars gazul. Apatici și egoiști, Man, Moruțan și Fl. Coman au jucat în dorul lelii. Poate că au resimțit tensiunea de la FCSB, unde se duce o luptă la baionetă pentru titularizare. Posibil. Cert e că toți trei au dezamăgit.

Acest egal smuls la potou ar trebui să-i dea de gândit lui Rădoi. Să constituie un avertisment. Părerea mea, și nu numai, e că timpul căutărilor, al experimentelor, s-a încheiat și că Mirel are datoria să se fixeze asupra unui lot de 20-25, pe care să-l aducă la același numitor. Să-l asambleze. Nu mi se pare chiar nimerit să vorbești despre 53 de candidați când a mai rămas jumătate de an până la CE din Italia și San Marino! De acord că e rău să dispui de puțini jucători. Nu-i bine însă nici să ai foarte mulți și să nu știi pe cine să alegi.

Evident că acestei generații i se cuvin felicitări. Grație ei, România va merge la Euro după 20 de ani de pauză. Atât că și precedenta calificare, cu Pițurcă pe bancă, a fost una încheiată en fanfare, opt victorii din opt meciuri, după care echipa a clacat la turneul final, găzduit chiar de noi. A pierdut toate trei partidele! Să nu se supere admiratorii lui Burleanu, dar performanța din 1998 merită considerată superioară, pentru că au participat la faza finală opt formații, nu 12 ca în prezent. În sfârșit, Rădoi trebuie să fie inspirat și vigilent pentru că istoria are uneori obiceiul să se repete. Să sperăm că nu și de data asta.

Comentarii (48)Adaugă comentariu

liviu (333 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 16:54

Iuresul din final nu face uitat jocul slab. De data asta a fost cu noroc dar data vitoare s-ar putea sa nu mai fie. Aveti dreptate cu stelistii morti in ghete.

Dan T (51 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 17:12

Tot ce ajunge pe mana "priceputului" Becali se pierde. Sunt de nerecunoscut. In afara de cifrele alea fanteziste de transfer care vor ramane in folclor mult timp incolo ei saracii nu mai arata nimic. Ca le mai paseaza vreunul in fata portii si pun latul de acolo, asta nu e progres. Pacat de ei.

teo stemate (23 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 17:30

Mie mi-a plăcut meciul, chiar dacă belgienii au părut mai siguri pe ei şi ne-au dominat, în unele momente. Dar cred că băieţii noştri au avut mai multe ocazii de gol. Au fost câteva naivităţi în centrul apărării noastre, cel puţin două din golurile lor au venit din astfel de naivităţi. Dar ai noştri au pasat bine, din prima, pe iarbă, cu o siguranţă surprinzătoare, pentru categoria lor de vârstă. Iar golul lui Olaru a fost unul foarte frumos, mi-a amintit de unele din golurile decisive ale lui Iniesta. Remarcatul meu personal: Rus. Încurajat de un anturaj bun, ar putea ajunge un fotbalist mare.

a dica (283 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 17:37

Maestre, cu regret trebuie sa spun ca, de data asta, nu pot fi de acord: 1. Penalty, corect acordat desi nu intotdeauna se fluiera. Nu a fost impingere ci tragere de umar prelungita. Cu siguranta, daca i-ar fi dat drumul inainte sa cada, Calin n-ar fi fluierat. Dar asa suntem noi, ne place sa fim mai catolici decat Papa si foarte ingaduitori cu strainii. 2. Daca intradevar Man a jucat in dorul lelii (cam asa joaca in ultimul timp si la FCSB), Morutan a jucat asa cum stie el in acest moment. A driblar, a pasat insa a si gresit. Asta poate in acest moment, sa-l mai asteptam. In schimb, si aici suntem in absolut dezacord, Coman a intrat bine, chiar daca a ratat singur cu portarul (specialitatea casei si boala fotbalistului roman care se ineaca ... la mal), a facut si faza defensiva si a revigorat atacul anuntand golurile ce aveau sa vina. In rest trebuie sa subliniem valoarea si cota astronomica a adversarilor concluzionand ca avem si noi fotbalisti. Sa-i promovam! Fara prea mari realizari, Dragus mi-a produs bucurie prin fentele si driblingurile in fata unor jucatori cu firma. Asta inseamna ca nu ne mai e frica de nimeni. Sa vina si rezultatele!

coco (401 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 17:41

Nu ma asteptam domnu Ovidiu ca tocmai dumneavoastra mare fecesebist sa criticati bijuteriile lui Gigi Becali... S-a intamplat ceva de nu va mai recunosc pe cel dinainte.

california (349 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 17:45

Vreo 80 de minute am jucat prost, scorul de 1-3 nu minte, ma mir ca la sfarsit radoi se lauda cum i-au respectat jucatorii instructiunile; daca e asa, inseamna ca instructiunile au fost proaste; de asemenea sa nu ne bucuram prea tare de egal, pt. ca lovitura de la 11 m a fost un cadou pe care ni l-am facut ca intre romani; altfel, testul a fost util pt. a mai diminua din euforia calificarii si a ne aduce la realitate; asa sau cel putin asa vor fi adversarii pe care ii vom intalni la europene; noi am practicat un fotbal mai copilaresc, exponentul fiind dragus, in timp ce belgienii au aratat un fotbal matur; in prima repriza, desi am tinut mai mult mingea, nu am avut un varf sau jucatori cu simtul portii; apoi dragus a fost deposedat de o minge si a rezultat un gol belgian, morutan a pierdut alta minge si alt gol primit; asta denota imaturitate; mult mai buni si pragmatici au fost jucatorii care au intrat ultimii pe teren, olaru, coman si ciobanu, care in ultimele 10 minute si-au creat mai multe ocazii clare decat ceilalti atacanti in tot meciul; ei au fost cei care de fapt au salvat meciul; ar fi bine ca radoi, pe care inca tot nu-l cred mare antrenor, sa tina cont de prestatiile lor; in ce-l priveste pe dragus, nu cred ca e omul potrivit, cu atat mai putin la nationala mare; de fapt, dintre jucatorii care au intrat in prima repriza, incepand de la mijloc in sus nu i-as pastra titulari decat poate pe man; ar fi fost bine sa-l putem vedea si pe ianis in compania unui adversar serios, pt. ca si el mi se pare supraevaluat; cu un singur gol din actiune din 12 meciuri la viitorul, nu mi se pare jucatorul pe care se straduieste seniorul sa-l impuna cu orice pret.

dan b (283 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 17:45

S-a simtit lipsa lui Pascanu. Rus n-a facut un meci foarte bun. Cel mai mult mi-a placut Boboc. Sistemul 4-3-3 i-a scos in evidenta pe cei de la Viitorul. De ce n-a fost convocat Matan?

Razvann (1 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 17:50

Cititi si va minunati!Argumentul suprem pentru Ioanitoaia este numarul mai redus de participante ,dar de valoarea grupei din care s-a calificat tineretul de azi ,nimic.Normal,pentru Ioanitoaia tot ce e de la Sandu si Piturca e mai bun.Inclusiv dezastrul din fotbalul romanesc de azi de care Sandu si clica lui sunt vinovati.Tara asta nu o sa se vindece vreodata.

Sandu Gigel (37 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 19:09

De acord cu parerea despre arbitru. Impresia mea este ca a venit cu lectia invatata!

Dragos (1 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 19:14

Arbitrache a urmarit sa ii faca pe plac lui Burleanu. Asa ne-a dat si un fault la 17 m la Dragus, care n-a fost. Dar e scuzabil, un arbitrache mediocru care vrea sa urce

John (564 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 20:03

Cam dur dar exact. Sa nu repetam figura din 1998 si sa pierdem toate meciurile. Desi era sa o incalte Radoi parea fericit.

Birlic (90 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 20:25

Maistre cum faci că tot la can-can ajungi. Mi se pare potrivită exact ca nuca-n perete și demnă de poveștile de adormit copii de la clasa pregătitoare, comparația calificării tineretului din prezent cu calificarea de acum 20 de ani, invocând că atunci erau doar 8 participante la European și nu 12 . Este clar că ești nostalgic după o perioadă când fotbalul românesc era la apogeul prostiei, ridicolului și când s-au pus cu adevărat bazele dezastrului de azi din fotbalul românesc, iar matale alături de nume ''sacre'' ca Mircică, Mitică, frații Becali, Borcea, Copos etc. cu care știm că ''nu mai vorbești de 10 ani'' făceați parte din elita groparilor de atunci și chiar aveai un cuvânt de spus în acel peisaj fotbalistic. ''Ironia matale fină'' cum că ''o să se supăre admiratorii lui Burleanu'' nu face decât să confirme încă odată ranchiuna obsesivă pentru tot ce nu face parte din universul care tocmai l-am descris, precum și pentru toți cei care nu sunt de acord cu elucubrațiile matale grotești care sigur sunt ''admiratori, postaci, hateri'' etc. Și pe deasupra nu au nici facultățile, nici anii de profesie, nici premiile, nici țările vizitate.....''Niște neica în drum''.

Viktor (278 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 21:37

@Birlic. Debitezi gogomanii. La statistica nu e loc de contestari. Una e sa fii intre primele 8 din Europa si mai putin sa fii intre primele 12. Las-o jos ca macane cu nostalgia. Calculul nu refuza orice speculatii.

Aurel (18 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 21:48

Nea Ovidiu, România s-a calificat de pe primul loc în grupă. Acum sunt mai multe și pentru că merg și echipe de pe locul doi, dar dacă e nevoie de scos ochii nu avem cum să fim obiectivi

Bogdan (395 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 22:11

Aurele, taci daca nu pricepi. Un turneu cu 8 echipe e automat mai tare decit unul cu 12. La 8 te califici mai greu, nu e foarte greu de priceput. Ia straduieste-te si reuseste.

Aurel (18 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 22:24

@Bogdan Din ce știu eu nu s-a jucat nici un meci din turneul final. Deci vorbim doar de calificare. Dacă era turneul cu 8 echipe România tot se califica pt ca a terminat pe primul loc. Așa că restul e "cioaca" lui nea Ovidiu. Dacă se califica de pe locul 2 atunci avea dreptate

Romil (17 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 23:19

Într-adevăr, greu de cântărit acest meci... Dar merită apreciat CURAJUL lui Mirel Rădoi, care a adus în arenă nume noi, DIRECT într-o bătălie de asemenea anvergură, chiar dacă a fost doar amicală !!! Tot respectul pentru el !!! Pentru că se știe (sau ar trebui să se știe și să știe și Ovidiu Ioaniţoaia omul & gazetarul...) că Dumnezeu îi ajută pe cei curajoși !!! Abia venit la naţionala U21, trebuia și, încă trebuie, să vadă pe ce oameni se poate baza. Are nevoie de oameni care ȘTIU că Dumnezeu le-a dat niște DARURI care nu trebuie risipite cu prea mare ușurinţă. Desigur, Daniel Isăilă a adus la naţionala U21 pe acei pe care i-a avut el în vizor și cu care a avut rezultate meritorii, pe care le-a continuat Mirel Rădoi. Din păcate, pot surveni accidentări, pot surveni situaţii neprevăzute, astfel încât este nevoie de o evaluare la lucru în echipă, în grup (pe teren, în vestiar, la ieșirile în oraș), evaluarea compatibilităţilor, afinităţilor, disponibilitatea la efort, dăruirea în joc, seriozitatea, evaluare urmată de selecţia propriu-zisă ... D.p.m.d.v acesta este marele câștig al partidei de ieri, faptul că Mirel Rădoi, și-a verificat aplicarea indicaţiilor tehnico-tactice de către un lot de jucători marcat de un mare număr de absenţe a titularilor de drept. Oricine a jucat măcar de câteva ori fotbal în viaţa sa, știe cât de greu se sudează relaţiile de joc dintre jucători. Totuși atmosfera din vestiarul U21 este a unui grup unit, așa cum mărturisesc toţi cei care au ajuns la lotul U21. Este cel mai important lucru. Vor fi suișuri, vor fi coborâșuri, dar dacă sunt uniţi vor birui, căci unirea face puterea cu ajutorul Lui Dumnezeu. Aceia care au înţeles acest lucru au și făcut ieri diferenţa în teren, chiar dacă au intrat după pauză !!! Cât de orb să fii să nu vezi că Florinel Coman i-a pus mingea la golul doi lui Darius Olaru ??? Dar chiar ratările anterioare le-au avut împreună ... N-a văzut Ovidiu Ioaniţoaia că (și) Florinel Coman a impulsionat jocul ??? "Apatici și egoiști Man, Moruţan și Florinel Coman..." ? Ce meci ai văzut d-ta ? Dacă Man a fost într-adevăr șters, Moruţan s-a zbătut, deși nu totdeauna i-a ieșit, iar Florinel Coman chiar a impulsionat jocul. Deși toţi îl laudă pe Drăguș, el a fost cel mai egoist dintre toţi... Denis Man și Denis Drăguș dacă nu se vor strădui pentru echipă nu vor ajunge departe nici la club și nici la naţională... Să se uite la Messi, care la anii și la celebritatea lui joacă pentru echipă !!! Sau la Mbappe, care este atât de modest, deși este mult peste cei doi Denis... Revenind la partida de ieri, este de asemenea extraordinar faptul că băieţii n-au renunţat niciun moment la luptă, dorind să înscrie până-n ultima secundă...Și sunt convins că ar fi făcut-o în faţa oricărei echipe !!! Cu scuzele de rigoare, maestre, tre' să știi și d-ta că prin generaţia aceasta Dumnezeu vrea să ne arate ce înseamnă "Nihil sine Deo"... Părerea mea, și nu numai a mea, este că acest lucru a început (în sportul românesc) cu Simona Halep. Asta desigur, pentru cei ce au ochi de văzut și inimă bună (care să se bucure de reușitele aproapelui, nu să-l invidieze). Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

Birlic (19 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 23:37

@Viktor cred că ai logica un pic fracturată. Și așa ca să ți se umfle venele maistrul chiar prezintă semne evidente de melancolie după acele vremuri apuse când cuvântul lui reprezenta greutate în fotbalul de cooperativă și nu avea atâția contestatari...''niște neica nimeni''.

Vlad (309 comentarii)  •  16 noiembrie 2018, 23:40

Bai Aurele tu chiar esti bata? Nu vrei sa intelegi sau nu poti? Bogdan a explicat la mintea cocosului dar tot nu intelegi. E mai mult sa fii intre primele 8 din Europa decit intre primele12.

radu (1 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 0:32

Cel mai trist este ca jucătorii lor erau mai buni. Iar noi am avut crema pe teren. Poate doar Coman si Dragus sa se apropie de belgieni. Si nu stiu sa spun daca e vorba de talent sau nivelul nostru de pregătire (includ aici valoarea campionatului) isi spune atat de mult cuvântul.

Aurel (18 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 3:35

Măi băieți, pe mine mă doare undeva de Burleanu. Dar ideea că performanța de a se califica la un turneu final de 8 echipe (8 grupe de calificare) ar fi superioară celei de acum 12 echipe (9 grupe de calificare) nu are suport. Încercați să gândiți liber și logic. Atât timp cât echipa s-a calificat de pe primul loc, nu contează câte echipe vor juca la turneul final. Nu luați din meritele fotbaliștilor și a antrenorilor pt a da dreptate unui gazetar care se războiește cu unul ca Burleanu. Meritul e al jucătorilor și al antrenorilor. Eu am văzut live echipa în amicalul cu Anglia (generatia care era proaspătă campioană mondială la u19) jucat în Wolverhampton, și de atunci mi-am dat seama că avem o generație de excepție.

Aurel (18 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 3:48

Sunt sătul de luptele astea ipocrite ale unora împotriva altora. Practic dacă citiți bine textul nea, dă în fotbaliști ca să îl lovească pe Burleanu. Mă repet de 1000 de ori: locul 1 (la 8 sau 9 grupe e acelasi lucru). Practic și la un turneu final de 8 echipe România tot se califica. Așa că tot esafodajul lui "nea" e gresit

liviu (2 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 7:33

Haideti sa nu fim rai, sa respectam si sa ajutam aceasta generatie.

?????? (831 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 8:38

Ați remarcat totuși dacă domnul Rădoi ar fi stat pe marginea terenului dând indicații pe parcursul desfășurării partidei, exceptând finalul de meci când s-ar fi așezat pe bancă ?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 10:09

...nea Ovi acest meci amical este greu de cantarit doar pt matale si sustinatorii matale care nu se pricep la fotbal ...pt noi e clar ...belgienii au fost mai buni ...si am avut noroc sa nu pierdem ...Radoi este un antrenor norocos pana acum ...

randoom (12 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 12:40

Noi, fecesebistii din Clinceni ne bucuram daca vedem mutra lui nenea Gigi non-stop pe jesepe si daca apare zilnic nea Ovi pe blog.

Ali Bec (212 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 13:44

Birlice, te obosesti degeaba. Dinozaurul ceausist le stie pe toate, le-a vazut pe toate (mai putin Hiltonul din Dubai) si e aparat de o remorca de odangii ce latra in apararea lui.

leo (53 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 16:22

Mare antrenor a ajuns Radoi. Foarte mare din moment ce a cistigat 4 meciuri in toata cariera iar cel din Portugalia cu un bulan cit casa poporului. Odangii oierului sint pregatiti in fiece clip[a sa ii ridice statuie.

Mirel (153 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 16:35

@Ali Bec. Clar ca esti un nesimtit plin de frustrari daca il numesti pe Ioanitoaia dinozaur ceausist. A fost orice in viata numai comunist nu. Iti garanteaza unul care a lucrat mult cu el. Ar trebui sa iti fie rusine pentru mirlania ta dar oamenii de nimic nu au aflat ce e rusinea.

Nae Girimea (40 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 16:41

@Aurel. E greu sa fii logic si tu nu esti. Daca ar fi mers 8 echipe la turneul final nu 12 ar fi fost alte grupe preliminarii asa ca nu mai aduna tu merele cu perele ca sa iti dea caise.Dar pana sa faci pe istetul invata sa nu mai pui virgula intre subiect si predicat. Du-te inapoi in clasa a treia elementara si apoi mai stam de vorba.

30003_Ioanitoaia (1 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 18:20

@Mirel poate ai dreptate în răspunsul vehement către @Ali Bec că nu îl cunoaște pe domnul Ioanițoaia și sunt convins că maestrul nu a fost nici dinozaur, nici comunist. Dar aș fi curios să știu la ce te-ai referit când ai spus că ''a fost orice''? Mai ales că după hotărârea cu care ai spus-o eu unul te cred că ''îl cunoști și ai lucrat mult cu el''. Având în vedere că îl cunoști atât de bine, îndrăznesc să te rog să ne explici și care a fost considerentul analogiei celor 2 calificări, analogie care a provocat atâtea polemici....inutile, sau poate că nu.

sergiu (53 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 20:02

Ma uit si imi dau seama ca unii dintre voi se agita degeaba. Stiu din surse ale gsp ca Dl Ioanitoaia nu mai citeste postarile de vreo 2-3 ani si afirma in redactie ca nu e interesat de ele. I s-a facut lehamite citind ce aberatiuni si jigniri lanseaza ovidiu 3003, ali bec si altii

Barbu Secure (7 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 20:06

Din pacate nea ovi bate saua sa priceapa calul. Acesta fiind obsesia Burleanu. Birlic, Aurele, duceti o lupta fara rost. Odangiii lui ioanitoaia sunt unul sau doi colegi din redactie, cu vreo 7 conturi fiecare. Nici macar nu se obisesc sa schimbe stilul cand scriu cu nume diferite. :)) Nu conteaza odele si jignirile lor. Ci ceea ce vede toata lumea. Nea ovi a gresit comparand calificarile. Cum bine ziceati, baietii cal7ficandu-se de pe locul 1, tot ceea ce a "construit" Maistorul cu migala, se prabuseste. Ce zice daca Tricolorii termina pe 7 la Euro? :)))))))))

Aurel (18 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 20:26

@Nae Nu contează faptul că s-au calificat 12. Probabilistic doar nr de grupe contează. Iar diferența este infimă (9 față de 8). Asa se fac calculele. Motivul e simplu: România a terminat pe primul loc. Dacă se califica de pe locul doi era altă mâncare de pește, și voi aveați dreptate. PS: felicitări pentru corectitudinea ta gramaticală; eu sunt mai bun pe partea tehnică. Dacă am făcut româna cu femeia de serviciu ce sa-i fac

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 21:05

...sergiulica ...ia explica ...de ce sunt aberatii ce scriem noi ?...ca nu ti convin tie ?...ca avem alte pareri ?...asta i democratia sergiulica minte mica ...

?????? (831 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 22:39

Remarcați totuși că, deși domnul Cosmin Contra șchioapătă ,echipa reprezentativă joacă împotriva Lituaniei , ?

?????? (831 comentarii)  •  17 noiembrie 2018, 23:47

Opinați că la încheierea partidei cu Lituania antrenorul Cosmin Contra ar mai putea zice și că, ,,jocul echipei reprezentative șchioapătă", ceva mai puțin decât antrenorul, în această perioadă ?

U21_98_19 (1 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 8:37

Daca tot vreti sa comparam calificarile, hai sa introducem printre criterii si urna din care am plecat la tragerea la sorti. Pentru CE U21 alocarea in grupele s-a bazat pe tragerea la sorti facuta la senori pentru Campionatul Mondial din 98, Romania fiind in prima urna valorica, la 6 locuri distanta de Irlanda, favorita numarul 2 din grupa noastra. La recent incheiata campanie de calificare, Romania a plecat din urna a 3-a valorica si a reusit sa termine inaintea Portugaliei, echipa cu al doilea cel mai valoros coeficient dintre echipele participante. In comparatie cu Portugalia, noi am avut al 23-lea coeficient ca valoare.

?????? (831 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 9:17

Cum ați comenta domnule Ioanițoaia despre faptul că și după atâția ani de la primele solicitări ,Gheorghe Hagi încă mai "revendică în mod public statui", așteptând de acestă dată să i le facă Ianis Hagi și generația sa?

Daniel (195 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 10:58

"Să nu se supere admiratorii lui Burleanu, dar performanța din 1998 merită considerată superioară, pentru că au participat la faza finală opt formații, nu 12 ca în prezent". Domnule Ioanitoaia, compuneti va rog o propozitie care sa contina cuvintele unghie si gat.

randoom (12 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 11:44

Noi asteptam cu nerabdare inca o comparatie. Anume mandatele de selectioneri ale lui Daum si Lucescu.

dodo (205 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 15:11

Nea Ovi, nici acum nu te dezici de Luce - distrugatorul Generatiei de Aur 1985-1986 ? Nu am mers la Mondialele din Mexic 86 cu jucatori ca Belodedici, Lacatus, Majaru...Agentul 007 de la Șaptior nu suporta Steaua...

Comentează