Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Drobul de sare

Ne place, nu ne place, să admitem că așa-zisul Derby de România disputat duminică a fost cel mai slab din ultima vreme.

Permalink to Drobul de sare
luni, 12 noiembrie 2018, 4:11

I-a lipsit tensiunea, suspansul. S-a jucat lent, mohorât, cu puține faze de poartă. Cu ocazii de gol și mai puține, una singură în repriza întâi, când D. Popa a reluat cu capul pe lângă poarta lui Bălgrădean. Raportul șuturilor pe poartă vorbește de la sine: numai 2 la 2!

Veți riposta că s-au înscris totuși două goluri, că a existat și o eliminare, Gnohere fiind trimis la vestiare (52) după un fault dur asupra lui Cooper, comis chiar la centrul terenului! O lovitură cu genunchiul aplicată în zona rinichiului, justă decizia arbitrului Istvan Kovacs de a-i arăta „Bizonului” cartonașul roșu din prima. Într-adevăr, ca să revin, s-au marcat două goluri, dar niciunul din acțiune. Unul direct din penalty, al doilea în urma unui 11 metri executat fără vlagă de același Gnohere. În ambele situații, „centralul” a fluierat corect și prompt.

Indiscutabil că starea proastă a terenului, aproape de cimentul din curtea școlii, a influențat în rău evoluția jucătorilor. Pe rând, Salomao și Nistor (care s-a accidentat), R. Benzar și Planici s-au resimțit din pricina lui. Logic, fotbaliștii mai tehnici, gen Moruțan și Man, nu s-au putut exprima ca lumea din aceeași cauză. A unei suprafețe de joc execrabile, de plâns.

Din păcate, problema nu datează de ieri, de azi. Ea pare însă de nerezolvat și gazonul de pe cel mai mare stadion al țării, ori ceea ce ar trebui să fie gazon, aduce când cu o plajă, când cu o orezărie, când cu o arătură! La Paris, de pildă, pentru gestionarea „mamutului” de la Saint-Denis (80.000 de locuri), care a găzduit finala Cupei Mondiale din 1998, s-a înființat o societate de sine stătătoare, Consorțiul Stade de France. Acesta răspunde de ce se întâmplă acolo și ar da faliment în cazul în care lucrurile n-ar merge cum se cuvine.

Toleranți, parțial inconștienți, noi am lăsat Arena Națională pe mâna Primăriei Capitalei, care s-a dovedit mereu incompetentă. Cu siguranță că nici acest trist incident, al câtelea?!, nu va schimba nimic. Vom continua să trăim, ca în povestea lui Ion Creangă, cu drobul de sare deasupra capului. Îmi permit să vă reamintesc însă că povestea respectivă poartă titlul Prostia omenească.

Altfel, egalul de 1-1 ar trebui s-o nemulțumească pe Dinamo, formația mai activă, mai insistentă. E drept, în condițiile absenței mai multor roș-albaștri și, firește, a superiorității numerice din repriza secundă. E din ce în ce mai clar că venirea lui Rednic a înviorat echipa. A scos-o din amorțire, a mobilizat-o. Așa am văzut că nici Gomelt și Sg. Popovici nu-s așa rudimentari, nici Hanca și Salomao așa comozi. Înclin să cred că Dinamo are șanse reale să prindă play-off-ul.

Nu mai repet ce scuze poate invoca FCSB, absențele, eliminarea etc, pentru că a decepționat și duminică. E însă dificil să-i ceri mai mult unei garnituri în care omul numărul 1, cel mai bun, se numește Teixeira și a împlinit 38 de ani! La unii dintre ceilalți pare să funcționeze principiul meciul trece, leafa merge, iar liderii grupului au fost Man și Moruțan, cvasiinexistenți, figuranți. Cu o asemenea atitudine de dolce far niente va fi greu să câștigi campionatul. Foarte greu, chiar imposibil.

În fine, un cuvânt de laudă, obligatoriu, pentru Istvan Kovacs. Aidoma publicului, arbitrajul s-a situat peste nivelul modest și uneori plictisitor al partidei.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

Bozo (25 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 16:36

Jucati la acoperire maestre; mai intai ii dati de exemplu pe Man si Morutan drept victime ale terenului prost iar mai jos un pic ii dati drept exemplu de indolenta fix pe aceiasi doi jucatori. Hotarati-va: a fost indolenta sau a fost terenul de vina pentru prestatia celor doi? V-as da eu un pont ca sa va ajut: Man si Morutan au jucat pe Arena Nationala toate meciurile de acasa din acest sezon. Iar gazonul nu s-a stricat fix inainte de meciul cu Dinamo.

dinamo_fan (127 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 16:39

nea Ovi...puteati sa ne spuneti ca apa e uda, cam tot aia era. nu cred ca exista dinamovist multumit dupa egalul asta, nici de joc, nici de rezultat.

Barbu (100 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 16:43

Foarte potrivita chestiunea cu Creanga. Adevarat ca la noi se poate in cea mai mare liniste vorbi despre prostie. Si nu numai in cazul rusinii de gazon de la arena nationala ci in multe alte domenii si mai ales politic.

alb_rosu_in_VN (171 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 16:57

Dinamo trebuia sa atace mai mult, mai ales in repriza a doua cand era in superioritate numerica. S-a trezit cam tarziu, spre final, cand intrarea lui Zenke a inviorat putin atacul lui Dinamo. Ne-am temut sa nu pierdem si ne-am multumit cu putin, in conditiile in care Astra, CFR si Viitorul au pierdut si ele puncte importante. Cred ca putem prinde play-off-ul cu ceva mai mult curaj in ofensiva, in meciurile viitoare. Sper ca Rednic sa mai regleze cate ceva in pauza asta de doua saptamani.

SAG (38 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 16:59

...."cel mai bun, se numește Teixeira și a împlinit 38 de an"....... Da, Teixeira merita prelungirea contractului, chiar la aceasta varsta de 38 de ani. Daca alde Man, Coman, Tanase, Nedelcu s.a. ar depune acelasi efort creativ in joc Steaua ar fi acum cu multe puncte pe locul 1 ! Nu am auzit vreun specialist in fotbal sa spuna cum ca la varsta aceasta de 38 de ani nu ar mai trebui prelungit contractul. Cred ca este singurul fotbalist care mai joaca in Liga I la aceasta varsta si cu...multe aprecieri pozitive. Pacat ca nu a a ajuns la Steaua de la 30 de ani sau mai inainte !

Andrei F (1607 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 17:01

,,În fine, un cuvânt de laudă, obligatoriu, pentru Istvan Kovacs.,,Pentru ca va laudati cu experienta vasta,ca ati crescut generatii de jurnalisti-cum de nici pe dv. nu va deranjeaza ca stelistii nu puteau executa loviturile de colt?7!!!!Arbitrul aici trebuia conform Regulamentului sa ia o decizie?Apoi vad ca spuneti ca rosul la Gnohere a fost meritat...Numai in ultimele etape au fost rosii clare pentru lovituri intentionate stabilite de expertii fosti mari arbitrii care nu au fost acordate....Bancu,Barbut Tucudean ,Djokovic...Poate trebuie mentionat la ce echipe joaca domnii?Si pentru cine stie ce este aceea o lovitura cu genuchiul aplicata de un colos de 100Kg in rinichiul cuiva...sa stiti ca rade la fel cum a ras si Cooper -pretinsa victima...Kovaks este acelasi arbitru care nu a dat rosu nici cand Rusescu a fost bagat in spital!In minutul 37 Steaua a avut penalty-comentatorul de pe DOLCE spune ca atacantul a fost luat in brate-la duelul Gnohere-Popescu dar desigur stiu parerea dv. ca un arbitru arbitreaza bine cand arbitreaza contra Stelei.Va amintesc de un alt Steaua-Dinamo unde l-ati laudat pe arbitrul Petrescu desi nu a dat penalty la calcarea in careu a lui De Amorim...Daca vreti ...,,Arbitrajul lui Radu Petrescu nu mi-a displăcut, deşi colegii l-au apreciat cu 4! I-au imputat că nu l-a eliminat pentru al doilea galben pe Tamaş, dar şi că i-a refuzat Stelei două lovituri de la 11 metri. În opinia mea, acuzele sunt discutabile, nu foarte convingătoare, exceptând faza în care Hanca l-a călcat pe De Amorim pe picior, imprudenţă evidentă şi penalty clar!,,

Mordved (24 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 17:10

Nu m-am mai bagat de mult in seama pe blogul lui nea Ovi, dar fanatismul si candoarea dlui Andrei F sunt intr-atat de dadaiste incat epateaza de la vladica pana la opinca: ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dorulet (74 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 17:11

@dinamo fan. Esti alt gica contra. Cand va critica dl Ioanitoaia nu e bine. Dar nu e bine nici cand va lauda ca azi. Mintile voastre sunt sucite. Mi se pare ca sunt pe invers.

Poli 21 (189 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 17:13

Este logic sa spui ca a fost cel mai slab meci atunci cind acesta se desfasoara intre doua echipe de maidan, una abonata eterna la locul 2, cealalta la play out.

Costinel (23 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 17:14

S-ai multumiti lu' TOLO , pentru asta , *** , a *** !!!- bravo GSP!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mitu (54 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 18:23

@Costinel. Baietas, invata intai sa scrii corect romaneste si pe urma sa faci morala cuiva. Iar Ioanitoaia si Tolontan sa fie ultimii pe lista celor pe care sa ii corectezi.

Marcus (279 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 18:27

Dv scrieti ca jucatorii nu au putut arata ce stiu din cauza starii lamentabile a terenului si tot dv ii criticati pe jucatori ca nu au dat randamentul asteptat. Asteptat de cine? De dv, de suporteri, de cine? Mie mi se pare ca avem de a face aici cu o contradictie de termeni. Chiar as fi curios sa aflu parerea dv cu privire la acest aspect.

_ge (11 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 18:44

@Mordved, explica'le bre lu' Andrei F si lu' moderatoru' lu' peste prajit ce'nseamna candoare dadaista, pen'ca astia cred ca'i injuri in direct'l si'ti dau cu "limbaj intolerant" peste mana.

tumbler (8 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 19:04

@Andrei F Mai baiete,tu cu siguranta ti-ai pierdut orice limita a penibilului si-a rationalitatii.Esti prezent oriunde si oricand debitand tot felul de aberatii.Tu pretinzi tuturor (arbitri,ziaristi,comentatori,etc) sa respecte legi,regulamente si reguli si tu continui sa aiurezi despre "Steaua" si "stelisti" atunci cand joaca favorita ta FCSB.Conform legii,Steaua joaca in liga a patra si stelisti sunt aia care activeaza la gruparea aia sau o sustin.Fa-ne un bine tuturor si nu mai polua mediul asta online cu frustrarile tale.Cu complexele astea de Goe fecesebist n-ajungi nicaieri.

zorrozabal (76 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 19:17

@alb_rosu_in_VN Si eu eram nemultumit de ce nu ataca Dinamo,mai ales dupa eliminarea lu ala!Ba chiar in primele 10 minute dinamovistii chiar au disparut din joc!Dar am inceput sa ma lamuresc cand il vedeam pe Popovici-care nu mai putea sa dea in minge suficient de tare incat mingea sa ajunga la coechipier si rezultau... pase la adversar!Era clar!Dinamovistii deja terminasera benzina!Din cauza tacticii gresite a lui Rednic!In loc sa stapaneasca jocul la mijlocul terenului-Nistor nu se vedea,Hanca era caine "maidanez",Gomelt,vai de noi-dinamovistii alergau ca niste barzauni,repezindu-se cate 2-3 odata pe un adversar, iar fcsb-istii ii pasau ca la antrenament!La Dinamo alerga jucatorul, iar la fcsb alerga... mingea!Cu toate ca fcsb era o echipa pe avarie-fara Pintilii-care castigase chinuit-si cu arbitraje binevoitoare-ultimele doua meciuri!Dar iarasi au avut noroc,pentru ca au dat peste un Dinamo...praf!Caruia nu ii merge jocul si caruia i s-a mai accidentat si Nistor!Iar Rednic vrea sa aduca ...atacanti,in loc sa aduca mijlocasi!Daca Becali il momeste iar pe Nistor?

Bogdan (15 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 19:25

Pai nene Ovi, ai vazut cum ar cam trebui sa iti dai singur palme cind dupa 2-3 meciuri, cu un lot de Liga 3 a si o conducere de debandada deja faceai analize critice si te luai de alde Rednic? Cind multi dintre noi ti-am spus ca este SINGURA sansa ca Dinamo sa mai salveze ceva sezonul asta matale faceai mistouri si te luai de el ca echipa NU e organizata? dupe 2-3 meciuri, la mijloc de sezon, cu un lot de trei lulele si la a treia schimbare de antrenor... ai vazut cum ai vorbit iar ca sa nu adormi, rautate gratuita, asta e...hai sa vedem cum arata echipa in retur DUPA ce isi aduce 3-4 jucatori ai lui, o sa mai vedeti iar un Gnohere, un Pulisic, etc..... dupa 50 de ani de journalism parca era cazul sa stiti mai mult si sa mai lasati antipatiile strict personale deoparte...

Kornel (96 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 19:25

Un articol destul de obiectiv. E si parerea mea de nespecialist ca Dinamo merita sa castige. Ma bucur ca avem acelasi punct de vedere.

Cosmo (237 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 20:32

Vad ca a postat doar Beavis F, iar Butthead3003 nu. Sper ca nu se destramă cuplul de vis al comentacilor gsp.

MZM (390 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 20:48

Kovacs a prestat un arbitraj goolaneesk, in defavoarea Stelei si era de asteptat ca GSP-istii sa incerce sa-i spele imaginea. Jucatorii Stelei nu au putut executa in prima parte a jocului niciun corner (din cele vreo 6) in conditii normale, deoarece fanii dinamovisti aruncau cu tot felul de obiecte in teren, inclusiv cu petarde! Kovacs, insa, a ignorat complet aceasta situatie: nu a oprit jocul, nu a atentionat gazdele ca daca nu se potolesc vor pierde meciul cu 0-3, nu a cerut sa se faca apel la statia de amplificare a stadionului pentru ca suporterii dinamovisti sa inceteze cu neregulile! Deci, arbitrul a incalcat regulile UEFA privind violenta pe stadioane. A avut, insa, grija sa-i umple de cartonase galbene pe cei de la Steaua, pentru faulturi obisnuite de joc. Pentru aceleasi faulturi dinamovistii erau de obicei iertati. De exemplu, luarea in brate si trantirea la pamant a lui Gnohere, in careul dinamovist, nu a dus, cum era normal, la dictarea de 11 m. In aceste conditii cand arbitrul a gresit grav, iar publicul (dinamovist) a arunca cu petarde, periclitand integritatea corporala si chiar viata jucatorilor, domnul O.I.... lauda si arbitrajul, si publicul!!?? Bravos natiune, halal sa-ti fie si la mai mare, cum bine zicea Nenea Iancu! P.S. Faultul pentru care „Bizonul” a primit direct cartonasul rosu de la „exigentul arbitru” a fost... de o suta de ori mai bland decat cel in care Muresan l-a bagat in spital pe Rusescu, fara ca agresorul sa fie eliminat de catre acelasi„intransigent” Kovcs!!??

Dorin (166 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 21:24

@MZM. Tu esti alt fan orb al feceseBELELEI. Kovacs nu i-a dezavantajat cu nimic pe favoritii tai si nu a intervenit la cornere ca sa nu atate si mai tare spiritele incinse din tribuna. Iar Bizonul a vrut sa se razbune pe Cooper, i-a tras-o si a rupt-o la fuga spre cabine. Poate l-ai vazut tu protestand macar de forma ca eu nu l-am vazut.

mordved (24 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 21:30

_ge: n-ai cu cine, dar iti multumesc pentru incurajare. Cu cateva pozitii mai jos, dorulet (sic!) scrie: @dinamo fan. Esti alt gica contra. Cand va critica dl Ioanitoaia nu e bine. Dar nu e bine nici cand va lauda ca azi. Mintile voastre sunt sucite. Mi se pare ca sunt pe invers." Sa nu fii invidios?:))))

Bingo (96 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 21:36

@Bogdan. De acord cu tine. Rednic trebuie lasat in pace sa faca afaceri cu fotbalistii, sa isi traga Luana niste comisioane grase din transferuri si apoi...sa dea vina pe cei adusi. Deocamdata a cistigat un meci din 5 si ala cu mult bulan. Tu si altii confundati ziaristii cu suporterii. Ziaristii critica daca e cazul si lauda daca e. Rednic si-a dat si el seama ca a gresit cind s-a luat foarte tare de jucatori. Cu prostii aia a facut egal cu Steaua. Sa vedem daca jucatorii adusi de el vor convinge ori i-a adus din interes. Tu chiar crezi ca Luana se pricepe la fotbal? Treaba ta dar eu si prietenii mei dinamovisti nu credem.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 21:39

Tataie!Te bântuie amnezia!Ai spus să nu se entuziasmeze dinamoviştii decât după derby(dacă va fi cazul!).Având în vedere starea catastrofală în care i-au lăsat Contra şi Bratu, remiza asta, obținută împotriva celei mai bogate echipe din Liga 1, nu ai simțit nevoia să scrii două vorbe şi despre Rednic, sau măcar să le spui dinamoviştilor dacă le dai voie să se entuziasmeze?Să ştie oamenii ce au făcut!Matale eşti familiarizat cu vorba aia comunistă "lumina vine de la răsărit!" :)

di livio (214 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 22:23

Barbu, Dorulet, Mitu, Kornel, Cosmo...mai ii nevoie sa va spun io ce sinteti?...sinteti fantome clonate de administratoru de bloc al lui Ioanitoaia...ma admin de bloc zgubilitic, prostanacule...degeaba folosesti 1001 conturi ca sa-l lingi in pupa pe marele maestru...toate clonele tale, tantalaule,au acelasi limbaj...mai schimba si tu ca te faci de ris...ai schimba tu da nu te duce mintea, prostalaule

Ion (77 comentarii)  •  12 noiembrie 2018, 22:29

@Dorin Ce face ma? Kovaks nu a intervenit la cornere pentru a nu incita si mai tare galeria dinamovista? Pai asa Kovaks de aia nu a dat penalty pentru Sreaua,de aia a eliminat usor un stelist...tot pentru a nu incita si mai tare galeria dinamovista? Asta e fotbal ma?Un arbitru trebuie sa arbitreze conform Regulamentului si nu dupa cat de tare se supara o galerie.Dupa tine este normal ca o echipa sa fie sub asalt in meci oficial?

constantin (48 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 0:17

@Bingo Nu cred că Luana se pricepe prea mult la fotbal, dar sunt sigur că este mai pricepută decât Ana Maria. Stai fără grijă, *** ***, transferurile sunt aprobate de Rednic. Ia Luana comisioane, vai!, vai!...să le ia GIovani şi Victor? Aşa ar fi bine, ţi-ar da şi ţie de-o ciungă. Aşa-i? În locul Luanei aş face precum Mayweather . M-aş filma cu teancuri de bani şi teancuri de contracte şi le-aş numără până când o să lătraţi ca Dingo.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pacific ionel (72 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 0:36

Ne amărâm degeaba, avem un fotbal jenant rău, ''marele derby'' a oferit un spectacol de divizia C pe cel mai mare stadion al țării care are un gazon mai prost decât pășunile de la județeană. Ne dăm cu părerea și ne face maestrul să aruncăm aspre sudălmi unii altora, pentru ce? Pentru un fotbal gri, sinistru lipsit de orizont patronat de niște profani ca Becali și Negoiță, niște falși investitori interesați doar de câștig imediat care nu au simțul realității nici cât un copil de 12 ani. Fotbalul românesc ca și starea națiunii este unul obosit, cu paloare profundă, rebegit în agonie, care supraviețuiește doar cu perfuzii și cu speranță de viață aproape nulă. Dar bine că avem pretenții de mari campioni, să vindem jucători pe sute de milioane, însă adevărul este că noi nu avem jucători care să lovească corect mingea. Dar, ''dacă viața-i crudă pune-o pe grătar'' vorba lui Bulă, filozof român.

Dorin (166 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 0:41

@Ion. Cu ma sa te adresezi unuia cu care ai copilarit tu la mahala si ai invatat sa fii necioplit. Nu, Kovacs nu l-a eliminat usor pe Gnohere ci l-a eliminat pentru atac violent din spate asupra unui adversar. A scris Ioanitoaia, au afirmat-o transant Craciunescu si Balaj dar eu trebuie sa te cred pe tine care ai un singur argument. Ca esti stelist. Ma confunzi cu unul dintre cei cu care ai copilarit tu la mahala si ai invatat sa fii necioplit.

gogu (131 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 0:46

Pentru Bargaoanu Dragos si alti chiorpalii. Mircea Rednic e laudat in acest articol. Ori fraza ca Rednic a inviorat-o pe Dinamo si a scos-o din amortire si a mobilizat-o e critica????Dar cind vrei sa injuri nu te incurci in nimicuri.

leo (53 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 8:45

Nea Ovi, nu te agita. Nu vei multumi niciodata suporterii infocati. Acestia vad totul intr-o singura directie. Acestia vor considera intotdeauna ca le-ai nedreptatit echipa iubita de ei.

Adrian (52 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 9:00

Meci penibil, de liga a treia. Teren execrabil, jucatori blazati, si de o valoare discutabila. Dinamo mai are doar numele. In rest, jucatori foarte slabi si un antrenor deposit. FCSB nu are nimic: nu are nume, nu are stadion, nu mai are nici spectatori. Conducerea, in frunte cu GB si Dica este de tot rasul. O echipa de amatori, care se scufunda tot mai mult de la an la an.

cc (50 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 10:12

Bravo Mordved! Asta, Andrei F., cred ca-l va depasi pe ovidiu 3003. Dar sper ca nu. Ala chiar ca-i catastrofa.

Dilimache (657 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 10:14

Are dreptate Tolo, firea este ceausescu 2, a luat-o razna de tot si nu e capabila sa gestioneze orasul asta!

Birlic (19 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 11:38

@Dorin, @Gogu, @Leo și @Dilimache sunt clone cu roluri clare de atac la cei de altă opinie decât a maestrului sau de întărire și încercare de manipulare a cititorului neutru că afirmațiile scrise de ''monștrii sacrii'' ai presei românești Ioanițoaia și Tolontan sunt de natagăduit.

Gigi (152 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 11:44

@Birlic. Tu nu ai nimic de spus doar ii comentezi pe altii. Slabut ca derbiul.

Birlic (90 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 12:22

Domnul @Gigi sunt convins că ați înțeles exact ce am spus și că asta reprezintă o imagine de ansamblu a ceea ce se petrece pe acest blog. Restul este can-can. Să aveți o zi bună.

Calin2750 (5 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 13:42

@MZM Foarte corect comentariu! Dadeau cu ce apucau ,,marii fani dinamovisti" intr-un copil de 19 ani la cornere si arbitrul international Kovacs NU a suflat nici un cuvant, nici un avertisment! Excelent arbitraj, int-radevar! S-auzim de bine d-le Ioanitzoaia!

gogu (32 comentarii)  •  13 noiembrie 2018, 14:52

nea ovidiule e unul care pe vremuri era lacatus mecanic si cred ca tot atunci a devenit ziarist apare baiatul la tv emite judecati de valoare apoi lacatusul NU MAI ARE SUBIECTE vorbeste aiurea si fara de inteles cred ca scria pe la ev zilei mata al stii ,acum matale ai devenit un fel de nistorescu fara de subiect.trebuia sa te iei dupa mm sa infierezi arbitrajul sau TREBUIA SA SPUI CA STEAUA ARE cel mai bun lot din tara ,gigi a cumparat tot ce era mai bun si n au invins

Comentează