Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Mircea Pățitul

Nu încape îndoială că reîntoarcerea lui Rednic înseamnă un plus pentru fotbalul românesc

Permalink to Mircea Pățitul
duminică, 28 octombrie 2018, 3:51

Pentru că vorbim despre un fost superjucător, cu 83 de prezențe în națională, dar și despre cel mai galonat dintre actualii antrenori de Liga 1. Care a cucerit șase trofee de-a lungul carierei, inclusiv două titluri de campion. Cu Rapid în 2003 și cu Dinamo în 2007. Adevărat, a obținut ultimul trofeu în 2011, Cupa Azerbaidjanului cu Hazar Lankaran, ceea ce nu modifică însă datele problemei. Rednic e un antrenor de calitate, verificat.

Automat, reîntoarcerea lui trebuie privită ca un câștig pentru Dinamo, club ce și-a făurit un trist renume, de neinvidiat, din a schimba tehnicienii ca pe cămăși. Calculând din vara lui 2017 încoace, Rednic e al cincilea pe listă, după Contra, Miriuță, Bratu și Niculescu. Și din pricina acestei păguboase instabilități, formația roș-albă a căzut pe locul 12, în buza retrogradării!

Cum se simțea nevoia unei mâini forte, capabilă să pună ordine în vestiar, suflarea dinamovistă a salutat venirea lui Rednic. Cu personalitate și experiență, părea omul ideal să redreseze corabia avariată. Iar primele semne au fost mai mult decât îmbucurătoare. Mircea a dat asigurări că echipa va ieși rapid din subsolul clasamentului și se va califica în play-off. N-a promis, a garantat.

Fanii „câinilor” au reținut cu mândrie și că Rednic nu le-a rămas dator eternilor rivali de la Steaua, azi, de la FCSB. S-au simțit măguliți, poate chiar răzbunați, când acesta i-a pus la punct pe Mihai Stoica („Luțu 2”). Apoi pe Dică („Pe când eram eu aici, Steaua avea antrenor, pe Olăroiu!”) și pe Gigi Becali („Să învețe să bea!”). Regretabil e însă că nu s-a oprit. A continuat să lanseze săgeți împotriva lui Șumudică, a lui Contra și a lui Claudiu Niculescu, ironii ieftine. Dincolo de considerația pentru Rednic, am apreciat ca deplasată, prea agresivă, atitudinea lui că nimeni nu știe nimic, iar el le știe pe toate!

Pe Niculescu avea și mai puține motive să-l înțepe, din moment ce Mircea însuși a trecut recent prin momente la fel de neplăcute. Pe post de Stan Pățitul, a fost demis pe parcursul lui 2018 de două echipe! La jumătatea lui februarie, de Mouscron din Belgia și la începutul lui octombrie, de Al Faisaly din Arabia Saudită. Pe cea dintâi, pe care o salvase spectaculos de la retrogradare în sezonul precedent, a lăsat-o pe locul 12 din 16. La cealaltă a rezistat doar cinci meciuri, din care a strâns patru puncte mari și late!

A mai surprins ceva legat de revenirea lui. De unde era convins, gata să parieze, că o va duce pe Dinamo în play-off, Mircea s-a sucit după 1-1 acasă cu Călărași și a amenințat că pleacă în caz că nu i se aduc imediat câțiva jucători, neapărat doi fundași centrali! De acord că efectivul „câinilor” e slăbuț, dar Rednic n-a știut asta înainte de a iscăli contractul? A plonjat cu capul înainte într-un bazin fără să se intereseze dacă e sau nu apă în el? În fine, în achiziționarea urgentă de jucători, prioritar străini, deoarece perioada de transferuri e închisă la noi, se va implica și fiica sa, Luana, care e impresar? Dacă da, va ieși iureș.

Tocmai pentru că-l stimez pe Rednic, îi reamintesc că un antrenor valoros scoate rezultate cu lotul de care dispune, nu se lamentează și nu cere întăriri pe ton ultimativ. În cazul în care a semnat cu Dinamo în necunoștință de cauză, Mircea a greșit. Pentru că nu l-a silit nimeni să preia o echipă în care nu credea.

Comentarii (58)Adaugă comentariu

Misu (234 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:05

Bine ca s-a gasit cineva care sa aiba curaj sa ii spuna lui Radnic lucrurile verde in fata. Daca incepe iar cu transferurile aranjate de fiica sa nu prinde Craciunul in Stefan cel mare.

Dilimache (657 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:06

Cu tot respectul, ii lipseste seriozitatea, asta e parerea mea!

Ash Ra (1 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:06

hai sa ne ... ***... ca niste ***, ca niste lasi, ca niste oameni ieftini.. ieftini de tot

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dobre (9 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:08

Antrenor bun si foarte priceput dar care sta foarte rau cu caracterul. Ii place sa isi traga bani din orice transfer.

Cris (75 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:11

De data asta trebuie sa spun ca dl Ioanitoaia greseste categoric. Rednic a stiut exact unde vine, care e valoarea lotului si ce ganduri are. Adica sa vina cu puteri generale si sa schimbe radical tot ce este in club acum. Nu a gandit defel ca ar obtine ceva cu lotul actual. Clauza de performanta cu care a venit a fost clar aceea de a capata puteri pt a schimba dupa bunul plac si a si construi o echipa dupa criteriile sale. Doar in conditiile acestea a garantat atingerea obiectivelor ci nu cu lotul actual, pe care il cunostea ca fiind critic.

leo (53 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:12

Gsp a initiat un sondaj cu privire la viitorul lui Rednic la Dinamo. Merita sa il reproduceti ca sa vada lumea ca sub 40% din fani cred ca Rednic va sta multa vreme la Dinamo. Fanii nu sunt asa bucurosi de venirea acestuia poreclit Strambul cum crede domnul Ioanitoaia.

doilaunu (195 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:22

plictiseala, plictiseala...

Urod (72 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:23

Niculescu sa fie fericit ca a scăpat dintr-o mare cumpănă. Daca o retrograda pe Dinamo, rămânea cu o mare contraperformanta pe CV... Si nu cred ca mai reușea sa o faca uitată. Una este sa retrogradezi cu Chiajna, Voluntari... etc, si alta cu Dinamo. Iar glumele lui Rednic, sunt glumele din fotbalul românesc, nimic special. Problema lui Rednic este ca si atunci cand merge bine echipa acolo unde se află, face ce face și intra in conflict cu jucătorii. Asta este marea lui problemă pt care nu a ajuns si mai sus ca antrenor. Iar că cere jucători, este absolut normal. Dinamo are grave probleme de lot si nu-si mai poate permite sa aștepte ceva... Așa că orice jucator venit si care confirmă, este un castig chiar daca este adus de fiica lui... Care-i problema...

Dobrescu (4 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:37

Felicitări domnule Ioanitoaia! Tocmai ați fost depășit de Ion Iliescu în ce privește calitatea discursului. Dar încă vă țineți bine.

custov (88 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:39

tov ioanitoaia ,NUMAI PROSTII SPUI ,de un timp nu te mai documentezi ,vorbesti aiurea ,ti-ai umplut ziarul de oameni care nu pot da si nu pot fi un exemplu pentru nimeni .Eu iti spun ceva REDNIC MIRCEA nici nu sa aruncat cu capul in fata ,nici nu a plonjat in bazin ,asa cum spui ,el e DINAMOVIST ADEVARAT ca noi si mai mult si a venit exact cand era nevoie de EL .Voi vroiati DINAMO JOS ca sa faceti articole nesemnate ,fara valoare si sa-l ridicati in slavi pe jiji si a lui fecesebeu care ..........te las pe tine sa scrii ,si pentru care suntem in mocirla de care vreti sa profitati voi .Te rog incearca sa fi corect chiar daca din groapa nu vine ...nimic ,respecta si clubul pe care -l urasti.

George (164 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:49

@cris. Daca era asa cum afirmi tu pe ce baza a promis intrarea in play off? Cred ca tu gresesti, nu Ioanitoaia. Si de unde bani pentru transferuri bune ca Negoita are 5 arici la fiecare buzunar.

custov (88 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:50

leo,strambu,tu de unde-l cunosti pe MIRCEA REDNIC ,de la tov ioanitoaia ,atunci e corect altfel taci si dormi,cum sa scrii despre cineva pe care nu-l cunosti?????????????

st.il. (13 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:50

Chiar nu-mi iese din minte !... 20000€ / lună ???...ZERO COMENTARII !...:(((

Dumi (60 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 16:56

Normal sa ceara jucatori dar nu trebuia sa se arunce la deckaratii pompoase ca face si drege. E situatie ca a lui Lucescu la turci. S-a dus fara sa stie ca nu are jucatori competitivi dar a promis marea cu sarea si s-a ales praful.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 17:03

i auzi ce spune nea Ovi ...ca un antrenor valoros scoate rezultate cu lotul de care dispune ...sanchi ...inseamna ca Rednic nu i valoros?...atunci de ce ne spune in primul paragraf ca Rednic este un antrenor de calitate ,verificat? ... nea Ovi iti meriti banii de la gsp ...cei 20 000 E pe luna...

Zagna (56 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 17:03

@custov, mare lucru daca nu retrogradeaza ! Cat despre pay-off,nici matematic nu are sanse. Numai daca se retrag vreo 7 echipe...

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 17:08

Poftim logica de ziarist,,impartial,,! Adica cum domnule ,Rednic poate spune orice doar stelistilor Dica,MM,Becali si ar fi bine dar e gresit daca se ia si de Sumudica,Contra...? De fapt la ce sa te astepti? Sunteti acelasi om care laudati arbitrii desi subliniati ca nu dadea un penalty Stelei in confruntarile cu Dinamo...

Ion (77 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 17:13

Ce- l perie gazetarul pe Rednic!!! Daum a avut si el rezultate mari dar il criticati pentru ca nu mai antrenase in ultimul timp.Daca am face paralela si pentru Rednic ar trebui sa vorbeasca acum performantele din ultima perioada adica cele de la arabi...Si parca a fost concediat...Incurcate sunt caile...si in jurnalism!

gogu (32 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 17:22

pai nea ovidiule ne intoarcem de unde si de ce a plecat rednic ultima data sa recapitulam .el a adus jucatori prin luana si a cerut un comision din vanzarea lor A ADUS NECUNOSCUTI CARE AU FOST VANDUTI PE BANI BUNI SI F MULTI si atunci negoita gandea ca matale acu de ce sa aduca fata lui rednic jucatori atunci cine nea ovidiule sa vedem ana maria care acum ne a adus petarede da comision a Luat iar cand sotul doamnei impresare antrena fcsb deja avea meciurile castigate stii mata de ce e vorba sau fratii becali sa aduca jucatori care la un meci de la cluj le a interzis jucatorilor sa se prezinte DECI DIN VASTA GANDIRE A LU MATA LA DINAMO VREI SA FIE IMPRESARI FRATII BECALI SI ANA MARIA nu fata antrenorului carcotas cum sant ma gandesc ca fratii si ana ti au strecurat cateva monede in buzunar si eu care ziceam ca mata esti ca vinul si timpul

custov (88 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 17:37

Zagna ,7 CU fecesebeu CU TOT ????????????????????danga ,langa!!!!!!!

dinu (427 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 17:56

@ovidiu_3003. Bulumace, gresesti grav. Dl Ioanitoaia are de la gazeta 20000 € pe saptamana nu pe luna. Asta ca sa moara prostii invidiosi ca tine de inima rea.

vic1968 (1 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 18:14

Da' chiar va doare tare ca s-a intors nea Mircea la Dinamo...

Cris (1 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 18:18

George, este exact asa cum am apus. Este logico-rational ca un antrenor de valoarea lui Rednic, cu mult peste toti ceilalti din tara, nu s ar fi compromis sa vina la un club in degringolada, daca nu i s ar fi acceptat clauzele impuse de el, printre care aceea de a avea mana libera la transferurile pe care le doreste si le poate aduce. Iar baza pe care isi fundamenteaza evolutia echipei sta in calitatile lui de a identifica jucatori liberi sau ieftini, pe care sa i transforme in cei mai buni jucatori pe posturile lor din tara. Sa nu uitam ca cel mai bun atacant pe care il are Romania in ultimii ani (Gnohere) este opera exclusiva a lui Rednic, chiar impotriva multor sceptici. La fel cel mai bun fundas, Puljici, etc. Iar Negoita a inteles repede ca asta este singura sansa pt Dinamo, adica sa aduca un om care are ochi la jucatori liberi sau ieftini, pe care sa i transforme in jucatori competitivi si apoi sa i vanda pe ceva banuti, iar astfel clubul sa se autofinanteze. Este un castig pt toate partile (Rednic, Negoita si Dinamo, in conditiile lipsei de lichiditati). Cu toate astea, rezultatele lui Dinamo vor veni pe termen mai lung, adulica cel mai devreme anul viitor. Si e logic si obiectiv sa avem rabdare pt ca Rednic sa si puna in valoare, ca nimeni altul, calitatile de slefuitor de jucatori ieftini si inchegarea unei echipe competitive.

Tudorache (179 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 18:21

Da, ma, e corect cum ganditi. Sa vina Rednic si s-o bage pe fie sa in afaceri sa mai scoata si el un ban de parca e muritor de foame. Iar un gugustiuc intelege ca dl.Ioanitoaia pledeaza pentru impresarii Becali si Prodan. Omul delireaza ca nu e scris asa ceva nici macar ca o aluzie.

CCC (137 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 18:37

Încurcate sunt căile lui negoiță, iar ale lui O. I. și mai și! Ne spune gazetarul cum că luatul la mișto a celor din staff-ul FCSB de către marele și verificatul antrenor Rednic, zis "strămbu", este OK, dar că-i bagă în aceeași oală și pe Contra, Niculescu și mai ales pe Șumudică, feblețea moșneagului, nu mai e la fel de OK, e chir de ***, din partea lui Rednic! Halal învățăminte și educație. Pe de altă parte, tot onorabilul gazetar ne re-amintește că Rednic a promis când a semnat că o duce pe dinamo în ply-off cu lotul disponibil, ca să vină acum, același Rednic, să ceară ceva jucători, ba mai mult, punând condiții! Știindu-l pe Rednic dinamovist declarat, deci "câine până la moarte", domnul Ioanițoaia ne spune ca acesta se află într-o dilemă profundă, autocreată. O fi dilema câinelui, care se-ntreabă în timp ce se ***: "oare eu ce fac acum, *** ..... *** ***!?!??"

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin (24 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 19:17

Rednic este intradevar un antrenor bunicel. Specialitatea sa: sa scoata bani din jucatori mediocrii. Cum este prea pasionat de veniturile percepute din vanzarea jucatorilor transferati (traficati ar fi corect) nu va avea in veci performante. Cupa si campionatul Romaniei nu reprezinta o performanta, asta sper ca este clar. Rednic jucatorul? Bunicel. Adica ,,- BINE''. Fundas dreapta slab. a si dat numele unui bulevard. Libero modest. Mai bine se descurca in pozitia de mijlocas. In jocul cu Anglia din 1985 a jucat chiar foarte bine. Acum braveaza caci a ramas fara gloante. Nu si-a inchipuit ca *** este atat de mare la Dinamo. Mana libera poate sa aiba. Buget are? Degeaba are buget de salarii (prin eliminarea unor actuali jucatori) daca va aduce "liberi de contract" care la randul lor, dupa cum chiar Rednic afirma, vor avea nevoie de timp pentru a insemna ceva in jocul echipei. Nu trebuie uitat ca astfel de jucatori nu confirma in procent de 100%, asadar tot lot subtire va avea. Iar Rednic stie asta. Isi pregateste culoarul de retragere. Cand va intui ca in final corabia se va duce la fund se va bosumfla ca nu i s-au indeplinit pretentiile si va pleca bombanind, ca vina naufragiului nu-i a lui.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

constantin (48 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 19:20

Îl judecaţi pe Rednic înainte de a vedea rezultatele. Inadmisibil! De ce va fi iureş în cazul în care Luana va aduce jucători pentru echipa tatălui său? Cine să-i aducă? Prodanca?! De ce n-a fost iureş atunci când Prodanca a adus jucători pentru echipa soţului său?! Mai mult, Prodanca reprezintă jucători de la FCSB şi Dinamo.... De ce nu este iureş?! De ce Prodanca este acceptată şi Luana nu? Ce aveţi cu Luana? Ce aveţi cu Rednic? Pentru ce salariu antrena Reghe la FCSB şi pentru ce salariu antrenează Rednic la Dinamo? De ce era normal ca familia Reghecampf să câştige bani şi din transferurile jucătorilor la/de la FCSB şi de ce familia Rednic nu are voie? Chiar nu vă credeam în stare să induceţi ideea că aducerea jucătorilor la Dinamo de către Luana este un fapt negativ. Pentru că vă preţuiesc. Salvarea de la retrogradarea este obiectivul lui Rednic, nu este cazul să visăm cai verzi pe pereţi. A, a fost prea optimist Rednic, de acord, dar poate a vrut doar o mobilizare a tuturor, o gură de oxigen pentru suporteri, el ştiind care este meritul suporterilor în astfel de cazuri.

Florin (24 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 19:43

Pai nu rezultatele ar fi subiectul. Ci atitudinea lui. Nazurile pe care le face.

Bogdan (395 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 19:49

Constantine, nu il judeca nimeni pe Rednic dar tipul are antecedente in transferuri dubioase facute pe mana cu Luana. Si-a tras sume mari din treaba asta. Nu nestiinta l-a demis de atatea ori ci smecheria si lacomia. Nea Ovi a fost boier ca nu a spus ce stie toata lumea.

saramago (1 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 19:52

Daca Rednic a fost superjucator, Cruyff ce a fost ?

zorrozabal (76 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 19:59

***...!Dinamo vrea sa aiba si ea MM-ul ei,dar deocamdata ii trebuie antrenor!Sa vedem in...clasament!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Antihagi (1 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 21:30

Voi astia care comentati de comisioanele lui Rednic,va intreb...daca voi ii faceti rost sefului vostru de ceva gratis din care el,seful,face bani frumosi nu v ar placea o recompensa? Ati refuza ? "Nu sefu...eu nu vreau 10%...tine matale tot sa fii mai bogat pe viitor"... Sa ia comisioane multe Rednic de la Dinamo ,asta ii doresc pt ca inseamna ca face performanta.

constantin (48 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 21:31

@Bogdan Rednic are antecedente în transferuri dubioase? Îl compari cu Bratu?... Cu cine? Să vorbim despre transferurile dubioase marca Giovani Becali?! Sau nici asta nu este o comparaţie reuşită? Ce echipă a lăsat Rednic atunci când a plecat şi ce echipă a găsit? Să nu-mi spui că nici acum n-am găsit măsura potrivită. Rednic are tot dreptul să lucreze cu Luana, aşa cum Reghe a avut permisiunea să lucreze cu nevăsta-sa. Terminaţi cu prostiile! Alin Buzărin a avut dreptate: Rednic este manager, antrenor, bucătar...tot. El răspunde de rezultate, el îşi alege colaboratorii.

dodo (205 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 21:45

Stift jucator, știft antrenor, ca si nașul Luce...

Ali Bec (212 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 21:48

Ia auzi: „atitudinea lui că nimeni nu știe nimic, iar el le știe pe toate!“ asta-i marca inregistrata de Tov. Ovi. Cum sa mai fie si altii cu astfel de atituduni?

F31M (6 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 22:10

Vad ca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu subalternul Geambashu "etapa asta". Ah stai, ca lucrati impreuna. Lucrati la ce? La comanda? Dar mai lasati-ne bai in pace o data! Lasati-ne sa retrogradam sa facem ce o vrea Dumnezeu. Numai pe capul nostru stati! Bagam un articol acru si despre actul consensual de iubire reciproca dintre fcsb si voluntari din seara trecuta? Sau nu putem ca nu avem voie. "Renta viagera" din sectorul agricol Ilfov ..mama ei sa fie. Ce aveti bai cu Rednic, a antrenat o etapa, a facut un egal si v-ati pus pe capul lui. Ca e asa si pe dincolo. Ca vrea sa schimbe jucatori, sa schimbe echipa? Pai nu de asta a venit? A facut caterinca de Niculescu? Cu ce anume? De ce induceti lumea in eroare? A spus ca i s-a accidentat doi jucatori dupa numai doua antrenamente. Unde bate asta? La Niculescu care a antrenat 2 saptamani sau la carnatul ala de "eu nu ma simt vinovat cu nimic" ce a antrenat aproape un an de zile si a adus toti distrusii??? Jos gura de pe Dinamo si dupa Rednic! Lasati-ne in palaria noastra in pace. Cand va citesc imi dau seama ce bine am facut sa nu-i invat pe copiii mei limba romana! Niste *** fara sira spinarii sunteti numai dupa interese personale.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

constantin (48 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 22:31

Pentru toţi cei care cred că Rednic nu trebuie să lucreze cu fiică-sa, dar nu au niciun dinte împotriva Prodancăi. Inclusiv domnul Ioaniţoia. ... Luana a crescut printre fotbalişti şi a văzut mai multe meciuri de fotbal decât Prodanca. În familia Luanei se vorbea despre fotbal, aşa cum în familia Prodan se cânta. Ce o recomandă pe Ana Maria să facă transferuri la/de la Dinamo? Doar cântecul maică-si, regretata artistă, "Din bucata mea de pâine, am crescut un om şi-un câine"... Dar câinele ăla nu era Rednic, ghinion!, poate Dan Alexa, după cum titrează acum GSP-ul... Să avem rezon!

di livio (214 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 22:41

Bogdan, clonache zgubilitic...nea Ovi a fost boier pe la Scornicesti...stii faza cu puii congelati?...sigur ca stii da nu zici nimic ca esti alter ego-u lu Ioanitoaia...stie toata lumea faza cu puii congelati...si taman Ioanitoaia si clonele vorbesc de smecherie si lacomie...@Dinu, bulumace, tu cit iei de la adminu de bloc pt ca-l *** in *** pe marele maestru?...*** fiind partea din spate a navei

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 23:08

Uitati- va sa vedeti bataie de joc pe ***!!! Nimeni nu vrea sa vada din studiou cum Djokovici isi inpinge adversarul cand centreaza spre jucatorul la care se da penalty...Va bateti joc de fotbal...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Didi (79 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 23:27

Ia mai lasă-ne în *** *** *** , că atat venin ai în tine de ți s-au aburit ochelarii ! Una -două tu și coflecitul ăla de la Bălcești nu aveți loc de Dinamo ! Mai bine vă interesați de loc de liniște expiraților ! Altele nu le vedeți, blaturi mizerabile, arbitraje care fac ierarhii , ba le cântați în strună că aveți interese ! Hai valea la Giurgiu că de 30 de ani atât știi: Dinamo e așa, Dinamo e așa și pe dincolo !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

itu52 (239 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 23:32

Cred că era mai nimerit ”Mircea Pețitul”, pentru că Dinamo vânează zestrea de jucători liberi de contract, pe care o bănuiesc ascunsă în desaga lui Rednic, mă rog Luanei. Oricum cărțile au fost împărțite, urmează să vedem ce se joacă. Mi-aș dori eleganța bridge_ului în dauna poker_ului cacialma. Sacul clubului nu se ridică de la pământ, fiecare licitant speră să câștige la vremuri bune, bazându-se pe informațiile deținute. Ar trebui să fim naivi să credem în ”oamenii de bine”, seduși de soarta bietului club. Dinamo fără propta puterii a devenit un club vulnerabil, asemenea celorlalte combatante. Aș îndrăzni să zic, fără să jicnesc, că seamănă cu adăposturile câinilor fără stăpâni. Ca și acolo mi se pare că mai mult se mârâie și se mușcă pe la spate.

Daminuta (63 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 23:33

@Custov cu cine ai prefera să joace Dinamo barajul pentru menținerea în liga I dintre Chindia Târgoviște, Academica Clinceni și Sportul Snagov?

MM (19 comentarii)  •  28 octombrie 2018, 23:38

@Custov nu trebuie să fi supărat că ăștia care vorbesc de Dinamo și Rednic habar nu au de fotbal. Rednic și cu lotul asta are mari șanse să prindă locul 1 în play out.

Andi (1 comentarii)  •  29 octombrie 2018, 0:48

De ce nu canta ciobanu acum cine e pe primu loc .?

Manu (167 comentarii)  •  29 octombrie 2018, 1:24

O caracterizare fidela facuta lui Rednic. Suporterii lui Dinamo citi mai sint nu au decit sa se supere iar prostii sa o tina in continuare cu puii congelati care zburau prin pomii aflati la zece metri de autostrada. Bancuri golanesti tipice bisnitarului Corleone. Dinamovistii sint cei mai mari dusmani ai adevarului. Lor le place sa se minta frumos si...sa joace in play out

Manu (167 comentarii)  •  29 octombrie 2018, 1:25

O caracterizare fidela facuta lui Rednic. Suporterii lui Dinamo citi mai sint nu au decit sa se supere iar prostii sa o tina in continuare cu puii congelati care zburau prin pomii aflati la zece metri de autostrada. Bancuri golanesti tipice bisnitarului Corleone. Dinamovistii sint cei mai mari dusmani ai adevarului. Lor le place sa se minta frumos si...sa joace in play out

custov (88 comentarii)  •  29 octombrie 2018, 5:44

daminuta si mm ,daca nu sunteti aceeasi ,hotarati-va ,ori locul 1 in play aut ori la baraj cu snagovul????????

Observator (14 comentarii)  •  29 octombrie 2018, 8:23

Mircea Rednic Sucitu. E pagubitor si pt el si pt jucatori si pt spectatori sa se amane pana-n iarna, pana-n primavara si pana la urma (mai sti?) pana la anul...

andrei (5 comentarii)  •  29 octombrie 2018, 12:33

Nea Ovi, Mai lasa-i bre si pe altii sa scrie, nu crezi ca ar fi cazul sa te pensionezi? atatea truisme si baliverne n-am vazut de mult. Nu gasesti matale un loc caldut ***, sa ne lasi in pace? sau stai, poate deja l-ai gasit.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andrei (5 comentarii)  •  29 octombrie 2018, 12:35

la c i o ban am scris.

Comentează