Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Când ieșim în stradă?

Într-adevăr remarcabilă, de aplaudat furtunos, performanța naționalei U21, ajunsă după 20 de ani la un turneu final continental.

Permalink to Când ieșim în stradă?
miercuri, 17 octombrie 2018, 4:56

Cum s-a calificat en fanfare dintr-o grupă dificilă și fără să fi cunoscut înfrângerea în 10 partide, lui Rădoi și lui Isăilă, predecesorul său, elevilor lor, li se cuvine o reverență. La acest succes a contribuit și regula federală ce-a obligat grupările din Liga 1 să folosească permanent un jucător sub 21 de ani. Grăbind afirmarea tinerelor talente, regula e bună. Exagerările în materie nu-s însă bune, fie și în ideea că periclitează reprezentarea formațiilor noastre în competițiile europene intercluburi.

Dacă regula respectivă a contat în ascensiunea echipei, părerea generală e că elementul decisiv l-a constituit apariția unei generații de top. Una care ne-a făcut mândri că suntem români și despre care Gică Hagi, principalul ei artizan, crede că „ne va scoate în stradă!”. OK, să ne scoată, suntem gata să ieșim!

Atât Isăilă, care a condus U21 în șase meciuri între 13 decembrie 2016 și 8 iunie 2018, cât și Rădoi au trecut cu aceste preliminarii un examen pretențios. Și nu l-au trecut oricum, ci cu Magna cum laude. Cu coroniță. Cei care sugerau că Rădoi n-ar fi antrenor, că nici nu va deveni vreodată, ar trebui să-și retragă cuvintele. Cu tact, evitând să schimbe ca să demonstreze ce priceput e el și cât fler are, Mirel a dovedit o maturitate de care puțini îl credeau capabil.

De reținut și gestul său, emoționant, de a-l contacta pe Isăilă imediat după izbânda cu Liechtenstein. Direct din vestiar, a intrat pe FaceTime cu Arabia Saudită și i-a mulțumit fostului selecționer, care pregătește în prezent pe Al Hazm. Și dacă a făcut-o numai pentru imagine, tot era ceva. Personal, sunt însă convins că a fost sincer, că n-a vrut să ne ia ochii. Pur și simplu, a simțit, camaraderește, capitol la care, din păcate, antrenorii noștri nu excelează.

Într-o atmosferă de legitim entuziasm, portarul Ionuț Radu, căpitanul naționalei, a rostit o frază memorabilă. „Înainte învățam istoria la școală, acum o scriem!”, a declarat cel care, apărând în minutul 90Ă10 un penalty în întâlnirea din deplasare cu Portugalia, a pus un umăr zdravăn la calificare. Vă reamintesc că meciul cu pricina, derby-ul grupei, s-a terminat 2-1 pentru România. Dacă s-ar fi terminat 2-2, astăzi s-ar fi bucurat lusitanii!

Greu de contrazis Ionuț, chiar imposibil, corect? Într-o zi de sărbătoare, entuziasmul nu poate fi îngrădit. Totuși, felicitindu-i pe Ionuț Radu et Comp., o dată și încă o dată, s-ar recomanda să păstrăm măsura. Să nu uităm că în 1998, tineretul s-a calificat la pas, cu 24 de puncte din 24 posibile, dar a pierdut, cu Pițurcă pe bancă, toate cele trei partide din cadrul turneului final, găzduit chiar de România!

De acord că generația U21, a lui Man, Cicâldău, Fl. Coman, Moruțan, Mățan ori Ianis Hagi (apropo, nu mai e împins de la spate și vopsit de tata?!), și a „străinilor” I. Radu, Pașcanu, R. Marin, Pușcaș sau A. Ivan, poate scrie istorie. Ea se află însă abia la început, deoarece participarea la competiția din Italia-San Marino 2019 nu înseamnă câștigarea unui trofeu. Până acolo mai e drum lung. Iar pentru a-l parcurge cu fruntea sus e obligatoriu, printre altele, să rămânem cu picioarele pe pământ. Pentru a scoate lumea în stradă, cum speră Gică Hagi, naționala lui Rădoi are datoria să realizeze mai mult decât o calificare.

Comentarii (52)Adaugă comentariu

Vlad (309 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 17:06

Va dau dreptate. Au facut o treaba minunata dar nu e bine sa isi ia viteza maxima si sa vorbeasca de castigarea titlului european. Acol vor fi echipe sigur mai tari ca a noastra.

octavian (95 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 17:24

Aveti dreptate. Dar pe langa fotbal pe lume mai sunt si masini scumpe, fete frumoase, tigari, vinuri de calitate si baruri renumite. E grea tranzitia de la juniori la seniori. Ne-am mai baut noi norocul.!!!

petschovschi (30 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 17:29

Să nu ne îmbătăm cu apă rece, echipa e modestă. Gîndiți-vă că n-avem niciun jucător pe la vreo echipă mai serioasă din Europa, majoritatea sînt din mediocrul nostru campionat (iar CFR și Viitorul n-au bătut echipe din Luxemburg). Această campanie a însemnat un lung șir de noroace incredibile, precum meciurile din deplasare cu Bosnia, Țara Galilor și Portugalia sau cel de acasă cu Portugalia. E foarte bine că ne-am calificat, avem cîțiva jucători cu potențial (care ar trebui să plece urgent afară, dacă mai rămîn în țară se vor pierde sigur) dar nimic mai mult. La EURO nu vom face mare brînză, celelalte echipe au jucători mult mai buni ca noi care chiar joacă titulari pe la cluburi bunicele din Europa. Un exemplu elocvent: croații îi au pe Vlasic (fost la Everton, a marcat golul TSKA-ului în victoria contra Realului în grupele CL), Brekalo (titular la Hoffenhei, in grupele CL) sau Halilovic (fost la Barca, Las Palmas, Hamburg, acum la AC Milan). Cu echipe gen Anglia, Germania, Franța, Spania, Italia n-are rost să ne comparăm. Și nu uitați că Portugalia n-a folosit toți jucătorii eligibili pt. U21 în aceste preliminarii (de exemplu, Goncalo Guedes, Renato Sanches, Ruben Neves , Gedson Fernandes ...)

Liviu (333 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 17:30

Daca mai pune muschi pe el Iannis poate sa il depaseasca pe tatal lui.

nic (34 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 17:35

trebuie sa avem mare grija de acesti tineri ,sa nu se piarda pe parcurs precum N.MITEA ,DAMINUTA ,ZICU care au plecat prea devreme afara, vanduti de patroni si impresari lacomi de bani ,au dat de alt footbal ,mai greu concurenta ,de la straini se astepta mult oriunde ,daca trec de grupe la euro ,e foarte bine vin echipe grele FRANTA ,GERMANIA .ITALIA , atentie mare sa nu se piarda acesti jucatori am avut atatea cazuri .

virgil (113 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 17:43

Bun sfat dar asta e stilul balcanic. La infringere facem inmormintare si la victorie nunta si sarbatorim cu fast zile si nopti in sir. . Ne repezim ca fata mare la maritis.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 17:46

...cat timp selectia se face pe pile nu vom avea performanta la turneele finale ...ce cauta I.Hagi la nationala de tineret ?...

Augustin (268 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 17:49

Aprob ironia legata de Ianis Hagi. Nu cred ca era totusi momentul propice acum care e unul de bucurie nu de luat revanse. Ca si cea legata de federatie cu introducerea regulii jucatorului under21. Radoi s-a abtinut si il laudati pentru asta. Dar dumneavoastra un mare ziarist nu reusiti niciodata. Va place sa platiti polite.

Ing (47 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 18:29

Nu am nici o obiectie la acest articol. Stiind ca va place sa inotati contra valului chiar il asteptam in acest registru. Nu vad cum vom sarbatori in cazul in care vom lua titlul european. Noroc ca il vom lasa altora.

darius (9 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 18:35

Nu mai era nevoie de inca o demonstratie pentru ca o lume intreaga stie ca Gigi oierul si Hagi aranjeurul sunt idolii Gazetei. Astazi e randul lui Hagi. Ma asteptam la altceva din partea maestrului si sunt profund dezamagit. Asa ziar bun de invelit pestele si asa sef.

pawn (64 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 18:39

echipa buna (toti sunt buni, nu numai 1 sau 2, cum am mai avut), sudata si isi cunosc toti valoarea (lucru extrem de important la romani, care nu au aproape deloc incredere in ei). dar subscriu: nu trebuie sa ne imbatam cu apa plata. la turneul final nu jucam cu liechtenstein, ci cu frankenstein. acolo sunt viitoare supervedete ale fotbalului mondial, va fi ceva mai complicat cu o franta care produce cateva zeci de morutani pe an.

Razvan (331 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 18:59

La acest nivel, Iannis e un jucator bunicel. Dar pentru ce vrea Hagi sa il faca (titular la o echipa mediocra din vest), nu are cele necesare (mai ales forta, viteza, constanta si CREIER). Sa nu uitam cati juniori s'au pierdut pe drum (multi infinit mai talentati ca Hagi...gen Gabor) pentru ca nu au avut resurse sa faca pasul spre seniori! Altfel, nici eu nu cred ca vom face mare branza la campionat, totusi e bine sa ne invatam din nou cu calificarile!

Leopardu (114 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 19:12

@Petschovschi: o fi echipa modesta, nu te contrazic, dar tu ar trebui sa incepi prin a scrie numele marelui fotbalist cu majuscula. Macar atat respect sa arati fata de el, daca tot ti-ai ales astfel de nick. E totusi exagerat ca am avut noroc in toate meciurile. Mai degraba adversarii au avut noroc. Ce noroc am avut noi in Bosnia? Am batut 3-1. Dar in T. Galilor? Cu doi jucatori eliminati. Asta da noroc. Noroc aveam daca Puscas si Ivan erau mai disciplinati si nu luau rosu. Si dadeau gol. Dar in Portugalia ce noroc am avut? Am fost mai calmi, mai pragmatici, echipa mai matura. Aia cu posesia, noi cu golurile. Noroc au avut Elvetia si Portugalia in Romania, luand un punct nemeritat. Cat despre eligibilii care au lipsit, de ce nu amintesti si pe ai nostri. Nu cred ca esti roman. Esti probabil ungur si crapi de ciuda. Nici eu nu sunt roman, dar ma bucur enorm pt baieti si nu caut noduri in papura. Cat despre ioanitoaia , apreciez ca a scris frumos despre baieti si a laudat putin si dusmanul de moarte. Federatia.

Cosmo (237 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 19:15

E o mica mare performanță, nu trebuie acum sa avem f mari așteptări de la generația asta, dar sa ne bucuram pt acest moment. E fain ca se pare ca sunt și câțiva flăcăi serioși, nu doar cocalari talentați și fitosi. Rgula FRF e buna, ajuta cu ceva, evident nu a fost factorul determinant al calificării, și, evident, nu e cauza prestațiilor slabe a echipelor de club în europa. Ianis e un fotbalist bun. Nu are sclipirea lui tata-so, dar e clar peste media campionatului și nu a ajuns aici doar ca a fost forțat. De el depinde. Petarda echipei e ivan. Degeaba ai un pic de viteza și tehnica, dacă nu gândești decât cu anusul. Nu știu, o fi ceva în aerul de la Craiova? ... Ivan, olguta, Ovidiu 330, prea mulți defecți, ăștia de la mediu ar trebui sa ia ceva masuri. Ex de la deaia, ala, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Unu’ (11 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 19:41

Nu rezultatul a impresionat, ci modul cum s-a obtinut calificarea. Baietii astia si-au dominat adversarii, au jucat de la egal cu Portugalia, au atacat non-stop. Daca ne raportam la seniorii lui Contra, e o mare diferenta de atitudine. Pai ce ar fi facut aia mari cu Bosnia, Tara Galilor si Portugalia?

exidpol (264 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 19:52

-sunt curios câți dintre aceștia nu mai joacă la turneul final de anul viitor (câți depășesc vârsta?)

a dica (283 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 19:54

1. Echipa asta si-a aratat valoarea reala, locul ocupat nu-i mincinos! Meritul pentru calificare il are Radoi care a constientizat si a stiut sa-si puna in valoare jucatorii. Isaila a jucat la alibi, pentru locul 2. Asta am vazut eu in meciurile de acasa cu Elvetia si cu Portugalia. Aveam posibilitatea sa castigam cele doua meciuri insa Isaila tempera tot timpul jocul Cu inca 4 puncte din aceste meciuri puteam face 2-2 in Portugalia. Concluzia: n-a fost o calificare norocoasa! 2. Se exagereaza cu regula 21. Puterea echipei e data de valoarea individuala a jucatorilor. Numiti cati dintre jucatorii care au participat la aceasta campanie joaca pe regula 21. Unii nici nu joaca (Rus si Stefan). 3. Adevaratul lider in teren este Ianis Hagi. El trage echipa dupa el, executa fazele fixe, este mobil si intra in dueluri. Cine zice ca nu are fizic are probleme cu televizorul:deformeaza imaginea. Un mare plus si pentru axul Nedelcu - Cicaldau. Ei dau drumul la atacuri si pun frana adversarilor. 4.Dupa turneul final vom vedea unde ne situam in raport cu granzii Europei. Sa nu ne grabim. Pana atunci sa joace cat mai mult (Neagoe, esti pe faza?) si sa fie sanatosi.

Che Guevara (363 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 20:06

Vom iesi in strada atunci cand Liviu Dragnea va intra in puscarie. Orice altceva nu mai conteaza pana in acel moment. Sa nu uitati ca si Ceausescu a castigat CCE. Fotbalul nu tine de foame si nici nu suplineste drepturile omului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 20:08

...Cosmo tu esti defect ...vezi ti de familia ta ...nu te lua de cine nu cunosti ...m am saturat de prosti ca tine care nu inteleg fotbalul actual ...

gio (59 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 20:15

Maestre Ioanitoaia, chiar sa vorbim de iesit lumea in strada la o competitie de tineret chiar e ridicol. Scopul "tineretului" sau "juniorilor" este sa produca jucatori care sa faca cariera la echipa nationala sau echipele de club, acolo se aduce glorie Romaniei nu la tineret. In rest, aveti dreptate, trebuie pastrata masura, nu-si are rostul acest entuziasm deosebit pentru o calificarea la turneul final, poate daca ne calificam la Tokyo, adica atingem semifinalele TF atunci am facut o branza. Cat despre marile talente care o sa ne duca pe culmile gloriei in frunte cu printul- fiul Regelui, hai s-o lasam mai moale, poate Man, poate Marin sa ajunga ceva fotbalisti, restul manele.

dan (1 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 21:06

hop si postacii..ca nu fac nimic la euro,ca hagi nu e jucator ca bla bla bla...jucati voi fratilor,copii si au propus sa se bata la titlul european...de ce nu?...de ce sa nu lasam la o parte mentalitatea de natie mediocra? de ce sa nu ne dorim mai mult?

petschovschi (30 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 21:20

De obicei nu răspund comentariilor ce mă vizează dar acum trebuie să le împrospătez memoria unora https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/bosnia-hertegovina-u21-romania-u21-tricolorii-care-promit-victorie-pentru-nationala-de-tineret-in-al-doilea-meci-din-preliminariile-euro-2019-519837.html In min 94, la 1-2, Bosnia a avut bară iar apoi mingea s-a plimbat linia porții dar n-a intrat în poartă. Pe contraatacul ce a urmat acelei faze, Man a înscris golul de 1-3. Așa am bătut în meciul acela (pe care eu l-am văzut deși nu a fost transmis la TV in Romania).

pacific ionel (72 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 21:37

Poate prima data în ''50 de ani'' sunt de acord într-o anumită măsură cu domnul Ioanițoaia și consider că azi a scris un articol decent, parțial, acolo unde nu plătește polițe demne de creșă și lipsite de sens. Sunt în același gând cu maistru, că toți specialiștii care au comentat la început numirea lui Rădoi la națională și o considerau ca fiind nemeritată și care acum s-au schimbat 180 grade și afirmă cu gura până la urechi că Rădoi este o minune de antrenor la primul eșec al echipei de tineret la Campionatul Eupopen îi vor cânta prohodul. Aceeași situație este și cu ''noua generație de aur'' cum am tot auzit zilele acestea și mă tem că la cât de schimbători sunt unii dintre românii noștrii dacă echipa nu va confirma la european vor deveni ''generația de aur de trompetă''. Cât despre ''micul rege'' aș zice maistre să-l mai lași să se coacă, să nu-i mai suflii în pânze de fiecare dată când găsești câte o ocazie , întrucât deocamdată ca și această generație talentată nu a realizat chiar foarte mult și cred că susținătorii familei Hagi se cam grăbesc când spun că el este liderul generației sale. Să lăsăm timpul să lucreze și dea Dumnezeu să aibă rezultate și să ne bucurăm toți de ele indiferent de opiniile pro sau contra ''rege''.

Petrisor (12 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 22:08

@gio. Nu e nimeni vinovat ca tu nu intelegi ce vor sa spuna aici Hagi si Ioanitoaia. E vorba sase iasa in strada cand baietii astia vor creste si vor castiga un trofeu important cu nationala. Eu as fi primul care iese ca m-am saturat sa tot sper si sa tot pierd.

Leopardu (114 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 22:09

@pacific ionel: foarte bine punctat. Respect. @cel care se autointituleaza Petschovsky: se vede ca esti rau intentionat. Asta e un exemplu din 10 meciuri. Ai omis contraexemplele. Cand adversarii au avut noroc. Bare, goluri anulate, ratari uriase. Alea nu se pun. Doar bara Bosniei. Pe care am batut-o clar in ambele meciuri. Atacand tot timpul. Aceasta echipa stie sa atace, sa oblige sa faca pasul in spate, isi creaza ocazii, exista dubluri pe toate posturile. Cand Contra a luat la seniori pe unii, iar altii au fost accidentati/suspendati, Isaila si Radoi au avut de unde aduce altii. Lipsa titularilor nu s-a simtit. Si daca terminam pe ultimul loc in grupa la Euro, e un pas imens in fata. Suntem intre primele 12 in Europa. Bucurati-va oameni buni, nu mai xautati noduri in papura.

Doryn (166 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 22:12

@ovidiu_3003. Dreptul sa ai o opinie e prevazut in constitutie. Dar si cel sa fii prost de care tu te folosesti zilnic. Uite cine are pretentia ca se pricepe la fotbalul actual...Acest zgubilitic.

Gabi (3 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 22:27

Partial de acord cu petschovschi. In meciul din Portugalia s-a vazut clar ca adversarii erau cu o clasa peste romani. Trasee de joc, combinativi, insa aveau probleme cu finalizarea. In schimb, romanii au fost mult mai eficienti. De abia prin minutul 30 au avut primul sut pe poarta. Si la portughezi se vedea o anumita inconstanta, nesiguranta, probabil din cauza varstei. Nu mai zic de meciul din Tara Galilor cat de haotici au fost. Si era dupa ce facusera egal cu Portugalia. De aia mi se pare de aiurea sa se exagereze importanta calificarii. Dar nici sa se puna totul pe seama norocului. Cred ca determinarea si valoarea individuala au contat mai mult decat valoarea echipei. Pana la urma si calificarea la USA 94 a fost obtinuta norocos la Cardiff, iar in 2003, la Copenhaga, o generatie mult mai buna decat cea "de aur" a pierdut in ultimul minut o calificare.

Daminuta (63 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 23:10

Gică Hagi a avut performanțe ca jucător , se dovedește un foarte bun antrenor și mai mult decât atât prin viziunea și investițiile sale readuce speranța că fotbalul românesc ne va scoate încurând în stradă la fel ca și în perioada generațiilor de top al cărui lider a fost. Iar cât privește fiul acestuia amintește de vorba românească că ''ce se naște din pisică șoareci mănâncă''.

Dilimache (657 comentarii)  •  17 octombrie 2018, 23:31

In sfarsit mai miscam si noi ceva, sa vezi ca in cativa ani mergem iar pe stadion cand joaca ai nostri....

di livio (214 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 0:17

nea Ovi, ai da grija ca devii zgubilitic...cu vocativ, de data asta...vezi ca urmeaza Craiova-Steaua si iar se stie cine bate...pune presiune pe *** sa nu le dea meciu la zgubiliticii de mitici...vom iesi in strada cind bate Craiova echipa lu Giginho, alt zgubilitic...pariu ca iar pierd cu miticii?...pa ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (831 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 0:25

Opinați că persoanele din conducerea FRF ar trebui să ia decizia ca meciurile cu Lituania și Muntenegru din noiembrie să fie jucate de reprezentativa U21 antrenată de Rădoi, pentru pregătirea participării la Campionatul European la care tocmai s-au calificat jucătorii ce se încadrează la această grupă de vârstă ?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 0:30

Doryn ...sa ti traiasca familia ...ca mare destept a zamislit ...pe ce te bazezi cand spui ca nu ma pricep ?...nu ti e rusine ?...hai sa jignim lumea fara argumente ...din cauza celor ca tine a fost posibil la noi in tara comunismul ...al celor ca tine si ca nea Ovi ...sunteti o gasca de nepriceputi ...nu vedeti ca selectia este pe pile ?...I Hagi nu i bun de nimik...

Qcd (3 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 2:01

Nu comentez prea des pe aici, ii felicit pe baieti si le urez mult succes la Euro. Acolo vom vedea daca sunt exceptionali. Pana acum stim ca sunt buni, iar asta ne da suficiente sperante. Off topic: useful ovidiu_3003 va poate ajuta daca traversati o depresie, fiti siguri ca pe lumea asta exista personaje cu adevarat penibile, ne-o demonstreaza cu perseverenta in fiecare comentariu. E impresionanta capacitatea lui de a debita aberatii, sau pasiunea cu care faulteaza logica elementara.

gica (73 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 2:30

Astept articolul dupa primele meciuri in grupele de la turneul final.SA VEZI ACOLO BATUTE . O sa fim cei mai buni mardeiasi incasatori. Sprer sa fiu contrazis de acesti Zmei U21. Sper din tot sufletul.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 2:54

O sa scoata lumea n strada jucatori care joaca titulari la Real, Barca, Juve, Bayern, Borrusia, PsG, Ajax, Manchester sau Liverpool... Nici unul dintre ei nici macar nu viseaza la echipele astea.... Normal sunt la ani lumina de Nationala Mare dar si la ani lumina de scos lumea in strada. Deocamdata doar PSD scoate lumea in strada. Chiar daca impotriva....

petschovschi (30 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 4:29

Un lucru bun e faptul că mulți dintre jucătorii care au obținut acum calificarea sînt eligibili și pt. campania următoare: ? - Manea, Pascanu, Ghiță, ? - Băluță, Dulca - Man, Hagi, Coman- Ad. Petre (rezerve: Boboc, Oaidă, Dobre, Moruțan, Mățan, Ciobanu, Drăguș etc). Abia atunci vom avea, teoretic, o echipa tare ...

doilaunu (195 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 8:25

1. enervanta pana la intoxicare sintagma cu 'iesitul in strada'. Doar asa ne putem masura sau manifesta bucuriile? Cei care nu au iesit in strada in '94 (poate si pentru simplul motiv ca aveau o casa...) nu se pun? Nu mai zic ca sunt multe alte lucruri care te pot scoate in strada dar pe care nu si le doreste nimeni: cutremur, inundatie, incendiu... Poate a fost simpatica expresia imediat dupa '94. Cred insa ca ar trebui sa o depasim. 2. Radoi l-a sunat pe Isaila sa recunoasca munca si meritul acestuia din urma. Ca a facut-o in fata camerelor TV... nici nu mai conteaza. Presupun ca Ioanitoaia l-a sunat pe Burleanu pentru a-i cere scuze intr-un cadru mai putin public.

bob (24 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 8:58

Nu te-a ars pixul cand ai scris ca ‘regula federala’ e buna? Nu ai zis ‘FRF a facut bine’ sau ‘Burleanu a facut bine’ ca atunci chiar mureai. Nu e totusi cazul sa iti ceri scuze pentru atacurile gratuite la adresa ‘nestiutorilor de la FRF’? Regula U21 a fost o inovatie care, asa cum era de asteptat, mai putin pt tine, a functionat. Uita-te in oglinda si gasesti acolo amatorul. Si profesionistul de hatereala la ordin, bineinteles, tot in oglinda il gasesti. Apropo, ce mai face nea Mircea, seful tau?

Cosmin (3 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 9:08

Moderația asta ne opreste. Lasati-i sa viseze. Nu-i mai temperati. Lasati-i sa zboare. Intai visezi, apoi materializezi. Nu invers. Cu cat esti mai cu picioarele pe pamant, cu atat te vezi mai mic. Ca in povestea lui Anthony de Mello cu vulturul care s-a crezut gaina. Si a murit gaina. Mentalitatea creeaza realitatea. Idealistii, vizionarii, nerealistii au schimbat lumea. Cei care ne indeamna sa fim realisti fac eforturi sa țină lumea pe loc. Trezirea! Suntem puternici. Putem visa. Presupunem ca am cazut, ne ridicam si pornim mai hotărâți. Nu ne uitam in trecut. Nu avem timp de ceva ce s-a isprăvit. Toata puterea e acum si e aici. Nu alta dată, nu în alta parte. Nu gandim ca suntem slabi, nu numărăm minutele ramase. Nu inducem teamă. Nu generam psihoze in masă si nu sugerăm si argumentam ce NU ne dorim. Asta este mentalitatea. Ea schimba realitatea. Cei care asteapta ca realitatea sa schimbe mentalitatea, nu au inteles ce este mentalitatea. Si nici realitatea, care este extrem de plastică si total influențată de mentalitate.

Durden (338 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 9:39

Aaaa acum e buna regula cu jucatorul u21?! Am vazut ca ai obiceiul sa cauti prin articolele matale mai vechi. Ia mai baga o cautare si vezi ce ziceai. Oricum, eu zic sa dai un edit la articol, sa il mai injuri putin pe burleanu k acum a bagat regula cu 2 jucatori

lord belial (2 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 11:11

Iesim in strada cand da PSD OUG-uri. Altminteri, sunt super fan al acestei selectionate U 21 si sunt total de acord cu batranul gazetar - astept o figura frumoasa facuta de tinerii romani in Italia. Selectionata U 21 calca a generatie de aur, cine nu vede asta, e prost sau are orbul gainilor.

Preda (15 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 11:30

In sfarsit un articol de Doamne ajuta si in ziarul de invelit peste...Nota 9 cu plus.

dinu (427 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 13:32

Bai gugustiuculor, Burleanu are legatura cu regula 21 cum aveti voi cu Papa de la Roma. Nu e ideea lui pentru ca Burleanu nu a avut in viata lui nici o idee buna. Ioanitoaia nu a zis ca regula e proasta dar a fost impotriva extinderii ei la 4 tineri pe banca. Una e una si alta e alta si nu e normal sa silesti o echipa de cupe europene sa joace cum vrei tu. Nu ai cui sa explici asta ca haterii nu accepta sa fie contrazisi.

california (349 comentarii)  •  18 octombrie 2018, 14:35

bucurandu-ne de calificare, care a stat totusi pe muchia unui penalty, trebuie spus ca jocul nationalei de tineret incanta ochiul; se vede ca majoritatea componentilor stapanesc tehnica jocului pt. nivelul de varsta; multi dintre ei vor ajunge jucatori buni, poate chiar mari, dar din pacate unii dintre ei se vor pierde sau plafona; depinde de ce antrenori vor avea, de cat vor fi lasati sa joace; ar fi gresit sa pretindem prea mult de la ei la turneul din vara; sa nu uitam ca sunt echipe doar din tarile cu fotbal, iar unii dintre ei vor veni cu cativa mbappe originali, asa ca sarcina e grea, chiar buni fiind; cred ca primul lucru care trebuie facut pt. a continua urcusul, e sa nu se lase imbatati de festivism si sa inventarieze partile mai slabe; de exemplu ianis, poate ca parte dintre laude reprezinta tribut platit seniorului; e bun la loviturile libere, dar in fata portii, desi a fost de mai multe ori in situatia de a marca, nu s-a descurcat; la fel ivan; i-am luat pe ei exemplu pt. ca de ei s-a vorbit mai mult; apoi radoi, mi se pare a fi un puiu iordanescu de la "generatia de aur"; m-a surprins ca inca nu si-a dat seama (vezi meciul cu galezii) ca postul de varf nu este pt. ivan; mai departe, evolutiile jucatorilor vor depinde foarte mult de ce se intampla cu ei la cluburi; de exemplu morutan, mai mult rezerva la club, n-a fost prea convingator; cateva pase bune, urmate de pierderea mingii cu punerea adversarului pe contraatac; becali ba vrea 30 milioane pe fiecare, ba ii tine pe tusa; acum ii vrea si pe mitrita si pe bancu; ce sa faca cu atatia? e ca taranul ala pofticios, care pus la masa musai sa guste din toate bucatele; sa speram ca atunci cand vor fi ofertati, baietii vor sti sa aleaga.

vasco (363 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 6:40

Se va vedea la turneul final adevarata valoare a jucatorului roman.Mai mult de un zero la zero nu cred sa scoata.Mentalitatea si educatia,bata-le vina.degeaba declara Radoi ca merge la victorie,e doar un deziderat,stie si el ca nu va fi asa,romanii joaca mereu la alibi.

Johnneil (50 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 10:31

Terminati cu aberatiile astea! Deja am castigat titlul european doar ca se va anunta anul viitor. A inebunit lumea!

Ady (16 comentarii)  •  19 octombrie 2018, 15:00

Sincere felicitari baietilor!!! Dar din pacate eu raman la parerea ca si-au depasit conditia si nu ne vor scoate in strada. singurul moderator de emisiuni sportive pa care nu l-a luat valul de superlative a fost Mihai Mironica (chit in general nu-l suport) care a facut o analiza pertinenta a jucatorilor din nationala U21.

Comentează