Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Deranj în Gruia

Pe lângă surpriza neplăcută a unei duble prestații anonime, în majoritatea timpului posomorâtă, remiza albă dintre CFR Cluj și CSU Craiova a mai oferit una: absența de la stadion a președintelui executiv al gazdelor, doctorul Iuliu Mureșan.

Permalink to Deranj în Gruia
marți, 2 octombrie 2018, 4:48

Acum câteva săptămâni, scriam aici că, ulterior retragerii lui Arpad Paszkany din acționariat, noii investitori ai clubului, Marian Băgăcean de jure și Nelu Varga de facto, l-au cam trecut pe linie moartă pe Mureșan. I-au rezervat un rol decorativ, fără putere de decizie.

Destui m-au ironizat la vremea aceea. Ba m-au și acuzat că, fan sau chiar agent FCSB!, aș căuta să bag bețe-n roate grupării de pe Someș. Iată că se adeveresc însă cele afirmate atunci și doctorul pare în pericol iminent să fie mazilit. Dacă nu cumva s-a și întâmplat asta când citiți aceste rânduri. E agitație în Gruia, deranj mare.

Obișnuindu-se cu fenomenul și prinzând ceva curaj, normal că Varga, în mâinile căruia se află pâinea și cuțitul, vrea să conducă el pe banii lui, nu s-o facă altcineva. Ca atare, ar umbla să-l scoată din joc pe Mureșan, deși nu s-a grăbit, și nu se va grăbi, să explice de ce. Motive ar fi berechet. De pildă, rușinoasa eliminare cu amatorii lui Dudelange, erorile organizatorice (anularea antrenamentului oficial, pierderea unei nopți pe drum etc) comise cu prilejul deplasării în Luxemburg, insistența de a-l îndepărta pe Edi Iordănescu pentru a-l aduce pe portughezul Conceicao, mai concesiv, mai ascultător.

Odată cu dispariția lui Iordănescu, a părăsit clubul și tripleta Marian Copilu – Bogdan Mara – Marius Bilașco, oameni față de care, începând cu cel alintat Copilul Minune, patronul s-a simțit apropiat. Corect, i-a susținut și i-a promovat Dan Petrescu, dar nici pe Nelu Varga nu l-au lăsat indiferent. Cei trei au votat pentru Edi, pe când Mureșan și Răzvan Zamfir, mâna dreaptă a doctorului, au înclinat spre un tehnician străin. Spre Conceicao, care a justificat numai în parte speranțele puse în el, din care pricină toate oalele se sparg în capul lui Mureșan.

Înainte de a încheia, menționez că, de circa 10 ani, n-am nicio relație cu Iuliu Mureșan. Nici măcar de bună ziua. Probabil l-a supărat vreun articol de-ale mele. Ca și pe Mihai Rotaru, iritat c-am scris despre Craiova că a intrat ilicit în Liga 2, spre deosebire de Rapid, Petrolul, U Cluj sau Oțelul, obligate s-o ia de jos. Dar și, alt reproș, că echipa lui Mititelu ar trebui primită să joace pe „Oblemenco”, stadionul fiind al orașului și al locuitorilor acestuia, nici al lui Marcel Popescu și nici chiar al Olguței Vasilescu. Treaba lor, a lui Mureșan, a lui Rotaru, a altora ca ei. Să fie sănătoși și supărați.

În ciuda precizării de mai sus, mă întreb în ce măsură demiterea lui Mureșan nu constituie o greșeală? Asta deoarece, după 17 ani petrecuți la CFR (a venit cu Paszkany în 2001) și 11 trofee cucerite, 4 titluri, 4 Cupe și 3 Supercupe, a strâns suficientă experiență și destulă reputație cât să țină în echilibru și în priză un club care, cu el la timonă, a câștigat campionatul îndată ce a ieșit din insolvență.

Și dacă Varga et Comp au ajuns la ferma concluzie că doctorul, adevărat că fitilist, schimbător în opinii, trebuie pus pe liber, fair e să-l scoată pe ușa din față, nu pe cea din dos, ca pe un hoț. Deși nu mi-e simpatic, apreciez că Mureșan merită aplaudat, nu huiduit.

Comentarii (58)Adaugă comentariu

Clujeanul (92 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 16:55

De data asta foarte corect. Pleaca Muresan si vine Copilul care s-a specializat la Caransebes la ...sosele. Din lac in put.

Timisorean (1 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 17:24

Foarte bine, i-a ajuns doctorului 17 ani de domnie. Cu Copil, Mara si ceilalti in echipa de conducere Cfr isi poate reveni si poate sa castige titlul anul asta condamnand fc fcsb popesti leordeni la locul 2 (sau poate 3 sau 4 daca se trezesc Craiova si si Dinamo). Indiferent cine va lua titlul, ce poate fi mai frumos decat sa vezi echipa din popesti leordeni eterna perdanta? :D

Vlad (309 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 17:47

Pe cati i-a lucrat cutra de Muresan uite ca i-a venit si lui randul. Nimeni nu e de neinlocuit pe lumea aceasta.

JFM (116 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 17:50

CFR-ul stie, toate echipele stiu, ca anul asta i-a venit randul lui Becali. De aia nu l-a dat afara pe Dica, are titlul rezervat. Nu vedeti cum joaca toate echipele cu ei? Asa ca pentru ceilalti e anul curateniei generale, anul experimentelor, fac economii la transferuri, schimba conducerile, antrenorii, stau relaxati. Sigur ca interesul pentru competitie va scadea si mai mult chit ca era deja foarte scazut. De aia am ajuns ca in Europa sa fim un fel de parteneri de antrenament cu public pana si pentru echipele din Luxemburg iar FCSB a ramas cap de serie doar in tururile cu descultii Europei, in rest sunt carne de tun.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 17:52

...Nesimtit si *** este salariul pe care l primesti de la gsp ...nea Ovi ...pentru articolele dumitale proaste ...nu locul in Liga 2 a pe care l am acceptat nu l am cerut ...si care ne a fost oferit de presedintele FRF...daca dumneata stii regulamentul mai bine decat presedintele FRF nu suntem noi vinovati ...iar cu Mititelu si stadionul nou n ai dreptate ...intelege ca sarantocul are datorii mari la primarie ...numai daca si le plateste poate intra in discutie o eventuala programare a lui pe noul stadion ...nu mai dezimforma lumea care nu l stie pe mititelus ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin (24 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 18:11

Sa speram ca o data cu Muresan dispar si mizeriile . Pacat ca respectivele mizerii au imbrit munca unor fotbalisti, altfel talentati, ai CFR-ului.

Matei (93 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 18:14

Ovidiu3003, esti prost in stilul tau obisnuit. A intrat ori nu Craiova pe pile direct in liga 2 cind alte echipe aflate in aceeasi situatie au fost obligate sa reia fotbalul din liga 4 sau 5? Le-a spus dl Ioanitoaia si mai sunt. Atunci nu pricep ce mai vrei tu si alti descreierati ca tine. Alta data nu a avut dreptate dl Ioanitoaia dar acum are mie in suta. Ce sustii cu Mititelu e tot o idiotenie. Primaria l-a refuzat fara sa ii ceara bani din urma. E inca minciuna a ta. Pe langa ca esti sarit de pe sine mai esti si agresiv ca sa fie serviciul complet. Cazi mereu in ridicol.

Stefan.. (21 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 18:17

Mititelu sa si plătească datoriile pe care le a acumulat catre "stat" de pe vremea fostei sale clone. Sa investească in actuala sa echipa, cea înființată in 2017, si, odată ajuns in fotbalul de performanta, sa aiba pretenția de a juca pe "Oblemenco". Evident, intrând in normalitate fiscală. Pana atunci, "maestre" :))), daca tot n ati rezolvat o cu acreditarea in templul fotbalului românesc, mai aveti solutia de rezerva: prezenta pe mosia pustie a stăpânului Gigi. Are grija "gigisport" sa va focalizeze si sa pareti mai mulți.:)))

Romica (63 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 18:19

Dintre cei amintiti de dvs ca posibili inlocuitori ai lui Muresan singurul serios si priceput e Bilasco. Mara e pramatie si Copilu incompetent ca si Varga. Varga macar a dat bani pentru iesirea din insolventa si da in continuare.

Glam (3 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 18:36

Toti sunt o apa si-un pamant, daca pleaca Razvan Zamfir de la CFR adio putere si influenta... Razvan Zamfir l-a adus pe Dan Petrescu, sunt prieteni foarte foarte buni, el a fost si este mult mai important in cadrul CFR decat Muresan+Copilu+Mara+Bilasco la un loc...

sundance kid (205 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 18:40

Mie nu mi-a displacut niciodata Muresan chiar daca nu ma entuziasma cind aparea pe " sticla " ! Paszkani chiar mi-a placut pentru ca atunci cind contesta ceva daca i se explica ca nu are dreptate isi asuma critica . Legat de demagogi care sunt minati mai mult de emotii si ura decit de rational sau logica ii anunt ca ne place sau nu de data asta FCSB-ul are cele mai mari sanse sa cistige campionatul pentru ca simplu au cel mai complet si numeros lot la dispozitie . Singurii pe care ii vad sa le puna cu adevarat probleme sunt ASTRA .

Razvan (331 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 18:49

Nea Ovi, ai facut matale ceva acum 10 ani, ca prea e standard termenul asta la tine...nu te saluti cu Jiji de 10 ani, nu mai vorbesti cu Muresan de 10 ani, nu'i mai pupi mana lu' Nasu de 10 abi. Sa fi fost acum 10 ani momentul cand toti au realizat ca esti total irelevant si depasit si nu te'au mai bagat in seama?

geo (199 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 18:50

Ce altceva a facut Muresan la club decat sa pape bani...Uite ca i s-a infundat cu Varga si va trai in continuare din ce a furat.

Undergrant (18 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 19:11

Daca ai ajuns sa fii pomenit intr-un editorial "Ovidiu Ioanitoaia", chiar si ca personaj negativ, nu poti fi atat de *** sa te superi... Contezi in ecuatie, asta trebuie sa intelegi, nimic altceva... Asa ca dl. dr. Muresan greseste. Cu dl. Ovidiu Ioanitoaia oponent vei sfarsi ca ingredient facultativ in alivenci-ul Copilu-Mara-Bilasco...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mihalache liviu (1 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 20:05

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

UTA (2 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 20:10

"Vreun articol de-ale mele".........vai de capul dumitale

Regele Hagi (13 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 20:10

"'Amatorii" de la Dudelange nu sunt chiar asa de amatori. Acolo e o "multinationala" bine sudata, care joaca foarte bine!

:)) (1 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 20:14

Crezi ca da cineva 2 bani pe un editorial "Ovidiu Ioanitoaia"?

pawn (64 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 20:46

l-a lovit *** ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Zagna (56 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 21:00

Nea Ovidiu, muresan trebuie sa iese pe usa din dos ! In ce an a castigat pe drept cfr campionatul ? Anul trecut ? Penaltiul cu Craiova ? ...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 21:11

...Matei ...tu esti prost ...,adevarul este cel spus de mine ...intraba un judecator daca Universitatea Craiova are vreo vina ...tu nea Ovi si altii ca voi urati din inima fotbalul romanesc ...nu vreti sa facem performanta ...iubiti o singura echipa fcsb ...

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 21:20

"Amatorii" din Luxemburg au pierdut greu cu marele AC MILAN, 0-1.. si e o minciuna ca ar fi amatori. E usor a bate din gura sau butoane,cand nu ai realizat nimic in viata ta,ai trait doar comentand realizarile sau esecurile care fac cate ceva. Mai era un *** care pe pile a ajuns mare sef la Branesti,echipa promovata in liga1 de altii si retrogradata imediat de cel care credea ca e la fel de usor a face ceva,cum e sa dai din gura.. Muresan,venit din alt domeniu, a dat clasa tuturor din fotbalul romanesc prin ceea ce a realizat,fara fosti arbitri adusi in echipa.. fara combinatiile facute prin tot felul de locuri din Bucuresti ,fara presa partinitoare.. A realizat mai multe ca oricare altul din fotbalul recent din Romania. Altii doar bat din gura,sau butoane..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

serban (14 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 21:27

Condeiul merge din ce in ce mai greu! Cred ca punctul se impune! Vine o vreme....!!

acciduzzu (16 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 21:38

Muresan a fost tinut sezonul trecut pentu ca stia exact cat cui trebuie dat pentru titlul. cu promisiunea ca la anul facem echipa adevarata, inclusiv cu banii di CL. acu a zis ca tot numai cu dat au sanse la titlu, normal ca nu i-a cazut bine lui varga.

Ghencea (129 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 21:40

@CFR4X4. Tu ai dreptate, marele CFR merita felicitari pentru ca a pierdut greu ambele meciuri cu Dudelange. Intrebarea e de ce nu va e rusine ca ati stricat si coeficientul de tara cu aceasta contraperformanta.

takanonanu (9 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 21:51

"Dar și, alt reproș, că echipa lui Mititelu ar trebui primită să joace pe „Oblemenco”, stadionul fiind al orașului și al locuitorilor acestuia, nici al lui Marcel Popescu și nici chiar al Olguței Vasilescu." Nu ai dreptate mestere, C.F.R. Craiova juca pe vremuri in depou, Electro in Valea Rosie, Armata Craiova pe stadionul ei. U Craiova a jucat mereu pe Central/Oblemenco. Toti locuitorii Craiovei o sa-ti spuna cine-i U Craiova. Ah, traim in capitalism si stadionul este un bun de pe urma caruia trebuie sa se obtina bani buni ? Da...da-il lui Mititelu sa joace ...sa vedem aduce mai multi bani decat U Craiova ? Chiar nu intelegi ca in fapt acolo este comert, cu conditionari si exclusivitate trecuta in contracte de asociere ? Ca in comert. Nu stiu ce vrei, chiar nu stim ce vrei ? Corectitudine fata de ce/ cine. Fata de un hot ?

Marius (1 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 22:06

Dl. Ioanitoaia! Sper ca nu dvs ati scri, fizic, acest articol! Stiu, si sper sa nu ma insel, ca oamenii de presa, de calitate, au responsabilitatea subiectului discutat, cat si a ortografiei! Daca nu cunosteam subiectul, probabil cu ceva greutati reuseam sa inteleg ce este scris mai sus! Mi-e jena sa citesc un aticol de presa ce "cuprinde teste de logica si interpretare", daca intelegeti unde bat! Multumesc! Marius

Alex (13 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 22:15

@Timisorean Eterna Perdanta... de trei ani de zile dupa trei titluri consecutive. Fiule, tu cam ai probleme cu logica de clasa zero.

John (564 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 22:16

Takanonanu, vorbesti ca sa te afli in treaba. E ca si cand pe Arena Nationala ar juca numai FCSB pentru ca ea aduce mai multi spectatori. Se fixeaza o chirie pentru orice stadion si cine o plateste joaca acolo. De unde scoate omul banii il priveste. Asa ca e numai vina ca nu intelegi ca dl Ioanitoaia are dreptate.

Bogdan (395 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 23:16

@John. De acord cu pozitia ta. Asa se intampla cand clubul nu e proprietarul stadionului cum e in cazul lui Ion Oblemenco. Primaria rosie a Craiovei nu a vrut nici sa negocieze cu Mititelu. I-a interzis intrarea in stadion si s-a incheiat orice discutie.

takanonanu (9 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 23:16

John, tu te faci ca nu intelegi ...chiar si daca este un bun public trebuie sa scoata bani. Cand ai in fata doua optiuni o alegi pe cea mai banoasa. Pentru Craiova este mai bine exclusivitate pentru U Craiova cu acel procent de 15 % din incasari pentru ca daca i-ar pierde si ar deschide stadionul micilor echipe din Craiova s-ar pierde o multime de bani. In Bucuresti este alta treaba, acolo sunt 3 echipe representative pentru oras ... un singur stadion mare.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  2 octombrie 2018, 23:31

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

liviuemil (22 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 1:54

Multi olteni sint ..... pds-risti !!!!

?????? (831 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 2:01

Și MM Stoica îi mai zicea actualei FCSB , "***" ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (831 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 2:20

Remarcați totuși că o chestiune a devenit evidentă, că echipei FCSB nu i se mai zice "***" ,nici de către suporterii echipelor adverse și nici de către MM Stoica ? Parcă și domnul Mureșan le mai zicea ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marian iordachescu (10 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 3:33

Au mai ramas cativa argati care plang pe langa *** lui Becali Nu mai e mult si Becali o sa vanda *** Astia care au ramas stiu ce ii astepta si nu mai au ce pierde Mi-e mila de ei ca au contactat si ei gripa aviara si nu o sa mai vina nici ei pe stadion

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

HAI_CFR (2 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 6:53

“It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs, who comes short again and again, because there is no effort without error and shortcoming; but who does actually strive to do the deeds; who knows great enthusiasms, the great devotions; who spends himself in a worthy cause; who at the best knows in the end the triumph of high achievement, and who at the worst, if he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat.” -- Theodore Roosevelt

haideusicfr (287 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 7:20

Dr Muresan nu are nici o vina. Si de numele lui sunt legate performantele CFR-ului.N-a jignit niciodata pe nimeni. Au aparut niste indivizi bucuresteni la CFR carora posibil li s-a urcat "buiecia" la cap. S-au facut transferuri neinspirate , au fost cateva accidentari nedorite( Deac ,Culio) ,iar echipa nu a inceput foarte bine. E de -abia inceputul campionatului ,mai e mult pana departe. P.S Dudelange aia nu e chiar atat de slaba .Si Milan a avut probleme cu ea.

Colin (27 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 7:45

Un lucru e clar:csu clona craiolguța NU e Știința!!!

dan (151 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 8:20

Cel mai bun articol scris in ultimul timp.

Unu’ (11 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 8:38

@takanonanu Ce este greu de înțeles? Primăria poate lăsa ambele echipe sa joace pe același stadion, mai ales că echipa lui Mititelu joaca dimineața. Astfel statul poate încasa de la 2 echipe. Nu s-a făcut stadion doar pentru CSU.

?????? (831 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 9:16

Forme de cenzură și comentarii nepublicate la GSP ?

Alex One (161 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 9:19

Asa e, numele Steaua va apune incet-incet, peste douazeci de ani putini vor mai sti cine a fost si ce a realizat. De exemplu cati mai stiu de Ripensia ori Venus ? FCSB e un nume in crestere, si e mai sanatos decat gruparea patronata de Petrea-Talpan adusa conform legendei de tancurile sovietice ca si Dinamo de altfel, astia au ramas si cu numele sovietic !

Traian (20 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 9:25

@razvan: 👍well done mate, spot on!

?????? (831 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 9:32

I-ați zice "deranjului dim Gruia" , "o formă de fcsbită", după cum nea Gigi Becali anunța că ar fi "contribuit" ,pe la Dinamo și Rapid , la solicitările unor suporteri?

Praf in ochi (152 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 9:37

De fapt, din articol reiese frustrarea unui asa zis "mare ziarist" generata de faptul ca un presedinte de club ii da cu flit de vreo 10 ani si nu poate ajunge la adevarul absolut....

daniaania (34 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 10:23

Mie personal nu imi place de d-ul Muresan, nu mi-a placut niciodata.Este nevoie de schimbare la CFR, de oameni tineri ce doresc performanta. Sper sa fie sfatuit Varga bine in alegeri. Sa nu dramatizam, oricine nu este de neinlocuit. Tot ce sa realizat in trecut a fost facut de Arpi si Zamfir. Asteptam sa vedem ce va fi la club. La noi in tara fotbalul este super modest in aceste zile. Ce sa te astepti ???

Liviu (333 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 10:57

Muresan o avea gripa si voi ati decis ca nu a venit la meci pentru ca e dat afara. Halal presa sportiva cum e Gazeta de impachetat peste.

Emilian (143 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 13:15

Orice om care sta prea mult intr-o functie devine incompetent. I se potriveste lu Muresan si tare mi-e teama ca si...dumitale, d-le Ovidiu.

Florian Geyer (56 comentarii)  •  3 octombrie 2018, 14:58

De ce au fost sterse comentariile in care geambasu era rugat sa isi ceara scuze pt mizeriile si acuzatiile la adresa lui Halep, dupa ce s-a constatat ca diagnoza e hernie de disc?

Comentează