Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Alegere greșită

Constatăm cu îngrijorare o scădere dramatică a numărului de spectatori în Liga 1.

Permalink to Alegere greșită
luni, 24 septembrie 2018, 4:10

Lipsa de interes a bătut orice record la partida Hermannstadt – CFR de sâmbătă, la care au asistat doar 100 de oameni, deși s-a jucat în zi liberă, iar echipa oaspete e deținătoarea titlului! Veți riposta că întâlnirea s-a disputat la Tg. Mureș, ceea ce poate fi un argument și, implicit, o scuză. Pe de altă parte însă, de la Tg. Mureș la Sibiu și la Cluj sunt numai câte 110 kilometri pe șosea.

Ideea că lumea fuge din tribune deoarece toate meciurile dintr-o etapă se transmit la TV nu stă nici ea în picioare. Pentru că ratingurile televiziunilor nu-s grozave. La antipod e ce se întâmplă la Craiova. De când s-a deschis noul „Ion Oblemenco”, CSU a devenit echipa cu cei mai mulți spectatori, dar și cu cea mai frumoasă atmosferă. Grație unei afluențe medii de 15.000 de fani, Bănia trebuie considerată capitala fotbalului românesc de azi.

Exemplul ei susține afirmația că publicul ajută o echipă, o împinge de la spate. Dovadă că, în ciuda absenței golgeterului Mitriță, CSU a reușit sâmbătă 45 de minute remarcabile împotriva Viitorului, o primă repriză cu adevărat excepțională. Printr-un presing nemilos și o mișcare derutantă, și-a împiedicat adversarul să-și pună în valoare arma cea mai importantă, pasa. Sportiv, Hagi a recunoscut că „Ne-a învins o echipă mai iute, mai bună”.

La rărirea spectatorilor a contribuit și faptul că FCSB s-a mutat de pe Arena Națională la Voluntari, pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Inițial, decizia clubului, evident luată de Gigi Becali, a părut justificată. Pe lângă că evita terenul degradat de pe Arenă, răspundea și cererii FRF de a menaja gazonul înaintea confruntării cu Serbia din Liga Națiunilor, 14 octombrie. Probabil că Becali s-a gândit și la costurile de organizare, cu siguranță mai mici în ograda finului Florentin Pandele. Chiar și cei foarte bogați doresc să plătească mai puțin, să economisească.

Atât că alegerea orășelului ilfovean, coroborată cu scumpirea biletelor de intrare, unele și de 100 de lei la partida cu Dunărea de duminică!, s-a dovedit neinspirată. Greșită. Ca atare, de la 1.500 de spectatori la întâlnirea cu Botoșani, asistența s-a prăbușit la 700 cu Călărași! De presupus că s-ar fi adunat mai mulți la Chiajna, la Pitești ori la Buzău.
Se știu cauzele acestui reflux. GSP a tot scris pe marginea lor, distanța de 12-15 kilometri până în Voluntari din cartierele Ghencea, Militari ori Crângași, fief-uri tradiționale roș-albastre, retragerea mijloacelor de transport în comun din zonă după ora 23:00 etc.

Cert e că, ducându-și formația la cinci străzi de propria locuință, Gigi Becali rămâne din ce în ce mai singur în tribune. Cu prietenii și cu câțiva împătimiți. Latifundiarul începe să semene cu Ennesimo Lupus, personajul principal din piesa „Centrul înaintaș a murit în zori” a argentinianului Agustin Cuzzani. Bizar colecționar de vedete, Lupus a cumpărat un fotbalist, un fizician și o balerină, i-a închis și i-a silit să evolueze exclusiv pentru plăcerea lui bolnavă, alcătuind un fel de muzeu viu al absurdului! Nu e chiar același lucru, dar nici mare diferență nu-i.

Comentarii (55)Adaugă comentariu

Mircea (663 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:20

Pe linga atitea laude vad ca il mai si criticatipe oierul sef. Va invit sa nu va opriti aici. Individul distruge o iubire.

zorrozabal (76 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:34

Parca nu imi vine sa cred,ca s-a facut deja ora 16,30 si inca nu vedem nelipsitele poze cu Becali sau cu Anamaria- pe un sfert de pagina-sau "aforismele"lui MM-"maestrul"lor!

randoom.__ (1 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:46

Nea Ovidiu este adevarat ca FCSB nu este Steaua ??? . Nu stiu pe cine sa mai intreb , nimeni nu ne lamureste .

Kwd2018 (1 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:47

Nea Ovidiu este adevarat ca FCSB nu este Steaua ??? . Nu stiu pe cine sa mai intreb , nimeni nu ne lamureste .

Mihai (4 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:48

Cati suporteri sunt la echipa armatei la meciuri? :D

Vlad (34 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:48

Oh da, capitala fotbalului.... pe un stadion nou, hai sa vedem in 2-3 ani cand trece noutatea. Sau cand o sa inceapa sa promoveze adevarata Universitatea Craiova.

gicab (9 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:50

Da corect mai ales pentru ca bania are numărul cel mai mare de asistați social... adică nu prea le place munca... cu timpul liber ce sa facă? Merg la meci ca tot e moca...

doesnt matter (2 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:53

scrie tu in continuare CSU *** parlit, se numeste Universitatea Craiova. Continua sa scrii numele asa si tu si ceilalti *** de pe aici si lasa atmosfera de la Craiova ca oricum va da peste nas cu tot cu insistenta voastra de a calca in picioare niste lucruri spuse de justitie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dfafda (1 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:54

CSU. Universitatea Craiova e echipa aia, deaia pune in *** toata liga I la spectatori. *** frustrat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

reloo (8 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 16:57

cel mai bun articol scris de Ioanitoaia. Nimic de comentat aici, ceea ce e mare raritate. bravo! Gicab, esti un mic ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod (72 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 17:02

Este foarte normal ce se întâmplă... Rodul la 28 de ani de hoție... Ziariștii si politicienii care distrug țara sun singurii vinovati... Politicienii ca fură cu nesimțire iar ziariștii pt ca au uitat ca sunt,, cainele de paza " si au intrat in cârdășie cu ei.... Cine sa mai vina la meciuri daca cei intre 20-50 ani sunt plecați afară...?!!!... Si inca mai urmează un mare val de migrări... Tineti-l pe Dragnea bine acolo, că or sa mai fie la meciuri doar jucatorii cu familiile lor...

Alb Albastru (1 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 17:08

Pentru noi pe Ion Oblemenco joaca Universitatea Craiova, de accea vin oamenii la stadion! Pt voi *** frustrați joaca o oarecare CSU. Ghinion, groparul Craiovei mititelu o sa rămână din ce în ce mai mic și voi din ce în ce mai frustrați!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fabius_2014 (39 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 17:39

Cand raportul dintre cultura, educatie si avere este cel pe care il gasim la nea Gigi, rezultatele sunt cele expuse de dl. Ovidiu Ioanitoaia. Daca ne uitam la oamenii politici romani, parca totusi, nu e asa rau cu nea Gigi. Cauzele care au dus la rarirea spectatorilor de fotbal, din tribuna FCSB, in particular, si din intreg fotbalul romanesc, in general sunt multe . In primul rand manageriatul dezastruos al patronilor de cluburi , uneori in stil infractional. In al doilea rand manageriatul F.R.F. care din 1989 incoace s-a imbuibat si s-a umflat cu rezultatele obtinute de jucatori formati in perioada comunista. Apoi presa care a sustinut si promovat personaje ca Borcea, Becali, Copos, Mititelu, Puiu, Iancu si multi altii. Gigi Becali se lauda ca a distrus Dinamo si Rapid dar, nu spune ca de mai multi ani alearga singur si iese mereu pe locul doi. Fotbalul romanesc este ca intreaga Romanie, oare de ce peste 5 milioane de romani sunt plecati din tara ??? Ei de ce au parasit ... tribuna ??? Si un final fericit . Acum la Craiova este stabilitate, patronul nu apare la televizor lasand ca personajele principale sa fie jucatorii, antrenorii si spectatorii. Nu se iau masuri in graba, sunt preferati oamenii cu scoala in detrimentul vedetelor. Echipa face spectacol pe teren, suporterii in tribuna, este o bucurie si o placere pentru toti . Astea sunt motivele pentru care la Craiova sunt peste 15000 de spectatori .

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 17:54

Jiji n are bani...

observator_federal (53 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 18:06

Cauza lipsei spectatorilor la meciurile "de acasă" ale Fcsb nu este locul de disputare a meciurilor ci lipsa de atractivitate a jocului "roș-albaștrilor" (că "fecesebiști" nu le place să li se spună iar "steliști" nu li se cuvine!). Dacă ar mai fi jucat Budescu la ei, poate mai veneau câțiva microbiști, așa însă, vorba lui Florin Tănase: "E bine la Voluntari! Spectatori puțini erau și pe Arena Națională". Meciurile de la Craiova parcă ar fi din campionatul spaniol dar cameramanii transmisiunilor TV nu au priceperea sau poate nu au mijloacele tehnice necesare (sau poate nu au "tragere de inimă") să surprindă în cadre largi și cu microfoanele deschise atmosfera de pe " Oblemenco"... Păcat, pentru că exemplul Craiovei ar trebui mediatizat corect - asta dacă ne mai dorim un fotbal adevărat, pentru public.

st.il. (13 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 18:10

Excelent gândit și scris maestre !. Excelent !...

Jean (280 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 18:12

Un articol de nota 10. Ioanitoaia le mai da o palma celor care il acuzau ca e impotriva Craiovei si prieten cu Becali. Uite ca nu e.

marty (39 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 18:14

salut nea iovi! niciun cuvant ca universitatea craiova a facut plangere la frf impotriva formatiei lui mitichelu' pentru ca foloseste nume si insemne apropiate de clubul recunoscut de institutia universitatii din craiova! plangere amanata pe 12,19 septembrie pentru 26 septembrie! miti nu detine decat marca fcu 1948! UNIVERSITATEA CRAIOVA nu csu,nume existent si la lpl,frf si uefa!

Bingo (96 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 18:45

@marty. Numele recunoscut oficial si la frf e CS U Craiova, nu Universitatea. Si nu il mai provocati pe Dl Ioanitoaia caci va va aduce iarasi aminte ca v-ati reinfiintat direct in liga 2. Miiscarea a fost impotriva regulamentului. Si veti fi obligati sa ii dati dreptate,

gabriel (56 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 18:50

De acord cu dvs. locuiesc pe prelungirea Ghencea si trebuie sa fiu nebun sa parcurg 15 kilometri pina la Voluntari sa vad ca fcsb se chinuie cu Botosani si Calarasi. Sa mearga Becali si oierii lui.

lenroc (6 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:04

fotbal fără stadion, fara antrenori adevarați și fară fotbaliști. asta ar trebui sa cumpăram noi, spectatorii. ne-am deșteptat, nu avem ce vedea pe stadion, 100 de km înseamnă enorm dacă spectacolul lipseste cu desavârșire

marty (39 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:04

@ bingo *** ca tine nu recunosc adevarul si perpetueaza miniciunile becaliste pe forumuri. nu-ti dau linkuri pentru ca pierd timpul.mi-e teama ca nici nu stii sa citesti,*** *** ce esti! bai ***,dinamo si steaua cum au intrat DIRECT in prima divizie??! sigur pe atunci erai la nivel de ***! la noi a fost o decizie in unanimitate a biroului federal. drept compensare pentru ce au facut cu vechea universitate craiova...dar vorbesc de pomana cu becalisti nenorociti...hai valea!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sav (6 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:05

Pe Arena Nationala ar fi fost probabil cu 50% mai multi spectatori, adica vreo 1.000 in total. Cam tot fotbalul romanesc e in situatia Lupus. S-a rupt lantul de iubire dintre suporteri si cluburi, si nu din cauza stadionului pe care se joaca meciurile.

marty (39 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:09

https://lpf.ro/cluburi/u-craiova-1948-cs/9 http://frfotbal.ro/echipa.php?id=3262 unde vezi tu csu,***!? clubul nu are voie conform legislatiei idioate sa foloseasca numele universitatea dar echipa este UNIVERSITATEA CRAIOVA!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stefan.. (10 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:24

*** este maestrul :))). După ce ne a dat peste tot cu "CraiOlguta" , acum se vrea vertical.Ce *** de ***! Păcat sau respect pentru anii lui! Adică degeaba... Păcat ca nu a invatat nimic de la Cristian Țopescu...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie (369 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:32

In afara de Ioanitoaia care, cind nu revine la fixatiile cu Daum sau Burleanu, isi focalizeaza excluziv activitatea jurnalistica de 'analiza' sportiva, pe cine mai intereseaza Liga 1, de o mediocritate sub nivelul marii ? Dar Daum e de vina si la asta

Leopardu (114 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:33

Pai numarul spectatorilor tot scade de vreo 20-25 de ani. Multi sunt plecati, unii nu au timp, altii zac... ce a constatat ioanitoaia, stie toata lumea. Dar el nu a spus-o franc, in fata , pe a dreapta. Avem un fotbal morbid, in perfuzii, tinut artificial in viata, calitate slaba spre zero, management la fel... eu nu inteleg cum se gasesc inca cateva mii de oameni sa plateasca pana la 100 de lei pt aceasta farsa. PS: nu inteleg cum i-a pus ala sa evolueze pe cei trei... unu contra doi la fotbal, sau fiecare in domeniul sau? Dar atunci cum "evolua" fizicianul? Facea calcule la tabla, iar ceilalti impreuna cu psihopatul se entuziasmau?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:46

Bingo este un sarlatan nemernic el dezimformeaza din prostie ...Universitatea Craiova 1948 CS este numele recunoscut de FRF si LPF ...iar cu locul direct in liga 2 iar spune aiureli ...nu noi am vrut ...nu noi am cerut sa ne dea cineva un loc in liga 2 sau liga 1 sau liga 3 ...Mircea Sandu care era presedintele FRF si stia bine regulamentul nu ca Bingo ...ca doar el il facea ne a invitat in liga 2 a ...a oferit doua locuri orasului Craiova...noi am acceptat de mila cand am vazut ca alte echipe se retrag pe capete si liga 2 a nu facea numarul de echipe prevazut ...Bingo si ai lui ...cascadorii rasului ...oameni ca Bingo si ca nea Ovi sunt impotriva fotbalului romanesc ...ei nu si doresc sa aiba performanta fotbalul romanesc ...ce poti sa le faci ?

Razvan (331 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 19:55

Locul de disputare e o problema falsa. Spectatorii nu vin pentru ca sunt scarbiti si dezamagiti ca Steaua a devenit jucaria lui Becali, care face tot si doar ce vrea acolo, indiferent de rezultate si consecinte. Credeti ca daca juca Steaua din anii 90 sau 2000 (cu Lacatus, Adi Ilie si altii) nu se umplea stadionul din Voluntari? Nu cred ca stelisti sunt doar in Dr Taberei si Militari, stelisti sunt peste tot...exceptand conducerea FCSB, unde e un oier *** si orgolios si sleahta lui de slugi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mirel (153 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 20:37

@ovidiu3003. Bai ***, voi nu ati vrut locul in liga 2 dar l-ati luat cind Petrolul, U Cluj, Otelul, Steaua si altele au reinceput din liga 4. L-ati luat pentruca sinteti politicosi si v-a invatat profesorul Marcel Popescu sa nu refuzati. Nu ti-e rusine ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Justin (2 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 20:43

Nea Ovi,inainte sa publici ceva ar fi bine sa te informezi. La meciul de la Tg.Mures au fost cel putin 1500 de spectatori. Numai de la Cluj au fost cateva sute,nu mai vorbesc de cei din Sibiu. Si o spun ca am fost pe stadion, si tribunele 1 si 0 au fost aproape pline.Tribuna 2 ,cea care se vede la tv , este inchisa. Dar e usor sa dezinformezi,si sa spui ca la meciul CFR-ului au fost doar 100 de spectatori,ca sa dea bine prin comparatie fcsb, la care au fost ,,decat,, 700.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 20:57

...mirel esti prost?...de ce sa refuzi ?...noi ajutam fotbalul romanesc acela de era in colaps si atunci si acum ...sa le fie rusine la ai tai ...ca te au crescut prost...acuzi niste oameni decenti de imoralitate ...uita te la tine ...

alin (626 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 21:30

@mirel . Tu esti om serios? Cum poti sa pui botul si sa bagi in seama o nulitate ca ovidiu_3003, individ care e plecat cu cercul departe

Iulian (190 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 21:36

Nu am fost la meci si nu pot deci sa spun daca Justin are dreptate.. Dar am vazut atent meciul la televizor fiind fan CFR, si nu mi s-au parut sa fie in tribune nici o suta de spectatori. Suta a fost cifra data de Gazeta in caseta meciului asa ca faci degeaba proces de intentie domnului Ioanitoaia

IO (154 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 21:59

Poate ca la Craiova oamenii recunosc adevarata Universitatea. Poate ca la Voluntari oamenii recunsoc adevarata Steaua.

Mihai (3 comentarii)  •  24 septembrie 2018, 22:07

Nea Ovidiu, începeți să folosiți excesiv repetiția (să plătească mai putin, să economisească) ceea ce in contexte banale e hilar. Partea bună e că îmi aduceți aminte de doi mari actori ai căror nume din respect nu le voi menționa aici. Însă un lucru e sigur trebuie să mai incercati și alte procedee, să schimbați, deh... 😏

Eu (1 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 0:02

Majestre, ai fost vreodată pe stadionul din Voluntari? Cu ce sa ajungă oamenii acolo?? Cu căruța sau cu tractorul?? Plus ca sunt vreo 100 de *** in jurul stadionului care îți cer bani ca să parchezi. Pe strada, pe bordura.... oriunde...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Misei (20 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 0:56

Mihaita, tu esti alt elev care da lectii profesorului. Ioanitoaia a facut ziare si ziaristi, carti si emisiuni, tu? Sa fii sanatos.

Varlan Catalin (4 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 5:33

Atitudinea lui GIGI BECALI alunga pe zi ce trece suporterii

Catalin (5 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 8:37

Și nu mai este mult și vine frigul... Brus m-am îndrăgostit de Viitorul ; Eu , din peluza Sud ; ani la rând m-am dus , pe frig , pe ploi etc Ciobanul împreuna cu Mitica , Sandu și alte *** au furat fotbalul .*** aste au făcut sa dispară magia din fotbal , emoțiile când intrai pe Ghencea și toată lumea cânta ; FORZZA STEAUA ! De se cutremura Drumul Taberei și Ghencea. Nu , nu va mai fi niciodată la fel. Copii noștri nu vor mai simți magia unui Steaua -Rapid , Dinamo -Steaua . Adio fotbal de alta data . Hai Viitorul ! Multumesc Gica Hagi

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dilimache (657 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 9:37

Pai cine sa mai vina la meci, toti au plecat din tara asta pe care dragnea cu ai lui o duc in prapastie...

Justin (2 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 9:47

@Iulian Poti intra de pe facebook pe adresa celor de la FC Hermannstadt si prima poza care o vei vedea,e de la meciul cu CFR, si acolo se vad clar o parte din tribuna 1 si 0 pline cu spectatori. La tv se vedea doar tribuna 2 ,care e inchisa.

marty (39 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 9:47

@ jean logica subreda.in conceptia ta retrograda daca mai spune din cand in cand ( adica rar!) adevarul despre ce se intampla la universitatea craiiova,inseamna ca tine cu stiinta! FALS,baietele! @ vlad urla frustrarea de mitic in tine! te-ai gandit pe unde va fi fecesebeeul peste 2-3 ani?! la groapa de gunoi a capitalismului nereusit din Romania!

Sylar737 (1 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 13:51

Domnule Ioanitoaia cred că lipsa spectatorilor este cauzată și de transformarea ligii naționale în liga SAI și județele limitrofe. Echipe create de noi afaceriști, în eprubetă care nu atrag și nu interesează pe nimeni gen Chiajna,Voluntari, Giurgiu, Călărași și circul continuă cu Clinceni și Snagov care vor promova 100% transformând liga în liga rușinii. Remember Urziceni, Branesti , Bragadiru,Colentina, Autobuzul zis Rocar etc. E doar o părere a cuiva care a renunțat să meargă pe stadion de 20 de ani și urmărește la tv doar campionatele din top 5.

Ciollo (32 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 16:27

In stilul caracterisrtic; mincinos, neinformat, rautacios si plin de aere de mare vedeta… un om care a imbatranit urat.

haideusicfr (287 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 16:52

E dezolant sa te uiti la meciuri la care tribunele sunt goale.Se aud doar ragetele guturale ale asa zisilor „‘antrenori”” stil joaca mingea ,intra la el ,huiduieli si fluieraturi.
Chiar si Mircea Lucescu recunostea ca atmosfera din tribunele romanesti nu este cea mai buna.

Comentează