Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Iordănescu la FCSB?

De regulă un ziar documentat, Național afirmă că Gigi Becali insistă pe lângă Edi Iordănescu să preia formația roș-albastră.

Permalink to Iordănescu la FCSB?
marți, 4 septembrie 2018, 3:59

Asta după ce CFR l-a demis tam-nesam pe fiul Generalului la capătul a numai 3 meciuri oficiale. Și n-a plecat oricum din Gruia. Ci cu destulă zarvă și cu 400.000 de euro în cont, sumă achitată de campioană pentru rezilierea contractului înainte de termen.

Înainte de a comenta pe marginea variantei lansate de Național, să observăm că Becali i-a redus drastic prerogativele lui Dică. După propria-i mărturisire, cel din urmă a rămas cu o singură sarcină. Să-i antreneze pe fotbaliștii aduși de patron în așa fel încât, când același patron îi va introduce din start ori pe parcurs, ei să joace cât mai bine.

Atât, doar atât. Cu alte cuvinte, alegerea achizițiilor, stabilirea strategiei, desemnarea căpitanului, tot restul operațiunilor trec în patrimoniul lui Gigi. Dacă veți spune că a fost la fel și înainte, nimeni nu vă va contrazice. Numai că inițial s-au mai salvat niște aparențe. Opinia publică bănuia cum stau lucrurile, dar nu era sigură. De-acum înainte nu vor mai exista dubii. Lui Dică i s-a adus la cunoștință cât se poate întinde. Puțin. Practic, antrenorul va fi legat de mâini și de picioare.

Becali consideră că le știe pe toate și se bagă în vestiar ca musca în lapte. Mai nou, de-a dreptul ridicol, se amestecă și în treburile altora. Își dă cu părerea de parc-ar fi Ferguson, Mourinho ori Guardiola. De pildă, după ce FCSB n-a reușit să bată acasă pe Botoșani, latifundiarul a decretat că „Botoșani e o echipă bună, de play-off, cu condiția să nu joace Ongenda! Cu el, va ocupa locul 12!”. Nici 11, nici 13, fix 12! I s-a pus lui pata pe atacantul francez de culoare, trecut pe la PSG, nu-l înghite pe Ongenda și pace! Apreciere aiuritoare care i-a prilejuit lui Valeriu Iftime o ripostă acidă: „Gigi trebuia să tacă, s-a făcut de râs!”.

Nu mai pomenesc de alte „răsuciri” efectuate de Becali, le-au inventariat Crăițoiu, Răureanu și Udrea în Gazeta de marți. Cum laudă un jucător cu gura până la urechi și peste 5 minute îl desființează. L-a luat pe albanezul Qaka și, împotriva voinței lui Dică, l-a trimis înapoi la Iași. De Zlatinski și-a bătut joc când l-a exclus din lot după numai o repriză, iar bulgarul, cu 35 de minute în tricoul Craiovei, nu mai are drept de joc în L1 până vara viitoare! Dică s-a opus plecării lui Qaka, însă Becali nu i-a cerut opinia. Sau, dacă i-a cerut-o, n-a ținut cont de ea.

Revenind la tratativele cu Iordănescu jr, ele sunt mai vechi. Din informațiile mele, neoficiale însă întrucât Edi nu-i vorbăreț și cu Becali n-am relații de vreo 10 ani, cei doi discută des la telefon.

Latifundiarul tot încearcă să-l convingă pe antrenor să preia echipa, numai că acesta, avizat asupra obiceiurilor de arendaș ale preopinentului, refuză constant. E greu de crezut, dacă nu imposibil, că un tip cu personalitate și fără griji materiale va accepta să stea drepți în fața cuiva. N-a stat la CFR, nu va sta nici la FCSB.

Ca atare, într-un moment în care Edi se află în Spania pentru o scurtă vacanță, răspunsul la întrebarea din titlu e nu. Ferm. Hotărât.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

cata (19 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:10

deci un articol despre nimic...o intrebare pe care nu si-o punea cineva. la fel de bine putea fi un articol "guardiola la gaz metan?" si concluzia sa fie aceeasi...

alt adi stelistul (44 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:18

Ne-am saturat, pana peste cap, de pensionari si mosnegi. Acest tip de oameni nu inteleg ca Becalii baga bani si pierde pe mana lui. Ca sa nu mai zic ca acesti asa zisi jurnalisti, din evul mediu nu vad cu ochiul liber pronosticurile gresite. Nu mai spun ca acest tip de mosi cauta sa iasa in fata fara a fi bagati in seama. Trist dar adevarat

Balauru’ (11 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:31

Se vede ca esti mentorul lui Craitoiu. Acelasi stil...despre nimic :))

Robert (9 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:33

Wow. Dică pur și simplu acceptă să fie slugă (nu cred că exagerez făcând afirmația asta). Cu nume fără nume, cu siglă fără siglă, FCSB este FC Becali. Ca stelist am ținut cu amândouă din 2015 (FCSB și CSA Steaua) dar pur și simplu FCSB nu mai poate fi numită Steaua. E incredibil dacă Becali a ajuns să facă echipa, schimbările și să le explice jucătorilor cum să șuteze. Respect tot ce s-a realizat la acest club din 2003 până în 2015, dar eu nu mă mai pot identifica cu acest club și nici nu o să mai depun nici un efort să mă chinui să o susțin (cum fac din 2015). Clubul ăsta a ajuns de la simbolul fotbalului românesc (îmi pare rău dinamoviștilor dar așa e) la un club amator plin de foști infractori. Steliști care vor rămâne cu acest club debeaga vor face mișto de CSA Steaua că joacă în L4, pentru că FCSB este condusă într-un mod complet amatoresc. Îmi pare steliștilor care rămâneți cu FCSB, dar clubul ăsta nu mai înseamnă nimic din trecutul Stelei. Deci după ce avem exemplul distrugerii unui brand din cauza lipsei de capital (Dinamo) avem și exemplul distrugerii unui brand din cauza lacomiei și prostiei chiar dacă investițiile sunt mari (Steaua). Nu știu ce se va întâmpla cu Steaua (cea din L4 să fie clar) dar fotbalul românesc are nevoie de ea.

Andrei F (1607 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:33

Nu ma mai obosesc...Sa faci referire la presupusii jurnalisti GSP care anul trecut au spus ca Dica o sa fie schimbat si cu Rednic si cu Sumudica si cu Iordanescu Jr. si cu Bergodi...Sa-i credem de aceasta data?Si sa-l mai credem pe acest jurnalist care-i contra pe MM si Becali care spuneau ca Dan Petrescu o sa plece in China dar nu, jurnalistul o tinea ca nu si nu...?Domnule jurnalist dar la Urzica ,Cancan nu ai incercat?...Poate macar la Libertatea?...

doubleman (2 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:35

Domnule Ioanitoaia, tocmai datorita faptului ca v-ati obosit sa scrieti un articol despre nimic si despre nimeni, fotbalul nostru a ajuns sa fie condus de oameni gen patronul FCSB si sa fie antrenat de oameni vechi ca Multescu. Cum poate un om care are demnitate sa accepte sa se intoara la o echipa de unde a fost dat afara?Mi se pare umilinta maxima. Poate ne povestiti cum a refuzat Henry sa preia Bordeaux tocmai pentru faptul ca nu a crezut in proiectul lor... Haideti sa fim seriosi, aveti si voi, gazetarii partea voastra de vina.Pentru rating si click-uri, scrieti povesti inchipuite sau reale despre personaje negative... Daca pe patronul FCSB nu-l invita nimeni la TV sa isi dea cu parerea, usor usor se va retrage...dar atit timp cit ii dati apa la moara....va emite aceleasi aberatii.

Andrei F (1607 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:36

Si spre aducere aminte...nu tot dumneata il dadeai sigur sigur pe Alibec transferat in America desigur tot din surse credibile????

V.A. (7 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:37

Eu sunt un pensionar si un mosneag. Dar unul cult, educat. Eu nu suport indivizii ***, dar imi dau seama ca nu se poate face nimic pentru ca sunt #rezistenti si nu se lasa educati.

ManX (119 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:42

Oare când o sa scrieti si un articol despre nimic din sursa sigura...

zorrozabal (76 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:43

Becali a declarat de mai multe ori ca un antrenor va antrena fcsb-ul numai daca este agreat de... MM Stoica!Adica daca acel antrenor accepta postura de secund al "managerului general"!

vasglo (208 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 16:59

Gigi Becali??!!... Hai, las-o jos ca macane, maestre! Pai, Gigi Becali e creatia voastra, a media, o stie si el si o zice in gura mare, o stiti si voi, adica Nea Ovi, Craitoiu, Udrea, Geambasu si intreaga pleiada de jurnalisti "***" la Becali! Hai sa fim seriosi, ai calculat cat ar pierde media sportiva romaneasca si tabloidele daca Becali, Borcea, Crudutza si altii/altele ca astia/astea n-ar exista??!! :-)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pacific ionel (72 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:03

Fac un exercițiu de imaginație, cum ar fi fotbalul românesc fără borhotul provocat de josnici ca Becali, Mureșan, Negoiță, MM, Dinu... Ioanițoaia, Buzărin etc. sau semi zei ca ''regele'' *** care se crede rege etc. Mai sărac cu siguranță, dar.... mai curat și mai frumos mirositor.

militari (120 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:06

Edi Iordanescu trebuie sa fie nebun sa isi bage capul in jug

grandetorito (8 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:10

Domnule Ovidu, doresc sa va adresez o intrebare deschisa si sicnera. Noi, ca si suporteri, putem filtra anumite personaje si declaratii din sportul romanesc atunci cand citim presa. Dumneavoastra, ca si ziaristi, puteti (vi se pare corect?) sa filtrati si mai mult aceleasi personaje si declaratii? Nu ma refer la cenzura sau "rastalmacire de cuvinte", ci la o triere a materialelor postate si publicate. Eu cred ca, noi suporterii, avem nevoie de ajutorul presei in a fi educati din acest punct de vedere. Stiu ca "scandalul se vinde bine". Ma intreb oare daca presa ar ignora pe cate posibil un caracter ca Gigi Becali, nu cumva iubiitorii fotbalului vor fi mai civilizati si mai atenti la continutul articolelor, decat la sectiune de comentarii?! Multumesc!

grandetorito (8 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:13

Domnule Ioanitoaia, doresc sa va adresez o intrebare deschisa si sicnera. Noi, ca si suporteri, putem filtra anumite personaje si declaratii din sportul romanesc atunci cand citim presa. Dumneavoastra, ca si ziaristi, puteti (vi se pare corect?) sa filtrati si mai mult aceleasi personaje si declaratii? Nu ma refer la cenzura sau "rastalmacire de cuvinte", ci la o triere a materialelor postate si publicate. Eu cred ca, noi suporterii, avem nevoie de ajutorul presei in a fi educati din acest punct de vedere. Stiu ca "scandalul se vinde bine". Ma intreb oare daca presa ar ignora pe cate posibil un caracter ca Gigi Becali, nu cumva iubiitorii fotbalului vor fi mai civilizati si mai atenti la continutul articolelor, decat la sectiune de comentarii?! Multumesc!

Grasu (30 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:18

Ma inchin la cat pot face unii pe savantii desi sunt saraci cu duhul si cu buzunarul. Numai in mintea lor creata e un articol despre nimic. Ei vor ca Ioanitoaia sa descopere America in fiecare zi si sa scrie articole cutremuratoare. Aici e vorba despre un zvon care circula si oral si pe care Ioanitoaia il dezminte. Cine vrea altceva de la un ziar de sport sa isi faca abonament la Equipe.

Emilian (143 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:19

Pai daca stii din start raspunsul la intrebarea din titlu, care mai e stirea?!!!

Lucian (9 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:20

Buna ziua! Fain articolaș! Din el am dedus, interpretând per a contrario, că Dică ori nu are personalitate, ori are griji materiale. Puteți a mă ajuta sa aleg intre cele 2?

Alin (626 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:26

Te ia durerea de masele cat de pretentiosi sunt unii aici de ai zice ca citesc numai Balzac si Goethe de dimineata pana seara. Niste rasi care se baga in seama mai mult decat trebuie. Foarte tar e le mai place pigmeilor sa se creada mari.

Luca (26 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:27

E normal ca Becali sa conduca clubul . Dica nu are experienta si nici stofa de antrenor , de conducator . Nu inteleg de ce nu este inlocuit . Admir rabdarea lui Becali . Eu nu mai am rabdare cu stilul emotiv , frustrant si ezitant a lui Dica influentat negativ de MM .

zap (7 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:46

Bai nea autorule, chiar esti penibil moșule ! Zici ca nu mai ai relații cu jiji de 10 ani, nu-i clar la ce fel derulați te referi, dar din bun simt deontologic ar trebui sa te abți de a emite păreri despre jiji, părerea mea ! Sunt lovite de subiectivism si nulitate da' nu cred ca înțelegi ...

popa (16 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 17:47

am tot zis de multe ori Becali e vinovat nu spun ca nu dar ajung la concluzia ca antrenorul e principalul vinovat daca dica ar spune nu eu asa vad echipa asa o fac dar nare cine el nu stie mai mult de atat unde a avut baiatul asta ocazia sa invete cand ? iar pe locul 2 sant jurnalistii care il baga in seama pe becalii el are scuza ca e paranoic el nare nicio treaba cu dumnezeu el crede ca d-zeu e microbist si stelist total gresit ce treaba are dzeu cu fotbalul cu afacerile asta e in mintea lui cred ca nici nu mai stie ce carte a scris el adica altul ptr. el si alt intrus care crede ca le stie pe toate dar nu se vede e marele MM fcsb a devenit formatie care strica fotbalisti si atat

pacific ionel (72 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 18:01

''Mister'' Alin nu cred că pretențioșii la care faci referire ironic sunt atât de rafinați, dar dacă faci o analiză atentă aceștia reprezintă o pondere covârșitoare între cei care scriu și își exprimă nemulțumirea la fiecare articol despre modul în care maistrul Ioanițoaia ''continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii'' . Asta nu vă dă oare de gândi? O vorbă românească foarte cunoscută spune ''când mai mulți oameni îți spun că ești beat, mai bine mergi acasă și te culci''. Oricare altă replică pentru mine este de prisos. O zi frumoasă.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 18:12

Edy este antrenor mai bun decat cascheta ,,,dar mai slab decat ...Dica...

Cris (75 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 18:19

alt adi stelistul si altii care invoca etatea jurnalistului, va recomand sa va indreptati *** catre pensionarii din *** *** (parinti, bunici etc.), „*** apa *** ei” sau, *** caz, ***-i „sub *** metri”.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

serban (14 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 18:22

Alte betze prin gard! Nu te mai potolesti domnule! Stai linistit la pensie si nu mai inventa stiri!!

Lica Surdu (114 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 18:24

@Alin: lasa tu cititorii, odangiule si vezi-ti de articolele scrise de stapanul tau. Le lipseste bu doar sarea si piperul ci cam totul. "E usor a scrie cand nimic nu ai a spune"... mare dreptate a avut Maestrul. Cel adevarat, Eminescu, nu nea ioanitoaia...

Adu (70 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 18:34

Daca nu ar fi doar un zvon printre altele, cu siguranta Gigi ar da orice sa se poata rasti la un general si parlamentar! :D hahaha

rapid viena (152 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 18:41

Nea ovidiu, ne "amenintai" intr-un editorial ca iar vei avea dreptate si ca fcsb se va califica. Mai zici ceva acum ? PS. Gretoasa rau propaganda facuta lui gigi. Domnule, chiar nu va dati seama ca oierul habar nu are fotbal ? Ii inghititi toate ineptiile...

marty (39 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 20:01

GSP isi bate joc de Stiinta ! De ce clubul tace ? De citeva zile, GSP a decis sa prezinte numele Stiintei drept “CSU Craiova”. Practic GSP a decis, cu de la sine putere, sa ignore numele de brand (Universitatea Craiova) folosit deja de LPF ori numele actual al societatii comerciale. Atacul golanesc al GSP la adresa Stiintei trebuie sanctionat prompt de catre club. De ce Universitatea Craiova nu a luat nici o masura la adresa GSP pina acum ? va fi sanctionat solid de catre UNIVERSITATEA CRAIOVA! vor fi urmari! de asemenea va fi atacata decizia FRF de a inregistra noua clona a lui mitichelu cu nume si simboluri apropiate de UNIVERSITATEA CRAIOVA!- conform si deciziei TAS in privinta celor 2 timisoare!

Andrei (262 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 20:25

Bai Marty tu pe ce planeta traiesti? Ce sa faca un club unui ziar decit sa ii ia caii de la bicicleta. Craiova i-a retras licenta gsp pentru intrarea pe stadion si cu asta basta. O gluma ca pierde gsp de se rupe.

Virgil (113 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 20:29

Pai dimneata scriai ca rezultatele tin in scaun un antrenor. Atunci nu inteleg de ce lui Dica ii iei tot timpul apararea cand baiatul asta are rezultate de cacao

itu52 (239 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 20:41

Să vedem mai întâi ce este cu musca și laptele, se bagă sau cade musca în lapte? Eu zic să nu supărăm calul, fiindcă una din zicale este: ”a căzut ca musca-n lapte”. Apoi, să vedem statutul lui Becali. Are omul o afacere câștigată, furată sau dată, așa cum foarte mulți băieți deștepți, au reușit să tragă o halcă din această țară. Pentru că țopăia pe lângă Valentin Ceaușescu, acum foarte mulți ani, înclin să cred, că mai mult a primit-o, decât a cumpărat-o. I-a pus Dumnezeu mâna-n cap, ca și celor care au pus mâna pe întreprinderile din economie. Ca să ai capitalism, trebuie să ai capitaliști. Ca să ai capitaliști, trebuie să ai capital sau să fii recompensat. De unde capital când inflația a ajuns 10.000 la 1 în câțva ani? Cine știe câte liste s-au făcut pe vremea odiosului când se negocia lăsarea la vatră a instituției ce se ocupa de „natârnarea” statului, declarată moartă la 2 și-un sfert după revoluție. Cert este că afacerea este a lui, o poate vinde, o poate distruge sau să o poate dezvolta. O administrează după bunul plac și nu se pune problema să fie tras la răspundere de nimeni, atâta timp cât își achită datoriile către stat. Nu dă socoteală federației, ligii sau președintelui țării, cu atât mai puțin gazetarilor sau chibiților de rând. Cum omul nu are preocupări intelectuale declarate, sau talente ascunse care să-i toace timpul, se delectează jucându-se de-a fotbalul. Având în vedere că mai tot timpul este pe primele două locuri înseamnă că se pricepe. Teoretic, dacă ceilalți ar fi fost mai breji, omul trebuia să iasă de mult din scenă. Să nu uităm că pentru noi este vorba de un joc, la care nu avem nici o contribuție. Dacă nu ne place spectacolul, nu mai dăm banul sau schimbăm canalul. Avem oferte bogate din zona unde lucrurile sunt luate în serios.

Sorin Sfetcovici (1 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 20:46

domnule ioanitoaia, pe principiul tu ce centrezi tu dai cu capul ai scris acest articol? ai inventat un subiect si ai si raspuns la el.... Esti batran! La propiu

marty (39 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 21:22

@ andrei hahaha! vom mai vedea ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bernier (8 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 21:24

Nah, de fapt Hagi-Lutu e in pole-position, ptr a prelua FCSB. E un tip multi-tasking: sofer, bucatar, caraus, poate fi si mascota de antrenor pe banca barsanelor de la FCSB.

marty (39 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 21:31

@ andrei Ai auzit de Art. 254 Noul cod civil Apărarea dreptului la nume ? cica se iau bani buni de la cei care stalcesc numele oficial! o perioada buna pentru gsp,finantata cu bani straini!

Vio (1 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 21:53

Nea' Ovidiu.... Cam pescareasca ''balada'' asta, mai bine povesteste-ne de blaturile facute pe bani multi din trecut,prezent si viitor , Pana la urma bre' ,le-ai vazut si trait pe toate, baga ceva frumos de nea Mitica, sandu, Gino etc... Fa o melodie ca BUG MAFIA gen "poveste de cartier" si lasa vrajeala ;) Respect !!

Wys (1 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 22:14

“De Zlatinski și-a bătut joc când l-a exclus din lot după numai o repriză, iar bulgarul, cu 35 de minute în tricoul Craiovei, nu mai are drept de joc în L1 până vara viitoare!” Domnule Ioanitoaia, ati dorit sa scrieti “in tricoul FCSBului”, dar se pare ca, obsesiv, Craiova nu va da pace😊

costi 42 (37 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 22:23

Pun pariiu ca fccsb nici anul acesta,nici multi ani de aici lncolo nu va lua campionatul,cat timp becali este fac totum.

Dilimache (657 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 22:23

@alt_adi_stelistul - si noi ne-am saturat de postaci *** ca tine!

costi 42 (37 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 22:28

Pun pariiu ca fccsb nici anul acesta,nici multi ani de aici lncolo nu va lua campionatul,cat timp becali este fac totum.E bine daca ai bani sa nu-ti bati joc de ei.

Manolo (63 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 23:03

Recunosc ca nu v-am dat dreptate cu Daum si am considerat ca exagerati in multe situatii. Incep sa imi schimb parerea de cand vad ca neamtul nu a gasit angajament timp de un an. Inseamna ca noi am luat plasa cu el si altii nu vor sa ia si ei.

vio (188 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 23:49

Imi e f clar ca asa cum judeca Iordanescu nu va lucra niciodata sub comanda oierului. Atunci ma intreb ce ati urmarit cu acest articol.

Sandu Gheorghe (1 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 23:54

Edi nu e antrenor rau! Avem probleme cu patronii astia care vor sa ia bani si sa nu bage nimic!

Niku (275 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 23:59

L-ati injurat pe Daum si o faceti mai departe ca nu e mare antrenor dar Edward Iordanescu ce asa scula e ca nu imi aduc aminte sa fi castigat vreun titlu de campion sau cine stie alt trofeu important. Ca si Razvan Lucescu si el e baiatul lui taticu...

IO (154 comentarii)  •  5 septembrie 2018, 6:27

Pentru admiratia pe care i-o port lui Puiu Iordanescu, sper ca Edi sa nu faca acesta greseala. Locul lui e la Steaua, nu la fcsb.

Zagna (56 comentarii)  •  5 septembrie 2018, 8:19

Daca gigi ar avea un dram de minte... Edi este un antrenor toba de fotbal, este tot ce si-ar dori un sef de club de fotbal sa-l ia ca MANAGER, iar el sa stea in tribuna ca spectator de lux. Dar, gigi nu are si nici nu vrea ! Macar daca ar invata din greseli...

rica secteristu r (1 comentarii)  •  5 septembrie 2018, 9:03

banuiesc ca se vehiculeaza tot felul de nume pentru a prelua steaua. dar cine? bergodi? zenga? sint antrenori slabi. nu au vina care trebuie apoi nu stiu cit ar accepta ca oierul sa faca echipa sa dea directive. ar fi frumos sa cistige mereau da la prima cadere ce vor anunta mai multe meciuri pierdute adio si nu am cuvinte. la fcsb in schimb ar putea ramine dica pentru ca este omul cu care poate lucra cel mai bine. amindoi formeaza un creier iar dica asculta si tot asa MM pudriera ii convine fata de un antrenor cu personalitate care s-ar putea sa -l altoiasca si duap ceafa la una alta. nu cred ca edi va veni la fcsb ci asteapta un contract pe afara pe la arabi sau turci. asta cred eu . nu se va compromit. sau daca vine va face un contract beton si la o adica va pleca cu multi bani de la jiji. este posibi. cel mai comod este dica ce din punctul meu de vedere este superior celor amintiti mai sus. si mai este si supus si pe gustul lui MM.

vasco (363 comentarii)  •  5 septembrie 2018, 9:48

Sper ca Edi Iordanescu sa nu faca greseala asta!Inca nu si-a dat seama ca la fecesebe nu se doreste performanta reala ci doar bani,facuti indiferent cum,inca nu si-a dat seama ca nu se poate lucra ,cinstit,cu becali,meme et .comp.?

Comentează