Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Coada cozilor

Deși au jucat acasă, primele clasate n-au reușit să câștige duminică: FCSB a terminat la egalitate cu Botoșani, iar CFR a pierdut în fața Viitorului! Rezultate nescontate, dar justificate de cele întâmplate pe teren. Condusă până spre final, trupa de […]

Permalink to Coada cozilor
luni, 3 septembrie 2018, 4:09

Deși au jucat acasă, primele clasate n-au reușit să câștige duminică: FCSB a terminat la egalitate cu Botoșani, iar CFR a pierdut în fața Viitorului! Rezultate nescontate, dar justificate de cele întâmplate pe teren. Condusă până spre final, trupa de puști a lui Hagi a înscris în minutele 86 și 90+2 printr-un gol antologic al lui Voduț, respectiv dintr-un penalty transformat cu sânge rece de Ianis. De subliniat stăpânirea de sine a acestuia, care ratase execuția precedentă, când Viitorul a pierdut la Ovidiu cu Călărași.

Acest eșec, cel dintâi în Liga 1 în actuala stagiune, a confirmat declinul campioanei en titre. Rușinoasa eliminare din EL după dubla înfrângere cu Dudelange din Luxemburg face mai departe valuri. Dar și victime, căci se pregătește mazilirea portughezului Conceicao. Spre deosebire de antecesorul său, Edi Iordănescu, cu 3 meciuri pentru CFR, Conceicao a apucat 7! Îl va urma alt iberic, spaniolul Maqueda, ex-mijlocaș la Real Madrid și la Valencia, însă lipsit de CV ca antrenor principal! A lucrat puțin în lumea arabă și la cluburi mai degrabă obscure, gen Al Masry din Egipt sau Al Shaloah și Al Fateh din Arabia Saudită.

Surse autorizate pretind că Iuliu Mureșan e capul răutăților în Gruia. Că doctorul, pe care noii investitori îl trecuseră pe linie moartă ca să-l reactiveze ulterior, caută tehnicieni care să nu-i iasă din cuvânt. Care să-l asculte orbește, el fiind dintre aceia cărora le place să conducă pe banii altora. Cum Mureșan a tutelat mai multe achiziții neinspirate, sau măcar discutabile, gen Males, Tambe și, mai nou, Julio Baptista de 37 de ani, scaunul lui, numit de unii jilț, s-ar clătina serios. De văzut.

Metoda de a schimba antrenorii ca pe cămăși împiedică stabilirea unor relații de joc, a unei strategii. Implicit, nu servește progresului. În acest sens, e regretabil că Astra s-a repezit să-l demită pe Marius Măldărășanu, în ciuda faptului că formația dunăreană e singura neînvinsă după 7 etape și ocupă locul 4! Și-acolo hotărăște însă un patron în fața căruia trebuie să stea sluj întreaga suflare, de la portar la președinte. Toată lumea mai greșește, numai Ioan Niculae are mereu dreptate!

Dintre ambasadoarele noastre, ieșite in corpore și în grabă din cupele europene, Craiova pare să fi părăsit tunelul. A știut să gestioneze începutul de criză, să-l depășească. Mangia a renunțat la sistemul fantezist cu 3 fundași, au venit câțiva jucători promițători, iar CSU s-a întors pe podium.

La FCSB, Gigi Becali continuă să construiască și să demoleze în același timp. S-a lepădat de albanezul Qaka cât ai zice pește și acum repetă figura cu Zlatinski. Îl vrea plecat pe bulgar, deși Dică l-a folosit 45 de minute mari și late! Pe Qaka a plătit Iașiului 375.000 de euro și i-l dă înapoi cu o pierdere de 175.000, dar important e să ne jucăm de-a competenții și de-a transferurile! În ultimă instanță, de-a fotbalul!

Pe fondul instabilității și al dezorganizării, am ajuns coada cozilor. De râsul lumii. Mai jos n-avem unde cădea, din moment ce în clasamentul coeficienților pentru cupele continentale vom coborî curând de pe locul 29 pe 32 și ne vom situa, de necrezut, sub Liechtenstein, care are populație cât 3 străzi din Balta Albă!

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Manu (167 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:27

Adevarat ca mai jos nu putem cadea. Ne-a ajutat domnul Gigi cu rugaciunile.

Mq (16 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:31

Asa e nea Ovidiu!

Bogdan (25 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:35

Dle Ioanitoaia, cum folositi legal denumirea FCSB va rog sa incercati si cu noua denumire a Universitatii Craiova. Stiu ca va este greu, dar de dragul profesiei poate reusiti. Nu incalcati nimic, din contra respectati o decizie a LPF si a FRF.

Andrei F (1607 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:43

,,Toată lumea mai greșește, numai Ioan Niculae are mereu dreptate!,, La fel de adevarat era si daca in locul lui Niculae va puneati si numele dumneavoastra sau ar oricariu jurnalist de la GSP...Daca Niculae ,Becali ...sunt ,,degraba varsatoriu de sange nevinovat,, nici voi ca jurnalisti nu sunteti departe...Vreti exemple?Apoi treaba este ca macar aia critica pe banii lor...Si tot pe banii lor au facut si performante -cand au facut...

nelu (213 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:47

Banii pierduţi pe Qaka sunt de la club, dacă erau din buzunarul lu jiji, altfel se judeca !

Mashca23 (30 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:47

Cum sublineaza el stapnirea de sine a fiului regelui, dar nu a mai carait nimic despre prestatiile "remarcabile" pe care acesta le are in fiecare etapa. Dupa acest 11 executat sunt ferm convins ca maine iar o sa vad in gsp ca il cauta Roma, Milan, Juve, Real si Barca. Toate la un loc. Batrane esti un om mic.

marty (39 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:48

rautatea gesepistilor la adresa UNIVERSITATII CRAIOVA este maligna. de aceea nici nu au primit acreditarea sa intre pe ion oblemenco! [***! :)) https://lpf.ro/cluburi/u-craiova-1948-cs/9 denumirea noastra la LPF este UNIVERSITATEA CRAIOVA! zlaty isi merita soarta.nu a vrut rezerva la viitoarea campioana,***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Regele Hagi (13 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:49

#Bogdan. Nu a gresit cu nimic, actuala denumire a echipei antrenate de Mangia este CS U Craiova, iar echipa lui Mititelu este FC U Craiova 1948...Deci, doar U, nu Universitatea !

Toader (301 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:56

Multiculturalismul în Europa nu merge, e mort, au spus cîțiva politicieni nu cu mult timp în urmă (Merkel, Cameron și alții). La fel în fotbalul de la noi, deschiderea largă a granițelor pt jucători străini a fost o catastrofă.

Regele Hagi (13 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:56

Echipa craioveana din Liga 1 este C.S.U. Craiova, iar echipa lui Mititelu este F.C.U. Craiova 1948. Deci, doar U, nu Universitatea. Oricum nici una din ele n-are absolut nici-o legatura cu marea Craiova Maxima! Aici ii dau dreptate lui nea Ovi !

Andrei (276 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:58

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stefan.. (21 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:59

Este de notorietate faptul ca instituția de învățământ Universitatea din Craiova se identifica alaturi de formatia din liga I . Deci acel "U" pe care hârtia buna de împachetat pestele, vorba neamtului, il alipeste mecanic si tendențios de abrevierea CS, justifica neacreditarea GSP ului in templul fotbalului românesc, stadionul "Ion Oblemenco". Singurul lucru prin care , evident, e meritul suporterilor Stiintei, fotbalul romanesc se ridica la nivelul fotbalului european de top.

?????? (831 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:01

@Opinați că prin plasamentul în poartă Andrei Vlad a demonstrat că nea Gigi Becali a fost politician numai de dreapta și de centru, partea stângă a porții rămânând oarecum neapărată la golul lui Roman II de la FC Botoșani, probabil pentru a sublinia astfel, iarăși, "rolul și rezultatele implicării politicului în fotbal" ?

marty (39 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:02

***! ***! desi si acest cuvant este in DEX...ptr acest lucru m-ati cenzurat zburdalnicilor! zlaty nu mai avea loc de cica si fede la noi. spor la stergeri! si asta este o munca!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nic (34 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:09

domnul OVIDIU un articol bun ,dar tarziu trebuia mai de mult sa scrieti ,despre acesti patroni de 2 lei din footbalul romanesc ,care mai mult distrug decat fac bine ,NU SUNT FAN BUCURESTI ,dupa partida din prima etapa ASTRA -FCSB ,1 -O ,marele patron SI EL FOST LA ZDUP ,ION NICULAE ,, ZICEA DESPRE ANTRENORUL ,,MALDARASANU ,CA E CEL MAI BUN !!!! AM CITIT IERI C a fost dat afara ,desi nu a pierdut nici o partida ,domnule OVIDIU cu asfel de partoni o sa ne ducem si mai jos o sa vedeti .

alex (42 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:18

Becali e penibil, ca de obicei. Iar va pierde campionatul.

marty (39 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:21

@ regele hagi invata sa citesti baietele.uita-te pe site-urile LPF,FRF si UEFA! ca un *** ca tine neaga adevarul ,nu este o problema!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei (262 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:27

@Mashka. Tu esti alt fitilist ordinar. Era in prelungiri si unul fricos nu ar fi batut 11 m stiind ca a ratat ultima oara. Are dreptate dl Ioanitoaia dar haterasii ca tine *** impotriva oricui si uita cit a facut si face Hagi pentru fotbalul romanesc. Ei neaga tot Un nimeni ca tine isi inchipuie ca el se pricepe mai bine decit Hagi si de aceea e penibil.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Pop ion (1 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:33

Penibil,d-le Ioanițoaia. Aseara,am platit 30 de lei,la meciul cfr-ului,doar ca sa ma lamuresc definitiv cu micul Hagi. Si m-am lamurit. E un jucator de nivelul ligii a 3-a. Slab,din toate punctele de vedere. Sa veniti si sa-l laudati,în urma unui nou meci mediocru,mi se pare impardonabil pt un gazetar care a ales sa dea cinstea pe rusine. Pe mine m-ati pierdut. Definitiv. Ps. Pacat de tinerii din echipa Viitorul,care trebuie sa se sacrifice pt binele lui Ianis. Probabil parintii lor vad asta dar nu au cale de iesire. Trist. Foarte trist...

Victor (278 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:33

Bai Marty, cine draq sa va mai inteleaga si pe voi...Nu e nici o rautate la adresa Craiovei in textul dlui Ioanitoaia. Din contra, citeste atent si observa ca e singura echipa laudata. Si tu totusi tipi desi lucrurile sunt exact pe dos decat la prezinti tu in mod partinitor.

mihai (182 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:36

Fraierilor, ia mai acuzati-l voi pe Ioanitoaia ca e impotriva Craiovei cind el e le fata cu ea. Cind o crutica se vede din helicopter ca ii pare rau.

mihai (182 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:45

Ma apuca nebunia cand citesc ca unii cred ca patronii au obtinut succesele pe bani lor si ii lauda. Parca au jucat ei sau au antrenat. Nu se baga nimeni in fotbal daca nu are interes. Nu ii mai cainati voi pe Becali, pe Nicolae pe Negoita si pe ceilalti falsi investitori. Daca o facea doar din pasiune Porumboiu de ce s-a retras, cumva i-a disparut pasiunea peste noapte.

Fabius (39 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:51

Sunt multe motivele pentru care am ajuns " coada cozilor " . Unul , care nu apare in articol, ar fi sustinerea de care se bucura din partea unor ziaristi, unii antrenori romani, nescoliti, care dupa ce au dat cu piciorul in minge, au impresia ca li se cuvine si postul de antrenor. Asa apare in peisajul antrenorilor, marele fotbalist , Hagi, care a semnat inceputul sfarsitului fotbalului romanesc in momentul pierderii barajului cu Slovenia. Astfel in momentul in care in Romania vine un antrenor strain ( strain si de interesele meschine din fotbalul nostru ) incep sapaturile bacanice, de care nici dvs. domnule Ovidiu nu sunteti chiar strain. Ce sa mai spunem ? Ca o echipa in majoritate de juniori, care isi ia un sac de goluri cand joaca in cupele europene, a castigat campionatul Romaniei, cu acceptul mai multor echipe si mai ales al FCSB . Sau poate au crezut ca ne-au pacalit cu asa zisul scandal de la TAS. Da, atunci cand lauzi o echipa care castiga un meci printr-un penalty inventat si executat de fiul lui taticu, atunci ajungi coada cozilor. Da, atunci cand vrei sa iesi din tunel cu Gurita si Radoi cel fara Bac, atunci ramai la coada cozilor. "in tara asta prost facuta....". Doua meciuri ale nationalei, cu noroc un punct. Pariem ?

Cris (75 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:52

Mashca23 , ESTI ABSURD CATRE PENIBIL RAU DE TOT.

marty (39 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 17:59

@ mihai asa de mult o iubeste incat are interzis pe stadionul ion oblemenco.:) adica poate sa stea la peluza!:)) poate o iubea pe vremea cand i-a luat un cielo,prietenei! cum o cheama nea ovi,ca am un lapsus!:)))

corneliu (18 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 18:40

În campionatele de fotbal serioase există perioade de transferări și nu se ajunge ca la noi în etapa a șaptea că transferă Gigi oricând vrea . Campionat de nimic, rezultatele se văd. Aștept să -l văd cum renunță cum a făcut-o Copos.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 18:49

...despre Gino Iorgulescu ...nimik ...nimik ...nu i el presedinte LPF ?...cine i responsabil de dezorganizare si instabilitate ?...

tyn (13 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 19:00

Daum e de vina ca am ajuns coada cozilor ! In nici un caz faptul ca nu s au crescut "sanatos" (in spiritul fotbalului modern, cu nutritie, antrenament, EDUCATIE,etc!!) juniorii de ieri, de acum 10 sau de acum 15...sau 20 de ani….Aici e vorba tot de "investitori"....Dar nu i nimic, au ei vile si palate si bani cat cuprinede ? Au !!! Ce daca suntem sub Liechtenstein ?? :-) Doar nu erau prosti sa investeasca in juniori !! Tunul, banul rapid castigat, specula ….O sa ajunga mai rau decat sub Liechtenstein… sau mai rau nu exista ?? :-)

marty (39 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 19:31

sunteti singurul site de sport care nu ati anuntat transferul lui nuno rocha! asa de mult iubiti UNIVERSITATEA CRAIOVA,fecesebistilor!

dinu (427 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 19:40

@marty. Ioanitoaia merge pe Maracana, Bernabeu si San Siro, e in alt univers. Pe Oblemenco te duci tu si cu varul tau dinspre tata...Naivi ori infumurati mai sunteti aia care credeti ca soarele rasare de la Craiova. Acolo nici macar nu apune.

adrian (52 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 19:54

La noi s-a desfasurat jumatate din tur, si inca se mai pot face transferuri. Au trecut trei luni, plus alte trei iarna. Nu cred ca mai exista alte campionate in care sa se faca transferuri jumatate de an. Nu discut de calitate ''vedetelor'' aduse cu surle si trambite, tot felul de ratati si expirati, dar cred ca ar trebui ca inceputul campionatului sa insemne automat finalizarea perioadei de transferuri. In rest, nu trebuie sa ne mire ca fotbalul romanesc este pe cale de disparitie. In Europa, echipele sunt alcatuite din fotbalisti, la noi din "servitori'.

Bogdan (1 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 20:40

...creditori nu finanțatori.oameni care împrumută bani unei societăți comerciale ca mai apoi sa iti ia inapoi numai ei stiu cat si cu ce dobânda.nu poti fi patron cand tu ex becali nevoită etc..împrumuti.tu nu riști nimic nu iti bati capul dacă investiția renteaza ..oricum banii sunt returnabili..

gabriel74 (6 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 20:49

Lipsesc oameni de afaceri transparenti care sa conduca aceste cluburi. Ele au ajuns pe mana unor personaje hilare, nepricepute in ale fotbalului. Lipsesc strategii simple, cu mici exceptii gen Viitorul, Craiova si poate Botosani.

di livio (214 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 21:27

corect, nea Ovi...toata lumea mai greseste, doar Niculae are intotdeauna dreptate...asta-i valabil si pt nea Ovi, cu clonele aferente...toata lumea mai greseste, numa Ioanitoaia are intotdeauna dreptate...da ii normal ca el traieste intr-un univers paralel cu San Siro si San Dilo

Gabi (2 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 21:32

D-le Ionitoaia cu asa conduceri la cluburi echipele care se rezuma la astfel de practici se vor duce in kps de ripa. De aceea si in cupele europene Stina lui *** si strainii de la Cluj s-au facut oarecum de ris,so circul continua la ambele echipe,cel putin *** este ca de obicei execrabil,distrugator de jucatori de aceea nici in sezonul asta nu are sa cistige nimic. Avem la ora asta o alta echipa care are o stabilitate la club,cu o finantareonorabila si liniste la echipa cu tot cu antrenor.care in sfirsit si- a adus si jucatori care vor trage la campionat fara nici o retinere si cu un patrin care aduce liniste in jurul echipei,si sunt banii lui in joc ca la ***,numai ca acesta are cel mai bun abtrenor din prima liga si jucatori pe masura cerintelor si de a reprezenta orasul cu onoare si respect ,acesta este Mihai Rotaru ajutat de presedintele Marcel Popescu.sa fiti atenti toata lumea la Craiova. Restul de cae pomeneam mai sus sunt numai balamuc si bataie de joc la adresa jucatorilor si a antrenorilor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Chris (82 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 21:45

Adevarat dl Ioanitoaia. Cand a fost de criticat v-am criticat, acum jos palaria si ati spus exact: adevarul gol-golit, astia suntem noi, amatori din Luxemburg :(

Mircea (663 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 23:02

Articol mai mult decit decent. Cind critici niste echipe trebuie sa astepti sa fii atacat. Mai ales atunci cind indraznesti sa te legi de fecesebeaua si de stapinul ei. Ma intriga commentul lui di livio. Nu il pricep cum are dreptate Ioanitoaia ca Niculae de la Giurgiu deoarece Ioanitoaia exprima opinii, nu ia decizii.

constantin (48 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 23:46

Da, maestre, am ajuns coada cozilor. În anii 80-90, mă uitam cu oarece dispreţ la cei mai în vîrstă, aveau anii mei de acum, care continuau să povestească despre România fotbalistică a anilor 70... Guadalajara... Mezozoic, mă gândeam eu. Generaţia mea trăise cu Steaua campioana Europei, Dinamo în semifinale, sferturi de finală, echipa naţională calificată la campionate europene şi mondiale, SUA 94... Hagi, Popescu, Petrescu, Răducioiu... Real Madrid, Barcelona, Chelsea, AC Milan... Un festival de rezultate. Mă gândeam că aşa va rămâne.... Astăzi, vorbesc precum bătrânii din copilăria şi tinereţea mea, despre Steaua, Dinamo sau SUA 94... Mezozoic, probabil, pentru tinerii de astăzi. Păi 17 Nentori proveneau dintro ţară ca o ţară, nu ducat precum Luxemburgul... 17 Nentori erau semiamatori ca noi, iar acum, profesionişti cum ne place să spunem că suntem, ne-au bătut nişte amatori dintr-un ducat... Vom ajunge în clasamentul european sub Liechtenstein, un principat. Europa va face pentru noi un campionat sătesc. O ruşine!

Sandu Cercel (1 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 0:18

Dle Ioanitoaia, chiar ne ducem de rapa! Nu putem face nimic cu patronii astia?!?

Spelbu2007 (1 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 0:20

S-a umplut fotbalul de pramatii, nea Ovidiu!

Ilie (369 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 0:46

"Schimbare [precipitata] a antrenorilor împiedică stabilirea unor relații de joc, a unei strategii. Implicit, nu servește progresului." - nu vreti sa va recititi dvs singur niste articole speciale dedicate lui Daum ? Poate va revizuiti parerea. Atunci strigati ca apucatul ca doar rezultatele mentin un antrenor. Cele citeva victorii nu s-au pus, ca da dar erau adversarii in 10, ca nu stiu ce, ce nu gaseati sa-l impingeti de selectionerul Daum afara. Care va fi fost motivul, doar dvs stiti. Poate acela ca spunea cita valoare avem ? Iaca dovada. Asa cum coborim in clasamentul UEFA asa a fost firesc sa coborim premergator si in clasamentul FIFA, ptr ca jucatorii autohtoni sint aceeasi. La cluburi mai sint ceva straini, de aceea efectul a fost mai intirziat. Pacat ca nu are cine sa faca o astfel de campanie si impotriva dvs, ca aici subiectul n-ar mai fi schimbarile 'prococe' ci scoaterea dinozaurilor daunatori din circuitele influente. 'Implicit, nu serveşte progresului'. Am pierdut un mare om, priceput si devotat, Daum, doar prin rau-vointa dvs. Muresan e mic copil !

petre petre (86 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 1:01

Bai vorbiti prostii. Nu putea nimeni sa ii interzica dlui Ioanitoaia accesul pe Oblemenco pentru ca stadionul e un loc public si nu poate fi oprit nimeni sa intre decat prin decizie judecatoreasca sau prin restrictie de la politie pentru huliganism sau alte abateri grave. Daca i s-a interzis dlui Ioanitoaia e ca pedeapsa pentru afirmatia ca ar trebui sa i se permita sa joace pe Oblemenco si echipei lui Mititelu ceea ce e corect. Sau stadionul e facut din banii lui Mihai Rotaru si Marcel Popescu si nu s-a aflat inca.

teo stemate (23 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 1:54

Putem cadea si mai jos de locul 32, UEFA are 55 de federatii. De acord ca majoritatea celor care se ocupa cu fotbalul la noi (nu stiu cum sa le zic, ca nu-s nici presedinti, nici manageri, nici organizatori adevarati) nu se pricep la ceea ce fac. Pentru ei, o echipa de fotbal e o afacere ca oricare alta, un mismas, mai degraba, din care incearca sa extraga niste chilipiruri. Zece milioane de euro, suma atat de ravnita din calificarea in grupele UEFA Cup, asta e, pentru echipele din Vest, un chilipir. Insa ma mira ca jurnalistii sportivi de la noi nu incearca sa-si explice cum de s-a ajuns aici, la aceasta diferenta uriasa dintre veniturile si clasarile echipelor din Est si cele din Vest. Putem sa ne plangem de incompetenta patronilor, sa facem haz de necaz fata de iesirile asa-zisilor presedinti la nesfarsit, dar nu ajungem nicaieri asa. Suntem jos de tot, nu numai noi, dar majoritatea echipelor din Est. Cred ca totul a inceput cu desfiintarea "echipelor departamentale". Chipurile, pentru a nu exista influenta politica. De acord, dar ce s-a pus in loc? In niste tari care, evident, nu dispun de forta financiara a celor din Vest, nici nu au beneficiat de un Plan Marshall, singurele puteri care ar fi fost capabile sa sustina fotbalul ar fi fost tocmai "departamentele". Pe de alta parte, daca privim cu atentie catre finantatorii echipelor puternice actuale, dam tot peste un fel de "departamente", numai ca nu-s numite asa. Ce e "Qatar Investments"? Ce e "Abu Dhabi United Group"? Ce sunt marile corporatii care sponsorizeaza cu zeci si sute de milioane cluburi ca Barca, Real, Bayern etc? Multe din aceste corporatii dispun de sume care depasesc bugetele reunite ale tarilor din estul Europei, fac afaceri in toata lumea, doar naivii ar putea crede ca nu-s amestecate in politica. Fotbalul din Est a cazut atat de jos pentru ca tarile din Est se afla atat de jos. Nu ne incalzeste cu nimic daca-i tot luam "la misto" pe afaceristii din fotbalul romanesc. In conditiile actuale, fac si ei ce pot, adica merg "la ciupeala". Ca intreaga noastra societate.

Fane (150 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 7:35

In afara de ultrasi (adica neinstruitii) si jurnalisti (adica servilii), oamenii normali au vazut de mai mult timp directia catastrofala spre care se indreapta jocul in care ai nostri nu stiu sa dea cu piciorul in minge .Unde nu-i cap vai de picioare. Dar clovnii pe post de "patroni" (ii stiti foarte bine) nu le dau numele de sila, au fost si sunt "promovati" cu ardoare si iata unde suntem,in eter. Felicitari!

marty (39 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 11:02

@ petre petre tu debitezi prostii pe aici fecesebistule! radactia gsp in frunte cu ioanitoaia nu are acces la masa presei la meciurile UNIVERSITATII CRAIOVA.ai priceput? nu are acreditare din partea clubului! la" peluza" poate sa se duca oriunde,cum a recunoscut ioanitoaia ca a mai fost! oricum site-ul gsp este boicotat de marea masa a suporterilor stiintei! Ai grija de banii publici? oricum *** de mititelu este dator numai la primaria Craiova cu cateva miliarde de lei vechi si nu v-a pupa in vecii vecilor sa maculeze noul stadion cu chelia sa! ai priceput? nu cred!

marty (39 comentarii)  •  4 septembrie 2018, 15:07

Comunicat de presă Universitatea Craiova a decis să retragă acreditările Gazetei Sporturilor. Clubul nostru consideră că articolele apărute de-a lungul timpului în publicația Gazeta Sporturilor sunt tendențioase, având drept scop discreditarea și defăimarea Universității Craiova. Cu toate că hotărârea definitivă și executorie prin care instanța a statutat că palmaresul și stemele Universității Craiova aparțin „Clubului Sportiv Universitatea Craiova“ a fost notificată Gazetei Sporturilor, aceasta a continuat să nu informeze obiectiv suporterii Științei, să jignească și să ne denigreze, drept urmare parteneriatul media cu acest organ de presă nu își atinge obiectivul. În consecință am luat decizia de a retrage acreditările de presă acordate jurnaliștilor Gazetei până în momentul în care vom constata o minimă decență profesională. asta ca sa lamurim masa fecesebistilor care spun ca nea ovi si co iubesc UNIVERSITATEA CRAIOVA! si ca sa enervam un specimen gen petre petre, ca ziaristii gsp nu sunt lasati pe un obiectiv facut " din bani publici"!!! uite ca se poate!

Comentează