Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Puși în temă

Deși echipele noastre aflate în cursa pentru grupele Europa League au pierdut meciurile tur la câte două goluri diferență, ambele păstrează șanse de calificare

Permalink to Puși în temă
miercuri, 29 august 2018, 4:33

Aparent, deoarece a reușit să marcheze la Viena, FCSB ar fi mai aproape de atingerea scopului. Asta și în ideea că, după un confortabil 4-1 la Ovidiu în Liga 1, ea a devenit liderul Ligii 1 și are un moral excelent.

Totuși, cu riscul de a-i irita pe fanii roș-albaștri, mă aștept ca mai ușor să-i fie CFR-ului în returul cu Dudelange. Apropo, numele acestei comune de 20.000 de locuitori, plasată în sudul Luxemburgului, lângă frontiera cu Franța, se pronunță Diudelanj. În nemțește, ea se cheamă Dudelingen, nicidecum Dudelanghe.

De ce mi s-ar părea normal ca mai degrabă echipa din Gruia să întoarcă scorul consemnat săptămâna trecută? Prin prisma experienței și, mai ales, a valorii superioare. În fond, cu toate că a realizat uriașa surpriză de a o bate pe Legia la Varșovia, Dudelange rămâne o garnitură numai pe jumătate profesionistă. Dacă nu pe sfert.

CFR n-ar trebui să repete însă erorile comise în prima manșă. Cea mai mare, de-a dreptul inexplicabilă, a fost aceea că și-a subestimat adversarul. L-a luat la preț de matineu, inclusiv când a renunțat la antrenamentul oficial! Așa s-a conturat una dintre marile rușini trăite de fotbalul tricolor, unul care, din păcate, a trecut prin numeroase astfel de momente triste. Acum însă, fiind avizați, puși în temă, jucătorii

CFR-ului ar trebui să privească lucrurile serios. Să se implice la maximum și să obțină victoria dorită.
Cât privește teama conducătorilor lui Dudelange că vor fi intoxicați la Cluj, de unde decizia de a-și aduce propriul bucătar, ba și, am înțeles corect?!, vesela de-acasă, asta chiar e o mostră de naivitate. Ca să fiu blând și să nu folosesc un cuvânt mai potrivit, gen glumă ori prostie. Asta se întâmpla pe vremea adolescenței mele, când Olimpia Giurgiu pleca la CFR Roșiori cu mâncarea în traistă ca nu cumva rivalii din campionatul regional să le strecoare bromură în ciorbă! Numai că s-au scurs de-atunci vreo 50 de ani, iar luxemburghezii ne confundă imaginându-și că România e situată la capătul pământului sau chiar pe altă planetă!

Cum despre FCSB am mai scris zilele acestea, n-am să insist. Subliniez doar că echipa pregătită de Dică are de partea ei, pe lângă argumentul terenului și al publicului, o întreagă istorie: din 7 play-off-uri de acces în Cupa UEFA, a ratat unul singur. Învinsă afară de Valencia în 2005 și de Ajax în 2013, de fiecare dată cu 0-2, a remontat spectaculos la București și s-a calificat după executarea loviturilor de departajare.

Scepticii vor sări cu gura că Rapid e o formație robustă, greu de răpus. De acord, dar s-ar cuveni ca respectivii să accepte că Valencia și Ajax erau la vremea când le-a eliminat Steaua cu o clasă peste Rapid Viena de azi. Echipe mai bune. De aici concluzia că trebuie încercat și, în egală măsură, merită sperat.

Comentarii (50)Adaugă comentariu

Steaua inseamna CSA (1 comentarii)  •  29 august 2018, 16:42

Domnule Ovidiu, nu mai dezinformati cititorii dumneavoastra. Culorile oficiale ale echipei patronate de George Becali sunt galben albastru. Va rog sa revizuiti titlul articolului dupa ce va interesati.

haideusicfr (287 comentarii)  •  29 august 2018, 16:43

De acord domnule Ioanitoaia insa fotbalul se joaca pe goluri. Iar echipa asta (de unde o fi aparut?) a scos-o si pe Leghia. CFR e in criza ,a adus in mare graba un portar ,se pare bun ,l-a expediat pe Vatca si a amai adus si pe brazilianul acela . Deac e accidentat ,el e creierul echipei ,cu centrari ca la carte. Eu doresc succes ambelor echipe ,dar nu sunt prea optimist. Aroganti si obraznici sunt aia nu noi cu toate mofturile si barfele lor.

Kendo (9 comentarii)  •  29 august 2018, 16:47

"Totuși, cu riscul de a-i irita pe fanii roș-albaștri, mă aștept ca mai ușor să-i fie CFR-ului în returul cu Dudelange." :)) Ca sa preiau o vorba mult prezenta pe net, no ***, Sherlock! Ce analiza profunda a dus la aceasta concluzie cu totul surprinzatoare?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Emilian (143 comentarii)  •  29 august 2018, 16:48

Niste pareri si...cam atat. Ovidiu, tu crezi ca CFR are sanse mai mari doar fiindca acum ar trata meciul mai serios?! Crezi ca asta face diferenta? De ani buni nationala Luxemburgului a devenit o nuca tare pentru echipele de top ale Europei, deci tind sa cred ca nivelul fotbalului de acolo e unul destul de ridicat.

Mihai Stoica (2 comentarii)  •  29 august 2018, 16:53

De data asta cred ca dam toți mileurile jos , domnu Ioanitoaia !

Marcu Anton (50 comentarii)  •  29 august 2018, 16:53

Eu cred ca ambele echipe vor fi eliminate! Steaua -FCSB, nu joaca nimic de cind e Dica antrenor,fiecare joaca cum stie nu exista nimic care sa arate automatisme ,scheme de joc asa cum am vazut la Rapid Viena care din 3 pase erau in careul Stelei!.CFR ul si-a batut joc de ocazii prin Tucudean,etc. Cum sa fii atat de superficial la o faza clara de gol sa dai scarita cind trebuia dat tare si pe poarta chiar cu latul?!Mie mi se pare lipsa de profesionalism! De asta cred ca Tucudean nu va ajunge niciodata vreun mare jucator! Becali fiind adevaratul antrenor la Steaua desi a dovedit ca nu e bun de nimic-in ultimii 3 ani au luat titlul echipe cu loturi mai slabe decit Steaua,dar cu ANTRENORI!-Sumudica,Dan Petrescu,Hagi! Cea mai buna dovada ca vanitosul si ingamfatul Jiji e cel mai prost antrenor din lume! Le doresc ambelor echipe sa se califice,dar eu nu cred nici 1% in sansele lor!

octavian (95 comentarii)  •  29 august 2018, 16:59

Corect spus. Nu cred ca cfr si fcsb nu pot sa dea 3-4 goluri, dar e foarte periculos, riscant sa primeasca unul.

haideusicfr (287 comentarii)  •  29 august 2018, 17:02

Obraznici si impertinenti sunt aia si nu noi. Niciodata atmosfera de la CFR nu a fost una ostila. Suporterii sunt majoritatea de o anumita varstra ,calmi nu s-a intmplat vreodata vreu incident. Isi aduc bucatar de parca ar pleca sa joace ...mai bine ma abtin unde. Sa-i duca sa doarma in gara asta ar merita.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  29 august 2018, 17:08

Evident CFR are o misiune mai simpla, nu e nicio suparare aici.

Andrei F (1607 comentarii)  •  29 august 2018, 17:13

Probabil ca nici in tineretile dv. nu s-a pomenit ca un jucator sa fie inselat la semnatura si forul suprem,FRF sa nu fie interesat de adevar...Desigur nici jucatorii straini ca Dorsin nu au spus adevarul cand au vorbit de ce se intampla la CFR!Probabil ca si Voiculet doar ni s-a parut noua ca a jucat la CFR cand o Instanta a stabilit ca jucatorul nu avea contract semnat!!!!Mai mult,chiar ieri GSP probabil ca glumea cand ne spunea ca portarul indepartat acum din lot a semnata sa-si tina gura si sa nu spuna nimic negativ despre CFR.Si fruntea sunteti chiar dv. care ne spuneati ca Dan Petrescu in nici un caz nu o sa plece de la CFR in China...Nu-i mai bine sa va faceti oficial curatotorie?Ca uite ce bine ,,albiti,,!

Mircea (2 comentarii)  •  29 august 2018, 17:24

@Steaua inseamna CSA: eu cred ca nu ai habar pe ce lume traiesti. FCSB are culorile rosu si albastru. partea cu galbenul cred ca apare din icterul de imaginatie pe care il ai.

Cipinho (28 comentarii)  •  29 august 2018, 17:31

Eu totusi am senzatia ca FCSB va fi din nou singura echipa romaneasca in grupe, Rapid Viena nu are nici pe departe apararea foarte buna a lui Hajduk Split si cu o deosebita atentie in aparare, poate castiga cu 2-0. CFR are marea problema ca n-a inscris macar un gol in deplasare si in caz ca va primi in gol de la luxemburghezi, vor trebui sa inscrie 4, in timp ce fara gol primit le-ar ajunge 2, prelungiri si la penalty-uri conteaza valoarea individuala a jucatorilor si mai ales a portarului, care am inteles cel al luxemburghezilor e lipsit de experienta. cat despre masurile de precautie extreme, pentru mine nu sunt o surpriza, am locuit ani buni in Luxemburg si am invatat ca au o parere foarte proasta despre Romania, unii dintre ei (fosti vecini) isi inchipuie ca romanii mananca caini si pisici!

Mihai (1 comentarii)  •  29 august 2018, 17:31

Pai, bre, nenea Ovidiu, saptamana trecuta ai scris ca Steaua are mai mari sanse decat CFR, ca Steaua a jucat bine a doua repriza, a trimis mingea in bara de nu stiu cate ori bla bla bla, iar acum vii si spui taman invers? Ai imbatranit, nea Ovidiule!

Mozzie (19 comentarii)  •  29 august 2018, 17:36

Nu iritati pe nimeni, nici nu ma astept sa se califice clona ros-albastrilor.

randoom__ (12 comentarii)  •  29 august 2018, 17:40

Nea Ovidiu ai si matale cont pe forum ???? precum Andrei Craitoiul si Vranceanu ...care ne injura toata ziua ( pentru trafic )

Steaua este FCSB (12 comentarii)  •  29 august 2018, 17:40

Pentru amaratul de trol care spune de culorile galben albastru...tu crezi ca armata are drept la niste culori si nimeni nu are voie sa le mai foloseasca?De unde ai auzit tu asta?ASA tg.Mures ARE culori ros-albastre si sunt multe echipe cu aceste culori?Esti r e t a r d a t sau te prefaci? In rest, articol bun...dar Steaua ramane Steaua.

Daniel (223 comentarii)  •  29 august 2018, 17:51

@Kendo. Argumentele sunt insirate in articol dar trebuie sa stii sa citesti. Daca nu ai invatat pina acum iti e foarte greu si te mirila poarta noua.

Poli 21 (189 comentarii)  •  29 august 2018, 17:52

Ce faci, nea Cornel, iti ceri scuze ca nu ii ridici in slavi pe protejatii tai ?

SAG (38 comentarii)  •  29 august 2018, 17:54

Va inscrie CFR 3 goluri, fara sa primeasca gol ? Va inscrie FCSB 2 goluri fara sa primeasca gol? Foarte greu de raspuns... Ca iubitor al fotbalului si suporter FCSB doresc ca echipa sa se califice maine seara. Totul va depinde de analiza meciului pierdut la Viena si masurile luate pentru a nu mai primi vreun gol. Sunt convins ca stafful tehnic nu a studiat jocul atacantilor inaintea partidei pierduta, si mai ales al numarului 10, Thomas Murg. Cine-i va anula maine seara actiunile acestuia, care face tot jocul atacului ??? . Pe Arena Nationala trebuie rezolvata problema APARARII si dejucarea schemelor atacantilor in frunte cu....Murg.... Daca apararea va fi cu mult mai SIGURA decat la Viena atunci si atacantii nostri se vor concentra mai bine.....si, SPERAM, SA INSCRIE 2-3 GOLURI.... Altfel sansele de calificare scad si mai mult...

Matei (93 comentarii)  •  29 august 2018, 17:56

Bai Mihai, esti prostanac sau te prefaci? E intaia oara ca dl Ioanitoaia scrie despre meciul Dudelange -CFR, ***. Esti insarcinat sa faci pe desteptul sau tu chiar crezi ca esti...Studiaza arhiva si vei recunoaste ca te-ai bagat in discutie aiurea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cipinho (28 comentarii)  •  29 august 2018, 18:18

tocmai am citit ca Morutan nu va fi oprit in lot ca Dica vrea jucatori capabili sa acopere mai multe posturi!!!! (banuiesc nu toate odata) cu gafa asta au scazut sansele FCSB-ului spre zero, cand tu trebuie sa inscrii minim 2 goluri si il scoti din lot pe unul dintre putinii capabili sa limpezeasca jocul, sa faca un dribling si sa dea o pasa curajoasa, inseamna ca nu-ti functioneaza creierul la 100%. P.S. prezint scuze lui Dica si Becali secundul, daca se va califica fara Morutan :)

Kcain (3 comentarii)  •  29 august 2018, 18:34

¨Numai că s-au scurs de-atunci vreo 50 de ani, iar luxemburghezii ne confundă imaginându-și că România e situată la capătul pământului sau chiar pe altă planetă!¨ Pai sunt atatia care au patit-o de la mancarea de la noi. Ultima patanie a fost acum vreo cateva saptamani, cu o trupa de muzica, la un concert. Chiar scria cineva pe forum pe aici ca le-au adus alora mancare stricata, astfel incat au comandat pizza sa manance. Ulterior am vazut si in presa informatia asta. Asa ca, da, cam suntem in lumea a 3-a, daca nu mai jos la civilizatie, siguranta, modul in care ne primim oaspetii. Si comuna aia e 20.000 de locuitori e mai dezvoltata decat jumate din orasele din Romania. Ca sa nu mai zic de civilizatie. Da, posibil sa se califice ambele, dar ne pacalim ca ¨fotbalul romanesc a reusit o noua performanta de a se califica in grupele EL¨. De fapt suntem jos, foarte jos, probabil nici nu va mai exista fotbal romanesc. Deja lumea nu prea se mai duce la stadioane, nu mai urmareste la tv meciurile, presa nu se mai cumpara. Nu stiu cat va mai rezista. Dar, cum zicea señor Burleanu: se investeste in fotbalul feminin, nu? :)))

Mihai Coman (34 comentarii)  •  29 august 2018, 18:37

Ma tem ca a venit ziua in care vom ramane fara echipe in Europa.. Asa se intampla cand fotbalul e condus de amatori, cu gandul la profituri imediate, iar echipele importa tot felul de chinezarii fotbalistice in loc sa investeasca pe termen lung in performanta ...

di livio (214 comentarii)  •  29 august 2018, 19:24

Randoom, are mai multe...ex. Matei

Liviu (333 comentarii)  •  29 august 2018, 19:56

Vai de noi daca pana si descultii din Luxemburg rad de fotbalul mioritic...Nu exista mai jos. Rusine maxima.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  29 august 2018, 21:18

...articol prost ...ce ma intereseaza cum se pronunta comuna luxemburgheza?...noi nu stim sa facem acordul intre predicat si subiect dar invatam nemteste ...G.Hagi e cel mai bun exemplu de roman prost...

constantin (48 comentarii)  •  29 august 2018, 21:19

Circulă un zvon prin târg. Cică Negoiţă a început negocierile cu neprofesioniştii de la Dude... şi le-a promis cumul de funcţii: fotbalişti la Dinamo şi bucătari la Rin + abonamente RATB şi METROREX . Iar dacă Dinamo intră în play-off, o excursie la Bran.

Manu (167 comentarii)  •  29 august 2018, 22:44

Nea Ovi, e important sa fii pus in tema insa ce conteaza mai mult e sa cunosti subiectul si sa il dezvolti. Miine te vei lamuri ca nu e destul sa fii pus in tema. Valabil la Cluj dar si la Bucuresti.

Florian Geyer (56 comentarii)  •  29 august 2018, 22:50

Nu se pronunta "Diudelanj", u se citeste ü in franceza nu iu. Aia e in engleza. Iti place si matale sa faci pe desteptul, ca lui geambasu, altfel nu te corectam. :) Articol slab, care nu ne spune nimic nou. Stim si noi ca se pit califica ambele, sau doar una sau nici una. Mai stim si ca trebuie incercat. De fapt stim tot ce ai scris matale acolo. Acum asteptam sa apara odangii si lin ga ii, sa te ridice in slavi, ca ai mai multe facultati si mai multi dinti in gura decat restul oamenilor... :))

Mircea (663 comentarii)  •  29 august 2018, 22:51

Oricit as incerca nu inteleg cum permite GSP unei nulitati patentate ca ovidiu_3003 sa il jigneasca pe Gica Hagi in postarea de mai sus. Sunt hotarit impotriva cenzurii totusi un carnat ca asta nu ar trebui lasat sa umple spatiul public cu bale. Locul nebunilor e la balamuc nu pe net.

Straluce Nthori de Nord (205 comentarii)  •  29 august 2018, 23:30

Nea Ovi, iar au ghinion Lucestii; vine manita la Salonik! Ca in meciul cu Serbia!

Ali Bec (3 comentarii)  •  30 august 2018, 0:34

Iata inca o compunere de nota 10! Pentru un elev de clasa a VI-a. (Este ca am dreptate tov. Ioanitoaie?)

Giulesti (85 comentarii)  •  30 august 2018, 1:01

Bravo Straluce ca te bucuri de infrangerea unui compatriot. Se poate spune despre tine ca esti un baiat cumsecade si un bun roman. Uiti insa ca desi batuta mar PAOK s-a calificat intr-o competitie la care Fecesebeaua si Cefereaua doar spera sa ajunga. Eu si prietenii mei ne rugam va dea Dumnezeu dupa inima voastra.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  30 august 2018, 5:53

Cu mincarea gresesti crunt.... Eu de ex nu suport spaghete. In toate restauranrele italienesti din lume exista asa ceva.... Asa ca as prefera sa vin cu ceafa de porc si mici de acasa.....Eu de ciorba de burta n-am mai auzit nicaieri.... Ca sa nu spun ca ciorba -la noi venita de la turci exista doar llla arabi. In vest exista supa crema de orice ..... care n-are legatura cu ciorba de perisoare sau de burta.....Asa si ei-au mincarurile lor preferate, bucatarul lor cu care s-au obisnuit. Si sincer cind vii de unde vin ei in Ro , chiar pare o tara vai de capul ei. Ii intreceam doar la fotbal.Acum s-a dus si ala.....

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  30 august 2018, 6:02

...de ce ma Mircea...te supara adevarul ?...ce am spus gresit ?Hagi e vreun destept ?...ce daca tu il crezi buricul pamantului ...eu vad cum se exprima si ce idei are ...este prost...dar pentru tine i zeu ...si daca ma cenzureaza se desteapta Hagi ?...dar tu ma roman mediocru de ce ma faci nulitate?...ma cunosti ?...cu ce ti am gresit ?

california (349 comentarii)  •  30 august 2018, 9:51

cu ce atac se preconizeaza, fcsb nu numai ca nu se califica, dar poate lua bataie si acasa; teixeira e om de pase, ar putea fi coordonator de joc in spatele varfului, dar nu mai are forta de patrundere ca sa dea gol; roman e doar capitan, in afara de niste centrari de pe la marginea terenului nu-l vad facand altceva, de tanase se lipeste golul precum apa de gaste; filip nu, pintili nu, ramane grohere cu norma lui de 1 gol pe meci; cum pe partea celuilalt capitan adus de la astra se va juca tontoroiul iar aparatorii centrali sunt foarte permeabili, fcsb nu scapa fara cel putin un gol primit, fara sa mai socotesc eventualele gafe sau neindemanari ale tanarului vlad; singurii jucatori care ar putea da gol, coman, morutan si man, vad ca vor fi pastrati pe banca, din motive de emotivitate...

CCC (137 comentarii)  •  30 august 2018, 12:07

@giulesti. BRAVO, bine i-ai zis-o lui straluce ..... Se bucura ca un "compatriot" a luat bataie in CL. Ruşine sã-i fie! Dar poate el nu e "compatriot" cu tine si cu ***. Altfel nu-mi explic cum de nu pomenesti nimic in lectia de morala despre sutele de "compatrioti a f u m a ț i" care vor sustine diseara rapid viena! Mostra mai buna de ipocrizie si intelighentie de ghiuleşti, nici ca se putea! COMPATRIOTULE!

?????? (831 comentarii)  •  30 august 2018, 12:54

Nea Gigi Becali, "Războinicul", zise că a cumpărat palmaresul și clubul de fotbal al armatei ca să se distreze cu "simbolurile" armatei? Opinați că armata ar trebui să perceapă cote de la ciobani, pentru întreținerea efectivelor armatei ?

Marcu Anton (2 comentarii)  •  30 august 2018, 16:19

@ Cipinho-Eu cre ca Becali e antrenor principal la Steaua iar Dica secundul! Dica daca era un baiat destept se baga secund la un antrenor de la care putea invata ceva! De la Jiji nu ai ce invata bun in viata asta! E praf! e vanitos,nepriceput,laudaros, sub masca religiozitatii face multe rele...Cit timp nu va lasa un antrenor de meserie sa conduca Steaua nu va avea rezultate!,Unu ca Oli,Piti,Dan Petrescu,Zenga, etc..

daniel (1 comentarii)  •  30 august 2018, 21:13

Nea Ovidiu, te pricepi, n-am ce zice :). CFR-ul sta f bine, mari sanse de calificare, la pas, nu oricum

ManX (119 comentarii)  •  30 august 2018, 21:36

Iar ati avut dreptate domnu' Ioanitoaia. Este 2-0 pentru Diudelanj, Dudelingen, Dudelanghe.sau cum vrea Coana Chirita. Con'u aici?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  30 august 2018, 21:36

...nea Ovi nu le ai cu fotbalul ...de unde victoria Cfr ului ...

ManX (119 comentarii)  •  30 august 2018, 21:39

Iar ati avut dreptate domnu' Ioanitoaia. Este 2-0 pentru Diudelanj, Dudelingen, Dudelanghe.sau cum vrea Coana Chirita. Con'u aici? Pardon, pâna am scris eu mesajul s-a facut 3-0. Trimit repede mesajul sa nu se faca 4-0.

Marius C. (1 comentarii)  •  30 august 2018, 22:54

Bună seara domnule Ioanițoaia, scriu aceste rânduri încă "la cald" dupa umilința CFR-ului ca și concetățean al orașului, ca iubitor al fotbalului... Citeam într-un articol recent in paginile gazetei câteva "experiențe" trăite de doctorul Mureșan in cei 17 ani la conducerea clubului. Mă refer acum la demisia președintelui celor de la Bilbao la eliminarea acestora la prima ieșire in europa(Intertoto) a CFR-ului( o echipă necunoscută la acea vreme) Cred că a venit acum și rândul lui... 😡 Vă salut cu stimă.

Cipinho (28 comentarii)  •  30 august 2018, 23:32

Varza CFR, Varza Becali+Dica, o varza mai mica si Vlad (400.000 a costat? bani aruncati pe fereastra) cu Nita se califica la pas in grupe. cum sa scoti o minge care era 2 metri pe langa poarta? si Balasa sa degajezi ca un neghiob, nederanjat de nimeni. cel mai usor gol al austriecilor de cand joaca ei fotbal. nea Ovi ne pare rau dar pana la vara nu mai ai despre ce comenta, despre "derby-ul" CFR-FCSB nu ne mai intereseaza! :)

F31M (23 comentarii)  •  31 august 2018, 10:41

Am cazut de pe canapea de ras !!! Iar ati avut dreptate domnule Ioanitoaia..

Comentează