Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Voi avea iar dreptate?

Așteptam mai mult de la FCSB în meciul de la Viena, dar n-aș fi foarte drastic cu o echipă ce păstrează șanse reale de calificare.

Permalink to Voi avea iar dreptate?
vineri, 24 august 2018, 4:03

Cu Dică aș fi și mai îngăduitor, în ideea că nu el stabilește strategia clubului. Nu e piua întâi. Poate că hotărăște uneori garnitura de start și schimbările, deși mă îndoiesc și de asta.

Asupra politicii FCSB, grupare care a investit sume importante în alcătuirea lotului, e de revenit. Nu-i posibil să aduci jucători peste jucători, unii pe o căruță de bani, dar să fii obligat ca într-o partidă din play-off-ul Europa League să folosești trei fotbaliști abia sosiți! Iar pe doi dintre ei, Al. Stan și M. Roman I, chiar să-i titularizezi! Întrucât aceștia n-au avut vreme să se acomodeze, lesne de dedus că politica respectivă a fost neinspirată. Făcută în contratimp, urechist. La hei rup.

Drept urmare, FCSB a început prost întâlnirea cu Rapid și a primit gol încă din minutul 4. A continuat la fel până la pauză, o formație anonimă și fără relații de joc, fără orizont. Fundașii centrali Bălașa și Planici s-au întrecut în gafe, R. Benzar a lăsat un adevărat bulevard pe banda sa, iar supertalentul Moruțan nu s-a văzut. Evoluția lui l-a silit pe Gigi Becali să recunoască spășit că „Am exagerat cu laudele pentru el!”. În condițiile în care nici Gnohere n-a mișcat, Rapid s-a desprins la 2-0, însă mai degrabă a speculat erorile copilărești ale adversarului decât a strălucit. În ansamblu, Rapid reprezintă o formație de tip german, organizată și serioasă, dar lipsită de anvergură.

Noul val de la FCSB a dezamăgit în Orașul valsului. Pe lângă Moruțan și Man, practic inexistenți, nici Fl. Coman n-a rupt gura târgului, așa că greul a apăsat pe umerii celor experimentați. Încă o dovadă că nu întinerirea trebuie să constituie un scop în sine, ci valoarea.

Chiar dacă a greșit la golul 3, Bălgrădean a intervenit providențial în câteva rânduri. S-au mai distins Teixeira și Pintilii, ultimul fiind, în opinia mea, number one. Gnohere s-a revanșat în repriza secundă, când a marcat printr-o reluare promptă golul ce le permite roș-albaștrilor să mai spere. Nu cred însă că francezului i se cuvenea nota cea mai mare. Indiscutabil, el e un atacant puternic și eficace, de naturalizat în perspectiva convocării la „națională”. Dar a-l privi ca pe superstarul FCSB și, în plus, ca pe salvatorul întreg fotbalului românesc mi se pare cam mult. Cât privește declarația lui Gigi că, avându-l în teren pe dinamovistul Nistor, FCSB ar fi câștigat la pas meciul , asta e o aiureală! Cum să te referi la jucătorul altei echipei?! E și o jignire adresată propriilor jucători.

Deși Dică a riscat efectuând repede a treia schimbare (Rusescu, și el încă neintegrat), repriza secundă a bucureștenilor a fost mai legată, mai coerentă. FCSB a impus ritmul și direcția, doar că a irosit 6-7 ocazii uriașe, între care barele lui Fl. Coman și R. Benzar din final! Tocmai pentru că vicecampioana noastră a condus jocul după pauză și a ratat din poziții ideale, îndrăznesc să consider rezultatul de 3-1 pentru Rapid ca incorect. Chiar mincinos.

După Leipzig – Craiova 3-1, scriam aici că eventuala calificare a lui CSU ține de domeniul miracolului. Din păcate, returul mi-a dat dreptate. Apreciez acum că lucrurile stau altfel și că FCSB, al cărei fan nu sunt, poate răsturna acasă scorul din tur. Să nu vă mirați dacă voi avea iar dreptate!

Comentarii (85)Adaugă comentariu

iar Eu (1 comentarii)  •  24 august 2018, 16:29

Genial Nea Ovidiu, ca intotdeauna, practic, un George Becali al jurnalismului. El spune clar: "Bai, nepriceputilor, calificarea e pierduta, dar, teoretic se poate obtine, deci, rezultatul din retur va fi ori victorie a uneia sau alteia sau un egal. Sa nu va mirati daca IAAAARRRR am dreptate!" Nea Ovidiu, stiti ca la pariuri sau pronosport nu poti sa iei varianta 1x2 ca cica nu e voie sa le bifezi pe toate, asa castigi si pierzi mereu! NU ba, calificarea e pierduta fara dubii, poate chiar castiga austriecii din nou, dar sa vedem daca CFR rezista puternicei echipe luxemburgheze, care cica nu mai are amatori in echipa, are semi-profesionisti.

Ionut (22 comentarii)  •  24 august 2018, 16:31

"...iar dreptate!" LOL

Dinu (427 comentarii)  •  24 august 2018, 16:35

Foarte cirecta observatia cu Gnohere. Bun exemplu sa nu exageram.

Dl. Radu (27 comentarii)  •  24 august 2018, 16:37

Stimate dle Ioanitoaia, este posibil. Steaua a mai facut meciuri mari pe teren propriu. As adauga ca si CFR e mult posibil sa se califice, in ciuda articolelor si comentariilor rautacioase din revista pe care o girati. Sanatate!

Bunicu (47 comentarii)  •  24 august 2018, 16:38

Toți* echipa lui Dica ,Dica în sus Dică în jos dar Dică este numai purtătorul de cuvînt al ANTRENORULUI ȘEF,de ce ne mai mințim de asta e jale în fotbal că Becali distruge tot,toate echipele de care se teme dă bani cu nemiluita și la final nici Europa nici campioană.

Cris (75 comentarii)  •  24 august 2018, 16:40

Singurele momente in care FCSB a reusit sa miste ceva si sa destabilizeze echipa adversa au venit dupa eliminearea jucatorului vienez. Dar aceasta perioada nu este deloc relevanta pt a stabili valoarea FCSB, fiind de asteptat ca o echipa in superioritate numerica sa joace mai bine. In rest, cat au jucat de la egal la egal, vienezii au fost superiori la toate capitolele. Sansele sunt infime pt romani in retur, pt ambele echipe, atat fcsb, cat si cfr aflandu-se in aceeasi situatie (fiind nevoite sa invinga cu 2-0, fcsb sa se califice direct, iar cfr sa mearga in prelungiri si sa se califice ulterior).

nume (9 comentarii)  •  24 august 2018, 16:41

nea Ovi mai dă o l1mbă în *** ciobandantului ... că așa e în tennis/jurnalim

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dumitru Ciobanu (47 comentarii)  •  24 august 2018, 16:43

Toți# Dica în sus ,Dică în jos,echipa lui Dică,fals,Dică e purtătorul de cuvînt al antrenorului șef care face echipa și schimbările,Becali distruge tot în fotbal pentru bani,strică echipele de care se teme în campionat și la final nici în Europa nici titlu de campioană,oare se va termina aceasta comedie vreo dată?

Demolarii (67 comentarii)  •  24 august 2018, 16:45

Că e vraiște la Fcsb, în Liga I, la Frf , LPF sau GSP.ro e evident. Tot sportul romanesc e in zodia lui " vraiște". Dar așa cum s-a înșelat Ioanitoia in cazul lui Dumnezeu, necesar fotbalului românesc pentru minimă rigoare germana pe care a impus-o- sunt mulți alți antrenori români de națională cu rezultate asemănătoare, se înșală și acum. Tocmai că au această rigoare Rapid Viena nu face că și echipe din Romania , și să se relaxeze la adăpostul scorului. Meciul retur va fi un meci de uzura , pe care îl va câștiga echipa dispusă să joace 135 de minute concentrat...

Valentin (1 comentarii)  •  24 august 2018, 16:47

Steaua a pierdut pentru ca fundasii centrali sunt mediocri. Clujul a pierdut pentru ca se afla in perioada cunoscuta drept post-Dan Petrescu, adica este o echipa de unica folosinta in sensul ca antrenorul ce o poate folosi este unic, respectiv Dan Petrescu. Pui alt antrenor la echipa si iti dai seama ca numai Dan Petrescu o poate opera. Cine-l mai ia pe Dan Petrescu antrenor, trebuie sa stie doua lucruri: este un antrenor care iti poate castiga titlul, care poate face multe puncte in Champions League, asta la plusuri, respectiv un antrenor care iti face o echipa ce stie un singur lucru, sa castige cu 1-0 si il stie bine, numai ca dupa ce pleaca Dan Petrescu trebuie sa-ti ajustezi asteptarile si sa pleci de la zero cu constructia unei noi filozofii de joc.

F31M (23 comentarii)  •  24 august 2018, 17:03

Domnule Ioanitoaia, trebuie sa va contrazic. Rapid Viena va castiga si la Bucuresti. FCSB trebuie sa marcheze si deci pe langa o aparare foarte subreda, vor mai lasa si spatii fiind preocupati de atac. Ce credeti ca o sa faca Rapid? O sa-i pedepseasca pragmatic. Sa nu va mirati daca voi avea dreptate. :) Si inca ceva. Va rog din suflet. Poate cineva sa ii dea o telecomanda lui MM Stoica si sa-i dezveleasca TV-ul de sub mileu? :)

Razvan (1 comentarii)  •  24 august 2018, 17:04

Eu nu inteleg de ce Dica, sau poate nu el, insista atat de mult cu Teixeira in banda stanga cand, intr-un sistem 4-2-3-1, se presupune ca "aripile" sa-ti deschida terenul in viteza. Teixeira la cei 38 de ani incepe sa gafaie deja dupa un sprint de 5 m iar tehnica si viziunea lui ar fi mai usor valorificate in centrul liniei de 3 din spatele Bizonului. Asadar, de ce sa nu incepi meciul cu Coman sau Morutan in partea stanga, iar in dreapta Man, Morutan sau chiar Roman?!?! lasandu-i liberatate lui Teixeira sa joace in spatele varfului si tocmai, sa ofere pase de gol bizonului sau uneia din cele 2 aripi...

Ali Bec (1 comentarii)  •  24 august 2018, 17:05

Un pampflet bun de impachetat pestele. Nu-i asa Tov. Ioanitoaie ca am dreptate!

potec (7 comentarii)  •  24 august 2018, 17:06

ce demagog esti ma nea ovidiu pai dumneata compari leipzig cu rapid viena? probabil rapid viena de abia ar rezista in liga a doua germana, de mult vroiam sa iti spun ai ceva cu craiova? tot ataci tot bagi apropouri tot vrei sa dezbini stai la fcsb la becali incontinuare si lasa craiova in pace

gicab (9 comentarii)  •  24 august 2018, 17:11

Dacă nu sunteți fan fcsb atunci de ce ne intoxicați cu articole pro fcsb???

Enescu (1 comentarii)  •  24 august 2018, 17:11

Stie cineva cine e antrenor secund la FCSB?

Yo (9 comentarii)  •  24 august 2018, 17:14

Am tot citit azi idea asta ca ocaziile Stelei au venit dupa eliminare. Nu știu dacă e același postac, insa e bine sa ne uitam la meci înainte de comenta. Cele 2 bare au fost după eliminare, celelalte ocazii înainte. Teixeira, Coman, Man + Coman, Rusescu, dar contează scorul la sfârșit. Si eu cred ca se poate obține calificarea, depinde doar cine face echipa.

Sasha (72 comentarii)  •  24 august 2018, 17:15

Buna ziua. Asta este dorinta dvtra si a multor romani ca sa se califice FCSB. Insa calificarea a fost pierduta la Viena.

Andrei F (1607 comentarii)  •  24 august 2018, 17:15

Pe unele le ,,vedeti,,bine dar la altele bagati material la greu!!! De ex.: Stan a fost adus la Steaua tocmai pentru a juca in acest meci! Ma surpride ca nu stiti!Momcilovici este accidentat iar Moraes era suspentat! Roman are si el jocuri internationale mai multe decat multi tineri jucatori stelisti! De unde stiti ca Roman nu s- a prezentat bine la antrenamente mai ales ca el era mai odihnit decat ceilalti stelisti?Am apreciat un articol trecut al dv. in care vorbeati de impunerea tinerilor jucatori in echipele romanesti.Daca eu spun ca tinerii jucatori sunt de obicei inconstanti nu- i asa ca va amintiti cati inaintea mea au spus asta? Apoi ati vazut stadionul austriecilor si ce suporteri aveau? Si asta este o alta presiune unde tinerii jucatori clacheaza...iarasi au spus si asta multi inaintea mea...La sfarsit va intreb : de CFR chiar nu va pasa? Daca de Steaua ati spus ca nu o simpatizati sa inteleg ca de clujeni va deziceti dupa ce campionatul trecut le- ati suflat in panze?Altfel eu sustinator al echipei lui Becali imi doresc ca echipa 10 ani sa nu mai joace in Europa...Nu de alta dar asa poate o sa fie ajunsa de echipele care va plac si vad ca nu va deranjeaza ca se fac de ras sau s odihnesc cu mileurle pe televizor...Eu nu am auzit inca pe cineva care imputa Madridului ca au pierdut primul joc stagionar desi astia baga bani in jucatori ,nu?Sau pentru madrileni nu este un impediment?

Ares (2 comentarii)  •  24 august 2018, 17:16

Genial articol d-le Ovidiu,dar cu renta viagera de la stana cum ramane,ne-ati intoxicat cu acest personaj macabru numit GG ,si la culcare si la trezire ,de aia suntem intr-un regres continuu !!! El si ceilalti "investitori"de acelasi calibru au....,il ....si vor distruge fotbalul romanesc bineinteles cu ajutorul presei aservite la fel cu cea a puterii P.... Msd ..........Sunteti din ce in ce mai jalnici....

zorrozabal (76 comentarii)  •  24 august 2018, 17:17

In stilul domnului Ioanitoaia!O jumatate din articol criticam, iar in cealalta o dregem!Ca in poeziile lui Adrian Paunescu!Incepeau si continuau tare-de te intrebai daca nu cumva i s-a urcat la cap-dar avea grija sa pacaleasca cenzura, bagand la urma vreo doua strofe cu partidul si al lui conducator!

stejarii (1 comentarii)  •  24 august 2018, 17:18

"Articolele" astea ale lui Ioanitoaia sunt comedie pura, nici nu`ti vine sa le comentezi serios. Dupa ce a inventat scandalul in fotbal si a promovat toti puscariasii in media, merita din plin faptul ca la batranete a ajuns o gluma, un clovn. Pe de alta parte, banii vin, asa ca gluma e pe seama noastra.

Andrei (276 comentarii)  •  24 august 2018, 17:19

Acelasi jurnalist anost care duce cruciade de tip Kusturica's Underground si care o data la trei articole scrie despre cum a avut dreptate el si nu altii.

Alin (8 comentarii)  •  24 august 2018, 17:39

Ocazile fcsb-ului au venit mai ales dupa ce Rapid a ramas in 10. Asa ca nu prea ai dreptate. Poate doar daca in retur joaca Rapid in 10 tot meciul.

Adrian1 (2 comentarii)  •  24 august 2018, 17:51

Te-ai astepta ca un om care a imbatranit in preajma fotbalului sa puncteze in primul rand faptul ca marile ocazii fecesebiste din final au venit dupa ce austriecii au ramas (cam aiurea) in 10. Dupa care sa puncteze faptul ca formatiile de scoala germana nu prea stiu sa se bage cu fundul in poarta si sa absoarba presiunea. Si in final sa atraga atentia asupra faptului ca si in 10 Rapidul a avut posesia, impiedicand FCSB-ul sa declanseze un iures ofensiv pe final. Nimic din toate astea insa, pentru ca scopul acestui articol este sa vanda sperante false ca sa-i mai asigure ciobanului incasari bune la ultimul meci dinacest sezon de Europa League...

dan (12 comentarii)  •  24 august 2018, 17:55

Adica...o sa fie bine daca nu o sa fie rau! Ca daca o sa fie bine a avut dreptate...dar daca o sa fie rau inseamna ca nu o sa fie bine. Dar se poate sa fie bine si sa nu fie rau cum poate sa fie si bine dar sa nu fie rau. Adica...nu stiu. ce mai conteaza? Bate steaua daca da un gol mai mult. sau doua? Maestre. Cu tot respectul din lume, te implor sa lasi noua generatie sa scrie. Cearta-i, invata-i, ia-le din bani cand gresesc, pupa-i cand fac bine dar lasa-i pe ei. Cred ca e mai bine pentru toata lumea.

undoi (4 comentarii)  •  24 august 2018, 18:00

Nea Ovi, fotbalul romanesc e mort si mata ii pui funda rosie? Uite, dupa meciul retur, daca nu esti propagandist becaliot, ar fi frumos sa faci un articol care sa aiba un titlu de genul: "Nu am avut dreptate. Am pariat pe un cal mort".

Niku (275 comentarii)  •  24 august 2018, 18:00

@Iar eu. Probabil ca esti greu de cap sau vrei totul mura in gura. Rezulta ca Ioanitoaia crede in calificare. Formularea lucrurile stau altfel dezleaga problema. Unora ne place insa sa facem pe desteptii...

Lica Surdu (114 comentarii)  •  24 august 2018, 18:03

Tovarase Director- colaborator matale intodeauna ai dreptate. Daca nu e alba e neagra, nu-i asa? Si viceversa.

John (564 comentarii)  •  24 august 2018, 18:03

@Zorrozabal. Bai nimeni pe lume, nu ai tu voie sa il critici pe Adrian Paunescu. A fost prea mare pentru un zero absolut ca tine.

gelu (116 comentarii)  •  24 august 2018, 18:10

Trebuie sa fii prost ca noaptea sa intelegi articolul asta ca lauda pentru oier dar sint destui prosti pe aici. Observatia lui Andrei F e corecta dar nu o exclude pe a dlui Ovidiu. Pentru ca nu trebuia sa se ajunga aici si sa se faca achizitii unde era nevoie nu la ce i sde nazarea lui becali. Ridicol e @un doi care il acuza pe dl Ovidiu ca... ridica in slavi un fotbal pe care il desfiinteaza zilnic.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  24 august 2018, 18:12

...nea Ovi matale esti fan infocat fcsb ...chiar daca declari altceva ...sa nu l vezi pe Andrei Ivan in 20 si ceva de minute cat a jucat ...sa nu ne spui nimik despre el ...inseamna ca l urasti din inima ca a refuzat fcsb ul ...cum e vorba aceea ca Daum a batut numai echipe in 10 ?...fcsb de ce nu a marcat macar odata in superioritete numerica ?...vezi cat esti de prost ?...cum o sa ai vreodata dreptate ?

Anghel (107 comentarii)  •  24 august 2018, 18:21

Un articol de bun simt. La Craiova s-a simtit clar diferenta de valoare. Nu si la Steaua

SAG (132 comentarii)  •  24 august 2018, 18:29

..."Iar pe doi dintre ei, Al. Stan și M. Roman chiar să-i titularizezi!".... Cu cine putea juca FCSB, domnule Ovidiu, pe postul de fundas stanga ??? Morais suspendat, iar Momcilovic accidentat. M. Roman chiar a jucat bine pana s-a accidentat, asa ca nu asta a fost problema... Organizarea DEFENSIVEI a fost si VA FI marea problema a echipei... DACA cele doua bare din final nu s-ar fi....opus, sau macar una, altfel discutam despre Coman si Benzar... Totusi, bine ar fi sa ....AVETI DREPTATE in retur....

Poli 21 (189 comentarii)  •  24 august 2018, 18:51

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  24 august 2018, 19:05

@ gelu Adica Steaua trbuia sa aiba a 4 varianta pe acel post? A 4 deoarece Filip a mai jucat acolo dar si el era accidentat...Ce echipa din lume are 4 variante de jucatori pentru toate posturile din echipa?

vasile (2 comentarii)  •  24 august 2018, 19:08

"FCSB, al cărei fan nu sunt", cine se scuza se acuza tataie si la cate articole cu si despre fcsb si becali scrii, deloc nu esti fanul lor. Mi-ar fi si rusine la varsta ta.

teo stemate (23 comentarii)  •  24 august 2018, 19:34

Desi Rapid Viena mi s-a parut o echipa solida si organizata, iar baietii de la FCSB au aratat mai degraba fragili si debusolati, sper ca domnul Ioanitoaia sa aiba iar dreptate!

gio (59 comentarii)  •  24 august 2018, 19:56

Poate rasturna scorul.. zici ca ai descoperit America.. Da, normal ca poate rasturna scorul, apararea austriaca e varza, cel putin pe benzi si in ipoteza in care nu se incaseaza la Bucuresti 1-2 goluri sunt sanse reale. Cred ca mai erau sanse si daca Rapid dadea si golul 4, pare cam fragila si a avut nevoie de bare si de interventile formidabile ale portarului sa tina de scor. Sansa lui Rapid este sa marcheze la Bucuresti, poate chiar 2 goluri, perfect posibil cu o defensiva Fecesebista comica. V-ati lamurit cu Plantici asta? Este un soi de copac plantat in centrul defensivei, ca si celelalt meserias Balasa. Iar marele Benzar nu e fundas, mai misca ceva ca mijlocas dar ca fundas e la fel ca cei 2 fundasi de banda austrieci.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  24 august 2018, 20:00

...cum sa aiba iar dreptate ?...omul nu se pricepe la fotbal ...nu vedeti ca a comparat mere cu pere ?...ce are liga germana cu cea austriaca ?...ce are fotbalul in 10 ...cu fotbalul in 11 ...si de ce nu l vezi pe Ivan ...asta nu i roman ?

Sandu Ciocoiu (1 comentarii)  •  24 august 2018, 20:24

Respect, nea Ovi! Sa dea Domnul sa bata!

california (349 comentarii)  •  24 august 2018, 20:38

cu un antrenor slab care chiar daca ii impune patronul unii jucatori, de mult timp dovedeste ca nu stie pe ce post ii dau jucatorii randamentul maxim si cu un gigi care da semne de oboseala intelectuala, steaua s-a prezentat lamentabil indiferent de cat de valorosi sunt sau pot fi austriecii; au dat atitea pase adversarului, cat in zece meciuri; apoi ideea mareata a patronului cu capitanii, de te intrebi, nu putea gasi altul mai bun decat capitanul stan? o fi numarul lor 10 bun, dar a facut tot ce a vrut cu capitanul lui gigi; apoi pe rudimentarul popescu, cred ca numai impresara il tine in echipa; ii tine pe banca pe coman si man ca sa joace cu doi jucatori de 38, respectiv 34 de ani, iar cand i-a introdus si scimbarea in joc s-a vazut, l-a scos pe morutan ca sa nu aiba cu cine combina si l-a introdus pe pufulete; cu o conducere decenta, steaua se putea califica, nu stiu daca si dupa 1-3, cu atat mai mult cu cat vor urma alte idei marete ale patronului, puse in aplicare de priceputul dica; fiti sinceri, are el saracul fata de liga campionilor?

MZM (390 comentarii)  •  24 august 2018, 20:40

Domnule Ioanitoaia, daca... ”pe langa Morutan si Man, practic inexistenti, nici Coman nu a rupt gura targului”, cum iti explici ca Steaua a avut in repriza adoua ”6-7 ocazii uriase”? Ce s-ar fi put intampla daca cei trei ar fi jucat macar la un nivel mediu? Iar afirmatia unora ca unele ocazii au venit cand adversarul era in 10 jucatori nu are nici o relevanta, pentru ca Iasul, de exemplu, ne-a invins cand aveau un jucator eliminat si am pierdut campionatul. Iasul, nu vreo echipa europeana!! Oricum, calificarea este pierduta. E bine ca Dica incearca sa-si mobilizeze jucatorii pentru a forta...imposibilul. Macar sa faca un joc mai bun. Dar e greu de crezut ca austriecii nu vor da niciun gol la Bucuresti si vor primi cel putin doua!

zorrozabal (76 comentarii)  •  24 august 2018, 20:50

@John Asta ai inteles tu?De unde naiba ai scos-o ca il critic pe marele Adrian Paunescu?Ideea era ca el reusea sa faca si poezii "subversive" stiind sa le treaca de cei de la cenzura-care erau cam de nivelul unuia ca tine!Domnul Ovidiu Ioanitoaia a fost unul din numerosii elevi-in ai jurnalisticii-al celui pe care Eugen Barbu il considera cel mai mare ziarist,tocmai pentru ca "lasa loc de buna ziua"!Moderatia fiind una din conditiile civilizatiei!Ceeace nu e cazul tau,care- cu toate ca nu te duce mintea-hodoronc tronc,te amesteci in discutie improscand cu insulte!

itu52 (239 comentarii)  •  24 august 2018, 21:23

Sigur am contribuit și am asigurat o seară plăcută austriecilor. Au calitatea vieții la vârf și s-au bucurat de un spectacol care le-a picat bine. Se pare că nu țin morțiș să fie primii în fotbal, drept pentru care nu aruncă cu bani, iar vedetele din fotbal fac coadă după personalitățile altor domenii. Rapid Viena încearca să intre și să se mențină în eșalonul 2 al fotbalului european. La noi, pentru marea majoritate a oamenilor, fotbalul e o dorință, o modalitate de a evada din neputințele domeniilor importante ale economiei. Din păcate, tot mai des, reușim să sporim dezamăgirile românilor, plasându-ne la polul opus austriecilor, în ceea ce privește calitatea vieții. Patronii fotbalului românesc fac bani, aproape exclusiv, din fotbal , nu sunt fruntașii unor ramuri economice. Nu fac fotbal pentru comunitățile care-i suportă(înjură), fac și fură fotbal pentru profit. În atare condiții cluburile, au suporteri din inerție(fani veniți din trecutul odios) sau tineri începători, instabili, divizați și necăliți în succesele de odinioară. E trist, iar faptul că despre FRF, se vorbește numai la alegeri, arată neputința în care se scaldă fotbalul românesc. Au ajuns mai marii federației să se ia la luptă cu moderatorii și antrenorii fără șanse, în teoretizarea fotbalului. Federația ar trebui să organizeze un nou campionat, ”Povestea Fotbalul” cu reprezentanți și votanți în fiecare județ. Numai așa vor reuși să se mențină în Fabrica de Reșapare a Fotbaliștilor. Șansele FCSB_ului(Formația Căpitanilor și Străinilor Becalieni), sunt mici și sper să fie *** care să plesnească balonul infatuării penalului. Mai sper redarea echipei unei instituții(minister, primărie, etc), s-ar spori astfel sentimentul aparteneței la comunitate.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

militari (120 comentarii)  •  24 august 2018, 21:24

Evident ca nea Ovidiu crede in calificare. Nu a crezut in a Craiovei si crede in a Stelei. E dreptul oricui sa se insele deci si al maestrului. Mie chiar ca mi-a lipsit saptamana aceasta.

Gigi Becali (5 comentarii)  •  24 august 2018, 21:28

Steaua a fost si va fi singura aducatoare de coeficient pentru Romania.... In ultimii 15 ani a jucat de 13 ori in Europa ( 3 in CL si 10 in EL )... Restul echipelor sunt can-can... CFR de exemplu : cum sa te bata cu2-0 o echipa de amatori ???? Bucatari, polițiști, paznici de noapte ??! :)))

Dragos (250 comentarii)  •  24 august 2018, 21:28

@ovidiu3003. Ce sa vada baiete la Ivan? Ca fuge de bezmetic si da pase in spate de doi metri...Asta s-a nascut talent si moare speranta. In chestia ca Dl Ioanitoaia nu se pricepe si nu e roman verde esti caraghios.

popescu (3 comentarii)  •  24 august 2018, 21:35

Ca si in cazul lui Craciun, care te-a precedat, citind articolul ai impresia ca in Europa avem o singura echipa !!! Aceasta ' omerta' la nivelul gsp, arata mai clar decit orice ca presa e 100% manipulare. Sa eviti la modul incapatinat sa vorbesti de liderul la zi -- fara infringere '-- al L 1 si mult laudata campioana en-titre e insa dincolo de manipulare, e de-a dreptul complicitate... .Sigur, avem pe linga , mereu si gata de atac o grupa bine instruita care " da pe invers", adica te face gigist, becalist si alte aberatii, care sa acopere--pentru prosti--ura vesnica a gsp-istului fata de becali si echipa lui. Nici o vorba despre faptul ca civilizata echipa a Clujului a distrus portarul advers, care este si al nationalei din ducat. Schimbind putin registrul, ii recomand lui tolo--ca mare amator de investigatii-- sa se uite un pic laRapid, acolo unde 40%din actiuni au fost date GRATIS pe promisiunea, da chiar asa, pe promisiunea a ....ATENTIE ca se va veni cu 50% din bugetul viitor....Cu alte cuvinte, daca nu ai o suma cit de cit si investìtorul vine cu mai mult, practic ai pierdut clubul, pe majorare de capital. Investitorul da bani numai pe cheltuieli curente , dar in realitate preia gratis active. E marea manevra a acestui Angelescu, personaj foarte asemanator cu burleanu sau cu nelu varga. Atentie mare pentru ametitii adepti ai csa, asta va paste si pe voi, cu tot cu talpan.

Dilimache (657 comentarii)  •  24 august 2018, 21:37

E greu cu postacii platiti, agramati si fara argumente...din pacate spatiul virtual este din ce in ce mai des murdarit de astfel de indivizi toxici, iar citirea unor comentarii a devenit aproape imposibila.

Comentează