Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Au greșit nemții?!

Am intuit că federația germană nu-l va demite pe Joachim Löw în ciuda rușinii din Rusia. Unde campioana lumii a ieșit din grupele CM pentru prima oară de când funcționează sistemul respectiv

Permalink to Au greșit nemții?!
miercuri, 4 iulie 2018, 4:42

De înțeles atitudinea lui Reinhard Grindel, președintele DFB, de a-i permite selecționerului să hotărască. Și „Jogi” a anunțat ieri, după 6 zile de reflecție, că nu abandonează contractul valabil până în 2020.

Grindel nu-l putea trimite la plimbare pe Löw, deoarece acesta, angajat în 2004 ca secund al lui Klinsmann și promovat principal în 2006, a obținut succese în serie. Titlul mondial în 2014 și Cupa Confederațiilor 2017, locul 2 la CE 2008, 3 la CE 2012, CE 2016 și la CM 2010, un palmares unic. În plus, vorbim despre cel dintâi antrenor din istorie care a depășit 100 de victorii pe banca unei reprezentative.

Și totuși, fanii nu l-au mai vrut pe „Jogi”: numai 23 la sută dintre ei au votat pentru menținerea lui! Suporterii i-au imputat, ca și comentatorii, ca și foștii internaționali germani, păstrarea câtorva jucători epuizați, în frunte cu J. Boateng, Khedira și Özil. Că n-a căutat destul și n-a mai inovat nimic. Că s-a culcat pe lauri.

La declarația lui „Mă întreb de ce n-am reușit de data asta”, contestatarii au ripostat prompt cu „Doar un fraier ar fi întors spatele unei salariu anual de 3,8 milioane de euro!”. Într-adevăr, fiind cel mai bine plătit tehnician de la CM 2018, „Jogi” ia într-o lună cât Aliou Cissé de la Senegal în 20! Altfel, e frumos să stai 14 ani la aceeași echipă, dar e și recomandabil? Nu cumva, ce-i prea mult strică? Nu consumă persoane, nu uzează relații?

Înainte de a ne întreba dacă nemții au greșit ori nu continuând cu Löw, să ne reamintim ce i se întâmplă în prezent omologului lui Grindel de la Madrid, lui Luis Rubiales. Acesta l-a destituit pe Lopetegui în numele unui principiu sănătos. Întrucât semnase cu Real fără să spună și fără să rezilieze cu federația. Lăudat inițial pentru fermitate, astăzi, după ce Furia Roja a clacat la CM, toate oalele se sparg în capul lui Rubiales! Cei mai mulți îl condamnă ca s-a pripit, că a acționat din orgoliu. Pe românește, că s-a dat mare.

La fel vor sta lucrurile și cu Germania, deși m-am așteptat, sincer, ca Löw să demisioneze. În măsura în care Mannschaftul va regăsi drumul spre poarta adversă și spre vârful ierarhiei, Grindel și Löw vor fi felicitați. Dacă nu, ambii vor fi arătați cu degetul și li se va cere să plece. Urgent, după prima înfrângere.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

lord belial (434 comentarii)  •  4 iulie 2018, 16:57

e normal sa ai hoti si infractori in parlamentul romaniei?

Traian (6 comentarii)  •  4 iulie 2018, 16:59

Da, e normal. Se numeste continuitate. Low a avut rezultate, va mai avea. Sau e mai bine la noi, antrenorul si anul, sau chiar schimbat mai frecvent?

Maistor Kokir (51 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:03

Low, are o performanta serioasa, titlul din 2014, in 12 ani ca principal al nemtilor nu e mare lucru. De fapt Low traieste mai degraba din niste victorii la scor la turnele finale, 4-1 cu Anglia, 4-0 cu Argentina, 4-0 cu Portugalia sau mai ales 7-1 cu Brazilia. Asta place neamtului, superioritate categorica.

GabrielG (2 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:05

Sa-l aduca pe Daum!

adi_stelistul (359 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:05

Stiti foarte bine ca e in natura germanilor aceasta constanta. Sepp Herberger a fost antrenor dinainte de razboi si pana dupa mondialul din Chile - aproape 3 decenii. Iar Schon, urmasul lui, a avut si el 14 ani.

Sorinache (9 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:06

Normal e să-l demiți in direct la tv, la 5 minute după înfrângere. Ai și rating, e mulțumit și nea Gigi că apare pe sticlă, are presa subiect de conversație. Ai luat titlul mondial in 2014? Nu contează, trebuie să-l iei și în 2018 și în 2022. Astfel, pa! Ce contează că avem contract până în douăzeci douăzeci? Să își dea demisia, contractul l-am făcut așa, la mișto, că scrie în lege. Dar ce, legea e o problemă? Niște fraieri nemții ăștia. Ne explică domnu Ovidiu.

MMm (20 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:09

Mentalitate de ***! Aia au ajuns la un capat de generatie, vroiai sa faca minuni peste noapte? Vine U21 din spate campioni mondiali. Interesant cum pe ruman il manca grija de gradina altuia.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:18

@ GabrielG Buna asta. :-)

Alex (144 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:19

Bun articol. Atitudinea la fel.

DeAcordCuSorinache (1 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:20

Sunt de acord cu Sorinache. Imi pare rau, dar cred ca doar in Romania e asta cu demisia la primul esec. Sa fim seriosi, analizezi care a fost problema si incerci sa o repari. Daca el din 2006 a facut lucruri bune si in 2018 nu i-a mers nu inseamna ca nu e competent si ca e uzat. Inseamna ca a clacat la un test. Asta e, invatam din mers. Ovidiu, nu ai avut momente mai proaste in cariera ta ? Ti-ai dat demisia de la munca pentru ca ai avut momentul ala prost ?

dan (151 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:22

"a obținut succese în serie" ??? Titlul mondial în 2014 este singurul succes !!!

Razvan (331 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:26

Spune un proverb : cainele moare de drum lung si Ioanitoaia de grija altora! Disperare maxima cat castiga unul si altul, ce face x si ce face y, de ce s'a hotarat asa si nu altfel...

Cosmo (237 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:27

Eu cred ca au greșit la fel de grav ca low, în ultimii ani.

Dodo (205 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:36

Nea Ovi, corect ai intuit ,,că federația germană nu-l va demite pe Joachim Löw în ciuda rușinii din Rusia,, ! Pacat ca nu ai intuit demiterea monstrului sacru Luce dupa rusinea de la Bucuresti din 1985 cand Irlanda de Nord ne-a batut si a lasat acasa generatia de aur a fotbalului romanesc (neselectionatii Lacatus, Belodedici, T. Stoica, Majaru so on)!

Ilie (369 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:39

Cum sa inteleaga Ioanitoaia ce au decis nemtii, cind el il considera pe Sumudica antrenor cu A mare iar pe Daum l-a facut cu ou si otet ?

Kcain (3 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:40

intrebarile astea sunt tipic romanesti. performantele se.obtin. prin.continuitate.oare englezii de la.MU de ce l-au tinut pe ferguson? ce el nu a avut esecuri? si.wnger a ramas. a incercat sa indrepte dar.nu a.reusit. la.final a renuntat, dupa ce a vazut ca nu se.mai.putea. pana si Daum a incercat sa indrepte si sa ramana, ca demisia i se cerea dupa al doilea meci deja. Intr-un final a vazut cu sunt romanii si a zis ca mai bine nu.

Cristi (1 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:43

Referitor la titlu articolului. Dar e normal sa il dai afara, daca are rezultate? Omul se destituie din functie pentru rezultate negative, nu dupa cele pozitive. Este normal sa stai 14 ani atat timp cat ai rezultate.Nu timpul este cauza, rezultatele.

Marco (84 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:44

"Maestre", dar matale e frumos sa stai 14 ani la aceeasi echipa ? E recomandabil ? Nu strica, consuma si uzeaza grav luciditatea ?

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:44

Şi noi ne-am fi aşteptat ca matale să te pensionezi, dar matale...te faci că plouă şi ne omori cu articolaşe mediocre!Nu-nțelegi neam, că nu mai poți.Nu că ai fi fost vreodată de talia lui Ioan Chirilă, dar nici măcar de talia lui Cristian Geambaşu, sau al Mariei Andrieş nu eşti.La cum involuează...Tolontan...s-ar putea să ajungă la nivelul dumneavoastră!

gheorghe (9 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:48

aoleu, ce concluzie tare la articolul lui nea ovi: daca va fi bine - va fi bine, daca va fi rau - va fi rau ... super-inteligenta observatia, de mare gazetar

NEA-OVI-LA PENSIE! (5 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:49

Nea Ovi ne-a obisnuit cu analizele sale de megafilozof al sportului. Nea Ovi nu se dezminte cu plictiseala asta de opinie. Pensia te asteapta de peste un deceniu, maestre!!! Si o tabla/un bridge cu Mircea Sandu, Mitica Dragomir si alti celebrii contemporani din epoca de aur.

Marian (1 comentarii)  •  4 iulie 2018, 17:54

Este normal ca, un jurnalist care greșește sa-si dea demisia?, la noi sunt unii jurnaliști care spun numai minciuni, nu ar fi normal ca ei sa-si dea demisia?, este normal ca jurnaliștii baga in seama toată ziua personaje cetate cu legea?, de ce nu isi dau demisia si sa lase oamenii adevărați care pot face lucruri bune pentru aceasta tara?

Marcus (279 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:00

Ilie, de acord cu tine. Trebuia tinut Daum ca sa ajungem in clasament sub Luxemburg si Samoa. Sumudica ii oftica pe toti stelistii ca le-a suflat campionatul de sub nas. Dar nu e antrenor, e acest Dica de profesie luzer. Uite cine da lectii...

geo (199 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:05

Ce scrie Ioanitoaia si ce comenteaza *** gen Nea Ovi de mai sus ...Orice om zdravan vede ca sunt pusi, ca sunt prosti si rai. In locul argumentelor baietii folosesc injurii si sunt tare mandri de ei. Tristi si goi indivizi, niste servitori.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

di livio (214 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:05

frati cititori, se vede c-a trecut si nea Ovi la Ringier...au disparut clonele care-l proslaveau pe Marele Maestru...sa vedem cite minute trec pina la aparitia primei clone

Oli (8 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:15

Bai di livio si alti hateri de teapa lui, voi nu sa comparati nici in zece vieti cu domnul Ioanitoaia. Ia vedeti-va lungul nasului *** rau *** si *** *** cu aerele voastre. ***, opriti-va.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigi carabina (1 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:39

@di livio: Zece :)

dinamo_fan (127 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:44

Vorbim de un antrenor care a luat campionatul mondial acum 4 ani destul de autoritar. Si atunci era de 8 ani la nationala Germaniei si nu se uzau relatiile si nu apareau intrebarile existentiale. Germanii de aia sunt germani...ca stiu sa pastreze ce e bun si sa imbunatateasca ce e de imbunatatit. Vesticii inteleg cat de importanta e constanta, cat de importanta e cadenta. La noi jurnalisti sportivi care au practicat toata viata aceasta meserie dau dovada ca nu au inteles nimic din fenomen. Mereu trebuie cautat in tap ispasitor, mereu astia care nu au pus in viata lor piciorul pe minge stiu cel mai bine ce e de facut si e la moda sa dai mereu in cineva macar de dragul de a da daca nu de altceva. Nea Ovi, va faceti de ras deja de ani buni, probabil vreti sa inchideti un deceniu de jurnalism penibil care sa stearga cu buretele ce ati scris pozitiv toata cariera. E decizia dvs desigur insa judecand dupa propria dvs masura ar trebui sa va dati demisia in fiecare zi. Sanatate !

liviu (333 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:46

Nu mai intru niciodata aici. Nu mai e loc de cite haimanale nu fac altceva decit sa injure de cele mai multe ori fara motiv. Astia au doar treaba asta. Eu mai am si alta treaba.

Roadghost (37 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:46

Previzibil, cum apar critici la adresa "maestrului", apar imediat si prestatori de genul Oli si Geo, cu vechile template-uri: " dl Ioanitoaia mananca de-astia ca voi la micul dejun", "dl ioanitoaia a citit 5000 de carti si vorbeste 88 limbi", "dl ioanitoaia are 300 de alunite doar pe partea stanga", etc...bai baieti, cum de sunteti asa de familiarizati cu biografia, resedinta si anatomia marelui carturar?? Incercati sa mai diversificati lectura, daca cititi si altceva decat biblia, gsp si etichete de pe sticle de rachiu, s-ar putea sa constatati ca exista oameni care scriu mai bine decat "dl ioanitoaia" cel atat de drag voua

1Oarecare (1 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:49

Cand ai asemenea rezultate, poti sa stai si 20 de ani si 50 de ani. Omul a revolutionat fotbalul in Germania, iar aici ma refer la infrastructura. O oferit fotbal nemtilor, o strategie pe termen lung. Dar deh ... Sa fi jurnalist si sa vezi totul de dinafara fara sa faci munca de teren e foarte usor. Vai mama voastra ... Daia a murit ziarul de hartie. Munca de teren nu mai exista. Cand un om care cunoaste fotbal iti ofera o strategie pe termen lung iar federatia ii sustine strategia , viziunea, atunci au astfel de rezultate. Superbe. E adevarat ca ia invatat cu rezultate pe nemti iar la primul esec, la revedere nu esti bun ... Credeam ca doar romanii sunt asa ...

IO (154 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:52

Helmuth Schon a fost antrenor pt 14 ani, iar stabilitatea aceea a tinut echipa mereu cu sanse reale la titlu. Nu sunt un suporter a lui Low, dar cred ca nemtii au facut bine pastrandu-l.

gogu (1 comentarii)  •  4 iulie 2018, 18:59

Clonele antihristice ale lui Kovesi scriu despre politica la subiect de sport! Nu inteleg de ce pe un ziar de sport sunt permiste astfel de comentarii. Ca sa nu mai zic ca-i preamarim prea mult pe imperialistii vestici, noi romanii nu am furat pe nimeni. Si daca ne-am furat, ne-am furat intre noi. Opriti mesajele politice, pe toata lumea intereseaza postacii #rezist?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  4 iulie 2018, 19:00

...auziti fratilor ce intrebare ...daca au gresit nemtii ...asta l framanta pe nea ovi ?...pentru ce este platit nesimtit demult de gsp ?...ca sa ne intrebe pe noi daca au gresit nemtii ?...dar nu ne intereseaza nea Ovi ...

gogu (1 comentarii)  •  4 iulie 2018, 19:03

Cat despre fotbal si Loew, acesta trebuia demis deja dupa primele 2 meciuri la cate greseli a facut. Da, poti sa stai o viata intr-o functie, daca nu te plafonezi. Mi-e greu sa cred ca inainte l-au ajutat numai jucatorii mai mari, omul o fi pe droguri ca si Daum. Nationala Germaniei are un antrenor submediocru. Pai ganditi-va ca nu a folosit sistemul cu un varf precum Gomez sau daca nu l-a dorit pe Gomez, sa fi fost rezerva lui. Si Bayern are un varf impins care a stat acasa. Atunci, nefolosirea lui Hummels, Draxler preferat in locul lui Ozil si altele. Mereu rotatii dar nici jucatorii nu practicau un fotbal bun. Fundasii laterali inexistnti...

dinamo_fan (127 comentarii)  •  4 iulie 2018, 19:10

P.S. As dori sa reamintesc tuturor ca pana pe 15 iulie Low e campion mondial in exercitiu. Aveti minima decenta daca tot atacati acest om, sa-l atacati dupa ce se incoroneaza noii campioni. Penibil...

octavian (95 comentarii)  •  4 iulie 2018, 19:24

Nu era gresit daca il schimbau,nu este o tragedie ca a ramas. Era onest daca isi dadea demisia.Nu prea se mai poate controla( vezi aranjatul instalatiei,scobitul in horn etc)

nic (34 comentarii)  •  4 iulie 2018, 19:28

la nemti e o tradtitie ,sa mentina in functie ,selectionerul ,, SEPP HERBERGER ,, selectioner intre 1936 -1964 ,stim cine era conduccea germania in 1936 , a ramas in functie si dupa 1945 , dovada ca la ei conteaza valoarea ,nu s -a amestecat politicul ,in 1954 castiga primul CAMPIONAT MONDIAL pt germania ,atentie cu jucatori care cu 9 ani in urma 1945 au fost soldati pe front ,se stie ca in ultimile luni de razboi au fost trimisi la lupt tineri de 15 ani ,intre 1940 si 1955 in germania s-a trait din rati alimentare ,frig ruine ,si el a reusit sa faca o mare echipa de footbal ,la noi POLITICUL IL DADEA AFARA DUPA 1945 ,ei merg pe continuitate ,e greu pt un selectioner sa renunte ca in cazul lui LOW la jucatori cu care a castigat cm in 2014 , o sa construiasca o noua nationala ,are material pt .euro 2020 veti vedea .

Sorinache (9 comentarii)  •  4 iulie 2018, 19:57

La nemți se practica stabilitatea pe banca naționalei. Intre 1936-1978 au avut doar doi antrenori! Herberger și Schimb. Apoi Derwal 6 ani, Franz 6 ani, Vogst 8 ani, acum Low de 12 ani deja. Și nu au luat mereu titlul. Asta arată conceptul lor în această privință așa că, să nu le dăm noi sfaturi. Eram convins că va rămâne.

Blonder DC (1 comentarii)  •  4 iulie 2018, 20:12

Nea Ovi,e normal sa iti rozi turul pantalonilor atatita ani prin redactii,punand intrebari pe care le-ar putea pune orice microbist de la birtul cartierului? Si sa fii si platit pentru asta?

gio (59 comentarii)  •  4 iulie 2018, 22:09

Low este un antrenor care si-a demonstrat valoarea, sub el jocul Germaniei a fost consistent, cu rezultatele e mai de discutat, unii ar zice ca un titlul in vreo 6 finale nu este wow pt Germania, altii ar lua si locurile 2 si 3 ca succese si ar fi ok. Da, continuitate, dar.. problema e ca esecul german a fost unic, niciodata nu mai iesisera din grupe si doar o singura data din primul tur 1938 cand erau meciuri eliminatorii. Nu este posibil sa fi eliminat de asa maniera, sa te bata koreea de sud, chiar nu e. Da Low e bun, a facut lucruri bune, continuitatea este buna doar ca acest esec este prea mare si trebuia sa plece.

Bernier (8 comentarii)  •  4 iulie 2018, 23:56

3 intrebari puerile, 4 truisme, 5 platitudini si iaca, e plin din nou cardul! si nu-s bani de covrigi ci de caviar! Bravo, nea Ovi, i-ai pacalit pe tugulani ani de zile ca esti citit si uite ca ai continuitate prin presa, mai ceva ca Low la nationala Germaniei. Dar, treptat, se iveste impostura, nu mai merge pe de o parte si pe cealalta parte, ca pe vremuri! S-au mai desteptat bizonii, s-au mai schimbat generatii, numai matale si Sfinxul din Bucegi ati ramas...stabili, intr-o mareata continuitate.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  5 iulie 2018, 0:26

Cat ii mai place lui ioanitoaia sa moara de grija altora... ce salariu au, cati ani stau la echipa, daca au gresit sau nu aia de la DFB... Respect @Roadghost. I-ai pus cu botul pe labe pe trupetii "domnului ioanitoaia", cel cu 10 facultati, cu 70 de ani de gazetarie si cu buzunar de ceas unde ii baga pe toti cititorii.

Freddy RE (3 comentarii)  •  5 iulie 2018, 2:03

Dl. Ovidiu, poza e total nereprezentativă. Cunoaștem cu toții pozările favorate de Domnul 4.8. De ce nu induceți lumea în oroare?

ovidiup. (19 comentarii)  •  5 iulie 2018, 10:00

joachim low e un antrenor bun. care stie meserie. in plus de asta, el are in spate un sistem, fotbalul german, teribil. sa ne aducem aminte: nemtii au boala asta de a nu schimba echipa castigatoare indiferent de varsta. ori, uitati va povestea din SUA 94 cand cu aceeasi echipa din 90 au capotat mizerabil in fata bulgariei. numai ca atunci starea fotbalului german era mult sub cea de acum, comparabil la nivel european.

Miriam (10 comentarii)  •  5 iulie 2018, 10:07

Nu te-a dat bulgaru' inca afara?!

Observator (92 comentarii)  •  5 iulie 2018, 13:37

@ Unu oarecare Dl. Ioanitoaia mai apare si pe la analizele TVR si nu i se impleticeste limba! Pentru dvs.: am auzit (sau citit) afirmatia ca fiecare limba straina vorbita echivaleaza cu o facultate absolvita; cate astfel de "facultati" aveti in CV! O.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  5 iulie 2018, 15:31

@Observator: am 10 clase absolvite si nu mi-e rusine. Am strabuni iobagi si nu mi-e rusine. Tarani, palmasi. Am muncit si eu toata viata cu bratele, pe santiere si ca docher. Mai slabiti-ne cu facultatile lui ioanitoaia si limbile straine si cartile citite. Sunt destui oameni pe lumea asta care au mai multe facultati sau vorbesc mai multe limbi. Asta defineste caracterul unui om? PS: ca fapt divers: vorbesc si eu mai multe limbi, 2 la fel de bine ca limba materna, plus trei dialecte. Acum sunt si eu om de bine, ca ioanitoaia? Voi va dati seama ce lemne vorbiti? Nu asta e important in viata. Acest gazetar a dus cea mai mizerabila campanie de denigrare a unui om. In stilul comunisto-stalinist al anilor 50. Pana si lui geambasu i s-a facut sca r ba. Nu iti place ce scriu, nu citi. Poti sa ma contrazici, dar nu cu argumente de dou bani, cu facultatile lui ioanitoaia. Esti user ok, nu am nimic cu tine, dar nu face si tu pe avocatul. Sunt destui altii.

di livio (214 comentarii)  •  5 iulie 2018, 16:54

si totusi si totusi...nu putem sa-l desfiintam pe Ovidiu Ioanitoaia...nea Ovi nu are talent la scris da a facut cel mai bun ziar de dupa 1990, ProSport...n-am zis cel mai bun ziar de sport, am zis cel mai bun ziar...se putea compara oricind cu L'equipe...mai pastrez citeva exemplare ca amintire...si nu pt invelit guvizi...nea Ovi greseste ca nu le raspunde cititorilor, parerea mea...daca tot ai blog, atunci vorbeste cu cei care-ti scriu...nu pune niste clone sa foloseasca limbaj de mahala...parerea mea, vorba lu nea Nicu Vacaroiu

Observator (92 comentarii)  •  6 iulie 2018, 11:13

@ Unu oarecare Nu fac pe avocatul nimanui, sa fie clar! Iar daca acea campanie de denigrare s-a referit la Daum, ea a avut acoperire deplina in cifre si in jocul practicat de "nationala"! Vorbiti 2 limbi straine si 3 dialecte pentru ca munciti (sau ati facut-o in trecutul recent) in strainatate, nu pentru ca le-ati invatat pe cont propriu si in scoala, in tara, cum s-a intamplat in cazul domnului Ioanitoaia! O.

Comentează