Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Misiunea colonelului

Prezidată de avocatul Dan Claudiu Iorga, Comisia de Disciplină a Asociației Municipale de Fotbal București a respins memoriul introdus de CSA Steaua, prin juristul Florin Talpan, înaintea meciului de play-off cu Academia Rapid, unul pe care roș-albaștrii l-au pierdut.

Permalink to Misiunea colonelului
vineri, 8 iunie 2018, 4:30

În urma victoriei cu 2-0, formația giuleșteană a devenit campioana Capitalei și va disputa barajul de promovare în Liga 3.

Concret, CSA a contestat legitimarea a 5 adversari, Voicu, Maftei, Daniel Niculae, Vlada și Goge. Implicit, dreptul lor de joc. Deși colonelul Talpan a părut foarte sigur pe el, declarând „Contestația va fi admisă pentru că sunt încălcări grave ale Regulamentului”, AMFB nu i-a dat dreptate. Întrucât încă nu s-a redactat hotărârea Comisiei de Disciplină, întârzie o explicație oficială a respingerii. Surse autorizate afirmă însă că reclamația CSA a plecat de la o premisă greșită. Pasămite, neavând personalitate juridică, Academia nu era abilitată să încheie contracte și nici să transfere jucători profesioniști, cum sunt cei menționați mai sus.

Numai că o asemenea interdicție nu-i stipulată în Regulamentul Ligii 4. Ca atare, probabil că și contestația trimisă de CSA la FRF va avea aceeași finalitate. E însă o presupunere, nu o certitudine. Cu precizarea că decizia amintită nu-i definitivă și că Florin Talpan, nemulțumit de verdictul AMFB, a amenințat public că „ne vom adresa la TAS!”. Deoarece colonelul și-a ieșit din fire și a ridicat glasul în clipa anunțării hotărârii, s-a pus chiar problema evacuării sălii!

Nu l-am cunoscut personal pe Florin Talpan. Acum câteva luni, i-am telefonat ca să-l invit la Tribuna Zero de la EuropaFM. L-am găsit cooperant, amabil, interesat să vină la emisiune. Mi-a spus însă că, fiind militar, trebuie să ceară aprobarea șefilor, așa că mă va suna înapoi în două, trei zile. Maximum într-o săptămână. Nu m-a sunat nici până azi! Firește, nu s-a prăbușit planeta din această pricină, numai că, să-mi fie cu iertare, din partea unui ofițer al Armatei Române mă așteptam la mai mult.

Talpan nu-i de condamnat că scrie contestații peste contestații. E meseria lui, e plătit pentru asta. Așa poate câștiga, insistând până în pânzele albe, litigiul cu Gigi Becali, care ar trebui s-o despăgubească pe Steaua cu 37 de milioane de euro! Nu dezvolt subiectul întrucât procesul nu-i încheiat și nu stăpânesc toate detaliile. Ceea ce nu mă împiedică să mă mir cu privire la sumă, să întreb de unde un prejudiciu atât de mare și să-l consider exagerat, tras de păr?!

Dacă Florin Talpan e de admirat pentru perseverența cu care s-a luptat cu Gigi Becali, senzația nu mai e aceeași în diferendul cu Academia Rapid. Pentru că nu mai vorbim despre disputa cu un individ, carismatic ori nu, mai degrabă nu, ci de atacarea unui club popular, vechi și iubit. Concret, se vrea sancționarea echipei care a învins-o pe CSA fără echivoc, dovadă că însuși Alin Predescu, golgeterul trupei lui Lăcătuș, a recunoscut: „Au fost mai buni decât noi și meritau să câștige. Le urez succes la baraj!”. Oare ar fi fair, ar fi elegant, să se răstoarne la „masa verde” ce s-a stabilit prin luptă dreaptă pe teren?! Justițiar în cazul FCSB, Talpan pare să caute de data asta pete în soare.

Cât despre posibilitatea continuării demersului în Elveția, tot ce ne-ar lipsi e să mergem la TAS cu o speță din Liga 4! Probabil că nu ne-am făcut suficient de râs la Lausanne, așa că i-ar reveni colonelului Talpan misiunea istorică să le demonstreze judecătorilor de la TAS că fotbalul nostru are resurse nebănuite. Nelimitate.

Comentarii (85)Adaugă comentariu

Gabi (3 comentarii)  •  8 iunie 2018, 16:50

Te-ai înroșit si matale, nea' Ovidiu! ,,Altfel se smecheresc acte, cand ai 3 trandafiri la spate!"

AHAB (8 comentarii)  •  8 iunie 2018, 16:54

prejudiciul chipurile facut de fcsb celor de la csa s-a calculat pornind de la o premiza falsa, anume a intrat in evaluare locul in liga I si drepturile tv interne si din cupele europene. aceasta gafa a fost dezvaluita de siteul concurent care a prezentat pilonii evaluarii. cum indiferent de soarta fcsb, csa nu putea avea loc in liga I ci doar din liga 4 ,evaluarea va fi fara indoiala dărâmată in instanta. dar va dura macar vreo 2-3 ani pana la finalul proceselor. iar suma platita nu va depasi cateva zeci de mii de euro. in privinta proceselor fara numar castigate de dl talpan, de fapt...dansul a fost doar omul potrivit la momentul potrivit. concret csa a pierdut in prima instanta si in apel procesele cu fcsb, pe marca. csa a angajat o alta firma, dandu-l la o parte pe dl talpan, iar acea firma (nu mai caut numele) a castigat la iccj. de acolo, pur si simplu totul a fost o consecinta a acelei hotarari, nu priceperea acestul domn insetat de atentie. de ce ? pai daca ai pierdut marca pt folosire cu rea-credinta, automat pierzi si numele steaua. daca ai pierdut marca pt rea-credinta automat trebuie sa platesti pt niste prejudicii. deci...consecinte, nu priceperea acestui domn, care, fie vorba intre noi, nu pare ca da pe dinafara de inteligenta.

viorel (103 comentarii)  •  8 iunie 2018, 16:56

Talpan incearca cu disperare sa-si arate utilitatea si transforma orice intamplare intr-o speta juridica. Stimulat de deciziile abuzive obtinute numai de la ICCJ (pentru ca pana acolo a pierdut pe linie procesele cu Steaua), doar datorita protocoalelor secrete, butoanelor si telefoanelor lui Oprea si Coldea, Talpan ataca in justitie pe oricine si orice, tolerat fiind de tutorii din MApN si CSA, care se discrediteaza girand actiunile procesomanului. Nu este exclus ca ultimul delir talpanist, incurajat cu entuziasm de ramasitele sovietice din MApN sa fie actionarea in justitie (evident in Romania, cat mai sunt valabile protocoalele secrete!) a UE, SUA, ONU si NATO pentru ca au extras abuziv Romania din paradisul socialismului multilateral dezvoltat si au tarat-o cu forta in democratie si capitalism, aflate ambele in decadenta. Talpan va cere inapoi stema (cu secera si ciocanul) si marca (RSR), precum si despagubiri de 200 miliarde euro (suma rezultata in urma unei evaluari comandate de MApN la un SRL de apartament), cu care sa se refaca proprietatea poporului asupra avutiei nationale. Glorie eterna MApN-ului si eroului sau Talpan!

yoz7777 (42 comentarii)  •  8 iunie 2018, 16:57

Ce poate lumea sa-i ceara lui nea 0vi, are aceleasi metehne comuniste ca ale pesedistilor. Asa, daca Academia a castigat pe teren, dar incalcand regulamentul (asa cum sustine Talapan), asta inseamna ca nu trebuia depusa contestatie, doar pentru ca este un club de traditie? Cine tace din gura se face de ras, nu cel care se lupta pentru cauza sa! Tribunalul va decide daca va avea dreptate, ca nu-ti place tie Talpan, macar aici ai admis ca asta este meseria lui. In rest, parca si voi, gesepeul, ati dat in judecat diverse personaje, s-a suparat cineva?

Preda (1 comentarii)  •  8 iunie 2018, 16:59

Iti place ma "Patraulea" sa ranjesti cu sigla facuta de Becali pe piept?

Ducu (55 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:00

Da, daca Rapidul a legitimat jucatori fara respectarea regulamentelor, da, atunci "ar fi fair, ar fi elegant, să se răstoarne la „masa verde” ce s-a stabilit prin luptă dreaptă pe teren". Lupta dreapta e atunci cand se respecta regulile. Altfel, e nedreapta, nea' Ovi ! Dupa atatia ani de presa ne mai intrebam ce e drept si ce nu, in lumea asta ?!? Cu respect.

George (1 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:00

Omuletul asta trăieste în alt film!! Auzi ce aberatie i-a mai "scremut" mintea!! Presedintele comisiei de disciplina de la AMFB, citez:"......a continuat, fără jenă, să ridice tonul la mine, un ofiter al Armatei Române, militar veteran cu 26 de ani vechime în Ministerul Apărării Naţionale şi două misiuni în două din cele periculoase teatre de operatiuni din lume la vremea respectivă: Afganistan şi Bosnia-Herzegovina". Unde se afla Rambo *** de Romania si noi nu stiam!!! Ce tupeu pe oamenii aia!! Poate trebuiau sa faca si niste târâșuri pe coate si genunchi cu masca pe figură doar pentru că stătea în fața lor genialul conducător de oști Talpan!! Băiii aberantule, ti s-a urcat armata la cap! Altul, în locul tău, în orice armată din lumea asta, era demult condamnat penal pentru insubordonare, numai în armata română plină de generali facuti la apelul de seara e posibil să fii tu ofiter, decoratule care esti! Cțt despre probleme de procedură sportivă în fata comisiilor, du-te pe câmpiile din Ghencea!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Udristegeorge (3 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:05

Întrebare pusă pt dl colonel :știe dumnealui cum a luat ființă clubul armatei și în ce divizie sia început activitatea ?dece aceasta CSA a început din liga a4 și nu a 5cum ar fi fost NORMAL ȘI FIRESC .De ce nu face dl colonel contestație pt așa ceva ? Aaaa încă ceva era totul ok cind clubul armatei transfera jucători ,cistiga campionate cu influenta lui Valentin Ceausescu ?ce spuneți dl colonel de toate acestea ?

dan65 (26 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:12

pai talpana e platit din bani publici si procesele lui de asemenea,asa ca merge cu o speta de liga a IV a la TAS fara grija banilor si fara presiunea unei solutii neaparat favorabile(romanii oricum platesc pentru fanteziile juristului cu ifose de militar)

geo (199 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:13

@Gabi, Preda. Solicitati carnete de prosti si le veti primi imediat. Nu ati inteles chiar nimic din a est articol, fraierilor *** care sunteti voi fraieri.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Belphegor (167 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:17

Pentru frustrații care nu au înțeles nimic din acest competent articol și pentru cei paraleli cu fenomenul fotbal... NU!!! Nu a fost ]nc]lcat nici un regulament , Talpan pornind de la o premiză GREȘITĂ. România toată este sătușă de mese verzi și de practicile voastre bolshevice (asta că tot îi spuneți lui Ovidiu Ioanițoaia de presupușii trandafiri roții). Trandafirii sunt la voi în grădină dragi Talpaniști care nu vreți să vă lăsați de mișmașuri și șulfăreli nici la 30 de ani de la Revoluție. Talpan putea face asta ÎNAINTE de a vedea că cei de la CSA chiar nu au nici o șansă în fața Rapidului. Cîte și mai cîte ar mai fi de spus... dar lucrurile astea le știe DEJA toată lumea... chiar și voi talpaniștii justițiari.

Giulesti (85 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:27

Un articol plin de bunsimt. Nea Ovidiu se respecta. Lui Talpan trebuia sa ii spuna cineva adevarul in fata.

Mihai (6 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:31

@Ducu: Mentalitate de stelist: Daca nu suntem avantajati atunci suntem sigur dezavantajati... Citeste inca o data numele jucatorilor contestati de "eminenta cenusie" Talpan... Toti rapidisti, cu state vechi la club, cu sufletul visiniu... Unde crezi ca ar fi jucat acestia? La CSA? Chiar daca (si regulamentul zice ca nu) ar fi asa cum spune Talpan ce treaba are cu sportivitatea? Si ce avantaj si-a creat Rapid? Jucatorii respectivi ar juca oricum pentru Rapid, nu ar fi jucat in nici o alta parte, nu au jucat la nici un alt club in acest timp si nu mai au valoare datorita varstei sa joace la nivel inalt. Daca Rapid aducea un jucator de liga 1 sau liga 2 care nu avea nici o legatura cu clubul poti sa mai zici cate ceva de avantaj creat. Vezi, fair-play e doar cand regulamentul avantajeaza Steaua, cand e o chestiune normala suporterii stelei se simt dezavantajati... Imi vine in minte cazul bricheta. Sunt suporteri ca tine care s-au bucurat de o victorie la comisii, manjita de banii si influenta lui Becali si au uitat repede ca in teren lucrurile au stat altfel. Chichite se pot gasi oricum si oriune. Portite in regulamente si interpretari in functie de cine e mai influent se pot face oricum. Un singur lucru nu se schimba niciodata: valoare sportiva isi spune cuvantul tot timpul. Si valoarea a vorbit si acum ca si in acel meci castigat de Steaua pe la comisii. Iar cand ajungi sa faci afirmatii de avantaje inexistente cazi in ridicol...

Andrei F (1607 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:34

Ca sa vezi ...Cica prin isistentele lui Talpan asa se castiga 37 milioane !!!! Deci care v- a sa zica insistentele daca este vorba de Becali sunt bune desi ziaristul spune ca nu stapaneste toate dedesupturile razboiului CSA- Becali si ca Talpan o comite in cazul Rapid!!!Asta o fi ziarismul de clasa patronat la GSP!!!! Astazi GSP spune ca CFR a avut discutii cu 6 antrenori cand inca Petrescu se lupta pentru campionat ,ca acum au ramas doi in carti dar presa meseriasa vorbea ca Dica o sa fie schimbat ba de Iordanescu Jr.,Bergodi,Sumudica,Rednic si se tavalea cand stelistii spuneau adevarat ca Petrescu o sa mearga in China.... Presa vrea ea sa imparta dreptatea ,se vrea moralista dar o comite mai rau decat toti...Deci daca sunteti ziaristi va rog ,respectati meseria pe care o faceti!!!!37 milioane sunt o suma din dorintele lui Talpan si ale tale ziaristule! Instanta nu a spus asa ceva!

Costy (43 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:35

Le este ciuda ca nici un fost jucator la Steaua nu a vrut sa vina la ei. Desi, conform declaratiei lui Lacatus s-a incercat.

Sav (6 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:54

Si nationala noastra de rugby s-a calificat in teren la campionatul mondial, fiind insa exclusa de comisii pentru nerespectarea regulamentelor. S-a invocat folosirea unui jucator fara drept de joc, la fel ca in cazul Academiei Rapid. Juristii apara echipa in tribunale si comisii, iar jucatorii in teren, la mondiale ca in liga 4.

Andrei F (1607 comentarii)  •  8 iunie 2018, 17:55

@Costy (20 comentarii) • 8 iunie 2018, 17:35 Conform lui Alin Stoica Lacatus ne induce in eroare!!!!Stoica Jr. spune ca CSA nu a fost interesata de serviciile lui desi el s-a propus...Probabil ca asa si Stoica Senior este foarte multumit!!!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  8 iunie 2018, 18:10

Articol excelent !!!,..felicitari nea Ovi ...numai articole despre liga 4 a sa scri...esti inegalabil la asa ceva ...simti fotbalul amator perfect ...

Dragos (250 comentarii)  •  8 iunie 2018, 18:12

Andrei F, bai inchipuitule, tu nu ai obosit de atita desteptaciune? De la Napoleon (stii la ce echipa a jucat?) nu s-a gasit unul nai priceput la toate ca tine...A propos, nu cred sa mai ai si alta indeletnicire in afara sa comentezi “ pertinent” pe orice tema. Le dai tuturor lectii de ...ilogica.

negru2707 (7 comentarii)  •  8 iunie 2018, 18:17

talpan asta, este cel mai toxic om pe care l-am vazut pana acum....e malefic in tot ce face, rapidul merita victoria pe deplin.

Andrei (1 comentarii)  •  8 iunie 2018, 18:34

Poate ne explica Nea Ovi cum este dreapta lupta cand ai incalcat regulamentele? Daca acei jucatori nu ar fi trebuit sa joace si dar au jucat incalcand regulamentele unde este dreptatea? Chiar atat de inapti ne credeti domnule Ioanitoaia sau nici dumneavoastra nu intelegeti contextul?

Costy (43 comentarii)  •  8 iunie 2018, 18:50

Alin Stoica a jucat 1 singur meci pentru Steaua, sezonul 95/96. Nu cred ca se incadreaza in categoria de fosti jucatori

Romi (4 comentarii)  •  8 iunie 2018, 18:56

Talpanosul s a mai facut inca o data de ris cu atacarea rapidului.O sa vada el bani de la becali cind o zbura porcu.

Ilie (369 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:13

Talpan a fost fair semnalind iregularitatea inainte de meci. Logic vorbind, dl. Ioanitoaia, problema e CA de ce contesta Talpan sau eventuala iregularitate ? Preferati mai bine sa blamati pe cine nu lasa *** traditional romanesc cu las-o ca merge (ca-i legal sau nu) ? Daca juridic are dreptate si Comisia de disciplina a judecat la misto, atunci de ce sa nu se mearga la TAS ? Unde scrie decit in mentalitatea matale din alta epoca de aut ca trebuie omul sa accepte orice, de la liga 2 in jos ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan65 (26 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:23

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

talpaiadului (54 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:25

Daca acei jucatori nu au fost legitimati de Academia Rapid ca jucatori amatori si au avut contract si au fost platiti de catre o alta societate, atunci Talpan aret dreptate, singurul lucru care i se poate reprosa fiind faptul ca nu a facut contestatia de la inceput, inaintea primei etape din campionat, asteptand pana la sfarsit, dar si aici depinde de momentul in care Talpan a aflat de felul in care au fost facute contractele. Daca regulamentul ligii a patra permite participarea fotbalistilor fara angajament semnat cu echipa atunci asta este, TAS-ul judeca pe regulament, dar personal ma indoiesc ca Talpan nu a citit regulamentul inainte de a face contestatia respectiva. Cu tot respectul pentru domnul Ioanitoaia, merg pe mana lui Talpan cand e vorba de regulamente. Cat despre comisia respectiva ma pufneste rasul, o cloaca de incompetenti aserviti care judeca dupa cum bate vantul si care nu au nici o credibilitate, de aceea se ajunge la TAS.

nuco Nteaza (11 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:28

Domnu' Ioanitoaia, Rapidul a jucat ilegal in Liga a 4-a, dar nenea Talpan ar trebui sa depuna contestatie si impotriva CSA Steaua, care si ea a jucat ilegal in Liga a 4-a? Chiar a uitat toata lumea ca echipele astea trebuiau sa inceapa, LEGAL, din Liga a 5-a??? Ce este de rasul curcilor, este faptul ca acest Talpan, in poza articolului, poarta emblema Stelei Becaliote cu tot cu cele 2 stelute deasupra, care inseamna peste 20 de titluri! Nene Ioanitoaia, numara nene titlurile CSA si Steaua, ante-Becali 2003, si atunci veti vedea ca Talpanul isi asuma performantele echipei Becali, adaugand vreo 5 titluri in plus! Va dati seama insa, ca un nepriceput la fotbal, un fel de Becali si el, acest Talpan crede ca acele 2 stelute sunt puse asa, de ornament, desi apar si la Juventus, de exemplu! Nu, nu mai Talpane, nu Juventul Bucuresti-Colentina-Pantelimon, ci Juventus de la Torino, echipa copie dupa astia de la noi! Despre cele 37 de milioane de euro despagubire putem spune doar atat: Steaua era in faliment la inceputul anilor 2000, fiind devalizata de alde impresarii Becali si Paunestii, cu largul concurs al presedintelui sectiei de fotbal Marcel Puscas! Chiar uita lumea meciul cu PSG 0-5 de pe Parc de Princes? Cand se stia ca daca PSG rateaza calificarea pierdea vreo 30 de milioane de dolari? E, se stie povestea cu o parte din acesti bani care au ajuns pe la Lido si s-au impartit in cercuri!

Marcus (190 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:28

@Andrei. Tu esti alt stelist care vrea sa castige in birou ce a pierdut pe teren....Regulamentul s-a incalcat doar in mintea ta si a lui Talpan ca altfel lui CSA s-ar fi dat dreptate. Talpan a gresit ca nu a contestat gazonul si ca parte din meci s-a jucat pe ploaie. Omul isi da prea mare importanta cand el e doar un neica nimeni.

Dan (8 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:33

Bai baiete dar talpan apare mai des decat jiji prin masmedia. Ce tot ai da-ti importanta acestui *** .fața il da de gol ca e ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sundance kid (205 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:37

Ce transmiteti dumneavoastra Maestre este ca e suficient ca lucrurile sa fie clare in liga 1 , a doua si a treia caci in rest conteaza numai cine bate si cine pierde si atit . Rezultatul . Il afli dupa ce trece cireada de vite si vitzelusi !

JFM (116 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:39

Nu ajungem la TAS pentru ca este Taplan prea dedicat meseriei. Ajungem pentru ca deciziile se iau prin intermediul politicului, cumetriilor, intereselor de gasca samd Daca situatia de la Rapid ar fi clara si legala nici el nu s-ar implica, sa nu credeti ca este prost sau vreun obsedat. Situatia ar putea fi rezolvata pe loc prin aducerea cluburilor de traditie si un istoric european in liga a 2-a. Liga I are mare nevoie de ele, uitati-va ce echipe zac acolo, nu lasa nimic in urma, macar astea vor face audiente adica bani, ce motivatie mai buna le-ar trebui.

itu52 (239 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:49

Nu știu de ce nu lasă lumea un talent pus în slujba fotbalului să se antreneze pe plan internațional. Intenția Steluței este de a scoate capul în lume, dacă nu l-a scos din liga a-iv-a, barem juridic să exerseze. Pas cu pas urmând calea TAS, poate ajunge iar, într-o finală UCL. Cu răbdare și Tălpan în apărare, poate face faptă mare și ne pune sus pe cracă, chiar dacă Becali, crapă. După nume, bag seamă și renume, Tălpan este predestinat la blocaje, o nevinovată talpă la propriu cât și la figurat, te poate scoate din joc, darmite un tălpoi. Îi sfăuiesc pe cei de la armată să fie cu ochii pe el, dacă o ia pe internațional, ajunge în vizorul celor de la Barcelona și mai pierdem un talent. După ce că suntem cum suntem, fără ăsta pierdem și speranțele la mese verzi, tocmai acum când începe sezonul de aguridă.

Mihai Dan (1 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:49

Sa va spun drept sunt oarecum prieten cu Neymar si cu Cristi Ronalo. I-am rugat sa vina, asa intr-o oara sa joace cu Rapid. Pentru Steaua. Daca ii batem nu se face contestatie, doar am batut pe teren, ce naiba!

enduroyz (25 comentarii)  •  8 iunie 2018, 19:55

Cea mai buna solutie pentru accederea echipei csa intr-o liga superioara , ar fi dezafilierea echipelor care sunt concurente ,marele jurist al tarii sa caute in lege ca sigur va gasi ceva potrivit anilor 50 , imi pare rau ca ceausescu este mort , problema ar fi fost rezolvata de tortionari in cinci minute .

Jiji (32 comentarii)  •  8 iunie 2018, 20:21

Fotbalul românesc are ceea ce merită.

Cosmo (237 comentarii)  •  8 iunie 2018, 20:34

Academia Rapid e club vechi???

Lup (13 comentarii)  •  8 iunie 2018, 20:42

Slabă argumentație... „club vechi, popular, iubit”. Unu la mână, că e vorba de un club vechi de... 2 ani. Doi la mână - e iubit de PSD. Trei la mână: și ce dacă ar fi un club vechi, popular, iubit? Dumneavoastră pare că judecaț și impuneți limite în cadrul cărora trebuie să se situeze demersurile unei entități pentru apărarea dreptirilor sale. Ar trebui să știți că nu există alte limite decât cele prevăzute de lege. Așa cum a fost ironizat și descalificat mereu, dar a reușit o serie covârșitoare de victorii împotriva unei legiuni de avocați de lux plătiți de Becali, la fel este ironizat și îndemnat prietenește să o lase mai moale. E fair play ca unii să respeccte niște reguli, iar alții nu, că sunt, chipurile, născuți la 1923?

Fane (150 comentarii)  •  8 iunie 2018, 21:09

Soldatul Svejk era extrem de simpatic cu inocența lui. Omul căruia i-am uitat numele e un baron Munchausen de duzină .

ClaudiuH (15 comentarii)  •  8 iunie 2018, 21:13

Bai fraților va citesc conentariile si ma ingrozesc...genul asta de "om" te scoate afara in strada din casa pentru care ai muncit 10-20 ani , te scoate perfect legal...cu acte in regula numa pentru simplul fapt ca el interpreteaza legea in fața instanței mai bine decati voi o cunoașteti , pentru simplul fapt ca asra este meseria lui....bucurati.va dar va doresc din suflet sa nu aveți divergențe cu astfel de oameni in viata...hapciuuu

Sorin (1 comentarii)  •  8 iunie 2018, 21:38

Armata romana are din nou ca pe timpul comunistilor preocupari bizare,plateste ofiteri superiori cu bani grei din buzunarul nostru sa faca fotbal,scandal, tribunale, bani aruncati aiurea .....eu stiu ca armata unei tari europene are alte griji si ocupatii! Pe cand vom vedea Nato sa sponsorizeze un Liverpool ,Steaua ,etc?

Matei (35 comentarii)  •  8 iunie 2018, 22:07

Despre Talpan se spune ca l-a dat in judecata si pe Chuck Norris si a castigat.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  8 iunie 2018, 22:21

1.Bre!Matale chiar nu înțelegi că nu tre'să fii "Miss Popularity" pt a fi jurist şi colonel al Armatei? 2.Zici că nu te pronunți, pt că nu stăpâneşti datele procesului dintre Steaua şi Becali(asta nu mă mai miră la un jurnalist de "talia" matale!), dar tot nu rezişti şi ne spui că te miri de cuantumul despăgubirilor ...Eh!Ai ajuns la vârsta minunată a întrebărilor. 3.Din cauza oamenilor "charmanți" a ajuns România în halul ăsta!!!!

sundance kid (205 comentarii)  •  8 iunie 2018, 22:24

Sorin Armata unei tzari europene . Si ma rog ce armata a unei tzari europene reprezinta armata romana ca nu de alta dar daca lupul rusesc trage un fis nu mai ramine nimic din ea . Stiu . Trebuie sa rezistam 2 saptamini pina vin americani ca asa se zice " unul pentru toti, toti pentru unul" !!...hahahaha .

vasglo (208 comentarii)  •  8 iunie 2018, 22:26

Nea Ovi, esti cam bland cu “justitiarul” Talpanica. Iata ce declara "maestrul barei" la finalul partidei pierdute de CSA Steaua în fața Academiei Rapid, scor 2-0 (fanatik.ro): „Am contestat folosirea celor cinci jucători care nu aveau drept de joc. Trebuia şi noi, CSA Steaua, să luăm vreo cinci jucători de la alte echipe şi să-i aducem în ultimele jocuri să joace pentru CSA Steaua”... Numai ca Lacatus ii trage o scatoalca dupa ceafa recunoscand, cu “candoare-i cunoscuta”, de ce nu au luat si ei astfel de jucatori: “Toată lumea îmi spune că trebuia să apelez la foști jucători importanți cu experiență pentru a mă ajuta la Liga a 4-a. Dar eu vă întreb cine ar vrea să vină la actuala Steaua în această situație? Eu am spus de multe ori că acei jucători care s-au dus la Rapid să joace sunt jucători care simt ceva pentru echipa aia. Noi ne-am tot gândit la jucători cu experiență, dar nu i-am găsit”. (TV Telekom Sport). De unde se vede ca pentru unul ca Talpan, “onoarea militara” e precum centura de castitate purtata de o baba! :-)

mircea (663 comentarii)  •  8 iunie 2018, 22:28

@Lup. Cand o avea fcsb 12 000 de spectatori fideli ca Rapid atunci sa mai deschideti gura. Nico, Maftei si ceilalti jucau la Rapid cand cSA nu se infiintase, deci ciocul mic.

mircea (663 comentarii)  •  8 iunie 2018, 22:32

@Andrei. Acei jucatori nu aveau drept de joc ca nu vrea colonelul...Citeste ce a zis Predescu si nu-l mai credeti pe gura mare asta de Talpan. Asta viseaza nu gandeste.

andy (103 comentarii)  •  8 iunie 2018, 22:48

Cu tot respectul cuvenit unui asa de mare justitiar al Romaniei postdecembriste Talpan nu este decat un distrugator al brandului STEAUA. Sa ne zica acest superman intergalactic cat a pierdut clubul CSA de cand a castigat in justitie faimoasa stema si numele.Armata sa si cumpere taburi ,avioane si camioane si sa si faca club de amatori,nu de profesionisti cu banii nostri.

Lestie (78 comentarii)  •  8 iunie 2018, 23:01

Ma asteptam ca un ziarist de talia lui Ovidiu Ioanitoaia sa nu-l bage in seama pe Talpan. Spre surprinderea mea a facut-o insa, altaturandu-se mai tinerilor sai colegi, care, neavand ce scrie, au ridicat la rang de vedeta un ***. Umil la inceput, individul a capatat curaj, dovada ca ameninta, deocamdata cu tribunalul, dar nu e departe vremea cand va scoate pistolul. Presa, desigur, abia asteapta, pentru ca duce lipsa de subiecte fierbinti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Luca (26 comentarii)  •  8 iunie 2018, 23:14

Cine poate sa raspunda la intrebarea urmatoare : de ce Steaua este singurul obiectiv pe care statul roman face eforturi sa il recupereze ! De ce statul roman nu incearca sa recupereze Petrom - de exemplu , sau miile de fabrici cedate pe nimic ?! F curios ca l-au gasit tocmai pe Becali , printre putinii romani care a mentinut brand ul cumparat/acaparat la un nivel inalt .

Ali Bec (212 comentarii)  •  8 iunie 2018, 23:15

Un „articol“ de gigist pentru gigisti.

Comentează