Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Misiune imposibilă?

Nu mi-am închipuit că, abia încoronat campion cu CFR, Dan Petrescu va merge din nou în China.

Permalink to Misiune imposibilă?
marți, 5 iunie 2018, 4:25

Am și scris pe 19 mai că „pare greu de crezut să ia din nou Drumul Mătăsii. I-o ajunge un deceniu petrecut departe de țară ca tehnician, a împlinit și el 50 de ani, fetele i-au crescut etc. De aceea nu-l mai văd plecând iar la capătul lumii”. M-am înșelat. Petrescu s-a despărțit pe cale amiabilă de CFR ca să se întoarcă în Orientul Îndepărtat. Va antrena în China pe Guizhou Hengfeng, care-i va plăti 1,8 milioane de euro pe an. De peste 4 ori mai mult decât în Gruia.

Plecarea lui a surprins cu atât mai tare, pe unii chiar i-a lăsat cu gura căscată, cu cât Dan, la a doua experiență lângă Marele Zid, a ales o echipă ce ocupă ultimul loc, 16 din 16, în Chinese Super League! Lanterna roșie se cheamă Guizhou Hengfeng Zhicheng Guiyang, în care Guizhou e numele provinciei din China de Sud-Vest ce înglobează și regiunea autonomă Tibet, iar Guiyang al unui oraș cu aproape 5 milioane de locuitori în aria urbană. El e situat la aceeași distanță de Beijing ca Bucureștiul de Paris. La vreo 2.200 de kilometri.

Dacă în 2015-2016, Petrescu s-a bătut la campionat cu Jiangsu Suning, cu care a luat Cupa, acum va căuta s-o scape pe GHZG de la retrogradare. Sarcina nu se anunță deloc ușoară deoarece formația din Guiyang, care susține meciurile de-acasă pe un stadion cu 52.000 de locuri, a strâns numai 4 puncte din 11 partide! Cu 7 mai puține decât ocupanta locului 14, care rămâne în L1. Spre a fi și mai clar că Dan va avea mult de furcă, adaug că Jiangsu Suning (antrenată azi de Olăroiu) e pe 4 cu 19 puncte, iar primele clasate, Shanghai SIPG și Shandong Luneng, la care a jucat Dănciulescu în 2005, au câte 23. Mai sunt de disputat 19 etape.

Vor spune unii că, renunțând la CFR, căreia i-a adus al patrulea titlu de campioană și alături de care „a scris o frumoasă pagină în istoria clubului”, citat din comunicatul grupării clujene, Dan s-a simțit atras de o provocare specială. Ca atare, ispitit de o misiune extrem de dificilă, poate chiar imposibilă, a decis să-și demonstreze sieși și să le arate tuturor că e capabil de o performanță vecină cu miracolul. Aceasta ar fi una dintre interpretările gestului său.

Alta însă, mai prozaică, leagă atitudinea „Bursucului” de generoasa ofertă salarială a asiaticilor. Conform căreia Petrescu va încasa într-un lună la Guiyang cât în 4 la Cluj, ofertă din categoria restrânsă a celor de nerefuzat.

Mai departe, tipic românesc, plecarea în discuție i-a împărțit pe iubitorii fotbalului în tabere antagonice. Contrapunându-l lui Edi Iordănescu, care ar fi respins propuneri ademenitoare din Arabia Saudită și de la Tiraspol (să păstrăm totuși proporțiile!), unii nu l-au scos pe Petrescu din „nesătul”, din „mercenar”, din „robul banilor” și din „sclavete”! În paralel, partea adversă a părut să-l înțeleagă, ba și să-i dea dreptate. „Bravo pentru Dan Petrescu. Unui antrenor profesionist, de carieră, nu-i pasă de sentimentele fanilor, ci doar de banii pe care-i poate obține pentru familie”, nota un internaut. Care completa cu „și-a îndeplinit misiunea. A fost angajat să câștige campionatul și l-a câștigat, ce mai vreți?!”.

Tema e delicată, numai și pentru că, vorbă obosită, fiecare om e alt om. Iar noi, românii, avem obiceiul mai degrabă prost de a-i judeca la sânge pe ceilalți, dar cu multă larghețe pe noi înșine. Personal, nu-i reproșez nimic lui Dan deoarece consider că e dreptul lui să-și croiască destinul cum dorește. Nu toți gândesc însă la fel și destui sunt cei care-i fac morală, care-l pun la zid. Probabil că adevărul se află ca totdeauna undeva la mijloc, ce ziceți?

Comentarii (52)Adaugă comentariu

daniels (63 comentarii)  •  5 iunie 2018, 16:42

Chiar dacă a câștigat campionatul Petrescu pleacă pentru ca s-a saturat de românisme pe bani putini! E normal sa plece la de 4 ori mai mult, aici oricum avea doar o vaga șansă sa mai facă ceva cu CFR... nu trebuie judecat pentru ca era setat sa plece mai de mult! Multa bafta la chinezi cu toate ca nu cred ca o sa facă mare brânză dar banii sunt buni... revine el in Romania după un an-doi!

Emilian (143 comentarii)  •  5 iunie 2018, 16:52

Evident ca e dreptul lui sa antreneze in China sau oriunde altundeva. Totusi, sa recunoastem ca plecarea in China nu reprezinta un pas inainte din punct de vedere profesional, chiar daca se investesc multi bani acolo. Si-atunci care e motivatia? Pai ramane cea financiara, cam atat. Ce nu inteleg eu e altceva: cand a inceput treaba la Cluj el nu stia ca in China sau peninsula arabica sunt bani mai multi?!! Parea ca isi doreste un proiect pe termen mai lung! Ba mai mult, cand s-a pus problema preluarii Nationalei, Petrescu a invocat motivul ca nu poate lasa CFR-ul care a investit mult si pentru care s-a angajat sa presteze! Concluzia: aveti dreptate, adevarul e la mijloc, doar ca el contine si niste minciunele . Sau ipocrizie, spuneti-i cum vreti.

colegul (6 comentarii)  •  5 iunie 2018, 16:55

Nea Ovi, degeaba sari dumneata in apararea lui. Petrescu e mai mort dupa bani ca oricare. Am mai vazut asa fomisti dar asta ii intrece pe toti, mi se pare chiar bolnav de avaritie.

Mircea (663 comentarii)  •  5 iunie 2018, 16:58

Hai ca s- a dus dupa bani nu sa demonstreze ceva...Ce sa demonstreze si cui??? Esti mata boier dar asa calic nu stiu daca merita. Asta pentru bani ar baga cutitul in tine.

Dan (273 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:04

Buna teoria ca nimeni nu trebuie judecat dupa principiile altuia insa aici cred ca se poate vorbi si despre un act de tradare. Petrescu poate antrena oriunde in lumea larga dar nu e frumos ca a facut declaratii de dragoste pentru CFR cu o saptamana inainte sa isi faca bagajele pentru China. A fost un gest care nu i-a facut onoare.

Mihnea (47 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:31

Baiatul asta e mort dupa bani. Desi Cfr ii dubla salariul el s-a dus la dracu in praznic pentru un pol in plus. Ciudat om...

geo (199 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:35

Interesante informatiile despre fotbalul chinez. E insa orea deoarte si fara sa va fie cu suparare nu ii prea intereseaza pe romanasi...Ei cu saracia si cu tambalaul de acasa...Tare as vrea parerea dvs despre noul conflict CSA- Rapid cu contestatia depusa de atalpan si amenintarile lui ca va merge la TAS daca nu va va avea castig de cauza la FRF.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:39

Greseala pe jumatate recunoscuta este ...doar un pas in fata...Mai aveti sa recunoasteti si ca ati acuzat stelistii pentru un lucru care acum se intampla si desigur ,,transferul ,,lui Alibec...Ca Petrescu a plecat ...sa fie sanatos!Ramane intrebarea cum de CFR a lasat sa plece un antrenor care mai avea contract si inca pe degeaba-conform lui Mara?Desi nu o sa recunoasteti CFR este acelasi club care-i garanta lui Miriuta postul desi a ,,doua zi,, a semnat cu alt antrenor!CFR este clubul care la sfarsitul campionatului a recunoscut prin vocea lui Mara ca au umblat si ei cu multe strategii pe care dumneavoastra la Becali mereu va miroseau dar uite ca in acest caz v-a lasa fara cuvinte...Pentru binevoitori ii rog sa citeasca declaratia lui Mara cu strategia CFR in ce priveste meciul Iasi-Steaua...

Gavril (2 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:44

Nu mă interesează unde sau de ce pleacă,însă mi-aș dori să aud(văd) că o echipă antrenată de el joacă ceva,nu doar la mica ciupeală!

Razvan (331 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:46

Asa? Ii judecam la sange pe altii si cu multa larghete pe noi insine? Nu spuneai matale, Tataie, ca Daum e "senil"? :)

atentu (2 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:49

Când o începe mister Dan cu "morţii şi tot neamul lor cel adormit" mi ţi-l fac chinezii valiză sau mic dejun !!!

Razvan (331 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:53

Sau ca grecul de la CCA si Burleanu sunt interesati doar de diurne si calatorii? Adevarul e ca nu ai acuzat pe nimeni ca se vinde pe pui congelati...dar nah, e o chestiune de timp...banuiesc!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  5 iunie 2018, 17:58

Asa este nea Ovi ...se potriveste perfect la matale aceste vorbe ii judeci la sange pe altii...(Burleanu,Daum)...dar cu multa largete pe matale si prietenul matale Gino Iorgulescu ...ce ti a venit sa fi asa de sincer ?

Clau (107 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:08

Sunt multe vietuitoare aici gata sa infiereze in cel mai neaos stil proletar made in Timpuri noi si Republica fabrica de tevi. Il doare exact undeva pe Dan Petrescu de parerea acestor haterasi de mahala. Bine zice dl Ioanitoaia sa va judecati oe voi si sa va ocupati mai putin spre deloc de altii.

Luke (25 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:09

CFR-ul nu poate accede in Champion league. Se știe deja, jucătorul roman nu poate sa alerge la 3 zile...deci, ratarea Champions league, poate participarea in UEFA grupe, meciuri pierdute in campionat... Felicitări pentru câștigarea campionatului, dar nu mai avea ce sa facă in România anul acesta!

viorel (103 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:13

Dan Petrescu a castigat un titlu cu sprijinul direct al fluierasilor (in sezonul regular) si al cooperativei (in play-off) si a plecat pentru ca nu ii place sa plateasca datoriile acumulate in acest sezon. Asa cum s-a intamplat in ultimii trei ani de sistem play-off, campionatul a fost decis de deciziile cooperativelor ad-hoc. In 2016, Astra a profitat de noncombatul lui Dinamo (la cererea galeriei!), in 2017, Viitorul a beneficiat de o cooperativa mai larga din care a facut parte astra (sapunaru doua autogoluri!), craiolguta si cfr, iar in 2018, hagi si-a platit datoria si nu a miscat in fata trupei lui pazcany in cele doua meciuri din play-off, la care se adauga meciul straniu de la giurgui, cu radunovic prim solist. In concluzie, Dan Petrescu a plecat pentru ca i s-a facut rusine de modul haiducesc in care a devenit campion si nu dorea sa fie ridicol (precum hagi in acest an) platind datoriile acumulate la cooperativa!

Denis (5 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:22

Urmează un an impar,deci CFR nu mai ia nimic.Bursucul stia asta.

Calin2750 (7 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:24

Sigur banii sunt foarte importanti pentru orice om dar...cand vrei sa antrenezi Chelsea ce cauti la o codasa in China? Sau cand vrei sa devii antrenor cotat in Europa ce cauti acolo? ...sau cand vrei sa-ti arati muschii cu CFR in Europa si te dai mare CFRist cu o saptamana inainte nu inseamna ca esti neserios? De bani oricum DP nu duce lipsa.Foarte sincer el stia ca a castigat ultimul titlu cu ajutorul cooperativei regale asa ca, e mai sigur in China. In Europa cu CFR si fara acest sprijin sansele sunt infime. Fara concluzii!

?????? (831 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:35

Chestiunile președinților de cluburi care își propun să câștige campionate ?

Cosmo (237 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:35

Viorele, ai idee cam câte titluri a castigat steaua prin noncombatul a vreo jumate din echipele din campionat?

cluj_cluj (19 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:49

Andrei F, iar ai aprut sa aberezi? Vezi ca e un articol despre Dan Petrescu, antrenorul care a adus CFR titlul de campioana.... Lasa fecesbeu si Becali, ei se zbat in mediocritate....

Vali (1 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:50

Provocarea era sa duca CFR-ul în Liga Champion lor sau în primăvara Europa League,legat de bani, dacă făcea performanta în europa putea ajunge intru campionat puternic și acolo câștiga mai bine ca și în china,nu te afirm ca și un antrenor sărind din an în an tot la o alta echipa sa o salvezi de la retrogradare sau sa iei titlul cu ea,provocarea e sa ai continuitate cu o echipa după ce ai luat titlul și sa faci și performanta SA TE MENȚII SUS așa e mai greu!

cluj_cluj (19 comentarii)  •  5 iunie 2018, 18:53

@Cosmo E totusi un mare pas inainte... viorel s-a prins ca nu e stelist... Pana acum isi zicea viorel stelistul si era unul dintre talibanii lui jiji... Cred ca al treilea an consecutiv cand fecesebe alearga singura, impinsa din spate de vant si arbitrii si cand iese tot a doua i-a zdruncinat mintile...

Undergrant (18 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:11

@Ovidiu_3003: Ce nivel de infatuare poate avea un agramat incat sa-si permita sa-l ia "la gatul viorii" pe unul dintre cei mai mari jurnalisti romani?! E halucinant... Dar cred ca nu-i este greu; greu le este celor din jur, care trebuie sa-l suporte neavand "inima" sa-i spuna adevarul...

Nicolae Cristache (15 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:14

Sire, mă încred în experiența mea de viață și spun că Dan Petrescu s-a speriat. Cu o echipă câștigătoare în România nu ar fi putut face față unei competiții onorabile. El, ca și Hagi, se vede lângă marii antrenori ai lumii. S-ar fi făcut de râs. Ar fi dat măsura pipernicirii sale. Asta n-a vrut. De asta a fugit. Să fie primul la sat.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:22

"NOI" zicem că ar trebui să te duci matale la pensie şi să ne lasi cu "fâsurile" astea de doi bani!Dar matale...BATMAN-BATMAN!Te ții de scăunelul ăla...ceva de speriat!!!!

Alex (106 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:28

Si eu care credeam ca e un articol despre Daum...

durden (338 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:29

Oare mai exista jurnalist in lumea asta care abereaza prin articole bazat pe ce posteaza niste oameni random in comentarii? =)))

Jiji (32 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:36

Si tot o sa mai plece antrenori pt banii de afară si nu numai.

Cosmo (237 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:45

Ar fi fain să-l aducă pe daum în locul lui Dan.

Marco (84 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:48

Adevarul e ca, data fiind valoarea competitiei interne, Dan Petrescu si-a dat seama de probabila eliminare din cupele europene in luna Iulie, August cel tirziu. Asa ca de ce sa se complice ?

John (564 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:53

Parca nu ajungea *** de ovidiu 3003, a revenit in arena unul si mai diliman, Bargaoanu Deagos...I-a tunat si i-a adunat pe saritii astia de pe sine maestri in timpenii si in injurii...intii te distreaza indivizii dupa care iti vine sa-i iei la goana vit sint de goi. Niste pagube totale. Noaptea mintii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bingo (96 comentarii)  •  5 iunie 2018, 19:57

@Bargaoanu Dragos. Dejectio, iar ai fugit de la Balaceanca? Ti-ai baut mintile ori nu le-ai avut niciodata?

leo (53 comentarii)  •  5 iunie 2018, 20:03

Pentru ca nu ii putem plati vor pleca din tara tot mai multi antrenori si ultimul din ei va stinge lumina. Chestia cu Daum e o gluma proasta ca si cei care o fac. Clujenii de la CFR au multa mai multa minte decit cuplul de comici vestiti ai ecranului Burleanu si Vochin.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 iunie 2018, 20:03

@ cluj-cluj Acuma vrei sa demonstrezi de ce se spune ca voi sunteti mai domoli? Desigur,CFR a luat titlul si o parte din merit este al lui Petrescu...Dar stii al cui mai este meritul? De exemplu al celor care v- au suflat in panze si l- au schimbat pe Dica cu Bergodi,Iordanescu Jr.,Rednic,Sumudica iar in cazul vostru au dezmintit un adevar cu Petrescu plecat in China...De ce consideri ca in cazul Stelei au fost in stare sa puna n antrenori dar in cazul CFR au dezmintit realitatea? Si nimeni nu sesizeaza noua greseala din articol? Jurnalistul a spus ca Perescu nu crede ca o sa plece de la CFR inainte ca CFR sa devina campioana ...,,Infloriturile,,astea sunt pentru cititori ca tine...Si sa stii ca sunt multe astfel de scrieri care privite in oglinda vedem cum se pierde sau castiga un titlu...Oare emblema lui Nedelcearu a produs efecte mai mici decat Coltescu la ultimul meci? Si cum o fi uitat acest ziarist articolul scris chiar de el in care spunea ca CFR a fost cea mai ajutata echipa de catre fluierasi?Nu uita ca articolele exista...

Liviu (333 comentarii)  •  5 iunie 2018, 21:02

@Andrei F. Iar te dai mai important decit esti. Nu e statistica dlui Ioanitoaia ci a ziarului si ea atesta ca echipa cea mai ajutata de arbitri in campionat a fost CFR. Cu dovezi inatacabile asa ca stai jos si da-ti o palma peste gura. Te bagi in seama prea mult iar avertizarea ca articolele exista e Chiar dezonoranta.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 iunie 2018, 21:13

@ Liviu Te hazardezi...A scris si GSP dar si ziaristul aici pe blog...Adica si dumneata afirmi ca CFR a fost echipa cea mai avantajata dar asta sa nu faca cat ultima greseala a lui Coltescu????

adrian (98 comentarii)  •  5 iunie 2018, 21:27

Nu o sa ii scape pe chinezii aia de la retrogradare dar o sa vina acasa cu buzunarele doldora si o sa faca iar performanta. Va iesi in castig si va rade de agitatia fanilor.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  5 iunie 2018, 22:54

Jhon ...halal de ai tai ca mare om au facut ...nu esti in stare de nimik ...ce ai cu alti oameni care posteaza aici ?...ce ti am facut stimabile ?...esti din cei care nu suporta adevarul ?...vrei sa ai numai tu dreptate ...ce i care nu sunt cu tine sunt impotriva ta ...si te gandesti cum sa i extermini ?...intreb doar ...halal sa ti fie ...glumetule...

Liviu (333 comentarii)  •  5 iunie 2018, 23:25

@Andrei F. Cred ca esti tare de cap si nu intelegi esenta. Ziaristul a reluat statistica din ziar si gata. Ea e defavorabila lui CFR si nu poate fi contestata. Tu o contesti ca esti impotriva bunului simt.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 iunie 2018, 23:58

@ Liviu Cu cine te certi si mai ales pe ce? Unde am contestat eu statistica? Eu am spus ca domnul ziarist dupa ce a scris de ea a uitat- o!Este valabil si pentru tine sa citesti de mai multe ori...Poate,poate...

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  6 iunie 2018, 1:24

Tataie , vis a vis de surpriza ca Bursucul pleaca in China n-a fost nicio surpriza din oment ce MM stia de plecarea lui in China de......2 luni si a spus-o in gura mare !!!!! Referitor la pasul lui Dan Petrescu de a antrena in China , pe plan profesional este un mare salt inainte daca avem in vedere ca in China se va bate cu Uli Stielike , Manuel Pellegrini(fost antrenor la Real Madrid si la City)i ,Paulo Bento(fostul antrenor al Portugaliei) , Fabio Cannavaro , Luis García , Paulo Sousa , Bernd Schuster(fost jucator si antrenor la Real Madrid) , Vítor Pereira !!!!!......asa ca alt articol scris in dorul lelii !!!!

Emil Calinescu (13 comentarii)  •  6 iunie 2018, 9:32

Domnu Ioanitoaia, chiar in ziarul dumneavoastra aparuse la un moment dat, asa, scurt, intr-un articol, posibilitatea ca Dan Petrescu sa fi fost impins de sefii CFR sa demisioneze. Refuzati din start sa acceptati aceasta posibilitate? A fost la modul "il suportam pana luam titlul, apoi gata; iesim bine si noi si el". Chiar e imposibil sa fie adevarata chestia asta?

gyr gyr (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 9:44

domnule O.I. acest individ este ca majoritatea celor care se scalda in bani si nu dau un cent. Se stie ca Banica jr nu lasa o centima bacsis la vreun ospatar. Halep cumpara de fapt cadouri scumpe lui TITI IONESCU alias TIRIAC fara sa se gindeasca ca ar fi putut sa ajute pe Miky Buzarnescu cu 13000 dolari sau euro pentru operatia care trebuia sa faca stiindu-se ca era o fata saraca dar talentata. Se stie ca acest TITI Ionescu face cadouri mari cui ii place lui ba a cuparat si un autobuz pentru copii care vor sa ii viziteze colectia de table pe patru roti uitind ca sint copii care merg 10 km pe jos pentru a ajunge la scoala. Asa si cu acest antrenor care de bani va muri ca nu ii mai ajunge. Lucescu la fel care spunea ca este prea batrin sa mai antreneze si peste noapte si-a luat salvarii si directia Turcia pe bani multi. Pina unde sa mearga ratiunea cu caracterul? Este mult mai importanta imaginea decit sa ai caracter. PEtrescu nu ar mai fi avut aceleasi performante si era constient ca in super cupa va pierde de la Craiova. Apoi in cupele europene mare minune sa fi ajuns pe undeva. Si atunci a plecat in glorie si asa ramine. Banii astia nu vin mereu dar in tara se poate intoarce oriciund. Lipsa de carcater la romani este meniul zilei. Ei sint rezultatul mercantilic al vremurilor. Categoric ca ai nevoie si de bani pentru copii pentru dar nu era cazul lui Petrescu sau Lucescu. Nu. Sa ramina cum vor ei si sa se bucure de banii aia care ei au impresia ca le va aduce demnitate sau o adevarata glorie. SI cind ma gindesci citi oameni care si-au iubit tara au murit pentru ea altii sint trecuti la index lasind loc oamenilor de nimic. Atit.

Murcea (663 comentarii)  •  6 iunie 2018, 11:23

Pe mine nu m-a deranjat atat ca a plecat cat ca a zis tot timpul ca nu pleaca asta chiar si in ultimul moment.

Comentează