Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

„Fiți penibili până la capăt!”

Comisia de Disciplină a FRF urmează să se pronunțe miercuri pe marginea memoriilor depuse de CFR și FCSB, care s-au reclamat reciproc.

Permalink to „Fiți penibili până la capăt!”
marți, 22 mai 2018, 3:15

Fiecare solicită sancționarea celeilalte, iar avocații grupării roș-albastre atrag atenția că se vor adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul în care forul de la București nu le va da câștig de cauză. Altfel spus, deși Liga 1 s-a încheiat cu victoria formației clujene, pare posibil măcar teoretic ca TAS să răstoarne ierarhia fixată de LPF și FRF! Ca la noi la nimeni, da?

Scriu teoretic deoarece, în opinia mea, nu se va recurge încă o dată la judecata instanței elvețiene. Precum s-a întâmplat în stagiunea trecută, când FCSB a contestat triumful Viitorului Constanța. Chiar mai mult, am convingerea că onor Comisia de Disciplină, prezidată de avocatul Daniel Cernat Marin, va respinge cele două petiții, pe care le va găsi insuficient argumentate. Asta ar însemna că la „masa verde” nu se va schimba nimic. Că se va menține clasamentul stabilit pe linie competițională.

Înainte de a reaminti cum a izbucnit incendiul, precizez că, în eventualitatea în care CD s-ar opri asupra unui vinovat, acesta ar risca imens. Conform Regulamentului Disciplinar, articolul 52, alineatul 5, o primă abatere de genul celor în discuție se sancționează la sânge. Pe lângă suspendarea drastică a celor în culpă, de la 8 la 16 meciuri pentru jucători și pentru antrenori, între 6 și 12 luni pentru oficiali, sunt stipulate amenzi până la 300.000 lei, dar se prevede și, atenție!, „scăderea a 3 puncte pentru clubul de care aparține persoana respectivă”! De această ultimă frază se leagă speranțele FCSB că adversara din Gruia va fi depunctată și, pierzând ea 3 puncte, va pierde și titlul de campioană.

Scandalul a început de la Cluj, de unde CFR l-a acuzat pe Gigi Becali de declarații xenofobe. După ce, scăpând caii în stilul său inconfundabil, latifundiarul s-a opintit în februarie: „Mă lupt împotriva ungurilor, cum să fie CFR campioană în Centenarul României? Orban, premierul Ungariei, o vrea cu disperare pe CFR campioană, dar eu, Becali, îi spulber pe toți!”. Uite că n-a spulberat pe nimeni, ba s-a umflat în pene degeaba.

Altminteri, acceptând că afirmațiile de mai sus au picat prost, că-s niște aiureli, nu m-aș grăbi să le cataloghez drept xenofobe. În fond, Gigi doar a delirat, fără să agreseze însă pe cineva și, cu atât mai mult, să jignească. Totuși, intuind că a ieșit în decor ori fiind tras de mânecă, ex-parlamentarul a bătut strategic în retragere. Cum frica păzește pepenii, dar și oile, el a anunțat că se retrage definitiv de la FCSB și că cedează echipa lui Vasile Geambazi. Deși nu „nepotul Vasi” s-a pozat deunăzi cu proaspăta achiziție Qaka, ci însuși Gigi Becali!

În replică la memoriul CFR-ului, FCSB a folosit aceeași metodă contra lui Dan Petrescu, pe care l-a reclamat că a „prejudiciat prin luările sale de poziție imaginea sportului românesc”. În opinia lui Mihai Stoica, „Dacă ne depunctează pe noi, trebuie să-i depuncteze și pe ei”. Un fel de mă pârăști tu, te pârăsc și eu la doamna dirigintă!

Adevărat e însă că, plângându-se în mod repetat de arbitraje, „Suntem furați pe față!”, „Am fost făcuți pilaf” etc, „Bursucul” le-a furnizat rivalilor marfă en gros. Totuși, așa cum FCSB nu-i de depunctat pentru bazaconiile lui Becali, apreciez că nici CFR nu trebuie pedepsită pentru răbufnirile lui Petrescu.

„La TAS, băieți! Fiți penibili până la capăt!”, i-a îndemnat ironic un internaut pe reprezentanții cluburilor menționate. În situația în care unul dintre ele va merge cu jalba-n proțap la Lausanne, va fi el de râsul lumii, dar și întreg fotbalul tricolor. Care se va dovedi iarăși, a câta oară?, incapabil să-și rezolve singur problemele, fără ajutor din afară. La noi, făcutul de râs a devenit, din păcate, specialitatea casei.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Mihnea (15 comentarii)  •  22 mai 2018, 15:44

Cred ca in astfel de situatii o amenda usturatoare poate fi o solutie. Dar doar atat.

Emilian (143 comentarii)  •  22 mai 2018, 15:54

La fel se petrece si in alte domenii de la noi, nu doar in fotbal. De ex. ati observat ca in ultimii 2 ani, toata lumea din politica se adreseaza Curtii Constitutionale? Chit ca CCR nu e organ de judecata. Romanii inca nu au invatat democratia, iar lipsa bunului simt si al rezonabilitatii este confundata cu libertatile omului si dreptul de a contesta orice, oricand, oriunde.

gioni (109 comentarii)  •  22 mai 2018, 16:01

acest om ar trebui exclus din fotbal cu blaturile si smecheriile lui a distrus fotbalul FCSB desfintare urgenta

dinamo_fan (127 comentarii)  •  22 mai 2018, 16:06

Eternul vis stelist...sa castige la masa verde ce nu pot castiga pe teren.

gigix (141 comentarii)  •  22 mai 2018, 16:19

Diferenta majora e ca Becali a mai primit deja un avertisment pentru declaratii xenofobe in cadrul aceluiasi sezon, prin toamna. Asa ca va rog sa verificati ce se intampla la a doua abatare pe fix aceeasi tema.

Nica fără frica (297 comentarii)  •  22 mai 2018, 16:24

Tataie CFR a dat tonul,ei au început cu mizeriile! FCSB doar a răspuns atacului! Du-te la Cluj și toată lumea din Cluj îți va spune că CFR e echipă ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 mai 2018, 16:38

Ce dezimformare!!! Becali public la Digi a declarat ca a propus CFR ca memoriile sa fie retrase iar cei de la CFR nu au fost deacord!!!Jurnalistul scoate alta versiune...Rog ziaristul sa retracteze si gogorita cu Alibec plecat in America data ca stire sigura care acum contrazice GSP!+++ Revenind la memorii...Jurnalistul se prezinta partizan pe fata deoarece uita ca CFR este clubul care primul a mers cu reclamatia la comisii...Onorabilele comisii au procedat cam in cazul Sumudica...Cum o sa- l mai suspende pe Dan Petrescu?Jurnalistul se declara impotriva derapajelor verbale ale lui Becali dar uita ca Becali se produce la televiziuni pe cand Petrescu si Sumudica antrenorii aparati de jurnalist au injurat in stadioane,cu oficialii FRF prezenti...

Joop (2 comentarii)  •  22 mai 2018, 16:40

Gresiti enorm, cu maxima ipocrizie, promovand falsul si impostura ca mare bravura. De ce apar mereu in gazeta antrenorii fara licenta pro, de ce il sunati si-i redati declaratiile lui Becali, facandu-l sa creada in smecheria lui si complicitatea jurnalistilor. Si mai gresiti enorm falsificand evidenta , declaratia lui Becali este sovina si xenofoba, incita la ura in societate, cu sprijinul nemijlocit al dumneavoastra, care va veti intreba nedumirit cum de s-a ajuns la violenta din nimic. Sunteti prea destept ca sa nu intelegeti, asa ca cu atat mai mult este de condamnat atitudinea din articol. Regulamentele si legile trebuie respectate de toata lumea si aplicate imediat dupa procucerea faptelor, altfel totul cade in ridicol.

Ronlad (1 comentarii)  •  22 mai 2018, 16:52

Aveti perfecta dreptate!

Crimson Veritas (49 comentarii)  •  22 mai 2018, 16:55

Inca o data ... realitatea nu va sustine ... 'argumentele' ... clubul CFR este cel care a apelat la astfel de mijloace ... ca sa schimbe ... ierarhia competitonala ... in timpul competitiei ... ei sunt cei care sunt 'penibili' (desi d-voastra stergeti podeaua cu Becali, pe toata suprafata metrica a editorialului) ... si daca am avea niste regulamente ... corecte ... ar trebui sa fie cel putin amendati drastic. In drept ... ceea ce a facut CFR se incadreza la 'denunt calomnios' art. 259 CP ... si in varianta minima se sanctioneaza cu o pedeapsa intre 6 luni si 3 ani de inchisoare. Titlul din 2007-2008 ... l-au 'castigat' print tactici similare ... implicand dna-ul clujeanului Morar ... si asigurandu-si titlu ... indiferent de rezultatul meciului U. Cluj - CFR Cluj! Acest denunt calomnios ... ne demonstreaza ca ... un deceniu mai tarziu ... nu s-a schimbat nimic la clubul respectiv ... au acelasi modus operandi ... si aceeasi interlopi in conducere si administratie! Ar fi o justitie poetica ... ca CFR sa piarda titlul ... datorita proprilor ... manevre securiste .... sau macar sa ia o palma serioasa ... dar bineinteles ca nu se va intampla ... Este deajuns sa te uiti ... la cine este presedinte in tara asta, cine face justitie ... si cine face Presa ... ca sa-si dai seama ... ca Ingerii Dreptatii au parasit de mult aceste meleaguri ... lasand in urma ... doar niste ... frutrati si *** ... preocupati exclusiv ... cu stergerea meritelor, investitilor ... si promovarea nulitatilor si *** ... asa cum o faceti si d-voastra ... la fotbal ... cu echipa ***-ului din Cluj!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Suru (108 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:07

Andrei F, credeam ca ai obosit sa faci atat pe desteptul fara sa fii. Becali a promis pe ***, el spune una azi si exact pe dos maine. El a raspuns, CFR a depus primul memoriu. Citeste si nu te mai da atoatestiutor ca plictisesti si enervezi cu grandomania ta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Demolarii (67 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:11

Din tot amalgamul de date prezentat de domnul Ioanitoaia, se omite un aspect foarte important. In cazul fiecărei solicitări exista temei legislativ pentru a justifica o sancțiune. Dar, în mod direct sau indirect, fiecare echipă a făcut ce acuza pe cealaltă. Orice referire, la originea proprie ardeleana, a clubului CFR poate fi șovină. Sau ironiile lui Stoica Mihai și Helmuth , care inca sunt oficiali Fcsb, seamănă cu tiradele lui Dan Petrescu. Și situațiile se pot extinde la vreo 80% din echipele românești de fotbal. Un precedent ar fi echivalentul declanșării unei avalanșe Motiv că în vara, gazetele de sport sa monitorizeze transferurile de avocați și juristi. Căci ei vor decide titlu....

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:15

Unde erati domnule mare jurnalist?Sau asteptati sa vedeti cine castiga titlul? Uite:,,Gigi Becali a dezvăluit însă că dacă astăzi va fi respinsă contestația CFR-ului, roș-albaștrii își vor retrage și ei plângerea, tocmai pentru ca viitoarea campioană a României să se decidă pe teren. FCSB și CFR se întâlnesc duminică seară, ÎN DIRECT la Digi Sport. "Dacă au fost făcute niște cărți, le-a stricat Dumnezeu. Dan Petrescu a făcut declarații de 100 de ori mai grave, când a spus că <>. Probabil că reclamația lor va fi respinsă. Dacă se va întâmpla asta, mi-a spus Vasi (n.r. Vasile Geambazi, patronul din acte al celor de la FCSB) că noi renunțam la plângere. Nu avem nevoie de așa ceva, deși, pe regulament, CFR trebuie depunctată.,,

gioni (109 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:25

BECALI numai timpenii vorbeste omu asta nu are ce cauta in competitii sportive infecteaza competitia

Dinu (27 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:27

In regulament spune clar, se penalizeaza clubul care e la a doua abatere similara. In acest caz FCSB-ul ar putea fi depunctata doar, ceea ce irelevant, intrucat nu au castigat campionatul oricum, decat daca penalizarea nu ar viza retrogradarea clubului.

gogu (3 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:29

Peste tot in lume, rasismul (pe *** voastra se zice xenofobie) se pedepseste drastic. Desfiintarea de urgenta a fc fcsb sa, a acestui ***, incatusarea de urgenta a inculpatului becali george aka *** si revenirea la normal. Balcanicilor, o manea mai lipseste sa puneti in loc de imn national, ca in rest sunteti contra planetei.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Flo (3 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:40

Doar daca invie Ceausescu mai castiga fcsb campionatul!

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:42

O mica-mare corectare,maestre (al manipularilor).. Propun sa incepeti cu inceputul: scandalul a inceput cu declaratiile jugnitoare REPETATE ale oierului puscarias,acela a fost inceputul,abia apoi l-au reclamat CFR,altfel era imposibil... Nu avea cum sa inceapa cu reclamatia,sfidati orice logica,astea functioneaza cu fcsb-istii, care chiar nu pricep prea multe din lumea reala...exemplu clar, Andrei F.. :)

gioni (109 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:49

nu e la prima abatere BECALI trebuie drastic suspendat si exclus

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 mai 2018, 17:53

@CFR 4X4 (72 comentarii) • 22 mai 2018, 17:42,, Inteligentule!,,... Ziaristul pune problema diferit de ce vorbesti...Ziaristul reclama judecata la TAS!Atribuie asta lui Becali ,il face reclamagiu si uite ca tu afirmi ca CFR este indreptatita sa reclame...Deci nu pe mine trebuie sa ma convingi...Eu m-am convins de ce poti...Despre cine a inceput scandalurile...Vezi ca cineva iti mai spune -Crimson Veritas-ca voi va dati singuri in vileag...La fel cum a facut Comora care spunea ca mai avea un pas si dadea el gol tot asa Mara a vorbit de strategia voastra cu Iasul,arbitrii,Budescu,regulamentul competitiei...Deci ce ar fi daca mutati antena pe camnalele romanesti?

adi (18 comentarii)  •  22 mai 2018, 18:15

Gigi Becali, un penibil care incet, incet va distruge fotbalul romanesc !!!!! Pacat de banii investiti, dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa vorbesti ce vrei...si altii investesc! Trebui respect, nu esti tu Mesia !

Denis (5 comentarii)  •  22 mai 2018, 18:18

Becali or a ***,or si-a pierdut de tot mințile.Ce dracu legatura are centenarul României cu câștigarea amaratei de liga de fotbal de catre CFR, chiar unguri fiind?Ciobanul asta crede in *** lui ca toata țara stă cu sufletul la gură să ia el banii din UCL.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bazil (77 comentarii)  •  22 mai 2018, 18:18

@gogu. Gresesti legatura dintre baba si mitraliera. Rasismul nu e aceeasi mancare de peste cu xenofobia. @Andrei F. O tii pe a ta ca proasta in targ. Becali nu reclama daca nu ar fi fost reclamat asa ca esti pe drum gresit.

Mishu (1 comentarii)  •  22 mai 2018, 18:19

Sunt Stelist.Am fost foarte dezamagit,dar titlul s-a pierdut pe teren....nu imi doresc un titlu castigat la comisii....sub nici o forma!!!

vasglo (208 comentarii)  •  22 mai 2018, 18:22

Declaratii Dan Petrescu: "În play-off suntem furați pe față. Hațegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în play-off. Dacă știu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-au făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali și la MM. Nu ne rămâne decât să câștigăm cu Steaua. Mai stau 3-4 meciuri, nu cred că mai pot să continui aici. Nu sunt respectat. Poate dacă mă retrag și eu ca Becali, mă ajută și pe mine arbitrii. Vreau să-i întrebați pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-a existat. Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iașiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt șocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărțile. Situația e clară! Îmi mențin decizia de a pleca și dacă vom ieși campioni. Oricum nu vom fi lăsați, stați liniștiți. Pe Arena Națională cred că nici dacă moare cineva de la noi pe teren nu vom primi penalty. La meciul cu Steaua va fi un arbitru român și o va ajuta pe Steaua. Nu o să fie niciun străin. Până acum se băteau cu pumnii că vor arbitru străin, acum nu mai zic nimic". Declaratii Camora, capitan CFR: "A văzut toată lumea de ce nu am câștigat. Își bat joc de echipa noastră! Dacă vreți să dați titlul altcuiva, să-l dați! Noi nu mai venim la stadion. Nu vă bateți joc de noi. Ajunge! Nu aveți rușine?! Ce ocazii a avut Poli Iași?! Nici nu mai contează. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. S-a văzut azi ce ne avantajează domnul Hațegan. Ajunge, vedem toți ce se întâmplă prin spate înaintea fiecărui meci." Ce parere ai Nea Ovi? Pai, declaratia lui Becali e de o inocenta evidenta. I-a facut pe unguri, unguri, iar pe CFR echipa ungureasca, ceea ce si este, deoarece s-a nascut in 1907 in Ungaria si purta la nastere numele de Kolosvari Vasutas Sport Club (KVSC). Aceste initiale sunt afisate si azi de suporterii lor la meciurile de acasa (in arhiva Gazetei se afla destule articole la care sunt atasate poze ce arata acest lucru). Asa ca, corect, moral si in spiritul Regulamentelor, CFR ar trebui depunctata urgent. Asa ca, precum a zis Mantuitorul, "...toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri"!....

Voinea Daniel (5 comentarii)  •  22 mai 2018, 18:40

Nu vreau sa fac un caz din asta, da' nerepetarea unei lovituri de pedeapsa, poate influenta titlul de campioana? Asta, ca sa dau un singur exemplu, recent, clar si incontestabil. Acu' daca nu esti multumit de-o decizie, ai dreptul la mai multe cai de atac. Asa-i in lumea civilizata...

Alin (6 comentarii)  •  22 mai 2018, 19:01

Crimson Veritas, tu chiar ai nevoie de ... dupa fiecare 2-3 cuvinte?

Bogdan (395 comentarii)  •  22 mai 2018, 19:47

In locul lui Becali si Stoica as intra in pamint de rusine. Dar la indivizii astia s-a terminat demult cota de rusine.

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 mai 2018, 19:51

@ Bazil Si unde am afirmat eu altceva?

gogu (3 comentarii)  •  22 mai 2018, 20:37

Romania o sa mearga bine cand o sa dispara: becali, ioanitoaia, tolontan, geambasu, fcsb si gsp. Ascultati la mine ce va spun eu si nu este blestem ci adevarul.

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 mai 2018, 21:01

Sa citesti si sa nu crezi!!! Cica astazi la comisiile FRF s- a demonstrat ca semnatura lui Omrani a fost falsificata!!! Stirea este acum pe ***! Desigur,nu poate fi adevarat! Sa faca asa ceva oamenii buni de la CFR????Si totusi si in GSP astazi aparea doctorul Muresan care vorbea de un nou contract pentru Omrani! Pai parca doctore spuneai ca jucatorul mai are contract... ?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion (77 comentarii)  •  22 mai 2018, 22:00

Si GSP spun ca CFR a falsificat semnatura lui Omrani!!! Sa faca asa ceva CFR? Retrogradarea cinstitilor!Presa o sa apere ca mereu pe bunii ceferisti...

petre (16 comentarii)  •  22 mai 2018, 22:41

cu riscul sa muriti de foame cereti si dumneavoastra *** ....starpirea adunaturii cu locatia pe ***.......curaj,ce nu s-au mai ridicat SLUGI contra stapanilor........

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (831 comentarii)  •  22 mai 2018, 23:18

Cum considerați că ar trebui să acționeze FRF la declarațiile domnului Becali și la alte declarații asemănătoare care generează suspiciuni referitoare la corectitudinea desfășurării competiției fotbalistice ?

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  22 mai 2018, 23:49

tataie zi-mi si mie un singur campionat castigat de cfr fara manarii si scandaluri !!!!????.......toata lumea stie ca cfr nu poate castiga un campionat pe bune !!!.....in ce hal au ajuns daca falsifica pana si semnaturile fotbalistilor !!!!....astia nu au niciun scrupul , nicio trteaba cu fair play`ul sau spiritul sportiv !!!!...mi-e lehamite de ei si nu de azi , de ieri..... In mod normal pt falsificarea semnaturii unui jucator ar trebui sa se lase cu puscarie , dar nu si cand e vorba de cfr !!!....astia sunt deasupra legilor si regulamentelor !!!!

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  23 mai 2018, 0:21

Domnule Ioanitoaia , FRF are o singura varianta - doar una : GIGI VALIZA persona non-grata , pe cat de nebun incercati sa-l scoateti. Afara cu el din fotbal. Marian Iancu intr-o saptamana a fost pedepsit de comisiile lui Mircea Sandu fiind scos din fotbal si Timisoarei i s-au luat 6 puncte astfel Urzicieniul a devenit nemeritat campioana. Iata, aflu ca avocatul lui Gigi Valiza este si avocatul lui Omrani . Ce rezulta de aici ? Ca Valiza GIGI i-a pus avocat francezului ca acesta sa ajunga la fcsb.

gio (59 comentarii)  •  23 mai 2018, 0:28

Declaratiile lui becali chiar au caracter xenofob, facandu-i pe CFRisti "unguri" in evident sens peiorativ. Tipetele lui petrescu la adresa arbitrajelor nu sunt ceva deosebit, 80% din Liga 1 tipa si se victimeaza pe acest subiect, doar ca petrescu a fost mai vizibil. Hai sa vedem totusi cine a inceput si aici, cine venise cu "Dan penalty" si ca "CFR este avantajata"? Ca de obieci maestrul ioanitoaia incerca sa o dea la pace, zicand ca a fost acelasi lucru. Chiar n-a fost.

Vioreatza (72 comentarii)  •  23 mai 2018, 1:45

Delirul , asa cum il numesti matale, jigneste nationalitatea maghiara. Individul nu face declaratii xenofobe ci declaratii care incita la ura fata de o nationalitate mentionata precis. Acest lucru este sanctionabil prin regulament si regulamentul trebuie aplicat din trei motive : pentru ca exista , sa serveasca ca pilda altor "deliranti" si sa determine acest individ sa lege dracului ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Valentin (44 comentarii)  •  23 mai 2018, 2:44

Între timp, la cel mai mare eveniment fotbalistic din România Euro 20.20 o să ne prezentăm penibil. Mai ales la infrastructură. Că ai noștri oricum nu joacă în campionate cât de cât importante și nu au spirit de mari luptători. Că și Mutu sau Hagi mai știu cu mingea, că este ca mersul pe bicicletă, dar mai trebuie să și alerge măcar la derutarea adversarului. Eu spun să mai lăsam circul. De obicei circul vine o singură dată pe an și stă maxim o săptămână.

Alex (54 comentarii)  •  23 mai 2018, 3:33

Domnule Ioanitoaia, e ora 3:33 am. Primele 4 (patru) articole sunt cu si despre Becali. Cum e posibil? Si mai spuneti ca nu-i faceti publicitate personajului...

cortes (62 comentarii)  •  23 mai 2018, 5:57

35 puncte furate de arbitrii! Nea Gigi este cel mai corect om din țara asta. La Comisii se va face în sfârșit dreptate. CFR ar trebui să joace în campionatul Ungariei. Fcsb este o echipă adevărată, românească. Gigi este cel mai mare român. Un om ca Gigi se naște odată la 1000 de ani! Cu Gigi până în mormânt. Fcsb = România.

qytzuEu (7 comentarii)  •  23 mai 2018, 8:37

lasand la o parte cele 2 reclamatii incrucisate, ramane FAPTUL de a FALSIFICA un ACT ! DECI FRF ar TREBUI sa se sesizeze din oficiu si sa actioneze ! . Fc fcsb-ul lui gb, ar trebui totusi penalizat conform articolelor din regulament, insa si CFR-ul ar trebui sa aiba aceeasi pedeapsa, dupa care urmeaza penalizarea pentru falsificarea semnaturii intr-un ACT si uzul acesteia ! Daca 2 din 3 spun ca semnatura e falsa, iar a 4a le confirma pe cele 2 , atunciPENALIZAREA ar trebui sa fie OBLIGATORIE !insa pentru echidistanta ar TREBUI organizat un meci FINALA A CAMPIONATULUI !!! intre CFR si fc fcsb, pe undeva pe la Brasov cu arbitrii straini dintre cei mai in forma arbitrii care vor arbitra la CM. Plata acestra sa se faca de FRF si ambele sa fie penalizate material si banii astfel luati celor 2 cluburi sa reprezinte plata arbitrilor si organizarea finalei Campionatului !!!Dupa un astfel de meci NIMENI nu va mai avea ce comenta !

Chis Alexandru (58 comentarii)  •  23 mai 2018, 9:11

Dla Ioanitoaia, poate ca scandalul semnaturii false a lui Omrani o sa va schimbe parerea fata de cei din Cluj pe care ii considerati "meseriasi" si care "tac si fac". La ce sunt "meseriasi" se vede: la plastografie! Daca "tac si fac", asta nu este sinonima cu moralitatea si legalitatea pentru ca actele ilegale nu se fac "la lumina zilei"!

Andrei F (1607 comentarii)  •  23 mai 2018, 9:51

@ Chis Alexandru.Domnule cautati sa aflati ce a patit Voiculet la CFR! Cazul de acum este nimic fata de ce a patit Voiculet! Fostul jucator al Pandurilor a jucat pentru CFR meciuri oficiale in Liga 1 ,a fost platit de CFR si apoi jucatorul a fost obligat sa dea banii inapoi pentru ca in Instanta CFR a ,,dovedit,,ca Voiculet a jucat fara sa aiba contract semnat!!!FRF nu a zis nimic iar autoritatile...,,munca la negru ..,,au fost de partea angajatorului! Asta este o proba pe fata despre neregulile de la noi si ce spate puternic are CFR... De altfel CFR este singura echipa care a castigat pe linie procesele la TAS presa spunind ca FRF in aceste procese doar a mimat ca se apara...Deci nici de aceasta data nimeni- Autoritati sau FRF- nu o sa faca nimic...Este curios cum domnul jurnalist stia de scandalul cu TAS inainte ca scandalul sa se produca public...Si asta spune ceva despre ce se intampla prin spate...

gio (10 comentarii)  •  23 mai 2018, 10:09

Acuma cat tupeu sa ai sa ceri sa ti se acorde titlul la masa verde pentru ca antrenorul echipei adverse a tzipat ca-l fura arbitrii? Toata lumea tzipa ca sunt furatzi de arbitrii, inclusiv FCSB. Si cat de penibil sa fii sa ajungi an de an la comisii incercand sa castigi titlul pe care nu poti sa-l castigi pe teren.

Gelu (116 comentarii)  •  23 mai 2018, 11:09

FECESEBEAUA e penibila oricum, degeaba se mai straduieste sa o cautioneze Nea Ovidiu. Gigi Becali nu se va vindeca niciodata si nici nu va invata nimic din plasele luate in ultimii trei ani.

vasco (363 comentarii)  •  23 mai 2018, 11:52

D-le Ioanitoaia,cam vorbiti de funie in casa spanzuratului cand pomeniti de moralitate,de penibil..Nu?Poate ar trebui sa va amintiti...unele ,altele..

Comentează