Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Pisica moartă

Cum duminică vom afla câștigătoarea titlului, CFR sau FCSB, meciurile din ultima etapă de play-off se însoțesc de un intens război psihologic

Permalink to Pisica moartă
vineri, 18 mai 2018, 4:35

Fiecare tabără umblă s-o sperie pe cea adversă, sau măcar s-o șicaneze, astfel încât să capete un avantaj. Fie el și mărunt. Aici se înscriu zvonurile și insinuările, uneori răutățile, lansate de-o parte și, în replică, de cealaltă. Evident, niciuna nu recunoaște că a început tirul, dar ne-am obișnuit cu o asemenea strategie ieftină.

De pildă, când a declarat că deține informații certe că Dan Petrescu se va despărți de CFR ca să semneze în China, Mihai Stoica a urmărit destabilizarea adversarului. În ideea că jucătorii Clujului nu vor mai lupta cu aceeași îndârjire auzind că le pleacă antrenorul. Evident că în fotbal nu-i nimic imposibil. Numai că Petrescu a iscălit recent prelungirea acordului până în 2020 și pare greu de crezut, repet însă, nu și imposibil, să ia din nou Drumul Mătăsii. I-o ajunge un deceniu petrecut departe de țară ca tehnician, a împlinit și el 50 de ani, fetele i-au crescut etc. De aceea, nu-l mai văd plecând iar la capătul lumii. Și, element de luat în seamă, renunțând la un salariu (neoficial) de 70.000 de euro pe lună.

Apropo de succesorul „Bursucului”, mai întâi s-a discutat despre Șumudică și, zilele trecute, despre Boloni. Cu Șumi, din câte știu, nu s-a intrat în detalii. Convorbirile s-au oprit în clipa în care, tot mai discret de la o vreme, Petrescu a menționat că dorește să continue. La rându-i, Boloni a dezmințit ferm și e de înțeles. Când antrenezi în Belgia, unde ai terminat pe locul 8 sezonul regulat cu Antwerp și mai ai contract un an, nu te repezi să dai vrabia din mână. Și din pricină că soția lui se confruntă cu probleme serioase de sănătate, pe care însă le-ar fi depășit, mă îndoiesc că Loți va veni la Cluj.

Dacă apar unele dubii, și apar, ele se leagă de afirmațiile lui Iuliu Mureșan și Bogdan Mara cum că Petrescu va rămâne mie în sută în Gruia! Tocmai asemenea convingere poate induce în eroare dacă ne reamintim, și trebuie, cum făgăduia doctorul, mai că se jura, că Miriuță va fi păstrat, iar acesta a fost destituit a doua zi! De notat însă că Mureșan, care trăgea sforile pe timpul lui Paszkany, a devenit un personaj mai degrabă decorativ. Cam ce e, îmi cer iertare, Duckadam la FCSB. Are dreptul să vorbească, nu și să decidă.

La CFR n-ar hotărî nici chiar Marian Băgăcean, acționarul cu (se zice) 62 la sută din procente, ci Neluțu Varga, patronul misterios pe care mulți îl compară cu Zoltan Teszari de la RCS&RDS, supranumit „miliardarul fără chip”, deoarece nu se arată în public. Varga ar fi discutat cu Șumudică, numai că și Șumi, cât e el de guraliv, refuză să ofere amănunte.

Zgândărită dinspre Berceni, inclusiv când Stoica a povestit că jucătorii Unirii Urziceni vomitau de emoție înaintea întâlnirii care le-a adus titlul acum 9 ani, bate șaua să priceapă iapa!, nici CFR n-a stat cu mâinile în sân. Nu, a sugerat că e gata să suporte clauza de eliberare în valoare de 3 milioane de euro și să-l cumpere pe Budescu de la inamic! Nici pe-asta n-o cred. Întâi pentru că Budi, deși urecheat de Gigi Becali, ba și substituit des pe parcursul meciurilor, nu-i nemulțumit de statutul său actual. Totuși, a sunat ca amenințare și la adresa lui anunțul aceluiași MM că „Dacă vom pierde titlul, se va întâmpla pentru că la echipă n-a fost disciplina dorită!”. Alături de Alibec, de presupus că Stoica s-a referit și la Budescu.

Ca atare, când Becali avertizează că-l va lua urgent pe Omrani din Gruia, reversul medaliei, să nu ne mai indignăm că rivalele se pândesc reciproc și se înțeapă. Că fiecare încearcă să arunce pisica moartă în curtea celeilalte. Asta-i regula jocului pretutindeni și numai naivii se mai miră: unde se vrea performanță, automat există presiune. În final însă, triumfă cine merită.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

Sile (15 comentarii)  •  18 mai 2018, 16:53

Triumfa pe *** cine merită... Mă maestre, parca ai fi copil, zău asa...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costi (27 comentarii)  •  18 mai 2018, 16:54

Va dau dreptate cu Iuliu Muresan. Individul asta minte asa cum respira si s-a umplut de bani din fotbal.

Clujeanul (92 comentarii)  •  18 mai 2018, 17:02

Corect insa tot cfr va lua titlul chiar daca Becali, Stoica si nepotul Vasi behaie ce le trece lor prin minte. Sunt convins ca Becali a umblat gros la nasu Hagi si i-a promis o caruta de bani dar asta nu il va ajuta. CFR e mai matura decat Viitorul. FCSB va pierde al treilea titlu la rand si eu ma voi distra cu prietenii.

Dumi (60 comentarii)  •  18 mai 2018, 17:06

Sile, ia gavaraste tu copil batrin, daca nu cistiga Fecsbeaua inseamna ca nu a cistigat cel mai bun? Te temi cu motiv pentru ca titlul va poposi in Gruia iar toti mutantii de stelisti veti muri de oftica grea. Hai CFR!

Urod (72 comentarii)  •  18 mai 2018, 17:09

Păi ce le-a mai rămas la FCSB-isti... Sa destabilizexe pe alții, ca altfel nu-s in stare sa faca nimic... Tocmai de asta trebuie sa dispara personaje gen Becali sau Stoica... Asta daca vrem fotbal... Daca nu sa rămână circul că fotbalul il putem lăsa mai la urmă...

Carol K (77 comentarii)  •  18 mai 2018, 17:30

Hagi este arbitrul acestui Titlu. El stie cel mai bine cat de greu se castiga un titlu, pe teren dar si târât pe la comisii interne si externe... Am incredere in judecata lui dreapta, niciodata nu mi-am dorit ca CFR sa ia titlul, este prima data cand o fac.

Victor (278 comentarii)  •  18 mai 2018, 17:42

Problema *** e ca e agresiv si obraznic. Trebuia sa il fi citat pe Dan Petrescu cu citatul ca el nu primeste lectii de la unul care a batut un suporter in vazul lumii. Atunci *** trebuia suspendat multi ani daca nu chiar pe viata. Sa fie exemplu pentru toti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

daniaania (34 comentarii)  •  18 mai 2018, 17:48

Aveti si nu dreptate. Circul la inceput Belcali si MM. Se stie asta din totdeuna, au facut la fel toti anii cu CFR, ca se temeau de ei. Este singura echipa care poate mai mult. Cu siguranta povestile lor sunt aberante si de can-can. CFR merita sa castige campionatul, a fost echipa mai buna si consecventa tot campionatul. Da cine sa zica asta ? Probabil va fi din nou o forta de temut, anii urmatori. Pt. asta se agita fcsb-ul.

petru (8 comentarii)  •  18 mai 2018, 17:58

Maestre, ultimele doua editoriale le- ati scris doar sa va aflati in treaba sau sa va faceti norma ?Iar in privinta sicanarii adversarilor,a diversiunilor si rautatilor lansate,nu cred ca puteti face comparatii intre cei de la FCSB si CFR.Primii, surclaseaza pe departe orice adversar. In alta ordine de idei,destul de recent CFR-ul a surclasat Viitorul in deplasare avand presiunea pirderii contactului cu FCSB.De ce ar fi altfel duminica ?

Suru (108 comentarii)  •  18 mai 2018, 18:42

@petru. Dl Ioanitoaia e impartial iar voi comentati in functie de simpatii. Toti soerati dar numai unii vor rade duminica seara si aceia nu vor fi fecesebistii. Pardon, regret...

Iulian (190 comentarii)  •  18 mai 2018, 19:23

Mie acest articol mi se pare o tentativa subtila de destabilizarea a CFR. Nu imi explic alt fel trimiterile la Muresan si Mara ca nu mai au nici un cuvant de spus in club decat ca un atac impotriva CFR. Astept sa imi spuneti voi daca judec cum trebuie lucrurile sau le vad gresit.

corneliu (1 comentarii)  •  18 mai 2018, 19:28

Repet ce am spus în mai multe locuri:"ce frumos ar fi dacă fcsb ar prinde al treilea sezon în care nu câștigă campionatul. Ați muri!"

Vioreatza (24 comentarii)  •  18 mai 2018, 19:32

Si de Vasi de ce nu ziceți nimic?

Victor (278 comentarii)  •  18 mai 2018, 19:41

Salut din suflet si cinstesc exigenta gsp care a ajuns sa cenzureze si cuvantul ***. Nu astept sa justificati masura dar e dreptul meu de cetatean liber sa ma mir ca procedati asa. Cuvantul mama e permis sau il banati pe acesta?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bogdan (32 comentarii)  •  18 mai 2018, 19:49

Regula jocului de pretutindeni?? Cu regret maestre dar sa nu confundam Romanica mioritica si personajele caragialesti penale cu restul lumii civilizate...sigur ca sunt tot felul de cai brezi peste tot, nu avem monopol la asta, dar e diferenta mare... Liverpool si Chelsea s-au batut pt locul 4 care aduce Champions League si automat bani enormi la visterie si NIMENI nici de o parte nice de alta nu s-a pretat la circarii ieftine de Balcani. Dar sa ne uitam cine e patron la Pool...John Henry, propietarul lui Boston Red Sox printre multe afaceri de anvergura fata de cine e in aceeasi pozitie la CFR sau, si mai relevant, la FCSB - doi penali jenanti. Prin comparatie chiar si unsurosul Abramovich de la Chelsea pare un Bill Gates...haideti va rog sa nu mai generalizam ca balacareala tipica noua este cumva norma europeana..nu este... Si apropos de Cluj...le place mult sa faca misto de miticii balcanici si de cultura lor superioara, etc dar cind vine vorba de banuti sunt mai mitici decit miticii....Carpatii saracii nu au putut izola complet influenta fanariotilor si turcilor.. O zi buna...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  18 mai 2018, 20:16

Nea Ovi se crede smecher ...vrea sa para mai informat decat este ...ca l cunoaste pe Zoltan ...pe Nelutu si pe Sumi ...dar nu ne spune nimic nou ...niciunul din astia nu i spune niciun secret ...si el ne ia drept prosti si bate apa in piua cu cat de pervers este Muresan ...care una spune si alta gandeste si cum la fcsb se instaureaza disciplina ...bine nea Ovi tine o tot asa ...ca i foarte interesant ...

Bingo (96 comentarii)  •  18 mai 2018, 20:23

@bogdan. De fapt tu ii dai dreptate lui nentu sau crezi ca la Liverpool si Chelsea nu a fost presiune maxima...O fi fost cumetrie si am vazut eu ce nu trebuia. Mai departe sunt de acord. O zi buna.

rin08 (13 comentarii)  •  18 mai 2018, 20:26

cu ce a sicanat CFR ***?

rin08 (13 comentarii)  •  18 mai 2018, 20:27

ai imbatrinit urit FROG

Bucuresti (6 comentarii)  •  18 mai 2018, 20:53

Toata tara, din Constanta pana la Satu Mare si de la Botosani la Timisoara tine pumnii stransi Cfr-ului, asa cum ar fi tinut pumnii stransi oricarei echipe care se batea cu formatia sateasca fcsb mogosoaia. Bucurestiul nu face exceptie: dinamovisti, rapidisti sau stelisti, toti sunt de partea Cfr-ului in razboiul cu clona ciobanului albanez. Singurii care il sustin pe il ciobandante sunt satenii din satele si comunele ilfovene, pietarii, zilierii, precupetele si borfasii care invadeaza zi de zi Bucurestiul (unii dintre ei se cred mai nou bucuresteni :))) si care se pretind mari „fani” ai echipei ilfovene

pop ion (38 comentarii)  •  18 mai 2018, 21:00

Tot mai penibil, din ce in ce mai penibil. La pensie, stimabile, la pensie

itu52 (239 comentarii)  •  18 mai 2018, 21:16

Așa cu ziceți suntem în plin război psihologic, de aceea putem generaliza și să zicem ”România pisicilor moarte”. În politică zboară de la un partid la altul, aterizează la Cotrceni, iar de acolo planează pe masa guvernului, inainte de a intra în descompunere la primării. În sfârșit, în final ajung particulele bănuite de Aristotel(atomii), la nasul fiecărui român, ținta jocurilor încurcate. Și când te gândești că în popor se zice că pisica are zece vieți. Ce tari pot fi unii de o răpun așa ușor! În economie e mai nuanțată, că te miri cum guverne, unul mai deocheat ca altul, tot sporesc PIB_ul, dar până la urmă sfârșesc să se împrumute la populație, născocind algoritmi de recalculare sau invenând biruri noi. Cea din agricultură, deja pute. Pute a pesticide și insecticide aplicate repetat, incepând cu producătorul, continuând cu cei care depozitează și terminând cu cei care o desfac, că nu sunt proști să aibă pierderi. Să ne mai mirăm de avâtul luat de oncologie în perioada post-decembristă? Zac pisicile moarte peste tot, te împiedici în ele, le găsești unde te aștepți cel mai puțin. Le găsești spre exemplu în Istorie, nu aia îndepărtată, asta recentă, când nu mai știi ce te-a năpăstuit, un dictator sau un regim dictatorial. E greu de ales, un dictator e dificil, pentru că un om e imposibil de crezut că poate îngenunchea un popor european de 25 milioane. Un regim e complicat, pentru că sarcina se distribuie și atunci ar trebui multă hârtie să poți înșira subiecte și nume. Deși între noi fie vorba mai multă hârtie s-a consumat dând-o cotită, adică plimbând pisica. Dar socotind mai bine, văzând continuitatea nomenclaturistă, de la tați la odrasle, te bate gândul la o falsă dictatură, odiosul era dictatorial din naștere, însă insuficient de capabil intelectual, să o susțină. Pisicuțele din fotbal sunt ieftine, au izul țărănismelor becaliene combinate cu bădărănismele împrumutate de MM, după un scandal în restaurantele de fițe și trase prin ”rafinamentul” ceferist. Hai să sperăm că sunt numai la nouă decese și se apucă pisicile de miorlăit.

John (564 comentarii)  •  18 mai 2018, 22:11

@pop ion. Spune si de ce ca sa nu cazi tu in penibil. Nu te dezminti, prostul tot rau si raul tot prost. Nu iti place, du-te la pascut si plictiseste-ne mai putin. Argumente, nu jigniri, domnul Apis.

Motatei (29 comentarii)  •  18 mai 2018, 23:31

Nu pisica ci purceaua...Daca as decide eu, campioana ar fi Craiova, singura echipa care merita pentru ca nu a facut blaturi si nici nu au ajutat-o fluierasii.

?????? (831 comentarii)  •  18 mai 2018, 23:54

GSP ar fi dat o știre senzațională, despre un "personaj", "negru și urât", care fură din buzunare ? Cum apreciați ?

?????? (831 comentarii)  •  18 mai 2018, 23:58

Ați mai văzut și alte campionate de fotbal, mai performante sau mai puțin performante, unde să fie "fenomene" precum cele descrise în articol ?

Gabi (64 comentarii)  •  19 mai 2018, 1:01

Zarva inutila cu Hagi in rol de prezicatoare neinteleasa. Degeaba, numele campioanei Romaniei este CFR 1907 Cluj Napoca. Ura si la gara!

Gabi (64 comentarii)  •  19 mai 2018, 1:01

Zarva inutila cu Hagi in rol de prezicatoare neinteleasa. Degeaba, numele campioanei Romaniei este CFR 1907 Cluj Napoca. Ura si la gara!

Sandu Badea (6 comentarii)  •  19 mai 2018, 1:04

@ovidiu 3003. Pe tine nu te ia nimeni de prost. Tu esti Prost. Cum observi daca observi cu litera mare.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  19 mai 2018, 1:17

Dupa mine un articol degeaba. Atita pierdere de energie , sa faci supozitii pe ce se va intimpla cu echipe de 2 lei si antrenori la fel.... Inteleg ca e un ziar de sport romanesc, dar la felul cum se prezinta fotbalul romanesc e mai interesant daca ati comenta ce se intimpla la o cursa de camile.....Neavind acest sport in tara ne-am putea imagina ca am fi buni..... La fotbal n-avem nici o treaba.

Demolarii (67 comentarii)  •  19 mai 2018, 1:26

Timp pierdut cu învârtitul pe loc. Cam atât e capacitatea actuala a domnului O Ioanitoaia. Că ambele cluburi sunt au echipe atât de palide, fotbalistic vorbind, încât speranța unui adversar mai balcanic, că și valoare, în urma statutului de cap de serie, e marele atuu. Indiferent de cine va câștiga, simplu fapt că spectacolul e bazat pe " vorbă goală" arată valoarea de conducători a patronilor celor două cluburi....slabă.....deh:nu poți cere de unde nu e....

Basilio (11 comentarii)  •  19 mai 2018, 1:32

Draga ovi, pina la urma, asta ofera carne pentru editoriale. Dar, hai sa vedem cit de ' pisica e moarta' :: plecarea lui Dan nu vine de la mm. Ci fix din presa chineza , iar Dan a spus-o chiar el public, ca pleaca. Cu omrani e o poveste veche, becali spunind la acea vreme ca i s-a propus jucatorul din vara. Omrani nu a infirmat nimic, iar clubul s-a pus in miscare si i-a prelungit contractul. Acelasi lucru, de altfel, s-a petrecut si cu dan, acestuia prelungindu-i-se contractul. E clar ca exista un reflex ce se pune in miscare pentru a forta pe cineva--clubul, aici--sa adopte o pozitie. De partea ailalta, mult mai interesant e altceva, :: sugestia ca dani coman sa vina la cluj, lucru nementionat in editorial si care a aparut fix inainte de meciul cu ... astra, din deplasare. Sugestia s-a dovedit a fi deosebit de productiva. Dar, nea ovi, asa-zisele sageti/pisici se fac, cum bine stii prin presa, deci prin voi. Voi sunteti interfata!!! Sopirlele sunt create de cei ce stiu, pot si vor sa le creeze ! Dar , mai ales au si unde sa le lanseze !!! <> sigur, pot sa merg si la alibec, pe care, dupa "sablonul " cu de amorim, sumi l-ar fi luat la el. Gratis. Acum , cinď sumi nu mai stie nici el pe unde va ajunge, e panica ! Numai ca voi stiati bine ca la kaiseri , sumi poate fi indepartat !!! Asa ca, ia sa-l vinturam putin si spre cluj, daca dan pleaca, vine astalalt. Da... pisicile !!!

Neagu (17 comentarii)  •  19 mai 2018, 6:47

Eu din ce ati scris azi inteleg ca ati vrea sa ia campionatul CFR dar va e teama sa recunoasteti deschis treaba asta ca sa nu va sara in cap admiratorii FCSB si enoriasii lui Becali. E o pozitie de inteles. Cea incriminata mai sus despre personajul negru si urat nu mai intra in aceasta categorie. Oare va fi cineva tras la raspundere ori dv insiva va veti insusi greseala. Consiliul care se ocupa de discriminare ar fi cazul sa intervina.

Dtru (268 comentarii)  •  19 mai 2018, 7:22

Incep sa il cred pe Meme ca Dan Petrescu se pregateste sa plece de la Cluj. In alt fel nu imi explic ce acautat la meciul de oldboys al lui Chelsea de la Londra in ajunul unui meci decisiv pentru el la titlul de campion. Chivu da ca nu are alta treaba, dar Petrescu nu avea ce sa caute acolo

Hombre (93 comentarii)  •  19 mai 2018, 9:35

Mda, a inceput razboiul in declaratiile oficialilor. Razboiul mai subtil in presa. Razboiul mai grosolan pe internet intre suporteri. Toti se bat numai fotbalul sufera. Da, bre, esti campionul ligii 1, dar ai vazut cum arata Liga 1? Eu n-as trece asta in CV.

ofsaid (21 comentarii)  •  19 mai 2018, 10:46

cand a iesit din parnaie jiji s-a spovedit fata de cei care iubesc cu adevarat fotbalul ca nu va mai inota in mocirla in care s-a scaldat vreme indelungata.el si fratele lui,tot penalist sadea,este vorba de m.m,arunca in stanga si in dreapta calomnii cu duiumul,pentru a destabiliza adversarul,a cumparat jucatori,a dus tratative cu ei desi erau sub contract si nimeni de la forul lui burlica n-a scos un cuvintel,n-a luat nicio masura impotriva lor desi in organigrama frf exista o comisie de etica menita sa judece toate aceste devieri ale cuplului.acum ce sa mai asteptam decat inca o valiza cu bani,nu de mituire fereasca sfantul....astra a fost faramata de duo-ul din berceni fost ghencea dar nu se spune nicaieri cum jucatori de valoare sau tineri de perspectiva luati ajuta fecsebeul sfintului care cutreiera muntele athos ca si cum acestia ar fi fost formati in curtea ros-albastrilor.unde sunt juniorii proprii de vasloare? la acesti infometati de banii de la uefa e o balacareala de nedescris.il auzim pe jiji cu vrajeli de toate felurile,iar noi stim ca retrasul isi face meseria,cu biletele si telefoane pentru formula si tactica echipei,ma mir cum de nu i se da licenta de antrenor pro,ca dica tot este tinut pe post de papagal.formula acceptata de forul de specialitate,ceeace este de rasul lumii fiindca nicaieri in europa fotbalistica nu se intalneste ca la carma echipei sa existe un non profesionist iar un altul cu licenta sa stea pe tusa ca ,,girant.si mai sunt si la alte formatii asemenea...gainarii.sa fii director undeva fara studii de specialitate fara un curiculum performant si sa ai altul pe schema indelplinind cerintele performantei pe ...banca rehnica,ei da asta este o idee ce merita...brevetata si trecuta in cartea recordurilor.ca la drept vorbind dica se recomanda doar cu perioada cand a fost jucatorce-i drept,de valoare,dar ca meserias este zero barat,sa nu se supere.iata deci subiecte domnilor din media pe care le ocoliti din varii motive,uneori si din p.d.v. financiar,acest aspect nici vorba de a fi confunfdat cu mita cum a spus becali in cazul valiza de la cluj napoca ci premiu pentru...echidistanta,cinste si corectitudine,curat- murdar vorba lui caragiale.

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 mai 2018, 11:18

@Clujeanul (9 comentarii) • 18 mai 2018, 17:02 Pai daca voi aveti Cotnariul cu sa nu-i banuiti pe altii ca procedeaza la fel?Trica nu a fost domnul implicat si necercetat care se intalnise inaintea meciului cu U si omenise cativa adversari...?

Clau (107 comentarii)  •  19 mai 2018, 11:26

@Demolarii. Nu e asa ca la titlu trebuia sa traga celebra echipa Dinamo Bucuresti cu care simpatizezi tu? Esti penibil ca si toti cei care ati ramas fara echipe in lupta pentru castigarea campionatului si acum tipati ca e campionatul slab si nu trebuie scris despre el ci despre ...curse de camile si alte asemenea aberatii. Veniti-va in fire si acceptati realitatea. Dinamo a fost si nu mai e. Poate se va anima cand va iesi Borcea de la mititica.

Dilimache (657 comentarii)  •  19 mai 2018, 12:06

Oftica celor care comenteaza este un balsam pt mine, ce am facut, Doamne sa merit asa satisfactie?

Silviu (22 comentarii)  •  19 mai 2018, 13:32

"dar ne-am obișnuit cu o asemenea strategie ieftină"..intr-adevar ne-am obisnuit cu acest ziar

Vali (1 comentarii)  •  19 mai 2018, 14:08

Cât de greu este să înțelegi ce se întâmplă în fotbalul ăsta...Ar trebui să lăsăm sportul să fie sport,sportivii să fie dedicați 100% si să nu se mai facă tot felul de preconizari și năzdrăvănii de genul ăsta! Mi-ar plăcea, totuși, că această "luptă" sa aduca ceva pozitiv,si anume o creștere în calitate...

Tibisor (15 comentarii)  •  19 mai 2018, 14:21

Maestre , o sugestie : daca tot insistati sa-l numiti pe Boloni cu prescurtarea de la Laszlo , faceti-o macar corect ! In loc de Loti , sa fie Laci ; cat priveste articolul , cel mai mare " *** este acest Mimisor care am impresia ca tocmai asta i s-a si trecut in Fisa postului ...nimic mai mult !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Romica (63 comentarii)  •  19 mai 2018, 15:12

@Silviu. Nu esti obligat sa citesti ca nu cred sa ai asta in fisa postului. Tu esti “mai superior”, asa ca citeste Chopin, Lehar si Rahmaninov. Oricum esti prea cult in cap pentru GSP deci orienteaza-te spre Click si Can Can.

?????? (831 comentarii)  •  19 mai 2018, 18:52

Cum considerați că va influența lupta pentru titlul de campioană faptul că, în anul anterior, FCSB a contestat titlul câștigat de Viitorul, în acest an FCSB așteptând de la Viitorul să le ofere titlul de campioni ? Apreciați că nea Gigi Becali, anunțând că a predat jambierele și ghetele de patron ,a încercat să ofere mai multe șanse echipei ?

?????? (831 comentarii)  •  19 mai 2018, 19:01

@ Cum comentați totuși că nu se discută și despre partida dintre FCSB și Astra, echipă care a obținut rezultate pozitive cu CSU Craiova, CSMS Iași și Viitorul ?

Stefan Spiridon (23 comentarii)  •  19 mai 2018, 22:42

Problema este că niciuna NU merită. Nici FCSB, nici CFR nu au un joc excelent și spectaculos, oferă de multe ori fotbal cu pipeta, iar duelurile dintre cele două îmi aminteau de meciurile foarte tacticizate din Serie B și Serie C din trecut. Sunt susținător al echipei FCSB, dar aș fi vrut ca juveții lui Mangia să fi luat titlul. A avut un stil plăcut, spectaculos, dar nu a putut să țină pasul.....

?????? (831 comentarii)  •  19 mai 2018, 23:21

Probabil nici Lebedev nu ar fi găsit o exprimare mai sugestivă a faptelor despre care domnul Ioanițoaia scrie în articol, ?

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  19 mai 2018, 23:42

articol de can can ...Numai barfe si nimic concret !!!...Ioanitoaia ne scrie ce a auzit el pe la chibitii din Cismigiu !....jenant articol !!!!.....cu un articol ca asta aia de la Gazetta dello sport , Marca , Kicker si alte publicatii serioase din Europa , nu te lasa aia nici macar sa le.....ascuti creioanele !!!

Alex One (161 comentarii)  •  20 mai 2018, 8:33

D-l Ioanitoaia, sunteti in mare eroare, impardonabila asi putea zice la experienta dv., in legatura cu ultima afirmatie, Nu intotdeauna, si din pacate destul de des, nu triumfa cel ce merita. Nu mai tarziu anul trecut Viitorul si posibil si anul acesta CFR sa triumfe desi GSP a analizat aranjamentele si greselile de arbitraj ambele situatii favorabile celor doua echipe. Fara acestea cum se numea echipa care merita ? A, ca Steaua putea fi deja campioana sau macar cu un punct avans este adevarat ,a pierdut pe mana ei dar cui nu i se intampla ?

crgh (1 comentarii)  •  20 mai 2018, 13:29

Campionatul este dat de la bun inceput si se stie cui anume. Echipele bucurestene au fost distruse intentionat!

Comentează