Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Vrăjeala lui Hagi

În stilu-i tradițional, Gigi Becali l-a ofertat pe Qaka de la Iași exact în ajunul meciului de luni seara din Copou, de al cărui rezultat poate depinde cucerirea sau, dimpotrivă, ratarea titlului de către roș-albaștri.

Permalink to Vrăjeala lui Hagi
duminică, 6 mai 2018, 4:19

Evident că latifundiarul a urmărit să pună o presiune suplimentară pe mijlocașul albanez sau chiar să-l scoată din echipă. A spus-o deschis: „Atunci să nu-l bage, să nu joace și cu asta, basta!”.

Becali a pretextat că nu el l-a vrut pe Qaka, pentru care părțile ar fi bătut palma la 400.000 de euro, ci noul patron al echipei din Berceni, nepotul său, Vasile Geambazi. Să mă ierte Gigi, basmul e de adormit copiii! În realitate, tot el are pâinea și cuțitul, dar s-a retras momentan tocmai pentru ca FCSB să sufere mai puțin, sau deloc, de pe urma afirmațiilor sale corozive la adresa CFR-ului. Taxate de unii, umflat, exagerat, ca fiind xenofobe.

Părea că Becali a gafat și s-a expus iarăși când tabăra adversă a răspuns în aceeași manieră! Riposta ei a amintit de o practică la care credeam că fotbalul nostru a renunțat definitiv. Că a îngropat-o. Anume, firma de băuturi Cotnari, societate înfloritoare, a anunțat că la partida cu FCSB va oferi jucătorilor lui Poli 20.000 de euro la victorie și 10.000 la egal, sumă fără precedent în actualul sezon pentru elevii lui Stoican!

Nu-i însă nimic ilegal în această poveste. Ca atare, președintele Consiliului Director al SC Cotnari SA a precizat senin că oferta în discuție reprezintă o afacere și că nu-l interesează cine cu cine luptă pentru câștigarea campionatului! Aș saluta inițiativa și i-aș mulțumi lui Constantin Deleanu pentru sprijinirea fotbalului dacă societatea pe care o conduce n-ar fi, absolut întâmplător, sponsor la CFR Cluj! De aici deducția că, făgăduindu-le mulți bani adversarilor FCSB, SC Cotnari s-a amestecat, fie că recunoaște, fie că nu, în bătălia pentru titlu. În sensul în care îi face indirect un serviciu formației din Gruia. Un avantaj.

Explicația venită dinspre podgorie e, îmi cer scuze, o vrăjeală. Asemenea celei de mai devreme în cazul Qaka. Singurul care a utilizat însă acest cuvânt, potrivit în context, a fost Hagi. După 1-1 acasă cu Astra, când Mulțescu a încercat să-i transmită „Ați fi meritat să învingeți!”, Hagi l-a repezit, furios că echipa giurgiuveană a tras de timp cum și cât a putut. Uneori jenant, penibil. N-am cronometrat, dar din ultimele 20 de minute mă îndoiesc că s-au jucat 10!

Dacă adăugăm că arbitrul Bârsan i-a refuzat Viitorului un 11 metri clar în minutul 85, fază în care Balaure l-a ținut de mână în careu pe Mățan și l-a oprit din alergarea spre poartă, tragem concluzia că Hagi avea de ce să se supere. Pentru că, pe lângă grava eroare menționată mai sus, posibilă viciere de rezultat, „centralul” i-a lăsat pe giurgiuveni să simuleze și, mai mult, să stea pe gazon!

În fine, lui Marius Avram i se cuvin felicitări pentru îndrăzneala de a fi dictat penalty împotriva gazdelor în Gruia la scorul de 1-0, ba și în prelungiri, o decizie ce putea, știți bine, încheia cursa pentru titlu! Spre lauda lui, Arlauskis a ghicit colțul și a respins șutul lui Gustavo, numai că lovitura de la 11 metri trebuia repetată deoarece câțiva jucători clujeni, dar și craioveni, intraseră în careu odată cu Gustavo! Cel care a trimis mingea în corner, Camora, se găsea cu un pas în spatele brazilianului!

Judecând regulamentar, Avram a greșit. Avea datoria să repete penalty-ul. Judecând omenește, e însă greu de învinovățit în situația existentă în Gruia, la atmosfera și la tensiunea de acolo. Probabil că 99 de arbitri din 100 ar fi procedat ca el.

Comentarii (61)Adaugă comentariu

Noua Caprita rosie (8 comentarii)  •  6 mai 2018, 16:42

Oare cum suna finalul articolului daca in lo ul cfr era Steaua? Intrebarea e, desigur, retorica.

Giulesti (85 comentarii)  •  6 mai 2018, 16:43

De acord insa vrajeala lui Becali e una ieftina si cu ea oierul nu mai pacaleste pe nimeni. El vorbeste degeaba ca nu il mai crede nimeni. Ii merge din ce in ce mai rar. Vorba Dv astea sunt basme de adormit copii.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 mai 2018, 16:44

...nea Ovi de ce iti ceri iertare la Jiji recidivistul ?...cu ce i ai gresit ?

dan t (81 comentarii)  •  6 mai 2018, 16:53

perfect de acord cu unele afirmatii,dar am unele amendamente: becali ,a anuntat ca se retrage exact cand a fost ales burleanu,...dinamo,a anuntat ca nu voteaza cu burleanu,exact dupa meciul care a dus o in play aut! becali a anuntat tot campionatul,trambitand sus si tare cum ca nu o vrea pe dinamo in... off! si cu suporterii lui dinamo are ceva ptr .."doar dinamo bucuresti" ! burleanu sunt sigur,i a promis lui negoita in schimbul votului,cum ca -i va dejuca planul lui becali! nu a reusit sau nu a vrut,asa ca dinamo a votat cu....lupescu!sau a anuntat ca o va face...! becali stie ca burleanu stie de magariile lui si de aceea a zis ca .....el nu mai e la fcsb! sa scape macar echipa,sa poata lua el banii de la uefa! ca in rest....jocurile sunt facute....iasu va sta cuminte,iar craiova ,ca mai mereu,va juca cu jumatate de turatie cu fcsb! mai ales zlatinsky!

Marius (22 comentarii)  •  6 mai 2018, 16:58

Asta nu se numeste premiere indirectă, cam ce a făcut becali cu U Cluj? Doar nu avea o funcție oficială, era tot sponsor?! Dar cine sa se sesizeze, Dragnea sau Petrescu? Ultimul sigur nu, cred ca inca ii e rău...

mmm (2 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:09

CSMS Iasi a avut in play-off,la fiecare meci,prima de la Cotnari.Deci si in meciul cu CFR-10000E la victorie.Cum Cotnari nu a platit decat 5000E(cu CFR!!!) si acum audienta este mult mai mare a crescut la 20000E.Cotnari apare cu litere mari pe fata tricourilor CSMS Iasi si banii se impart doar la jucatori.Aceste informatii tb sa fie in articolul dvs.

petre (16 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:12

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cita (2118 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:18

Se mai joaca formal in Liga intai, fists divisive A? Daca da, atunci ar merita sa ne intereseze culisele castigarii titlului, altfel NU! Alito sau banii platiti de noi cei impatimiti de fotbal, asa ca eu unul nu sunt interesat de averile si investitiile domniilor lot.

Misu (234 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:22

Pozitie f corecta. Daca prostul ala de Gustavo nu a transformat lovitura de la 11 m nu mai e vinovat arbitrul. El a dat-o si gata.

Alunelu (56 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:30

Hagi are dreptate desi in situatia Astrei orice echipa ar fi tras de timp. Eu as fi insistat pe aspectul ca Viitorul a jucat cu 7 jucatori sub 21 de ani si asta mi se pare mai important decit daca a fost sau nu 11metri la Matan.

tuca (3 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:33

pot sa le ofere si 100.000 de jucator daca putinta nu e nimic nu e,ce banii te fac mai puternic pe teren,alergi mai mult termini benzina mai repede,prostii,vrajeli,steaua va castiga pe bune,toti sunt suporteri ai lor.

geo (199 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:34

Hagi are o echipa frumoasa cu care nu mai bate insa pe nimeni. . In privinta lui Avram daca avea sange in instalatie hotara repetarea loviturii de pedeapsa. Dar va aprob ca era extrem de greu sa ia o asemenea decizie curajoasa in conditiile date de la Cluj Napoca si in fata unui antrenor sarit de pe sine cum e Dan Petrescu.

Andrei F (1607 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:51

Vai era presiune!!!Adica numai la CFR este presiune? Asta este sportivitatea din presa...Cine a citit GSP zilele acestea a vazut nenumarate articole mobilizatoare pentru ieseni!!!Craiovenii nu tebuiau si ei stimulati? Presa partizana fatis...

Maniu Iuliu (3 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:53

Domnule ***, ati inaintat in varsta urat. Referitor la Cotnari si la incercarea de inducea ideea ca aceasta prima e ceva similar cu celebrul caz valiza imi permit sa precizez ca ei au parterneriat cu CFR, Poli Iasi si FC Botosani. Nu vad unde e problema in a iti premia partenurul de imagine, mai ales ca suma este una derizorie ,incomparabila cu 1,7 milioane ridicate de procurori din portbagajul domnului Becali,plus de asta o eventuala victorie a celor de la Iasi ar permite companiei Cotnari sa apara pe un panou alaturi de sigla UCL, o mutare normala in interesul companiei. Este ceva legal si atata timp cat PolI Iasi a incurcat CFR ul cred ca orice speculatie este spulberata. Revenind la Becali si transferul jucatorului albanez,in 2006 fix inaintea meciului cu FC Vaslui il cumpara pe un anume Bogdan Panait cu 200.000 de la echipa lui Porumboiu,urmeaza meciul, sec 4-0 ptr FCSB si dupa pregatirea de vara Panait revine gratis la Vaslui:))E vrajeala sau meci cumparat?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 mai 2018, 17:54

...viitura nu i buna de nimik in cupele europene ...chiar daca trage de timp tot ia cinci ...adica ...una manita ...pe limba lui Hagi ...

Radu (27 comentarii)  •  6 mai 2018, 18:01

Domnule Ioanitoaia, se pare ca nu intelegeti proprietatile termenilor si va scapa sensul cuvintelor din limba romana. Ceea ce e trist. Cum adica "afirmațiile sale ... taxate de unii, umflat, exagerat, ca fiind xenofobe"? Luati, va rog, din nou declaratiile lui Becali si apoi incercati sa le caracterizati din nou. Sanatate!

Daniel (223 comentarii)  •  6 mai 2018, 18:01

Articol ponderat ca deobicei. Am totusi intrebarea daca ati fi fost la fel de permisiv cu arbitrul Avram in cazul in care faza cu penaltiul se petrecea in careul lui FCSB. Cred ca nu i-ati fi acordat lui Avram nici o circumstanta atenuanta si trageati in el foarte puternic.

Romanescu (16 comentarii)  •  6 mai 2018, 18:23

Cotnari o sa ramana si... si cu banii luati

incredibil (1 comentarii)  •  6 mai 2018, 19:12

Nea Ioanitoaia, ce facem coane Fanica cu PREMIEREA(NU E MITA)?? Pai, Becali a facut puscarie pentru ca a dat bani unei echipe sa-si apere corect sansele(desi aceeasi echipa a luat bani sa nu-si apere corect sansele, Andone stie, ca era antrenor). Este EXACT acelasi caz, fara flagrant, dar sa speram ca Iasi va lua banii si acest Deleanu sa-si ia valiza si sa mearga direct la Puscarie! Este incredibil cu cata seniatate se vorbeste de incalcarea legii, parca am spune poezii de Eminescu (pentru cei care nu-l stiu pe Eminovici, el nu a jucat la nicio echipa, nici la Real, Liverpool sau Bayern, a fost presar si cica si poet). Intr-o tara civilizata, in care coruptia e aproape inexistenta, sa zicem Somalia sau Sudan, numai faptul ca acest om a spus ca premieaza jucatorii unei echipe adverse trebuiau sa-l aduca pe la sectie si retinut pentru 24 de ore! Dar vorbim de Romania unde CORUPTIA e sportul national! La final, doresc sa-l felicit din nou pe Tovarasul Burleanu pentru realegerea in post la ultima plenara de Partid si speram sa duca Romania acolo unde ii e locul la fotbal, adica pe ultimul loc!

Cristi (39 comentarii)  •  6 mai 2018, 19:27

Dle Ioanitoaia, tin sa va spun 2 lucruri. 1. Declaratiile in speta ale lui Becali sunt xenofobe (va spune asta un specialist in domeniu, indiferent de solutia comisiei frf, care nu este formata din specialisti in nediscriminare). 2. FCSB nu ar fi putut raspunde juridic din cauza respectivelor declaratii indiferent de initiativa personajului in speta, din simplul motiv ca acesta nu mai are niciun raport juridic cu acest club de prin 2001.

corneliu (18 comentarii)  •  6 mai 2018, 19:35

Dacă " olteanul" executa bine lovitura de la 11m nu mai conta unde era Camora. Despre Becali numai de bine, doar despre el ce mei scrie GSP. Restul sunt "alte sporturi" Succesuri!

Florin (5 comentarii)  •  6 mai 2018, 19:48

Dle ioanitoaia, nu cumva practica lui jiji in favoarea fcsb-ului, pe care o finanteaza ,este ilegala din punct de vedere sportiv, contrazicand toate regulamentele in vigoare? De ce burleanu prin comisiile sale nu ia masuri, ca tot s-a reales!!?

itu52 (239 comentarii)  •  6 mai 2018, 19:56

Sunt dezbătute aici mai multe probleme care privesc fotbalul în general, dar câteva care ne privesc în mod special. În general ar fi poziționarea fotbaliștilor la executarea loviturilor de la 11 m. Arcul de cerc din fața careului mare a fost gândit în acest scop, este la 9,15 m de la punctul cu var. Să plasezi atâția jucători aici, e foarte greu. De ce nu se prelungește acest arc la nivel de semicerc, întrerupt în careu, pînă în dreptul centrului (punctul cu var). Arbitrul urmând să urmărească respectarea marcajului. Ce părere au specialiștii în arbitraj, nu ar merita să pună o întrebare, d_lui Colina. Altă problemă ar fi degajarea pe care o fac portarii, calcând în arcul exterior careului. Să zicem pedepsită numai dacă se execută cu picior de sprijin în exteriorul careului, cu alte cuvinte nu contează aterizarea dacă saltul s-a făcut din careu. Intern sunt multe, din păcate accentuate de neputința FRF și LPF. Numai așa se face că S.C Cotnari nu știe când și cum să facă sponsorizări, Becali să nu bată din gură decât numai după ce o tranzacție s-a făcut, circarii (tăvălitorii, simulatorii, antrenorii cu mulți decibeli și vocabular bogat) să treacă prin inelul îndreptarului LPF. Mai multă activitate aici, că fotbalul e profesie, avem dreptul la profesioniști, nu la mimarea acesteia.

Bogdan (395 comentarii)  •  6 mai 2018, 19:57

@Cristi. Nu e deloc asa. Cobform regulamentului Becali poate fi tras la raspundere si daca e numai suporter recunoscut al echipei. E de discutat cu privire la xenofobie. Sa zici ca nu vrei sa ia campionatul Romaniei o echipa *** nu e xenofobie. E doar o prostie si o aberatie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  6 mai 2018, 19:57

Articol penibil,scris de un pacalici care trambita pe-aici ca Mangia e ofertat de jiji,tocmai inaintea meciului Craiova-fcsb.. maestre,ai ajuns doar un jiji mai mic..sau un slugoi mai mare...

Andrei F (1607 comentarii)  •  6 mai 2018, 20:04

@ corneliu Pai data viitoare cand se bate 11m contra CFR sa se puna si un zid din jucatori si 3 portari ca oricum daca bate bine executantul lovitura de pedeapsa trebuie sa marcheze...Sportivitatea va lasa pe toti ?Si vad ca si marele jurnalist si nici comentatorii clujeni nu- si mai amintesc de transferul lui Costache de la Dinamo la CFR fix inaintea meciului direct! Desigur ca a castigat cine trebuia cu 2-0...Daca nu aveti memorie cautati informatiile de la Dinamo- CFR 0-2.Dupa ce se intampla la fiecare meci al CFR eu gasesc normal sa- i cer scuze lui Alibec si Budescu...Pai astia sunt mici copii la manifestarile de pe teren si de langa teren a clujenilor...Nu? Marele jurnalist care se lega si de lovituri libere acordate usor acum ne spune ca Regulamentul este in paranteze la o faza clara...

Nica fără frica (297 comentarii)  •  6 mai 2018, 20:14

Tataie în loc să scrii de comedia aia de penalty de ieri tu o iei razna cu Becali!!!! N am văzut în viata mea un jucător advers să fie la o jumătate de metru de executant!!! Numai la noi țara tuturor posibilităților negative!!!! Ăsta e circ nu campionat de fotbal!!!

Vivi (3 comentarii)  •  6 mai 2018, 20:19

Dacă ești arbitru bun la așa lovitura de la 11 m. in prelungiri , îi avertizezi clar pe jucători sa nu intre în careu,portarul pe linia portii. Și tu că central și tușier cu ochii pe careu....culmea...fundașul CFR. l-a ajuns pe craiovean și a respins când ăla o putea băga în ate...(și portarul era plecat din poarta)....sa alergi 10 m./sec.....tare baiatul

Nica fără frica (297 comentarii)  •  6 mai 2018, 20:21

Numai în România se judeca "omenește" și nu după legi și regulamente!!! Ce concepție bolșevica ai mai tataie!!!! Pentru asta e țara asta furată pt că infractorii sunt judecați omenește și nu după cum spune legea!!!! Hai dispari tataie că aberezi rău și te-ai făcut de râs!!!!

MZM (390 comentarii)  •  6 mai 2018, 20:21

Domnule Ioanitoaia, in ”Cazul valiza”, toti ziaristii, mai ales cei de la GSP, ati tinut-o langa, vreo 5 ani (pana ce Becali a fost condamnat!) ca premierea e mita, dar acum v-ati schimbat? SC Cotnari doar... ”s-a amestecat in batalia pentru titlu”?? Se amesteca, nu mituieste?! Brusc, nu mai e nimic penal? Curat murdar, ar zice Pristanda!

Mircea (663 comentarii)  •  6 mai 2018, 20:55

Alo, savantul nica fara frica, tu ai fi repetat lovitura de la 11 metri in atmosfera din Gruia cum remarca dl Ioanitoaia? Ce va mai place sa faceti pe moralistii cind nu e pielea voastra in joc...Trebuia repetat penaltiul pina cind reusea limbricul ala de brazilian sa dea gol direct. Eventual de 17 ori ca sa se simta bine trepadusii care tin cu fcsb...

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  6 mai 2018, 20:56

Nu am vazut sa scrie nimic slugoii de gluma de 11m a lui Calintaru,in prelungiri..pasa la Nita si alte 2p furate de fcsb.. unde erati atunci ? Oare cati "calintari"mai sunt in Liga1 ?

Radu (1 comentarii)  •  6 mai 2018, 21:03

Nu sunt de acord cu Ovidiu Ioanitoaia. Greseala arbitrului a costat-o pe Craiova un gol. Era evident ca Camora a impiedicat inscrierea golului printr-o infractiune. Eu as fi repetat lovitura de la 11 metri + cartonas galben la Camora. Nu e normal sa nu se respecte regulamentul la loviturile de penalty, mai ales cele ratate.

Doru (6 comentarii)  •  6 mai 2018, 21:03

Dle ioanitoaia (intentionat am scris cu "i" mic). Considerati comentariul meu ca fiind "copy/paste" dupa cel a lui Radu si, deci, mai cititi-l odata. Poate asa o sa intelegeti ceva din caracterul unui om caruia simtiti nevoia sa-i tot cereti scuze. Nu inchei insa cu "Sanatate!", ci cu "Scuze Becali!"

Vivi (3 comentarii)  •  6 mai 2018, 21:18

Ce legătură este între corectitudine si atmosfera (nu deosebita) ?MESERIA de arbitru..... Au bareme enorme vs.noi muritorii de rând....nu trebuie sa fii pro Steaua ,Craiova,Viitorul,etc....Nu ești ok.cand faci treabă pe jumate....E că și cum ajuți o bătrână sa urce în autobuz,dar in autobuzul greșit....

mal. (71 comentarii)  •  6 mai 2018, 21:29

Conform bătrânului și „înțeleptului” nea Ovi: dacă din 100 de oameni 99 fură, nu mai avem nici o problemă! Din cauza asta este România la coada lucrurilor... Vorba proverbului: „om bătrân și fără minte!”. Rușine!

IO (154 comentarii)  •  6 mai 2018, 21:58

Este pacat ca acesti jucatori au nevoie de prime speciale ca sa joace la capacitate maxima. In acelasi timp, nu ar trebui sa fie o problema sa premiezi echipa pt o victorie. Domnul Craciunescu si-a distrus orice fel de credibilitate in emisiunea tv ce a urmat meciului de la Cluj. A umblat pe langa subiect, s-a plans ca nu se respecta regula, etc, etc, siasta intr-o situatie foarte clara, REPETAREA LOVITURII. Regulamentul este foarte clar in acest sens. Nu exista dubiu.

Che Guevara (363 comentarii)  •  6 mai 2018, 22:32

1. Cand a fost scoasa la licitatie marca "Steaua" Gigi voia sa o cumpere pe nimic. SC Cotnari a licitat impotriva lui si a ridicat pretul marcii care, pana la urma, nu s-a mai vandut. Se pare ca oamenii de acolo chiar nu il suporta pe cioban. Poate au si motive. 2. Atat de mult l-ati laudat pe Ianis Hagi pana cand a facut accident cu masina. E clar ca nu e barbat adevarat ca nu a avut curajul sa isi recunoasca fapta. L-a scos pe un amic la inaintare. - Vrajeala - vorba lui Hagi cel batran. Oricum Ianis joaca la alibi acum. Cand il vezi pe teren ai impresia despre el ca e fachir. Zici ca merge pe cioburi. Pantaleo Corvino a avut dreptate sa nu il foloseasca si batranul Hagi s-a pacalit platind 2 milioane de Euro pe fiu-sau.

patrutreitrei (19 comentarii)  •  6 mai 2018, 22:40

Pro primo: Avram a greșit serios de 3 ori: 1, când l-a eliminat cu roșu direct pe Boli (nu a lovit cu intenție, fiind la rândul lui faultat de un craiovean, dovadă că la faza respectivă s-a dat lovitură liberă pentru Cluj). 2, când a dictat un penalti care n-a fost (e o contră pe minge, nimic altceva). 3, când n-a repetat penaltiul pentru intrarea lui Camora (și a altora) în careu. DAR, penaltiul trebuia repetat și în eventualitatea în care Gustavo înscria, pentru aceleași motive (mă îndoiesc că se mai făcea atâta tam-tam în acest caz). Pro secundo: Cotnari este unul dintre SPONSORII PRINCIPALI al ieșenilor (vezi pagina de internet al clubului, vezi inscripțiile de pe tricouri), oferă prime la fiecare meci din play-off (inclusiv meciurile cu clujenii, acolo aveau 10.000 euro la victorie). Știu că lucrați în businessul de ambalaj, dar nu mai debitați povești cu pești : ) E și undeva trist, că sunteți așa pro-Becali, pe față, făcând apologia unui infractor, pe când, prin definiția profesiei de jurnalist ar trebui să dați dovadă de echidistanță, obiectivitate și echilibru. Și vă mai mirați, rănit în orgoliu, când cineva dă definiția exactă a gazetei: hârtie de împachetat pești.

corneliu (18 comentarii)  •  6 mai 2018, 22:50

@andrei f- revin: dacă "olteanul" executa bine lovitura de la 11m acum nu aveați ce comenta. Nu pot ține cu CFR Cluj 1907 - pentru ca CRF înseamnă Căile Ferate Române denumire ce nu avea cum să fie la Cluj în Imperiul Austro-Ungar în 1907.

Lucian (2 comentarii)  •  6 mai 2018, 23:18

Trebuiesc facute cateva precizari. Cotnari, ofera prima meci de meci echipei din Iasi? Adica, e sponsorul traditional si la meciul acesta, cu suporteri mai multi, au marit prima de victorie? Nu as vedea ceva anormal. Isi fac reclama la un meci regina, unde ei pot avea o reclama / expunere de 1000% mai mare decat la un meci cu Viitorul. Daca sponsorizeaza doar la meciul acesta, cu o suma astronomica - eu zic ca e o rafuiala/o interventie CFR si, eu personal, nu mai cumpar in viata mea produsele lor si sper sa imi urmeze exemplul cat mai multi stelisti.

Vivi (3 comentarii)  •  6 mai 2018, 23:23

Daca marca ,regulamentul nu se aplica? S-au repetat astfel de lovituri.....dacă făcea ordine înainte,dacă era atent la careu(nu la gheata jucătorului) fluiera in momentul execuției...cred că ajunge...greșeală....CFR câștiga campionatul dar va fi blamata,Craiova pierde locul 3(probabil) Steaua o cârcă de bani(probabil)...de c e? Lașitate și slugărnicie...toate cele bune!

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  6 mai 2018, 23:40

Bre, "maestre"!Ia mai zi-o matale o dată p'aia când îi ceri matale scuze lu'Becali!!!Că's şi nostalgici ceauşişti p'aci!"Ca dumneata, bobocule, cuneva mai rar!"Te faci de râs,bre!Ce-i mai nasol este că nici nu-ți dai seama, iar ăştia mai tineri te lasă în durerea matale să o ții aşa...mațu-gaia!

Andrei F (1607 comentarii)  •  6 mai 2018, 23:44

@ corneliu ,,Olteanu,,executase suficient de bine! In conditii regulamentare era gol...Comora a suflat mingea care- i revenea lui Gustavo iar portarul era cazut...Desigur...si portarul parasise linia portii...dar ne mai luam din atat?

Basilio (11 comentarii)  •  6 mai 2018, 23:46

Titlu cu hagi , dar incepem cu becali, asa ca sa n-o lasam sa se raceasca! Aceste *** media au prins un nou suflu dupa ultima *** made in ICCJ. Nea ovi , fidel urii sale vis-a-vis de steaua , s-a simtit obligat sa bage si el un cutit in spate. Dincolo de manipulare, aceste articole se pot numi toate, vrajeala lui ovi. Pai cind acrasta echipa e incurajata explicit de prsemierul ungariei, ce sa faca bietii romani, sa aplaude? Paszkany luat clubul KVC 1907 , echipa ce a jucat in campionatul austro-ungar pina in ...1918, da, chiar anul UNIRII. Ulterior a lipit peste cfr... dar toti ungurii stiu ca pe dedesupt e una de-a lor. Acum, arbitrul a fost super rafinat, punindu-i pe cei de la craiova sa-si arate ticalosia...le-a dat penalty stiind ca se va rata. Camora a stat acolo doar ca sa para ca-i pe bune. Puteau sa fie toti in vestiar ca tot se rata. Dar hai sa vedem si presiunea pe adversarele celor doua rivale: pe iasi e continua de...cel putin o saptamina; pe orice afvetdara a stelei la fel; pe craiova, ca si pe orice adversara a kvc 1907, nici o presiune. Concluzia e simpla : sa cistige oricine, oricum numai steaua nu! In conditiile acestea si pt. Real madrid ar fi o problema sa iasa campioana.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alin (626 comentarii)  •  7 mai 2018, 0:13

Bargaoane, bravo baiete, bine ca ai reaparut pe strasse ca ne era la toti dor de un *** ca tine...De ce ai intarziat atat ca ne-ai privat de multe bucurii starnite de nemarginita ta prostie fudula? Fraiere, pe Becali il ia la misto acest text dar unul ca tine va pricepe lucrurile numai pe invers.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ducu (121 comentarii)  •  7 mai 2018, 0:20

Hai ca nici cu Arlauskis nu imi e rusine. Nici el nu a respectat regulamentul ca sa stea fix pe linia portii cu picioarele. A iesit un metru inaintea sutului. Dar in conditiile de pe stadion era foarte greuca arbitru sa repete un 11 metri acordat in minutele de prelungiri la 1-0. Hai sa fim oameni si sa intelegem cum ne invita nea Ovidiu, nu sa judecammecanic

Ilie (23 comentarii)  •  7 mai 2018, 0:27

Agitatia e inutila. Cu forcepsul dar FCSB a luat titlul. Nu a stralucit ea insa CFR si-a dat cu stangul in dreptul. Nu iei titlul daca dai in gol la patru meciuri si ratezi toate finalurile de meci. Dan Petrescu era campionul al meciurilor incheiate in minutul 90 fara prelungiri

Vioreatza (72 comentarii)  •  7 mai 2018, 2:24

Deleanu nu ofera o valiza de bani negri, pe furis, el ofera o prima care va fi inregistrata si impozitata, si mai presus de orice, de o maniera absolut legala, ca sa nu mai vorbim ca o face si in calitate de sponsor. Si valiza lui Becali ar fi fost la fel de legala daca ar fi fost declarata, impozitata.

sundance kid (205 comentarii)  •  7 mai 2018, 4:29

Citez .............."noul patron al echipei din Berceni, nepotul său, Vasile Geambazi". Buna asta . ...hahahaha !

Comentează