Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

N-a ciuruit pe nimeni!

Dacă succesul lui Burleanu nu m-a surprins, m-a șocat, oare numai pe mine?, diferența de 90 de voturi față de Lupescu.

Permalink to N-a ciuruit pe nimeni!
joi, 19 aprilie 2018, 4:00

Deși n-am vrut să câștige Burleanu, am avertizat în repetate rânduri, inclusiv marți seara la TVR 1, că el pornește favorit în alegeri. Prezenta mai multe avantaje față de contracandidați, între care și acela, cu pondere, că a deschis agenda electorală cu multe luni înaintea lui Lupescu, principalul adversar. În plus, a angajat în campanie întreg staff-ul federal numit de el.

Spre deosebire de Lupescu și de Pușcaș, Răzvănel a făcut campanie pe banii FRF, nu pe ai lui. N-a scos un sfanț din buzunar pentru transport, cazare, masă etc. Totul a intrat la protocol, s-a decontat în interes de serviciu. De pildă, intitulată Raport de joc, cărțulia de 137 de pagini dedicată mărețelor realizări din mandatul 2014-2018, folosită de Burleanu ca program electoral, a costat (conform contabilității FRF) 12.800 de euro. Aștept ca președintele să demonstreze că a achitat personal costurile de redactare și tipărire, dar sunt sigur că n-o va face.

Dacă succesul lui Burleanu nu m-a surprins, m-a șocat, oare numai pe mine?, diferența de 90 de voturi față de Lupescu. La o analiză amănunțită, nici ea n-ar fi trebuit însă să impresioneze, deoarece s-a datorat într-o proporție covârșitoare fotbalului feminin, celui de sală și diviziilor inferioare. Nu pretinde nimeni că, în ciuda lipsei de audiență, fotbalul fetelor și futsalul nu-s importante. Sunt, asemenea celui din Liga 3. Numai că niciodată nu se vor obține prin intermediul lor performanțe internaționale răsunătoare.

Acordându-le acestor segmente o atenție deosebită și arătându-le interes, Burleanu n-a făcut altceva decât să-și urmărească, în final să-și atingă, propriul interes. Dând Cezarului ce i se cuvine, a știut să se organizeze și să-și mobilizeze exemplar suporterii. Iată o comparație semnificativă: în 2014, din 224 membri cu drept de vot au participat la scrutin 171, iar în 2018 au votat 254 din 256!

Dacă sub domnia lui Răzvănel s-au desființat sau se chinuie prin ligile 3 și 4 echipe cu tradiție (Rapid, Petrolul, Jiul, Corvinul, Oțelul, Farul etc, etc), în schimb au apărut 32 de cluburi noi (256 minus 224), majoritatea de fete și de futsal. Ai căror reprezentanți au mers pe mâna celui care a oferit unităților respective numeroase facilități. În special, scutiri de taxe. Acestea și-au dat votul, am citit undeva, modestiei și bunului-simț. Într-adevăr, la 33 de ani, Burleanu conduce ultimul tip de Mercedes și locuiește în Pipera (gurile rele zic că într-un apartament de 170.000 de euro), asta în timp ce FRF îi plătește costumele de haine și, să nu râdeți, până și abonamentul la fitness! Da, curată modestie!

Altminteri, nu cred că apropierea de Dragnea și de Firea, adică de PSD, i-a tăiat craca de sub picioare lui Ionuț. Nu l-a împins în față, dar nici nu l-a încurcat foarte tare. Indiferent cine-ar fi fost de partea lui, Papa Francisc, Dalai Lama ori Obama, Lupescu tot ar fi pierdut. Concret, el s-a aventurat într-un război fără sorți de izbândă, căci zarurile fuseseră dinainte aruncate.

Plin de sine, arogant, Răzvănel a salutat propria-i victorie cu expresia „i-am ciuruit!”. E cazul să afle că se înșală amarnic dacă-și imaginează că i-a pus la pământ pe Lupescu și, odată cu acesta, pe cei din echipa lui. Pe Chivu, pe Răducioiu, pe Stelea, pe Andone, pe Dorinel, pe alți „tricolori”. Ba și pe Mircea Lucescu și pe Sir Alex Ferguson, toți monștri sacri care au scris pagini memorabile în istoria balonului rotund. Să nu se supere, dar pe lângă aceștia, el rămâne ce-a fost și e în fotbal. Un anonim, un neica nimeni.

Comentarii (200)Adaugă comentariu

Danny B (21 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 20:58

SPORTUL în speță FOTBALUL mai rămăsese cât de cât neatins de cancerul ce a cuprins ROMANIA de 28 de ani ! Aseară am avut răspunsul ... 28 de ani în care nu s-a schimbat nimic ... comunismul cu față umană a celui ce l-a numit ... funcționează perfect ! Aseară acest puști venit de nicăieri ... nici o legătură cu fotbalul ... le-a tras-o pe românește celor care în 94 ne-a scos în stradă la miez de noapte ... atunci când am crezut că ...

alexandru valeriu (38 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 21:00

Surprinde mesajul de felicitare venit din inima scumpului nostru Ardeal la victoria impotriva fotbalistilor romani din generatia de aur , ai caror nume si renume este cunoscut nu numai in tara mea si in multe tari ale lumii . La Boston sunt intrebat adesea de FOTBALISTII care au evoluat la C:M: din 1994 si nu despre jucatori de fotbal romani . Fara indoial nu Iont Lupescu ci mpopularul pesedist ca si alti lideri de partide aveau nevoie sa-si lipeasca imaginea de renumitii fotbalisti ,doar epigonul ales dorea sa fie sustinut de o semnatura . Iata continutul unei diversiuni abil construite de unele servicii si sustinuta de propaganda neagra . Dar tot de la Cluj Napoca a venit si va veni raspuunsul prin majoritatea cetatenilor -romani si maghiari ,care sustin si vor sustine neconditionat ,cu inflacarare, sportivii ce apara mandrul nostru tricolor ( ca in niciun alt municipiu din tara mea ) acum la centenarul UNIRII CELEI MARI dar si in vecii vecilor ! Valeriu .

emil (7 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 21:02

Daca Burleanu este un ,,neica nimeni'', tu, ,,maestre'', ce esti???... Ori , crezi ca daca ai o ,,suta'' de ani,poti sa-ti permiti sa insulti dupa bunul plac? Cu multi ani in urma erai un jurnalist respectat. Acum ai devenit un mos ranchiunos, un ,,neica nimeni''...

Horatiu (1 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 21:07

El ramane presedintele FRF. Iar acest tip de functie nu este a unui neica nimeni. Lucescu, Chivu si altii ar putea eventual sa-si dea cu parerea prin Ucraina. Turcia, Italia, pentru ca atunci cand au fost doriti, din pacate erau sub contract in Ucraina, Turcia, Italia. Dupa cum vedeti sunt partizanul salamului cu soia. Dar daca stam stramb si judecam drept, acesta-i adevarul. Una peste alta, cam toata "generatia de aur" este legata ombilical de fratii Giovani si Victor Becali. Si aceste legaturi inca se mai deconteaza.

koko (5 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 21:20

Daca ti-a iesit cu Daum, de data asta ai luat-o in freza Nea Ovidiule cu campania ta anti. Incepand cu Procesul Etapei ai distrus fotbalul impreuna cu toti *** pe care ii ridicai in slavi ca "patronii dau bani" (de fapt cand a fost nevoie sa dea bani au dat toti faliment sau au fugit in insolventa) si care acum deja se vedeau din nou la cascaval. Nu are prea multe realizari Burli ciuri, dar cred ca e mult mai bine decat un Lupescu mizer care era "scarbit" ca presa a dezvaluit cat a costat Arena Nationala (el era in FRF cu Sandu) si apoi a plecat din tara, asociat cu alte "bijuterii" de fosti fotbalisti (respect pentru ce au facut ca fotbalisti) si PSD. Si daca Burleanu nu are realizari, oare ce a mostenit de la cei care vroiau sa se intoarca acum, cumva? "Briliante", "regi" & co, dar nu FOTBALISTI!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Viorica Oberon (5 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 21:32

Bravo Ioanițoaia, văd că te porți exemplar când câștigă o competiție cel care nu ar fi fost alegerea lui matale. Știi să recunoști merite, să feliciți, etc. Ce să mai vorbim? Te comporți ca un om mare.

Dodel (3 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 21:40

Esti penibil, Ovidele! Ca de obicei.

Adu (70 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 21:47

Coruptia din fotbal e evidenta. O declara si azi cei care acuza ca se poate maslui campionatul. Stiu ei ca asa e in FRF si LPF de multi ani.

Cosmin (8 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 21:59

Nu sunt deloc un sustinator al lui Burleanu, am sperat sa castige in 2014, dar m-a dezamagit in mandatul lui..nu pot spune ca sunt un sustinator al vreunuia dintr candidati..unul mai breaz decat altul, fiecare cu petele lui...insa sunt profund dezamagit de acest articol domnule Ioanitoaia..jurnalistii trebuie sa fie echidistanti..sa relateze ceea ce s-a intamplat. Daca vreti sa va expuneti parerile personale si sa jigniti, denigrati...nu mai oferiti acces catre acest “blog” din pagina ziarului. Va promit ca este ultima oara cand mai citesc un articol scris de dumneavoastra. Urat, foarte urat..si trist..pentru ca aveam pretentii..

Hombre (93 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:04

Sponsorii au cam lasat balta federatia, la ce contra-performante am avut. Banii de Mercedes vin de la juniorii aia care joaca fotbal pe maindane prapadite. Aia 12800 de euro vin de la fetiscana aia care joaca si ea fotbal si care se chinuie sa scoata bani de la parinti. Da, de aici vin banii dumneavoastra.

gicapuia (38 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:10

Razvanel v-a tras-o ! Ca a folosit 15000de eur pentru campanie e un fleac pe linga ce si-au tras Sandu si Dragomir alaturi de toti finantatorii falimentari si puscariasi pe care i-au sustinut. Sper ca in urmatorii 4 ani sa invete din greseli . Si sa v-o mai traga inca odata. Ne-am saturat de progeniturile lui Mircea Sandu. Faptul ca acum nationala a ajuns u n fel de Lichstentain se datoreaza lui Sandu si clanul asa cum l-a numit Stoichita.Au distrus fotbalul romanesc pe termen nelimimtat. Nu e devina Burleanu si Daum. Sa fim seriosi. In locul lui Burlean v-as da un buget si v-as pasa responsabillitatea numirii selectionerului si daca nu veti avea rezultatate sa platiti voi banii cheltuiti. Sa vad daca va bagati.

dice (14 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:13

Minimalizati efectul negativ al aparitiei cu Dragnea si Firea. Nu mai zic de lansarea cu Sandu si Kassai. Nu era nevoie sa vina cu Papa sau Dalai Lama sa castige, ci DOAR cu Chivu, ceva sustinere de la Ferguson si cam atat. Poate si cu Stelea, Andone, Dorinel si doar putin cu Raducioiu. Deci nu cu PSD, nu cu Lucescu, in niciun caz cu Sandu sau Kassai. Desi Lucescu e clar cel mai bun antrenor roman, el e asociat cu manevrele, ceea ce inseamna o piatra de moara pentru candidat. Fotbalul feminin si futsal-ul sunt sporturi mai moderne, care pot avea legatura cu orice partid dar nu cu PSD. S-a dus cu Dragnea si Firea sa ceara votul de la liberali si oameni care ies in piata contra PSD... Lupescu merita sa fie Presedinte FRF, fara dubii, a fost o persoana echilibrata toata viata, insa cand apari cu Sandu, Dragnea, Firea...

Eugen (1 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:16

Ofticatilor . Tot va aud cu generatia de aur . Ce ati castigat voi ? Ce ? Prezenta la mondiale sau europene ? Pt asta ati primit o gramada de bani . Sincer ati gresit in perioada de campanie si chiar nu aveati nici o sansa . Ati mostenit de la Mircea Sandu tot ce este rau . Sa va invatati minte sa tineti cont si de cei mici . Pentru voi doar liga 1 conteaza si prezenta la un turneu final . Dar cei mici nu trebuie sa traiasca ? Ati aratat ca o echipa disperata care incearca sa scape de la retrogradare nimic mai mult . Ma intreb administrativ ce se putea invata de la Raducioiu Prunea Stelea Piturca Kassai . Ne-ai facut fripturisti ? Friptura asta nu costa 1800 lei kg cat costa carnea de vita dusa de firma domnului Lupescu pe vremuri la frf . Dar astea se uita sau ar vrea sa se uite . Dar unii nu uita . Asa ca pa SA NU VA VAD NICI PESTE 4 ANI .

Buhaschi Sorin (3 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:16

Burleanu este presedente FRF. Ioanitoaia este un neica nimeni!

Sadrainbow (35 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:17

Sunteti in situatie lui Mircea Badea si a lingailor de la A3, dupa alegerile prezidentiale din 2009.V ati chinuit degeaba 4 ani! Nu mor caii cand vor cainii - mare dreptate ati avut ieri...probabil ca si Burleanu a zis acelasi lucru.

Teo (36 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:21

@Dodel. Te intreb si pe tine ca si pe ceilalti contestatari aprigi ce nu e corect din acest articol. Minte maestrul Ioanitoaia sau ii deranjeaza adevarul pe fanii si angajatii lui Burleanu? Inclin spre raspunsul 2 care te pune in lumina proasta pe tine si pe ceilalti critici. In loc sa convingeti cu argumente voi raspundeti cu invective si va faceti astfel de ras.

yoz7777 (42 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:21

Spui nea 0vi si intelegi ce inseamna lipsa de fair play. Asta pentru ca tu ai fost competitorul indirect al lui razvanel, jurnalism oricum n-ai facut in perioada asta, ci campanie. Poate ai uitat ce inseamna fotbalul, 168-78, este echivalentul unui 9-1 pe teren. Tu acum dai vina pe arbitraj, pe teren, pe suporteri, pe soarta. Lasa-l nene pe Tolo si bucura-te de viata.

george (2 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:38

Cand am plecat din tara(1984)erai un journalist respectat.Sunt socat sa te vad cum te injura toata lumea,dar le dau dreptate.Cand te afiliezi cuBecali.Dragnea,antena3,popescu,dorinel,Prunea nu poti castiga.Ai devenit inutil,PENSIONAREA.

Valentin (44 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:43

O demisie de onoare se cuvine din funcția de Președinte a Gazetei Sporturilor. Chiar neinfluențați financiar de terțe grupuri și tot auzind și citind patru ani repetat că Burleanu e neavenit și cum ne-a scos Generația în stradă. Să spunem că a fost pentru rating, ar fi păcat să dispară primul și ultimul ziar de sport. Burleanu știe acum unde a greșit, deși pasul cu Daum a fost semnalul că FRF va fi curată. Inclusiv cu selectionarea jucătorilor lui Hagi, pe care-i vinde ca superstaruri, mulți fiind gloabe. Ciuruitul a venit pe fondul adrenalinei alegerilor, știe că a greșit, a recunoscut și că a fost greu. Sincer, mă bucur că am ratat calificarea la CM cu Daum, oricum o ratam. Că ne uităm unde joacă ai noștri și unde joacă ai lor. Mulțumim DNA. Fotbalului mic se dezvoltă, pentru toate celelalte există LPF. Scorul și războiul personal vă obligă la demisie. O să vă citim în continuare, zilele astea este chiar distractiv blogul.

Belisarius (29 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:46

urmaresc acest circ din Canada.. desteapta-te Romane.. NPC = nepotism, patronaj si coruptie..

Tudor (10 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 22:54

Senectutea asta.Scoate cele 54 de voturi și calculează. Îți dau abacul fiicei mele care e in clasa 1, ***? Sunt cam acri strugurii, băbăciune?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmo (237 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 23:06

Ești șocat de diferența, nea Ovi??? Mă umflă rasul. :))) Pai asta e imaginea și nivelul la care, în percepția opiniei publice, te afli dumneata și Mircea Sandu, mitica Dragomir, Porumboiu, clanul Becali, pinalti, Prunea, Borcea, și alții. Chiar credeați că dacă aveți prim-planul in mass-media , vorbiți și scrieți numai voi, mult, tare și prost, aveți apreciere pe măsură audienței??? Da, e șocant. Nu v-o fi ciuruit, da' v-i dat un bobârnac de abia îl puteți duce, și eu mă bucur pentru că îl meritați.

Gașca lu’mirciulică sandu (2 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 23:28

Ce tupeu ai să spui că marile echipe s-au desfiintat in mandatul lui Burleanu. Te mai dai si craiovean, ziarist de ***0

Marcel (23 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 23:28

Domnule Ioanitoaia, sa nu te superi ca-ti spun, in functiile de conducere nu ajung cei mai buni profesionisti din domeniul respectiv de activitate. Nicolae Iorga a fost un savant de renume international si totusi nu a condus deloc bine, cat timp a fost prim-ministru. Nu era nici o garantie ca Lupescu ar fi "salvat" fotbalul romanesc. Oameni din interiorul fenuomenului au tot lucrat la FRF si... am ajuns unde suntem. Stiu ca ii antipatizezi pe Daum (Doamne, cat ai scris despre omul asta... ) si pe seful FRF dar nici ei si nici altii ( mai vechi sau mai noi in fotbal) nu puteau sa recontruiasca fotbalul romanesc si loturile nationale in numai 1-2 ani, cat a fost Daum selectioner. Vorba lui Hagi, avem nevoie de un program pe termen mediu si lung iar primele rezultate vor aparea dupa 5-8 ani de la inceputul programului. Cred ca l-am citat exact pe cel care este, cu adevarat, cel mai profesionist om din fotbalul romanesc.

Marulis (16 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 23:28

@Tudor. *** care esti tu ***, 54 dintr-o parte trecuti in cealalta inseamna 104, ce zici de calculul asta????Si ce amestec au avut fratii Becali, Stefan si Borcea cu alegerile astea???? Zero dar unora tip Cosmo le place sa se dea rotunzi desi au capete patrate. .

Dan Radulescu (1 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 23:37

asa nea Ovi, deci din cauza neisparavitului de Burleanu au disparut sau se zbat in liga a 4a Rapid, Corvinul, Otelul etc ? Serios ?

Comanaru (2 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 23:44

Da interesant dar daca ne uitam bine "generația de aur" dupa ce s-au retras au facut numai dezastre sau in cazul lui chivu concediu luuuuunng. Adică popescu pe ce a pus mâna a distrus, stelea reclame la tv, raducioiu nimic, dorinel camion cu otelul dar pe blat, prunea nu mai zic oaia neagra etc... doar hagi care intr-adevar a riscat banii lui si muncește restul numai la ciupit si combinat. In concluzie poate Burleanu este răul mai mic in comparatie cu restul crescuți de giovanni becali, mircea sandu & co. Nu credeti???

Gabriel (1 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 23:44

Nea Ovi, imi pare rau sa-ti transmit ca ai devenit penibil. Sper sa iesi la pensie cat mai repede. Ocupi aiurea loc pe site si in ziar. Daca m-ai facut sa ma loghez si sa postez aici inseamna ca ai intrecut de mult masura. Nu faci decat sa scrii despre Burleanu. si cat de rau e el. Chiar sunt curios cu ce ti-a gresit de esti atat de ranchiunos.

IO (154 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 23:49

Realitatea. Trebuie sa mai tinem cont si de ea. Se pare ca Burlescu a stiut sa-si faca prieteni in actualele conduceri de cluburi si inamici in afara fotbalului. Pt mine, Burlescu asta, ramane un individ dezgustator. Atat de dezgustator incat l-as putea folosi pe post de vomitiv, dar, repet ce spuneam ieri, nici Lupescu nu ar fi fost vreo varaianta prea buna.

Che Guevara (363 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 0:14

Cel mai scarbos club de fotbal romanesc ramane Dinamo Bucuresti. Intai au scris adeziune pt Burleanu-ca la comunisti. Dupa aia s-au dat cu Lupescu cand l-au vazut defiland cu Dragnea si Firea. Iar acum au gasit scuza cu "presiunea suporterilor" ca sa zica ca ei au votat, de fapt, Burleanu. Cum asa? 75% din echipa lui Lupescu erau dinamovisti. Oameni fara onoare, niste lingai-profitori. Rusinea Romaniei!

Lucian (7 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 0:16

Ohoho, d-le Ioanitoaia! Acest anonim e f.cunoscut printre anonimi. Anonimi de la care pleaca totul - si Lupescu, si Hagi si multi altii au pornit la drum calauziti initial de niste anonimi. Fotbalul nu inseamna doar Liga 1, doar FCSB, Dinamo etc, doar Hagi, Lupescu, Lucescu... Fara anonimi n-ar fi existat nici ei.

Cristian (82 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 0:37

Este prima oara cand zambesc la un articol veninos al dl Ovidiu Ioanitoaia. Ce pot sa spun, este asa dulce victoria :) Şi cel putin, timp de 2-3 de ani, poate sa scrie dl Ioanitoaia articole veninoase zilnic, ma împac cu gândul cu cei 4 ani de mandat abia au început <3 <3

gica (73 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 0:49

Ziaristii sportivi sunt ca si fotbalistii Romani,doar aere si "freze". Meserie mai pe la apus de soare. Imi pun mereu intrebarea de ce sunt jurnalistii sportivi asa de slabi ca doar nu trebuie sa alerge pt. conditie fizica,nu trebuie sa centreze si tot ei sa dea cu capul.Pe acesti ziaristi trebuie doar sa-i duca Capul si asta nu se intimpla mai deloc. Daca in afara de Stucan mai este unu pe la GSP care sa merite numele de ziarist,va rog sa ma anuntati.

Gabi (3 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 1:38

Ma doare capul cand vad cat se vorbeste despre tanarul politruc Burleanu. Dar logica dlui Ioanitoaia (mai degraba lipsa logicii) cred ca e si mai iritanta. La varsta si experienta dvs cred ca ati fi putut mai multe. De ex. Pe jpost e o rubrica Israels-70th-anniversary. Aici, pe langa traditie si patriotism, se abordeaza ,in niste clipuri de 4 min, si subiecte legate de viitor : The future of employment in Israel, THE FUTURE OF THE FAMILY IN ISRAEL,big data, etc. La noi, subiectele legate de centenar se invart doar in jurul trecutului si al unui patriotism rasuflat. Oare tocmai pt ca nu avem nici un proiect la nivel tara? Doar magica unire cu Basarabia? Dle Ioanitoaia, cred ca ati fi putut face ceva mai mult pt viitor, in loc sa purtati campanii impotriva politrucului. Putina imaginatie, va rog.

eugen iustin (11 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 2:09

Felicitari, Burleanu!

ilie slavei (3 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 2:10

esti cel mai tare lingaii si falsi au dus sportul in groapa eu am fost in echipa lumi miam dat ultima picatura de energie ca noi sa castigam pentru romania astia se cred destepti si nu stiiu ce inseamna sa joci pentru romania nu au plans la ridicarea stagului nostru habar nu au cate sacrificii noi am facutnumai ca sa castigam si vin ei care se jucau incurtea scoli sa ne invete sport de performanta faceti o asociactie pentu ei si alta care aduce bani pentu cei care muncesc si atunci o sa castige cine e mai bun nu unul care habar nu are e ca base vam curuit poate pantaloni sai sau a lui base ca tot ereau apropiatieu unul nu am avut de aface cu flota romaniei cand presedintele nu atinge o performanta pusa de comisii sa plece este corect

seft (3 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 2:31

....,a sarit HAITA pe Dvs,DOMNULE...,bineinteles ca haita impostorului si a imposturii..,c-asai la noi...!

sundance kid (205 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 2:36

Sa dam " CEZARULUI ce e al CEZARULUI " adica futsal-ului respectiv fotbalului feminin care au umilit fotbalisti conscrati care au luptat pentru tricolor ca nimeni altii !

Marcel (80 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 2:47

Toti cei care-l urasc pe Burleanu sint *** dominati doar de o aversiune generata de INTERESE ABSOLUT PERSONALE cum ar fi INTERZICEREA de catre actualul sef al FRF a ACCESULUI tuturor *** IN AVIONUL SI HOTELUL ECHIPEI NATIONALE... Nu-i asa ca am dreptate dl Ioanitoaia ???... Apropos, dece nu a candidat "PRETENU" dv. "poliglodul" Gica Popescu ?... Intotdeauna am stiut ca sinteti un om de bun simtz si cu un caracter alessssss.... HAAAAAAAA.....HA, HA, HA,.... HAAAAAAAA,... HA, HA, HA,....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gheorghe vaslui (3 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 2:50

Ioanitoaia, te-a ciuruit Ciurly-Burly in cel mai oribil mod. Te-a facut franjuri, ti-***. Bravo lui, baiat destept. Stii ce face el acum? E pe malul lacului Snagov impreuna cu echipa si elaboreaza planul cum sa te faca disparut din mass-media. E in stare *** sa-ti plateasca el pensia.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sir Douglas (2 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 3:01

*** are insomnii..il macina.Comunismul a trecut si el tot neadaptat.Il ataca cu passion pe Burleanu de ani.Pai *** ule..Burleanu le a dat clasa la toti prin profesionalism si necompromisuri cu epave si smecherii dambovitene sau becaliene.Ca a facut greseli..? E tanar..invata..dar are ceva ce voi n ati avut niciodata..coloana si caracter. Fa si un infarct daca tot tii ura n tine.. PS Esti cel mai slab scriitor la ziar de dupa 90..Fara niciun dubiu

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod (72 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 3:02

@eugen....tu sa te inveti minte sa rămâi cu Trasnea de la Buzau... Cu el iti doresc sa rămâi iar valorile românești sa se bucure de viață traind in afara țării, iar tu sa rămâi mic si frustat toata viața laolalta cu cei mici ca tine... Ferguson, Lucescu sunt prea neimportanti pentru ce puteti voi, astia mici su frustrați... Va doresc sa va ganditi toata viata la,, tradatorii de tara,, care castiga bani pt famillile lor in afara țării...!!!!... Voi cu Trasnea înainte...!!!!

Crisan (6 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 3:14

Neica Nimeni v a traso Lui Mircea Sandu nu I ai tinut cont de cheltuieli ca poate era baiat bun si cu mata din cind in cind Tinei socoteala lui Razvan , il doare drept acolo de parerile si Articolele matale Sincere sa fiu singurul lucru care ma face sa ci le citesc este sa vad Ce cimpi Mai bati ca jurnalism de mult Nu mai vad .

ilie slavei (3 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 3:29

sigur ca au castigat amatori erea si normal sefu ia de la bani de la performanta si da la aia care voteaza daca si el este afon de performanta ca lipi ca toti dr acolo cate meciuri pentru romania aub evoluat pitpalaci poate in tribuna dar stiiu bine sa ....e voturisi se mai si cred destepti copii luatile liga de unde viin bani si vor muri pe mana lar ca de televizat si sponzorizat nu face nimeni f.aditional nici aici in germania campioana mondiala nu vine multa lume la f.f.si mai alas la ce se juca burleanu fura si ei de la dundersliga dar au bun simt copii lasatii sa televizeze fuszal si liga femenina faceti o liga a vostra si cand mor atunci o so curatati fotbalul sa joace in liga campionilor avantul gaiesti si burleanu sa ia cinspe mii de eurici sai conduca la stadion ca este doar finala cupei campionilor voi luativa un timp pe amicale de la tv si fiiti uniti impartiiti corect ca daca nu va veti certa copii buni tot voi ii vindet si vucatori tot voii sa mearga la aiud ca este derbi el ori cum nu intelege rade un pic si da telefoane poate il scoate cineva dar si aia se satura *** de aia care ciuruiesc ce zici nea base prietenul fidel nu am tend politic vrean doar sarelevez faptul ca neau prostit mai mult ca inpuscatul astia ne inseala si vor sa ii si slavim paridul ceausesu romania federatia burlanu romania suna cam la fel ce am facut eu nu se vasterge niciodate din istoria omeniri ce faceti voi este furtul sportului pentu care noi am luptat stiu ca va doare inpartea dorsala acum mai putim ca vati obisnuit si unora chiar le place doar e democratie hai buli o sa joci fund..as la nationala margrm la mondiale cand vrei tu niciodata

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 4:25

Aveti dreptate intr-un sens: N-a ciuruit pe nimeni. Dupa cum au aratat si voturile, Lupescu a fost un panou de hirtie cu o tinta desenata pe el ca aceea pe care se antreneaza politisti americani din filme.... Nu era o tinta adevarata pe care sa o ciurui si apoi sa deschizi sampania. Si femeia de servici din FRF il devansa.Un fotbalist mediocru dupa parerea mea. Nu stiu citi straini ii stiau numele atunci cind juca. Apropo un fotbalist de top e Salah pe care-l stie tot mapamondul la 25 de ani. SI Paolo Dybala la 23...Si un manager si mai medicru. Pai era bun la FRF ca sa-i dea lui nevasta-sa contracte de catering sau transport. Sa o"bage in faliment" pe biata femeie numai FRF sa iasa in avantaj....

Satulul (6 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 5:50

*** bătrân!Obsedat si obositor!Duùuuu-teeeeeeee!!!!

Red77 (7 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 5:51

Ce chestie interesanta. Cate comentarii de pe conturi noi apărute acum în campanie sunt? Marea majoritate sunt nickuri noi au câteva comentarii și vor dispărea când se va duce efectul campaniei . Și toate dar absolut toate îl lauda pe burleanu.

Dan (8 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 5:57

Inainte de a va ofusca atat de vehement vis-a-vis de rezultatele alegerilor si castigatorul incontestabil al acestora ar fi bine sa va reamintiti o teorie veche privind valoarea si ierarhizarea acesteia. "În orice ierarhie, fiecare individ are tendința de a urca până la nivelul său maxim de incompetență."(Principiul lui Peter). Prin urmare, daca ai fost competent la cel mai inalt nivel ca fotbalist, antrenor sau manager de echipa, nu inseamna ca pe cale de consecinta vei performa ca presedinte de federatie. Burleanu a dovedit ca stie foarte bine "ograda" in care a lucrat patru ani, si-a format un colectiv de colaboratori competenti si mai ales eficienti care au dezvoltat fotbalul in zone "aride" pana nu demult, zone de care altii fac misto astazi. Eu cred ca presa ar trebui sa lase deoparte nostalgiile si prejudecatile si sa incerce sa-l sprijine in finalizarea proiectelor sale.Fotbalul profesionist nu trebuie sa constituie o prioritate a FRF, de el ocupandu-se LPF si actionarii din domeniu, treaba federatiei fiind aceea de a crea cadrul normativ si organizational de desfasurare a competitiilor. Credeti ca pe Lupescu l-ar fi interesat fotbalul satesc sau terenurile din mediul rural unde copii pot practica sport in general? Eu cred ca nu. Asteptarile dar mai ales reactiile unora dupa aflarea rezultatului alegerilor, mi-au aratat ca in spatele sau se aflau oameni de teapa lui Becali si banii acestora, avizi de castig financiar si mai ales capital politic pentru care un rand de echipament si doua mingi pentru copii sunt lucruri prea marunte sa merite atentie. Mai reflectati si lasati-o mai moale cu "generatia de aur" care oricum s-a nascut din Daciada si nu din banii capitalismului dambovitean. Conform site-ului www.fifa.com, in 2016 numărul jucătorilor de fotbal înregistrați oficial în România, adică legitimați, era de 108.620, locul 48 în lume după țări precum Bangladesh, Senegal, Myanmar sau chiar Ungaria!!! Alta intrebare?

adi (97 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 6:37

Alo, nu il mai aparati voi pe *** asta ca Ioanitoaia are dreptate. Burleanu a inlocuit mafia lui Sandu si Dragomir cu una specializata de servicii si mai acaparatoare. Care produce bani multi pentru cei din sistem. Fotbalul a scapat de dracu si a dat peste tasu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ioan Sperling (3 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 6:57

Ca la noi la nimenea! În lume, acel care conduce, o dată nu o să fie reales, dacă pe el capul nu îl duce, sau nu aduce vreun progres. Ba dimpotrivă în România, tocmai acesta-i sigur reales! căci nu contează vrednicia, sau că a codus înspre regres! De aceea e la noi cum este; o țară sumbră fără viitor! În care altfel ca în poveste, Feții Frumoși, nu zmeii, mor! 19.0i4.2018

Comentează