Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Culmea tupeului

În vreme ce Ionuț Lupescu caută soluții pentru revigorarea fotbalului, impresie lăsată luni seara la Europa FM, actualul președinte al FRF dă senzația că e mai puțin preocupat să asigure viitorul activității pe care o păstorește și mai mult să blocheze drumul principalului adversar către urne.

Permalink to Culmea tupeului
miercuri, 21 martie 2018, 3:30

Deși se bate cu pumnii în piept că va obține fluierând încă un mandat, Răzvan Burleanu se comportă ca unul căruia îi e teamă de concurență. Care simte că-i fuge pământul de sub picioare.

Nu i-a reușit în tentativa de a modifica Regulamentul astfel încât Kaiserul să nu-și poate depune dosarul deoarece n-a activat în ultimii 2 ani din 5 în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB, restricție cu țintă precisă, cu dedicație, întrucât Lupescu a lucrat la UEFA, adică la un nivel superior, din 2011 în 2017, dar nu la FRF. O dovadă că Burleanu e demagog constă și în aceea că, dacă Mircea Sandu ar fi introdus clauza respectivă, pasămite cerută de FIFA, Burleanu însuși n-ar fi primit dreptul să participe la alegerile pe care le-a câștigat în 2014! Atât că, sesizând lipsa de logică și de măsură a propunerii, MTS a refuzat să avizeze modificarea. Ca atare, cum speța a ajuns în instanță, restricția nu va conta la scrutinul din 18 aprilie.

Mai nou, Burleanu încearcă și pe altă cale să împiedice candidatura lui Lupescu. După ce, pe blog-ul personal, a făcut (se amăgește el) unele dezvăluiri incendiare privind pretinse nereguli comise de Kaiser în perioada în care a activat ca oficial federal, Burleanu a inclus pe agenda Comitetului Executiv de joi, 22 martie, o informare despre „contractele comerciale încheiate de FRF și societăți comerciale deținute de domnul Ioan Angelo Lupescu sau membri ai familiei sale în timpul când acesta deținea funcția de director general al FRF”.

Vorbim despre faptul că Lupescu a externalizat marketingul către firma unei cunoștințe, demers în urma căruia încasările s-au mărit, n-au scăzut. Bizar e că pe parcursul a 4 ani Burleanu n-a discutat niciodată această problemă, s-a găsit s-o ridice în ajunul alegerilor!

Am mai spus-o și o repet, rareori am văzut un individ care să aibă tupeul fără limite, nemărginit, al celui botezat de Răzvan Boanchiș, ironic, Ciurli Burli. Cum să ataci că Ionuț Lupescu n-a organizat licitație pentru cedarea marketingului către societatea lui Cristi Iancu, când tu însuți ai prelungit fără licitație contractul cu IRES, ai încredințat direct efectuarea cantonamentului „naționalei” din Antalya 2016 unei firme private, pentru ca în același mod, iarăși fără licitație, să înlocuiești furnizorul de echipament Adidas cu Joma, franciza unuia cu care ai colaborat strâns la minifotbal?! Practic, tu și adversarul tău procedați la fel, dar numai ce face el e amendabil, eventual ilegal, ce faci tu e în regulă!

Despre incompetența administrației Burleanu pledează, între alte elemente, falimentul așa-ziselor Centre de Excelență, megaproiect asumat cu tobe și trâmbițe de Ciurli Burli și lăutarii lui, prilej de fală, de mândrie. S-au promis 8 astfel de unități, s-au inaugurat 3 (Timișoara, Tg. Mureș, Deva) și era în pregătire a 4-a la Buzău, însă există posibilitatea ca, la propunerea conducerii, toate să fie închise în Adunarea Generală din 18 aprilie!

Dincolo de amănuntul că echipele acestor centre, care n-au primit CIS, au evoluat fraudulos în campionat, s-a produs o pagubă estimată la circa două milioane de euro, gaură mare!

Pentru ea nu răspunde nimeni, e o pierdere planificată sau o punem și p-asta în cârca lui Lupescu?!

Comentarii (113)Adaugă comentariu

romeo (1 comentarii)  •  21 martie 2018, 19:33

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

geana (5 comentarii)  •  21 martie 2018, 19:48

Un *** ai fost si un *** vei muri ! ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan (8 comentarii)  •  21 martie 2018, 20:08

Ionut cu adidas iar ciurli cu *** ,pardon ..joma

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

itu52 (239 comentarii)  •  21 martie 2018, 20:09

Eu propun așa-ntr-o doară,/ Să vină în mare grabă,/ Din pădurea tutelară(MTS),/ Vrăbiuța cea sprințară./ Nu se știe ea cu sportul,/ E ca Burli cu înotul./ Să vadă cu nerăbdare/Sifoanele din dotare./ Câte-s sparte, cîte late/ Câte nu au fost spălate,/ Dac-au plasă protejoare/ Sau dispuse la plonjare. Dacă scorul o incurcă, /Să nu ne mai dea de furcă/ S- anunțe cu mare pompă/ *** (n-am găsit altă rimă).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vrem rezultate! (1 comentarii)  •  21 martie 2018, 20:12

Un nene, care impreuna cu o camarila de incompetenti si aplaudaci au ingropat fotbalul romanesc se preocupa subit si inexplicabil de cheltuirea unor sume care nu reprezinta nici macar 0,1% din cat sparg ei intr-o luna nefacand nimic! O bataie de joc! O rusine!

Andrei (10 comentarii)  •  21 martie 2018, 20:20

bine, bre tatae, doar imbatranesti urat. asa e bun comentariul? si e atat de evident ca esti partizan incat cazi in decrepitudine.

Andrei (10 comentarii)  •  21 martie 2018, 20:21

iar voi, stimata redactie, ramane cum am stabilit... :)) *** sunteti bai nene, in prostia voastra nu va dati seama ca *** *** ***, nu faceti decat sa obtineti efectul invers. *** :)))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cita (2118 comentarii)  •  21 martie 2018, 20:26

Concurența e acerbă pe locul de președinte. E rost de bani mulți pentru fiecare gașcă, majoritar din afaceri "pe lângă " decât din salarii si bonusuri. Doresc succes gastii în competiție cu actuala aflată la putere, pentru că aceștia din urmă imi sunt antipatici și nu pot scăpa de sentiment neam!

ManX (119 comentarii)  •  21 martie 2018, 20:52

@Cristi. Dezvolta......

Aurel Cormiz (15 comentarii)  •  21 martie 2018, 21:04

Din pacate pentru dumneata si ceilalti susținători ai lui Lupescu,acesta nu trece sticla.Vorbeste greoi inconsistent si ,d împiedicat.Cu multă răbdare il poti urmari cateva minute.Facand abstractie de furaciunile rușinoase motivate penibil daca va castiga veti vedea ca e o pălărie prea mare pentru el.Oare ve scoala are? Cormiz utilzator

Vasile berean (1 comentarii)  •  21 martie 2018, 21:07

Incepand cu 1990 si pana in 2014 la conducerea FRF au fost doar oameni de fotbal si sa vazut ce au realizat. Sa ne amintim in 1990 Steaua printre liderele ligii campionilor,Dinamo si Craiova pe aproape ca valoare un campionat intern competitiv pt.ca de aici sau nascut aceste echipe,echipa nationala intre primele in lume cu rezultate foarte bune.! De aici a preluat mircea sandu si dt.dragomir fotbalul si unde lau lasat judecati dvs.si erau cum se spune oameni de fotbal.! Asa ca e de judecat bine si dupa aia de luat o hotarare daca dorim progres.

Cristian (34 comentarii)  •  21 martie 2018, 21:26

*** "***", nea Ovi! Îmbătrânești tare urât! Cât despre deontologie...ai pierdut-o de mult, domnule Ioanițoaia!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion Gheorghe (9 comentarii)  •  21 martie 2018, 21:53

Doamne scapa-ne de Burleanu ! Nu pot pricepe cum un individ asa de incompetent a fost ales Presedintele FRF ! Mi-e scarba de ceiace face ca sa se mentina in functie. Singura explicatie este ca ii este frica ca se vor descoperi afaceri oneroase care sa-l duc la multi ani puscarie.

dan (2 comentarii)  •  21 martie 2018, 22:14

cine *** e razvan boankis? sincer

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vlad (309 comentarii)  •  21 martie 2018, 22:23

Nu mai comentati partizan ca Dl Ioanitoaia are dreptate. Burleanu asta l-a repudiat pe Nasul dar face mai rau ca el. S-a inconjurat de o gasca de julitori si a insfacat 90 000 de euroi din calificarea la Euro la care a avut o contributie egala cu zero. O smecherie cu ghivent.

gintonic (44 comentarii)  •  21 martie 2018, 22:26

Felicitări pentru articol ! Foarte "la obiect" !

Vlad (309 comentarii)  •  21 martie 2018, 22:27

@Cristian. Deontologia nu e incalcata sub nici un aspect in acest articol deci vorbesti prostii mari cit casa. Posibil ca habar nu ai ce inseamna acest termen. Articol excelent. Felicitari.

paul.o (1 comentarii)  •  21 martie 2018, 22:51

Stimate dle. Ioanitoaia. Din pacate acum la 73 ani ati revenit la fel de partinic ca pe vremea cand activati la "Flacara" sub conducerea lui Adrian Paunescu. Acum ati devenit patimas si prin acest articol interveniti activ in campania electorala ( nu cea din SUA) la conducerea FRF. Vina nu este a dumneavoastra insa GSP , daca are pretentii de a fi un ziar serios , ar trebui ca inainte de a publica parerile unui pensionar celebru sa analizeze daca articolul este echidistant si deci publicabil sau doar o razbunare patimasa. Din pacate , se pare ca nimeni de la GSP nu are suficiente " cojones" ca sa va refuze publicarea unor pareri care sunt partinice; aici m-as referi macar la faptul ca nationala U 19 tocmai a invins Serbia cu 4-0 ceea ce generatiile crescute de Mircea Sandu nici macar nu ar fi visat vreodata.

koko (5 comentarii)  •  21 martie 2018, 22:58

Nea Ovidiule, cu Daum ne-ai convins. Nu ti-a placut, l-ai dat afara. Acum ti-o fi mai bine cu "fostii" (poate asta explica si "actiunea Daum"). Esti prea evident! Mai subtil si tu... Ca Burleanu a dezamagit, corect. Ca s-a inconjurat si el de cine nu trebuie, corect. Poate ar trebui sa ne aducem aminte insa si cat deranj a provocat "oamenilor de fotbal" care, firesc, i-au pus doar contre. Dar Lupescu o fi corect? Imi aduc aminte cata suparare pe el cand gazeta facea calcule cat a costat Arena Nationala. Cred ca l-as putea cita "Nu meritati sa aveti asa ceva! Ce daca au fost multi bani? Ce va intereseaza cat a costat si cum s-au cheltuit banii? ". Pai daca atunci..., dar in viitor?

Cristi (39 comentarii)  •  21 martie 2018, 23:01

ManX, foloseste mereu forma verbului a placea, nu a place.

Radu (17 comentarii)  •  21 martie 2018, 23:17

Sunt multe m8zerii de oameni pe aici,care isi lasa parerea..Sunt f.multi prieteni de,imlui Andrei Vochin,Tolontan,plus cei care mananca o paine de pe urma actualei conduceri FRF....PSD,isti,ce mai!...

Mirel (153 comentarii)  •  21 martie 2018, 23:35

In articol pe care il subscriu in totalitate. Burleanu a vorbit mult si nu a facut nimic. Doar a bagat la caraiman pentru el si acolitii lui.

Pustii (12 comentarii)  •  21 martie 2018, 23:42

Nea ovi, Romania-Serbia 4-0... restul e bloggareala la batranete

Cataiasi (15 comentarii)  •  21 martie 2018, 23:46

Te citesc de cind ma stiu, nea' Ovi! Si-mi pare rau sa constat ca, in ultima vreme, derapezi. Rau. Nu-s fan Burleanu, dar... ce zice si argumenteaza acolo, pe blog, e grav. C-o face tardiv, cind interesul i-o cere, e drept. Dar ma tem ca nu vedem padurea, din cauza copacilor. Lupescu e din acelasi aluat cu Sandu, Albu & comp. si fotbalul nostru nu mai are nevoie de hoti. Suna trist, dar prefer un mascarici unui tilhar!

Nick (275 comentarii)  •  21 martie 2018, 23:48

@paul.o. Uite altul care isi incearca puterea de convingere pentru prima data si sare cu devotament in apararea lui Burleanu. Incepe cu o chestie fumata, aia cu pensionar celebru, si continua pe aceeasi linie batuta de fanii lui Burleanu. Ca dl Ioanitoaia ar trebui cenzurat de gsp pentru ca e anti Burleanu si nu stie ce scrie ori o face din interes. Refren fals deoarece dreptul la opinie inca nu s-a interzis Iar paul.o nu are patalama ca stapaneste adevarul absolut. A mai scris careva aici ca toata cheia problemei consta in masura in care acuzele rostite de dlIoanitoaia au o baza reala sau una inventata. In cazul mai mult decat probabil ca dl Ioanitoaia poate demonstra ce sustine atunci ar trebui ca paul.o si colegii lui de opinie sa isi retraga cuvintele si sa se recunoasca invinsi.

Andrei (276 comentarii)  •  22 martie 2018, 0:31

Burleanu e politruc si parvenit. Normal ca trebuie sa plece. Ioanitoaia are dreptate. Nu sunt asa convins ca Lupescu va fi mai bun, iar felul in care Ioanitoaia il demonizeaza pe Burleanu e inselator. La fel nu inteleg de ce Ioanitoaia nu a fost la fel de vigilent si pe vremea lui Sandu pe care il critica rar si doar cu manusi cel putin pana la episodul Craiova, desi Sandu facea nereguli la fel de mari, iar Ioanitoaia stia foarte bine. Problema nu e ca Ioanitoaia nu ar avea dreptate pe subiectul Burleanu, insa e un dinozaur caruia ii lipseste credibilitatea din cauza trecutului duplicitar si partizan. E plin de caini credinciosi de-ai Maestrului care sar pe aici imediat cum apare o postare critica. D-astia cu sute de postari stereotipe de genul "Ioanitoaia e destept, tu esti prost". Nu ma intereseaza reactia voastra asa ca abtineti-va. Multumesc anticipat.

Rokeno (5 comentarii)  •  22 martie 2018, 1:13

Am o curiozitate.....se poate verifica de ce campioanele României din ultimi ani ( mai.puțin Viitorul și Steaua ).....dupa ce câștigau campionatul....treceau la echipament joma...sa fie o coincidenta ?

motanul incaltat (603 comentarii)  •  22 martie 2018, 1:37

In 90 marii comunisti o dadeau cu zicala ca se caute Ratiu ca presedinte ca doar n-a stat cu noi sa manince salam cu soia. Cu toate ca era fff roman numai ca traise 50 de ani in Anglia-mult peste Oltenita lui Iliescu. Acum aceeasi comunisti s-au schimbat ;Pai stai domne ca activitatea lui Lupescu la UEFA care e peste orice AJF penibil de Romania e un plus. Pe scurt -daca oameni in ghilimele ca Dragomir si multi altii-se cunosc ei- voteaza cu Lupescu eu nu pot fi de aceeasi baricada. Nu poti sa gindesti la fel ca securisto-militienii din sfera fotbalului.

ciuri (3 comentarii)  •  22 martie 2018, 1:50

Maestre, tu ai desfiintat cooperativa pe cand erai la sr. Singur. Acum vrei iar pe nasu, clanul becali, popescu (pe care-l speli de-i iei culoarea). Macar sprijina-l pe puscas, poate vine cu oameni mai de doamne-ajuta. Ailalti doi sunt otrava.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  22 martie 2018, 2:06

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sundance kid (205 comentarii)  •  22 martie 2018, 5:00

Aurel Cormiz Bai Aurica fara frica nu sunt fanul nimanui pentru ca eu cred ca ar trebui sa fim in Capitalism si in Capitalism fara bani e un fel de hei rupism dar Ionut a crescut intr-un mediu pe care copilaria ta nici nu la visat ! Gradinita germana, scoala germana, liceul german .

Balaceanca (106 comentarii)  •  22 martie 2018, 8:33

M^A.H.ALA fara numar fara numar. Vrejeala de ochii fraierilor. Dar culmea cum a mai zis cineva, ca sa vina un Lupescu intr-o astfel de TROACA, mafia la platit milioane de bani negrii, ceea ce a putut sa renunte la un Job SUPER CALDUT la UEFA! Asta bate si la ochiul curcilor din Siberia! Sunteti penali rau. In primul rand daca vreti sa aveti credibilitate cu un Lupescu, Clovnescu, Mascaricescu, Papusarescu, etc... trebuie sa declarati ca din prima zi veti dezafilia Cluburile cu Acte False. In rest, multe succesuri!!!! LMAO

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  22 martie 2018, 8:51

Mr Burleanu, NU MAI ARE CE CAUTA LA FRF. Sa vina o noua echipa cu un nou presedinte, in persoana lui Ionut Lupescu iar, puterea politica a Romaniei sa nu se amestece in alegerile pentru noul presedinte al fotbalului romanesc. Hai Romania

Liviu (11 comentarii)  •  22 martie 2018, 8:58

Boanchis ...un betiv ***! Nea ovi,la varsta matale chiar nu ti-e rusine sa denigrezi pe presedintele FRF? Ai o varsta,ce naiba!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie (369 comentarii)  •  22 martie 2018, 9:06

Ioanitoaia si GSP face campanie electorală lui Lupescu ! Fără niciun interes ?

Dilimache (657 comentarii)  •  22 martie 2018, 9:38

Pai se apropie funia de par, ii e teama ca va trebui sa dea socoteala pentru ce a facut si ca va intra si un pic la racoare. Baietii astia cred ca daca ai putere, faci parte din mafie, bagi oameni la parnaie numai ca sa ajunga ei sus, vezi Gica Popescu, nu dai niciodata socoteala. Ei bine, la Burleanu vremea socotelii de apropie. Ce sa zic, de-abia astept!

ManX (119 comentarii)  •  22 martie 2018, 10:30

@Cristi. Corect. Mersi.

Kaizer (2 comentarii)  •  22 martie 2018, 10:34

Este foarte pertinent articolul si la obiect!Burleanu isi face propriile afaceri in FRF de 4 ani de zile iar acum vine si il acuza pe Lupescu de ceea ce face el zilnic!

Kaizer (2 comentarii)  •  22 martie 2018, 10:36

Competitia trebuie sa fie dusa la nivel de idei si nu prin acuzatii!ori Burleanu nu e in stare sa emita nimic pozitiv ci doar incearca sa il denigreze pe Lupescu!Nu ne-a ajus prosteala asta a lui Burleanu timp de 4 ani!Eu unul m-am saturat de polictruci mi se pare normal sa vina oameni la conducerea FRF care au fost implicati activ in fenomen!

IONI (3 comentarii)  •  22 martie 2018, 11:43

SA RASPUNDA *** VOCHIN! CA EL STIE! PROFITORUL VOCHIN...MARE CONSILIER!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Rica (17 comentarii)  •  22 martie 2018, 12:04

Asta nici nume nu are Lupescu.Adica Lupu la FRF.Daca a lasat FIFA pentru FRF atunci e rost de furat

Vioteatza (72 comentarii)  •  22 martie 2018, 12:43

Cu ce am acuzat grav si implicit ce anume trebuia sa dovedesc intreband daca "va-ti pierdut mintile sau rusinea" ? Poate mai repede trebuia cenzurat "cenzorul" dvs. care considera, dat fiind actiunea lui , ca pierderea rusinii e lipsita de importanta .

smecu (63 comentarii)  •  22 martie 2018, 12:56

"O dovadă că Burleanu e demagog constă și în aceea că, dacă Mircea Sandu ar fi introdus clauza respectivă, pasămite cerută de FIFA, Burleanu însuși n-ar fi primit dreptul să participe la alegerile pe care le-a câștigat în 2014! " mircea sandu nu a introdus acea clauza pt a putea candida popescu...

trandafiru (1 comentarii)  •  22 martie 2018, 13:38

gogule e timpul sa te retragi. chiar le stii pe toate. comentariile tale sunt de prisos. te asteapta cologii tai in parcul cismigiu. poate ei te mai cred ... adio mosule! esti expirat. daca nu e gh popescu e lupescu. daca nu e lupescu poate e .... unde scrie ca trebuie sa fie fotbalist??? cu acte??? poti fi un bun manager si fara .... asa ca .... drum bun la pensie.....

oy (9 comentarii)  •  22 martie 2018, 14:21

Cred ca nu va dati seama ce reusiti sa realizati prin astfel de articole. Daca acum o luna eram de parere ca Burleanu nu este cea mai fericita alegere, vazand cum il atacati continuu si cum incercati sa acoperiti mizeriile lui Lupescu, ati reusit sa ma convingeti ca Burleanu este mai potrivit decat Lucescu. Felicitari.

Adrian (1 comentarii)  •  22 martie 2018, 15:20

Domnule Ioanitoaia, Ma faceti sa rad. Dumneavoastra va pozitionati clar in tabara lui Ionut Lupescu. Nu ar fi mai elegant ca pe homepage sa aveti o cocarda/banner cu orientarea dumneavoastra? Altfel, amaratii de noi, ametitii aia de cititori pe care ii desconsiderati, luam de buna scrierea dumneavoastra. Cu tot respectul fata de munca depusa in slujba fotbalului, pastrati-va rolul de arbitru. Va imbraca mai bine decat cel de partizan. Cu zambet amar, Adrian

mg (138 comentarii)  •  22 martie 2018, 16:12

..din toate punctele de vedere alegerea cea mai bună, în condiţiile date, este Marcel Puşcaş. O ştiu şi cei care, din naivitate sau interese meschine, i-au întins deja covorul roşu lui Lupescu. Omul e un carierist demagog pentru care şefia FRF nu e decât o trambulină pentru o funcţie cu adevărat importantă la UEFA. Va pleca la finele mandatului dând vina pe toată lumea pentru eşec. Ne vom lecui şi noi, ca bulgarii, de marota asta cu generaţia de aur, după vreo două mandate catastrofale.

Alex (106 comentarii)  •  22 martie 2018, 17:31

Sandu si compania au distrus fotbalul romanesc. Voi, GSP-ul, sub comanda lui Ioanitoaia, i-ati tinut isonul. Burleanu e alt caracter, alta belea pe capul fotbalului. Si uite asa, ati reusit sa faceti totul praf.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  22 martie 2018, 18:02

Deocamdata tot ce demonstreaza clar Burleanu este lipsa de moralitate a cuplului de aur Nasu+Lupescu care sa-si umple buzunarele au stiut, dar - c u m v a – au disparut toate echipele, bazele si juniorii iar dupa filozoful PiTurca l-au uns – c u m v a – pe fiul celui la care aveau datorii, cel care si-a dus ADN-ul sub Iran, Honduras si Jamaica pe locul 56 FIFA, cel care a adus seceta de rezultate de peste zece ani, asa ca despre ce rezultate vorbim ? ----------------------------- Culmea tupeului si a imposturii. Lupescu este cel care nu indeplineste nici un singur criteriu pentru a candida.Nu stim cine l-a convins sa se intoarca in mocirla si cu ce scop. Nu va pare suspect ? In plus i-a tradat pe toti, moralitate zero, impostura maxima. Cum poti tu numi unul care ajunge seful antrenorilor la UEFA fara sa fie antrenor, se da academicean fara studii iar acum pretinde ca are calitati manageriale si se da expert in administratie fara sa poata numi o zi de experirenta ori macar o scoala ceva acolo ? ------------------------------ Mai ramine sa intre ca doctor in sala de oparatii si sa-l opereze pe Nas de cancer.

Daniel (223 comentarii)  •  22 martie 2018, 18:23

@17 Nentori. Burleanu e la frf nu ca sa descopere daca predecesorii sai au gresit si cit au gresii ci ca sa demndtreze ca merita sa fie ales. Sa faca si ei ceva dupa ce Sandu cu toate pacatele lui a si lasat ceva. A construit sediul, bazele de la Mogosoaia si Buftea, arena nationala si altele. Burleanu in schimb nu a facut nimic. Numai gura si lauda au fost de el care s-a plimbat si a bagat gros la buzunar.

Comentează