Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Moștenirea Bursucului

Viitorul a fost superior la toate capitolele, 54 la sută posesie, 8-2 la cornere, 7-2 la șuturi pe poartă etc, dar degeaba. În condițiile în care echipa oaspete n-a tras nici măcar un șut pe poarta lui Cojocaru după pauză, […]

...

Prea mult respect! 

Dacă mi-e permis să parafrazez, ca oierul pe sat. În consecință, și-a beștelit jucătorii. Pe toți, cu excepția lui Fl. Tănase. Că au fost adormiți, că mijlocașii n-au arătat „rațiune de joc” (sâc!), că Al. Stan parcă „era pe faleză, […]

...

S-a trezit Dinamo!

Nu s-a observat niciun moment că echipele erau despărțite în clasament de 19 puncte. Iar meritul „câinilor” e cu atât mai mare, incontestabil, cu cât ei n-au strălucit. Într-adevăr, au pus osul și au muncit, dar n-au strălucit. Cu excepția […]

...

Hagi și Rednic

Abia începuse actuala ediție de Liga 1 când am scris aici că nu-l înțeleg pe Gică Hagi. În sensul în care nu va mai face performanță cu Viitorul, campioană în 2017, dacă va continua să-și vândă en-gros valorile. Hagi s-a […]

...

Lecție de la Penedo

Din postura de antrenor-manager, căruia Consiliul de Administrație i-a lăsat mână liberă, Mircea Rednic a continuat curățenia de iarnă. După Subotici, Mezague, Delorge și Grozav, ultimul împins să plece, i-a trimis la plimbare pe panamezii Jaime Penedo și Armando Cooper. […]

...

Nervoși fără motiv

Deși cunoșteam că oltenii sunt iuți la mânie, am căutat să-mi reamintesc din ce le-a sărit țandăra.

Permalink to Nervoși fără motiv
duminică, 11 martie 2018, 3:37

Surprinzător, meciul dintre Craiova și Astra a fost precedat de un comunicat țâfnos al clubului oltean, care a folosit cuvinte precum sfidare, indignare și revoltă vizavi de delegarea arbitrului Alexandru Tudor la prima partidă a Universității din play-off. De ce zic surprinzător? Pentru că supărarea Științei, practic, a unora dintre șefii acesteia, a pornit de la o întâlnire foarte veche, „cea jucată cu Steaua în chiar ultimul meci de pe fostul Central”. Când, preciza comunicatul respectiv, „un penalty inventat de numitul domn arbitru a scos Craiova din competiție (n.a. Cupa României) și a stricat sărbătoarea unei regiuni întregi”.
Deși cunoșteam că oltenii sunt iuți la mânie, am căutat să-mi reamintesc din ce le-a sărit țandăra. Într-adevăr, confruntarea invocată a avut loc pe 3 decembrie 2014, deci în urmă cu 3 ani și ceva, iar Steaua a câștigat-o cu 1-0 dintr-un penalty transformat de Rusescu în minutul 68. Atât că, atenție!, presa scrisă și vorbită de atunci a apreciat că Bălgrădean l-a oprit neregulamentar pe Râpă și că Al. Tudor a acordat corect lovitură de la 11 metri. Ca atare, Gazeta l-a notat cu 7!

Încă mai mult. Ulterior, Tudor a mai arbitrat-o pe Craiova de două ori: pe 9 mai 2015 la Iași, unde a cedat cu 0-1, și la Chiajna pe 20 noiembrie 2015, când a învins cu 2-0. Niciunul dintre aceste meciuri n-a ridicat probleme deosebite de arbitraj. Dovadă că bucureșteanul a primit note bune, 7 și 6.

Acestea fiind zise, împărtășesc și eu opinia lui Edi Iordănescu, exprimată sâmbătă seară după fluierul final, că Universitatea a căutat, prin comunicatul de mai sus, să pună presiune pe Tudor. Evident că nu și-a găsit omul, veteranul de 46 de ani având suficientă experiență și destul sânge rece ca să nu-și piardă cumpătul. O dată în plus, el a condus corect și a luat iar 7.

M-am despărțit însă de Iordănescu în clipa în care acesta a susținut că intervenția Științei „și-a făcut efectul”. Pasămite „centralul” ar fi avantajat-o pe Craiova prin aceea că i-a permis, vorba peluzei, să bage material. Să fie dură, să intimideze. Lucrurile n-au stat așa, ci chiar invers. Astra a fost mai agresivă, probă că, deși gazdele au avut o posesie net superioară (66 la sută), oaspeții au faultat mai mult (26 la 12), uneori la limita dintre galben și roșu. Tudor a închis însă ochii și, oarecum împotriva aspectului general, a dat trei avertismente Craiovei (Briceag, Kelici, Martici) și numai două Astrei (R. Moise, Belu), acestea din urmă după minutul 86! Dincolo de faptul că l-a confundat pe R. Moise cu Val. Gheorghe, care merita avertizat, consider că Tudor putea fi mai drastic cu giurgiuvenii. Putea și trebuia.

În rest, deși realizat doar în minutul 81, succesul Universității s-a justificat pe deplin, autorul golului, Mitriță, fiind și MVP-ul meciului. Rapid, incisiv, derutant. Nu mă sfiesc să scriu însă, fără să vânez paradoxuri, că Mangia a câștigat partida mai degrabă cu rezervele decât cu titularii!

De acord, a marcat Mitriță, o simplă formalitate, dar faza a pornit de la Băluță și a fost continuată de Mateiu, ambii introduși după pauză. Îndrăzneala italianului de a-l ține rezervă pe Băluță, căpitanul tradițional al echipei, a dat roade. Odată intrat, acesta a luminat jocul alb-albaștrilor și l-a împins spre o victorie meritată. La Craiova mai rămâne de rezolvat problema delicată a gazonului, care încurcă mai ales jocul la firul ierbii al Științei, dar despre asta cu alt prilej.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Teo (29 comentarii)  •  11 martie 2018, 15:57

F corect. Iordanescu greseste.

ovidiu_3003 (1496 comentarii)  •  11 martie 2018, 16:26

Ce articol este acesta ...nea Ovi ...ce vrei sa spui in el ?...cu ce ajuta el fotbalul romanesc ?...este un articol foarte slab din care nu se intelege nimic... Ce mesaj vrei sa trimiti ...si catre cine ?

Dan Olteanu (6 comentarii)  •  11 martie 2018, 16:32

Alexandru Tudor e un vechi "prieten" al Craiovei. In primavara lui 2005 la Iasi n-a dat un rosu Iasiului la un fault dur din spate si a anulat doua goluri Craiovei ptr faulturi in atac vazute numai de el, plus ca nu a sanctionat jocul dur al iasului la intimidare. In toate meciurile ne-a lucrat mai putin un meci cu Dinamo acasa cand a semnalizat aiurea un ofside la Claudiu Niculescu, probabil era comanda de sus sa nu castige Dinamo.

ovidiu_3003 (1496 comentarii)  •  11 martie 2018, 16:39

Nea Ovi noi nu suntem iuti la manie ca Stefan cel Mare ...nu ne sare tandara din orice ca la ilfoveni ...nu ne place Tudor si nu vrem sa ne arbitreze cu fcsb ...de aceea ne am gandit sa suflam si in iaurt ...

radu (127 comentarii)  •  11 martie 2018, 16:40

@ovidiu_3003. Nimic nou in ce te priveste. Tu nu intelegi niciodata despre ce e vorba. Articolul cuprinde un mesaj criptic care ii depaseste mult pe cei ramasi ca tine in faza de abecedar.

stefan (3 comentarii)  •  11 martie 2018, 16:45

Pt Ovidiu 3003: dacă ai 8 clase nu o sa înțelegi niciodată un articol scris de dl Ioanitoaia, așa ca mai bine intra pe cancan.ro pt ca acolo e pt tine

Mircea (574 comentarii)  •  11 martie 2018, 16:49

@ovidiu3003. Mesajul e la mintea cocosului. Juvetii se incordara degeaba pentru ca nu avura dreptate sa faca tam tam. Doar ca ei vad dusmani unde sint si unde nu sint adica peste tot.

JFM (35 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:00

O faceau pe nervosii. De acum sa stiti cu totii, acolo unde apare un scandal din nimic, doar ca sa indice in media o "rivalitat la cutite" inseamna ca acolo se pregateste un blat. Unul nefilmat de Secu, neanticipat de nimeni. Faza golului insa vorbeste de la sine, imaginile tv nu ai cum sa te faci ca nu le vezi. Un simulacru de campionat in care se doreste un final "palpitant" intre FCSB si Craiova. Deocamdata atat.

enduroyz (21 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:02

Scurt si la obiect , poate se trezeste din vis si tov. Iordanescu si vede inregistrarea meciului , sau poate se angajeaza baiat de mingi pe la Cluj . Saracul , sufera , astenii de primavara ..

Șerban (135 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:04

La olteni este boală veche și pe vremea ăluia ce-a rămas cu palmaresul tot așa se căinau. Cică-s șmecheri. Unii nu pot face diferența dintre șmecheri și deștepți, mai ales la Craiova.

dan b (136 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:06

Presiune pe arbitru, un public necivilizat (vezi prim-planurile cu scuipatorii de seminte si stricarea momentului de reculegere), un stadion care cica-i in primele 4 din Europa (?!) dar are un gazon pus pe bile de rulment si o tabela care se mai si intrerupe. Asa te bati la campionat? Vise tata... Craiova nu merita atata ridicare in slavi.

ManX (81 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:17

Articol inutil, fara rost, scris pentru a umple pagina. Care nervi, scandal,motiv.Paie puse unde nu este foc. A aparut fum fara foc la comentarii. Felicitări domn' Ioanitoaia.

Dan (6 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:19

Multă galgarä pentru un fotbal modest și rușinos din toate punctele de vedere. Așa cum este România ca și țară așa este și fotbalul romänesc.Adică o rusine.

marius (1 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:32

Clona si am spus totul.....

a dica (136 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:39

Ce trebuia sa le mai faca Tudor sa le fie pe plac? Sa le puna gazon? Trebuie ca FRF sa mute urgent meciul cu Suedia pe alt stadion. Daca civilizatul public oltenesc o sa fluiere si imnul Suedie, iar jucatorii isi vor suci gleznele prin iarba o sa ne facem de bafta. Sau nu conteaza?

Liviu (237 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:41

Un mod pltenesc de a se baga in seama egal un fas mare de tot...

Mihai (8 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:43

Mai bine sa-si aminteasca de meciul craiova vs viitorul unde au boicotat meciul desi era un meci pentru titlu ei au decis sa le dea meciul celor de la viitorul . sa amintim lucrurile grave nu un penalti sa fim seriosi .

Liviu (237 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:44

@manX. Cum care nervi?! Aia din comunicat, esti prost ori dosr te prefaci??? Voi v-ati invatat sa va ridice presa osanale si cind o dati in bara...

Sare fara piper (14 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:44

Ioanitoaia, nu de azi, impartaseste toate parerile care sunt defavorabile Craiovei si nu pierde nici-un prilej de a da si el cu pietre. Zice ca asta il face destept. ***, Craiova nu a comentat niciodata (2017-2018) arbitrajele desi adesea a fost macelarita. Iar daca mintea ta *** ... ma rog, s-ar uita la meciul cu Dinamo (la Bucuresti) s-ar oripila. Gresesc, tu nu ai cum sa te oripilezi. FCSB si CFR injura arbitri in fiecare zi, Dan Petrescu injura la propriu, ca ultimul golan, dar voi taceti, nu vedeti, nu auziti. In schimb, cand Universitatea a spus odata ceva ati sarit ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1496 comentarii)  •  11 martie 2018, 17:50

...este ceva normal ...nea Ovi si acolitii sai sunt impotriva fotbalului romanesc ...se vrea incontinuare furtul cu arbitrii si jucarea meciurilor fara spectatori...in noroi si baltoace ...asta i gazonul ...ce poti sa i faci ?...o sa se prinda el ...candva ...asa i in toata Ro cu acoperisul vostru care nu trebuie tras intre lunile noiembrie si aprilie ...

Costin (43 comentarii)  •  11 martie 2018, 18:04

Dl Popescu vrea sa fie mentorul (guru) tuturor oltenilor. Totusi in discursurile sale filosofice, in cautarea adevarului, trece peste etapele enuntarii abductiei si deductiei logice, enunta ipoteze lungi precum prazul scos la taraba.

ALIN (476 comentarii)  •  11 martie 2018, 18:27

Asa Nea Ovi da-le peste degete ca prea si-au luat-o in cap clonatii de nu le mai ajunge nimeni vu prajina la nas. Tudor e nebun dar nu a furat le nimeni deci atacul Craiovei nu a avut nici un sens. S-a jucat Marcelica de a presedintele ca sa ii ia fata lui Rotaru si sa ii mai stoarca niste banuti.

George (1 comentarii)  •  11 martie 2018, 18:28

Dl. Ianitoaia Este pentru prima data cand scrieti un articol despre CSU Craiova ,( echipa infintata in 2013 la propunerea lui Mircea Sandu. Aceasta asa cum bine stiti rezultand din disputa dintre Mititelu si F.RF.) si folositi numele altei echipe. Universitatea Craiova sau Stiinta cum i se spunea pe timpuri, Care este cu totul alta echipa. De ce am facut aceasta corectie. Fiindca va stiu un simpatizant al UNIVERSITATI CRAIOVA si care pana azi nu ati incurcat borcanele . Sa va mai amintesc ca dupa infntarea lui c.s.u. dv. insusi nefiind deacord ii propuneati lui Mititelu sa ajunga la un consens cu dna. Olguta (Palmares, ETC) iar mai tarziu erati de acord cu propunerea lui Mihai Rotaru de un milion de Euro in schimbul Emblemei, Palmares. ETC. Si inca ceva . Partida la care va referiti ca s-a jucat su Steaua s-a disputat pe Stadionul ION OBLEMENCO .

Valentin (42 comentarii)  •  11 martie 2018, 18:30

Puneți-vă mai bine ochelarii și ciuliți urechile poate auziți și cum GG+MM pun presiune pe la cincisprezece televziuni de cinci ori pe zi.

ALIN (476 comentarii)  •  11 martie 2018, 18:30

@Sare fara piper. Buna iscalitura. Fraiere de unde ai aflat ca injura Petrescu, nu din GSP? Deci ciocul mic si nu fa pe desteptul ca nu e cazul. Nea Ovidiu doar puncteaza corect ca “revolta” Craiovei e trasa de par si probeaza asta

itu52 (121 comentarii)  •  11 martie 2018, 18:34

De la Cluj până în Bănie, dacă o luăm pe hartă în ordinea acelor de ceas, fotbalul se joacă mai mult în afara terenului. Declarații spumoase, situații spinoase, cancan de prost gust. Cu cât slăbește spectacolul cu atât crește mizeria cel înconjoară, poate pentru a proteja ideea de competiție și menținerea noastră în zona țărilor capabile de a organiza un campionat național în acest domeniu, care ne este din ce în ce mai străin. Olteanul Popescu, nu a fost bine citit. El nu avea nimic cu arbitrul partidei, se temea că, oltenii după ce au epuizat stocul de mizilic, se vor retrage în spatele ecranelor și nu vor veni să ducă echipa spre victorie. A văzut el că ceva scârțâie prin ogradă și a vrut să fie sigur că joacă-n 12. La un moment dat s-a exprimat pe șleau ”veniți cât mai mulți, că numai așa vom asigura imparțialitatea lui Tudor”. Atenție, ăsta pare mai citit decât Becali, să ne uităm la detalii pentru a nu cădea în capcane. Din câte s-a văzut, au venit spectatori, dar pe viitor să se preocupe mai mult de joc, de calitatea lui, numai așa al 12_lea jucător vine nechemat. Dacă nu, începe caruselul antrenorilor, dialogul fară perdea cu galeria și alte aiureli care s-au mai întâmplat pe acolo.

ovidiu_3003 (1496 comentarii)  •  11 martie 2018, 18:35

...nea Ovi 'maestru"presei romanesti si aplaudacii sai *** vor distrugerea fotbalului romanesc ...pentru acesti "specialisti"blatul fcsb ului cu viitura deasta seara este un meci curat ...ei trebuie sa scrie despre nervii oltenilor ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Che Guevara (355 comentarii)  •  11 martie 2018, 19:27

Clona este dovada faptului ca, in Romania, se poate face fotbal numai cu ajutorul PSD. Multi militieni mi-au zis de-a lungul vremii ca ei conduc tara. Cu totii stim ca fostii securisti detin cam toate afacerile in Romania. Ani de zile ne-am mirat de ce nu s-a mers pe sistemul SOCIOS la Craiova. Daca ne gandim ca la Revolutie clubul era pe profit si ca l-am vandut pe Popescu la PSV Eindhoven cu 2 milioane de dolari practic se putea construi una dintre cele mai solide grupari din estul Europei. Daca acesti bani erau administrati corect, daca nu se fura din club incepand de la achizitionarea autocarului si pana la trofeele din palmares astazi orasul nu mai era divizat intre CSU si FCU. Revenind la PSD, in Craiova - oras rosu - partidul ni l-a trimis pe George Constatin Paunescu. Acesta nu a cumparat clubul de la nimeni. Mai mult! A pus conditia sa i se dea portul Bechet pentru a finanta echipa. A operat zeci de ani de zile un bac ruginit acolo prin intermediul caruia a primit comision la fiecare vehicul care a tranzitat catre Bulgaria. Dupa numai un an, cand omul s-a vazut cu partea economica aranjata, s-a descotorosit de club pasandu-l omului sau din Craiova Eugen Arnautu. Membru PDSR la acea vreme. Apoi partidul ne-a trimis rand pe rand pe George Ilinca, si pe militienii Gigi Netoiu si Dinel Staicu. Ultimii doi clienti ai puscariilor romanesti. Mititelu a ajuns patron la club tot datorita relatiei cu partidu unic. Cand a vrut sa rupa legaturile cu partidul, i-au luat echipa. Stadionul a fost cam gol cu Astra. Publicul era plecat la congresul PSD din Bucuresti. Pacat de traditia fotbalului craiovean!

observator_federal (43 comentarii)  •  11 martie 2018, 19:34

Titlul se referă doar la olteni? Păi și Dan Petrescu a fost nervos etapa asta ba până și Edward a fost nervos... Și nu au fost nervoși "fără motiv", motivul a fost arbitrajul, o veche problemă a fotbalului românesc. Sperăm că întrecerea din Play-Off să nu fie viciată de tradiționalele (și unidirecționalele) erori ale "cavalerilor în negru".

ovidiu_3003 (1496 comentarii)  •  11 martie 2018, 19:56

...ne am saturat de blaturi si de fotbalisti umflati cu pompa ...ne am saturat de arbitri corupti si de foarfecele cenzurii ...ne am saturat de postaci aplaudaci ...

ManX (81 comentarii)  •  11 martie 2018, 19:59

@@@liviu. Sunt prost. Cum ti-ai dat seama? Vorbesc de nervii din teren. La aia din presă pui tu botu' pentru ca esti la nivelul lui Petrescu si MM. In teren contează ce se petrece. Tu vezi si înțelegi meciurile explicate de cei doi si stampilate de GSP. Cat despre "voi" sunt cat se poate de neutru. Aveam simpatie pentru CFR, dar de cand este antrenor arogantul asta am rămas fara echipa. In masura posibilului sper sa ia Astra campionatul.

coco (378 comentarii)  •  11 martie 2018, 20:16

Rezon. Sucar degeaba si la smen dar Brad Pitt ***. Daca era Memelusa...

Ali Bec (74 comentarii)  •  11 martie 2018, 20:29

Tov. 0vi: O compunere de nota 10! (Daca ar fi de un elev de clasa a 6-a)

Zagna (50 comentarii)  •  11 martie 2018, 22:14

Actuala gasca din craiova este dupa chipul si asemanarea vOdchitei si dojderului MP... Pacat de Suportei !

marius (283 comentarii)  •  12 martie 2018, 0:08

Va dau dreptate ca s-au ambalat fara motiv. Dar lui Popescu, Rotaru si celorlalti urechisti nici nu le poti cere altceva. Ei sunt niste populisti care nu inteleg din fotbal decat profitul.

marius (283 comentarii)  •  12 martie 2018, 0:09

Tov Ali Bec, vezi ca se apropie ora adapatului. Treci repede la caldarea cu ovaz...

Che Guevara (355 comentarii)  •  12 martie 2018, 1:20

Craiova este echipa cu cei mai multi suporteri din Romania. Asadar este cel mai profitabil club de fotbal. In Banie se poate face fotbal ca in Occident numai din vanzari de bilete la stadion, materiale promotionale, drepturi TV si atat. Clubul nu este obligat sa vanda jucatori ca sa existe. FCSB e obligat sa vanda an de an ca sa faca profit. Cand CSA va ajunge cel putin in Divizia B suporterii lui Becali se vor injumatati. Tot Gigi a spus odata: "voi credeti ca oricine ajunge sa conduca o echipa de fotbal, sa aiba atatia bani pe mana?" Este adevarat. "Cascavalul" il imparte PSD. La Craiova s-au spalat bani cu ridicarea noului stadion. Ca dovada, turcii au ridicat stadioane mai mari si mai dotate cu bani mai putini. Acum partidul trebuie sa pregateasca niste sume pentru viitoarea campanie electorala. Si din fotbal se pot, inca, scoate bani frumosi. Negoita precis va da, Becali trebuie si el sa contribuie daca nu vrea sa pateasca precum Mititelu. La Craiova inca nu se stie cine e patron, s-ar putea sa fie chiar Dragnea. Nu ar fi prima afacere condusa prin interpusi. Olguta Vasilescu e o marioneta, la fel ca tot haremul prezent la Congresul recent.

sundance kid (204 comentarii)  •  12 martie 2018, 2:27

In r1 vedeta a fost florentin matei . In rest spectacol de sunet si lumini . Gazonul execrabil ca mai mereu .

iaka (4 comentarii)  •  12 martie 2018, 8:19

...nu va mai *** pe voi. In Oltenia fotbalul e religie iar Universitatea este unica. Pe stadion lumea striga "Stiinta, Stiinta!" Acolo este spiritul. Priviti si-aplaudati cu respect...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie (325 comentarii)  •  12 martie 2018, 14:32

Pe cine mai intereseaza fotbalul romanesc de Liga 1 ? Daca nu s-ar reduce la barfe despre arbitraj nici n-ai mai avea cu ce sa invelesti pestele

Adrian (2 comentarii)  •  12 martie 2018, 14:38

D-le Ioanitoaia, dvs, ca director de ziar , ce sunteți, nu va verificati subalternii? Cine publică aberatia, de azi, 12.03.2018 , cum că, in liga a doua, joaca baraj castigatoarele celor două serii, intre ele(care doua serii), cu locul 6 din play-out-ul ligii întai?

dansy (41 comentarii)  •  12 martie 2018, 14:42

apentru ziaristii GSP: Deoarece o multime de nepriceputi si prost informati, in ceea ce priveste statutul actual al Universitatii Craiova,ar fi cazul ,daca va respectati,sa lamuriti aceasta situatie deoarece ne-am saturat sa se sustina teoria ca UCV este o clona fara palmaresAstept.

Che Guevara (355 comentarii)  •  12 martie 2018, 17:12

@dansy stim despre ceea ce au hotarat instantele de judecata din Romania. Dar asta nu inseamna ca CSU nu este o clona. PSD pur si simplu i-a furat echipa lui Mititelu cu acte. Sigur ca oamenii sunt acum blindati in acte dar asta nu poate opri pe nimeni sa nu remarce furtul flagrant. Respectam justitia din Romania dar asta nu inseamna ca suntem prosti. Am vazut o judecatoare care se culca cu Brocea si a cceptat mita ca sa il scape din puscarie. Am vazut un om agramat si aproape ***, Tudorel Toader, care a devenit ministrul justitiei si a obtinut tot felul de diplome si distinctii pe plan profesional. Vedem in fiecare i infractori care intra in puscarii pe o usa si sunt eliberati de aceasta justitie romana ziua urmatoare pe alta usa. Astfel de lucruri nu sunt posibile intr-un stat de drept. In Romania, da. Asa incat CSU poate sa obtina un milion de acte, hartii si alte documente oficiale. Nu poti construi nimic pe cadavre. Cu atat mai mult cu cat oltenii nu uita si nu iarta.

Comentează