Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Gică Popescu și strategia greșită

Blocat în casă de o răceală severă, cu febră și tot tacâmul, am petrecut week-end-ul mai mult uitându-mă la televizor. Așa c-am urmărit, pe Telekom Sport, discuția aprinsă dintre Gică Popescu și Andrei Vochin, dialog ce n-a depășit însă limitele […]

Permalink to Gică Popescu și strategia greșită
marți, 6 martie 2018, 4:07

Blocat în casă de o răceală severă, cu febră și tot tacâmul, am petrecut week-end-ul mai mult uitându-mă la televizor. Așa c-am urmărit, pe Telekom Sport, discuția aprinsă dintre Gică Popescu și Andrei Vochin, dialog ce n-a depășit însă limitele decenței. Logic, întrucât cei doi interlocutori sunt, dincolo de orgoliile lor, niște tipi educați, ce știu să folosească frâna de mână.

Înaintea polemicii cu pricina, vreau să remarc ceva legat de Gică Popescu. Să observ că, indiferent ce i se întâmplă acestuia, orice știre despre el începe sau/și se termină cu informația că a fost condamnat în 2014 la 3 ani, o lună și 10 zile pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Deși Popescu a ieșit din penitenciar, după 20 de luni, în noiembrie 2015, istoria cu închisoarea e reluată mereu, obsesiv. Ca nu cumva, Doamne ferește!, cineva să uite că marele fotbalist de odinioară a comis o eroare pentru care a suferit cu vârf și îndesat.

Dincolo de stilul de a-i judeca fără pic de înțelegere pe alții și cu maximă îngăduință pe noi înșine, am mai scris pe marginea tristei povești trăite de Gică Popescu. Am susținut atunci și repet acum că, după ce și-a ispășit pedeapsa, ex-căpitanul Barcelonei și-a recâștigat statutul de om liber. A greșit și a plătit, cui ajută și pe cine servește să-i reamintim zilnic că a traversat anevoie, cu remușcări, o parte întunecată a existenței? Afirm că nimănui. Iar lui, cu atât mai puțin.

Cum nu ajută nici sondajele, lipsite de relevanță, legate de o declarație ori de o acțiune a lui Gică. Dacă, de pildă, merita el să fie numit consilier al premierului pe probleme de sport, însărcinat cu pregătirea organizării Europenelor 2020 din București. Sau dacă, scuzați exagerarea, are voie să treacă strada fără acordul unuia ori altuia! Întreagă această atitudine mi se pare că îl pune și ne pune într-o situație penibilă. El are suficiente motive să se considere frustrat, iar noi vinovați că nu încetăm să-i amintim, parcă bucurându-ne, că a greșit.

Mai nou, după ce Viorica Dăncilă l-a reconfirmat pe postul oferit de Mihai Tudose, Gică Popescu a făcut un gest ce n-ar fi trebuit să se piardă în anonimat. El și cei 6 colaboratori ai săi au refuzat să ia salariu, acceptând să lucreze, uneori zi-lumină, benevol, gratis! Credeți că s-a declarat cineva impresionat de gestul amintit? Din păcate, nu, așa că Gică a rămas pe rețelele de socializare, majoritar, pușcăriașul, omul rău, exemplul negativ! Încă o dovadă, nici prima, nici ultima, că suntem un popor bântuit de demoni, nu vizitat de îngeri. Nu le avem, vai nouă!, nici cu înțelegerea, nici cu iertarea.

Întorcându-mă la polemica dintre Popescu și Vochin, consilierul lui Burleanu a pierdut la scor, din moment ce 80 la sută dintre cei angrenați în ancheta GSP i-au dat dreptate lui Popescu cum că Daum a dezamăgit mai tare decât Răzvan Lucescu. Deși cel mai bine plătit selecționer din istoria fotbalului nostru, cu un contract dublu față de al lui Răzvan, neamțul n-a învins în niciun meci jucat 11 la 11! Cele 3 victorii ale lui, în dubla cu Armenia și în amicalul cu Chile, s-au obținut în condiții de superioritate numerică!

De acord că bilanțul lui Lucescu jr. n-a mulțumit, 7 succese, 7 egaluri, 7 înfrângeri, dar și așa procentul de reușită al acestuia, 44,4 la sută, l-a întrecut pe cel al lui Daum, cifrat la 40 la sută după 3 succese, 3 egaluri și 4 înfrângeri. Și nu găzduim aici o părere sau alta, fatalmente subiectivă, ci o statistică imposibil de contrazis. Pentru că unde-i statistică, n-ar trebui să fie, ca la lege, tocmeală.

Altminteri, admițând că „Strategia noastră cu Daum a fost greșită”, Vochin a recunoscut gafa comisă. Ba și, spre lauda lui, și-a asumat-o deschis întâia oară. Mai departe însă, notând că strategia „lui Lupescu cu Răzvan a fost catastrofală”, Vochin a încercat să ne inducă în eroare. În stilul șefului său, adevărat maestru al diversiunii, consilierul lui Burleanu nu doar a încurcat borcanele, dar le-a și inversat: „Decizia lui Burleanu de a-l aduce pe Daum e mai bună decât cea a lui Lupescu de a-l angaja (n.a. în 2009) pe Lucescu”. Regret s-o spun, dar această afirmație e o minciună. Un mod de a arunca praf în ochii opiniei publice, deoarece la niciun capitol Daum nu l-a depășit pe Răzvan. Chiar la niciunul. Exceptând, firește, salariul.

În final, mai recurg la un exemplu. Când a părăsit „naționala” în campania pentru Euro 2012, Lucescu a lăsat echipa pe locul 4 (nu 5, cum falsează Vochin), dar la numai 5 puncte de liderul Franța. În paralel, Daum lăsat-o în cursa pentru CM 2018 tot pe 4, dar la 10 puncte în urma locului 1, ocupat de Polonia. Un ultim argument: în comparațiile menționate mai sus, coeficientul lui Răzvan, 0,44, l-a întrecut pe cel al lui Daum, 0,37, românul scoțând 8 puncte din 18 posibile, iar neamțul 9 din 24. Drept pentru care îl rog pe fostul nostru coleg să nu ne creadă mai naivi decât suntem. Iar fraieri, nici atât.

Comentarii (96)Adaugă comentariu

viorel (103 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:27

Indiscutabil vochin si-a aratat fidelitatea fata de seful sau habarnist, politruc, mincinos, perfid si razbunator. Atata timp cat vochin a stat in umbra si a facut pe consilierul strict specializat pe fotbal a fost, in parte, tolerabila prezenta sa in grupul de impostori burleanu-bodescu--visan, dar cand a iesit la bataie trimis de seful sau a devenit clar ca vochin este de aceeasi factura cu cei enumerate mai sus. Egali la salarii, prime si diurne si la raul facut fotbalului, precum si la lipsa de bun simt, la tupeu, la miciuna, diversiune si dezinformare. Vochin a ajuns sa fie doar unul in plus la curtea politrucului burleanu. Cu siguranta aceasta stampila va ramane pe fostul ziarist vochin care acum se bucurta de o credibilitate ruinata, la fel ca fotbalul romanesc dupa gestiunea dezastruoasa a celor patru muschetari ai incompetentei si penibilului: burleanu-vochin-bodescu-visan!

cata (19 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:30

Sondajele sunt lipsite de lipsite de relevanta. 5 randuri mai jos, sondajele il arata pe daum cel mai neprolific selectioner al nostru. deci sondajele is bune doar cand arata ce vrem sa vedem? :)) si despre popescu...spalarea de bani nu e o greseala, e un risc asumat. de-aia nici nu exista incadrare legala "frauda din culpa", cum exista la omor. nu poti fura din greseala.

Observator (92 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:31

Maestre, Vochin (ziaristul care numara faulturile si km alergati) a declarat ca nu va face parte din echipa lui Lupescu, chiar daca i se va propune sa coninue; in aceste conditii, il veti primi inapoi la GSP, cum s-a intamplat si cu Buzarin? O.

cata (19 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:32

aaaa, si apropo. putem compara cele doua loturi avute de selectionerii romani? fiindca is totusi generatii diferite. lucescu i-a avut pe Mutu, Chivu, Rat, Sapunaru in perioada Porto, Radoi. in schimb, Daum a avut Stanciu, Chiriches eterna rezerva si dragos drigore. putem sa nu mai fim ipocriti?

daniels (63 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:34

Pai ce vroiați sa recunoască Vochin ca bate câmpii pentru banii lu Burleanu??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ilie slavei (3 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:35

bravo esti cel mai mare jurnalist contemporan si nu ai fost lingau ca ....scrie numele mei pe internet si vei vedea cine sint.poti merge si la sala floreasca si sa citesti pe placutele de marmora.sa fii sanatos si sa poti apara spotivi adevarati

Andrei F (1607 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:39

,,În final, mai recurg la un exemplu. Când a părăsit „naționala” în campania pentru Euro 2020, Lucescu a lăsat echipa pe locul 4,, ....Vai ce exemplu!!!Pacat ca suntem in2018 noi astia fraierii!!!Totusi ce ne mai puteti spune despre campania Euro 2020????....Si nu este singura ,,nestemata,,!!!,,Andrei a incercat sa ne induca in eroare.In stilul sefului sau,,....La care sef va referiti???La acel sef care a crescut generatii de ziaristi????Sai si asta ati uitat???

Sibelius (39 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:44

Daum si-a adus fiul pe langa Nationala, Razvan si-a convocat finii la Nationala. Daum avea o carte de vizita(cam prafuita e drept), Razvan era baiatu' lu' tata.

pam pam (1 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:44

consilierul consilierului....

Geo (3 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:44

În legătură cu Gică Popescu. Lumea îl condamnă, așa cum a precizat și judecătorul în motivarea sentinței, fiindcă a manifestat comportament mafiot, protejând clanul Becali, refuzând să mărturisească tot aranjamentul. Gică Popescu a fost mafiot și nu s-a dezis de mafioți niciodată. Deci... Rămâne mafiot. De aceea îi scriem pe frunte faptul că a fost infractor și a rămas mafiot.

Maxentiu (65 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:44

Cu regret o spun: detectez o notă de ipocrizie în comentariul dvs. Intii, cu subiectul Gica Popescu: de acord ca nu-i productiv sa-i amintesti unui puscarias trecutul sau, ca asta il impiedica sa se reabiliteze corespunzator. Pe de alta parte, nu-i bine nici sa cadem in extrema cealalta, pretinzind ca Popescu nu a comis o infractiune ci o „greseala” si ca odata iesit pe poarta penitenciarului trecutul sau infractional ar trebui sters cu buretele. Da, exista in dreptul nostru institutia reabilitarii, dar aceasta survine la citiva ani de la ispasirea pedepsei, dupa ce societatea decide ca infractorul a rupt-o definitiv cu trecutul sau si s-a integrat complet in ea (adica in societate). Pina atunci, o anumita circumspectie e necesara, chiar daca ea poate fi perceputa ca un stigmat. Indulgenta dvs. fata de Gica Popescu ar fi de inteles si de trecut cu vederea daca nu ar contrasta atit de puternic si de neplacut cu intransigenta cu care il tratati sistematic pe Burleanu. E clar ca unul va e simpatic si celalalt antipatic, dar nu-i in regula sa-i judecati cu masuri diferite. Tot cu masuri diferite tratati si sondajele: cind rezultatul nu va convine, ele sint „irelevante”, cind va convine, ele devin brusc relevante si dovezi demne de citat. Nu-i OK. In sfirsit, disputa Vochin vs Popescu si, prin extensie, disputa „care-i mai praf” Daum vs Lucescu. Mi-e teama ca aici lucrurile sint clare, ambii au dezamagit profund ca selectioneri, iar a insista ca 7-7-7 e mult mai bun decit 3-3-4 sau 44% e preferabil lui 40% nu face decit sa sublinieze ideea ca ambele decizii manageriale au fost catastrofale pentru fotbalul romanesc.

Iulian (190 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:45

Comentariu excelent dar Vochin merita ras mai tare. Un demagog smecher.

Steaua1986forever (11 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:47

Gresiti din nou maestre. Ce "performanta" il recomanda atunci pe Lucescu jr sa preaia Nationala? Faptul ca a fost eliminat de Olaroiu? Macar, pe hartie, neamtul ala arata bine, de aia a si fost adus. Ca nu a facut nimic, e alta poveste, inteleg totusi prietenia dvs. cu tatal juniorului, insa eu nu imi aduc aminte ca Nationala lui Daum sa fi pierdut acasa cu 3-0 in fata unei tari baltice si nici cu 5-1 impotriva unei nationale de mana a-3-a spre a 4-a precum Serbia. Daca se intampla asta, sunt convins ca Daum era linsat inclusiv fizic. Si nu sunt un fan al lui Daum, ca unii de pe aici, am vazut ce limite (imense?) avea. Va rog sa ma credeti, aducerea lui Lucescu Jr. a fost o afacere balcanica urat mirositoare, a fost adus "pe pile", fara nici un fel de performanta.

IO (154 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:50

GP si-o fi castigat el dreptul sa fie "un om liber", dar nu si unul moral. Cat despre plata cu varf si indesat... sa fim seriosi. Trecand la controversa Daum sau Lucescu, trebuie deasemenea remarcat ca jucatorii pe care i-a avut Lucescu la dispozitie erau mult mai valorosi decat cei pe care ii putea selectiona Daum, asa ca orice comparatie cade din start. Doua generatii diferite, a doua mai... mult mai slaba decat prima. Si mai rau va fi de-acum incolo. Toata lumea ii lauda academia lui Hagi dar inca n-am vazut un fotbalist iesit de-acolo care sa fie o reala valoare. Poate R. Marin va reusi, dar e prea putin pt o echipa nationala. Toti ceilalti ai lui Hagi au deceptionat, fie la FCSB, fie in strainatate. In mare, sunt jucatori de mijloc de liga 1.

Dani (1 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:51

Andrei Vochin a fost un jurnalist apreciat(posibil sa mai fie daca pică Burleanu).Dar la ceea ce face acum e clar ca nu se pricepe.Din pacate va rămâne cu o bila neagra.Decat codas la oraș mai bine în satul tău fruntaș...

viorel (113 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:54

oricum prefer sa vad 2 oameni civilizati care se contrazic cu argumente fotbalistice (Vochin si Popescu) decat clovnii (fam Becali si restul care vb urat, mult si prost la tv de dragul ratigunlui). Burleanu poate a fost bun versus Sandu. Lupescu & Popescu sunt clar peste toti.

Alin (8 comentarii)  •  6 martie 2018, 16:55

Domnule Ioanitoaia, nici nu trebuie sa imi placa neaparat subiectul sa iti citesc articolele, ai un dar de a scrie, talent. In primul rand ma bucur sa vad ca exista oameni preocupati sa scrie, sa fie creativi, sa fie liberi, nu am cum sa nu va compar cu cei de la Antena 3 care scriu si vorbesc doar pro PSD, care doar incearca sa manipuleze. Felicitari si sanatate.

Nistor (2 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:02

Dumneata l-ai crescut pe Vochin si acum te miri ca nu are caracter. Trebuia sa stii asta mai demult dar nu te-a interesat decat din clipa in care abtrecut in tabara lui Burleanu cu arme si bagaje.

Razvan (331 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:02

Dixit Ioanitoaia: sondajele care il condamna pe Popescu nu sunt relevante, in schimb alea care il proclama pe Lucescu jr superior lui Daum sunt! Iar procentul de reusita 44.4 fata de 40% e o "statistica incontestabila". Tataie, las'o bre moarta!

victor L (169 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:03

Daca songajul respectiv, Lucescu-Daum, este un puncte pentru Gica Popescu si in defavoarea lui Andrei Vochin, atunci va spun sigur ca nu v-a trecut raceala. Adica lui Vochin i se pot imputa rezultatele lui Daum (desi nu era factotum in numirea neamtului), iar lui Popescu nu i se mai poate aduce aminte o fapta neagra din trecutul lui, dovedita de Justitie, nu de un sondaj GSP, atunci folosim pentru unul ocaua mica, iar pentru celalalt ocaua lui Cuza.

Gheo (1 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:04

Gica popescu nu a comis o "eroare".....a comis o infractiune

Freddy RE (41 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:04

Pai problema se pune nu ca Pompescu a ieșit din inchisoare ci PENTRU CE a fost acolo. E greu de crezut că nu observați asta. Mai mult ca posibil ca daca fostul caine roșu de-o vară decidea să fie șef de asociație locatari și să candideze, era mai lejer. Cu condiția să nu i se dea bani pe mână.

Giani (1 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:10

O observatie. Sunt fan U. Craiova si implicit al lui Gica, a carierei lui extraordinare. Dar lucrurile trebuie separate. Una este cariera, una sunt afacerile si plotogariile. A facut greseala, dar, asa cum au spus procurorii in justificarea condamnarii (ar fi putut sa faca cu suspendare) a fost nesincer si a refuzat sa dea amanunte care ar fi putut incrimina pe fratii Becali. Ori asta e rea vointa, nu gresesala. Apoi, un pedofil ramane un pedofil, chiar daca a fost prin puscarie . Fost puscarias e fost puscarias, de ce sa ne ferim de cuvinte? Fiecare sa-si asume faptele.

mosionroata (144 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:17

Popescu si-a ispasit pedeapsa dar sincer sa fiu nu ma asteptam de la el sa faca ce a facut. A crezut ca daca aldea Belaci nu au fost prinsi pana atunci nici el nu o sa fie prins. A renuntat la integritatea sa ca persoana. Pacat pentru ca Popescu avea un mare viitor ca manager de club sau presedinte de federatie! Despre Daum sau Razvan amandoi au fost slabi pentru ca nu si-au indeplinit clauzele din contract, care a fost mai rau dintre cei doi, mai conteaza sincer ? Amandoi au fost slabi. Aici as vrea sa fac o comparatie, daca Daum a incercat sa promoveze tinerii, Razvan a jucat doar cu jucatorii experimentatzi riscand cat de putin posibil. Daum a vut totusi o generatie mult mai slaba de footbalisti decat a avut Razvan, si aici ar trebui sa spunem adevarul!

maistor kokir (51 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:25

si lucescu jr si daum au fost mult sub nivelul asteptarilor, lucescu jr, pt ca a fost adus pe pile, lupescu a mers la marsiglia pt a trata cu lucescu senior de fapt, iar in cazul lui daum, greseala fatala ,e ca a fost adus la nationala cu doar o luna jumate inainte de meciul cu muntenegru, unde de fapt cred ca s-a pierdut calificarea la mondial ...

Urod (72 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:27

Întotdeauna părerile mele au fost contra părerilor d-voastră și au fost argumentate solid... Adică pe scurt, am fost de partea lui Burleanu și împotriva la tot cea fost înaintea lui... Mircea Sandu, Dragomir... Etc... Dar acum sunt întru totul pt Ionuț Lupescu pt ca este de departe omul cel mai potrivit... Acum este una din situațiile foarte, foarte rare când pur și simplu Burleanu și Vochin ar trebui sa se retragă.... FRF-ul este un loc de munca destinat marilor sportivi care au făcut și administrație... Și dacă tara asta a ajuns atât de rău, este ca pe funcții au pus mana oameni fără valoare. Eu nu spun ca Burleanu n-a făcut nimic bun dar pur și simplu în lupta cu Lupescu, n-are ce cauta... Atacul murdar la Raducioiu, a fost îngrozitor de marlanesc... Pai oameni ca Raducioiu nu au loc de munca, pt ca posturile sunt ocupate de oameni care n-au ce cauta în FRF.... Ca sa nu mai zic, ca a jignit un om care de fapt pe munca lui și a altora, exista federația....,!!!!!.... Ca de-aia se cheamă FR DE FOTBAL și nu de balet, adică se refera la cei care au făcut parte din fenomen... Numirea lui Lucescu, nu a fost o greșeală cum nici a lui Daum.... Orice numire are un grad de hazard, niciodată nu reprezinta o certitudine... Orice federație are eșecurile ei, mai ales dacă ești o tara precum România... Ce noi suntem, Anglia, Franța, Germania?!!!!.... Pana și ele pot avea eșecuri dar își revin repede că au cu ce... Dar noi ce suntem?!!!... Neica Nimeni acum... Trăim din amintiri.... Despre Gica Popescu as vrea sa depun ceva.... Din păcate el s-a născut într-o țară în care foarte mulți se bucura de răul altora... El nici nu trebuia condamnat, a fost o victima... Dar și-a ispășit greșeala de-a fi colaborat cu frații Becali iar acum are tot dreptul la viață normală în fotbal sau unde vrea el... A plătit și banii când alții vedem ce fac... Își fac valizele și fug cu banii.... Concluzia este ca Vochin ar trebui sa gândească mai mult în interesul fotbalului... Este clar ca Burleanu a fost o schimbare bună fata de cea fost înainte , dar acum cu Lupescu ar trebui sa se dea deoparte....

Abcde (4 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:32

@mosionroata. Ai dreptate ca amandoi antrenorii au fost slabi de aceea incercarea lui Vochin de a il pune pe Daum peste Lucescu este jalnica. Vochin are mai putina minte decat a lasat impresia. Dar omul e pe interes si daca Burleanu pierde alegerile el iasa plasa grea.

Andrei (262 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:48

Atitudinea fata de Gica Popescu va onoreaza. Pacat ca misuna ici si in toata Romanica prostii care nici macar nu au inteles ce ati vrut sa spuneti. Felicitari ca nu va e teama sa innotati contra curentului.

Poli 21 (189 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:50

Din nou o intrebare: pina cind Daum va fi subiectul forte ( pe linga adoratia fata de becali si fata de toata gasca de distrugatori ai fotbalului romanesc) al lui nea ovidiu, ca doar mai sunt si alte probleme ce intereseaza pe cititorii rubricilor de sport ?

Feri (85 comentarii)  •  6 martie 2018, 17:52

Fraierii care lovesc in Razvan uita doua chestii de baza. Ca avea la numire cu 22 de ani mai putini decit Daum dar si un salariu de aproape 3 ori mai mic daca luam in calcul si impozitele. Daum s-a rupt in fite si degeaba.

dan b (283 comentarii)  •  6 martie 2018, 18:00

In plus, in aceasta comparatie un pic fortata, Lucescu are un plus mare: era tanar si roman.

Florin (66 comentarii)  •  6 martie 2018, 18:28

Spre rusinea noastra, mai ramane sa comparam nulitatea de Vochin cu Gh Popescu.

Tavi (3 comentarii)  •  6 martie 2018, 18:29

@Cata, Argumentul ca Popescu a furat niste bani, neplatind taxele care, odata platite, ar fi ajuns sa finanteze proiecte scumpe si fara finalitate, incepute si niciodata terminate de cei din cercul puterii, este un argument foarte greu de sustinut in Romania. Doar o parere personala...

FMP (3 comentarii)  •  6 martie 2018, 18:46

Blogul Solomonului presei romanesti a devenit magnet de moralitate, cinste, corectitudine si toti virtuosii patriei au intanlire aici..., cu unele exceptii. Eu fiind stelist, ce nu inghite capitani olteni, nu pot asista, totusi, fara replica la ipocrizia si falsitatea comentariilor ce vor sa linseze mediatic acest om.Mai oameni buni, voi chiar si credeti ceea ce scrieti pe aici? Bineanteles ca nu! Cum se face ca avem societatea de care ne plangem cu asa indivizi superiori si casti? Exista cineva printre voi, curatilor, care sa nu fi facut niciodata o greseala, sa nu fi cazut in pacat, de orice natura?Nu ati primit si in special nu ati incurajat coruptia dand o spaga?Aveti parinti..., intrebati cum au putut sa va creasca in comunism fara sa faca compromisuri...,aveti curaj si intrebati.Asta asa...,vorbind la modul ideal...va mai intreb daca cumva, undeva, candva ati comite o infractiune, sau in cazul vostru este posibil doar contraventie, o sa si sperati la iertare sau o sa va retrageti in munti si manastiri?

Radu (6 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:03

Bravo maestre ! Mă așteptam să interveniți cu obiectivitate și să-i puneți la punct pe impostori ! Pentru că cei care conduc acum FRF, sunt niște impostori.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:05

...nea Ovi ...dar esti suparat rau pe poporul roman ...daca dumneata si ciracii dumitale *** de ce ne bagati si pe noi in aceeasi oala ?...chiar asa ?...fara rusine ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gambeta (18 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:20

Cine se aseamana se aduna. D-aia Burleanu a lucrat cu Basescu si d-aia Vochin lucreaza cu Burleanu. Restul sunt vorbe.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:22

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragos (250 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:29

@ovidiu 3003. Tu si daca te mai nasti de 15 ori tot nu ai cum sa fii primit la aceeasi masa cu dl Ioanitoaia. Vezi-ti lungul nasului si umbla pe alta cleata.

Dragos (250 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:37

@Poli 21. Daca dl Ioanitoaia traieste in adoratia lui Becali cum stramb judeci tu atunci Esti plecat rau cu cercul. Fara sa te laud esti chiar cel mai prost dintre toti prostii care sunt ei prosti.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:45

Ete na ...nu va convine adevarul ...ce daca ...voi sunteti asa cum va face nea Ovi in articol, ...nu eu si majoritatea poporului roman ...

Cristian (34 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:48

Spălarea de bani nu e o greșeală domnule Ioanițoaia, ci o infracțiune gravă!Greșeală e când verși un pahar de apă pe masă, sai când scri matale! Dar deh...așa e când trebuie să-ți aperi prietenii penali generoși(Sandu, Dragomir, frații Becali, Poescu)Oricumm...oricât te-ai strădui, pt.mulți nu ești decât o slugă credincioasă al acestor personaje sinistre din fotbalul românesc!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:48

Cel mai slab antrenor al Nationalei din toate timpurile este Cascheta pe numele sau de alint Anghel Iordanescu ...nu se poate sa te bata o echipa ca a Albaniei ...care nu mai putea merge mai departe

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:54

Daum a fost cel mai bun antrenor al Nationalei din toate timpurile ...omul trebuia pastrat ...sigur ne califica la C.E. 2020...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 martie 2018, 19:57

...cum sa compari procente ?...21 de meciuri cu 10 meciuri ...cum sa compari Polonia de acum cu Serbia de atunci ?....ce manipulare este aceasta ?...nea Ovi ...chiar asa ?

Viorica Oberon (5 comentarii)  •  6 martie 2018, 20:08

Domnu' Ioanițoaia, hai să lămurim o treabă: Gică Popescu nu e mai mult sau mai puțin liber în funcție de cine și de câte ori îi amintește de măgăriile pe care a putut să le facă. Așa cum Gică Popescu e liber să se plimbe pe la Guvern sau pe unde a mai fi vrând mnealui, la fel oricine altcineva are dreptul la liberă exprimare vizavi de trecutul lui Gică Popescu. Gică Popescu este un om care ar fi putut rămâne un simbol național al fotbalului românesc, dar care a ales să-și dea faima și respectul de care se bucura pentru niște bani fraudați în cârdășie cu niște pramatii aciuate prin fotbalul românesc. Dincolo de pedeapsa pe care a primit-o din partea justiției române, lui Gică Popescu ar trebui să-i fie rușine de ce a putut să facă. Nu pare să-i fie. Și apropo, domnul Ioanițoaia, poate ne spuneți și nouă care sunt titlurile și unde pot fi găsite producțiile literare ale lui Gică Popescu, scrise la liniște Rahovei și Jilavei. Cică ar fi patru la număr -- unde sunt? Vă-ntreb pentru că vă văd că clamați cum că Popescu și-a ispășit cu vârf și îndesat pedeapsa, când e limpede pentru toată lumea că condamnații penali din fotbalul românesc s-au folosit de cele mai nerușinate tertipuri și prefăcătorii pentru a-și scurta sentințele primite. Da, marele ispășit Gică Popescu a făcut exact același lucru, nedelimitându-se în nici un fel de celelalte scursuri cu care s-a asociat când a ajuns în pușcărie. Foarte frumos din partea lui, nu-*** așa? P.S. În altă ordine de idei, că văd că-pomenește careva mai sus de Buzărin... Oameni buni, catastrofă jurnalistică mai mare decât Buzărin eu nu țin minte să fi citit în peisajul presei sportive de limba română. Acu' câțiva ani îi dădea șuturi în posterior lui Hagi din orice poziție pentru naiba mai știe ce gest nesemnificativ, mai recent nu știa cum să-l mai pupe-n aceleași locuri ascunse de soare... Mare jurnalist, nene, mare jurnalist!

Petro Burgener (30 comentarii)  •  6 martie 2018, 20:15

Popescu a gresit, si-a primit pedeapsa dar chiar nu merita o sansa? A fost un fotbalist foarte valoros, a facut parte din generatia care a avut cea mai buna clasare la un CM de seniori, si mai multe calificari consecutivela europene si mondiale! Fireste nu au castigat niciun trofeu, ceea ce face ca denumirea "Generatia de aur" sa fie total eronata! Popescu nu a fost un recidivist, a avut o condamnare pentru ca a furat si nu s-a dezis de fratii Becali! Eu zic ca si-a dat seama de greseala facuta si nu o va mai repeta!

Tudor (301 comentarii)  •  6 martie 2018, 20:35

Bai pvidiu_3003, tu ai mintile ratacite rau daca debitezi asemenea aberatii cu aerul ca spui ceva destept. Daca era ceva de capul fumatului Daum il lua si pe el cineva macar de mila. Dar uite ca e tot somer ca si inainte de a ii pacali pe Vochin si pe Burleanu. Toti trei sunt praf.

covo (401 comentarii)  •  6 martie 2018, 20:41

@ovidiu_3003. Du-te, ia-l de mana pe Daum si aruncati-va impreuna in Dunare. Nu ai nici pic de creier in cap, doar calti si coceni.

Alegz (33 comentarii)  •  6 martie 2018, 20:51

O frauda fiscala nu se face 'din greseala'. E cam greu sa furi din greseala. Stia exact ce face cand lua acele comisioane pentru nimic, la fel cum stia exact ce face cand refuza sa lucreze cu anchetatorii. E suparat ca lumea ii reaminteste ca e un infractor dovedit? Sa stea departe de viata publica daca nu ii convine. Daca nu ma insel Gica Popescu inca are interdictie de a lucra in domeniul sportiv conform unei hotarari definitive.

Comentează