Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Gică Popescu și strategia greșită

Blocat în casă de o răceală severă, cu febră și tot tacâmul, am petrecut week-end-ul mai mult uitându-mă la televizor. Așa c-am urmărit, pe Telekom Sport, discuția aprinsă dintre Gică Popescu și Andrei Vochin, dialog ce n-a depășit însă limitele […]

Permalink to Gică Popescu și strategia greșită
marți, 6 martie 2018, 4:07

Blocat în casă de o răceală severă, cu febră și tot tacâmul, am petrecut week-end-ul mai mult uitându-mă la televizor. Așa c-am urmărit, pe Telekom Sport, discuția aprinsă dintre Gică Popescu și Andrei Vochin, dialog ce n-a depășit însă limitele decenței. Logic, întrucât cei doi interlocutori sunt, dincolo de orgoliile lor, niște tipi educați, ce știu să folosească frâna de mână.

Înaintea polemicii cu pricina, vreau să remarc ceva legat de Gică Popescu. Să observ că, indiferent ce i se întâmplă acestuia, orice știre despre el începe sau/și se termină cu informația că a fost condamnat în 2014 la 3 ani, o lună și 10 zile pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Deși Popescu a ieșit din penitenciar, după 20 de luni, în noiembrie 2015, istoria cu închisoarea e reluată mereu, obsesiv. Ca nu cumva, Doamne ferește!, cineva să uite că marele fotbalist de odinioară a comis o eroare pentru care a suferit cu vârf și îndesat.

Dincolo de stilul de a-i judeca fără pic de înțelegere pe alții și cu maximă îngăduință pe noi înșine, am mai scris pe marginea tristei povești trăite de Gică Popescu. Am susținut atunci și repet acum că, după ce și-a ispășit pedeapsa, ex-căpitanul Barcelonei și-a recâștigat statutul de om liber. A greșit și a plătit, cui ajută și pe cine servește să-i reamintim zilnic că a traversat anevoie, cu remușcări, o parte întunecată a existenței? Afirm că nimănui. Iar lui, cu atât mai puțin.

Cum nu ajută nici sondajele, lipsite de relevanță, legate de o declarație ori de o acțiune a lui Gică. Dacă, de pildă, merita el să fie numit consilier al premierului pe probleme de sport, însărcinat cu pregătirea organizării Europenelor 2020 din București. Sau dacă, scuzați exagerarea, are voie să treacă strada fără acordul unuia ori altuia! Întreagă această atitudine mi se pare că îl pune și ne pune într-o situație penibilă. El are suficiente motive să se considere frustrat, iar noi vinovați că nu încetăm să-i amintim, parcă bucurându-ne, că a greșit.

Mai nou, după ce Viorica Dăncilă l-a reconfirmat pe postul oferit de Mihai Tudose, Gică Popescu a făcut un gest ce n-ar fi trebuit să se piardă în anonimat. El și cei 6 colaboratori ai săi au refuzat să ia salariu, acceptând să lucreze, uneori zi-lumină, benevol, gratis! Credeți că s-a declarat cineva impresionat de gestul amintit? Din păcate, nu, așa că Gică a rămas pe rețelele de socializare, majoritar, pușcăriașul, omul rău, exemplul negativ! Încă o dovadă, nici prima, nici ultima, că suntem un popor bântuit de demoni, nu vizitat de îngeri. Nu le avem, vai nouă!, nici cu înțelegerea, nici cu iertarea.

Întorcându-mă la polemica dintre Popescu și Vochin, consilierul lui Burleanu a pierdut la scor, din moment ce 80 la sută dintre cei angrenați în ancheta GSP i-au dat dreptate lui Popescu cum că Daum a dezamăgit mai tare decât Răzvan Lucescu. Deși cel mai bine plătit selecționer din istoria fotbalului nostru, cu un contract dublu față de al lui Răzvan, neamțul n-a învins în niciun meci jucat 11 la 11! Cele 3 victorii ale lui, în dubla cu Armenia și în amicalul cu Chile, s-au obținut în condiții de superioritate numerică!

De acord că bilanțul lui Lucescu jr. n-a mulțumit, 7 succese, 7 egaluri, 7 înfrângeri, dar și așa procentul de reușită al acestuia, 44,4 la sută, l-a întrecut pe cel al lui Daum, cifrat la 40 la sută după 3 succese, 3 egaluri și 4 înfrângeri. Și nu găzduim aici o părere sau alta, fatalmente subiectivă, ci o statistică imposibil de contrazis. Pentru că unde-i statistică, n-ar trebui să fie, ca la lege, tocmeală.

Altminteri, admițând că „Strategia noastră cu Daum a fost greșită”, Vochin a recunoscut gafa comisă. Ba și, spre lauda lui, și-a asumat-o deschis întâia oară. Mai departe însă, notând că strategia „lui Lupescu cu Răzvan a fost catastrofală”, Vochin a încercat să ne inducă în eroare. În stilul șefului său, adevărat maestru al diversiunii, consilierul lui Burleanu nu doar a încurcat borcanele, dar le-a și inversat: „Decizia lui Burleanu de a-l aduce pe Daum e mai bună decât cea a lui Lupescu de a-l angaja (n.a. în 2009) pe Lucescu”. Regret s-o spun, dar această afirmație e o minciună. Un mod de a arunca praf în ochii opiniei publice, deoarece la niciun capitol Daum nu l-a depășit pe Răzvan. Chiar la niciunul. Exceptând, firește, salariul.

În final, mai recurg la un exemplu. Când a părăsit „naționala” în campania pentru Euro 2012, Lucescu a lăsat echipa pe locul 4 (nu 5, cum falsează Vochin), dar la numai 5 puncte de liderul Franța. În paralel, Daum lăsat-o în cursa pentru CM 2018 tot pe 4, dar la 10 puncte în urma locului 1, ocupat de Polonia. Un ultim argument: în comparațiile menționate mai sus, coeficientul lui Răzvan, 0,44, l-a întrecut pe cel al lui Daum, 0,37, românul scoțând 8 puncte din 18 posibile, iar neamțul 9 din 24. Drept pentru care îl rog pe fostul nostru coleg să nu ne creadă mai naivi decât suntem. Iar fraieri, nici atât.

Comentarii (96)Adaugă comentariu

Che Guevara (363 comentarii)  •  6 martie 2018, 20:59

1. Inca nu exista o lege prin care sa se stearga cazierul cuiva. Cazierul a fost inventat cu un scop. Scopul este: "cine fura azi un ou, maine va fura un ***". Asa ca nu mai incercati sa il spalati pe Popescu. 2. Prietenia cu Lucescu cel batran nu are cum sa nu va oblige sa ii aparati fiul, d-le Ioanitoaia. Asa ca era mai bine daca lasati un coleg sa scrie despre acest subiect. 3. Popescu a fost un jucator imens, un manager dezastruos si un impresar infractor. Asa incat are dreptul sa isi dea cu parerea numai pe probleme legate de jocul de fotbal. In restul cazurilor sa faca bine si sa asculte. Ca oricine de pe acest site e mai destept decat el.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sundance kid (205 comentarii)  •  6 martie 2018, 21:05

L-au ajuns blestemele dinamovistilor si la P.AO.K dar nu pentru ca Brasovul ne-a privat de campionatul care ne-a adus in haos financiar si aproape de faliment ci pentru aroganta, rautatea , trufia aratata ! Brasovul a disparut de pe planeta . Rapidul e in liga a patra si de fapt nici nu se stie cine ce iar la PAOK desi a fost la un pas de succes acum are sanse mici de tot .

Cusmin (59 comentarii)  •  6 martie 2018, 21:38

Gica Popescu a fost sacrificat de SRI, pentru Burleanu. Omul isi recunoscuse vina isi platise anticipat paguba, iar pedeapsa putea fi, cel mult "cu suspendare". Dar a fost sacrificat , fara mila de Maior, de cColdea, de Dancu , de Ponta si alti PSD-isti. Asta este adevarul. Acum , unii l-ar vrea pr Gica un fel de paria, care sa nu mai poata ridica ochii. Burleanu nu a realizat mai nimic, din contra. Daca si acum "generatia Hagi" va fi batjocorita, coruptti din fotbal alegandu=l pe Burleanu, in continuare, nu ne ramane decit sa suspinam si sa acceptam ca sintem o turma de bezmetici, fara creier. Totusi, se incearca eliminarea "la masa verde" a lui Lupescu, Burleanu este o persoana care nu merita a mai fi ales. Daca nu, cei care mai pot au o solutie...emigrarea. Si asa Romania este de rasul Europei.

Bogdan (25 comentarii)  •  6 martie 2018, 21:39

Se vede de departe cat de "echidistant esti tu in calitate de formator de opinie" Tot GSP-ul se pozitioneaza doar pe o parte a baricadei. Cea a lui Lupescu / Popescu / Prunea / medicul Popescu/....... Doar ca, Popescu a fost facut "muci" de catre Vochin cu ARGUMENTE. Ceva ce voi nu aveti. Voi adica aceasta parte a presei ce ii sustineti pe cei din "genearatia de aur". Pana acum sustineati (inclusiv tu....Ioanitoaia) ca Burleanu a copiat regula celui under 21 de la Popescu. Nimic mai eronat. Concluzia este simpla.....VOI VRETI SA INDUCETI IN EROARE OPINIA PUBLICA !!! Din toata inima imi doresc sa castige Burleanu. Dar nu ca imi este simpatic (desi ii recunosc meritele de a scapa de comisioane si nepotisme, balcanisme....lucruri care ne trag in jos mereu fata de tarile civilizate), ci doar ca sa va vad cum o sa va zvarcoliti ca nu ajungeti la ciolan....caci asta va doare !!!! P.S. Nu v-am vazut sa anchetati / sa fiti ORIPILATI de faptul ca Sandu Mircea avea control la cateva firme care erau abonate la banii FRF (Federatia Romana de Fotbal) nu la banii FMS (Federatia Mircea Sandu) !!!! Contracte castigate fara concurs !!!!!

Gabriel 74 (6 comentarii)  •  6 martie 2018, 21:43

Gica Popescu si-a ispasit vina in penitenciar si are dreptul la o opinie din punct de vedere al omului de fotbal. 20 de luni de intuneric nu pot sterge ani de zile de sudoare date de munca si talent deopotriva. El a dovedit tarie de caracter si demnitate si in perioada incarcerarii, caci nu este usor ca dintr-un idol si un profesionist sa te trezesti aproape peste noapte coleg cu infractorii pe putini metri patrati. La fel insa poate sa se exprime si Vochin, tot ca om de fotbal si statistica, indiferent daca barca in care se afla nu este una simpatizata de dvs, d-le Ioanitoaia.

Bogdan (25 comentarii)  •  6 martie 2018, 22:05

Acum sa vorbim despre selectioneri. Cat de usor va este voua sa vorbiti de ratari de calificari si cum sa aruncati vina pe Burleanu / Daum. Idea unui antrenor strain a fost gandita foarte bine. Nu stiu / cred daca Daum a fost cel mai bun strain ce putea fi adus ca selectioner....dar macar am scapat odata pentru aceasta campanie de acest trafic de influenta a clubului fcsb. Cum fostul antrenor Iordanescu ii spunea lui Budescu : " Daca vrei sa mai vii la nationala, atunci trebuie sa semnezi cu fcsb" !!!! Sau cum Sanmartean nu a ajuns in atentia selectionerului pana nu a semnat cu fcsb. Toata mitocaniile astea ne-au tras in jos ! Cum puteti sa vorbiti de contraperformanta de a nu ne califica, atata timp cat jucatorii nostri nu sunt in stare sa se impuna afara. Oare de ce ? PENTRU CA NU AU CALITATE. Scurt / 2. Fcsb-ul a luat 10 goluri in doua meciuri cu Lazio si Sporting. Aceasta este ADEVARATA VALOARE A FOTBALULUI ROMANESC. Cum puteti sa aveti pretentia de la Daum, cand generalul cascheta a fost UMILIT de Albania !!!! Repet, cu cascheta antrenor !!!! Cat il priveste pe Popescu......nu are nici cea mai mica scuza pentru incercarea de fraudare a statului roman. Nu ma intereseaza ca a incercat sa plateasca dupa ce a fost prins la furat. De ce atunci cand un simplu cetatean este prins ca a furat face puscarie (desi si el poate returna prejudiciul), iar altii trebuie sa scape ? Foarte bine, nu trebuie aruncat cu pietre in Gica Popescu. Fiecare om are dreptul la a doua sansa. Doar ca din bun simt, nu mai apari pe la TV sa dai lectii la altii !!

Bodrin (29 comentarii)  •  6 martie 2018, 22:13

Toate bune si frumoase dar, daca devii infractor, judecat si condamnat la puscarie, platesti, relativ, fapta dar capeti inca un cadou: cazierul judiciar. Iesi din puscarie, devii liber, dar nu chiar ca toti oamenii: cazierul ramane. Adica ramai un fost infractor pentru restul vietii...Evident, poti sa fii grozav in diverse alte chestii...

Ilie (23 comentarii)  •  6 martie 2018, 22:17

@Bogdan. Kretinel, de unde ai scos ideea ca Ioanitoaia a pretins ca regula U21 a fost luata de la Popescu??? Din burta...Cine v-a invatat sa mintiti cu nerusinare??? Arata-mi unde a scris Ioanitoaia asta si imi retrag cuvintele. Nu ai sa reusesti pentru ca e o minciuna ca aia plimbata prin gura de numaratorul de cornere Vochin.

ADRIAN (52 comentarii)  •  6 martie 2018, 22:23

Cazierul se poate șterge prin hotarare judecătorească, după executarea sentintei si trecerea unei perioade de timp, stabillita de instanța. Oricum, nu este normal ca dupa executarea sentintei sa fie considerat și tratat ca infractor toată viata ( mai ales ca este singurul de la care prejudiciul a fost recuperat integral, înainte de judecata). In ceea ce priveste antrenorii, rezultatele contează.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 martie 2018, 22:28

...foarte bun comentariul lui Bogdan ...de acord cu el ...voi nu vreti binele fotbalului romanesc ...realitatea este cea spusa de mine si de Bogdan si multi altii care gandesc ...noi trebuie sa formam o Nationala care sa nu mai fie batuta de echipe din tari cu fotbal subdezvoltat care se califica extrem de rar la un turneu final si atunci cand o fac nu au nicio sansa sa iasa din grupe ...dar te bat pe tine Romanie a lui Cascheta si a lui nea Ovi ...doi incompetenti ...unul sef peste cenzori salbatici ...care cenzureaza si proverbe romanesti ...dar mai ales opinii diferite ...

Drughi (1 comentarii)  •  6 martie 2018, 23:08

Dar de ce trebuie sa inceapa orice propozitie cu Gica Popescu cu “ ex capitan al Barcelonei”

catalin (1 comentarii)  •  6 martie 2018, 23:11

respect gica popescu ca mare sportiv dar si ca om, un fotbalist urias cu un caracter frumos , cei care il contesta si vb doar prostii in online sunt doar niste frustrati care pun pariu ca nu au reusit nimic in viata lor , ei stau pe net si injura din ura si frustrare ptr ca nu au realizat 0 barat atit material cit si profesional ! pace

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  6 martie 2018, 23:13

Ca sa-i completez pe CheGuevara si Bogdan spun ca astia ca noi, cu foarte multa carte ,am reusit sa facem din niste tipi limitati dar bine dotati, talentati si muncitori foarte buni sportivi care au reusit in demersul lor si s-au realizat si financiar. Dupa prodigioasa cariera sportiva,cei ce nu au inteles importanta scolii, adica marea majoritate, au redevenit niste tipi limitati . De fapt ,in lipsa educatiei academice si-au pastrat limitele. Ca orice imbogatiti pe aceasta cale ,au inceput sa se creada specialisti si in antrenorat sau manageriat sportiv pentru ca ,nu-i asa, este evident la indemana oricui mai usor sa gandesti ,sa creezi, decat sa alergi dupa minge!? Asta dupa mintea lor si nu-i condamn pentru ca nu pot intelege mai mult de atat dar cei ce ii sustin in demersul lor ce e in neregula cu ei ? Toti sunt absolventii Academiei lui Oprea? Pretind minima morala, minima orientare, minima decenta de la cei in care am crezut atat de mult ,de la cei pe care i-am cautionat cu buna credinta fiind convins de buna lor credinta. Acum am convingeri ferme dar nefavorabile marii majoritati a jurnalistilor. Sunt cu atat mai trist cu cat intrevad putine sperante de indreptare sistemica a situatiei. Numai flori izolate care cu greu arata a primavara.

Traian (21 comentarii)  •  6 martie 2018, 23:54

@Drughi. Nu incepe orice fraza asa cum fabulezi tu dar amanuntul merita pomenit si repetat pentru ca nici un alt roman nu a fost vreodata capitan al Barcelonei, una dintre cele mai mari cluburi din istorie. Te-ai prins ca nu e asa greu?...

gio (59 comentarii)  •  7 martie 2018, 0:28

@Sundance Kid L-au ajuns blestemele pentru ca "v-a privat Brasovul de titlu"?Adica printre randuri inteleg ca Brasovul trebuia sa se dea la o parte?? Hai zi-o direct: Noi suntem dinamo si o parlita gen Brasovul ar trebui sa se dea la o parte macar cand vine la noi acasa :)))

Liviu (24 comentarii)  •  7 martie 2018, 0:34

Discutie inutila intre Vochin si Popescu, si dezbatere la fel de inutila propusa de Ioanitoaia si gsp. Si Lucescu junior si Daum au fost slabi ca antrenori ai nationalei, statistici de astea de 2 lei n-au nicio importanta.... maine poimanie ne trezim ca la acest capitol cel mai bun e Piti si ne grabim sa-l chemam inapoi, nu? Ba ca locul 5 sau 4, ba ca 44% etc fata de 37... really? Asta am ajuns sa discutam acum? Slabi amandoi si pace.... Urma tara toata in 2009 in frunte cu Ivanovici, satula de Piturca, sa plece odata si sa vina si Sdrobis ca nu mai conteaza, ca in numai 2 ani sa ne arate Razvan ca se poate si mai rau.... avem memorie si noi domnule Ioanitoaia...

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  7 martie 2018, 1:12

Dupa mine sant unii care anume sa puna umarul la redresarea fotbalului romanesc, lovesc in orice numai, sa faca jocul de culise si de interese marsave acolo sus in guvern, deoarece acolo nu te vede nimeni ce faci si cum faci sub acoperire ca, te apara guvernul. Din acest motiv Romania are un nume greu in lumea coruptiei si a faradelegilor de tot felul, mai ales cele de natura financiara. Acum ne legam de Gica Popescu si dupa ce a fost condamnat. si a ispasit condamnarea desi, dupa parerea mea, a fost mai bine zis impins fara sa stie intr-o clica periculoasa pe care o stim cu totii care l-a atras ca un magnet in a face ce a facut. Ba frate, altii, care au furat ani de zile din visteria Romaniei sant bine mersi si azi sub acoperire, din moment ce am devenit tara cea mai corupta din Uniunea Europeana. Unii dintre ei, merita condamnarea pe viata. Ce, credeti ca istoria nu va scrie candva in timp despre acesti hoti ai Romaniei moderne? Ba frate, de oameni scapi ca te apara puterea, dar de Dumnezeu nu o sa scapati, niciodata. Lasati fotbalul sa-si aleaga oamenii de marca care stiu cum sa coordoneze jocul cu balonul rotund. Sa conduca cei cu stiinta de invingator in sport nu nepricaputii si spagarii Romaniei de azi. Avem valori remarcabile in fotbalul Romanesc, nu-i opriti, caci ei stiu foarte bine cum se joaca un fotbal modern, caci au experienta in materie si au demonstrat in lungul anilor valoarea lor in jocul cu balonul rotund. Dati-le pacea si linistea necesara de a creea o noua generatie de forta in fotbalului romanesc, si eliminati pe incultii si agiamii din cea mai ramas din acest fotbal al romanilor de pretutindeni. Avem valori la toate nivelurile in fotbal, numai sa le cautam pe cele cu adevarat autentice intr-un continu de arta sportiva. HAI ROMANIA! Hai fotbalul Romanesc la o noua renastere cu tinte si performante inalte. HAI ROMANIA !

motanul incaltat (603 comentarii)  •  7 martie 2018, 1:48

Ca munceste fara bani , Gica Popescu-demonstreaza doar prostie. Intr-o societate capitalista chestii din astea cu benevolatul mie imi provoaca o mare SILA. Apoi statistici din astea cum ca R. Lucescu conduce detasat in fata lui Daum cu 44% respectiv 35% demonstreaza doar cit suntem de penibili in materie de fotbal, conducatori de fotbal ,antrenori de fotbal si cu voia dvs gazetari sportivi de fotbal.

george (1 comentarii)  •  7 martie 2018, 3:41

Problema majora e ca nu avem jucatori, si Daum si Lucescu si Contra sunt antrenori buni, dar poate sa vina si Guardiola ca nu o sa jucam ca Brazilia. A fost o minune ca ne am dus la Euro cu Stancu, Rat, Torje....etc

mihaivase (2 comentarii)  •  7 martie 2018, 5:50

Buna dimineata. Din pacate actuala conducere minte cu non salanta si atunci cand cifrele nu sunt de partea ei. Ma intrebam pe ce anume se bazeaza, poate doar pe faptul "ca suntem tampi" si "ca punem botul" ... si tot ea vorbeste de moralitate, respect ...si guvernanta fotbalistica. Din pacate o ipocrizie fara margini, care trebuie sa inceteze ma gandesc eu. Dl Ioanitoaia nu este oare lipsit de respect sa fim desconsiderati la nesfarsit prin minciunile ce ni se servesc? Se pare ca nu. Si acum revin referitor la moralitatea si ma intreb: moral este sa facem tamtam pe tema moralitatii cand "noi" actuali avem in echipa membru foarte important ce facea servicii de "catering" : "am dus vin si carnati de Plescoi echipei Sandu la FRF si ce bine eram/ erau primiti" ( Cine? Conducator actual din FRF originar din Buzau) Si lista unor astfel de exemple (ar putea continua, exemple nu inventii") ... in concluzie nu ar fi mai frumos si elegant sa discute doar despre fotbal? Poate da, dar nu au cum, iar legat de management ...O zi buna va doresc.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  7 martie 2018, 6:08

...nea Ovi ...de unde stii ca G.P. a lucrat zi lumina acum iarna ?...si daca a lucrat ...ce a lucrat ?...ce a produs el ?...ce a realizat ?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  7 martie 2018, 6:14

...matale nu esti un maestru al diversiunii ...matale esti un simplu diversionist ...cum adica R.Lucescu nu l a depasit pe Daum la niciun capitol ?...in ce constau aceste capitole ?...compari C.V. ul lui Daum ca al lui Razvan ?...Daum nu stie sa antreneze ...asta vrei sa ne spui ?...putina decenta nea Ovi ...

Io (11 comentarii)  •  7 martie 2018, 6:35

Oricate interviuri ar da si oricati sustinatori ar avea, Gica Popescu ramane infractor. Asocierea cu Clanul Becali il ajuta sa ramana in categoria hotilor pentru tot restul vietii. A fost ce a fost, va ramane doar cu statistica.

Mike (4 comentarii)  •  7 martie 2018, 8:04

Contrazic ideea că nu se șterge niciodată cazierul. Din punct de vedere moral, după ce faci pușcărie și recuperare pagubă, ti-ai plătit datoria către societate. La Popescu este însă prematur să fie albit, din simplul motiv că nu a executat toată pedeapsa. Eliberarea condiționată specifică un termen de "prescriere" care probabil nu a trecut.

aciduzzo (23 comentarii)  •  7 martie 2018, 9:07

Doua glume proaste la carma Nationalei!! Lucescu jr. si Daum!! Scurt! Nu mai zic de Cașchetă care si-o ia cu Albania!! Si dati in Popescu....mai ales astia cu multa carte....(cat o fi aia de multa Dumnezeu stie!)

Dollar76 (4 comentarii)  •  7 martie 2018, 9:52

Bravo !!!

Dilimache (657 comentarii)  •  7 martie 2018, 10:05

O mizerie ce i se intampla lui Gica, o mizerie de tara in care a decis sa traiasca, la performanta lui putea sa ramana oriunde si sa fie idolatrizat. El a venit in romanica unde il injura toti ***. Pacat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tom (1 comentarii)  •  7 martie 2018, 10:13

Domnule Ioanitoaia, faptul ca dvs loviti acum in Burleanu, stergeti practic cu buretele tot ce ati scris in trecut referitor la neregulile din FRF in vremea mandatelor lui Mircea Sandu. Va sugerez, cand ami aveti o perioada de repaus, sa rasfoiti articolele dvs mai vechi, in perioada cand FRF era condusa de Mircea Sandu ... Sunt curios, daca faceti acest lucru, oare mai scrieti ceva de Burleanu ? Nu il apreciez pe Burleanu, insa sa il aperi pe Mircea Sandu, cum faceti dvs acum, mi se pare cel mai penibil lucru din cariera dvs de jurnalist ! Asta, dupa ce ati scris atatia si atatia ani despre nenumaratele nerguli de la FRF ... Coloana vertebrala domnule Ioanitoaia, se pare ca va lasa ...

Marcel (23 comentarii)  •  7 martie 2018, 10:53

Statistica nu este comentabila ?! Pai dumneata compari mere cu pere. Compari rezultatele meciurilor echipei nationale cu Lucescu antrenor, care a avut la dispozitie alti jucatori, in alta forma si care au jucat cu alte echipe, fata de meciurile nationalei cu Daum pe banca. Sincer, te credeam mai istet...

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  7 martie 2018, 11:02

1.- G P acuza ca Nationala a ajuns a patruzecea sub Burleanu, lipsitul de ADN de aur care ar fi gresit cu alegerea lui Daum. 2.- La care VoChin si-a asumat el alegerea si a amintit de Razvan, fiul lui Lucescu, uns selectioner de Lupescu si ... spre locul 150, noroc cu Gibraltar. Eu n-am verificat daca nu ajunsesemcumva si sub Uagadugu, dar nici VoChin nu l-a intrebat pe G P ! ------------------- Ca de obicei VoChin a dovedit lipsa de profesionalism caci altfel mai amintrea de si de faptul ca Razvan nici n-a construit, a folosit titulari pensionari si jucatori care nu jucau, mai mult se antrenau in parcuri, amintea ca Insusi Razvan declara ca nu are de unde selectiona caci au disparut fotbalisti si toata pepiniera - caci legitimati erau sub o mie de elevi in toata tara -, ca au disparut toate cluburile fanion, ca in schimb au aparut unele fara identitate si finantate direct ori indirect de partide politice – bravo Razvan !, macar atit. Baiatul macar avea minte. Ca Sandu si Lupescu lucrau prin FRF cu firmele Lor ori ale rudelor, ca G P a ramas cu 1,5 milioane dupa ce-a indurat sa scrie opere neterminate, … ca PiTurca … Doamne … iar NIMIC de la cel care sutine ca a invatat sa bata piloane ! Despre ce „cariera academica“ vorbesc Lupescu si G P iar n-a intrebart ! De ce ? Lipsa totala de profesionalism, asta e clar, dar eu cred ca lui VoChin i-a fost si jena.

mg (138 comentarii)  •  7 martie 2018, 12:25

..fiecare aleargă după ce nu are, unii după bani alţii după onoare.. Ok, Burleanu susţinut politic a uzurpat scaunul pregătit de Mircea Sandu pentru omul său. Lupescu e chemat de cei care aşteaptă revanşa de a doua zi după acele alegeri cu cântec. Între timp au refuzat orice colaborare cu noua conducere(care include şi oameni de fotbal sau specialişti în domeniu, aşa cum e Andrei Vochin). Oare interesul echipei naţionale sau al fotbalului nostru, al tuturor, nu trebuia să primeze ? Cum poţi să vii acum să deplângi ipocrit situaţia în care s-a ajuns, când timp de patru ani ai dat găuri în burta corabiei cu ce'ai avut la îndemână ? Iar discursul lui Lupescu la prezenatarea candidaturii este unul demagogic, tipic pentru un carierist.. Poate vom renunţa la un moment dat şi la marota asta cu genraţia de aur. Haideţi să vedem ce a făcut generaţia lui Stoicikov cu fotbalul bulgar, poate învăţăm ceva.. În condiţiile date, Marcel Puşcaş e soluţia cea mai bună pentru şefia FRF. Este un om integru, care s-a războit cu sistemul impus de Mircea Sandu, nu are legături bolnăvicioase şi se pricepe mai bine decât cei doi scoşi în faţă, la fotbal.

gintonic (44 comentarii)  •  7 martie 2018, 15:15

Nu stiu daca cineva i-a amintit d-lui Vochin, simpatizant de Ciurli-Burli, faptul ca Herr Daum a batut in recordul de ineficacitate, 468 minute fara gol marcat! Ca a fost platit dublu fata de Razvan si a facut o treaba mai proasta ca Luceascu jr.... asta e si treaba lui Vochin, nu-i asa?

gogu kioru STIINTA Craiova (6 comentarii)  •  7 martie 2018, 16:09

Salut maestre!Dezamagiti!Popescu un infractor cu tinicheaua de coada toata viata ..o-zero in afaceri-,Vochin alt derbedeu -elevul dvoastra ,acum sluga pulitrucului Buleanu alta sluga a fostului marinar presedinte!Se mai baga si nasu Sandu...vaishamar maestre..!Adica jalnic...!ps..Buleanu a promis ca-l pune antrenor pe Vochin..cica are carnet de antrenor ..De fotbaliatori...!

CCC (137 comentarii)  •  7 martie 2018, 16:55

“Maistrul” O. I. ne cearta ca nu putem uita faptul ca faimosul fotbalist Gica Popescu a devenit impresar infractor dovedit si a fost condamnat de o instanta. In acelasi timp, ne sfatuieste nu numai sa uitam, ci sa si iertam. Un sfat omenesc. Ar fi fost bine sa ne dea si un exemplu personal, demn de urmat, dar in acelasi articol ne dovedeste ca “trebuie sa faci ce zice popa, nu ce face popa”! Chiar el, “maistrul”, nu-i uita “performantele“ lui Daum si nu reuseste sa-l ierte! Cat despre subiectul articolului, cearta “civilizata” dintre Vochin si Popescu, performantele celor doi antrenori amintiti, Daum si R. Lucesu, aici vorbim despre mizeria fotbalului romanesc adusa in prima pagina, impachetata in vorbe frumoase si atat. Can-Can si sa vorbim discutii. Daca eram vreun neam de intelepti, discutam ideeile candidatilor, adica programul fiecaruia, incercand sa venim cu idei noi si sa-i ajutam sa-l imbunatateasca. Evident ca nu suntem! Ne place scandalul si mocirla. GSP ne mai ofera o mstra de lipsa de profenialism: cenzureaza proverbe romanesti! Asa ca propun ca respectivul proverb sa sune “cine fura azi un ou, maine va fura un ..... CENZOR”! Asta ca pentru respectivii 3oi sa nu mai cenzureze data viitoare.

durden (338 comentarii)  •  7 martie 2018, 17:43

Mie imi place nea ovi ca e super obiectiv si nu loveste niciodata aiurea in tabara lui burleanu =))))

Ilie (369 comentarii)  •  7 martie 2018, 18:28

Dl Ioanitoaia, dar pina mai ieri ne-ati adus aminte de zeci de ori ce greseli facuse Daum in viata lui privata. In paranteza fie spus, daunele faptelor sale au fost strict personale, adica nu a furat cu nimic statul. Acum cereti ingaduinta celor ce gresesc ? Hahaha

Comentează