Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Toată vina pe Negoiță?!

Fanii lui Dinamo, mulți și vocali, continuă să acuze ratarea calificării în play-off, cadru în care par interesante, ori măcar de comentat, rezultatele sondajului întreprins de GSP după durerosul 0-2 al „câinilor” de la Giurgiu. Unde băieții lui Miriuță, la […]

Permalink to Toată vina pe Negoiță?!
marți, 27 februarie 2018, 4:52

Fanii lui Dinamo, mulți și vocali, continuă să acuze ratarea calificării în play-off, cadru în care par interesante, ori măcar de comentat, rezultatele sondajului întreprins de GSP după durerosul 0-2 al „câinilor” de la Giurgiu. Unde băieții lui Miriuță, la ora aceea încă pe bancă, au dezamăgit crunt. Din vina lor, dar și din cauza condițiilor vitrege. Deoarece partida s-a disputat pe ger, pe ninsoare și pe gheață. Cunosc riposta, că Astra a evoluat și ea tot acolo. De acord, dar o asemenea replică nu convinge că meciul de pe malul Dunării trebuia jucat. Fără să justifice prestația unor dinamoviști parcă împăcați cu soarta, întâlnirea respectivă a arătat prea puțin fotbal.

Revenind la sondaj, cei 37.915 subiecți au identificat responsabilii astfel: 58 la sută au dat vina pe conducerea clubului, 24 la sută pe jucători și numai 18 la sută pe antrenorul Miriuță. Acesta însă, conform obiceiului, a plătit primul, fiind destituit imediat după întoarcerea de la Giurgiu și înlocuit cu Florin Bratu, adus de la „naționala” Under 18.

Ostilitatea la adresa lui Ionuț Negoiță și a staff-ului administrativ se explică prin aceea că, deși a scos clubul din insolvență, acționarul majoritar n-a investit cât ar fi vrut suporterii. Încă mai rău, a vândut ce trebuia, dar și ce nu trebuia, mereu însă sub preț. De aici impresia, totuși exagerată, că l-au preocupat banii, în special banii, mai ales ei! Cu riscul de a-mi pune în cap galeria roș-albă, una dintre cele mai devotate din fotbalul nostru, mă îndoiesc că zgârcenia a fost principalul defect al lui Negoiță. În fond, omul s-a întins cât a socotit el că îi permite plapuma sau chiar cât i-a permis. Atât a avut, atât a băgat. Să le facem însă calculele altora e specialitatea noastră. La așa ceva ne pricepem cel mai bine, nu ne întrece nimeni.

Pe de altă parte, Negoiță a greșit repetând, de parcă-și făcea din asta un titlu de glorie, că e dispus să vândă echipa, ba și cu o sumă modică. Posibil că atitudinea, dacă nu sigur, i-a demobilizat pe jucători. I-a împins s-o lase mai moale, să nu se omoare cu firea. Patronul a mai comis-o și când a instalat la șefia clubului oameni din anturajul său, dar străini de fenomen.

Dintre ei, l-am cunoscut pe Alexandru David, numit președinte după ce a condus din 2008 în 2016 ediția tipărită a cotidianului Ring. Tip instruit și ziarist de calibru, însă fără legătură cu fotbalul. Evident că urma să învețe, numai că operațiunea ar fi cerut timp. Iar timpul i-a întors spatele lui Dinamo.

Amintind că nici cuplul Contra-Mutu n-a luat mereu cele mai inspirate decizii, ajungem la Florin Bratu, ex-internaționalul (14A) care are, la 38 de ani, avantajul tinereții. Dar și pe acela că a triumfat cu Dinamo U19 în campionatul 2017 (Liga Elitelor), câțiva dintre jucătorii de-atunci, Liviu Gheorghe, Ricardo Grigore, Ion Gheorghe și Robert Moldoveanu, născuți 1999, aflându-se în lotul actual al „câinilor”. Și așteptând, logic, să fie promovați. Deși întinerirea echipei, am mai spus-o, nu trebuie tratată ca un scop în sine. Nu-i obligatoriu ca ea să fie egală cu progresul.

În ce mă privește, merg pe mâna lui Bratu și-i țin pumnii strânși, ceea ce nu mă împiedică să-i atrag atenția că-i va fi greu. Fermitatea și curajul nu vor putea compensa lipsa experienței și nici a licenței PRO. Aici ar merita deschisă o discuție serioasă deoarece Bratu va reprezenta al doilea antrenor din L1 care, după Dică, va lucra fără calificarea cerută de Regulament. Bună ori rea, legea trebuie respectată, dar e stilul nostru să încălcăm regulile și să le tratăm ca pe niște excepții.

Comentarii (60)Adaugă comentariu

Lucian (206 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:07

A gresit Negoita ca nu l-a adus pe Stoican dar echipa au bagat-o la subsol Contra si Mutu. Ei i-au luat pe betegii Rivaldinho si Nascimento ca sa il dea afara pe Nistor. Apoi s-au uschit la nationala.

Zamby (6 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:10

Nea Ovi, n-ai inteles nimic! „Atat a avut, atat a bagat”. Serios? Mai citeste ce scriu si stimatii tai coleg: nu a investit NIMIC, a vandut TOT ce era de vandut. Nu-ti stiu interesul, dar prea ai inceput sa ne vrajesti... Trust in me, trust in me? Iti suna cunoscut? Cartea Junglei! Ssssssss!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:11

...nea Ovi matale ce legatura ai cu fotbalul ?...nu te supara...mereu gresesti ...scri numai aiureli ...nu intelegi fotbalul actual ...nu poti sa spui despre nimeni ...dar absolut despre nimeni ca n are legatura cu fotbalul ...fiindca te faci de ras ...

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:12

Ca sa vezi...Puteti fi echilibrat...Desigur lucrurile se schimba cand este vorba de ,,raul,, national...

calinescu (96 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:13

:))))))))))) MANIPULARI DE CARTIER .....!!!!! DIN CEI 37915 SUBIECTI , CATI SUNT DINAMOVISTI SI CATI STELISTI ??????????? ACORDANDU-I CREDIT "ANTRENORULUI" BRATU , INSEAMNA CA ORI NU VA PRICEPET ORI SUNTETI DUSMANUL LUI DINAMO ....!!!! SINCER , EU CRED CA E SI UNA SI ALTA ...!!!!!

Nistor (4 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:17

Domnule Ioanitoaia, dumneavoastra aveti un obiectiv fixat din a apara toti borfasii din fotbalul romanesc? Totusi, calculul simplu al hartiei arata nu doar ca Negoita n-a investit cat ar fi dorit fanii, cica a scos enorm de multi bani din Dinamo. Totodata, insolventa mult laudata pare a fi cusuta cu ata alba, existand un dosar deschis in acest sens. Dumneavoastra nu aveti cum sa convingeti fanii dinamovisti ca zapada e neagra, ca sa citez dintr-un clasic. Se vede cu ochiul liber ce a facut acest om din al doilea cel mai mare club al tarii. "Pot face din Dinamo un club model, un club care sa fie numarul 1 din Romania in citiva ani, iar in 5-6 ani sa fim peste Steaua. Avem oameni care sa ne ajute sportiv, ca Mircea Lucescu, Lupescu sau Anghelache. Pe partea sportiva speram sa ne revenim in 2 ani, mai bine mai incet, dar sigur. Vrem sa devenim clubul numarul 1 din tara" Ghiciti din cine am citat. Au trecut 5 ani de la declaratia asta.

Kris (44 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:18

Acum trei ani Negoita putea fi apparat.Intre timp a luat niste masuri de a distrus tot ce se putea.La dat afara pe Rednic? Cati bani ai bagat Rednic in buzunar? Sa dovedit un dezastru ce a urmat.A vandut tot ce se putea.La ce salarii sant la Dinamo cred ca are un profit urias comparativ cu ce obtine de la celelalte firme.A dsitrus centru de copii si junior si asta a pus capac la tot.

dan t (81 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:23

hmmm pai de ce ironia asta? fanii nu trebuie sa fie muuulti si vocali? parca asta se cere pe stadion! sau ei trebuie sa vina doar sa plateasca biletul si sa inghita tot ce li se ofera? cam becaliota conceptia!

Costin (46 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:24

Inca o data statistica isi face datoria de stiinta a manipularii.

Marius (347 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:24

@Nistor. Tu si altii calculati cati bani a luat Negoita nu si cati a bagat. Eu stiu si afirm ca e in pierdere asa ca nu mai guitati voi si nici nu le mai tineti socoteala altora. E borfas Negoita ca Borcea si Netoiu erau niste ingeri.

Marius (347 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:25

@Ioanitoaia. Cu terenul de la Giurgiu aveti dreptate. Numai fotbal nu s-a putut juca acolo.

mihai (15 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:29

Este corect ceea ce scrieti domnule Ioanitoaia.Ce minte a avut Contra cand s-a lipsit de Nistor si Busuladzici?Dar, a existat si o activitate ,anti-Dinamo, inaintea partidei de la Giurgiu.In afara faptului ca meciul nu trebuia sa se joace din motive meteo.Instalatia de incalzire a stadionului nu a fost pornita,prime dupa ani din partea patronului Astrei pt.giurgiuveni,E.Iordanescu in stare de surescitare in teren,G.Hagi a spus ca va privi cu un ochi spre Astra-Dinamo,preturi mari la bilete pt.dinamovisti.Va las pe dumneavoastra ,cu vasta experienta in fotbal sa deduceti pentru ce , pentru cine, si de ce nu a fost agreata Dinamo in play-off.In plus,s-au legat cam toate contra lui Dinamo:si bara lui Nistor cu Craiova si golul lui Texeira ,din min,93 cu Steaua.Dar ,in primul rand,a contat lipsa de pricepere a conducerii dinamoviste din 2013,incoace.

Emilian (143 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:30

"omul s-a întins cât a socotit el că îi permite plapuma". E corect, insa Negoita niciodata nu a spus asta, ci a vrut sa para mult mai mult, ca si cum el ar asigura conditii pentru o echipa care se bate la podium. Pe scurt, e un ipocrit. In plus, daca ne uitam cum a "salvat" el clubul, vom observa ca inca de la inceput strategia a fost de a vinde tot ce se poate vinde, iar sumele obtinute nu au fost deloc mici. Impresia mea este aceea ca achizitia actiunilor la Dinamo a fost intr-o anumita masura ca privatizarile de pe vremuri: semnezi contractul de cumparare, iar dupa aia platesti pretul prin vanzarea activelor companiei. Pe scurt, Negoita nu a bagat niciun ban in echipa de cand a venit, ci dimpotriva a stors sistematic tot ce se putea stoarce.

Urod (72 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:34

Pentru ce a făcut bine, Negoiță trebuie lăudat.. Dar pt greșeală imensa care a făcut-o sub imperiul nervilor ca vinde echipa, trebuie condamnat... Aici s-a rupt tot... Cat și atitudinea lui distanta de echipa, de parca n-ar fi a lui. De câte ori a mers el la echipă sa stea de vorba cu baietii?!!!.... Sa vadă ce stare de spirit au, să-i incurajeze, sa fie aproape de ei...!!!...Eu unul n-am văzut asta... Nu-l judec pentru bani, atâta are, atâta face dar putea sa fie aproape de echipa, doar e afacerea lui.

Nistor (4 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:37

@Marius - spune-mi si mie, te rog, cat a pierdut Negoita. Si cat a bagat. De ce sa nu tinem socoteala?

adi_stelistul (359 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:38

Se tot vorbeste despre cat de dedicati sunt suporterii dinamovisti (inclusiv dumneavoastra o faceti iaici) si cat de chitra e Negoita. Cat de mult isi sustin (si) suporterii dinamovisti echipa se vede si din media spectatorilor. Din numarul de abonamente vandute. Din lamentatiile referitoare la pretul biletelor de la Giurgiu (sigur ca banii de acolo nu intrau in buzunarul lui Dinamo dar arata cam cat de dispusi sunt suporterii sa-si sustina echipa). Chiar daca imi vor sari in cap dinamovistii, discutia pe care am deschis-o aici nu e pe tema ai cui suporteri sunt mai dedicati. Ci e legata si de problema ridicata in articol - cine e de vina? Poate si suporterii, n-ar fi posibil?... In 3 meciuri jucate consecutiv acasa anul trecut, cu Chiajna, Astra si Voluntari,au venit 2600 de spectatori IN TOTAL. La 10 lei biletul (acesta pare ca ar fi pretul corect la un meci in viziunea suporterilor), asta inseamna sub 6000 de euro incasari. Cam ce cheltuieli isi permite clubul cu banii astia? Sigur, nu doar dinamovistii pacatuiesc aici, altii sunt (aproape) la fel, dar dinamovistii sunt cei mai vehementi in a-i reprosa patronului echipei ca nu "baga bani". Ma rog... Daca as fi dinamovist singurul repros pe care i l-as face lui Negoita este ca si-a dorit sa ramana singur la echipa (amintiti-va!) desi STIA ca nu poate sustine singur echipa. Asta da, e o mare greseala. Trebuia sa-si treaca peste orgolii si sa gaseasca moduri de convietuire cu alti actionari. N-a dorit-o, acum suporta consecintele.

eu (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:54

Dl, esti un maestru al manipularii, distoarsionarii si a jumatatilor de masura ! Nu sunt suporter, dar N. este aproape sa distruga viitorul lui Dinamo datorita managementului defectuos facut DOAR in interesul personal. Decat D.B....

Andrei (276 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:56

Ioanitoaia ar trebui sa ia un curs elementar de statistica, ca sa nu se mai faca de ras cu "analize" ca cea de mai sus. Statistica pe care o invoca e una fara public tinta si fara nici un control. Eu intru pe 4-5 calc/tableta/tel. intr-o zi si pot vota tot de atatea ori. Nu doar fani dinamovisti, ci oricine, nu neaparat bine intentionat, poate vota si voteaza. Cu alte cuvinte deschideti sondaje luate "la misto" de majoritatea celor care voteaza, iar apoi le analizati voi "pe bune," si scoateti pilde adanci. Ca sa nu mai zic ca tratezi un sondaj pe premise obiective cand el a fost lansat dupa meci, pe premise emotionale si urma sa reflecte o reactie emotionala a celor care voteaza. Si pe urma cei care voteaza nu reflecta majoritatea suporterilor, ci doar o selectie aleatorie, necontrolata si ca atare cvasi-irelevanta. As mai putea insira inca 4-5 motive pentru care sondajul dumitale are o marja de eroare astronomica la nivel de interpretare. Amatorism total. Dumneata stai prost si cu scrisul si cu logica.

rammstein (44 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:01

a vorbit un *** !!!..un *** al fotbalului teleormanean...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu (36 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:02

Nea Ovi,Negoita a furat nu a băgat ,a scos! Vreau sa văd si eu un buget de V-C!

Seychelles (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:08

Domnule Ioanitoaia, Cu toata bunavointa, puteti identifica d-voastra vreun patron din citi au fost in fotbalul romanesc despre care sa fi scris la timpul potrivit ca duce respectivul club in faliment? Si cate cluburi au avut aceasta soarta... Acum ii plangeti de mila lui Ionut Negoita, desi, ca jurnalist, ar trebui sa aduceti date care sa arate care este adevarul. S-a intins Negoita cat ii e plapuma? Ce inseamna asta? Ca nu i-a platit banii lui Nicolae Badea pe actiuni? Ca vandut de vreo 2 milioane de euro numai in ultimul an si jumatate? Sau de vreo 8 milioane de cind a venit? Daca stia cit ii e plapuma, de ce a insistat sa fie el singurul mot la Dinamo? De ce a schimbat vreo 13 antrenori de cind a venit, stiind insa "ca nu se poate intinde mai mult decit ii e plapuma"? Sau vreo 6 presedinti (apropos, o mai fi alt club european unde se vantura lumea ca in clubul lui Ionut Negoita?) Ionut Negoita a avut mai multi oameni care s-au perindat pe la club decit clientii la hotelul lui din fundul Bucurestiului, nu l-a rugat nimeni sa preia Dinamo, insa calculul lui a fost unul mizerabil: preia pe nimic Dinamo, apoi il tine la limita subzistentei si vinde mereu ce se poate vinde. La un moment dat aceasta gandire mizerabila a dat faliment. Doar ca dl Negoita e obisnuit cu asa ceva, cam toate afacerile lui fiind in insolventa.

NELLO MILANO (27 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:15

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Abcde (206 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:19

@Andrei. Imi e sila de telectuali ca tine care contesta orice punct de vedere in afara de al lui. Ca el a descoperit America si apa calda. Asa se fac statisticile si ele nu sunt perfecte nicaieri in lume. Si peste tot se gasesc unii sa se creada mai destepti, mai frumosi si mai culti decat sunt in realitate. Imi e sila.

Victor (3 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:20

Pentru cei care nu au înțeles inca Negoita nu e interesat sa investească bani sa faca performanta ci doar sa faca profit pentru el Dinamo este doar o afacere profitabilă . Ioan Niculae A vrut performanta ? A vrut doar să scoată bani .Becali a devenit mai lacom si mai avar ă dat numai tepe pe unde a vîndut jucători . Hagi vrea performanta ? A Vîndut si el o grămadă de jucători .

Bozo (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:23

Un articol corect. Negoita are principala vina ca a creat nesiguranta la club prin repetatele sale anunturi de plecare. Or in conditiile astea echipa incepe sa isi piarda din motivatie. Mai are vina ca l-a lasat pe Rednic sa plece, probabil singurul antrenor care putea ridica Dinamo la nivelul de performanta dorit de suporteri. Altfel a adus jucatorii ceruti de antrenori, plateste salarii bune la nivel de Liga 1 si o face la timp. Nu e la nivelul dorit de suporteri dar in afara de CFR si FCSB nicio alta echipa nu prea dau bani pe jucatori. Iar management prost au cam toate cluburile romanesti; de ex nu prea putem spune ca FCSB e in varful ligii datorita managementului facut de Argaseala si MM. La Dinamo responsabili cu ratarea play-offului sunt insa in principal antrenorii. Contra in special pentru campania dezastruoasa de transferuri din vara pe cand a adus rebuturi si l-a dat pe Nistor, singurul ce mai leaga jocul. Miriuta pentru ca nu a reusit sa dea nicio noima jocului echipei desi a stat pe banca 19 etape. Am crezut in el, dar a dovedit ca e antrenor slab. Pentru ca oricat de zgarcit o fi Negoita, lotul lui Dinamo este mult mai pricopsit decat cel de la Iasi sau Botosani si chiar decat cel de la Astra. Si cu toate astea Dinamo nu a reusit sa joace ceva cat de cat inteligibil in acest sezon. In plus niciunul dintre cei doi antrenori nu s-a invrednicit sa intareasca centrul aparararii care este vizibil veriga slaba a echipei. Nu cred ca s-a opus Negoita din moment ce au adus multi alti jucatori pe salarii destul de mari.

Andrei (276 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:23

@Abcde. Daca iti e sila, ia cu lamaie. Daca vrei sa ma convingi, adu-mi argumente, ca de troli cu "greata" in ei sunt satul, monser.

nic (10 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:24

nea OVIDU sa o luam pe rand ,dinamo nu a pierdut calificare din cauza ,terenului in jocul cu ASTRA ,sa fie facut puctele in partidele anterioare partida trebuia sa se joace fiind ,decisiva cu cea de la IASI, de vina e acest sistem cu PLAY OFF , daca era un sistem cu 16 echipe 30 de etape se amana si gata ,decizia de a se juca APARTINE ARBITRULUI ,SI OBSERVATORULUI DE JOC , fara NEGOITA DINAMO ERA IN FALIMENT JUCA CU RAPID PRIN LIGA A 5A , vinovati de insolventa la dinamo sunt N.BADEA ,BORCEA ,V.TURCU care nu a platit datoriile la timp ,ca baga bani putin atata poate ,mai bine un salar mai mic dar platit la timp,nu ca la alti unde nu se platesc salarile du lunile de zile , ca vrea sa vanda nu e de mirare din moment ce este injurat meci de meci de faimosi suporteri ,ca a vandut jucatori sub pret ,nu cred vinzi cand ai oferta ,e economie de piata cat primesti atata face daca vrei sa vinzi marfa daca nu rami cu e pe taraba se strica si nu mai primesti nici atat ,acum au un antrenor tanar pot sa treaca linisti la reconstructie ,nu vor avea probleme cu retrogradare sunt alti mai slabi ,pot forma o noua echipa .

CCC (137 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:37

E adevarat, negoita a bagat bani la dinamo cati a vrut el, ca e patron si face ce vrea! “CA POATE!” La fel de adevarat e ca a promis cu totul altceva, dar dl. O.I. se face ca uita! Absolut normal pentru Romania, sa spui ca faci ceva si sa faci cu totul altceva, de unde si lipsa de reactie a presei, ca doar nu putem obliga omul sa se tina de cuvant! Avand in vedere ca nu sunt dinamovist, nu m-as incumenta sa fac o analiza a ceea ce s-a intamplat la echipa de au ajuns in play-out. Dar pot avea o parere personala, care corespunde cu cea a majoritatii votantilor din sondaj: patronul si oamneii adusi de el sunt responsabili de dezastrul de la dinamo.

ian (4 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:39

Domnule Ioanitoaia sunt surprins ca la anii dumneavoastra nu aveti curajul sa spuneti lucrurilor pe nume.Ma indoiesc ca nu ati realizat inca ca acest asa zis investitor (de fapt mai degraba impostor) nu numai ca nu a investit la Dinamo dar este evident ca a devalizat clubul aducandu-l la cel mai de jos nivel al existentei lui. Sa va fie rusine domnule Ioanitoaia!

John (564 comentarii)  •  27 februarie 2018, 18:44

Bre nea Ovidiu, cum ai tupeul sa ii contrazici mata pe fanii lui Dinamo care nu au mers la meciul de la Giurgiu pentru ca un bilet costa doi poli dar care asteapta de la Negoita sa bage milioane cu nemiluita ca asa vor muschii lor? Bre dar stiu ca ai curaj...

xx (28 comentarii)  •  27 februarie 2018, 19:00

Nu toata vina insa mare parte. Rezultatul anchetei e foarte corect.

m. neculaescu (15 comentarii)  •  27 februarie 2018, 19:03

negoita + mutu+ contra + sangele si neamul + prtidul +......

Cosmin (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 19:04

Citind articolul și apoi comentariile, nu mă pot abține. Fraților sau prietenilor, Negoiță nu a avut bani pentru nimic ce sa făcut până acum, totul a fost din jucători. El nu a investit nimic și când Rednic a cerut un anumit procent din transferuri a refuzat. De ce? Păi cum era să împartă cu un angajat? Să-i dea un anume procent din câștigul lui? Nu se poate. Asta a fost cea mai mare greșeală a lui, celelalte sunt puțin mai mici. Cât despre Miriuță pot spune doar că e un antrenor mediocru și mare la gură. Nu cred ca dacă ești mare Dinamovist, ești și mare antrenor. Eu in meciurile jucate cu Miriuță pe bancă nu am văzut o tactică, ceva trasee, ceva lucrat, nimic. Totuși a avut ceva jocuri.DDB.

custov (26 comentarii)  •  27 februarie 2018, 19:06

tov ioanitoaia ,terog nu maicomenta in scris lucruri pe care nu le stii ,100% negoita ,micutul neg-*** e vinovat ca DINAMO a ajuns jos de tot .Somn usor tov ioanitoaia.

cata (19 comentarii)  •  27 februarie 2018, 19:51

ba eu mor cu astea"strain de fotbal". bartomeu e fotbalist? laporta a fost fotbalist? perez a fost fotbalist? ce o tot dai cu strain de fotbal? bun jucator de fotbal inseamna bun management?

itu52 (239 comentarii)  •  27 februarie 2018, 20:11

Abonații la premiul I, de altădată, și-au tras antrenori tineri, nelicențiați, neexperimentați, ascultători ca școlarii sârguincioși. Să fie întâmplare sau regula ce asigură stăpânului libertate la export. Amândoi ambalează, etichetează frumos și vând pe rupte. Cu cât? Ei știu, ce ajunge la noi, poate fi și adevărat, dar complicat este uneori alambicul afaceristului. Antrenorii, mieii afacerii, sunt paravanul din fața suporterilor, sacrificiul cerut la eșec.

MZM (390 comentarii)  •  27 februarie 2018, 21:11

Domnul Ioanitoaia scrie textul de fata pentru a... bifa o sarcina care nu-i face nicio placere. Totul e spus pe deasupra lucrurilor (statistici, suporteri, Bratu etc.) formal, cu mare grija sa nu-i scape ceva-cumva care sa deranjeze pe careva-undeva! Cauzele pentru care Dinamo a ajuns in situatia actuala jenanta sunt mai multe, dar doua sunt fundamentale: managementul defectuos si lipsa investitiilor. Insa motivul imediat, particular si inedit, pentru care "cainii" au trait drama de la Giurgiu (mai tare ca drama de la Mayerling!), este aproape ridicol. Pentru ca desi intre Dinamo si Astra s-au facut destule "aranjamente", unele chiar "pe fata", acum nu a mai mers pentru ca s-a suparat Nicolae, seful Astrei (altfel, dinamovist din copilarie, dupa propria afirmatie!). Acesta a vrut sa le dea o lectie tuturor celor care l-au lasat sa intre in inchisoare, fara sa miste un deget pentru el. E vorba de PSD, Min. Adm. si Internelor si toti grangurii dinamovisti din inalte functii statale. Edy Iordanescu, altfel baiat destept, a facut greseala sa anunte cu anticipatie... blatul: "Pe noi nu ne intereseaza acest joc, ci urmatorul, vom introduce rezeve pentru ca avem multi jucatori in pericol de suspendare bla, bla... Dar, atentionat de patron si de primele acestuia, a intors-o "ca la Ploiesti", jucatorii comportandu-se exemplar si... 2-0! Dinamo, la pamant! Sic transit gloria mundi!

Unu’ (102 comentarii)  •  27 februarie 2018, 21:14

Eu nu inteleg cum de il vad unii de vina pe Contra. Ok, campania de transferuri din vara a fost dazastruoasa, dar omul a plecat dupa 7 etape si s-au mai jucat 19. Cu cine s-a batut Dinamo la play-off? Botosani, care l-a dat pe Golofca imediat, CSMS Iasi care au schimbat absolut tot in vara si mai rau, Stoican i-a antrenat, Viitorul care a vandut tot la FCSB si a bagat pusti, Astra, la fel la Iasi, echipa total noua si fara cine stie ce. Deci de ce e Contra de vina?

Gabi (64 comentarii)  •  27 februarie 2018, 22:06

@MZM. Si tu le stii pe toate. Conform inteligentei tale unice Astra a investit mai mult decit Dinamo? Dar Viitorul si ea calificata in play off? Dl ioanitoaia acuza managementul de azi al lui David si de ieri al lui Mutu. Deci te strofoci aiurea. Motivele caderii sint mentionate.

Gino (513 comentarii)  •  27 februarie 2018, 22:11

Custoave, sondajul te contrazice. Tu prost si frustrat ai fost, prost si frustrat ai ramas. Crezi ca e ceva de capul tau dar nu e nimic. Vid absolut.

sundance kid (205 comentarii)  •  27 februarie 2018, 23:13

Ce nu inteleg internautii e ca atit cit a investit Negoitza pina acum nu este direct proportional cu pozitia pe care se afla in clasament adica ca sa fiu mai concis au fost altii care au investit mai putin dar se afla in play off acum. Parerea mea ca toata politica manageriala a fost gresita daca nu penibila in ultimii ani . Eu le-am spus disperatiilor de luni bune de zile ca Dinamo nu va prinde play off-ul . Faceau misto de mine !! Acum fac eu de ei ca mai mereu .

Vioviorel (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 23:24

Sper ca Dinamo să câștige macar cupa României...ar fi super...are șanse.. ar salva sezonul..sa joace cu FCSB in finala si sa castige Dinamo printr un gol marcat în minutul 93...😀

F31M (23 comentarii)  •  27 februarie 2018, 23:32

S-a degradata tare poporul roman fratilor ca nivel intelectual si nu numai. Ce vreti ba sa va dea Negoita averea lui? Unde scrie ca vi se cuvine? Omul asta e singurul care s-a gasit sa tina Dinamo in viata. Mai departe a specificat ca nu isi permite sa duca echipa spre panzele albe unde doresc domniile voastre, asadar a anuntat ca vinde altuia mai buna cand apare. Unde e? Ca nu mai apare... Ce aveti mai amaratilor cu el ca fara el nu mai pupati derby cu fcsb, ci cu adevarata steaua!! Lol Unde vi se pare ba ca fura? Ca vinde niste betivi ce se fac muci cu o seara inainte de meci ca sa tina echipa aia? Salarii, cantonamente, stadioane, echipament si tot ce tine de intretinerea unei echipe de fotbal, cu ce se platesc bai parazitilor daca Negoita fura? Borcea ce a facut bai nefericitilor mintal daca asta fura? Ca lua un jucator cu 2 mil si il dadea pe 5 iar diferenta la el in buzunar pt care face puscarie?? Cu ce ajuta clubul? Vai de mamele voastre!!

Tavi (3 comentarii)  •  28 februarie 2018, 6:33

"Buna sau rea, legea trebuie respectata" Dupa mintea dumneavoastra, domnule Ioanitoaia, Coposu, Campeanu si altii ca ei si-au meritat soarta pe vremea lui Ceausescu, pentru ca nu au respectat legile alea proaste...

Kosta (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 7:57

Asa slab joc nu am vazut la Dinamo niciodata ,cum a fost la Giurgiu in ultima etapa, jucatori fara nerv si verva parca vroiau sa piarda, întradevar si terenul a fost greu dar trebuie sa lupti nu sa fi apatic

Chris (82 comentarii)  •  28 februarie 2018, 8:30

Ce om pervers dl Ioanitoaia. Cand sta toata ziua sa socoteasca cati bani intra si ies din FRF nu mai e specialitatea romanilor, e si a dansului. Of of of, nu mai e pic de cinste in jurnalismul romanesc :(

mickey13 (23 comentarii)  •  28 februarie 2018, 9:38

Domnule Ioanitoaia, sunt stelist, dar ma doare cand vad dinamovisti (nu hateri sau sustinatorii tuturor echipelor care joaca cu Steaua, adica partea aceea buna a superterului) care sufera dupa echipa lor care a devenit o umbra. Din pacate, sub conducerea zidarului, o umbra din ce in ce mai rara... Nu neg, ca pe moment, m-am bucurat pt nereusita lor, (mai ales ca o buna parte dintre ei nu au facut altceva decat sa jigneasca si/sau sa se bucure nespus de mult), dar, ulterior, pt cei care pun suflet, chiar mi-a parut rau. Si inca-mi mai pare! De asemenea, sunt 100% convins ca vina ii apartine in totalitate unui management heirupist si pompieristic, management care nu a dorit altceva decat sa mai stoarca si ultimele urme din vlaga echipei. E de inteles ca nu se doreste sa se investeasca in jucatori si ca sunt doriti numai jucatori liberi de contract, dar nu-i aduci fix cu o saptamana inainte de tur/retur/reluare campionat. Si, mai ales, nu aduci jucatori care nu mai evoluasera de mai bine de 6 luni! Un asemenea management este si la Steaua. AdiCA CApul clubului dicteaza dupa cum viseaza noaptea. Dar, cel putin, Jijel a si cumparat jucatori pe bani bunicei. Dar pestele, in ambele cazuri, este ***! Singura deosebire dintre cei 2 este ca unul e mai tacut, dar cand vorbeste da impresia de om cult, care, ulterior se da in stamba spunand numai prostii, iar celalalt, asa cum preciza el insusi, "face cancer la limba daca nu vorbeste".

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marian (40 comentarii)  •  28 februarie 2018, 9:51

ma mir cum de si-a lasat psd-ul echipa in play out! sa ne aducem aminte: Nastase, Nica, Florin Georgescu, fratii Negoita si multi altii = oameni mai vechi si mai noi, foarte importanti in psd...de scos din insolventa i-au scos, cu tot felul de scamatorii...

Marius C. (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 10:02

1. De ce s-a desfiintat echipele de traditie din Romania? Pt. ca au existat patroni care au mers la ciupeala, fara o strategie pe termen lung, fara investitii in stadioane, infrastructura etc. Ce ii mai mediatizati pe Pinalty, Sechelariu, Borcea, Becali. Modele de urmat in societatea romaneasca, nu? Dati numai can-can in stirile de sport, numai barfe, obscenitati care nu au legatura cu fotbalul si sportul. Faceti din oamenii astia modele de urmat. Il vezi pe Becali cum injura pe la tv, varsu ca el e mafiot si injura si scuipa moderatorii, Borcea ca are 5 femei. Moderatori care vor sa se ridice si ei la standardele lor: "*** casca, unde-i casca". 2. Am fost pe stadionul celor de la FC Brugges, si am vazut acolo, traditie, spectacol, organizare. Bei o bere, mananci un hotdoc, te relaxezi, te distrezi cu prietenii. Mergi de placere. Noi avem 5 stadioane, dar in rest nimic. 3. FCSB nu a crescut nici un jucator, doar ia de ici de colo doi care sunt mai rasariti si vor sa ii vanda mai departe, FCSB e intr-o pierdere de identitate, si probabil vor sfarsi si ei prost. Il vezi pe Becali cu se comporta cu jucatorii ca cu niste ***. Si apoi ne plangem ca nu vin din urma tineri de perspectiva, Ce nebun isi trimite copilul sa isi rupa picioarele, si apoi sa fie batjocorit de patron. Uitati-va la Enache, parca a vrut sa il umileasca in ultimul hal. Daca omu nu e fundas dreapta, si il pui fundas dreapta, cine e prostul? La DInamo daca aduci jucatori care nu au jucat de vreun an, 70% din lotul lui Dinamo, cum sa joace aia, e logic sa aiba rezultate imprevizibile. 4. De ce sa vina fanii sa vada un meci cu Chiajna, un club care a aparut de nicaieri, cu jucatori slabi. Fara stadion, cu derbedei, obscenitati, etc. Sa fii nebun la cap. Cred ca era altceva, alta emulatie daca ar fi fost meciuri ca in trecut, Brasov, Constanta, cu echipe de traditie. 5. Tin cu Dinamo, dar din partea mea poate sa dea faliment toti, sa se curete astia din fotbal, si asta e, o sa fie un Dinamo in liga a-4-a. Daca o sa vrem fotbal, o sa creem in primul rand infrastructura. Daca nu vrem fotbal, o sa ne uitam la TV, si o sa jucam fotbal in parc. 6. Societatea din Romania, nu mai zic, uitati-va si voi ce mentalitate de tarani avem. Vai de steaua noastra.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alin (626 comentarii)  •  28 februarie 2018, 10:12

@Chris. ***. Ia arata tu cand a calculat Ioanitoaia ce bani intra si ies din federatie. Sau nu e adevarat ca Burleanu si-a pus 90 000 de euro prima pentru Euro 2016 si le-a dat cate 20 000 si moftangiilor cu fotbalul feminin si de sala din comitetul executiv. Daca da atunci taci dracului din gura desteptul lui peste.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează