Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Record trist

Paradoxal, deși FCSB a învins-o pe Sepsi cu 2-0, formația din Sf. Gheorghe a condus meciul măcar o repriză, poate chiar un ceas.

Permalink to Record trist
luni, 26 februarie 2018, 3:36

A jucat mai bine până la pauză, ba și câteva minute după ce ghinionistul fundaș ivorian Viera a trimis mingea cu capul în proprie poartă. Pe scurt, vicecampioana a avut nevoie de Budescu, introdus la pauză, acesta a scos din anonimat prestația roș-albaștrilor, dar și de noroc pentru a deschide scorul. Înainte însă ca Man să înscrie golul 2, în plină dominare a gazdelor, la capătul unei faze plecate tot din gheata lui Budescu, Hamed irosise o ocazie rarisimă.

Asta în condițiile în care, atenție!, același Hamed și Patrick Petre rataseră în prima repriză din situații în care e greu, foarte greu, să nu marchezi! Ca atare, în cazul în care tabela de marcaj de pe Arena Națională ar fi arătat 0-2 la jumătatea meciului, nimeni n-ar fi fost foarte surprins. Spre lauda lui, tânărul portar Vlad, pe care unii s-au grăbit să-l arate cu degetul și când nu era cazul, a intervenit salvator de fiecare dată.

E mai ales meritul lui Eugen Neagoe că Sepsi s-a ridicat la nivelul unui adversar infinit mai galonat. Că a ajuns să practice un fotbal organizat și cursiv, superior locului 12 din clasament. Nu știu cum a făcut Neagoe, dar formația lui a impresionat jucând de la egal la egal, uneori seducător, cu vicecampioana chiar pe terenul acesteia. Cu toate că lotul a fost remaniat masiv în pauza de iarnă, dovadă că din efectivul moștenit de la Valentin Suciu (care a reușit promovarea, nu trebuie omis!) se mai regăsesc azi numai Ghinga, Patrick Petre și Hadnagy, Sepsi a părut duminică echipa mai vioaie. Mai omogenă. Mai articulată.

Fără să-i ofer lui Neagoe un bilet de favoare, afirm că se vede mâna lui cu ochiul liber. Un antrenor exigent și, urmând exemplul mentorului său, Pițurcă, unul foarte serios. Poate uneori, dacă judecăm mina lui din final, prea serios. Atitudinea e însă de înțeles, căci „Geană” și elevii săi au nevoie de puncte, nu de laude. Degeaba vor primi elogii, justificate după eșecul cu FCSB, dacă nu vor izbuti să evite retrogradarea. Oricum, cu Neagoe pe bancă, Sepsi pare angajată pe un drum ascendent. Sau chiar e.

Apropo de gazonul de pe Arena Națională, înzăpezit și înghețat, acesta le-a pus mari probleme jucătorilor. S-a întâmplat așa din pricina gerului, termometrul coborâse la minus 6 grade, dar și a faptului că acoperișul stadionului nu fusese tras. Am auzit, sper să nu greșesc, că s-a jucat în ninsoare deoarece exista riscul ca, o dată închis, acoperișul să cedeze sub greutatea stratului de zăpadă.

Nefiind specialist, nu pretind că mă pricep. Dar întreb de ce-a fost dotată arena cu un acoperiș rabatabil, care nu cred să fi costat puțin, dacă el nu-i folosit pe vreme rea și la temperaturi sub zero grade?! Și-apoi, ce pericol să fi existat când s-a depus un strat de zăpadă de 4-5 centimetri? Nici atât nu suporta acoperișul ca să fie tras și să le asigure jucătorilor confort minimal?

În fine, pe lângă regretul lui Dică, „Au venit peste noi, și-au creat ocazii, am pierdut mingi”, o declarație realistă și sinceră, pe post de avertisment în ajunul play-off-ului, am mai reținut că ultima etapă a sezonului regulat a stabilit un record. Din păcate, unul nedorit: la partida dintre Juventus și CFR Cluj, disputată la Ploiești, corect, pe teren neutru, au asistat doar 40 de spectatori mari și lați! Nu oriunde, ci la o întâlnire în care evolua însuși liderul Ligii 1! Oricât ne-am strădui să bravăm, chiar avem motive de tristețe. Destule. Numeroase.

Comentarii (44)Adaugă comentariu

Andrei_Dumitrescu (5 comentarii)  •  26 februarie 2018, 15:55

Nu tre sa ne lamentam domnule Ioanitoaia, la anul intram in grupele UCL sau EL, luam niste bani si viata merge inainte, ce conteaza ca la meci, galeria lui Sepsi a fost mai numeroasa decat galeria FCSB ului. Insa vremea urata, adversarul fara nume, rezultatul din meciul de la Roma si sa nu uit ora tarzie, nu-i asa? Ca suporterii vin la stadion doar daca e vremea frumoasa, sa vada jucatorii adversi dar nu mai cand nu suntem umiliti prin Europa, aia cu ora se aplica doar in liga 1. Insa eu inca astept primaveri UCL, Cupe EL si transferuri de sute de milioane de euro. Asta nu a fost un meci de fotbal ci un parameci de fotbal, pt ca in fruntea fotbalului s-au cocotat toti parazitii, sa ma ierte cheloo.

adi (15 comentarii)  •  26 februarie 2018, 15:56

pai si de ce nu spuneti ca la fcsb - sepsi au fost MAXIM 800 - 1000?

Thomas (5 comentarii)  •  26 februarie 2018, 16:00

40 de spectatori mari si lati la Ploiesti?! Nu era nicio mirare daca maestrul Ioanitoaia ar fi scris ca pe Arena Nationala au fost DE DOUA ORI MAI MULTI SPECTATORI. A observat treaba cu acoperisul, dar n-ar zice nimic despre numarul de spectatori al echipei cu 9 milioane de suporteri.

haideusicfr (287 comentarii)  •  26 februarie 2018, 16:00

Adevarat , se auzeau in linistea aceea racnetele antrenorului lui Juventus : Joaca mingea ,trage , du-te ,vino , fa ceva !

Crimson Veritas (49 comentarii)  •  26 februarie 2018, 16:03

Trist este ... zic eu ... ca d-l Tolontan ... ca ia toata audienta ... cu articolele lui 'investigatie' ... *** ...:))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

kosmyn (17 comentarii)  •  26 februarie 2018, 16:07

Bre..ne'a Ovi dar la bucuresti cati spectatori au fost? Vreo 200 si aia erau unguri. Toata ziua esti cu Burleanu..dar nu am vazut un articol in care sa scri ca Viitorul are 15 spectatori, chiajna 12, voluntari 11, juventus 2 , astra 25, ..ca fotbalul asta e condus de televiziuni.. zi si mie bre' ce sa se uite romanul la voluntari chiajna?...astea sunt consecintele conducerii sandu si dragomir..nu ca actualul ar fi mai bun...dar vad ca acolo e buba..vechii hoti nu mai au loc la masa din cauza celor noi.. echipe de ******...jurnalisti 0 ( scutariu ala de la prostsport...cel mai bun exemplu)..conducatori puscariasi...jucatori blatisti... echipe fara stadion( serios cum sa joci in liga 1 si sa nu ai stadion)..important e ca noi visam la mondiale...si criticam actualul ***...ca sa vina alt *** cu ai lui

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

itu52 (239 comentarii)  •  26 februarie 2018, 16:19

FCSB părea că joacă meciul cu Sepi de una singură. Nu o zic la figurat, am văzut-o în direct. Cred că ar trebui să lămurim lucrurile. Gazonul verde cu puțin alb de la natură, semăna zdrobitor de mult cu echipamentul celor de la OSK(ciudată prescurtare). Bieții prezbiți cred că au blocat canalele 112, speriați de halucinații vizuale. Bântuiau stafiile, dar în capul unora care nu înțeleg să alegă echipamentul în funcție de condițiile meteo. Nu putea juca FCSB în galben și să lase roșul pentru OSK? ... sau invers?!?!. Neagoe nu poate face minuni că nu e A. Tămaș de la Cluj, medicii de la FCSB se pare că au sesizat că adversarii foloesc mascarea și au folosit un pic de atropină. Lăsând gluma la o parte SEPSI și-a arătat colții încă din Bănie. Atenție Dinamo, apare un candidat serios la șefia play-out, mai ales că are un antrenor ce stă rău la zâmbete și vă pune datoriile la vedere.

petrisor (12 comentarii)  •  26 februarie 2018, 16:28

O porcarie treaba cu acoperisul. Degeaba tipa falitii de dinamovisti, la Bucuresti au fost o mie de spectatori. Diferenta mare pina la patruzeci.

Che Guevara (363 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:04

Sistemul cu play-off a fost introdus ca sa nu mai existe balturi. Acum vedem clar ce echipe faceau blaturi pentru ca ele nu reusesc sa intre in play-off.

Gelu (116 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:12

Corect, Sepsi merita un egal si nu sunt deloc fan al secuilor.

viorel (103 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:13

Adormitul Iorgulescu si impostorul infiltrat burleanu isi bat joc de un fotbal oricum bolnav. De ce ne grabim sa incepem din februarie si sa jucam la minus 6 grade, pe zapada si viscol, cand noi nu suntem calificati la mondiale si avem un singur jucator (Penedo) care ar putea participa in toata liga a I-a??? Este absurd sa se joace in astfel de conditii pentru jucatori, pentru spectatori si pentru telespectatori. Si atunci ne intrebam pentru cine este bine??? Dupa ce ca sistemul play-off a readus cooperativele de genul Padureanu-Romica Pascu, denaturand grav ultimele doua campionate, mai lipsea ca Burleanu si Iorgulescu sa mai oblige echipele sa joace in plina iarna. Absurd, de neiertat!

Costin (46 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:19

Apreciez spiritul de observatie al autorului pentru ca, la propriu nu am vazut mingea!

pop ion (38 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:54

O rusine pentru sportul din Romania si politicienii romani: admiterea in diferite campionate ale Romaniei a unor echipe cu nume unguresti. Ia incercati reversul in Ungaria si o sa vedeti ce ar iesi !!!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:55

...nea Ovi in sfarsit scri despre ceva concret ...acoperisul Arenei Nationale...un acoperis inutil ...in Polonia cum este ?...se poate trage acoperisul cand ninge ?

viktor (278 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:58

Cum nu e scandal nu sunt nici commenturi care sa se dea smechere si atotstiutoare. Bun articolul si corect la adresa lui Sepsi dar prea la locul lui pentru gustul postacilor romanasi.

Lucian (9 comentarii)  •  26 februarie 2018, 18:00

Buna intrebare! De exemplu, s-ar fi putut intampla sa ninga strat de 80 cm. astia sunt niste anonimi, stabilesc doar scorul, habar nu au sa programeze cantitatea de precipitatii

militari (120 comentarii)  •  26 februarie 2018, 18:08

Imi pare rau dar matale marele ziarist nu ai vazut si ultima jumatate de ceas a meciului pe care Steaua a dominat-o autoritar. Daca nu erai contra Stelei te refereai si la intervalul mentionat de mine.

unul (42 comentarii)  •  26 februarie 2018, 18:17

@itu52...sa nu iti fie de deochi, ai spirit de observatie din nascare :)) la giurgiu ce a fost, gazdele au jucat in alb si mingea a fost galbena, instalatia de incalzire nu a fost pornita pe motiv ca nu s-a stiut prognoza meteo..:)

prazilian (133 comentarii)  •  26 februarie 2018, 18:41

Recordul este ....nr. suporterilor echipei oaspete,mai mare decat al fcsb !!!!!Vai mama voastra, *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jiji (32 comentarii)  •  26 februarie 2018, 18:42

Eu ti am mai spus,trezeste nenea Ioanitoaia,lumea moare de foame in casa si tu vrei spectatori?Spectacolul (oricum.inexistent)din iarba ai impresia sa tine de foame?Ai impresia ca satisfacțiile sportive platesc facturile?I

Mihai (12 comentarii)  •  26 februarie 2018, 18:45

Daca gazonul a fost greu pe Arena Nationala, atunci cum a fost cel de la Giurgiu? Nimic pe tema asta, nea Ovidiu? Care e a fost situatia, dpdv regulamentar, de la meciul decisiv Astra-Dinamo, jucat in mocirla? Cine a luat decizia ca meciul sa se joace ? Poate ne explica si noua cineva...Sau nu mai conteaza? Dinamo trebuia scoasa din play off cu orice pret...Si lasati-ma cu argumentul ca si ceilalti au jucat pe acelasi teren...Este adevarat doar pt cei care nu au jucat fotbal in viata lor...Ceilalati, stiu ce vreau sa spun...Jucatorii tehnici ai lui Dinamo (Salomao, Torje, Pesic, Nistor, Palic) au fost anihilati complet de mizeria de teren de la Giurgiu...In ceea ce priveste atitudinea dinamovistilor, aproape de non-combat (in conditiile in care si un egal ar fi fost suficient), clubul ar trebui sa se sesizeze si sa investigheze ce s-a intimplat cu adevarat...Probabil ca nu se poate demonstra nimic (ne-am obisnuit deja cu meciuri "ciudate" in fotbalul romanesc), dar niste pedepse ar trebui aplicate oricum...

Andrei_Dumitrescu (5 comentarii)  •  26 februarie 2018, 19:16

Totusi sa stati cu un ochi si pe fcsb pt ca, citez: "„O să vedeţi în următorii 3-4 ani, acum vreau o nouă etapă. Deci nu mai merge cu ce a mers până acum în fotbal. Lumea are miliarde multe şi cum se băteau înainte gladiatorii pe arene şi bogaţii se distrau, acum lumea se distrează la fotbal. Şi pentru asta se plătesc miliarde şi eu am înţeles acest lucru şi iau eu miliardele de la ei şi mă bat cu ei. În 2-3 ani o să mă bat cu Europa, cu Real Madrid şi cu Barcelona şi o să-i bat la Bucureşti, asta o să vedeţi. Şi o să vând cu 100, 150 de milioane, eu, Becali. Nu am spus niciodată asta, dar acum, da. O să vând un jucător cu mai mult de 100 de milioane." asta in Noiembrie 2017......................................................................... bine e cu dus-intors treaba pentru ca dupa meciul cu Lazio acelasi becali...citez: "În timpul meciului am avut sentimentul să spun că nu mai vreau să vorbesc de fotbal în viaţa mea. Cred că am întrecut puţin măsura. Nu ne putem compara cu ei. Niciodată n-am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta. Vă promit că atunci când va fi vorba de fotbal european, eu nu am să mai vorbesc. Voi spune că nu ştiu. Astă seară s-a demonstrat că eu nu ştiu. Îmi văd de treaba mea. Am fost penibil, după ce am spus că suntem mai buni. În seara asta am fost jaloane. A fost degringoladă", a spus Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special. "O să vedem cât voi mai sta şi eu în fotbal. Poate mă retrag. Îmi văd de treaba mea. Îl las pe Talpan. Am o mie de gânduri în seara asta. Dacă pot să fac în doi ani bani din fotbal, la revedere, tată", a mai spus Becali............................................................................................................. 1. Sufera de Tulburare afectiva Bipolara? 2. Eu ca si spurter al Stelei ce sa mai inteleg? 3. Mi se spune sa nu iau in serios declaratiile lui, pai atunci ce mai cauta asta in fruntea celui mai galonat club din Romania

Andrei_Dumitrescu (5 comentarii)  •  26 februarie 2018, 19:17

suporter

Poli 21 (189 comentarii)  •  26 februarie 2018, 19:39

E bine ca a venit momentul in care ioanitoaia recunoaste ca nu este specialist si nu se pricepe. La mai mare, coane !

MZM (390 comentarii)  •  26 februarie 2018, 20:40

Domnule O.I., copilul de suflet al presei (b), Dinamo, acest Goe al Ligii 1 a ramas repetent, iar dumneata scrii despre Burli, Sepsi, Steaua, despre orice altceva! Se poate, domnule?! Niciun pic de compasiune, niciun cuvant de imbarbatare, nimic? Sau, vreo analiza a cauzelor care de ani de zile imping caruta cu paiate (New Dinamo) in prapastie. Trebuie sa scrii ceva despre aceasta echipa atat de indragita de presa! Sau dumneata n-o mai iubesti? Ai grija! Ai scris depre Steaua atat de des, incat multi papagali au ajuns la concluzia ca tii cu Becali si cu echipa lui! Ocupa-te, nene, un pic si de... cel mai iubit team dintre pamanteni. Sau astepti sa ajunga in Liga a 2-a... si abia dupa... Oricum, asteptam o analiza pertinenta, obiectiva, sincera si... constructiva!

alex (16 comentarii)  •  26 februarie 2018, 21:00

voi acum ati vazut ca e un habarnist

Geo (199 comentarii)  •  26 februarie 2018, 21:49

@Poli 21. Barbateste vorbind, tu nu te-ai plictisit sa fii prost? Eu da si mai demult. Din ziua in care am constatat ca in capul tau nu incape nici o idee. Te bagi in discutii ca musca in lapte.

aham (140 comentarii)  •  26 februarie 2018, 23:17

e amuzant , deci suporterii echipelor care nu exista la capitolul suporteri decat cand joaca cu fcsb ( care nu e steaua dom'le, de-aia facem numai atunci coregrafii copy-paste) .. vorbesc despre asistenta la meciul fcsb. sa mori de ras nu alta. "cei 99 daca ploua din groapa" penibili pana la moarte. stai sa-i vezi in play-out, mai ales daca prind vreme de-asta.. o sa bata recodrul celor 40...

Lucian (206 comentarii)  •  26 februarie 2018, 23:22

Trist e intreg fotbalul nostru. Si nici societatea nu e mai vesela.

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  26 februarie 2018, 23:58

Dupa 90 fotbalul romanesc a incaput pe mana "initiatilor"de dinainte (Corleone, Sfinxul, Lordul, Break-dance ) care au atras de partea lor, ca patroni , tot felul de gradati (Staicu, Netoiu, Paunescu, Badea) si activisti de frunte (Copos)care au pus mana de la mana si cu ajutorul fostelor glorii (Sandu, nea Puiu, 666, Procuroru' s.a. ) au dus fotbalul unde este acum, la zero absolut. In tot acest timp nu s-a facut nimic profesionist :scoli de antrenori ,de arbitri, de manageri. Toti cei intrati "in fenomen" au intrat pe pile, cu recpmandari si cu scopul clar de a se inbogati usor prin toate mijloacele stiind ca au protectie puternica si de la partid si de la servicii si de la institutii. Grav e ca desi era evident ce si cum faceau acesti "specialisti" erau modele pentru oameni importanti din domeniu ce le-au devenit colaboratori si urmasi( Gica Popescu, Craciunescu). Dar toti, absolut toti sunt formati in comunism, in perioada cea mai neagra unde au avut statut de exceptati si ca atare hotia, minciuna, reprezentau metode normale de a "rezolva" diverse probleme. Asocierile toxice cu lorzi, netoi, staici, coposi, pinalti,doni si tot felul de nea au dus aberatia la culmea in care Gica Popescu e nevinovat pentru ca ATUNCI CAND A FOST PRINS A DAT BANII INAPOI . Faptul ca a furat si a mintit e normal. Faptul ca Lupescu a lucrat 6 ani cu Sandu si dus de Platini la UEFA, reprezinta o bila alba ,o realizare, o recunoastere a valorii dupa o parere larg raspandita si nu O IMENSA RUSINE asa cum ar trebui privita de un om normal, cinstit .Asta e o curiozitate care nu putea fi decat romaneasca. Si ,cireasa de pe tort,GIRATA DE CEI MAI MULTI JURNALISTI, CEI CE AR TREBUI SA FIE APARATORI ACERBI AI ADEVARULUI . Simt nevoia sa amintesc cativa jurnalisti care ,consider eu ,fac cinste breslei din ce in ce mai suspicionate pe diverse teme :Stucan, TRU, Tudor Octavian ,Ad. Geogescu, Cosasu ,Naum, s. a. care fie au luat atitudine explicit fie nu au intrat in jocuri dubioase si de aceea merita mentionati. In rest o imensa tristete!

Ghencea (129 comentarii)  •  27 februarie 2018, 0:18

Mihaita, gazonul a fost foarte greu la Giurgiu insa Astra a jucat tot acolo unde s-a inecat Dinamo. Daca va trebuie vinovati pentru decaderea in play out aveti de facut doua lucruri. Sa va uitati in oglinda si sa va trageti palme.

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  27 februarie 2018, 0:36

Cat despre "gasti"vreau sa spun ca reprezinta un lucru normal, larg raspandit pentru simplu motiv pentru care orice sef vrea sa lucreze cu oamenii in care are incredere si cu COMPETENTE IN DOMENIU. Cred ca cel mai bun exemplu este reprezentat de fostul director de la ziarul Pro Sport care atunci cand a plecat la noul ziar Gazeta Sporturilor a facut-o CU TOATA REDACTIA. Fotbalul nu este o activitate pe care trebuie neaparat sa o fi practicat la nivel inalt ca sa o conduci sau sa o manageriezi performant . Un om inteligent, cu pregatire scolara inalta ,aplicata, va fi mult superior celor mai multi fotbalisti si spun asta cunoscandu-le pregatirea ,caracterul si I.Q-ul. Tot lumea jurnalistilor ma ajuta sa exemplific acest lucru tinand cont ca foarte multi dintre ei sunt absolventi de politehnica,economie, literatura,etc.si nu de JURNALISM. Adica este o alta activitate in care inteligenta personala este superioara scolii de specialitate. In concluzie, habarnist esti din cauza ca esti un prost jocheu nu din cauza ca nu ai fost cal !

same (4 comentarii)  •  27 februarie 2018, 0:56

Nu numai asta, domnule Ioanitoaia! treaba cu acoperisul. Dar de ce nu a fost folosita, ca parca avea (si daca n-ar avea, de ce nu are? un asemenea stadion modern in epoca de azi) instalatia subterana de incalzire a gazonului? adica prapaditul de gheencea isi pusese in ultimii 10 ani, iar Arena Nationala nu are, sau nu poate fi folosita?? sau nu o folosesc, ca sa nu se sparga si aia pe undeva, ca atatea altele? Orice amarat de stadion de prima liga are in ziua de azi in lumea de azi incalzire subterana a gazonului, sa nu inghete, sa nu se astearna zapada pe el, sa se poata juca in conditii decente cand e nevoie. Sau si astea costa? Ce stiti??

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  27 februarie 2018, 0:59

Citesc "Burleanu nu se pricepe la fotbal". Corect ,numai ca nu trebuie sa se priceapa la fotbal ci la organizarea lui . Si daca tot vorbim de priceputi as vrea , tinand cont de calitatea actuala a fotbalului romanesc, sa mi se dea niste niste exemple elocvente, privite din punctul de vedere a realizarilor din domeniu si nu din acela al convingerilor, de "meseriasi" romani in scouting intern, antrenorat de copii si juniori ,antrenori, directori sportivi, patroni, ingrijitori de gazon. Greu ? Pentru mine imposibil si nu pentru ca mi-ar lipsi IQ-ul sau pregatirea ci pentru ca, asa cum spun francezii, nu poti vedea lumina zilei la ora 12 noaptea!

sundance kid (205 comentarii)  •  27 februarie 2018, 3:25

Aia de la timisoara tot vreo 50 de spectatori sau strins ! La ei nici daca e vreme frumoasa nu se string mai mult de 4,5 sute ! Adevarata timisoara se zbate in liga a doua . Am urmarit imagini de la meciul farulului cu rapidul ! Ziceai ca ne-am intors in epoca de piatra !

Daniel (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 8:44

Domnu` Ioanițoaia, nimic despre Burleanu? Ne dezamăgiți!

jos_cenzura (114 comentarii)  •  27 februarie 2018, 9:26

Normal că nu sunt spectatori când se joacă pe ninsoare sau temperaturi sub 10 grade. Degeaba ne considerăm Portugalia sau Italia și punem meciuri în decembrie sau februarie și stricăm complet spectacolul și sportul - plus că distrugem jucătorii. Ar fi trebuit un sezon primăvară-toamnă, cum au rușii, ucrainenii, și alții cu climă continentală, extremă.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  27 februarie 2018, 9:44

La Steaua e normala nu paradoxala o prima repriza groaznica. Magicianul Nicstein vrea sa faca orice meci palpitant, mai ales daca joaca cu ultimele clasate. Dar ca orice antrenor mare face trei cruci si muta genial la pauza ... si gata, Budi inventeaza ceva, cind nu atunci Viera ori sare Ramureanu pe linga minge. Crucile ajuta si ca din prea mare viteza sa nu dea Budi pase de gol si adversarilor, sa nu-l ia de git pe arbitru, sa nu ia rosu. Daca mai facea trei cruci si inainte de meci nu se accidenta nici prietenul lui - Dodel, inca ametit de batuta pe loc a inimosului Tprje. ---------------------------- Sa vedem ce scrieti despre lansarea Manifestului PCR al magicianului I L upe. In alta ordine de idei, am ctitit articolul despre „habarnisti“, dar si comentariile jignitoare si nerealiste. N-am scris caci acuzatiile aduse FRF sint reale – desi epitetele le intreg pe ale mele – si mi-e greu sa explic de ce prefer o continuitate. Egal, noi, eu, postacii, mai cite o Stuca mica, noi contam zero. Ovidiu Ioanitoaia da, aici avea dreptate Burli, sinteti capul „rautatilor“, atit ca ar trebui sa va simtiti onorat. Mi-a placut foarte mult cum ati ati punctat ca nu sustineti pe nimeni !!! Bravo, e cel putin politic corect. Dar ca va credem as vrea sa citesc o „opinie“ critica - scuze dar sub „Opinii“ isi ia si Geambi malaiul – despre Manifestul PCR2018 al magicianului I L upe care ieri nu-l sustinea pe GP, care inainte de colaborarea cu Nasu il numea „cancerul fotbalului“, Nas care azi il lauda iar ieri il acuza de uzurpare, despre azi laudatorul Raducioiu care-l numea ieri ji*** - m-am cenzurat singur – despre Programul despre care n-a spus un cuvint, despre logica si constructia puerila a discursului, … Despre cum suna un discurs in 2018 in Europa, … Maestre imi pare rau dar nici daca citesc din istoria anului 1947 nu gasesc ceva asemanator ! IL n-a fost nicidata cu GP, nici cu Hagi. Iar Hagi saracu, ce rol ar juca ? Este iar redus la o imagine pentru altii ! Zic saracu pentru ca Hagi nu-si da iar seama ca daca vrea sa faca ceva trebuie sa se implice efectiv, sa preia el functia de sef FRF ! -------------------- Alt pericol pe care nu-l vedeti. Ce se intimpla daca Burli cistiga, asa cum ar fi normal ? Nu-i vorba de fotbal, eu cred ca va fi din ce in ce mai bine, e vorba de generatia la care tinem cu totii foarte mult ? Terminati, imaginea lor va suferi, iar peste 4 ani vin la FRF si Liga activisti din Telorman. Acolo undeva va si capitala, un oras modern, facut cu cap. Nea Ovi, scoli inchise, drumuri blocate, e logic ca capitala trebe mutata, dar intrebare: de ce nu hibernati si voi ca ursu carpatin, iarna stati frumos la calduriaca, cu pelinel, carfofi copti, zeama de varza, va mai uitai la baseTv cum face ic*** ca Elena e cu altu care n-are nevoie de viagra … tata, de ce va lasati atita agitati politic de un IL upe ? Mai e un pensionar tatar care vrea sa revigoreze fotbalistele de plaja, iar nenea asta e muuuult mai versat.

miki (9 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:06

neagoe a antrenat bine si la Iasi, dar a fost destituit de aia, nu se stie dece..si da, acoperisul se putea prabusi si la un strat de 2 cm de zapada, fiindca zapada din Bucuresti e mult mai grea decat, sa zicem, zapada din Franckfurt am Main...la Ploiesti au fost 40 de privitori, dar mari si lati asa cum sunt privitorii la meciurile liderului...

Alex One (161 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:31

Cand vii de la Roma dupa o batuta model,obosit si mai si joci pe o vreme ca la Polul Nord,favorabila evident oaspetilor,zici mersi pentru cele 3 puncte nu mai conteaza jocul. Deci Dinamo moare dar nu se preda ,acum ii, vorba aia, grija ca au fost doar cateva sute de spectatori la meciul Stelei ? Sa vedem cati spectatori vor avea in groapa cand vor juca marele derby cu Sepsi !

andrei (213 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:33

Rezolvarea e simplă, la Steaua, jucătorii trebuie să joace la nivelul salariului, nici mai mult, nici mai puţin. Care nu, out, după modelul Enache !

a (5 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:37

poate ma lamureste cineva: din moment ce se plateste bilet ma gandesc ca oamenii se duc sa asiste la un meci de fotbal pentru a se simti bine! daca afara este viscol si frig, de ce li se pare unora anormal ca oamenii prefera sa vada meciul la tv in loc sa se aleaga cu o pneumonie? daca ar fi avut vreo datorie sa se duca in tribune atunci nu le mai cere si bani!

vio (28 comentarii)  •  27 februarie 2018, 15:52

Vad niste postaci prosti de bubuie care se baga si ei in seama,doar atat.Nu stiu decat sa jigneasca,sa faca ironii de 2 lei,altii nu prea stiu limba romana (si nu cred ca sunt alte nationalitati).Dar daca au posibilitatea de a grohai undeva ,o fac ,precum jiji si mm fac la fel ,si multi altii din toate domeniile,nu numai din fotbal.O discutie serioasa si realista nu pot sa faca! Si ne mai intrebam de ce a ajuns fotbalul unde a ajuns, de ce a ajuns tara unde a ajuns, de ce am ajuns noi unde am ajuns. Niste mojici!

Comentează