Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Pinocchio de la FRF

Eu n-am citit, deoarece n-am timp de prostii, dar mi s-a spus că ilustrul președinte Burleanu m-a atacat pe Facebook.

Permalink to Pinocchio de la FRF
duminică, 25 februarie 2018, 4:00

 Pasămite, aș complota împotriva lui, ba chiar aș fi, conform minții sale, capul răutăților.

Cel care-i montează pe ceilalți. Am mai aflat că acest gășcar de duzină, care are tupeul să vorbească despre găști, de parcă nu el a umplut federația cu țuțării săi, bălmăjește și niște procente, probabil scoase din burtă. Cum că nu știu cât la sută din federațiile europene n-ar avea în frunte foști fotbaliști ori foști arbitri, ar avea manageri ca el.

Posibil, n-am stat să socotesc. L-aș întreba însă pe Burleanu dacă există vreo federație pe glob, nu doar în Europa, în care primii 3 oameni din conducere, președintele, secretarul general și secretarul general adjunct, adică el, Vișan și Bodescu, să nu fi avut anterior nici cea mai mică legătură cu fenomenul?! Nicio tangență, să fie toți picați din Lună, de profesie habarniști?! Dacă nu cumva, înainte de a mărturisi că n-a văzut în viața lui un meci pe viu până să devină șef la FRF, Vișan n-a participat măcar la o miuță în curtea școlii?! Dacă da, îmi retrag cuvintele.

Apropo de organizarea federației, de organigrama acesteia, cel pe care Viorel Moțoc îl numea pe 25 ianuarie în Cațavencii „Mutant eșuat, chemat înapoi în cazarmă”, aka Răzvan Burleanu, a reclamat adesea că a moștenit o schemă încărcată, stufoasă. El i-a zis „obeză”. Cum credeți că a procedat, a micșorat-o, nu-i așa? Ei bine, vă înșelați! A mărit-o cu vreo 20-30 de persoane, angajând 10 inși numai la Comunicare, departament pus să se ocupe de imaginea acestui Alexandru Macedon al fotbalului românesc. Să-i compună imnuri, să-i dedice ode.

Simțindu-se cu musca pe căciulă, „Ciurli Burli”, cum obișnuiește să-l ia peste picior Răzvan Boanchiș în Național, n-a recunoscut că a umflat schema. Doar a precizat că salariile, care reprezentau 13% din cheltuieli pe vremea lui Mircea Sandu, mai reprezintă acum doar 11%. Ar rezulta de aici o scădere evidentă. Fals, cât timp, șmecherește, căci șmecheria e la el un modus vivendi (îi traduc cu alt prilej), Burleanu nu stipulează ce valoare au cheltuielile actuale. Dacă ele au crescut, cum se aude, atunci logic că 11 procente pot însemna mai mult decât 13!

De câte ori i-am reproșat ceva lui Burleanu, am făcut-o, colecția e martoră, cu argumente. N-am emis păreri, am produs dovezi. La întrebările mele președintele n-a răspuns însă niciodată. Fiind prea numeroase ca să le repet pe toate, am să reiau numai câteva dintre ele, pe fugă. E adevărat că a promis opt Centre de excelență, a înființat patru din 2014 încoace și a și închis două, pagubele depășind un milion de euro?

Echipele acestora au jucat sau nu fraudulos în campionat, fără CIS? E zvon sau realitate că a înlocuit recent câțiva referenți zonali salariați, dar fără drept de vot pe 18 aprilie, cu oameni care vor putea vota? Comitetul Executiv, ai cărui membri au primit zeci de mii de euro pentru calificarea la CE 2016 și sunt sfintele moaște la deplasările „naționalei”, e ori nu validat de Tribunal?

O ultimă chestiune. De ce n-a acceptat Burleanu propunerea lui Marcel Pușcaș ca pe perioada campaniei electorale să se autosuspende? Simplu. Dacă s-ar fi retras, trebuia să suporte cheltuielile din buzunarul propriu, precum contracandidații săi. Așa însă, vezi acțiunile ținute săptămânile trecut cu AJF-iști și nu numai la Cheile Grădiștei, campania deghizată e plătită de FRF!

Pentru asemenea mișmașuri, unii au ajuns la pușcărie sau riscă să ajungă. Nu și Burleanu, pe care îl somez să arate o factură care să ateste că a cheltuit din banii lui măcar un leu. O chitanță, un bon. E ușor să nu dai de la tine și să te bați cu pumnii în piept că ești generos. Iar una lume, naivă, să-și imagineze că „Ciurli Burli” e darnic pentru că oferă unui club ori altuia 3 mingi. Acele mingi i se cuvin clubului cu pricina, nu-s cadou de la președinte!

Mă opresc pentru moment, dar rămân la dispoziția lui Burleanu. Poate conta pe mine cu observația că, înaintea scrutinului din aprilie, nu-l susțin nici pe Lupescu, nici pe Pușcaș, nici pe nimeni. Pe el însă, pe Răzvan Burleanu, voi continua să-l contest, asta pentru că-l consider demagog, fanfaron, megaloman și mincinos. Nici nu pot gândi altfel despre unul care a făgăduit că va evita greșelile lui Mircea Sandu și el comite unele mai mari și mai grave!

În măsura în care „mutantul eșuat” apreciază că-l denigrez și-l jignesc, are la dispoziție calea de a mă trage la răspundere și, eventual, de a-mi închide gura, calea instanței. Nu vă lăsați însă amăgiți, nu mă va chema în judecată deoarece el și lăutarii din jurul lui, cei care-i țin isonul, știu în sinea lor că am dreptate. Vom mai vorbi despre asta.

Comentarii (102)Adaugă comentariu

Myty (69 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:12

Burleanu e bun de insectar. Un smecher pus pe plimbari si pe profit dar care va iesi din joc intr-o luna. Daca va fi votat iarasi se va alege praful.

prazilian (133 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:22

Nea Ovi,iarasi ai dreptate !

radu (178 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:24

Penibil continua sa fie *** Ioanitoaia .....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (831 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:24

Bre nea Ovi, ce atitudine oficială ai luat dumneata, când susțineai public că se trântesc meciuri în fotbalul lu Mitică de la Ligă și al lui Mircea Sandu, împotriva celor menționați, ca să te revolți împotriva lui Burleanu ?

luis (41 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:26

Baaai ***,iti dai prea multa importanta ,si mai esti si obsedat,cand de Daum cand de Burleanu.Ne plictisesti deja ,du=te la *** generatia de ***. Nu sunt eu fan Burlanica ,dar tu esti penibil deja .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (15 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:28

Cand erau alegeri gen congresul partidului la federatie,pe vremea lui banditul de Sandu, n am vazut un singur articol acid la adresa lui nasu....nici unul,timp de multzi ani.Nusant fanul lui Burleanu,doar al ziaristicii corecte.Deci Herr Daum n a gresit cu ziarul de impachetat scrumbii.Deloc.

florin (66 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:29

Domnu Ioanitoaia, nu doar dumneavoastra spuneti adevarul despre Burleanu, nu mi-am imaginat ca va exista dupa Mircea Sandu un alt presedinte care sa fie atat de incompetent si cu o imagine atat de proasta. Rusine Razvan Burleanu pentru bătaia de joc si interesul tau personal aratat fotbalului românesc.

Dascal 7 ani de acasa (1 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:34

Ovidiu, va meritati unul pe celalalt! Nici tu, nici el nu aveti argumente. Crede-ma ca ii faci un serviciu lui Burleanu fiind atat de inversunat. Si te rog nu discuta despre *cheltuieli suportate de federatie* ai fost de atatea ori in avionul nationalei si nu cred ca ti-ai platit de fiecare data biletul. Si nici despre moralitate nu ar tb sa vorbesti, povestea ta cu Dodo e mai degraba un contra-argument. Lasa-l pe Lupescu sa isi faca campania, inconjurat de oameni cu valori si principii sanatoase are mai multe sanse decat cu tine, Ion Craciunescu sau Prunea. Sunteti toti adeptii jignirilor gratuite si a scuipatului in public. Un pic de decenta, te rugam. Este ceea ce lipseste in societate. Multumim frumos si apreciem noul tau comportament.

dan (151 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:36

...„mutantul eșuat”...pentru asta chiar va poate chema in instanta si are si sanse sa cistige !

Russu (19 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:42

@Dascal. Esti ( prost) informat sau de rea credinta. Ia demonstreaza tu ca Ioanitoaia a fost vreodata in avionul federatiei pe banii federatiei si nu vei reusi. Astea sunt fitile mincinoase. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costi (1 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:44

Dle Ioanitoia, nu doar ca aveti dreptate insa o faceti intr.un stil de mare gazetar. Dl Burleanu a transformat FrF in federatia romana de mini-fotbal. Daca va mai ataca cred ca il puteti provoca la un concurs de cultura generala . Acest olog intelectual nu are nimic de.a face cu fotbalul cu modul in care se dezvolta acest fenomen. Nu stiu daca alti protagonisti ai alegerilor sunt mai indreptatiti insa acest individ nu are poate fi mai mult decat bagator de seama pe la FrF.

Russu (19 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:44

@Dascal. Nu exista decat adevaruri in acest text. Nici o jignire, nu te mai da tu inteleptul lui peste prajit. Pe anga Ioanitoaia si cariera lui esti o musca bazaietoare.

Lari (46 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:45

Mă bucur că aveți atitudine, maestre.

gio (59 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:46

Nea Ovidiu, esti cam penibil. Cum poti sa spui ca n-ai citit, ca n-ai timp de "prostii" cand 3 sferturi din articolele domniei tale sunt despre burleanu, acu ca daum nu mai este? Ca sa ai material la atatea zeci de articole, banuiesc ca stai chitit pe orice miscare a inamicului matale, pe orice spune sau face burleanu, deci este absolut penibil sa sustii ca n-ai timp de "prostiile" lui burleanu cand cu astea te hranesti. Poate ca burleanu nu are timp de prostiile matale, ca el iti da o replica la 10-20 de articole pe care le scrii despre el. Apropo, despre contracandidatul lupescu de ce nu-l intrebati si pe dumnealui in ce tara din europa mai stie sa fie 2 seriie de Liga 2, ca inteleg ca-l bate gandul sa revina din nou la 2 serii? Sau poate-l intrebati daca ideile de acu cativa ani de trecere la sistemul competional sovietic primavara- toamna mai sunt de actualitate? Una peste alta burleanu a reusit un deziderat vechi- 1 singura serie de Liga 2 plus regula U21 careia toti ii recunoasteti acum utilitatea. Rusinica domn' Ovidiu.

Loulou (274 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:48

Justa pusa problema. Daca Ioanitoaia minte de ce nu il da Burleanu in judecata? Pentru ca stie ca nu va cistiga.

Mircea Ordean (11 comentarii)  •  25 februarie 2018, 16:54

Nu mi se pare foarte serios, acest articol al dvs. Și titlul e unul din gama laudă-mă gură... Există o vorbă. Dacă nu ai devenit înțelept pînă la bătrînețe, măcar străduie-te să lași așa impresie.

radu (178 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:05

Penibil ai ajuns batrane ...

Nica fără frică (297 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:07

Burlan ăsta e cancerul fotbalului românesc! Dar cel mai mare cancer al României e dragnea de departe!!!

Poli 21 (189 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:10

Comunistul de ioanitoaia *** sai si loveste mirlaneste intr-un om care are multe pacate, dar care nu face parte din gasca acestor pacatosi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Belisarius (29 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:11

desteaptate romane... 24 ani mai tarziu, in vizita, sa vad asemeni fanatiotzi sugand energia din poporul roman. era evident de la cei 90,000 ca Burleanu e un impostor incompetent si narcisist...

Catalynn (24 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:11

Domnule Ioanitoaia, acid, incisiv, inchizitorial cum trebuie sa fie un gazetar, bravo! Insa, asa de curiozitate va intreb, fostul dvs colaborator de la Procesul Etapei, domnul Vochin, ajuns acum in anturajul lui Burleanu, v-a răspuns la aceste intrebari!? Domnia sa ce poziție are!?

Poli 21 (189 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:12

Ioanitoaia NU POATE FI CAPUL , ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcus (279 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:14

Radule, de ce? Argumente, nu pareri. Minte Dl Ioanitoaia sau Dl Burleanu, ia spune tu! Iti pare rau ca zboara gugustiucul dela frf peste doua luni au ce?

geo (113 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:19

Da gataaaaaa!!!! Mai termin-o odata cu pacaliciul asta. Atat asteptai, sa te bage in seama burleanu. astepti asta de ani de zile. Acum ca a spus adevarul despre tine ma astept la o serie de 10 articole doar pe tema asta. Cica nu am citit...cum nu ai citit ca stai si urmaresti in fiecare zi ce spune si ce face. Martore sunt zecile de articole cu si despre pacalici. Rade ciob de oala sparta. 20 de ani ai mancat la aceeasi Masa cu nasu si dragomir (metaforic vorbind ca o bagi repede pe aia cu cauza la tribunal cu mitica)si ati distrus fotbalul romanesc aducandu l in mocirla in care se gaseste acum. Si ai tupeu sa vorbesti de papagalul asta de burleanu. Sa vorbeasca cine a vorbit 25 de ani despre conducerea frf nu numai in ultumii 4.

gigelos (108 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:27

Burleanu ? Cine e Burleanu? Toată lumea a investit încredere în el , de fapt e un taranush parvenit , o vopsea , un băiat de la Bacău, băiatul lui nea Gica Burleanu .Și cata speranța și încredere s-a investit în el ....Nu e Gica Popescu vreun sfant dar în mod normal ar trebui să-i crape capul....Visan și Budescu...Dumnezeule

durden (338 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:32

Tu intelegi ca ai ZERO credibilitate atata timp cat 20 de ani ai tacut malc fata de idolii tai securisti sandu si blatomir?!? Te rog, schimba placa, ne plictisesti!!!

NELLO MILANO (27 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:34

*** STII CA-MI ESTI ANTIPATIC DEOARECE GIGISMUL COLCAE IN TINE DAR MAI A LED CA *** FARA SCRUPULE DAR DE DATA ASTA AI DREPTATE CU TOATE CA IN SUBSTRAT SE REGASESC IDEILE CIOBANULUI FCSB-ist IN PUTINE CUVINTE APRECIEZ EPITETUL " MUTANT " SI VREAU SA- RASPUND UNUI POSTACI ( SA NU-I *** ) CARE TE AVERTIZA CA MUTANTUL TE POATE DA IN JUDECATA TOTALMENTE FALS DEOARECE *** E CU ADEVARAT O *** RESPECTIV O STRUZO - CAMILA POLITICO - MEDICALA.PENTRU TINE IVI UN SFAT : MAI FA O PAUZA DEOARECE *** IN CHE PE CARE-L PRACTICI LUI HIHI TE INBONLAVESTE DE CHIDT LA STOMAC MAI POPULAR LIMBIVITA DI DACA *** VIE VA DI UN *** IMENS DE *** IN STOMAC. !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sorinache (9 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:37

Antena 3 e aici!

ogdan (1 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:38

Domnule Ioanitoaia bine ii spuneti acestui perfid si machiavelic om (burleanu) ma uit cu groaza si ma gandesc cat tupeu are in el acest marsav sa minta pe toata lumea in fata si sa isi afiseze zambetul ironic,pacat de oamenii din fotbal care sufera din cauza acestui las.poate se desteapta cei cu drept de vot la alegerile din aprilie si vor scapa de el

?????? (831 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:41

Remarcați totuși că de când este Burleanu la FRF nu mai apar politicieni pe la partidelele de fotbal cu televiziuni după ei ? S-au împuținat și spectatorii, încă de pe vremea lui Sandu și Dragomir, iar politicienii din aceste vremuri ar putea să nu fie interesați de fotbal ? Nea Gigi Becali s-a lăsat de politică ?

anca (109 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:42

Bine zis... Burleanu sarlatanu...

?????? (831 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:48

Considerați că politicienii de dinainte de 1989 se pricepeau mai bine la fotbal decât cei de după 1989, sau "urmașii"celor de după 1989, deși au încercat, "fapt ce nu poate fi contestat", ca să vă cităm, nu prea au reușit să se adapteze condițiilor capitalismului și metodelor capitaliste din sportul de performanță?

george (11 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:49

Tot timpul l-ai criticat pe Burleanu, ca sa nu zic de obsesia ta pentru Daum. Cred ca de fapt ti-a stricat tie ploile si aranjamentele, ba o calatorie gratis de la federatie, ba bilete la meciuri gratis si-asa mai departe. Burleanu macar inceraca sa schimbe ceva, tie iti place in aceeasi cloaca cu Sandu si Dragomir.

Ronaldica (6 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:51

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dubluv (195 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:53

daca Lupescu nu se va delimita urgent de Ovidiu Ioanitoaia nu cred ca va avea vreo sansa de castig.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:54

Nea Ovi...la cât i-ai ridicat matale în slăvi pe Mircea Sandu şi pe Dragomir(aici ai fi de înțeles pt că pe timpul lui Ceauşescu îți "ghiftuia" portbagajul Daciei cu pui de găină!), crezi că mai crede cineva aiurelile debitate de matale???!!!C'mon!!!GET A LIFE bre!!! :)

I i89 (3 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:55

***, Ion Iliescu al presei sportive românești, Meleșcanu de la gsp se cearta cu Putin de la FRF. Articol scris în colaborare cu floricica dansatoarea

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  25 februarie 2018, 17:58

Buleanu risipeste banii fotbalului romanesc ...acest fapt este stiut si rasstiut ...nu trebuie sa ni l reaminteasca nea Ovi ... Bulescu insa il acuza pe drept pe nea Ovi ca este capul rautatilor,varful de lance cel mai vehement om care comploteaza impotriva lui ... Dar cine i nea Ovi si ce a facut pentru binele fotbalului romanesc ?...pai omul nu recunoaste un blat fata de un meci jucat cinstit ...omul nu intelege ca Gino Iorgulescu e la FEL DE VINOVAT...omul scrie in stil rabinic ...articole pline de platitudini ...omul crede ca e specialist in fotbal fiindca a vazut mii de meciuri ...din care nu a inteles nimic ...el crede ca eram pe bune pe locul 19 in lume chiar daca ne a batut echipa de la locul 91 care nu mai avea nicio sansa de a merge mai departe la C.E. Nea Ovi esti putin mai slab jurnalist pe cat de slab manager este Bulanescu ...

Cristi (2 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:00

Unii cheltuie banii federatiei pe petreceri, altii pe tratamente impotriva cancerului. Fiecare isi urmareste interesul. Nu Burleanu a inventat roata, domnule Ianitoaia, el doar copiaza ceea ce si predecesorii lui au facut. In fruntea feteratiei nu e obligatoriu sa fie fosti fotbalisti, ci cei care au aptitudini manageriale. Ultimii 3 presedinti ai FIFA n-au fost fotbalisti, daca chiar criteriul asta conteaza. La fel si actualul presedinte UEFA, tot din afara fotbalului vine. Cat despre atacul lui Burleanu, devii penibil domnule Ovidiu. Dumneata esti cel care a aruncat primul cu ***. Ai aruncat cu atat de mult *** ***.

?????? (831 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:26

Lui Mircea Sandu, că era la FRF, cum i-ați fi zis, că în mod public parcă nu i-ați zis, că lui Mitică Dragomir îi ziceați și dumneavoastră "Corleone", iar lui Burleanu îi spuneți "Pinocchio" ?

?????? (831 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:26

Lui Mircea Sandu, că era la FRF, cum i-ați fi zis, că în mod public parcă nu i-ați zis, că lui Mitică Dragomir îi ziceați și dumneavoastră "Corleone", iar lui Burleanu îi spuneți "Pinocchio" ?

Freddy RE (41 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:33

Sunt de acord cu Dascal 7 ani de-acasa... "Crede-ma ca ii faci un serviciu lui Burleanu fiind atat de inversunat."

Cosmo (237 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:34

Nea Ovi, vezi că ai mai scris articolul asta de vreo 7-8 ori.

Ovidiu (53 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:35

Zvacnirile lui Ciurli Burli sunt ultimele lui reactii, sunt absolut convins ca va pleca cu coada lui de habarnisti intre picioare, e un securisto-comunist care nu are nici o treaba cu fotbalul. Acum cand vedem cum a pus si el umarul la bananizarea fotbalului in Romania, il regretam pana si pe Mircea Sandu. Macar Nasul are meritul de a fii adus finala Europa League la Bucuresti, dar habarnistul mai sus amintit al fotbalului in sala, care cand vrea sa dea intr-o minge de fotbal isi luxeaza gleznele, caci mintea nu mai are cum sa si-o luxeze, a transformat un fenomen alta data iubit si repectat in Romania intr-o cloaca ce da in metastaza.

Ion Gheorghe (9 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:35

Ma bucur foarte mult ca ziaristi de marca pun umarul - in scris- la indepartarea lui Burleanu. Un neica-nimeni, un impostor fara rusine, fara expertiza, fara onoare. Va spun sincer ca imi este scarba de el ! Chiar nu pricep cu a ajuns presedintele FRF ! De trista amintire !

Unu oarecare (114 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:42

Incredibil ce "articole" slabe poate scrie tovarasul Director-Colaborator... mai si crapa *** lui de ciuda daca nu e toata lumea de acord cu el. Doua lucruri: 1. Daca nu a avut timp de "prostii" - :)))))) - a scris articolul fara sa verifice daca e adevarat ce i-a povestit unul sau altul, mostra de lipsa de profesionalism cras, tipic gsp. 2. Burleanu l-o fi atacat pe fb, dar ioanitoaia il ataca aproape zilnic in presa, din prima zi de cand e la FRF. Aici e cheia. Multi vad, putini pricep. "Articolul" este slab, plin de vrajeala ieftina , de mahala, nedemne de un om in varsta, care are pretentia sa se numeasca jurnalist. Chiar si geambasu l-a criticat, e drept indirect si voalat, dar a facut-o... trist, un om demn de mila, batran si disperat...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion Gheorghe (9 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:51

Stimate Domnule Ioanitoaia ! Va rog respectuos sa scrieti si despre Olimpiada de iarna cu o analiza profesionala. Dumneavostra sau colegii. GSP nu a dat nici macar tabelul cu rezultate ! Nu este de conceput sa trebuiasca sa citim numai in ziare din strainatate.

viktor (278 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:53

@Unu oarecare. Felicitari ca nu te dezminti. Prost ai fost, prost ai ramas daca zici ca acest excelent pamflet e slab. Esti un *** cu aere care el trezeste mila. Pentru ca nu intelegi sau te prefaci ca nu intelegi. Dar omul tau e pe duca. Ii ajung patru ani cit si-a facut mendrele. Impreuna cu alde tine va duceti de brat la ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dr. Dan Patru Tudosie (69 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:06

O fi el pinnochio, toti mint, au mintit si o vor face. Din pacate, Lupescu intra la toate timpurile. Revenind, o fi el pinnochio de la frf, dar tu esti cancerul presei romanesti. tu si cu gasca ta de ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (831 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:06

Ce vremuri erau când făceați emisiuni în direct și aveați și depre ce să discutați ? Acum, Gigi Becali, Mihai Stoica, Dică, Ciurli Burli, Negoiță,Hagi, Prunea și alți câțiva, care nu mai joacă fotbal ?

Comentează