Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Fluierând a pagubă

Victoria obținută joi în disputa cu Lazio, muncită și prețioasă, l-a determinat pe Dică să-și modifice planurile pentru derby-ul cu Dinamo. Intuind că șansele de calificare în EL au sporit, Nick a hotărât să-i menajeze pe Budescu și pe Man […]

Permalink to Fluierând a pagubă
luni, 19 februarie 2018, 4:15

Victoria obținută joi în disputa cu Lazio, muncită și prețioasă, l-a determinat pe Dică să-și modifice planurile pentru derby-ul cu Dinamo. Intuind că șansele de calificare în EL au sporit, Nick a hotărât să-i menajeze pe Budescu și pe Man înaintea returului de pe Olimpico. În consecință, Gnohere fiind suspendat, iar Alibec accidentat, FCSB a început duminică seara cu Florin Tănase vârf fals, dar și, surprinzător, cu Ov. Popescu și Cr. Tănase titulari.

Cam un sfert de ceas, impresia a fost că Dică a gândit bine. Roș-albaștrii au ocupat centrul terenului, numai că Ov. Popescu și Enache au irosit în același minut ocazii monumentale, fundașul având în față jumătate de poartă goală! Treptat însă, cum Cr. Tănase a încetinit acțiunile, iar Teixeira nu s-a văzut, Dinamo a căpătat mai mult curaj.

Împinsă din tribune de o galerie extraordinară, autoarea unei scenografii memorabile (nu-i mai ziceți coregrafie, căci înseamnă altceva!), iar pe gazon de un Torje pe post de spiriduș (inspirată mutarea lui de pe bandă în spatele lui Nemec), formația „câinilor” a trecut la cârma partidei. Unde va și sta, exceptând un scurt iureș al FCSB-ului de la jumătatea reprizei secunde și minutele de final. Mai vie și mai dezinvoltă, clar mai motivată, ea a dat tonul, ea a impus ritmul. A deschis scorul prin Pesici (20) și l-a majorat prin Torje (57), exploatând nesincronizările defensivei adverse.

La ambele goluri a comis-o, mai ales la al doilea, portarul Vlad. La primul, a ieșit cu întârziere pe centrarea lui Nistor, iar la celălalt parcă i-a alunecat din mână săpunul la duș! Întrucât va împlini 19 ani în aprilie, nu trebuie să fim drastici cu Vlad. Are talent și voință, deci e de presupus că va crește, că va acumula experiență. Pe de altă parte însă, fotbalul se joacă în prezent, nu în viitor, azi, nu mâine, de aceea o echipă cu pretenții nu-și permite să aștepte pe nimeni să se maturizeze. La ea nu-i cu promisiuni, e cu certitudini. Iată de ce achiziționarea lui Bălgrădean poate fi o soluție pentru depășirea impasului.

Deși Dică i-a introdus la pauză, în disperare de cauză, pe Budescu și pe Man, evoluția băieților săi a continuat în nota anonimatului. Cu intenții, dar fără realizări. Dacă FCSB-ului îi lipsea tocmai ce-a ajutat-o să învingă pe Lazio, adică atitudinea, Dinamo s-a arătat mai montată și mai speculativă, părând să se îndrepte către o izbândă logică. Una facilitată de jocul mai degrabă la alibi al lui Budescu, de agitația fără folos a lui Man, dar și, reversul medaliei, de înlocuirile lui Torje și Nistor. Cel din urmă va mărturisi însă, scuză pentru Miriuță, că s-a cerut singur afară.

Când senzația generală era că nu se va mai întâmpla nimic, Budescu și-a adus aminte că e cotat drept starul Ligii 1, veritabil artist, așa că s-a trezit din reverie. Întâi l-a servit ca la carte pe Man pentru 1-2, „exterior” din viteză cu piciorul de sprijin, apoi a bătut cornerul din care, chiar în ultima fază, Teixeira a restabilit egalitatea. Astfel a rămas Dinamo să fluiere a pagubă la capătul unui meci în care a avut victoria în mână, pentru ca, pierzându-și concentrarea, s-o scape printre degete!

Fanii roș-albi vor susține, nu fără temei, că favoriții lor meritau să câștige. Într-un fel, sunt de acord cu ei. Atât că, iertare pentru locul comun care încheie acest comentariu, fotbalul nu se joacă niciodată pe merite, ci totdeauna pe goluri.

Un cuvânt de laudă, deși i s-ar cuveni mai multe, pentru arbitrajul lui Marius Avram. Echilibrat, neteatral, modern.

Comentarii (77)Adaugă comentariu

daniaania (34 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:28

Cu adevarat Dinamo a pierdut meciul din gafe (mutarile neinspirate a lui Miriuta) si relaxare pe final. Se stie ca 2-0 este un scor periculos. Va fi interesant de urmarit ultima etapa pt. cele de la locul 3 in jos.

vasglo (208 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:28

"La ambele goluri a comis-o, mai ales la al doilea, portarul Vlad. La primul, a ieșit cu întârziere pe centrarea lui Nistor, iar la celălalt parcă i-a alunecat din mână săpunul la duș! Întrucât va împlini 19 ani în aprilie, nu trebuie să fim drastici cu Vlad. Are talent și voință, deci e de presupus că va crește, că va acumula experiență. Pe de altă parte însă, fotbalul se joacă în prezent, nu în viitor, azi, nu mâine, de aceea o echipă cu pretenții nu-și permite să aștepte pe nimeni să se maturizeze. La ea nu-i cu promisiuni, e cu certitudini. Iată de ce achiziționarea lui Bălgrădean poate fi o soluție pentru depășirea impasului.".... Iata o mostra a maturitatii jurnalistice la care a ajuns maestrul Ioanitoaia!....

zorrozabal (76 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:39

Sunt dinamovist,dar cred ca Dica este un antrenor foarte bun!Se vede dupa cum joaca echipa lui!Nu prea vezi mingi respinse la intamplare si se vad niste trasee de joc-spre deosebire de Dinamo,cu guralivul Miriuta-"Tati"-unde e vai si amar!Patronul fcsb-ului-gura pacatosului adevar graeste-a declarat dupa meci, ca el i-a impus lui Dica sa-i menajeze pe Budescu si pe Man,sperand la o calificare in EL!

Cosu (98 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:40

Nea Obi, daca nu aveam meciul cu Lazio le dadeam 5 la descultii de la Rin. App , nici Benzar nu a jucat deci am jucat cu rezervele . Forzza STEAUA BUCURESTI!

Gabriel (1 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:41

O mica observatie: Coman nu e Mbappe nici macar Banel nu e!

SIMON GREAVU (1 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:41

daca ar fi sa fim obiectivi , sa privim si statistica meciului, steaua e peste dinamo l, mai putin la nr cornere, iar daca prima faza a stelei era gol putea fi alt rezultat...

Dobrinibamus (3 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:42

ha ha ha

Cici (3 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:45

Avram bunicel. Mai putin atacurile dure ale fcsbistilor nesanctionate cu galben! Dinamo, echipa cu loc de play-out, per total, net peste fcsb echipa ajunsa nejustificat in play-off! Nu va amagiti! La Roma nu sunt sanse deloc! O zi buna.

costi 42 (37 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:46

BECALI SA MULTUMEASCA MARELUI SAU PRIETEN BURLEANU,CARE LA LASAT FARA NICI UN ATACANT,APOI SA MULTUMEASCA LUI DUMNEZEU CA NU A PIERDUT ACEST MECI.DE MULTE ORI IAM SPUS CA PISICA CU CU CLOPOTEI NU PRINDE SOARECI,EL NU PRICEPE CA UN CRESTIN ADEVARAT,NU TREBUIE SA FIE LACOM.BECALI DACA NU VORBESTE FACE CANCER LA LIMBA,DACA VORBESTE FACE CANCER LA BUZUNAR.TREZESTETE GIGI,TERMINI PE LOCUL 4,NU-TI FA ILUZII CA NU TRECI DE LAZIO...

calinescu (96 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:48

DE CE COMPLICI LUCRURILE MAI NEA OVIDIU ....!!!!!!! DINAMO A FOST NET SUPERIOARA LUI " MESI , M'BAPE , LAMPARD SI ALTII CA EI ....!!!! A VENIT MINUTUL 81 SI MARELE MIRIUTZA S-A FACUT MIC DE TOT ....!!!! AI 2-0, ESTI CALIFICAT IN PLAY OFF SI TU VREI SA-I UMILESTI PE STEAUA JUCAND CU 2 VARFURI .....???????? NOAPTEA MINTIII .....!!!!!!! DACA IN MINUTUL 81 INTRA DUDEA SI KATZIKAS , SAU DUDEA SI MONROY SCORUL RAMANEA 2-0 ...........!!!!!!!!! MIRIUTZA ERA EROU .....!!!!!!!!! ASA "UNGURUL" MIRIUTZA S-A INECAT LA MAL ....!!!!!

Popa (4 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:48

Eu nu pot sa inteleg ce cauta Enache la o echipa din Liga 1 ... atitudinea lui este jalnica . Zambeste ironic , superior , gen Ronaldo , dar el e "varza" pe teren !

Vasile (1 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:51

Statistica meciului spune total altceva. Dinamo din 3 suturi a dat 2 goluri. Posesia superioara steliștilor, suturi la fel pe si spre poarta. Unde e dominarea de care vorbiți?

Mihai (182 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:55

Comentariu obiectiv. Imi place ca va respectati blazonul si nu cedati presiunii generate de domnii fecesebisti. Astept curios cum vor reactiona excelentele lor cand ii va trimite Lazio dupa tigari pe favoritii lor. Atunci o sa ma distrez f tare ascultand gargara oierului sef de turma.

Vlady (150 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:58

Chiar asa s-a desfasurat meciul. Miriuta trebuie sa explice ce a urmarit prin schimbarea lui Torje. As vrea sa stiu cum se va justifica.

foresta (2 comentarii)  •  19 februarie 2018, 16:59

Toate bune si frumoase, dar de ce se uita de cotul luat in figura de Man, in careu? Meciul de aseara s-a desfasurat cam in acelas mod ca si cu meciul cu Lazio, doar ca FCDB 1948 SA ( infiintat in 2001) nu a rezistat pana la final.

Cici (3 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:04

Cosu cred ca ai vazut meciul la aragaz! fcsb in afara unei posesii sterile si a unor ratari discutabile s-a chinuit pur si simplu sa ajunga la poarta lui Dinamo! In rest Ovidiu are dreptate, Vlad mediocru iar Budescu a fost pur si simplu de un noroc chior in ceea ce a facut! Motiv pentru fcsbisti sa se creafa mai grozavi decat sunt in realitate: o echipa oarecare din play-off...

custov (26 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:06

mBApe,mm,manache,mesi al portarilor au fost muscati partial de un DINAMO muncitor di pacate fara stapan ,dar dragi tovarasi delajijigsp scrietisi de minunata galerie a cainilor ,fara de carefotbalul DINAMOVIST nu mai era.

IO (154 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:08

De peste 20 de ani le spun ca scenografia si coregrafia sunt lucruri diferite, dar nici un jurnalist n-a reusit sa bage in seama chestia asta. Nu intelg insa cum poate cineva suta cu piciorul de sprijin.

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:19

Multumesc pentru ca a fost inventata televiziunea!!!Astfel poate ca va credeam!!!Ce ocazii a avut Dinamo?Golurile au venit datorita presingului si greselilor adversarilor nu cine stie ce joc...Si sa-l laudati si pe Avram dupa ce ati facut-o si cu arbitrul din meciul cu CFR deja inseamna ca nu va pasa de fotbal sau de ce vad ceilalti iubitori ai fotbalului...Daca Craciunescu spune ca la Man a fost cot in fata si deci penalty dumneavoastra il laudati pe Avram?Si asta dupa ce l-ati laudat si pe Barsan desi asta la doua coate-n fata nu a aplicat Regulamentul...?Deci nu am spus eu bine cand va spuneam ca pentru dumneavoastra arbitraj bun este ca arbitrul sa o comita impotriva Stelei?Astazi unde este statistica,unde sunt aprecierile fostilor arbitrii...?

Nicolae (1 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:22

De cate ori Steaua joaca cu Enache in echipa ... este in 10 oameni.

custov (26 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:28

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi (15 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:32

Toate bune domnule Ioanitoaia pana la arbitraj. In a doua repriza a fost japca pe fata...toate intrarile unu la unu s-au dat pentru fcsb, out-uri pentru fcsb visate doar de tusier si o gramada de galbene nedate pentru echipa ciobanului. despre ce vorbim?

Cici (3 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:41

@andrei.f ***!? Fara suparare... Cum adica Dinamo nu a avut ocazii, dar fcsbeaua a avut??? Ce? ... Golurile lui Dinami s-au dat din actiuni frontale in careul fcsbist!?... Eu spun ca norocul efectiv chior al fcsbelei s-a numit Miriuta care a daramat prin schimbarile facute castelul construit pana atunci de Torje! Asasinul tacut al fcsbelei. Dupa ce ca sunteti penibili in argumente, voi fcsbistii vreti sa fiti aroganti si inatitudine, fapt ce voua va vine ecact ca cucu-n gura! Cu noroc chio doar, nu veti castiga niciodata campionatul. Cfr Cluj e net peste fcsb! Ramane de vazut ce vrea Deaconu, brelocul lui gigi la final....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

viorel (103 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:43

1. Coregrafia a fost, ca de obicei, penibila! Caini care fugaresc moarte!!! cainele simbolul binelui !!?? A rezultat o mizerie ca majoritatea produselor pch pe care incredibil presa le lauda. Catelusii din pch si-au pierdut in mod evident apetitul pentru fotbal si au inceput sa se ocupe de scenografii, care de care mai idioata. Ar fi fost concurenti redutabili la Cantarea Romaniei faza pe tara. Si acum mai pot gasi un angajament la Phenian, unde se mai poarta astfel de mari spectacole. Sa-I intelegem pe cei din pch ca in lipsa de fotbal au ales circul, dar cum sa-i intelegem pe arbitrii si ofiocilai care tolereaza de ani de zile acest spectacol degradant pe stadion, cu intraziere de 10-15 minute ale inceperii jocului, ca sa se dea in spectacol marea, inegalabila, inventiva, creativa trupa de circ pch! 2. Dinamo nu merita mai mult de un egal. Nu a construit nimic, nu a avut alte ocazii sau suturi pe poarta in afara celor doua goluri, facute cadou de erorile din defensiva Stelei.

Cosu (98 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:44

Cici , STEAUA BUCURESTI 1 LAZIO 0 . Vai de capul vostru , ati avut 1 saptamana libera si tot ne-am ..... pe voi in 7min , CU REZERVELE .

lucid (52 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:48

Dinamo a marcat pe gafele lui Vlad(a gresit si la golul clujenilor din etapa trecuta),din care a doua e impardonabila.Asa ca sa fie multumiti cu egalul.Mai ales ca putea fi 1-0 inca din min.2(ce ratari la Popescu si Enache in aceeasi faza).

aham (140 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:50

meci jalnic intre rezervele fcsb si cica fotbalistii de la dinamo. avram bun? a fost penalty clar la man, lovit cu cotul in fata.. iar dinamovisti se plang de arbitraj, sa mori de ras nu alta. dinamo n-a existat, a avut 3 faze tot meciul, absolu penibili, nu au legat 5 pase tot meciul. fcsb nu exista fara budescu si gnoere. nici unul nu e jucator de fotbal in echipa aia in afar de astia 2. multi sunt de divizia b gen gluma sinistra de enache, copilul neprecoce vlad, expirati definitiv gen filip sau popescu sau catastrofa larie. e grav cat de jos a ajuns fotbalul la noi

ducu (121 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:50

Sunt stelist dar baietii nostri au jucat cu Dinamo cu gindul la...Lazio. Asa ca e bun acest 2-2 obtinut in extremis.

ducu (121 comentarii)  •  19 februarie 2018, 17:55

@Sndrei F. Vreai numai un 11 m pentru Steaua, nu trei ori patru? Tu glumesti...O echipa care conduce cu 2-0 pina in minutul 84 are ghinion daca nu cistiga. Tu si alti stelisti patimasi ati vazut alt meci. Arbitrajul nu a partinit nici o echipa.

Kendo (9 comentarii)  •  19 februarie 2018, 18:04

Cel mai tare ma distreaza grija pentru capra vecinului, treaba tipic romaneasca. Ce daca Dinamo e vai de mama ei? Important e ca ros-albastrii sa se faca de ras la Roma peste o saptamana. Asa i-am cunoscut toata viata pe amicii dinamovisti, o frustrare si o preocupare pentru Steaua/FCSB demne de cauze mai bune. Succes la scenografii, coregrafii si batut cu jandarmii, lucruri la care sunteti cu adevarat campioni. Or fi si astea premiate cu ceva pe undeva, printr-un univers paralel. Si inca o treaba... Ei urla ca Steaua nu e FCSB, dar ura lor le indica altceva si bietii de ei nici nu-si dau seama. Bafta, Dinamo! Sper sincer ca echipa sa intre in play-off.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  19 februarie 2018, 18:22

Fl Tanase este trompeta mult mai slab decat Andrei Vlad ...dar nimeni nu zice nimic de el ...pentru el exista timp nelimitat ...

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 februarie 2018, 18:49

@Cici Norocul lui Dinamo a fost Lazio , Avram si FRF ,sper ca intelegi daca nu iti explic...@ducu Domnule cauta si asculta ce a spus Craciunescu despre faza cu Man...Desigur,nu gresesti dumneata daca ti se spune meci de meci ca daca sunt coate in capul adversarilor arbitrii care nu respecta Regulamentul sunt cei mai buni...

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  19 februarie 2018, 18:52

Cu CFR incepusera in sfirsit sa iasa combinatii in viteza, dar degeaba, ce-i mult si bun strica. Se pare ca pentru „Guardiola“al Carpatilor si „Messi“ ai sai jocul nu este cel mai bun antrenament iar recuperarea se face la nunta, botezuri, ori prin odihnire pro funda astfel ca sa te poti juca toata noaptea la computer, sa-ti alegi masinute, sa mergi la schi, nedormit caci neobosit urmeaza apoi sa cazi apoi din pat si sa te accidentezi de coltul mesei daca n-ai avut noroc sa faci lumbago cu prietena si prietena ei astfel ca sa nici nu te mai poti scula, deci accidenta mai grav. Iata ca Suncudica demonstreaza savantilor superioritatea „anticircelului“ iar profesorii Angelo pot spune ca acum 50 de ani ei recuperau cu Kent, friptane, vin si pocker orice impiedicat in doar doua zile. Ce demonstreaza „Nick“ (e simpatic maestre acel „k“, poate mai merge si un „y“), iata : ------------------------- „Nick“ demonstreza inca odata ca nu vrea sa invete nimic, persevereza in greseli cu o incapatinare de catir. Mai grav este ca omul nici nu pare a intelege ceva caci la intrebarea normala „de ce n-a jucat Budescu din prima ?“ el raspunde cu „n-am subestimat adversarul, i-am odihnit pe Budescu, Man si Teixeira, daca mai aveam 5 minute puteam si cistiga.“ - bine ca n-a zis si ceva de Guardiola ca sa fie clar ca omul are ceva la bibilica. Ilie Dumitrescu mai are putin si-l apuca pandaliile cind vede ca nici azi Steaua nu are un nucleu de titulari, ca si unii care joaca mai des, precum Tanase si Teixeira, sint in continuare plimbati pe cite trei posturi … ; Duckadam spera cu voce tare ca in 3 zile se pot recupera pina si stelistii ; pina si colonelu aviator Balint nu mai poate ride ca prostu si incepe sa-si puna intrebari. Dar „Nick“, nimick ! Are capu tare, se tine tare ! ------------------------ Domnule, maestre, Miriuta a gresit doar crezind ca l-a apucat „Nick“ de picior, ca a scapat in cistigator si si-a permis sa schimbe un mijlocas bunicel, jucatorul cu numarul x, cu un atacant necopt, jucatorul cu numarul y. Poate era mai bine sa cistige Dinamo, sa vedem daca tata Becali nu l-ar fi adus pe Mi-ri-uta – poate asta ar fi fost concluzia logica - in loc de Balgradean. Hai s-o spunem: Balgradean se numeste, … Am uitat cum se numeste cind pe „specialistii“ stelisti ii apuca frica, ametelile, spaima, cind mintea nu le vine la cap nici in ultima secunda, cind un sahist calculeaza cite de 10 ori 20 de mutari iar apoi muta dind cu zarul. ---------------------- „Bine“, Budi si Man, - ati uitat maeste ca „Nick“ uitase ca Teixeira a jucat din prima secunda in locul lasat biber de o motoreta – deci au fost odihniti ca sa intre apoi cu stres maxim, ca sa faca cade obicei finalul palpitant, poate ca la nervi sa ia direct rosu ori galben, asa cum a luat Budi la Plzen, unde „Nick“ a aratat ca iubitului sau i se filfie de un milionas de euroi si de primul loc in grupa. Iar Torje, scuze tata Ovi, si pe mine putea sa ma intorca orice fotbalist, sa ma dea cu cucurucucu de pamint, dar daca asta era piticul atomic, asta era motiv de harachiri. Dar Benzar, Nedelcu, unde au fost ? Au avut o nunta, un botez ? Caci daca nu s-au recuperat este grav. Oare staff-ul nu are nici o vina in accidententari, in faptul ca Steaua ramine fara atacant, fara extrema dreapta dar cu 4-5 pe stinga, fara portar si cu o linie de fund virgina, care n-a facut nici un joc impreuna, ca Dodel, prietenul lui Nick, „trebuie“ - ghinion ! - sa faca prima oara in viata lui jocul, ca Tanase cel tinar si Teixeira sint in continuare plimbati pe cite 3 posturi, ca Steaua este singura echipa mare care nu are un nucleu fix de titulari ? -------------------------- PS Vlad a gresit, n-a avut o privire de ansamblu, n-a iesit sa inchida, dar dupa opinia mea trebuie jucat cu el la Roma. Iar faptul ca Becali promoveaza tineri, chiar si numai in scopuri legate de EURO, nu-i o greseala. Greseala lui este ca nu vede necesitatea aducerii unui antrenor si a unui staff profesionist la o echipa ce se vrea mare dar pierde la Ovidiu, Giurgiu, Iasi, pierde puncte la Voluntari, ... se fac ai lui de moca cu Colentina, ii da cu fundu de pamint pina si Torje.

Andrei (276 comentarii)  •  19 februarie 2018, 18:58

Articol plin de platitudini. Anost si repetitiv cum a fost intotdeauna.

noe (2 comentarii)  •  19 februarie 2018, 19:02

nimic nu mai conteaza acum,importat e ca dinamomu are sanse mici cat puta de furnica sa joace in off si sanse cat casa sa mearga langa rapid caci patronul va depune armele caci in aut banii primiti de la federatie nu ajung nici ptr.salarii.

Cris (19 comentarii)  •  19 februarie 2018, 19:23

Sunt doua adevaruri (unul mai mare decat altul). 1. Echipei Dinamo i-a fost interzisa victoria de catre propriul antrenor, prin schimbarile irationale (cea mai mare fiind aceea a schimbarii unui mijlocas la inchidere si introducerea unui al doilea varf, in conditiile in care conducea cu 2 la 0, situatie in care se impunea inchiderea meciului prin consolidarea mijlocului si a apararii, ci nu hazardarea in atac...de asta Dan Petrescu e si va fi campion, in timp ce Miriuta ramane un naiv si ageamiu). 2. Echipa Dinamo, formata din jucatori liberi de contract, cu un lot net inferior, a reusit sa tina in sah, conducand cu 2 la 0 si terminand la egalitate cu echipa cea mai valoroasa din campionat si cu un lot si buget net superioare. Adevarul in cazul de fata are doua fete: una constand in exprimarea ultra pozitiva a lui Dinamo (respectiv obtinerea unui rezultat bun pt conditia ei), iar alta constand in jocul si rezultatul rusinoase ale echipei cotate net superior, FCSB.

Jean (280 comentarii)  •  19 februarie 2018, 19:36

@Andrei. Ia zii tu savantule ce trebuia scris despre meci, hai vino Ca sa luam si noi muritorii lumina de la tine. Si ce-ar fi repetitiv in acest text? Poate erorile portarului sunt singurele repetitive. Tu ori esti prost, ori esti stelist si suparat ca textul nu va lauda destul ori esti amandoua. Faci pe desteptil dar puteai retine ideea in premiera ca Dinamo merita sa castige derbiul. Sau tocmai ea te-a scos din sarite.

haideusicfr (287 comentarii)  •  19 februarie 2018, 19:36

Dinamo a scapat victoria printre degete. Asta nu inseamna ca Miriuta nu are meritele lui , a readus Dinamo in top. Stelistii au alergat dupa egalare ( ca si cu CFR) si nu invers . Bravo Dinamo , imi pare rau ca au egalat astia ,smecherii astia ,asta e succes in continuare.

Cita (2118 comentarii)  •  19 februarie 2018, 19:40

Un meci cu multe goluri si cu spectacolul adevărat în tribune si nu pe teren.

AliBaba (223 comentarii)  •  19 februarie 2018, 19:43

Nu inteleg de ce ne spuneti noua ca e scenografie ce fac suporterii si nu coregrafie cand subalternii dv de la ziar scriu numai coregrafie!!!! Cred ca e mult mai simplu sa le explicati lor diferenta si nu noua. O seara excelenta.

Margelatu (11 comentarii)  •  19 februarie 2018, 19:48

Parerile noastre difera. Dumneavoastra sustineti ca Dinamo merita sa castige iar eu cred camai mult merita Steaua. Cum caseta tehnica imi da dreptate mie ajung la concluzia ca ne-am uitat la meciuri diferite.

Nica fără frica (297 comentarii)  •  19 februarie 2018, 21:14

În primul rând e că dacă era Niță în poartă Dinamo n ar fi dat niciun gol!!! În al doilea rând nu înțeleg chestia asta cu menajatul jucătorilor! Păi Messi și jucătorii Barcelonei și nu numai joacă și cate 60 de meciuri oficiale pe an și nu i mai menajează nimeni!!! Iar Man la 19 ani e menajat.

california (349 comentarii)  •  19 februarie 2018, 21:29

a fost un meci frumos, tare, s-a jucat rapid, s-ar putea spune meci de nivel european; tocmai la astfel de meciuri, se poate vedea pe cine contezi, dar mai ales pe cine nu poti conta; in ce o priveste pe steaua, se vede nepriceperea, sau lacomia de negutator a lui becali, mai ales cand e vorba de portar; apoi acest popescu, jucator rudimentar si grosier, pe care cred ca doar balcoanele impresarei ananas il mentin in echipa; de enache se stie de multa vreme si ajungem la pomul laudat, tanase; tanase, pe care il urmaresc de mai mult timp, e un jucator cu dribling ineficient, pomanagiu, nu vad la el o conceptie de jucator modern; ultimul despre care vreau sa comentez, e grohere; desi e un varf pur sange, chiar si cand poate juca, este mai mult rezerva, ca sa-i faca loc lui tanase sau lui alibec; ma mir cum nu vad macar altii ca e cel mai bun varf din campionatul romanesc; la dinamo, desi nu cunosc asa bine jucatorii, s-a vazut ca daca nivelul jocului creste, nemec nu are ce cauta acolo; a pierdut aproape toate mingiile; apoi alt mult laudat, hanca, care dupa ce a pierdut mingea de golul doi , alerga gesticuland caraghios dupa teixeira; or mai fi si altii cu probleme, dar nu in ultimul rand, dinamo are nevoie de un antrenor; indiferent de rezultat si trecand peste trairile puternice ale jucatorilor la sfarsitul partidei, cred ca mottoul intalnirii, daca l-am putea numi asa, ar trebui sa fie exercitiile de spagat pe care torje i le-a ordonat nefericitului gaman.

n00dles (21 comentarii)  •  19 februarie 2018, 21:45

Deci tu ai vazut aseara ca Dinamo a condus ostilitatile. Ia vezi, mare ziarist care refuza sa ne lase *** odata pt totdeauna in pace!, ce zic statisticile: Suturi la poarta: 5 - 8 Suturi pe poarta: 3 - 5 Posesie: 48 - 52 Lovituri libere: 15 - 18 Cornere: 7 - 5 Interventii ale portarilor: 3 - 1 Au avut 3 ocazii si au dat doua goluri. E de notorietate faptul ca aceasta echipa cu un trecut apropiat atat de rusinos imbraca haina bulanului cand joaca impotriva Stelei. Au dat doua goluri pe mana marelui Messi al portarilor, cum a fost intitulat omul cu freza mai proeminemta decat capul de catre vel mai mare păstor dintre credinciosi si cel mai credincios dintre toti păstorii. Cat priveste scenografia, prea multa uzanta de termeni straini acestei echipe. Care ambitii, traditii, istorii si valori? Ca de 11 ani se chinuie sa respire. Au castigat un trofeu desfiintat. Si in rest doar au participat. Hai.. cuvantul ala care incepe cu "s" si se termina cu "r"!

gino (513 comentarii)  •  19 februarie 2018, 21:58

@Andrei. Loaza, nu e nimic repetitiv in acest articol care prezinta corect meciul. Tu ori esti plin de tine ori rauvoitor ori prost dar si mai sigur esti toate trei. Daca ai avea putin creier ai remarca, curajul de a spune ca Dinamo merita sa invinga.

coco (401 comentarii)  •  19 februarie 2018, 22:45

Stelisti norocosi si ridicoli. Sa aprinza lumanari si sa dea acatiste ca le-a zburat glontul pe la ureche. Messi al portsrilor e mai bun portar la bloc ca la fotbal.

aaa (17 comentarii)  •  19 februarie 2018, 23:21

Dnul Ioanitoia, va cauta pensia pe acasa iar dumneata iti pierzi timpul aiurea pe aici. Dinamo este o echipa slaba, au dat 2 goluri pe greseli foarte mari de portar. Exemplificati o alta ocazie de gol pe care a avut o Dinamo,povestiti ne o faza de fotbal lucrata de aceasta echipa pe tot parcursul jocului.Penibil...singura faza pe care o puteti aminti este intrarea pe teren a unui *** din peluza cainilor ***. Intrari pe teren,injurii,petarde,porti rupte si nicio depunctare, dar nicio sanctiune. Asta inseamna sa fi clubul securitatii !Daca Steaua avea un portar decent si varful care a fost sanctionat 3 etape la comnada altora, defila in fata acestei echipe mai mult decat mediocre.Daca Astra ar juca pe bune cu Dinamo, ar fi imposibil sa piarda la Giurgiu, dar mizati toti banii pe Dinamo, asta pentru ca inca sunt polite de platit.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Niku (275 comentarii)  •  19 februarie 2018, 23:33

@coco. Aprinza e in limba sanscrita veche. *** scoala!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rclaudiuv (4 comentarii)  •  20 februarie 2018, 0:23

Dupa ce am citit asta: “formația „câinilor” a trecut la cârma partidei. Unde va și sta, exceptând un scurt iureș al FCSB-ului de la jumătatea reprizei secunde și minutele de final. Mai vie și mai dezinvoltă, clar mai motivată, ea a dat tonul, ea a impus ritmul”, am crezut ca m-am uitat la alt meci. Cecritm a impus Dinamo cand ea nu a a avut nici macar o ocazie (una singura), exceptand cele 2 goluri primite cadou. FCSB, asa penibil cum a jucat, a avut cateva sanse de a marca! Noroc ca a aparut statistica Instat si m-am linistit (nenea Ovi a adormit in timpul jocului si s-a trezit la final): - șuturi 7-21 - pase precise 186-476 - posesie 30,5%-69,5%

Adrian (98 comentarii)  •  20 februarie 2018, 0:39

@aaa. Asa e bulumace, FCSBeaua a condus pina in minutul 94, nu Dinamo. Multi fosti stelisti dusi cu pluta fac aici gura dar tu ii intreci pe toti in tupeu. Ati scapat ca prin urechile acului si in loc sa va inchinati cu toate patru miini voi va dati in barci. Astept sa v-o traga Lazio cu 4-0 ca sa vad ce alte scuze gasiti.

Comentează