Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Un om liber

Orice ar inventa inamicii lui, burleni care nu acceptă nici în ruptul capului că un om care a greșit o dată și și-a recunoscut greșeala are dreptul la o a doua șansă, gestul ex-căpitanului Barcelonei trebuie remarcat.

Permalink to Un om liber
miercuri, 14 februarie 2018, 4:33

Subiectul e delicat, dar simt nevoia să-l abordez după ce am citit pe site-ul Gazetei părerea că, avându-l printre susținători pe Gică Popescu, Ionuț Lupescu riscă să rateze alegerile! De ce? Pasămite, pentru că prietenia cu un fost deținut, închis vreme de 20 de luni pentru înșelăciune și evaziune fiscală, i-ar face rău Kaiserului, nu bine. E o opinie pe care n-o împărtășesc.

Dimpotrivă, consider că alianța cu unul dintre cei mai mari fotbaliști tricolori din toate timpurile, Popescu având 115 prezențe în „naţională”, fiind multiplu campion în România, Olanda şi Turcia, câştigător al Cupei Cupelor cu Barcelona şi al Cupei UEFA cu Galatasaray, constituie un avantaj, nu un handicap.

Înainte de a dezvolta subiectul, deschid o paranteză. Pentru a preciza că, eliberat în octombrie 2015, cel supranumit Baciul avea interdicție de a activa în fotbal un an de la trecerea celor 3 ani, o lună și 10 zile de condamnare. Cum interdicția va expira în aprilie curent, Gică va putea lucra liniștit în calitate de consilier al premierului, post ce i-a fost oferit în ianuarie de către prim-ministrul Mihai Tudose. Ca atare, cei care bălmăjesc că Popescu încalcă legea, ba o și sfidează, să-și retragă cuvintele! N-au dreptate.

Deunăzi, după ce Viorica Dăncilă, succesoarea lui Tudose în fruntea Executivului, l-a confirmat în funcție, Gică Popescu a solicitat să devină consilier onorific din consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al premierului. Noua sa activitate nu va mai fi remunerată. Cu alte cuvinte, ca să spulbere orice dubiu și să pună capăt speculațiilor, Baciul a refuzat să primească bani publici.

Firește că doamna Dăncilă i-a aprobat cererea, Popescu urmând să se ocupe, pe lângă alte proiecte din sport, de organizarea turneului final al Europenelor de fotbal din 2020. Competiție pe parcursul căreia Bucureștiul va găzdui 4 meciuri.

Orice ar inventa inamicii lui, burleni care nu acceptă nici în ruptul capului că un om care a greșit o dată și și-a recunoscut greșeala are dreptul la o a doua șansă, gestul ex-căpitanului Barcelonei trebuie remarcat. I se cuvin laude. Astfel, cel în cauză i-a lăsat fără replică pe colportorii care, răuvoitori ori numai ignoranți, se grăbiseră să-l compătimească. Zvonind că, falit în afaceri, a ajuns să tragă barca pe uscat! Respectivii sunt rugați să se calmeze și, fără să le fie cu supărare, să-și aducă aminte de proverbul despre câinele care moare de drum lung.

Există unii, nu puțini, care apreciază că orice cetățean condamnat pentru fraudă, indiferent de CV-ul lui, n-ar trebui să reprezinte Executivul. Că și-a pierdut acest drept din clipa condamnării. E un punct de vedere pe care-l consemnez și-l respect, dar cu care nu sunt de acord. Tocmai deoarece, repet, insist, fiecare om are dreptul la încă o șansă. Gică Popescu a comis-o și a plătit cu vârf și îndesat pentru asta, de-acum e și trebuie socotit nevinovat. Om liber.

Știu că în lumea de azi, mereu în mișcare și adesea în criză, nimeni nu mai întrunește unanimitatea. Zău dacă n-ar fi monoton, chiar plictisitor, să judecăm toți la fel. Constat însă cu satisfacție, ba mă și bucur, că majoritatea participanților la un sondaj GSP (detalii aici) gândesc ca mine: 58 la sută dintre cei 47.808 de respondenți apreciază că Gică Popescu s-a reabilitat și poate deține o funcție oficială. Deși de etapă, o victorie tot așa se cheamă.

Comentarii (82)Adaugă comentariu

Poli 21 (189 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:37

Nea ovidiu dta esti rauvoitor sau ignorant ??

Vissu (88 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:49

Gata ma, a facut puscsrie si gata, nu-l ingropati voi de viu ca nu e cazul. Gica a facut mult in viata si a castigat atatea trofee, voi nu ati facut nimic. Numai ardeti gazul aici.

Coco (6 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:51

Un articol in care parca mi am citit propriile ganduri ! Excelent scris !

gilos (328 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:53

Nea Ovi, Gica Popescu a fost cooptat in guvern pentru "calitatea" sa de condamnat penal. Rolul sau este sa mascheze/acopere/justifice prezenta altor penali la conducerea tarii, gen Valcov, Dragnea, etc Pe PSD-isti ii doare in basca de gica Popescu sau de EURO2020, altele sunt problemele lor arzatoare...

Crusherino (1 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:55

Domnule Ioanitoaia, consider ca gresiti fundamental. Faptul ca Baciul si-a ispasit pedeapsa si ca e om liber, foarte frumos, sa fie sanatos alaturi de cine vrea. Insa sa ocupi o functie de conducere, cu cazierul patat...mi se pare inadmisibil. La fel ca si toti penalii din fruntea tarii. Cu Lucescu n-am nimic, sper doar sa nu se schimbe in rau cum a facut-o si Burleanu cand a bagat mana in borcanul cu miere...

Radu (61 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:55

Subscriu in totalitate. Atitudine si mentalitate civilizata.

Vilcu (3 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:56

Dacă am fi siguri ca nu mai este sub influența clanului Becali, ar fi totul ok. Dar......?!

Dodel (5 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:57

Maistre, tu te-ai uitat putin la imaginea de mai sus? Cu cine ti se pare ca seamana cetateanul din dreapta ei? A. cu Bill Gates B. Stan Laurel C. Steve Jobs.

Ali Bec (212 comentarii)  •  14 februarie 2018, 16:58

Nici o surpriza parerea tovarasului 0.I. El fiind tot timpul in anturajul unor oameni de caracter gen Nasul, Corleone, Becali ...

Ali Bec (212 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:05

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

anti Ciurli Burli…. (14 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:05

asa este,orice om care a gresit merita sa arate ca greseala lui a fost o intamplare.Forta Gica Popescu !

cristian (3 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:06

***, ***, imbatranesti urat *** !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

patrutreitrei (19 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:10

Nu, foştii infractori nu ar trebui să aibă acces la funcţii publice! A doua, treia, patra etc. şansă să şi-l caute în sfera privată. La FRF e în regulă, dacă le convine, sunt destui penali în fenomen. Însă atunci să nu se aştepte la finanţări publice.

Popescu (5 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:14

M-am saturat sa tot citesc prin ziare cum se face apologia infractorilor. Au disparut toti oamenii cinstiti si cu studii din tara asta? De ce un fost mare fotbalist cu antecedente penale e preferat sa conduca o lucrare inginereasca unui inginer cinstit? De-aia pleaca valorile din tara, ca ziarele promoveaza si spala infractorii, iar omul cinstit inghite in sec.

Román Győző (4 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:17

Cati oameni ingusti sunt a tara asta. Vor un nonvaloare in locul unui om care a aratat ca stie meserie. Vor niste cumintei care sunt zero barat in toate ce fac. Viata nu e un bal pentru copii alintati de parinti. *** ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dorelus (10 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:19

Vissu draga a facut ceva pentru tine ,pentru mine ???sa fie sanatos si sa se bucure de tot ce a facut.Si parupedul de cumnatu-so atot bate din pleasca c-a facut atitea pentru tara asta ...a facut pentru el si familia lui. Doamne ajuta.

dorelus (10 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:20

*** pardon

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ali Bec (212 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:20

Si totusi „maestre“ ti-e greu sa motivezi stelutele? Sa stiu cu ce ti-am gresit. Sau pur si simplu nu suporti o parere contrara ?

Tonibrag (17 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:23

Si fratii Becali, Borcea, Copos &CO merita a doua sansa. Asa vom avansa. Faceti ce faceti si legaturile vechi nu va lasa.

Lestie (78 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:24

Da, fiecare are dreptul la o a doua sansa. Problema e ca, cine a trecut pe la Mititica, nu se mai face "om de bine". Si inca ceva: Gica Popescu e pagubos, asocierea cu el fiind de natura sa-l incurce pe Lupescu.

Andrei F (1607 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:27

,, Zău dacă n-ar fi monoton, chiar plictisitor, să judecăm toți la fel. ,,Si atunci cine va da dreptul ca celor care nu sunt de acord cu o parere sa-i numiti ,,burleni,,?Sondajul la care faceti referire nu inseamna ca procentul acela mare se afla mereu in aceeasi barca...Puteti sa va ganditi ca Popescu cu avocati ca dumneavoastra mai mult o sa piarda...Si pana sa ma faceti,,burlean,,...Nu am inca nici o parere despre Popescu sau Lupescu pentru ca acestia inca nu au facut nimic,inca nu propun nimic.II astept!Sefia FRF nu se acorda nici celui cu parul mai lung nici celui care a fost mai fotbalist,cu atat mai putin doar pe criteriul ca sunt antiBurleanu...Burleanu imi este antipatic pentru modul cum face si mai ales pentru ce nu face.Dar probabil ca sunt multi ca mine care nu sunt Mama Omida care sa stie dinainte ce or sa faca Popescu sau Lupescu.Vreti sa-i ajutati?Ajutati-i sa-si faca programele...De vorba lunga ...

dinu (427 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:29

Dorelus, ei au facut ori n-au facut dar ii stie toata planeta. Pe bietul de tine nu te stiu nici vecinii de palier. Tu si astia ca tine nu sinteti doar rai si frustrati, ci si negri in cerul gurii. Semioameni din cauza rautatii.

Andrei F (1607 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:32

@gilos (283 comentarii) • 14 februarie 2018, 16:53 Probabil ca sunteti dupa alta planeta...Aia din Guvern sunt cei mai urmariti oameni din Romania.Poate dumneavoastra nu stiti ,Popescu stie.Nu stiu ce ati facut cand omul presedintelui a ajuns sef la FRF.Probabil ca inca va place.Fostul Presedinte este singurul cu imunitate adevarata.Presa nu de guvern a dat pe surse ca ar aresta contracandidati inainte de alegeri...

Andrei (262 comentarii)  •  14 februarie 2018, 17:41

@Ali Bec. Felicitari, esti campionul ***, mult peste “debutantii” pusi sa injure. Ioanitoaia e permanent in anturajul lui Sandu, Gigi si Dragomir, sigur e numai ca... nu se saluta cu ei de vreo 15 ani. Pacat ca nu iti dai seama cit de prost.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai Balaescu (1 comentarii)  •  14 februarie 2018, 18:03

Domnule Ovidiu, nu-mi amintesc ca Gica sa-si fi recunoscut vreodata greseala.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 februarie 2018, 18:13

...nea Ovi ce vrei sa spui ?...ca Gh Popescu nu i falit in afaceri ?...haida de ...asta sa i o spui lui mutu ...

Budulai (2 comentarii)  •  14 februarie 2018, 18:27

Maestre, Pleci de la o premisa greșită: Popescu Gheorghe nu și-a recunoscut niciodată vina, plătirea prejudiciului nu are legătură cu recunoașterea faptei, prin interviuri încă se dă victimă. Să nu mai aduc in discuție așa zisele cărți scrise...

Vlad (77 comentarii)  •  14 februarie 2018, 18:46

A inceput marea campanie anti-Burleanu. Nimeni nu vede ca in locul lui revine gascha ZURLI: cu fratii Becali, cu Sandu etc. Nu zic ca Sandu va mai conduce, insa si Lupescu si Popescu sunt formati de acest Sandu. Urmeaza ca 4 ani sa urle toti ca Burleanu a distrus fotbalul si de aia nu sunt rezultate iar peste alti 4 ani GSP sa gaseasca alt om pentru campanie. Pacat, castiga toti, pierde sportul.

Filbert (32 comentarii)  •  14 februarie 2018, 18:53

Vezi, d-aia e Romania eterna si fascinanta. Cu un ditamai cazieru' poti fi linistit presedintele Camerei Deputatilor, consilier de stat sau onorific la guvern insa nu poti fi femeie de serviciu si nici macar motostivuitor.

Liviu (333 comentarii)  •  14 februarie 2018, 18:55

Cum nu si-a recunoscut greseala daca inca inainte de a incepe procesul a mers si a platit 400 00 de euro ca impozit. Asta nu a fost decit recunoastere nu mai faceti voi pe firoscosii. Si nici nu e acesta subiectul articolului.

Ali Bec (212 comentarii)  •  14 februarie 2018, 19:13

&Andrei (101 comentarii) • 14 februarie 2018, 17:41: chestia cu salutatul e in general una de educatie.

Unu oarecare (5 comentarii)  •  14 februarie 2018, 19:45

Mi-e grea ta si s car ba cand citesc ode din astea... mai ales cand se repeta la infinit treaba cu a doua sansa. Sunt de acord, dar in domeniul privat. Altfel propun sa ii ducem pe toti marii "scriitori", colegi de diribau cu Popescu, in guvern. Borcea, Giovani si restu. Merita si ei, ce d ra cu... altfel tovarasul Director-Colaborator vad ca moare de grija "burlenilor"... care desigur sunt toti cei care au alta parere.

CCC (137 comentarii)  •  14 februarie 2018, 20:37

Dacă tot vorbim despre greșeli recunoscute, "plătite" prin privare de libertate, precum si despre reabilitări,altfel spus "a doua șansă" , toate amestecate și puternic condimentate cu iz de democrație originală, dâmbovițeană, hai să comparăm cazul lui Ghe. Popescu cu cel a lui Uli Hoeness. Sunt convins ca dl. O. I. le cunoaște în amănunt. Ambii fotbaliști mari, cu un mare + pentru german, (campion mondial și european), au comis cam aceeași infracțiune: evaziune fiscală. Întrebare retorică: domnule Ioanițoaia, sunteți convins că după condamnarea penală suferită, guvernul german l-ar angaja în structurile sale pe Honess? Sunt profund dezamăgit constatând că în amărâtă asta de țară sunt lăudați și susținuți infractorii cu condamnării penale. De fapt, ce încercați să ne spuneți? Că nu mai există în România nici o persoană CINSTITĂ, în stare să ducă la bun sfârșit organizarea celor 4 meciuri de la CE 2020? O a doua șansă i-a fost oferită "omului de afaceri", impresarului Ghe. Popescu , de către societate, atunci când pedeapsa primită în instanță i-a fost redusă pentru bună purtare ... . Serviciul public nu ar trebui să reprezinte o opțiune pentru cei condamnați penal pentru o faptă comisă chiar împotriva serviciului public! Cu atât mai mult, ar trebui să fie refuzat de cel în cauza, inclusiv ca o dovadă în plus a recuperării sale și a faptului ca regretă faptele. Nici măcar voluntariatul nu ar trebui să fie luat în calcul. Dacă vrea să facă voluntariat, să meargă sa hrănească sutele de mii de copii orfani și subnutriți ai africii. Sunt prea mulți și prea puține organizații care să-i poată îngriji pe toți... Primește cazare și masă. Totuși să nu uităm ca vorbim despre cetățeni români, din România, condusă și guvernată de penali! Și din păcate, pentru mass media din România, penalul, *** și manelistul reprezintă valoare supremă! EMIGRAȚI cat mai puteți! Cei tineri, cei ce vor să muncească și pentru munca lor să primească condiții de viață decente, cei ce vor să-și facă o carieră pe forțe propii, să-și crească copii într-un mediu "sănătos", intr-un sistem educațional performant și cu asistența medicală eficientă, EMIGRAȚI!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cita (2118 comentarii)  •  14 februarie 2018, 20:47

Poate fi de folos și se oferă gratis, în plus nu face nimic ilegal acum. Are dreptul la iertare publică, așa cum avem noi toți, în primul rand de la Dumnezeu. Așa ca, aveți dreptate!

Razvan (331 comentarii)  •  14 februarie 2018, 21:05

Ca sa rezumam: oamenii care nu accepta ilegalitatea si privesc cu circumspectie numirea in functii publice a unui condamnat penal...sunt burleni! E un compliment nemeritat pt Burleanu! Cat despre faptul ca Popescu refuza "banul public"...sa fim seriosi! Era vorba de un salariu de consilier (in jur de 1000lei). Reversul medaliei: doar eu imi amintesc ca Popescu conditiona venirea la nationala de CEDAREA hotelului de la Piatra Arsa? Hai sa o lasam cu patriotismul si bunul samaritean, daca Popescu spera sa scoata bani din functia asta, nu spera sa o faca din salariu, ci din influenta conferita de ea!

Razvan (331 comentarii)  •  14 februarie 2018, 21:06

1000euro

Valentin Condeescu (1 comentarii)  •  14 februarie 2018, 21:09

Buna seara!Ai perfect dreptate d-le Ioanitoaia.Nu stiu daca va si intelegeti editorialul.Când nu era condamnat nu vroia ca Lupescu sa faca parte din anturajul lui ca era in barca lui Sandu(asta ca un remember),alt ex. din familie vinzi tot cei mai bun la rival dar,u nu esti in barci,"Mesia"?!Timpul ne-a aratat totul:Lupescu a mâncat o pâine la FRF si a ramas nepatat.Respect enorm :Lupescu,Chivu s.a.Ce a 2 sansa.Platini are a 2 sansa?

Claudiu (11 comentarii)  •  14 februarie 2018, 21:16

Si uite cum nenea Ioanitoaia da tonul campaniei electorale pro Lupescu!!!! Un ziarist care se respecta ar trebuii sa fie impartial!!!! Rusine!!!

valentino (6 comentarii)  •  14 februarie 2018, 21:20

dacă fac o cerere să mă angajez ca șofer, purtător de scrisori, ziarist, dar acum vreo câțiva ani am fost la pușcărie în Germania, voi, la ziar m-ați angaja? o să fiu cinstit și-o să spun adevărul în CV...

Sandu (51 comentarii)  •  14 februarie 2018, 21:38

@Vlad. Sa nu conduca fostii jucatori cu studii si orizont, sa conduca Visan care n-a vazut un meci in viata lui si Bodescu de la vulcanizare. Si mai ales veleitarul sef Burleanu. Democratie prost inteleasa in care toate ciurucurile ca tine se vor ascultate. Mila si sila.

Budulai (2 comentarii)  •  14 februarie 2018, 21:47

@liviu Of, of, cat te duce capul ... Care e legătură plătirii prejudiciului cu recunoașterea faptei? Nu a declarat în fața instanței: da, domnilor, pentru milioane de oameni (prosti) sunt o icoana, am milioane de dolari (nemeritate, că nu meriti milioane că dai cu piciorul într-o minge), dar am zis ***, să mai ciupesc câteva sutici cu verii Becali, m-ați prins, dar uitați că am platit, și t dispus să-mi ispășesc pedeapsa, bla bla bla

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sundance kid (205 comentarii)  •  14 februarie 2018, 22:01

In ce priveste presa sportiva ramin cu amintirea frumoasa a anilor 70- 80'. Se scria extrem de putin dar obiectiv si bineinteles urmat de rezultate . De la olimpiade veneam cu zeci de medalii la fiecare 4 ani . Ca la cincinal .

Mircea (1 comentarii)  •  14 februarie 2018, 22:09

Azi la pușcărie, maine la conducerea tarii, nu prea merge in tarile civilizate. Domnule Ioanitoaia, de partea cui sunteti pana la urma? in rest, tot respectul pentru Popescu, ca jucator...

itu52 (239 comentarii)  •  14 februarie 2018, 22:23

A buctat-o(dacă chiar a greșit, mai vedem), a plătit. Are palmares ca nimeni altul, prezență impecabilă, relații în afară cât toți ceilalți la un loc. De ce nu trebuie folosit? O să fure? Credeți că nu conștientizează că o țară întreagă e cu ochii pe el. Lăsați omul să facă ce știe mai bine. Totdeauna neputincioșii, vorba neamțului, *** *** ***. Ș-apoi ce poate fura, îndrumări, sfaturi în domeniul fotbalistic, stabilirea unor relații cu giganții fotbalului, că numai el poate accede pe acolo. Avem în sfărșit pe scenă un cuplu de succes, Popescu-Lupescu, lăncierii fotbalului românesc, nu vă lăsați tovarăși, moralitatea, omul nou încă neterminat, ne obligă să-i reeducăm. Ce ziceți înainte de alegeri cu o zi, ar fi nimerit să-i băgăm la mititica? Nu ar fi prima oară.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 februarie 2018, 22:40

...trebuie organizat un sondaj gsp cu tema ...cat de bun este nea Ovi ...sa vezi surpriza ...ce tot n i se dau drept exemplu niste sondaje de pe gsp in care nu se stie cati voteaza de mai multe ori ...

Alin (626 comentarii)  •  14 februarie 2018, 23:01

@Budulai. Tu sa vorbesti despre minte cind o vei avea. Esti un membru de vaza al societatii de neamuri proaste. Niste nulitati care invidiaza valorile si le si urasc. Va manifestati ca niste rebuturi cu ifose.

Freddy RE (41 comentarii)  •  14 februarie 2018, 23:12

Hai, Nea Ovidiu, chiar așa...? Păi, în cazul ăsta, Giovanni președinte. Societatea, aia care nu este, îi dă oportunitatea lui Pompescu să TACĂ. Să tacă la el acasă, între sacii de bani ciordiți și neimpozitați nici 5% din ei, așa cum bine știți. "Dacă o speli, e ca 9." Dar, sportul e un fel fel de politică cu alte modele de steroizi. Și by the by, Nea Ovi, exact ce ne-ai împărtășit ieri, "câinele nu pleacă de la măcelărie" se aplică fostului fundaș dinamovist de renume mondial, osânditul Pompesco.

Bogdan (6 comentarii)  •  14 februarie 2018, 23:33

Luțescu renunța la banii de la UEFA “ca sa dea ceva inapoi fotbalului românesc”. Popescu, condamnat pentru evaziune fiscală, alături de alți infractori celebri, lucrează pro bono la guvern “pentru pasiunea sa, fotbalul”. Bre, numa’ buni samariteni peste tot, unde vezi cu ochii...Articole înduioșătoare despre oameni care își sacrifica timpul si banii pentru prostime (!), apologia infractorilor deveniți consilieri guvernamentali.Pai, dacă Valcov si Popescu merita sa fie consilieri guvernamentali, giovanni becali, de exemplu, de ce ar merita mai puțin aceasta funcție publica?

Cosmo (237 comentarii)  •  14 februarie 2018, 23:56

Mai,mai, mai, cât de criticat este infractorul Gică Popescu! Ai zice ca nu suntem în România, atâția oameni cinstiți îs.

raison (27 comentarii)  •  15 februarie 2018, 0:04

Ionut Lupescu are cele mai mari sanse la sefia FRF , dar daca se asociaza cu Popescu si mai ales Prunea , ar pleca cu un serrios handicap . Nu pot concepe o mai mare impostura din partea lui Prunea sa-i acuze pe actualii federali de coruptie ,cand el a fost trimis in judecata si dat afara de la federatie pentru LUARE DE MITA . Acum el se agata sintagma "fapta nu exista" , ok , asta scrie pe hartie , dar cand se priveste in oglinda Prunea stie foarte bine , ca n,oi toti ,de altfel , ca FAPTA,plus multe alte FAPTE de genul,au existat si ar influenta in mod NEGATIV imaginea lui Ionut Lupescu in campanie si mai ales ca presedinte al FRF . Ionut Lupescu , te rugam , disociaza-te de acest infractor !

Comentează