Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Dică și Șumudică

După 10 zile de cantonament în Antalya, unele cu două antrenamente, FCSB a susținut primul meci din 2018. L-a pierdut, 1-2, în fața lui Olimpik Donețk, locul 6 (din 12) în campionatul Ucrainei. Cum întâlnirea a avut rol de verificare, […]

Permalink to Dică și Șumudică
vineri, 19 ianuarie 2018, 4:25

După 10 zile de cantonament în Antalya, unele cu două antrenamente, FCSB a susținut primul meci din 2018. L-a pierdut, 1-2, în fața lui Olimpik Donețk, locul 6 (din 12) în campionatul Ucrainei. Cum întâlnirea a avut rol de verificare, iar lui Dică i-au lipsit 5-6 jucători, în frunte cu Budescu și Teixeira, înfrângerea nu trebuie dramatizată. Ea era previzibilă în condițile în care roș-albaștrii se aflau la capătul unui stagiu intens, obosiți și fără prospețime.

Păcat doar că Florinel Coman s-a lovit, entorsă la gleznă, și că Denis Alibec, iritat de o decizie a arbitrului, a sărit la gâtul unui adversar și a fost eliminat în minutul 78. Cu atât mai mult s-ar cuveni ca el să regrete gestul său cu cât se număra printre remarcații partidei. Dennis Man a înscris din pasa lui Denis, care l-a lăsat singur cu portarul.

În măsura în care veștile despre forma lui Alibec sunt bune, a slăbit, s-a antrenat cu tragere de inimă etc, cele privitoare la atitudinea lui au continuat să dezamăgească. Ar fi timpul, dacă nu cumva a și trecut, ca Alibec să se ia în serios. Să se maturizeze și să nu mai dărâme cu o mână ce a construit cu cealaltă.

Programarea „amicalului” amintit a provocat o adevărată polemică. Din Turcia, unde Kayserispor tocmai o învinsese în deplasare pe Antalyaspor în returul „optimilor” Cupei, 2-0 după 3-1 pe teren propriu, Șumudică a spus la DigiSport că el n-ar fi procedat așa. A explicat de ce: „Pentru că băieții, rupți de casă de peste o săptămână și supuși unui regim sever de pregătire, sunt tensionați în ultima zi, gata să răbufnească”.

Cum și Gigi Mulțescu a împărtășit, din studio, aceeași opinie, a rămas că Dică a greșit. Că, în general, la sfârșit de cantonament nu-i recomandat să contractezi meciuri. Personal, nu-s foarte convins. Deoarece unii tehnicieni gândesc diferit de cei doi, aș evita să arăt cu degetul spre Dică. Mai degrabă e de discutat pe tema respectivă, nu cred să existe vreo regulă. Doar că, într-adevăr, „amicalul” cu Olimpik a picat prost în pricina accidentării lui Coman și a eliminării lui Alibec.

Altminteri, Kayseri a câștigat prin golurile ex-steliștilor William de Amorim și Boldrin, asta în condițiile în care Șumudică a menajat 7 titulari. Inclusiv pe Silviu Lung jr și pe Săpunaru. De Amorim a înscris la debutul său oficial, deși a jucat doar 58 de minute și după o singură săptămână de pregătire. Pare-se că mijlocașul brazilian, trecut la FCSB pe linie moartă de către Gigi Becali, care îl somase „Să plece, nu mai am nevoie de el!” și-l exilase la formația din Liga 3, se apropie de ieșirea din tunel. Șumudică a reușit să-l readucă repede pe linia de plutire.

Parcă-i și văd pe unii ridicând din umeri: „Șumudică, iar Șumudică, ne-ați împuiat capul cu el!”. Corect, numai că acesta, dincolo de un temperament de nestăpânit, mai demonstrează o dată că știe să reabiliteze jucători-problemă. Să-i facă să joace, să-i scoată la lumină, așa cum a izbutit la Giurgiu, printre alții, cu Budescu și cu Alibec, care i-au adus Astrei titlul de campioană. Evident că e, vor obiecta alții, cam devreme pentru tras concluzii. Prematur și riscant. De acord, dar chiar și un drum foarte lung începe tot cu primul pas.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

bigbear (42 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 16:36

Eu inteleg ca sunt opinii diferite intre antrenori insa nu ne-ati spus care ar fi alternativa. Sumudica a spus de ce este rau sa programezi un amical in ultima zi dupa o saptamana de pregatire, dumneavoastra nu ne-ati spus de ce este bine si eu chiar eram curios sa stiu, pentru ca tind sa ii dau dreptate lui Sumudica, la final de zi de munca nimeni nu are chef de teste si toti sunt cu nervii intinsi.

Lestie (78 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 16:54

Nu stiu daca ati observat, dar lui Sumudica nimeni nu-i da sfaturi. El insa se baga peste toti, si asta in conditiile in care nu este intrebat. Derbedeul asta nu poate sa doarma daca nu seamana samanta de scandal.

1q s-am (6 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 16:54

bigbear @ iti spun eu. pt ca steaua nu era la sfarsit de cantonament, ci abia la jumatate. practic sunt in turcia de doar 2 saptamani, deja nervi intinsi ? exagerari, n-a fost vorba decat de doi baieti care a stat piept in piept ca doi cocosi. nu bataie, nu scandal, nimic.

1q s-am (6 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 16:57

"au stat piept." nu "a stat." greseala mea. cat despre amorim, sa ne amintim ca a debutat cu gol si la steaua. chiar contra lui dinamo. deci eu nu m-as entuziasma si nu l-as proclama pe pe ninel sumudica drept "doctor de suflete pierdute." sa mai asteptam.

Steaua1986forever (11 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 16:59

Nu, nu ne-ati impuiat capul cu Sumudica. Pur si simplu il promovati la modul obsesiv. Bineinteles, dezinteresat, sunt absolut convins. Orice spune acest individ, urmeaza 10 articole in ziarul dvs, comentarii, analize, etc. Ne trezim dimineata cu intrebarea "Oare ce a mai zis Sumudica?". Pe bune, domnule Ioanitoaia, dumneavoastra chiar nu vedeti ridicolul acestei situatii? Eu inteleg ca acum nu e fotbal si trebuie scris totusi ceva la ziar insa ....parca totusi exagerati.

gio (76 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 16:59

Haideti domne, chiar stati acuma sa ascultati toate aberatiile asa zisilor "oameni de fotbal"? Cum adica nu pot juca un amical dupa nici 10 zile de cantonament? Pai atunci sa se lase! alta data se pleca si o luna in cantonament si nu mai zicea nimeni nimika, se facea in schimb performanta. Plus ca este o aberatie, TOATE echipe au meciuri la final de cantonament, azi joci ultimul meci de pregatire, maine sau poimanine zbori spre casa. Doar nu era sa incepi cu amicale si sa termini cu pregatirea de baza.

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 17:34

Da domnule,Alibec si Budescu a adus titlul Astrei...Coltescu nici nu a existat,Ioanitoaia care l-a scapat pe Sumudica de suspendare nu a existat...Daca este asa ia puneti-va pe treaba si cereti si pentru Gnoere sa fie suspendat la anul...De ce?Pentru ca acum va doare de o eliminare a lui Alibec din meci amical dar cand Budescu dadea palme pe teren ...va placea nu?Desigur ca Alibec la Steaua nu poate fi Alibec de la Astra!Unde in lumea asta jucatorul injura antrenorul ?Dar daca si antrenorul le face si mai si cu injuratul la spectatori,imbranceli la arbitru,imbranceli la angajatii pe linie medicala...si daca se lauda ca l-a injurat pe Lucescu...Lasa ca se gaseste cineva sa ne spuna ca Sumudica trebuie sa ne dea ora exacta...Amorim la Steaua a avut destule ocazii in Liga 1 sau in cupa...In loc sa iasa el la rampa s-a remarcat Mann,Benzar cel mic,Pecionel ,Stoica ...adica niste copii...

viorel (103 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 17:40

Superficial comentariul, facut la repezeala, in lipsa de subiecte. Amorim nu a fost trimis la echipa a doua din ordinul lui Becali, a ajuns acolo pentru ca nu mai juca absolut nimic. A avut nenumarate sanse, dar nu a profitat de ele si nu avea cum sa mai ramana la Steaua dupa un an in care nu a facut absolut nimic notabil (poate doar penalty-ul din min 97 cu Dinamo). Si cand a venit la Steaua a marcat in primul meci, contra lui Dinamo, dar dupa a fost o deceptie totala.

SAG (132 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 17:41

Gazeta Sporturilor de azi ne-a aratat ca FCSteauaB ar putea, la ora actuala, sa alinieze una dintre urmatoarele formatiii : 1) F. Niță - R. Benzar, Bălașa, V. Găman, Momcilovici - Pintilii, D. Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere sau 2) A. Vlad - G. Enache, Larie, Planici, J. Morais - L. Filip, Ov. Popescu - Teixeira, Cr. Tănase, Fl. Coman - Alibec. Ei, ce spuneti ? Eu spun ca Nicolae Dica nu va avea nicio scuza daca nu va inainta SIGUR (!) spre castigarea titlului de campioana. Daca nici cu astfel...DOUA ECHIPE nu ei titlul de campioana, atunci CAND ?! Mai cred ca, chiar si dupa ultimele 4 partide din campionatul regulat daca echipa va pierde 2 meciuri, atunci sansele la titlu vor scadea semnificativ.... Deci, atentie Dica, chiar la urmatoarele 4 partide cu Gaz M, CFR, Dinamo, Sepsi !!!!! Dupa aceea, mai vedem....

cortes (62 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 18:20

Dică primește sfaturi bune de la Gigi Becali. Mereu Becali a avut dreptate! Până la urmă Gigi este cel mai bun conducător din fotbalul românesc. Dacă ascultă de Becali, Dică nu greșește! Niciodată nu pierzi dacă mergi pe mâna oamenilor deștepți(geniali).

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 18:29

Sumi nu i bun de nimik ...el stie doar sa parieze si sa castige in blaturi ...Dica este un antrenor in devenire ...si nea Ovi o sa ne prezinte mereu blaturile din liga 1 drept meciuri jucate cinstit ...

sergiu (53 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 18:43

Cu Sumi care e dusmanul lor Dl Ioanitoaia le-o trage stelistilor saptamanal si chiar mai des. Ei ar trebui sa inghita cu noduri pentru ca are dreptate. Jucatorii care desfatau cu el sunt praf la Fecesebeaua

Iulian (190 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 18:48

@ovidiu_3003. Felicitari ca nu te deminti si faci iar dovada ca Iti trebuie creier. Sumudica a luat campionatul cu Astra si e pe cai mari la turci asa ca a demonstrat clasa chiar daca adevarul nu le convine stelistilor si nici altora. Dica trebuie sa confirme, Sumudica a dovedit. O seara buna.

Sorin (9 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 18:54

Sa va spun eu secretul lui Sumudica! Sumudica isi conduce jucatorii,dupa modelul Giulesti,Podul Grant,Ferentari,Rahova! Cu sa moara mama,ce faci mincati-as,baga mare cumetre! Si cind are jucatori de acelasi format, golanasi de cartier,care jucau barbut de mici copii, are si succes! Nu stiu de unde e de loc De Amorim in Brazilia,dar daca se intelege asa bine cu Sumi,precis din Bidonville! De aia are si succes la turci,ca a gasit alti giulesteni nascuti in Anatolia si crescuti printre capre! Ia sa il vedem cu niste jucatori profesionisti 100%,ar mai avea succes? Si asa imi explic de ce jucatorii Made Sumudica,gen Alibec,la un club de fotbal unde disciplina este preponderenta,nu au succes! Ia sa strige si Dica de pe margine: Aoleo,mincati-as,Denise,ce sut ai haptio,sa moara mama! Sa vezi cite goluri da Alibec,cistiga Gheata de aur!

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 18:58

@Iulian (83 comentarii) • 19 ianuarie 2018, 18:48 Daca il ai pe Coltescu portar si pe Ioanitoaia arbitru ...oricine poate castiga...

a dica (283 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 19:02

O singura observatie: nu din cauza unei decizii a arbitrului i-a infipt Alibec mana in gat aluia, ci pentru un atac din spate cu control pe la tendoane. In locul lui, il tavaleam bine la urmatoarea faza ca mai mult de rosu nu putea fi. Abia atunci erau motive de luat la rost...

Cita (2118 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 19:58

Foarte bine că se pregătesc în Turcia, să joace bine si în Europa si-apoi lumea îi va aprecia la justa valoare și pe fcsb-isti.

Viorelu (113 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 20:00

Eu nu inteleg de ce vorbeste de alte echipe. Poate e un antrenor bun dar el mereu vorbeste de altii. Caracter 0.

Myty (69 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 20:21

@Andrei F. Nota 10. Ai trecut cu coronita examenul de subtilitate. Nu te lasa, mai incearca!

CCC (137 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 21:08

Ați terminat cu Daum, ati luat o pauză cu ciurli burli iar acum ni-l băgați pe gât zilnic pe ninel! Evident, vorbind despre altă echipă, nicidecum despre cea pe care o antrenează! Deh, pauză competională, înțelegem, dar bănuții tot trebuie sa vină de undeva ... ! "Si dă-i si luptă si combate, ninelule ....!"

Suru (108 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 21:44

@CCC. Nu-ti place nu citi. Va arde la lingurica orice succes al lui Sumudica pentru ca ia peste picior FCSB si nu ii pasa de voi. O sa muriti de inima rea pentru ca va obtine alte succese dupa ce v-a luat voua carnea din ciorba.

Jean (280 comentarii)  •  19 ianuarie 2018, 23:06

@CCC. Ia aminte la ce scrie Suru apoi inghite niste hapuri de durere ca ii merge bine lui Sumi si lui Dica nu. O sa muriti de ciuda cind va lua CFR titlul.

Mirel (153 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 0:34

Multora va sta in gat Ninel, nu e asa Mister CCC? Si ca sa citez din clasicul Suru o sa muriti de inima rea...nu veti recunoaste voi niciodata meritele unuia caruia nu i-au *** lui Don Gigi Becaliotul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 1:01

alt articol de can can care n-are legatura cu fotbalul !!!!....esti penibil tataie !!!!....mai rasfoieste si tu publicatiile europene si vezi cu ce se mananca fotbalul ca la gsp numai instigare , barfa si scandal !!!

Alex One (161 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 8:50

D-l Ioanitoaia, va mai intrebati de ce nu se vinde ziarul ? Nu sunt malitios sa zic ca nu-i sezonul pestelui ci al porcului si doar ca daca insistati, si vad ca insistati, cu articole, Sumudica a declarat......... puteti sa puneti in afara de masinute, animalute,ace, lame, brice si tot ce mai vreti dv. ca tot degeaba. Nu va e clar ca suntem satui de scandal si de zicerile unui individ de periferie promovat de "cele mai respectate semnaturi din presa de sport"? La asa respect.......

Un oarecare (1 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 9:47

Ziar de inveli bananele, sa se coaca...

Andrei F (1607 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 11:40

Vad ca sunt adepti aici ai lui Sumudica printre care si Ioanitoaia care ne vand noua un Sumudica extra...Adica un om conflictual-asta ca sa nu spun mai mult-pentru voi este atat de bun incat mai trebuie dat si ca exemplu?Si Sumudica poate da sfaturi altcuiva de civilizatie sau meserie?Poftim,va ajut,uite fapte eroice ale domnului Sumudica!Calde!!!!Ca poate ati crezut ca numai in Romania se comporta cum se comporta... ,,Evenimente ȘOCANTE în Turcia! I-au spart nasul lui Șumudică! Săpunaru și antrenorul implicați într-o bătaie generală, imagini incredibile,,-GSP..........................................................................,,Excentricul Marius Șumudică l-a pupat pe asistentul ”centralului” Palabiyik, care i-a dat ușor penalty-ul din care Deniz Turuc a deschis scorul în meciul câștigat de Kayserispor, scor 2-1 cu Konyaspor, scrie GSP.,,..................................................................................................................................................,,Marius Șumudică a sădit sămânța scandalului și în Turcia,,...................................................

coco (401 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 11:45

@nica fara frica. Bouleanu, tu il inveti pe Ovidiu Ioanitoaia, sbonat la Equipe Gazzetta As ce inseamna presa straina????Multe buruieni sunt in gradina Domnului si multi prosti pe acest blog. Tu intri in ultima categorie.

Dilimache (657 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 14:01

Pana si la un asemenea subiect postacii se baga in seama....

MZM (390 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 16:37

Nea Ovi, cu Daum si cu Burli ai cam dat-o in bara, dar cu Sumi... esti pe cai mari! Daca mai scrii vreo cateva articole despre el, ai sanse serioase sa fii nominalizat la premiul Pulitzer! Da-i inainte, ca nu se stie de unde sare iepurele!

Bogdan (395 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 17:12

MZM, Pricepi f putin si esti ironic fara haz. Lui Daum i-a grabit sfirsitul si ce vei zice daca Burleanu pierde alegerile caci va trebui sa iti inghiti limba. Pina la Pullitzer a luat premiul Afan de cel mai bun ziarist de presa scrisa pe 2017 ales de votul public nu de o persoana sau un juriu. Ai grije ca nu mor caii cind vor ciini.

Jimmy (27 comentarii)  •  20 ianuarie 2018, 22:54

Foarte obiectiv articol dar deranjant pentru fecesebistii frustrati si nervosi. Astia cand aud de Sumudica fac ***. Nu ii ajuta Dumnezeu pentru ca lui Sumudica ii merge ceas.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ddt (194 comentarii)  •  22 ianuarie 2018, 23:14

Lupescu nu va veni la FRF, e clar. cine e nebun sa lase Nyonul cu „proiectele sale minunate” pentru a fi uns sef de trib in bucuresti, injurat de cel putin jumatate din populatie si sa-l vezi in fiecare zi pe marcel puscas si chivorchian. astia care cred asta n-au fost niciodata in Nyon. A fost doar o manevra, nu foarte abila, Ioanitoia-Pompi. e clar ca daca il vezi pe candidatul principal dl. Prunea te cam apuca subit disperarea. ***

xman (7 comentarii)  •  23 ianuarie 2018, 10:07

Sumudica e mai bun

BYBY (41 comentarii)  •  23 ianuarie 2018, 20:33

Sumudica-i cel mai bun!

Vlad (309 comentarii)  •  23 ianuarie 2018, 23:24

@ddt. Visezi cu ochii deschisi. Ioanitoais considera ca Dr Popescu greseste cand il tine pe Prunea pe post de rezerva a lui Lupescu inloc ca ei sa se bata in proiecte. Tu scrii fara sa cunosti situatia.

@Vlad (194 comentarii)  •  25 ianuarie 2018, 12:15

***

vasco (363 comentarii)  •  25 ianuarie 2018, 23:47

@Sorin,foarte corect ai sesizat,Sumudica e un mahalagiu ,golanas de periferie,nu ar face deloc fata intr-o tara civilzata,nici macar ca simplu turist,ar fi de rasul lumii,l-ar rade si jucatorii,sau l-ar bate ca si pe mentorul sau cei de la Inter,ca nu intelegeau ce le spune.Prietenii si cunoscatorii stiu despre cine e vorba,prietenul vatmanilor…maaarele sultan…zi sa-i zic…deh

Adu (70 comentarii)  •  27 ianuarie 2018, 22:50

Domnu Ioanitoaia, dvs. i-ati invatat pe redactorii GSP sa faca titluri precum: Simona Halep în mijlocul unui scandal-monstru în Australia! Acuzată dur după finala cu Wozniacki: „Urăsc asta! E un joc al minții”?! Sau doar le permiteti?! (Articolul fiind despre cateva neinsemnate comentarii culese de pe net). In orice caz, e trist, fiindca, ce vor crede copiii care iubesc tenisul si pe Simona Halep, si descopera situl GSP?!

vasco (363 comentarii)  •  29 ianuarie 2018, 21:55

Cand Dica a fost declarat jucatorul anului,acum nu stiu cati ani,vorbeam cu niste prieteni microbisti ca fotbalul romanesc nu poate ajunge mai rau…dar iata-l pe Dica antrenor…si unde…la fosta Steaua,dar si sumudica a ajuns mare antrenor..deci se putea si mai rau…Dar oare ce urmeaza..?Nu mai zic nimic,orice e posibil.

Observator (92 comentarii)  •  31 ianuarie 2018, 16:11

Din materialul Maestrului, am retinut opiniile lui Sumudica si Multescu, relative la rabufnirile fotbalistilor la final de stagiu de pregatire; pai, ce motive aveau? Le-a fost dor de grijile cotidiene (mai numeroase in tara, unde au mai multe obligatii, fata de iubitele/sotia, cu masini, rate -daca au – escapade prin cluburi s.a.)? Cand am avut ocazia sa petrec 10 zile sau 3 saptamani prin alte tari, nu-mi amintesc sa fi asteptat cu nerabdare revenirea in tara, dimpotriva! Chiar daca nu mai castiga cateva sute de mii de Euro pe an, fotbalistii nostri nu par a fi constiuenti de norocul pe care-l au – de a imbina pasiunea si profesia, pe bani suficienti, avand doar grija sa duca o viata sportiva si sa se antreneze bine! O.

Passe-PARTOUT (6 comentarii)  •  4 februarie 2018, 18:08

Ca de obicei,articol tip ”apa de ploaie”,fara gust,fara miros.GSP ”inventeaza” iar echipe/antrenori ”mari”(vezi Urziceni,Otelul/Sumudica,D.Petrescu,sa),acum ridica in slavi pe CFR Cluj.Daca ati avea curiozitatea sa faceti o analiza a articolelor din gsp ati vedea ca Steaua lui G.Becali va da subiecte cu care supavietuiti(cele mai multe sunt negative si unele,multe, tip can-can).Nu stiu cine conduce gsp/digi-urile dar sunt cateva personaje dintre care se detaseaza intr-un top anti-FCSB d-l Radu Naum,de cele mai multe ori jenant prin insistenta cu care forteaza nota anti-FCSB.Altii ar trebui sa se abtina de la comentarii pentru ca au mancat o paine alba candva de la Steaua=FCSB(de ex d-l Pele Balint).
Daca sunteti cu adevarat cunoscatori in ale fotbalului,formatori de opinie obiectivi ati putea sa va publicati prognosticurile inainte de fiecare etapa L1.Altfel…ne dam doar cu parerea.

vasco (363 comentarii)  •  5 februarie 2018, 11:27

Sa va fie…jena!Sunteti ,chipurile,o gazeta careia ii pasa de sport si in afara de can can-uri cu becali si alte specimene din fotbal nu se vede nimic.Au castigat niste fete de aur(nu ca generatia de ratati din fotbal)Mastersul european la tenis de masa,locul unu si trei.Berni Szocs si Elisabeta Samara pe numele lor(necunoscute voua).

Comentează