Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Vorbe goale

Ne-am obișnuit ca Gigi Becali să bată câmpii, numai că de data asta, să mă ierte, a luat-o mai razna ca oricând!

Permalink to Vorbe goale
miercuri, 10 ianuarie 2018, 3:53

Delirând la DigiSport, a sugerat că a primit pentru Dennis Man o ofertă de 14 milioane de euro, pe care însă, fără să precizeze clubul interesat, a refuzat-o. A explicat de ce nu vrea momentan să se despartă de Man și, la fel, de Florinel Coman, ambii de 19 ani. Deoarece perlele coroanei vor putea fi vândute curând cu mult peste 14 milioane. „Nu voi da niciun jucător talentat sub 25 de milioane!”, a adăugat latifundiarul. Vorbea serios, nu glumea.

Becali nu s-a oprit. Considerându-l pe Florin Tănase „cel mai bun la ora actuală”, nu s-a sfiit să-i includă pe Man și pe Coman în categoria „geniilor” și a continuat să-și ia viteză. „Când voi vinde un fotbalist cu 300 de milioane de euro, ce veți zice?”, a întrebat. După care, ca să spulbere orice dubiu, a promis că va scoate din transferuri un miliard de euro în viitorul deceniu!

Într-adevăr, de când a devenit Gigi Becali patronul ei, Steaua a vândut en gros. Peste 40 de jucători în ultimii 15 ani. Pe de altă parte, prețurile pe piața continentală au explodat, unele tranzacții efectuându-se la sume aberante, parcă ireale. Astfel, PSG a plătit Barcelonei pentru Neymar 222 de milioane de euro, Manchester United lui Juventus 105 pentru Pogba, Bale a ajuns de la Tottenham la Real Madrid pe 101 milioane și așa mai departe. Elemente ce atestă, calculând și salariile faraonice ale starurilor, că fotbalul nu mai e chiar în toate mințile. A pierdut măsura.

Constatările de mai sus ar fi în avantajul lui Becali. Dacă alții vând scump, ar putea obține și el, logic, prețuri mai mari. În teorie e corect. În practică însă, nu e mai greu, ci de-a dreptul imposibil, utopic. Din două motive fundamentale. Pentru că maximum ce a încasat all-time Steaua din vânzarea unui jucător, pentru Stanciu de la Anderlecht, s-a ridicat la 8,8 milioane. Dar și pentru că, argument decisiv, cota fotbaliștilor noștri pe plan internațional e în vertiginoasă și permanentă scădere. În limbajul peluzei, e la blană.

Ar trebui să recunoaștem că, din pricina rezultatelor slabe ale „naționalei” (Danke, Herr Daum!), fotbalul tricolor a pierdut teren și, concomitent, din preț. El alunecă pe tobogan de când s-a retras Generația de Aur. Dar a mai fost și mai e ceva care-l trage în jos: cu foarte rare excepții, băieții noștri plecați afară au dezamăgit pe linie. Neconfirmând, au transformat promisiunile în țepe. Ca atare, românii sunt mai puțin căutați peste hotare. Din ce în ce mai puțin.

Realizat de Crăițoiu și Udrea în Gazeta de miercuri, tabloul la zi al „stranierilor” ilustrează convingător afirmația precedentă. Probabil că Anderlecht va lua de la Sparta Praga cam jumătate din banii dați pe Stanciu. Tottenham s-a păcălit cu Chiricheș plătind 8,5 milioane Stelei și cedându-l lui Napoli pe 7. La fel au pățit Southampton cu Gardoș, Galata cu Stancu, Sevilla cu Rusescu etc.

Iată de ce, dincolo de a amuza, făgăduielile lui Becali că va rupe norii și va vinde de un miliard de euro în 10 ani sună ca niște vorbe goale. Par basme de adormit copiii din clasa pregătitoare. Par ori chiar sunt.

Comentarii (84)Adaugă comentariu

Marius (347 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 15:59

Nea Ovi, hai bre ca prea il bagi in seama pe *** asta care face praf cind vorbeste. Nu mai trebuie facut de ras ca se face zilnic la toate televiziunile. La Digi e prezent de 10 ori in fiecare emisiune a lui Moraru.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosu (98 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:02

Becali are singura echipa din Romania in primavara Europeana. So an de an in grupele Europene .

Cosu (98 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:04

Marius , te oftici bag de seama . Grea viata in ghiveci?

dinamo_fan (127 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:05

nu mai razna decat alea 100 de milioane pe Coman. important e ca fitzuica gigista sa nu rateze nici o astfel de aberatie.

dog (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:13

dumneavoastra d ul ioanitoaia il incurajati ,televiziunile si toata media ,daca nu apare o zi in presa sau la tv ar muri!!

vasglo (208 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:17

Ce ne-am face fara Becali si "delirurile" lui?! Am fi mai saraci, la propriu, nu-i asa Nea Ovi?!..-:)

Urod (72 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:17

Becali bate câmpii de and este în fotbal, nu de-acum.... Dacă a vândut niște jucători, i s-a urcat la cap dar repede o sa fie adus la adevăr... pentru ca asa e viata, tot ce este fals nu rezista în timp.... N-am înțeles aluzia la Dau, ca eu nu l-am văzut 27 de ani antrenor la națională și nici măcar sa fie prezent în fotbalul romanesc...!!!!! ....La romani întotdeauna sunt alții vinovați, iar despre ei găsesc milioane de scuze.... romanii sunt extraordinari dar întotdeauna sunt conspirații împotriva lor, de-asta nu reușesc... VINOVAȚI SUNT TOȚI CARE AU FOST ÎN FOTBAL ÎN ULTIMII 27 DE ANI, ÎNCEPÂND DE LA PREȘEDINTELE FEDERAȚIEI ȘI TERMINÂND CU ULTIMUL ANTRENOR DE LA COPIII... INCLUSIV ZIARISTII SPORTIVI, CARE S-AU BUCURAT CA AU SCANDALURI ÎN LOC SA SE OCUPE DE FOTBAL.... IAR BECALI ESTE CREAȚIA 100% A VOASTRĂ, A PRESEI.... VOI L-AȚI FĂCUT CE ESTE AZI

Poli 21 (189 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:25

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

EunenQy (3 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:26

Si Ceașcă in momentul in care toată tara ii închina osanale, a luat-o pe arătură.... GB, un tip mult mai puțin instruit ca NC, a fostei din păcate este inca adulat de mass-media romaneasca , in ciuda tuturor derapajelor morale, verbale si de comportament. Un cetățean care a lovit un om de presa, un cetățean care a jignit in dese rânduri destul de multe reprezentante ale sexului frumos, un om care e in stare sa înjure 27 de minute un reprezentând ntant al presei s apoi alte 6 minute p un alt reprezentant al mass-mediei românești , in mod normal, nu mai avea CE SA CAUTE, sub nicio forma , in vreo etalare media romaneasca și cu toate astea mass-media din tara noastră il promovează cu obstinație, il face la.fel ca pe ceașcă, "erou între eroii neamului", e adevărat sub o alta forma, il adulează mentionandu-l in majoritatea articolelor din jurnalele de sport din Romania. JALNIC spre scarbos !

Andrei F (1607 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:26

Poftim logica de ziarist de frunte GSP!!! Cica Tottenham s-a fript pentru ca a pierdut la Chiriches imensa suma de 1,5 milioane euro!!!!Pai aceasta suma a fost pierduta si de Becali la unii jucatori adusi dar nu ati mai plans!!!!Ce fel de logica o fi asta?Apoi ce treaba aveti cu declaratiile lui Becali?Este ,,pareolog,,oficial ,este angajatul GSP si va face analize in care nu credeti,cine este pana la urma Becali pentru voi?Sechelariu saracul visa calificari cu Bacaul in Liga Campionilor,Rotariu inaintea meciului cu Steaua dadea declaratii in care Steaua era invinsa la scor,dumneata vedeai in copilul lui Hagi vedeta vedetelor si uite ca deocamdata se intoarce,preferatul dumneavoastra Sumudica spune ca daca eram condusi de Erdogan eram campioni mondiali ...Si ?Unde erati sau nu ati aflat? Becali poate sa declare ce doreste....Oricum spune mai putine gogosi decat ne serviti dv..Si daca sunteti echidistant spuneti-ne cat a castigat Chelsea cand ne spuneati ca l-a cumparat pe Manea,cu cat s-a imbogatit Fiorentina ca 2 ani l-a avut pe Ianis,sau cat a castigat Krasnodar in cele 20 de minute cat a jucat Ivan?Uite GSP ne spune ca Napoli vrea sa-i prelungeasca contractul lui Chiriches.De asta ce mai spuneti?

Mihai (6 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:30

Oare cine i-a dat nas si l-a facut mare pe acest labil? Daum e de vina, bineinteles, nu Gigistii Sportului & Co.

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:33

Non-valori vindem de peste 15 ani. Atunci ale cui au fost "meritele" , ca Burleanu si Daum sunt de numai 3 ani? Lorzii, "nea", miticii, regii,"capitanii", "investitorii",ce rol au avut? Acela de a face previziuni despre trecut? Laudatii zilei, patronii-manageri, cu ce rezultate se pot mandri(la standarde europene) avand pe mana 8 ANI, CEI MAI BUNI 400 DE COPII DIN ROMANIA? Sa lauzi atat de mult ,gretos, tot felul de ***-***, *** functionali, penali, rebuturi morale ,pe motiv ca au fost buni jucatori de fotbal este deranjant de lipsit de logica si minima orientare . Nu exista calitati ce pot face uitate defectele, nu exista defecte ce pot fi spalate de calitati dar pot exista oameni care sa le judece cu corecta masura si pe unele si pe altele, sa admitem ca acestea coexista DAR SA NU O LUAM COMPLET RAZNA SI DE DRAGUL UNOR REALIZARI IMPORTANTE, CE NE-AU EMOTIONAT, SA NEGAM COMPLET DEFECTELE SI/SAU AMPLITUDINEA LOR.

nume (2 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:33

e simplu schimbati canalul sau site-ul cand vedeti aberatii d'astea si asa va scadea ratingul ziaristilor care n-au talent sau n-au material pt articole/emisiuni mai normale

gino (513 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:34

Bine zis. Un natarau cu bani si pretentii.

juliusmad (11 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:39

Nea Ovidiu, te uiti EXAGERAT de mult in gura lui Becali

nume (2 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:40

recomand jucatorilor de la fcsb sa invete din experienta lui Radoi care nu a putut juca la cluburi mari pt ca becali a fost lacom (conform spuselor lui)

Don Balon (3 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:43

Delirul e mare, pare ca a intrat in anul mortii. Si da joci semifinala de UCL si de CM cu nationala si esti legitimat in Romania nu sari de 15 20 de milioane. E adevarat se arunca sume colosale dar pe jucatori care au confirmat in campionate de top dar care,cel mai important, au in spate un marketing de 5 stele.

ofsaid (21 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:48

gigi face mistouri pentru media,se distreaza.pe el n u-l intereseaza fotbalul decat atunci cand vin euroii cu roaba.cautati mereu subiecte bombe ca-i place la. nebunie,umpleti ziarele de specialitate cu multe,multe fotografii pentru albumul propriu.ghici ghicitoarea mea ovidiule cine l-a energizat pe becali ceas de ceas,zi de zi,luna de luna,an de an?

olandezu (6 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:53

lasa mai nea Ovi,n-o mai face pe indignatul,ca Becali sti ca exagereaza,dar se pare ca esti in pana de subiecte,si ce ti-ai zis ...hai sa zic de Gigi ceva ce-o fi,ca tine,ca de C F R sau Craiova n ai cum, ca stim cu totii ca ai intrzis pe strazile respective...Apropo,chir n-ai de gand sa te pensionezi de laGSP,ca uite cati cititori ai ... 7..critorasul cel viteaz !

costy (8 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 16:59

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

b-oier (133 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:20

Nu este decat vina presei, a dv. implicit,ca ati facut dintr-un bisnitar,si puscarias....o mare vedeta(ptr.unii ).

Angheliu (87 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:25

Bun pamfletul. Obiectiv dar usor de realizat pentru ca Gigi e cum zice el o hahalera.

Zsolt (4 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:32

Lasti omul sa viseze😊Macar are un tel in viata si asa mai ajuta si fotbalul romanesc.Bravo lui.Sa de Domnul sa realizeze tot ce-si doreste😊

Gabone (3 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:32

Becali a vândut blugi si kent si a câstigat, a vândut terenuri si a câstigat, a vândut jucători si a câstigat..eu zic să nu te grăbesti..Becali nu e român asta nu intelege lumea, armâni sunt un alt popor cu o altă mentalitate , macedoneni, greci latinizati..habar nu am! dar sunt un popor balcanic care stie regulile negocierii, dacă vrei să iei 25 lei pe un lucru, trebuie să ceri 100 lei ca să ai de unde lăsa..

toto (158 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:33

Oameni buni, mi se pare ca derapam de la adevar.Becali poate fi acuzat de orice( grobian, fatarnic, fariseu, trivial etc), dar nu de tepar in ceea ce priveste transferuri in strainatate. Pai, oamenii vin dupa un produs si Becali il negociaza. Le baga Becali mana in buzunar??? Mie Chiriches mi se pare cel mai talentat fundas care l-a dat Romania dupa Chivu.Dar joaca execrabil, nici nu ma mai uit la meciurile lui Napoli cand este titular, gafeaza enorm si la nationala de asemenea.Daca il analizati pe Chiriches are calitati peste orice fundas roman la ora actuala, dar in teren e dezastru. Problema este la jucatori si la pseudo antrenorii care-i formeaza( TEHNIC, MENTAL, fizic.ordinea nu-i intamplatoare), la societatea in care traim, una profund bolnava.

vali (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:34

A zis bine, Ilie Dumitrescu, ca fotbalistii romani sunt deficitari la capitolul forta, ca cei din vest pun accentul pe forta si viteza si mai apoi pe insusirile native. De aceea fotbalistii numiti in articol si altii nu au dat randamentul scontat. Sa speram ca asa cum TRX -urile au adus un mare plus, asa si "tactica" cu nutritionist si preparator particular va da mai multe roade. Asa este, nea Gigica este superoptimist, asa este el si de aceea se oftica unii, pentru ca ei sunt negativisti, vad numai negru in fata ochilor...o parte din banii pe care i-a castigat, i-a infuzat in fotbalul romanesc, dar sa recunosti acest lucru, inseamna mult pentru unii ... din pacate pentru ei !

Alx (141 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:37

Sa vedem când ii scoatem pe Lazio ce mai spui...Stanciu nu a fost țeapă, cu el în teren Anderlecht a fost campioana, fără el se pare că e cam ciuca bătăilor..lui Chiricheș tocmai i se prelungește contractul.. aruncați cu noroi in loc sa va ocupați de meseria pe care o practicați.

Poli 21 (189 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:37

Din nou ii atrag atentia lui ovi ca nu e frumos *** ***. Chiar daca nu postati acest al doilea comentariu, adevarul ca nea ovi *** nu poate fi ascuns.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rinam0 (2 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:40

@ Doru - E si vina celor care comenteaza pe aici ca becali este "vedeta" site-ului. Am vazut articole despre tot felul de raha8uri (gen rinam0) la care comentariile faceau referire la becali desi nu avea nicio legatura cu articolul. Asta nu inseamna ca nu ai dreptate. Totusi, nu e vina lui ca este bagat in seama si ii sunt citate toate ineptiile, daca nu ar fi "interesante" pt presa le-ar ignora si cu timpul ar renunta sa mai emita nazdravanii. Pe de alta parte, fiecare e liber sa viseze cu ochii deschisi (cati nu viseaza sa castige la loto? ), asta nu inseamna ca se si indeplinesc.

ManX (119 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 17:45

Becali nu a spus, cel puțin nu am auzit eu, ca jucătorii astia o sa-i vândă de la Steaua. Poate o sa devină proprietar la Real, PSG...😄

Ilie (369 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:05

Dl. Ioanitoaia, va contraziceti flagrant. Cu rea-credinta. Cind dl. Daum spunea ca n-are cu cine face ceva, va luati de el contrazicindu-l ca 'nu!, avem domle valori : Budescu&Alibec in intern si stranierii din Belgia pe plan extern'. Acum, prin articolul cu Chiriches + acesta, luati in sfirsit constiinta ca avem jucatori slabi spre foarte slabi, super Liga 1 nu mai intereseaza pe nimeni decit pe dvs, pe Gigi si scaunele goale. Si, culmea !, 'Danke Herr Daum' ! Daca chiar considerati ca datorita lui nu mai sint cautati jucatorii romani peste hotare, inseamna ca fix asa cum scrieti in articol despre Gigi, ati pierdut masura !, ca sa nu zic ce ziceti despre toate mintile

Radu (178 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:06

Oierul e nebun sau se preface daca isi imagineaza ca va vonde el jucatori de 100 de milioane de euro anual...Nu face atat intreg campionatul, omul e dus cu caputul.

Ghencea (129 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:12

@Poli 21. Ti s-a mai spus aici si nu intelegi ca esti deranjat la cap. Dl Ioanitoaia nu se saluta cu dl Becali de 15 ani iar tu aiurezi cu mana care hraneste. Esti altul care nu ti-ai facut reteta. Nu cred ca te mai face bine un doctor. Poate totusi un psihiatru...

Emilian (143 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:13

"cu foarte rare excepții, băieții noștri plecați afară au dezamăgit pe linie. " - si asta tot din cauza lui Burleanu si Daum? :) Domnule Ovidiu, in anumite privinte practici niste clisee mai rau ca unii politicieni!

JFM (116 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:16

Eu in locul copiilor astora doar pt presiunea asta nebuna pe care o pune Becali pe ei as refuza ferm FCSB ! Nu se mai gasesc cluburi in toata lumea asta uunde sa se dezvolte normal,fara sa fie scosi in fata din 3 in 3 zile ...Noul Messi,Noul Mbappe samd Impresarii straini mai nou vin la cluburile mici din provincie sa-i ia de acolo,nu trebuie sa mai ajungi la FCSB ca sa ai vreo sansa,treaba lor e sa se pregateasca si sa joace bine.

cristi (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:17

Suparare mare frate, tipic romanesc,invidia roade rau de tot

BYBY (41 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:29

Domnule, Prea multa atentie pentru un om doar ca are bani! A facut atatea prostii si faradelegi (cu terenuri mai ales) pentru care inca nu a platit.A scapat mai mereu cu banii.O sa-i treaca si lui vremea posibil sa mai plateasca , probabil.Nu poti sa te uiti la niste stiri despre sportivi seriosi ca apare ciobanul delirand si toate camerele sunt pe el.E stresant!.Sanatate!

Razvan (331 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:29

O fi Becali aberant, dar asta nu va impiedica sa stati la coada pe la "palat" si sa ii cereti parerea in legatura cu orice subiect. Altfel, te vad suparat, maestre! Nu intra *** congelate in portbagaj sau v'ati saturat de telemea?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:33

...in primul rand Jiji n are bani ...el cumpara epave si puncte el nu da bani pe jucatori cu potential ...fiindca nu se pricepe la fotbal ...in al doile rand este un fost recidivist care minte cum respira ...omul e bolnav de paranoia ...toti stim asta ...dar nea Ovi tine sa ne reaminteasca ...nea Ovi cu tupeul binecunoscut si cu lipsa de pricepere la fotbal da vina pe Daum in loc s o dea pe cascheta care a pierdut cu Albania ...Daum a pierdut cu Muntenegru ,Polonia si Rusia ...cu Muntenegru si Rusia la ei acasa ...cascheta a pierdut cu Albania in Franta cand albanezii nu mai aveau sanse de calificare ...pai se compara ?

Catalynn (24 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:44

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

teodor badiu (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 18:54

Oare lucrurile nu sunt cum sunt, adica rau spre prost, si pentru ca luam in seama, (re)comentam, (re)analizam orice afirmatie (de obicei aiureala sau prostie) spusa de Becali?

Pălincă Chioară (5 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:00

Poate dacă-și schimbă Perez numele-n Becali...

Marco (84 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:06

Păi domnu ioanițoaia ne spunea recent să-l prețuim si stimăm pe gigi, că el bagă bani in fotbal. Atunci era fan gigi pt că ciobanul declarase că Daum e "periculos". Aatunci ioanițoaia il admira, nu mai considera că bătea câmpii. Nu stiu cât de "periculos" era dl Daum, cât de paraleli sunt ăştia cu realitatea fotbalului românesc. Unul mai breaz ca altul. Dar las' că se împacă ei, doar fac parte din acelaşi sindicat care a făcut praf fotbalul romanesc de (zeci de) ani. Mama lui de Daum...

Andrei (276 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:13

Articol inutil din ciclul "un prost arunca o piatra in lac si zece genii se chinuie sa o scoata". Trebuie sa fii in criza mare de subiecte ca sa ajungi sa analizezi punctual si sa diseci marunt elucubratiile lui Becali. E ca si cand as chema un critic de arta de La British Museum sa analizeze un desen facut de un scolar in clasa a 8-a. Ioanitoaia frizeaza ridicolul ca jurnalist alegand astfel de teme. Se umple de penibil si cand mai scapa cate un ricoseu inspre Daum ca sa mai intarate nitel cititorii, caci, nu-i asa, gsp ramane un ziar de scandal si de impachetat guvizi.

Costy (43 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:16

O sa mai avem Generatie de Aur, exact atunci cand o noua Epoca de Aur o va produce. In rest corect, Daumn e de vina.

Lica Surdu (20 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:17

Tovarasu ovidiu in pana de subiecte... jumatate din articol l-a scris deja saptamana trecuta(despre bravii nostri stranieri), cealalta jumatate(despre Becali) nici nu trebuie citita. Plictisitoare si fara sare si piper. Nu contine nimic ce nu srie deja toata lumea. Bineinteles ca nu putea lipsi nici Daum . Eterna obsesie a lui ioanitoaia. Asta si pe patul de moarte se va gandi la Daum...

Ilie (369 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:18

@Andrei F : esti sigur ca Gigi e angajatul GSP-ului sau invers ? Linsajul anti-Daum practicat de ziarul lui peste invelit de cine crezi ca a fost sponsorizat ? Ce tb stiut e ca Gazeta nu prea se mai vinde, ***. Nu vezi ca GSP-ul a devenit aproape o tribuna media a declaratiilor 'patronului' ? Doar el spunea ca el nu are angajati ci slugi. Articole ca astea sint la misto. Nu-l acuza de mare lucru, eventual sa mai spuna o data ca fotbalul romanesc e unde e din cauza lui .. Daum !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

spinoza (28 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:26

Domnule Ioanitoaia, nu-l mai bagati in seama cateva luni si sa vedeti ca-si revine Becali. Toti ziaristii il supraliciteaza si scriu despre aberatiile becaliote. Din cauza asta nu mai avem loc de Becali in presa si televiziune. Mai rarutz ca-i mai dragut Nea Ovi! In rest aveti perfecta dreptate: pasarea Messi viseaza!

montgomerry (60 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:33

Becali e dus de mult cu pluta,mai rau e ca ne trage si pe noi dupa el. Spune acum ca vrea sa faca un miliard din fotbal in zece ani!?! Pai in urmatorii zece ani, nu stiu cine din vest mai cumpara din Romania,dupa tepile trase de clanul Becali-Prodan. Asta si implicit unii jurnalisti ai Gsp-ului, au inventat mereu oferte fabuloase pentru niste gloabe. Becali nu va lua pe Coman in veci mai mult de un milion, vom trai si vom vedea.

Bogdanpetru89 (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2018, 19:35

Gigi viseaza nu O sa ieie in viata lui bani pe care ii viseaza p coman sau man ...

Comentează