Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Îmbătați cu apă rece?

Cu câteva zile înainte de Anul Nou, Gigi Becali ne-a mai amuzat o dată.

Permalink to Îmbătați cu apă rece?
miercuri, 3 ianuarie 2018, 3:53

A informat că i-a spus cineva, persoană însemnată, becher, că FCSB (latifundiarul a numit-o Steaua) e cea mai tare echipă românească și ea nu trebuie să mai ia jucători deoarece cu efectivul actual va câștiga campionatul la pas. Cunoașteți vorba, vrabia mălai viseză. Numai că, spre știința părerologului, lucrurile se prezintă altfel. Lider după încheierea stagiunii de toamnă nu-i FCSB, ci CFR Cluj, care are două puncte avans. Tocmai de aceea s-ar cuveni ca patronul roș-albaștrilor și fanii culorilor respective să nu se îmbete cu apă rece. Mai au drum lung până departe.

Cam la fel pare să judece, deși mai măsurat, mai precaut, și Cosmin Olăroiu: „Steaua e favorită la titlu”. Cum mă îndoiesc, aș înlocui cuvântul favorită cu candidată. Pot accepta însă nostalgia unui antrenor ce nu uită că în 2006 a triumfat cu trupa (pe atunci) din Ghencea în campionat și în Supercupă.

Dar Olăroiu s-a dovedit mai ponderat decât Becali. Nu așa sigur pe situație, din care pricină a simțit nevoia să avertizeze că FCSB „are totuși un contracandidat puternic în Dan Petrescu”. Tehnician pe care-l consideră „principalul atu al CFR-ului”, în ideea că „dă o organizare deosebită jocului, e foarte greu de bătut, extrem de meticulos și de preocupat”. Întru totul de acord. Dincolo de o opinie ori de alta, să convenim că întoarcerea lui Petrescu în Liga 1 după 8 ani de exil, căci scurtul popas de la Tg. Mureș n-ar trebui socotit, a dinamizat competiția. Chiar a luminat-o.

În rest, dacă FCSB l-a convins să semneze pe puștiul-minune Moruțan, care va sosi însă de la Botoșani abia la vară, CFR e aproape să spargă piața cu George Țucudean, ca și luat de la Viitorul. Cotat ca un tip capricios, băiat de bani gata grație familiei, George lăsa impresia că joacă fotbal numai de plăcere, fără să facă din asta o profesie. Hagi l-a trezit în sensul în care l-a scos din apatie, l-a ambiționat. În consecință, chemat de Contra, Țucudean a debutat recent în „națională” și a urcat pe 2 în ierarhia golgeterilor.

Surprinzător, dar pe deplin explicabil, e faptul că numeroși „stranieri”, unii plecați peste graniță chiar din vestiarul Stelei, nu vor înapoi în oastea lui Becali. Ei demonstrează că nu mai vorbim despre un club de nerefuzat. La aproape 31 de ani, îi va împlini pe 18 februarie, ba și în pericol la Karabukspor, grupare falimentară, Cristi Tănase recunoaște că duce dorul Stelei și se gândește permanent la ea, dar exclude posibilitatea de a-i reîmbrăca tricoul. Vedeți dumneavoastră cum stă treaba, e frumos acasă, dar mai bine e afară.

Mai observ și că, în Gruia existând bani, Dan Petrescu anunță încă două-trei transferuri de marcă. Că banii sunt de la Marian Băgăcean, versiunea oficială, ori mai degrabă nu, gura lumii, nu importă. Contează că sunt. Pe de altă parte, tot lărgind lotul, Petrescu își asumă riscuri întrucât să ai puțini jucători e rău, dar nici să ai prea mulți nu-i în regulă. Cei care nu vor prinde echipa se vor supăra, iar cei care nu vor prinde nici banca vor fi frustrați și vor crea probleme. Despre asta vom mai discuta.
Vă urez un 2018 cu realizări, cu succese! Sănătate, liniște și noroc!

Comentarii (48)Adaugă comentariu

zagna (56 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 16:21

Becali are un motiv sa fie trufas, are bani ! Dar marcel popescu (csu), gica popescu, gica craioveanu, piturca, dinu, ionut rin si multi alti "oameni de fotbal" ce motive au ?

zagna (56 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 16:24

Becali are un motiv, are bani ! Dar gica popescu, gica craioveanu, marcel popescu (csu), dinu, ionut rinnamo, piturca si multi alti "oameni de fotbal" ce motive au sa fie trufasi ?

dan (195 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 16:30

zice Ioanitoaia: Cu câteva zile înainte de Anul Nou, Gigi Becali ne-a mai amuzat o dată". La cateva zile dupa Anul Nou, Ioanitoaia il denumeste pe Becali 'parelolog'. Asta da amuzament!

Andrei F (1607 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 16:35

Pentru ca tot va amuzati...Am citit zilele trecute in GSP ca marea echipa CFR trebuia sa fie pe locul 3!!!Asta daca arbitrii nu-si bagau coada!!!Sau daca GSP o fi un ziar obiectiv pentru ca este analiza lor.In rest nu inteleg ce treaba aveti cu ce zice Becali.Daca la CFR ati facut o paralela intre ce se aude-cum ca Bogacean ar fi cel cu banii- atunci poate uitati si de iubirea care o purtati lui Becali ca si despre el se aude ca nu ar figura in acte-fix ca la Cluj...Dar puteti fi dumneavoastra echidistant?Si tot de echidistanta lipsa tine sa amintiti unilateral de Tanase care nu vine fuga inapoi la Steaua cind dumneavoastra v-a scapat cazul Lazar-jucator care nu a vrut sa se intoarca la Dinamo desi clubul albrosu nu incasase banii promisi;sau in cazul Ivan care a spus ca nu se intoarce la Craiova desi in Rusia a jucat doar douazeci si ceva de minute...?Deci?Nu e mai indicat ca dumneavoastra intai sa fiti la curent cu ce se scrie in GSP si apoi sa ne tineti prelegeri?...Si inca Tanase nu poate fi socotit nici de un ziarist experimentat ca fiind ,,numerosi,,...

Lestie (78 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 16:40

Pas! La un articol ca asta...

Andy (103 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 16:45

Ca Steaua nu i campioana asta i clar.Dar sa nu uitam ca CFR ul a fost ajutata sa fie pe primul loc,a se vedea chiar articolul din gazeta.Sa nu uitam ca Steaua a mai jucat si in Europa si ca Dan sau Danpenalty e totusi antrenor.

Marcello (83 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:00

@dan. Stii ce inseamna parerolog, gulguta? Esti prost ca noaptea dar te crezi ocean.

Lica Surdu (20 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:04

Tovarasu ioanitoaia, de ce la articolul precedent au disparut peste noapte 16!! comentarii? Majoritatea critice la adresa dumitale sau in dezacord cu cele scrise de domnia ta. Nu contineau jigniri, unele fusesera moderate, dar toate initial acceptate. Mi se pare cam grav asemenea lucru. Unde au ramas? Intreb si eu, nu dau cu parul... ;))

rinam0 (2 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:04

E normal ca un jucator de 31 ani sa nu vrea sa se intoarca (inca) in Romania si sa incerce sa mai prinda un contract afara. Credeti ca daca ar veni in Romania l-ar mai lua cineva peste un an in strainatate? Sau daca da, cu ce salariu? Dan Petrescu e un antrenor bun, nimic de contestat, dar in prima parte a campionatului a profitat de doua lucruri importante: ajutorul (major al) arbitrilor si faptul ca Steaua a fost implicate si in meciurile din Europa. Dupa pauza competitionala cel putin al doile lucru va disparea (sunt sigur ca Steaua nu va trece de Lazio, diferenta e prea mare, sper doar la un joc frumos din partea stelistilor).

Poli 21 (189 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:15

Ce faci, nea ovidiu, *** ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

calinescu (96 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:19

CAND PETRESCU VREA SA IMPACE SI CAPRA SI VARZA ...N-O SA REUSEACA .....!!!! EL ADUCE RESAPATII LUI HAGI DIN MILA SAU DIN PRIETENIE ....!!!! NICI TUCUDEAN SI NICI BOLI NU-S MAI BUNI CA HORJ SAU OMRANI .....!!!!! DECI PETRESCU CU BANII ALTORA FACE ACTE DE CARITATE ...!!!

Dobrinibamus (3 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:27

Nea Ioanitzoaia ... mai las-o nene jos ... ca esti dinamovist sadea si lumea stie asta ! O stii pe aia cu cainele moare de drum lung ??

strul (42 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:33

Nu importă , nene Itzic , zici ? Ce să importe , gaze , țiței , legume , ce anume ?

Alin (626 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:34

@dan. Are dreptate Marcello. Termenul parerolog e f bine ales pentru Becali care se pricepe la toate si la nimic dar isi da cu parerea de dimineata pana seara pe toate canalele tv dar mai ales la Naum si la Moraru. Are dreptate si ca te crezi destept si nu esti.

Alin (626 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:36

Dobrinbamus, tu esti chiar sarit de pe fix. Dl Ioanitoaia dinamovist, asta e cea mai mare gogomanie postata aici. Te ai nascut ieri de nu stii ca omul e fan Craiova deci, opreste-te din delir.

ManX (119 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:40

La fel de tovaraseste va doresc si eu " Vă urez un 2018 cu realizări, cu succese! Sănătate, liniște și noroc! " Nu ies lozincile din noi nici spalate de Revelion cu sampania capitalista. Derutant începutul articolului. Banuiesc ca parerologul este Andone, Acesta nu a facut altceva decât sa dea un raspuns lui Gigi Becali despre transferul lui Baluta, cred. Sau al altui jucator. Pai raspunsul este corect, de bun simt. Steaua are un lot bun unde un eventual nou transfer nu poate sa schimbe mare lucru. Steaua, sau FCSB, are un lot bun, venirea sau plecarea unui jucator important nu schimba nimic. Iar chestia asta cu " ba Steaua, ba FCSB " a devenit( penibila, ridicola, jenanta. enervanta)² La fel de greu de întors haina stelista si cea comunista domnul Ioanitoaia? AAA....de fapt asta comunista a fost usor de întors....mai greu este de dat jos. Va urez pentru 2018 sanatate si sinceritate ca-i mai buna decât toate.

Cristian (82 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:42

Un articol bun, dar sigur urmeaza tirata asupra lui Burleanu :(

Matei (93 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:51

@Lica Surdu. Doua chestii. 1.Nu ai tu atata minte cat sa ajungi vreodata tovarasi cu Dl Ioanitoaia. Distanta e ca de la cer la pamant.2. La Paris unde a fost de revelion Dl Ioanitoaia nici ca avea altceva de facut decat sa iti stearga tie postarile si altor genii ca tine gen. Sunteti tot mai numerosi astia de va lipseste discernamant si chiar bunul simt.

ManX (119 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:52

Scuze, revin. Nu am înteles chestia cu" becheru" Aveam un sergent major în armata pe care-l chema Becheru. Baiat de nota 10. Mai rar asa ceva la oaste pe vremea tovarasului Ceau. Nu cred ca este vorba de el. Adica pahar din plastic? Goblet? Paharul lui Berzelius? îîî....nu vad ce face becheru în acest context. " Luminez-moi s'il vous plaît "

Dimi (65 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 17:55

@dobrinibus. Du-te bai la furat cu tampenia ta cu dinamovistul de Ioanitoaia. Nu il confunda cu Geamasu...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 18:29

In primul rand un om trecut prin puscariile statului roman nu poate sa ne amuze ...el este un nefericit prins la furat. In al doilea rand ...nea Ovi ...de ce i spui lui Morutan pustiul minune ?...omul e major si nu a facut nicio minune la Botosesti ...unde o sa rateze play off ul ... In al treilea rand spui parerile matale despre C.Tanase si banii lui Bursucea ...pareri care ti am mai spus ca sunt gresite ...dar cica omul trecut de 70 de ani are gandirea diminuata ...nu toti ...majoritatea ...ghici nea Ovi din ce categorie faci parte ...

Lica Surdu (20 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 18:31

@Matei: 1. dar tie si tovarasului ioanitoaia nu va lipseste bunul simt si discernamantul? Ma refer in general. 2. Stai lin ca nu vreau sa fiu tovaras nici cu ioanitoaia, nici cu altii. Mi-au mancat " tovarasii" destui ani. Ma refer strict la stilul comunistoid al stimabilului. 3. Nu am afirmat nicaieri ca a sters ioanitoaia in persona comentariile. Cert e ca au disparut. Are destui angajati care se ocupa de din astea :) . Daca aveai minte mai multa decat mine, iti dadeai seama singur. Deci mai incet cu jignirile, fara sa cunosti lumea. Cat despre "mintea" lui o.i. , cata o fi, sau scolile inalte, ii da asta dreptul sa scrie ce vrea, cum vrea si nimeni sa nu spuna nimic, toti cu alta parere infierati si denigrati. Mda... exact ca "tovarasii"... :))

Anti (5 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 19:52

Domnule Ioanitoaia aveti perfect dreptate, Steaua nu poate lua titlul pentru ca este deja acontat de catre FRF, LPF respectiv CSA cubului condus de infractorii Muresan si Paskany care au delapidat clubul de aproape 10 milioane de euro. Steaua nu beneficiaza de aportul arbitrilor, aport care a facut ca cfr sa fie in fata Stelei in clasament pe cand trebuia sa aiba in fapt cu 7 puncte mai putin iar in clasamentul real cfr sa fie pe locul 3 cu 6 puncte mai putin decat Steaua, care ar trebui sa fie pe primul loc. Cfr nu a investit in jucatori stimabile cum a facut Steaua ci in arbitrii iar daca Becali nu se trezeste la timp i se v-a fura un nou campionat( pa langa cel furat sezonul trecut ) iar investitiile enorme si salariile exorbitante pentru liga mamaliga nu vor face altceva, decat sa va faca sa va frecati palmele de fericire ca Becali a fost din nou prostit de sistemul pe care-l slujiti de atata amar de ani uitand ca fara suportul financiar al lui Becali care a cumparat si a investit enorm in jucatori din campionatul intern( mai putin de la clona csu craiova care este finantata de stat din bani publici si care nu ,,vinde" Stelei avand buget nelimitat) multe echipe traiesc pe spatele latifundarului din vanzarea de jucatori.

clujeanul (92 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 20:48

Ioanitoaia se declara fan cfr, nu fcsb. Degeaba injura unii, e pozitia unui om care gindeste cu capul lui fara sa se lase impresionat de oierul sef.

clujeanul (92 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 20:52

@lica surdu. Pari frustrat si ar fi bine sa te tratezi. Necazurile traite iti apartin si nu intereseaza opinia publica. Pe mine cuvsiguranta nu. Deci asuma-le si da-ne pace.

Mircea (663 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 21:09

E o aberatie sa susti ca Ovidiu Ioanitoaia e dinamovist. Nu a aratat niciodata ca tine cu echipa ciinilor. Doar prietenia lui cu Lucescu poate duce la asemenea afirmatie dar e fortata.

Cosmo (237 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 21:26

Cel mai probabil fecesebeul va mai câștigă titlul, doar când jiji va fi iar la răcoare.

Dr. Dan Patru Tudosie (69 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 21:32

Ce articol :)) E bine ca m-am incapatanat sa-l duc pana la capat ca mai dau afara ce-am mancat de sarbatori.

Lica Surdu (20 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 21:49

Clujene stai si tu lin, ca nu am intrat in detalii si nici nu o voi face. Pace nu va dau, nici tie nici lui ioanitoaia. Frustrati pareti voi. E Forum aici, sa discutam! Fiecare are dreptul la opinie. Nu doar tu si mesterul ioanitoaia. Scuza-ma, dar mi-am pierdut aproape orice respect fata de omul acesta. De injurat nu il injur, ca altii, dar ii raspund exact asa cum scrie el. Daca nu iti place, nu citi. Ce naiba e cu voi, sariti ca arsi daca altii au alta parere, si mai vorbesti de frustrare.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 22:38

...ce titlu !!!...imbatati cu apa rece ...se potriveste ca nuca in perete ...cine s aceia imbatatii ?...fcsb ul ?...de ce nea Ovi ?...daca n ar fi facut cateva blaturi *** ei ar fi fost pe primul loc ...n ai vazut ce clar ne au batut la Severin ?...pana cand o sa i batem si noi raman cel mai bun lot din liga 1 ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragos (250 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 23:02

@Lica Surdu. Tu ai pareri, tu ai magarii. Argumenteaza ce sustii daca ai elemente. Ti-ai pierdut respectul si e dreptul si e treaba ta dar asta nu intereseaza. Pe Ovidiu Ioanitoaia cu siguranta il lasa rece. Ca convingi intr-un schimb de replici trebuie sa iti argumentezi pozitia. Ca si cum eu as zice fara macar sa aduc o dovada ca esti plecat de acasa.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 23:14

...pai de unde sa probez eu blaturile ...stiu ca se fac tot din articolele voastre ...Botosesti o echipa buna aflata momentan pe un loc de play off a luat bataie cu 3-0 acasa de la fcsb ...iar CFR n a reusit s o invinga ...e ceva suspect cand pierde fcsb ul cu Iasul ...nu vi se pare ?

Lica Surdu (20 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 23:59

@Dragos: am tot argumentat la alte articole. Astazi, doar am pus o intrebare. Magarii are si ioanitoaia si inca destule. Cea mai mare este ca are doua masuri. Argumente? Cate vrei. Citeste articolele si comentariile. Daca tu crezi ca sunt dus de acasa, treaba ta. Poate asa o fi. E usor sa ii faci pe altii nebuni cand nu vrei sa auzi adevarul. Ti se pare normal ca un ziar de sport sa poarte razboi cu cititorii, mai ales prin ioanitoaia si geambasu, ultimul deja avand rafuieli personale cu vreo trei, toti care nu aplauda sunt postaci, trolli, agenti ai Federatiei, te apuca rasu-plansu, acesti ziaristi si-au pierdut respectul fata de ei insusi, pretandu-se la astfel de epitete si limbaj, la dezinformari, jumatati de adevaruri, lipsa de informatii, atacuri la persoana, comparatii cu sefi de lagare, etc, etc, deci cum sa-i respecte cititorii?

Cristian Diaconu (3 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 0:59

@Ovidiu _3003 asta, vezi mai, ca batranetea e boala care se ia!

Cristian Diaconu (3 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 0:59

Altfel, nea Ovidiu aveti dreptate, dar de ce sa se intoarca?!?

George Slav (1 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 1:00

Multumim, la multi ani si Dvs!

Costi Gaman (3 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 1:03

Bine punctat, nea Ovi

vasglo (208 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 4:23

Nea Ovi, cand ai scris acest articol, la masa dintre ani? Daca da, atunci se explica ca ai uitat ca din vorbele lui Becali va hraniti, la greu, toti părerologii din presa, inclusiv matale si ca Olaroiu a dus Steaua=FCSB (Fostul Club Steaua Bucuresti), aia a lui Becali, intr-o semifinala post-decembrista de cupa europeana, la o "mana" de finala, performanta la care un Petrescu nici macar nu viseaza cu toti Arpazii si Muresanii lui!....Chiar nu stiu ce resentimente ai matale ca sa nu recunosti ca FCSB=Steaua, ca adevarata Steaua nu poate fi o echipa de amatori aparuta in 2017 in Liga a 4-a! ...

Andrei F (1607 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 6:11

@ ovidiu- 2003. Probabil ca si altora li se pare suspect ca Steaua sa va bata cu 5-2 si voi sa bateti cu 2-0 CFR...Dat desigur ca pentru ai tai o sa gasesti explicatii...

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 8:03

Nu se stie cine va lua campionatul. Nici o echipa de la noi din Romania nu poate emite pretentii ca e mai buna decat alta. Toate dupa parerea mea au carente, inclusiv Viitorul cu Gica Hagi la timona echipei. Mielul din Pipera are bani si influenta dar nu este suficient. Nesiguranta jucatorului roman pe teren si mai ales in afara arenei de joc, face din el un sclav al neputintei de a nu fi un jucator de marca. Asta inseamna ca nu avem o stiinta a fotbalului bine gandita si de aici degringolada la scena deschita a fotbalului romanesc. Fluctuatiile de forma ale echipelor romanesti, aduc cu sine o performanta negativa in fotbalul romanesc. Jucatorul roman este total iresponsabil pentru tot ce face , deoarece are bani, nu asculta de nimeni, consuma bauturi alcoolice, fumeaza si are o viata de noapte sau zi, necontrolata. Si atunci de unde rezultate? Asa ca jucatorul roman de fotbal trebuie sa-si bage mintile pe drumul cel bun si sa munceasca iar antrenorii sa foloseasca metode SPARTANE, de educatie in fotbal si atunci vom avea un campionat puternic, altfel vom pierde si campionatul EURO 2020, INTR-O MANIERA -IDENTICA-.HAI ROMANIA

Chis Alexandru (58 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 10:09

De unde atata rautate? Tot veninul marilor nerealizari, in plan personal, sunt acum desretate in prag de an nou de catre acest personaj lugubru al fotbalului romanesc. Chiar nu are nici un pic de bun simt si, ridicol fiind, continua cu ditirambele impotriva FCSB si Becali. Inteleg ca Becali nu a fost filotim cu toti cei care scriu in paginile de sport ale unor publicatii, dar sa persisti in a fi penibil numai pentru a ataca - se vede de la... "o posta"! - pe dusmanii tai nenominalizati, numai pentru a incerca sa-si vesi umorile neimplinirilor tale, este o cale nebanuit de lunga. De ce mai ocupi spatiul tipografic? De ce nu incerci sa te speli pe dinti cu "Lacalut Flora" pentru a nu-ti mirosi gura ta ***? Nu vezi ca ai imbtaranit degeaba? Nu mai esti in stare sa treci peste ceea ce in presa sportiva se numeste "rauvoitate perpeua"? Asculta-mi sfatul si lasa-te de scris ca nu mai ai limite in ceea ce priveste raurtea si invidia. Vezi-ti de batranetile tale ca nici cand ai fost tanar nu ai avut ceva constructiv de spus.

Olteanu (478 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 11:26

@Lica Surdu. Nu ii apararea dar dupa articolele contra lui Burleanu, majoritatea justificate apar tot felul de postaci care clar injura cu tema. Ai crea sa intre in discutie cu ei? Tu vorbesti de dubla masura dar fara exemple si asta e foarte simplu. Mie imi place ca nu sta drepti in fata lui Gigi Becali si il arde mereu.

Olteanu (478 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 11:31

@Tot LS. Sa aiba respect fata de cei care il invata unde sa puna virgula, cum sa vorbeasca franceza sau cum sa faca ziarul? .Pune-te in locul lui si hai sa fim mai seriosi.

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 12:54

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 13:45

La multi ani d-le Ioanitoaia; La multi ani tuturor celor care va citesc articolele si va comenteaza. Personal va urmaresc cu placere chi si atunci cand nu sunt de accord cu un anumit articol. Chiar daca ziarul e plin de fecesebisti - ma refer la ziaristi dar si la cei care il citesc , mi-ar placea ca toti sa intelega ca in liga I nu se afla doar echipa "loaccord ca nu doar GIGI VALIZA

simplu (37 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 13:49

eu nu inteleg de ce dl ioanitoaia mai scrie... are varsta de pensie, bani destui inca de pe vremea prosport, deci nu inteleg ce nevoie mai are sa scrie, mai ales articole d-astea mici, speculative, revansarde, partinice etc. ca sa nu mai vorbim de topica frazei dlui - caduca e un cuvant elegant pentru cum scrie acest domn afacerist in ale gazetariei si jurnalismului sportiv. cronicari sunt altii, gen cosasu sau tolo. in niciun caz, dlui. eu personal cred ca acest domn are nevoie sa se simta important si de aceea apare inca la ziar / site. sa fiti sanatos dle Ioanitoaia va doresc din suflet, dar tare v-as ruga sa cautati un tinar de perspectiva si sa ii dati spatiul dvs. si sa mergeti sa va traiti senin anii senectutii!

petre ioan crețu (16 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 14:28

Adică aveți o părere dl. Ioanițoia? Văd că mai mulți indivizi care își dau cu părerea pe diferite site-uri /gazete (mai mulți decât unul - C. Tănase dat exemplu de mulți), forțează introducerea în limba română a cuvântului „părerolog”, adică, spun dânșii, specialist în dat cu părerea. Un astfel de „specialist” fiind chiar dl. Ioanițoaia. Fiindcă de când a plecat de la Flacăra, doar își dă cu părerea. Deocamdată singurii oameni care pun bani la fotbal sunt Hagi, Becali și noi toți care plătim taxe și impozite (apropo de primăriile care susțin diferite echipe) sau plătim abonament la firmele de cablu.

?????? (831 comentarii)  •  4 ianuarie 2018, 14:41

Cum apreciați totuși "câcâridzari" din aceast perioadă de vacanță a sezonului fotbalistic ?

Comentează