Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

N-a greșit doar Alibec!

În stil tipic românesc, cazul Alibec, căci chiar a devenit un caz, continuă să împartă lumea fotbalului în două

Permalink to N-a greșit doar Alibec!
vineri, 29 decembrie 2017, 9:40

Fiecare tabără vorbește pe limba ei. De-o parte sunt cei care consideră că Denis ar fi putut juca în finalul sezonului, dar s-a încăpățânat și n-a vrut. Pe trotuarul de vizavi circulă cei gata să afirme că pasa neagră a ineficientului vârf roș-albastru, zero goluri în Liga 1 pe parcursul toamnei!, se explică mai degrabă medical. În sensul în care Denis acuză o pubalgie cronică.

Între ultimii se numără și Mihai Neșu, care a sărit în apărarea lui Denis: „Am avut și eu pubalgie, pur și simplu uiți fotbalul! Nu mai poți da o pasă cum trebuie, cauți să o dai în stânga, dar o dai în dreapta și nu înțelegi de ce!”.

Nu toată lumea împărtășește însă părerea „Bichonului”. Ioan Andone, de pildă. După ce-l laudă pe Alibec, „Are o calitate mare de atacant, e masiv, știe să protejeze și finalizează”, tehnicianul crede că, până să se adreseze unui medic, s-ar cuveni ca Denis să apeleze la un psiholog. În versiunea lui Ando, „Alibec ar trebui să lucreze la cap, nu la picioare”. Ceea ce ar schimba radical datele chestiunii.

Evident că numai Alibec cunoaște exact ce se întâmplă. Numai că lui nu-i plac ziariștii. Fără să-i deteste, nu moare de dragul lor. Din presă îl simte mai aproape doar pe Vlad Nedelea de la GSP, cu care a fost coleg și vecin de cartier în Mangalia. Ca atare, e greu de spus, chiar foarte greu, ce-i în capul lui și cum gândește să iasă din tunel. Personal, sunt convins că va ieși și-i doresc să reușească repede. Depinde în mare măsură de el, însă exclusiv de el?

Ideea e că la declanșarea crizei traversate de Denis au contribuit și alții. De acord că, gestionându-și uneori superficial cariera și privindu-și câteodată coechipierii de sus, el însuși a greșit mai des și mai grav. Dar au comis-o și cei, vă imaginați cine?!, care s-au grăbit să-i prindă pe braț banderola de căpitan: Alibec a fost căpitanul FCSB în 26 de meciuri, 14 dintre ele în campionatul precedent.

E subiectul la care s-a referit deunăzi și Mirel Rădoi, ex-căpitan al Stelei (61 de partide) și chiar antrenor al acesteia (29). N-ar strica să-l ascultăm: „S-a creat o problemă în vestiar (n.a. prin numirea lui Denis căpitan) deoarece eu cred că unicul lider poate fi Pintilii, singurul care poate aduce echilibru. Care poate ține un discurs fără a înjura, a da din mâini ori cu pumnul în masă. Atunci nu i s-a făcut neapărat un bine lui Alibec, cât un rău echipei și lui Pintilii”.

Subscriu în totalitate. Nu fără a-mi exprima stupefacția că unii internauți s-au repezit asupra lui Rădoi ca niște lupi înfometați. Că întâi să-și ia licența (de parcă Dică ar avea-o!) și să-și vadă de treburile lui, nu să se bage ca musca-n lapte! Neîndoios că fiecare are opinia lui și libertatea să și-o exprime. Dar, să mă ierte Dumnezeu, dacă nici Rădoi nu poate vorbi despre formația la care a jucat un deceniu și cu care a cucerit 5 trofee (de 3 ori titlul), atunci cine?!

Închei cu un citat din Gică Popescu, care nu pricepe de ce se pune atâta presiune pe Alibec. „Lăsați-l, oameni buni, în pace!”, invită Baciul, iar eu sunt tentat să merg pe mâna lui. La mulți ani pentru 2018!

Comentarii (34)Adaugă comentariu

cineva (26 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 10:08

Alibec este de fapt esecul metodelor de formare a jucatorilor folosite de catre antrenorii de copii din Romania . Cand a ajuns la Inter era prea tarziu pt ca era virusat deja.

vasile fratila (1 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 10:18

Adevarul este ca Alibec trebuie sa se trateze de ambele "" afectiuni". Cred ca un anturaj (prieten) serios, care i-ar [une intelectul la treaba, l-ar aduce pe linia de plutire. Are un fond bun,dar nu e valorificat,instalandu-se la el suficienta, din toate punctele de vedere: fotbalistic,material,social,etc. Nu stie sa-si "asimileze" celebritatea. Criticile dau rezultate contrare bunelor intentiil, la Alibec.

Neagu#theBest (20 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 10:21

Buna ziua! Noi il lasam bucurosi in pace! Si pe el si pe Budescu, Florinel, Tanase, Gigi, *** si restul. Pt cei cu memoria scurta, chiar voi de la gsp nu ii lasati in pace... va rog faceti un efort si uitati-va cate articole , bloguri, opinii au fost scrise numai despre Alibec. Asta asa, pt reimprospatarea memoriei... Cat despre Alibec, cu tot respectul, dar este om in toata firea, experimentat, nu un pusti de 16 ani... in viata, fiecare individ este raspunzator pt ceea ce face dar si ce nu face... doar el.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 10:23

Domnule ,daca Becali o fi gresit ca a pus banderola de capitan pe bratul lui Alibec pai si d-tra ati militat ca Alibec sa fie la Nationala,ati spus ca Alibec este tare.Poate asta a fost mai nociv decat banderola de capitan.Eu ca necunoscator inteleg de ce Alibec a fost facut capitan.Pai cine il ataca pe Alibec pentru ca vorbeste,gesticuleaza ,reactioneaza cu arbitrii sau colegii sau?Tot Becali sau presa a dat tonul?Becali l-a facut capitan pentru al proteja,responsabiliza,apara...Cine la Astra a permis atacantului toate derapajele-Sumudica vorbeste si de injuraturi...-?Tot Becali?Voi presa puteti sa dati cu piatra?Pai voi ati descoperit un alt Alibec de cum s-a transferat la Steaua ca si cum inainte Alibec a avut un comportament ireprosabil...La fel faceti si cu Tanase ,Coman...Viitorul a castigat un campionat si prin penalty-urile lui Coman dar acum venit la Steaua brusc toata lumea stie ca simuleaza!La fel si cu Tanase...

Radu (20 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 10:32

Alibec reprezinta etalonul pt 90% din conationali...branza buna in burduf de caine....deficientele de crestere a tinerilor fotbalisti se cunosc...si daca pui asa "reprezentant" inr-un club ca si FCSB....obtii ceea ce este astazi Alibec...acest caz este oglinda perfecta a fotbalului romanesc...iar cand vine un "strain" ca si Daum, care nu poate intelege chestiile astea, ne suparam pe el si il criticam, ca nu ne intelege. Nu, un neamt care are un CV ca al lui, nu poate intelege cum un jucator nu are deprinderile necesare de la juniori...nu poate intelege cum un patron stabileste capitanul, tactica, si schimbarile...nu poate intelege cum un talent ca Budescu alearga asa putin..nu poate intelege cum un talent ca Alibec nu are joc de cap, sau disciplina tactica....dar 'raul" a fost demis, si am ramas noi cu valorile noastre. Tragedia e ca, nici in viitor, sanse de schimbare a sistemulu nu sunt. Dar dorim rezultate, calificari...

gintonic (44 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 11:16

D-le jurnalist, spui ca subscrii la ce spune Gica Popescu "Lasati-l, oameni buni, in pace!", insa te contrazici deja prin simpla redactare a acestui articol, cu expunerea unor pareri malitioase, cu recomandari de mers la psiholog, sau ca nu merita banderola, ori ca se da sau nu lovit, etc... pai, cum ramane nene Ovi... asa il lasi matele in pace?!... Permite-mi sa mai punctez o idee. Te-am cunoscut personal prin 96, ca fiind un tip infumurat, plin de sine!... nu e nimeni perfect!... ce-i drept, erai pe val... Procesul Etapei era la putere!.. insa un caracter frumos prezinta modestie si cand are lumea la picioare!... nu e cazul matale. ;) da-mi voie sa iti fac o recomandare: ar fi de bun-simt sa apari mai rar... deja repeti aceleasi fraze, jocuri de cuvinte, expresii... nu ai talentul unui Eugen Barbu sau Cosasu, ori metaforele lui Fanus... ni s-a cam acrit !... Oricum, multumim pentru tot ! Sanatate si pensie lunga !!! La multi ani !

sorin (2 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 11:29

cred ca ma degraba le spuneti colegilor, care au scris atat de multe articole despre Alibec, sa-l lase in pace. Voi ( ziaristi) l-ati ridicat si coborat. Ati scos in evidenta gesturile lui fortand un antrenor tanar sa-l pedepseasca cumva, ca doar nu putea sa cada atat de jos incat si jucatori il comanda. I-ati facut viata grea si lui Dica si l-ati afundat si pe Alibec, parca nu ati fi romani... Daca nu poti ajuta atunci mai bine taci. Pt voi Alibec a fost o comoara si nesfarsita sursa de articole, normal ca s-a ajuns aici. O zi buna. Va respect, apreciez .

Ali Bec (212 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 11:30

Si ista ca am ajuns sa fiu si eu de acord cu tov. Ioanitoaia. Sper sa nu mai aud nimic de el ...

Marean (270 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 11:43

Adica va asteptati la ceva mai bun de la Gigi? Prea naiv pentru experienta Dv...

tudor (9 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 11:48

Aveți dreptate maestre, vina este împărțită. Alibec se alintă ca un puști la o vârstă la care ar trebui să dovedească maturitate. Și acum vorbește mami în locul lui. Totuși nu cred că ea i-a recomandat să cumpere cu salariul pe o jumătate de an o mașină cu care să epateze în parcare. Sau să-și injure antrenorul și colegii. Patronul care se pricepe la toate, de la antrenorat până la psihologie, a acționat în stilul cunoscut. L-a ridicat inițial pe culmi ridicole, spunând peste tot că a refuzat zece milioane de euro pe jucător, vrea măcar tot atât în lire sterline. L-a făcut căpitan deși nu este cel care poate uni și capacita vestiarul, din contră. Apoi l-a luat la refec ignorând că în loc să-l trezească la realitate îl îngroapă. De pierdut are nu doar FCSB ci și fotbalul românesc și Naționala, care are o bază de selecție tot mai redusă. Așa cum la conducerea fotbalului românesc ar trebui să vină în sfârșit profesionalismul, poate că și Alibec va schimba mediul cu unul care să fie guvernat de raționalitate și propice performanței. Un An Nou Fericit!

Dimi (65 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 11:49

@gintonic. Nu era asa greu de inteles ce a vrut sa spuna dl Ovidiu, trebuia doar sa fii mai atent. Se referea la cei care il sacaie ori avantajeaza gresit pe Alibec, nu la altcineva. Intrucat meseria ziaristilor e sa scrie tu cauti nod in papura.

Matei (93 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 11:53

Ali Bece,iti mai trebuie mult sa fii tovaras cu domnul Ioanitoaia desi nu o sa ajungi niciodata. Incearca insa ca poti fii si mai prost decat esti si incercarea moarte nu are.

Belphegor (167 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 12:08

Alibec are o vină de cel mult 10% din ceea ce i se întîmplă. El este o persoană mai dificilă dar asta știa toată lumea... demult... MAI ALES antrenorii. Restul... el are talent CU CARUL. Budescu și Alibec (în această ordine) sunt cei mai talentați fotbaliști din România (cu alți cîțiva care S-AR PUTEA să le calce pe urme) , printre puținii (ca să nu spun singurii) care CHIAR pot face diferența într-un meci. SUPER-talente.!!! Vina pentru acest gen de lucruri care l-i se pot întîmpla fotbaliștilor (sa văzut și la case mai mari) o poartă ÎNTOTDEAUNA antrenorul , iar Dică face parte din marea "panoplie" a antrenorilor care nu au fost și NU VOR FI NICIODATĂ antrenori , cu atît mai puțin antrenori-pedagogi precum MARELE Lucescu și mai nou Șumudică (care a fost elevul lui Lucescu). DACĂ Alibec se duce la Kayserispor sau Șumudică (prin absurd) s-ar duce la FCSB , Alibec ar fi iarăși acel extraordinar Alibec de la Astra în maximum 2-3 luni de zile. "Antrenori" ca Dică găsești pe toate drumurile... "Antrenorii" gen Dică STRICĂ fotbaliștii nu îi îmbunătățește sau îi face să-și dea viața pe teren , o ARTĂ pe cale de dispariție chiar și printre cei mai mari antrenori ai Lumii. Între Șumudică și Dică este o distanță ca de la CER la Pământ (în privința antrenoratului).

Mihai (1 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 16:28

Alibec,chiar daca trece pintr-o perioada mai grea tot ramane cel mai bun fotbalist din Romania.Iar Pintili nu se poate compara cu Alibec atat ca jucator cat si ca,capitan.

Nu conteaza (4 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 16:50

Cand aduci antrenor de divizia 3 sa antreneze jucatori cu calitati reale nu ai cum sa reusesti. Fcsb a devenit o echipa de mercenari, fara identitate, unde jucatorii vin pt bani, numai morutan saracu crede ca e la steaua, restu sunt la servici. Cand dai cel mai mare brend pe mana bisnitarilor e normal sa se ajunga aici. Jiji trateaza ''steaua'' ca un joc de pacanele: dubla, tripla scot milioane. E normal sa moara aceasta echipa care nu mai are nimic in comun cu steaua sau sa devina sporting becali in totalitate.

itu52 (239 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 17:05

Alibec cauză pierdută, cum a punctat, sec cineva, l-a pus dracu să intre în rețea fără protecție și e plin de viruși. Are 29 plus la ani dar mintea-i rătăcește pe la 10. Ce diferență intre el și Sânmărtean! Acesta a reușit să încânte și să atragă simpatia întregii țări la o vârstă mai înaintată ca a lui(debut național). Sânmartean e marea pierdere a ultimului deceniu, era omul ce putea asigura continuitatea după Hagi. Avea talent, inteligență în joc și caracter, nu s-a burzuluit niciodată că a fost nedreptățit atâta amar de timp. Unde mai pui că era aici, în ogradă, numai mințile fixiste ale marilor „selecționeri” n-au putut să-l descopere. Gata, alegeți la vârful fotbalului oameni deștepți, flexibili cu știința jocului, că sunt, și o să vedeți că vin rezultate.

DAV (35 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 17:41

Nesu se inseala,forma buna dovedita la Astra il contrazice.De altfel SUMI l-ar transfera oricand daca ar putea. Pubalgia e doar un subterfugiu pentru indisciplina.

Juventin (11 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 18:13

E vina lui burleanu, uita nea ovi sa spuna. De cand daum nu l-a mai convocat si-a iesit alibec din mana. Pai iti dau eu idei , nea ovi? Cum ai putut sa-i uiti pe burleanu si daum????

Ilie (369 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 18:16

@Radu : aveti perfecta dreptate. Si aceste lucruri nu le intelege nici 'maestrul' ioanitoaia, cite 'minuni' originale ale fotbalului romanesc nu pot fi intelese de cei ce vin din lumea civilizata, precum Daum. Asa ca preferam sa dam cu pietre in el, sa-l alungam ca pe holera (cu ioanitoaia in rol de cap de haita) si sa raminem cu cocalarii nostri din toate categoriile. Cum se apropie cineva, pericol ! Ieri era Burleanu in negativ, azi cu Gica Popescu citat. Cum sa nu ne fie infractorii dovediti sefi ? Jos Burleanu ! A avut chiar tupeul sa vrea centre de formare federale. Ce impertinent ! Revenind la Alibec, ce nu mai intelege ioanitoaia, ori nu vrea sa inteleaga e, ca ce ii reproseaza prima categorie nu e incapatinarea sa sa nu mai joace, ci faptul ca pe cocalarul asta de fotbalist de 2 lei, noi il consideram printre cei mai buni ai generatiei. Ioanitoaia chiar il considera in plus "valoare', international recunoscuta ptr a-si da dreptate in lupta sa mediatica cu Daum, care nu il selectionase. Legat de Daum, ioanitoaia l-a criticat ptr orice, ca nu a cistigat meciuri in '11', ca nu stiu ce legat de salariu (de parca era platit din bani publici), si cite alte noduri in papura inca INAINTE de primul sau meci ! Asta ptr ca, declarat, EL vroia antrenor roman, pe Galca, fara sa ne spuna si de ce. De ce ? Pai ca sa raminem cu miticii nostri, cei din care provin alde Alibec reprezentant de generatie. Din cauza asta, de fapt, au cei din prima categorie a articolului ceva cu Alibec, nu ca s-ar fi incapatinat cu nu-stiu-ce. E expresia unei oftici unde am ajuns. Liga 1 nici nu prea ne mai intereseaza, daramite nu stiu ce stare a lui Alibec. Vrem sa scapam de Alibeci, si asta nu intelege ioanitoaia. Nu mai merge cu sistemul inchis de smecheri invitati pe la Procesul Etapei. N-o fi Burleanu cel mai bun dar macar nu e din sistem, de acolo de unde Gica Popescu n-are cum iesi. Sa ne aducem aminte ca contra-candidatii lui Burleanu era Vasile Avram (da, ala cu valiza, printre altele), Florin Prunea (membru cooperativist, ce-i drept nedovedit - om cu scoala) si, pina cu o zi inainte, Baciul (cel prins cu smecherii imegale cu fratii Becali). Dar Burleanu & Daum sint de vina ! Noi avem valori, Budescu & Alibec, din a caror pricina ca n-au fost selectionati am pierdut noi calificarea. Pai cum, noi vrem cu astia si calificare la turnee finale intre cei mai buni ! Noi sintem fuduli ! Exact ca Alibec in masina, in vestiare si pe gazon

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 18:30

...articol neinteresant pentru cei care nu s fani fcsb ...omul nu mai merita la nationala de la meciul cu Albania unde a demonstrat ce bun este ...asa ca ...La multi ani !!!

Neagu#theBest (20 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 19:27

Nene ovidiule, citeste cu atentie comentariile, argumentele aduse, arata-le si geambasului si duceti-va invartindu-va, ca nu le aveti cu gazetaria sportiva nici unul. Cu tot respectul, dar in Germania de exemplu nu v-ar fi angajat absolut nimeni. Nici un ziar sportiv. Poate la "Bunte" , ca acolo se barfeste mult, in articole fade, fara sare si piper.. ca ale voastre. Scuze cititorilor, dar nu m-am putut abtine. M-am saturat de astia doi ca de ... *************** (((

Loulou (274 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 19:33

Ovidiu 3003, ti s-a mai spus sa plimbi ursul insa ai vata in urechi. Nu ai stita minte incit sa judeci un articol de ziar. Ia-ti viteza si du-l cu tine si pe Neagu#theStupid. Dl Ioanitoaia angajeaza, nu e angajat. Voi dati-va lectii voua...

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 19:37

tataie esti plicticos rau !!!!

Loulou (274 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 19:38

Si pentru Ilie: Gica Popescu a fost unul dintre cei mai mari jucatori roman din istorie. Cind el juca la Barcelona, tu si Burleanu jucati la hora in sat. Gica Popescu merita citat de oricine si oricind. Sint curios ce ai facut tu in viata ca sa il judeci pe Gica Popescu. De fapt stiu. Nu ai facut nimic.

George (164 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 20:00

Multi bolnavi se exteriorizeaza aici. Ii citesti si te iei cu mainile de cap ca nu gandesc deloc. Doar critica, ca si cand ar fi in masura sa dea ei sfaturi. Cred ca Nea Ovidiu se strica de ras la postarile lor.

Neagu#theBest (20 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 20:05

@Loulou: mai fetito, mi-ar fi rusine in locul tau sa aperi un astfel de om... stim cu totii cui serveste el ... si de ce scrie ce scrie... nu ma intereseaza ce varsta are, sau cati ani de gazetarie sau cate facultati... au si altii... iar asta nu e o scuza pt ceea ce face. Poate esti foarte tanara de sari asa ca arsa... citeste si tu comentariile cu atentie, nu numai la acest articol, vei avea surpriza sa constati ca aproape toti care il critica pe maestru au argumente si de multe ori o fac constructiv. Cei care il apara( foarte putini de altfel , probabil unul sau doi cu mai multe conturi, ca prea se aseamana stilul si limbajul) o fac fara argumente si jignind. Tu stimata domnisoara cu ce drept jignesti oameni pe care nu i-ai vazut in viata ta? Cauta-ti alti idoli mai bine... :)) sanatate si minte! Cu respect!

Ilie (369 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 20:33

@Loulou : de unde stii mah prietene, ma cunosti sau vorbesti din crezut, tocmai tu ? Legat de Gica Popescu, la nivel logic ce are de-a face jucatorul cu omul (de 'afaceri' .. ilegale) apoi candidatul la presedentia FRF ? E de ajuns sa fi jucat la Barcelona ? Daca da, asta e parerea ta. Despre judecat, sper ca te-ai prins ca nu eu ci Instanta l-a judecat si .. condamnat. Ca atare eu imi exprim dorinta de a nu vedea un infractor (def : condamnat definitif) la presedentia federala, chit a vedea un novice. Dar un novice din afara sistemului. Sistem care ne-a adus unde ne-a adus. Sistem pe care daca tu il preferi mentinut cu Gica Popescu la sefie, iar e treaba ta. Cit despre ce hora faceam eu cind juca Gica Popescu, aici e diferit, e doar treaba mea :) Dar tu ce pusca mea faceai, de ai ajuns asa de arogant cu cei ce nu mai vor smecheri si infractori ?

Durden (338 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 20:47

apropo de 2018. pe burleanu cand il lasam in pace? =)))

Cita (2118 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 20:48

De acord cu Gica Popescu și-l vrem implicat în managementul sportiv de top, așa cum a fost până când unii l-au scos brusc și mișelește din drumul către președinția FRF. Folosesc ocazia să vă doresc la rândul meu La Multi Ani, cu Sanatate și cu Bine!

Alin (626 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 20:53

@Ilie. Mai creier lipsa, cine ti-a spus tie ca Gica Popescu va candida????A gresit, a platit, ce mai vrei???? Esa traga o viata intreaga ca sa dea satisfactie unor anonimi ca tine???? Eminescu , Slavici si Sadoveanu ( de doua ori) au ramas repetenti, Hemingway era un betiv notoriu, Ceaikovski gay si asa mai departe, daca stii la ce echipe au jucat astia. Faci pe moralistul de doi bani. Pe buna dreptate Dl Ioanitoaia se ia de Burleanu pentru ca a intrat in fotbal din politica si fara sa cunoasca fenomenul. E asa nu e altfel.

Alin (626 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 21:01

@Ilie. Dar de Hoeness ai auzit, justitiarul lu peste prajit??? A facut puscarie pentru hotie si e mare presedinte la Bayern, votat najoritar de actionari. Prosti nemtii, destepti romanii batuti in cap ca tine...

Mirel (153 comentarii)  •  29 decembrie 2017, 21:21

Toti nerealizatii baga aici prostii cu lopata...Cica sa taca Gica Popescu si sa vorbeasca ei, frustratii anonimi care au parere buna doar despre ei si despre antrenorul Gigi Becali.

thvs86 (12 comentarii)  •  2 ianuarie 2018, 16:41

De obicei intru pe acest site o data pe luna ca sa citesc cateva stiri in pauza de masa; si ca de obicei constat aceleasi lucruri: - continutul nu s-a schimbat; - editorialistii folosesc aceleasi cuvinte si acelasi stil; - editorialistii au aceleasi mesaje pe care urmaresc sa le transmita intr-una, ca intr-o eterna spalare a creierelor, vorbind despre si bagand pe gat aceeasi oameni. Dovada sta chiar in acest articol care ma va face sa mai intru (poate) peste o luna pe acest site. Astfel, editorialistul: - are acelasi stil invechit, partinitor in multe locuri, vorbind despre un personaj caruia cu greu ii poti spune jucator de fotbal (din cate imi amintesc D. Alibec e mai competent in e-gaming); - citeaza un non-mesaj („Lăsați-l, oameni buni, în pace!”) al unui fost fotbalist, acuzat si condamnat de inselaciune, evaziune si spalare de bani, pe care numai reabilitat nu-l poti numi (dat fiind ca a iesit din inchisoare bazandu-se pe o portita/chichita cel putin imorala: "scrierea" de carti cu "valoare") si despre care intr-o societate sanatoasa nu s-ar mai fi scris pentru mult timp; - argumenteaza tendentios, in stilul pur romanesc al caprei vecinului ca nu ar trebui sa vorbim despre una din multele probleme din fotbalul romanesc si anume calitatea antrenorilor si modul cum isi obtin acestia licentele ("Că întâi să-și ia licența (de parcă Dică ar avea-o!)"); - (umple/ocupa prima pagina doar ca sa fie ceva scris?) "scrie" un text de aproape 600 de cuvinte fara nicio valoare despre o echipa cu radacini cel putin dubioase, despre care nu se stie macar (sau asa ar fi normal) daca ar mai trebui sa activeze in Liga I - remarc totusi ca fata de alte dati, editorialistul macar numeste clubul folosind numele corect - , al carei jucator a pornit o ruptura (zazanie?) intre doua tabere (fictive probabil), incheind solemn cu un "La mulți ani pentru 2018!" in stilul intregului "editorial". Chapeau bas! Inteleg de ce mor ziarele in general; mai bine lipsa cu asa editoriale.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  3 ianuarie 2018, 3:08

...a disparut...poiezia...

Comentează