Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cu capul în pământ

Veștile despre "tricolorii" de-afară sunt din ce în ce mai rele.

Permalink to Cu capul în pământ
joi, 14 decembrie 2017, 4:22

Exceptându-i pe Tătărușanu și pe Răzvan Marin, ceilalți nu prea joacă în campionatele serioase, iar unii dintre ei nu joacă deloc! Cum situația nu tocmai de invidiat în care se găsesc Chiricheș și Florin Andone, transformați în rezerve de lux, s-a tot dezbătut, vă propun să discutăm astăzi despre Nicușor Stanciu, Alex Chipciu și Andrei Ivan. Din păcate, subiectul nu-i menit să ne bucure. Mai degrabă ne îngrijorează.

Luați de Anderlecht (în ordine cronologică) pe post de certitudini, Chipciu și Stanciu n-au confirmat pe măsura promisiunilor. A rămas dator mai ales cel din urmă, pentru care clubul din Bruxelles i-a plătit lui Becali 9,8 milioane de euro, record pentru fotbalul belgian. Nicușor nu s-a impus. Dar să admitem că, la 28 de ani și cu 32 de selecții, Chipciu nu mai avea cine știe ce de demonstrat. După un sezon bun, probabil că au intervenit la el rutina și blazarea. De la Stanciu însă, 24 de ani și 19A, se dorea mult mai mult decât a arătat. Se aștepta un salt care n-a venit. Trebuia să devină number one și, vai!, a ajuns eternă rezervă.

Evident că antrenorul Vanhaezebrouck, sosit în octombrie de la Gent, cu care a câștigat titlul în 2015, nu-i înghite pe români. Nu-i plac, după propria mărturisire, jucătorii care țin balonul, ci cei care primesc mingea și o pasează repede. Așa a declarat că n-are nevoie de Stanciu! Deși nici el nu stă pe roze, Anderlecht ocupând locul 3 în Jupiler League, dar la 10 puncte de liderul Bruges, Vanhaezebrouck bate din picior și cere ca Nicușor să fie vândut sau măcar împrumutat!

Conform agentei jucătorului, Anamaria Prodan, ar exista soluții pentru depășirea impasului. Când în pole-position ar fi Beșiktaș, și-au manifestat interesul și câteva grupări din Emirate. Inclusiv Al Wahda, la care lucrează Reghecampf, soțul impresarei amintite. Sigur că Stanciu nu va rămâne pe drumuri și nici nu va muri de foame. Dar deranjează, chiar doare, faptul că, în proporție de 90 la sută, va fi silit să părăsească Belgia cu capul în pământ. Învins, nu învingător.

Într-o situație complicată, ca să n-o numesc tristă, se găsește și Andrei Ivan la Krasnodar. Clubul a scos din buzunar 3 milioane de euro ca să-l ia de la Craiova și i-a oferit atacantului de 20 de ani, va împlini 21 pe 4 ianuarie, jumătate de milion pe an. Bani, nu glumă! Adus pe post de enfant prodige, cu 6 prezențe în „națională”, cea dintâi bifată la vârsta majoratului, Andrei n-a convins. Dovadă că, din iulie până acum, a prins doar 76 de minute în tricoul lui Krasnodar, locul 4 în Rusia după 20 de etape. În ultimele 5 meciuri de campionat, Ivan n-a intrat niciun minut!

Ca atare, gruparea pregătită de Igor Șalimov, cândva mijlocaș la Inter, Napoli, Duisburg și Lugano, dorește să-l împrumute la Craiova, obligându-se să-i suporte ea salariul. Integral. Cu condiția însă, sine qua non, ca Andrei să fie titular, ceea ce-i greu de promis întrucât CSU dispune de o tripletă ofensivă redutabilă, Gustavo-Băluță-Mitriță. Am înțeles că Rotaru et Comp se mai gândesc.

A surprins mărturisirea lui Andrei că „Barcelona m-a monitorizat un an și jumătate!”. Dacă a fost așa și n-a glumit, iar el a preferat Krasnodarul, atunci a comis o eroare de neiertat. Atât că fiecare doarme cum își așterne, nu? Cert e, deși tema merită dezvoltată, că fotbalul nostru are despre el o părere mult mai bună decât s-ar cuveni. Se consideră zmeu și iată că nu e!

Comentarii (50)Adaugă comentariu

empresario (1 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 16:44

Domnu' Ziarist Ioanitoaia, o analiza pe text? Normal ca Barcelona l-a urmarit un an jumate! Iar intre Barcelona si Kandahar, sau cum s-o numi echipa aia din Prusia, nu ai cum sa alegi Barcelona! Se stie, Ivan tine cu Kirlimbar de mic. Hai sa fim seriosi acum, nu ca Ivan, cu glume de adormit pensionarii. Si de ce a comis "o eroare de neiertat"? Adica, daca nu are loc la rezervele Krasnodarului, avea loc la Barcelona in locul lui Messi sau Suarez? Nu, ce nu stie incultul Ivan, este ca echipa care l-a urmarit se numeste Barcelona, da, dar e aia din Ecuador, si daca nici aia nu l-au luat dupa un an jumate de monitorizare, e clara (non) valoarea acestui mediocru "jucator de fotbal", nu FOTBALIST!

Liviu (333 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 16:45

Astia de care scrii dta pot juca doar la nunti si la botezuri. Mai ales fitosul de Ivan. Strainii s-au pacalit cu ei si nu mai stiu cum sa o dreaga. Au luat plasa si pa.

Sir (1 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 16:50

Cred ca Stanciu se va impune la noua echipa, e talentat, scoate om din joc. La Anderlecht are concurenta serioasa...Hanni...si Tielemans care intre timp s-a transferat pe o suma mare. Oricum la Anderlecht exista o tendinta de a da vina pe straini in cazul esecurilor. Cand juca Stanciu si pierdea echipa el era vinovat. Ok, s-a platit o suma foarte mare pt el dar a avut un sezon reusit cu multe goluri marcat si assist-uri. Daca credeau ca l-au transferat pe Zidane pe 10 mil euro s-au inselat.

Radu sibiu (4 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 16:56

Incredibil...pt un ziarist cu atat de multa experienta...sa vorbeasca atatea tampenii!!! Chipciu nu mai joaca pt ca s-a schimbat sistemul iar postul sau s-a desfiintat....

dragis (250 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 17:35

@Radu Sibiu.Tampenii vorbesti tu. Chipciu nu joaca pentru ca sunt altii mai buni in echipa. Inaintea sistemului vorbesc valoarea si forma si ele ii lipsesc acestui freaca minge. S-a straduit un an si s-a vazut, apoi a lasat-o mai moale si iar s-a vazut. A trecut pe banca si aici va imbatrani. Nu il deranjeaza pentru ca leafa merge. Asta e mentalitate specific romaneasca.

Sandu (1 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 17:36

Ca sa creasca, e nevoie ca exemlul lui Hagi cu academia sa sa fie urmat si de altii! Ma bucur ca Sanmartean incearca si el, dar ar trebui sa fie sprijiniti mai mult.

Margelatu (11 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 17:39

Verii si prietenii lui Chiciu gen Radu sibiu sunt rugati sa sara in apararea acestui pacalici cu aere de fotbalist. Uite ca la belgieni nu tine ca la romani sa gasesti mereu alibiuri.

Andrei (262 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 17:43

Parca pe acest blog scria un individ ca Ivan e cel mai mare fotbalist roman in viata. Era probabil un vajnic suporter al Craiovei, un oltean inchipuit. Baiatul a dovedit din plin cine e el in Rusia. E nimeni.

gogu (131 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 17:46

Frazele din final prezinta fidel fotbalul romanesc si chisr intreaga noastra societate. Morala consta in faptul ca ne credem mari si suntem mici.

Aurelian (1 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 17:51

Domnu'.....Ioanitoia, aveam pretentii la dvs ca sunteti mai informat. Pe data de 26.11.2017 (Ural - Krasnodar, 0-1),acum 3 etape Ivan a intrat in min 78.

Sasa (29 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:01

"Dacă a fost așa și n-a glumit". Intr-un fel, probabil ca a fost asa: a fost un scouter al Barcelonei odata, si dupa 1 an jumate, a venit altul. De asemenea, Andrei Ivan nu a glumit: chiar crede ca Barcelona l-ar fi urmarit. In orice caz, daca era material pentru rezervele Barcelonei (nu vorbesc de titular), se impunea cu brio la Krasnodar. Partea cea mai nasoala este ca echipele romanesti vor trebui sa se multumeasca cu (si mai) putin la viitoarele transferuri dupa chifle de gen Chiriches, Gardos, Stanciu sau Ivan.

limoncello (8 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:04

@Radu Sibiu ... numai platitudini scrie nea Ioanitoaia - plin de clisee, neinspirat. Doar experienta il tine in priza, dar nu e deajuns. Ivan a fost accidentat. A jucat bine, chiar in cupele europene, a scos un penalty. Nea ioanitoaia e mai slabut la research, e mai usor de aruncat clisee.

marc (51 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:14

Eroare? Doamne, Dumnezeule! Băiatul a spus clar că Barcelona doar l-a monitorizat, nu l-a și vrut. Cei care l-au vrut au fost doar cei de la Krasnodar. Deci el nu a avut de ales între Barcelona și Krasnodar. Dacă era așa ,sigur era o mare eroare. Așa însă, eroarea e doar în capul jurnalistului expirat o.ioanițoaia.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:15

...articol tendentios defaimator si plin de neadevaruri ...stai ca revin acum ...

observator_federal (53 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:15

O mică mare diferență între cei 3 despre care vorbiți în articol: Stanciu și Chipciu au avut destul de multe șanse (meciuri de campionat și în cupe) la Anderlecht să-și demonstreze valoarea... Ivan, până a se accidenta, a jucat bine într-un meci din Europa League în care a obținut penalty contra Stelei Roșii chiar la Belgrad - "amănunt" ușor verificabil dar nu în presa românească, că ea nu scrie nimic pozitiv despre cei care nu adoptă conduita gigistă. Dacă facem un bilanț al relatărilor din presa noastră "sportivă" despre Andrei Ivan în cei 4 ani de când evoluează în fotbalul de primă ligă, chiar pare uluitor transferul lui la Krasnodar... Nu surprinde însă de loc transferul "noului Hagi" și "veritabil număr 10", Stanciu, pe 9 milioane de Euro(!) la Anderlecht! Vă rog să păstrați aceeași proporție, covârșitoare proFcsb, și atunci când evidențiați aspectele negative din fotbalul nostru! L-ați apreciat/încurajat vreodată pe Ivan, ca să aveți dreptul să-l criticați atât de aspru (și de loc justificat) acum?

Adrian (4 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:18

Hm, pacat ca n-a aparut analiza asta cand era antrenor la nationala Daum. Pe vremea aia, din 3 comentarii al d-lui Ianitoaia, 4 erau despre cat de prost e neamtul, cum nu bate el echipe ca muntenegru sau danemarca, desi la noi joaaca numai rezerve de la echipe de locu 13 in turcia. Acum ca banii au inceput sa revina, facem analize pe jucatori ha?

Gavril (2 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:21

La ce va asteptati cand omului i-a fost frica sa mearga la Steaua?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:28

...ce a scris Aurelian vroiam sa scriu si eu ...nea Ovi nu esti in stare sa te documentezi ...dar iti place sa te crezi jurnalist ...

Fane (150 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:39

Cum adica la 28 de ani cu 32 de selectii Chipciu nu mai avea ce demonstra? Sunt zexi de fotbalisti,constienti,care la destul peste 30 de ani,sunt mai ambitiosi decat in tinerete.Cel mai proaspat exemplu este Ibrahimovici (36 de ani),care dupa o accidentare grava,face tot efortul sa revina.Numai,c-asa-i romanul care da de bani,pacaleste cum poate ca sa-i castige fara sa faca ceva,pe cand ceilalti se incrancenesc sa -i insuteasca.

Fane (150 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:40

Cum adica la 28 de ani cu 32 de selectii Chipciu nu mai avea ce demonstra? Sunt zeci de fotbalisti,constienti,care la destul peste 30 de ani,sunt mai ambitiosi decat in tinerete.Cel mai proaspat exemplu este Ibrahimovici (36 de ani),care dupa o accidentare grava,face tot efortul sa revina.Numai,c-asa-i romanul care da de bani,pacaleste cum poate ca sa-i castige fara sa faca ceva,pe cand ceilalti se incrancenesc sa -i insuteasca.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:48

...vreau sa spun ca gsp practica o cenzura nemiloasa ...eu nu injur ...si nu arunc noroi in cine nu merita ...insa pana aici ...cand incepi sa ma minti ...ripostez ...

calinescu (96 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:52

GIGI E UN MARE TZEPAR ....!!!! CHIPCIU ERA FLUIERAT MECI DE MECI IN GHENCEA SI E VANDUT CU 3 MILIOANE ....!!!! LA FEL SI TOSCA ....!!!! GARDOS SI CHIRICHES NU PUTEAU FORMA CUPLU DE FUNDASI CENTRALI PENTRU CA ERAU VARZA....!!!! A TREBUIT SA JOACE FIECARE CU SUKALA SA POATA DA URIASELE TZEPE .....!!!!!! NU MAI VORBIM DE CELEBRELE PUNGULITZE A LUI NEUBERT CARE TRASFORMAU MARTZOAGELE IN ARMASARI ..........!!!!!! DE CE NE MAI MIRAM ATUNCI ???????????

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 18:55

...primul neadevar este chiar in prima propozitie ...campionatele Frantei si Belgiei nu s echivalente ...putea i sa spui asa campionatele Turciei ,Greciei si Belgiei sunt la fel de serioase ...dar nu atat de serioase precum cele ale Frantei,Angliei,Italiei,Germaniei si Spaniei ...

itu52 (239 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 19:02

La Stanciu și Ivan se aplică urecherea Urecheaților și sper să le fie învățătură de minte. Jocul lor e cam lăutăresc, nesubordonat echipei, cu un procent mare de risipă. Sunt prea tineri ca echipele în care joacă să li se subordoneze. Nu este suficient s-o iei pe-o ureche și să sfârșești în driblinguri, șuturi sau centrări lamentabile. Au probleme mari de integrare, indiferent unde vor juca. De fapt, nici la națională n-au rupt gura târgului, am zice ... buni, dar nu decisivi. Chipciu e mult mai tehnic, a evoluat cu succes în multe etape din sezonul trecut, fiind chiar hotărâtor în unele meciuri. La vârful formei cred că a fost complice involuntar, la țepuirea Anderlectului. Dacă-și revine moral, cred că are șanse să prindă din nou primul 11.

geo (199 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 19:04

@ovidiu_3003. Nu cumva tu esti olteanul care buciuma ca Ivan e cel mai bun fotbalist roman? Cred ca da, deci scuteste-ne cu bazaconiile tale. Nu a ajuns orice prost sa faca aici pe moralistul si pe priceputul. Tu vezi-ti lungul nasului si meri linistit la pascut.

Val (52 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 19:09

@Aurelian. S-ar putea sa ai dreptate, dar asta nu schimba datele problemei. Andrei Ivan a jucat 12 minute in ultimele 5 etape, ce mare brinza e asta ca doar Krasnodar il da de prost nu de bun. Articolul e corect dar pe unii ii ustura adevarul.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 19:20

...pe Ivan l am vazut acum patru ani intr un meci cu ASA pe vechiul Oblemenco eram liga 2 a si conduceam cu 1-0 ...a intrat Ivan si s a facut 2-0 pentru noi in meciul cu ungurii ...de atunci mi am zis ca Ivan o sa ajunga fotbalist mare ...ceea ce s aq si intamplat ...omul este din Moreni ...Moreniul e in judetul Dambovita ...deci Ivan nu i oltean ...dar a venit la noi de la 16 ani cu gandul sa joace in fotbalul mare ...ceea ce s a si intamplat ...

grig (56 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 19:29

Ivan a fost mult timp accidentat, de aia s a si operat. mai poate progresa.Mai e inca util ,n a spus nimenica cei doi sant Balaci sau Dobrin!

observator_federal (53 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 19:58

Ivan nu a avut niciodată parte de laudele cuvenite în presa noastră, ba chiar se crease la un moment dat impresia că orice nătărău de pe online (fie el simplu postac sau mare bloger sportiv) ori de la vreun microfon de pe la TV, poate să-l ironizeze pe foarte tânărul și foarte talentatul nostru fotbalist. El nici nu a împlinit 21 de ani și a strâns prea multe jigniri absolut nemeritate... Cât despre faptul că Naționala României nu i-a acordat șanse precum altora, asta intră "în logica" ilogică a selecțiilor demarate din vremea lui Iordănescu (cel care acționa mai degrabă ca agent de marketing al lui Gigi Becali). Ivan are însă viitorul în față, calitățile lui excepționale nefiind - în niciun fel și niciodată - rodul mistificărilor din presă ci evidente pentru adevărații specialiști. Domule Ioanițoaia, chiar nu ați avut suficient curaj să criticați pe Stanciu, Chipciu, Chiricheș și ceilalți "eroi" ai contraperformanțelor echipei României ultimilor ani fără să oferiți, în compensație, prilejul unor noi ironii la adresa celui care are vina că a refuzat sincer și demn ofertele lui Gigi Becali?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 19:58

...deci ....sa revenim ...nea Ovi este un dusman al lui Ivan ...el se crede specialist in fotbal dar nu stie nimic ...i auzi ce debiteaza nea Ovi ...Ivan are o situatie trista ...nu s a acomodat ...de unde pana unde ?ai vazut matale vreun antrenament al lui Ivan ?...ai stat de vorba cu Salimov ?...cine ti a spus ca nu s a acomodat ? ...Dar pe Smolov il stii ?...este titularul in atac al Rusiei ...n ai vrea sa intre Ivan titular in locul lui ? Ivan n o sa joace in veci in fata lui Smolov ...cat o sa fie Smolov in lotul lui Krasnodar poti sa uiti de Ivan titular . Ivan este un fotbalist care a facut pasul spre fotbalul mare platit cu jumatate de milion pe an ...el nu este trist ...el isi asteapta randul ...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 20:05

...Daca rusii vor sa ni l imprumute ceea ce sincer ma indoiesc deoarece l au luat ca rezerva a lui Smolov ...prin venirea lui Ivan au pus presiune pe Smolov care de atunci a inceput sa joace si mai bine decat inainte ...cum sa nu l bagam titular meci de meci ?...ce suntem nebuni ?...n ai vazut ce ne a facut fcsb la Severin cu tripleta noastra de aur cu tot ...

ManX (119 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 20:14

@ovidiu_3003. Cea mai proasta corceala posibila în Romania. Dâmbovita-Oltenia. Prin '83 sau '84 oltenii cântau "M-a facut mama oltean/finalist european" unii cântau chiar " M-a facut mama oltean/ campion european". Ei erau doar în semi-finala. Cam asa-i si cu Ivan asta,la declaratii si-n teren. Cel putin generatia Craiovei din acea perioada era deosebita,individual si ca echipa.

Cita (2118 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 20:22

Noi profani în ale fotbalului nu putem decât să vă dăm dreptate si sa asteptam răbdători renașterea Naționalei din anii 90, bazată pe hunedoreni, olteni si militari de la Steaua cea adevărată.

CCC (137 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 20:52

Sincer, cand eram mai mic, asa, cam de 10-11 anisori, am fost si eu monitorizat intens! Tot vreo 1,5. Ore, nu ani! Si nu de Barcelona ci de o echipa si mai tare: femeia de servici si imensul ei maturoi! Reusisem "performanta" sa-i rastorn galeata cu gunoi pe scari! Ivan a urcat in trenul de Krasnodar, dar a coborat la ... Isalnita! Dupa o astfel de "aventura" aproape neinceputa (sic!) sa te mai si lauzi ca ai fost monitorizat de unul dintre cele mai mari cluburi din lume e chiar .. olteneste! Ii doresc sanatate!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 21:05

...Hai sa ne dam cu parerea toti profanii ,toti nepriceputii ...care nu l stim pe Ivan ...dar credem despre noi ca suntem buricul pamantului ...nu ai ce sa i faci lui nea Ovi el mereu vorbeste in necunostiinta de cauza ...Daum nu i bun ,Ivan nu i bun ,Alibec nu mai este bun...Budescu era bun daca l aveam cu Albania ....si pe Nita in poarta ...

Flaviu (86 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 21:19

@ovidiu3003. Nu te mai forta ca ne-am lamurit. Tu vorbesti in cunostinta de cauza. Daum a fost cel mai bun si de aceea a pierdut rusinos calificarea. Tu esti cel mai destept asa ca sustii prostii pe banda rulanta. Si enormitatea ca Ivan e cel mai fotbalist dintre romani. Mergi la Osim sa iti iei brevet de penibil.

gica (73 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 21:34

Daum este de vina !!!!!!!!!

Alx (141 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 23:01

Nu înțeleg... afirmația dumneavoastra cu Barcelona??? Pai ce sa facă Barcelona cu ăsta? Doar știți bine ca echipele mari urmăresc jucători în toate campionatele, dar asta nu înseamnă nimic. Chiar ziceți ca nu ar mai avea loc nici la Craiova..dupa părerea mea Andrei Ivan e jucator de divizia B. Dar na presa l-a umflat

Pălincă Chioară (5 comentarii)  •  14 decembrie 2017, 23:36

Ivan băscuță-mică e muciosu' ăla care se dădea jignit că nu a fost luat în lotul de Euro mai acu' un an? Ha! Iar Stanciu... Să facă bine și să-și concedieze impresara, după care să o ia cătinel cu un club mai mic și să crească-ncetișor d-acolo, și-n doi ani va să plângă Anderlechtul după el. Chipciu are ghinion. Să stea unde e că e bine acolo și cu prima schimbare de antrenor probabil c-o să revină titular de bază.

Juventin (11 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 0:02

Pai cum ai fi vrut sa joace ivan ultimele 5 meciuri cand el a fost operat? De pe patul de spital? Inteleg ura fata de craiova, dar ivan nu mai e la craiova.

Freddy RE (41 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 0:27

Dl. Ovidiu, Va multumesc in primul rand pentru toate editorialele din 2017. Si pentru echilibrul ce il aduceti, de fiecare data cand scrieti. Da, chiar si despre Burleanu. Chiar daca uneori n-am avut opinii similare, intotdeauna am apreciat argumentatia Dvs. fara cusur. In al doilea rand, apreciez enorm ca ati ales sa ramaneti ceea ce ai fost toata viata - asta vis-a-vis de noua, puternica si atat de ridicola agenda a colegului Tol Ontan. A bientot,

petre (86 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 0:28

Bai ovidiu_3003, nu vrei sa termni cu tampeniile tale de ***? Nu era nevoie sa vada Dl Ioanitoaia sau altcineva un antrenament al lui Ivan ca sa spuna ca el nu s-a acomodat daca intr-o intreaga toamna nu a jucat nici macar un meci intreg. *** *** *** ca prea ai tupeu de obraznicie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 0:52

Ivan pacatuia prin tratarea superficiala a fazelor de gol, prin eficacitate redusa dar avea bune calitati de pasator si ,surprizator, foarte bune calitati tactice si defensive. Consider ca are bune calitati fotbalistice care ,la fel ca la marea majoritate a fotbalistilor romani, se pot pierde din cauza lipsei de educatie pe fondul unei capacitati intelectuale limitate. Valabil si pentru Chipciu si Stanciu carora exact aceleasi cauze le limiteaza perfomantele. Cu toate aceste "limite", cred ca celor doi li se face si o oarecare nedreptate pentru ca odata cu venirea lor Anderlecht a castigat campionatul la pas, cu un joc frumos, cu foarte bune rezultate in Europa, la care ei si-au adus esential aportul. Indepartarea lor, indiferent de motiv , a produs prabusirea echipei atat ca rezultate dar mai ales ca joc . Acum, Anderlecht e de neprivit. Chiajna, Voluntari, Clinceni, nu sunt departe ca joc de ei. Sper ca aceasta situatie neplacuta sa fie si din cauza inabilitatii manageriale a belgienilor nu ,ca deobicei, a caracterului inadaptabil, conflictual al jucatorului roman.

Marius TM (1 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 1:14

Buna, dnule Ioanitoaia ! eu nu inteleg de ce prestatiile lui Nicolae Stanciu la Anderlecht sunt interpretate ca fiind atat de proaste. mi se pare ca se exagereaza nivelul poate mediocru al prestatiilor lui. adica nu e chiar atat de "negru" pe cat se scrie. daca ma uit la statisticile lui de pe transfermarjt din primul sezon e ok. raportul de goluri + pase de gol e ok. au iesit si campioni in primul sezon. acum, sigur, nu am urmarit regulat meciurile lui Anderlecht si nu sunt vreun profesor de sport, dar mie mi s a parut ok Stanciu in primul sezon. nicidecum atat de negru pe cat se lasa sa se inteleaga. Sanatate!

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 2:27

tataie spune-mi si mie cu cat iti platesti postatcii ca am nevoie de bani pt sarbatori !!!:)))....ai luat-o pe urmele burlanului si-ti platesti postaci sa-ti sara in aparare la tampeniile pe care le scrii .......JENANT !!!!!.....ca sa nu spun PENIBIL !!!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 6:20

...Petre tu esti dus cu pluta ...nu ai ce cauta la fotbal ...tie nu ti place acest joc ...de ce vorbesti tu si nea Ovi de Ivan fara sa l cunoasteti nu stiu ...probabil nea Ovi se crede guru ,mogul,maestru sa ne faca prosti pe noi care ne pricepem ...dar tu ?...tu ce interes ai ?...nu vezi ca te balbai ...de ce vrei sa te faci de ras ?...esti fiu de cioban ?...du te la pascut ... Nu ma intereseaza daca fanatici cum esti tu si nea Ovi ati inteles de ce n a jucat Ivan ...eu v am explicat ...rusii l au luat sa l creasca pentru postul lui Smolov atacant central ...i au facut un contract pe cinci ani ...o sa l bage treptat ...rusii nu se grabesc ...

Olteanu (478 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 8:15

Consider aprecierile din acest articol realiste desi unii au alta opinie. Finalul pune punctul pe i pentru ca mentalitatea noastra e prima vinovata. Ne credem mai smecheri decit sintem.

Costin (46 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 8:44

Cata generozitate din partea unui club de fotbal! Auzi, a dat 3 mil. euro pt ca bietul sportiv sa invete 500 de cuvinte. Occidentalii dau banii astia doar pentru a lustrui banca de rezerve. Important este ca acesti bani sunt adusi in tara, sunt rulati, spun absolventii de ASE.

Dilimache (657 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 9:47

Suntem praf din toate punctele de vedere, iar ce se intampla in fotbal e aproape normal, e decaderea in care ne scaldam cu totii...

maxi (1 comentarii)  •  15 decembrie 2017, 11:51

eu stiam ca andrei ivan a fost rugat sa se transfere la real madrid si la chelsea, dar n-a fost el de acord cu salariul!

Comentează