Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Greșeli de amatori

Să nu încurcăm prioritățile și să plângem pe umărul FCSB-ului că a pierdut 3 partide la rând, ba și fără să fi marcat vreun gol!

Permalink to Greșeli de amatori
luni, 27 noiembrie 2017, 4:51

Evident că e trist, în ideea că doar formația roș-albastră a rămas să mai reprezinte fotbalul românesc în Europa. Pe de altă parte însă, au pățit-o și case mai mari, vezi pasa neagră traversată în prezent de Borussia Dortmund!
Ca atare, susțin că, înainte de a critica prestația FCSB-ului de la Giurgiu, unde Dică și Budescu recunoșteau într-un glas că „Am jucat prost”, trebuie s-o lăudăm pe cea a Astrei. Deși a vândut en gros, preponderent către adversara de duminică, gruparea dunăreană parcă a renăscut din propria-i cenușă. Surprinde printr-un randament ce depășește substanțial valoarea componenților lotului.

Fără 7-8 titulari, dar și fără antrenorul Șumudică, ex-campioana părea sortită retrogradării. Când destui se grăbeau să-i cânte prohodul, ea s-a ridicat miraculos, asemenea unui boxer trântit la podea. Înainte de a fi al altcuiva, meritul ascensiunii îi aparține lui Edi Iordănescu. Conștient că se angajează la o muncă de salahor, acesta a acceptat un post pe care majoritatea colegilor de breaslă l-ar fi refuzat. Nu pretind că Edi a spart plafonul. N-a făcut minuni, dar a reușit să țină pe linia de plutire o echipă în a cărei salvare puțini credeau.

Când scriam aici, cu luni în urmă, că Edi e mai mult decât fiul lui Tata Puiu, unii s-au grăbit să mă contrazică. Pasămite, aș fi înmânat un bilet de favoare. Iată însă că, inclusiv la 2-0 cu FCSB, Iordănescu jr. și-a dovedit priceperea prin aceea că a aliniat o garnitură fără stele, cu excepția lui Al. Ioniță II, dar inteligentă, harnică și ordonată. A demonstrat astfel că știe ce să-și învețe elevii și, la fel, cum să-i mobilizeze. Riguros, Edi e unul dintre tehnicienii care studiază atent adversarii, le caută punctele slabe și încearcă să le exploateze. Adesea, precum duminică, izbutește.

La rându-i, FCSB a dezmăgit. Niciunul dintre ex-astralii ei nu s-a omorât cu firea, Enache primind nota 2 în GSP, Budescu 3, iar J. Morais și Teixeira 4! Ei și coechipierii au acuzat programul încărcat, care a produs, logic, oboseală. Chiar uzură. În paralel, ar trebui incriminată lipsa de chef a celor enumerați, de entuziasm, în arena pe care au trăit momente speciale de bucurie.

În tabăra roș-albastră s-au consemnat însă și lucruri bizare, nu ușor de înțeles. De pildă, ambele goluri au fost încasate în condiții de inferioritate numerică. De ce s-a tărăgănat intrarea lui Ov. Popescu la ieșirea lui Teixeira, s-au așteptat cumva indicațiile patronului cu privire la cine trebuia introdus?! Nefericita accidentare a sârbului Planici a lăsat FCSB-ul în 10 după minutul 79, dar de ce se efectuaseră până atunci toate schimbările?! Apropo, la 0-1, când FCSB avea nevoie imperioasă să forțeze egalarea, nu să înghețe jocul, Dică (sau cine?) l-a scos pe vârful Gnohere ca să-l bage pe mijlocașul D. Benzar?! Drept urmare, renunțarea la un închizător, Nedelcu fiind înlocuit cu Fl. Coman, nu și-a atins scopul. A însemnat un glonț orb.

Iată niște mirări menite să dezvăluie, îmi cer scuze, diletantismul de pe banca tehnică a bucureștenilor. Le-aș numi greșeli de amatori, nepermise la nivel înalt, nu înainte de a mai întreba ceva: dacă Bălașa, Pintilii, Alibec și, mai nou, Teixeira reclamă probleme musculare, e posibil ca FCSB să nu fi făcut pregătirea fizică necesară?! Dacă da, mi-e teamă că deficiențele încep să se distingă cu ochiul liber.

Comentarii (33)Adaugă comentariu

Joo Ferenc (14 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:18

Buna seara! Edi Iordanescu mi se pare un antrenor talentat care incepe munca de antrenor firesc, de jos... Faptul ca intamplator este fiul lui A. Iordanescu , in cazul de fata,este doar o chestiune de biologie. Priceperea si talentul sau sunt indiscutabile, realitatil;e din teren vorbesc: FSCB si CFR cu bugete generoase nu reusesc sa ofere un fotbal de bun simt i, coerent , tactica si analiza tehnica fiind notiuni necunoscute pentru cele doua amintite in timp ce Edi cu un lot modest a inchegat o echipa care are coerenta tactica si disciplina in joc. A fost o vreme in care se zvonea ca Edi ar veni in Gruia - m-ar fi bucurat enorm venirea lui!

anca (109 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:31

Dica e antrenor cum sunt eu popa. Iar MM un incurca lume, halal banca tehnica

Lestie (78 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:32

Steaua e un caz unic in fotbal. Cand spun asta ma gandesc la faptul ca, desi e sapata sistematic de patron (nici cei mai aprigi dusmani nu i-au facut atat de mult rau ca Becali) si de majoritatea jucatorilor (Alibec, Budescu, Enache, Junior Morais, Teixeira, Coman, Tanase etc n-au pic de respect pentru culorile ros-albastre), echipa bucuresteana reuseste, totusi, sa se mentina in atentia Europei. Mult nu va mai dura insa pana se va alege praful, pentru ca Gigi Becali si Mihai Stoica sunt diabolici.

calinescu (96 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:40

DUPA ANALIZA LUI NEA OVIDIU , SINGURUL VINOVAT E NEUBERT ....!!!!! A ADUS "ALIMENTE" PREA PUTINE ....!!!!!

SAG (132 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:40

...."Enache primind nota 2 în GSP, Budescu 3, iar J. Morais și Teixeira 4!"....Nu-mi venea sa cred ceea ce am vazut aseara. Era aliniata totusi cea mai buna(considerata) echipa, ce era obligata sa invinga la Giurgiu. Pentru a ramane la doar doua puncte de locul 1. Cu mare mahnire spun, FCSteauaB se afla la a treia partida jalnica. Echipa cu cei mai BINE PLATITI jucatori din tara ! Jucatori considerati TALENTATI care beneficiaza de cele mai SIGURE salarii si prime platite cu regularitate. Si, ce obligatii contractuale si morale au ? SA JOACE FOTBAL conform talentului fiecaruia si cu tot angajamentul fizico-psihologic de care sunt capabili. Aseara, cu Astra, venind dupa doua infrangeri am crezut ca vor practica un joc conform celor spuse mai sus. NIMIC ! NIMIC ! NIMIC ! Pai, daca Enache a gafat iar si a jucat de nota 2 si daca Budescu a fost jucator de indolenta maxima ! notat cu 3, ce sa mai spun de ceilalti.......Ce sa le faca Dica ? Toti jucatorii au jucat pentru .......victoria Astrei ! Si spre intristarea .....dinamovistilor care sperau intr-o victorie !

Popa (26 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:40

Dica nu e omu potrivit in momentul acesta . Iar MM mai mult il incurca din dorinta de a face bine . Sumudica ar fi fost PERFECT !

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:52

...Nea Ovi ...vad ca il critici pe Budescu pe care il recomandai lui Daum ca sa il bage in Nationala ...il critici pe Alibec ...dar pe petarda internationala Fl Tanase nu ...de ce nu sufli niciun cuvant de impiedicatul asta ?...ti e simpatic ...ti a interzis jiji sa l critici ?...nu i frumos ...baga i pe toti in aceeasi oala ...Fl Tanase n a dat nici el gol ultimele trei meciuri ...el nu i atacant ?

un roman (20 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:53

Ce sa faca , nu toti au "norocul" CFR -ului si a lui Dinamo ca sa primeasca cate un penalty la momentul oportun !!!!!!! Unii joaca in Europa , cu succes , altii in Romania cu alde Coltescu si altii ca el !!!!!!

Alin (626 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 17:59

@ovidiu 3003. Tu esti consecvent in prostie si de felicitat ca nu te dezminti. In text e vorba numai despre fostii fotbalisti de la Astra deci discutia despre Fl Tanase nu isi are rostul. Dl Ioanitoaia are o parere excelenta despre Budescu dar la Giurgiu a tras pe dreapta si trebuia amendat pentru asta.

Mozzie (19 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 18:04

A venit randul lui Budescu,colegul Alibec e deja istorie,l-au terminat.

Augustin (268 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 18:05

Nu stiu cit de talentat e Edi Iordanescu dar e sigur un tip foarte muncitor si foarte serios. Il strica gura mare care se mai potoleste cu virsta. Are doua clase peste Dica.

Chis Alexandru (1 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 18:30

Nu vi se pare curios ca toti cei patru jucatori nominalizati de dvs si de Gsp.ro: Enache, Budescu, Junior Moraes si Teixeira au fost jucatori ai Astrei pana acum cateva luni? Cred ca a fost "obolul de recunostinta" ale celor patru adus lui Dani Coman pentru viata "dolce farniente" pe acre au avut-o la Astra. Se pare ca este ceva putred in... "Imperiul FCSB"! Se incearca debarcarea antrenorului printr-o lovitura de vestiar? Se incearca a se da o lectie lui Gigi Becali? Ambele variante sunt posibile.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 18:37

Alin ...ba tu esti prost ...nu te a invatat *** sa nu vorbesti neintrebat cand discuta doi oameni mult mai mari ca tine ?...ce te bagi tu ?...bine ca era vorba de fostii jucatori ai Astrei ...dar ceilalti ?...aia nu conteaza ? ...ma doare undeva si de Astra si de fcsb ...doua echipe blatiste care fac de rusine fotbalul romanesc ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cortes (62 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 18:59

FCSB nu a avut o ocazie decenta to meciul. Inexplicabil cum poti sa pierzi la modul asta, in fata unei echipe de la care ai luat cei mai buni jucatori. Antrenorul Becali este singurul in masura sa explice esecul asta. In rest tot respectul pentru baietii de la Astra si pentru Iordanescu Junior.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 19:01

...nu te au invatat cei de acasa ...nu te au invatat parintii ?...nu credeam ca se cenzureaza si cuvantul mama ...foarfecele cenzurii comuniste nu era chiar asa prost ...

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 19:05

,,La rându-i, FCSB a dezmăgit. Niciunul dintre ex-astralii ei nu s-a omorât cu firea, Enache primind nota 2 în GSP, Budescu 3, iar J. Morais și Teixeira 4!,,Daca mai adaugam spusele astralilor ca au primit felicitari si incurajari de la fostii astrali-adica fix cei nominalizati inainte....Tot este si un lucru bun in asta...Dinamo tot la 4 puncte este...Altfel daca ar fi contat...vedeti ca la fel cum a patit Craiova si Steaua a avut un jucator calcat cu crampoanele....

marian (160 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 19:26

Domnilor, prea multa discutie pentru ce ? A castigat Astra meciul cu 2-0, bravo lor, dar ce, e asta un capat de tara ? Mai sunt meciuri de jucat in sezonul regulat, se vor mai pierde puncte, vor pierde si toti ceilalti competirori. A murit cineva din astfel de intamplari ? Eu inteleg ca presa traieste din necazurile altora (ca de ale ei nu are timp sa se ocupe), dar hai sa punem punct si sa trecem la etapa urmatoare. Pastrand proportiile, REPET: pastrand proportiile Dortmund, Juventus (cu Sampdoria), Real Madrid (cu Girona !), Monaco, Porto (cu Aves) si atatia altii pierd puncte sau chiar meciuri importante si n-au ce sa faca, trec mai departe. Totusi, la FCSB sunt doua aspecte pe care eu le-am mai scris pe acest site: Dica a un baiat cu bun simt dar nu e antrenor de prima linie, nu are rautatea si autoritatea necesare pentru o astfel de misiune. Daca nu stii si nu poti "sa calci vestiarul in picioare" nu stai pe acest post. Ce inseamna asta, "sunt suparat pe Alibec" ?! Olaroiu rezolva de mult timp problema asta (daca este, intr-adevar, o problema, noi nu cunoastem toate dedesubturile). Hai sa zicem ca Dica se rezolva, dar ramane acolo marele cancer care distruge iremediabil aceasta echipa. Degeaba dai nu stiu cate milioane pe jucatori, daca esti zero ca om, complet lipsit de caracter. Individul asta distruge dimineata tot ce face seara, a devenit insuportabil si zau ca el nu face diferenta intre vanzarea de branza in piata Obor si fotbalul de prima marime. Invarte niste cifre aiuritoare, la el jucatorii astazi valoreaza 70 de milioane de Euro si maine pot fi trimisi la echipa din Liga III si ma opresc aici, nu vreau sa spun mai multe, am ocupat deja mult spatiu. Daca fariseul Becali mai invarte banii prin fata camerelor de luat vederi si pomeneste in aceeasi secunda numele sfant al Domnului Isus Cristos, situatia nu are rezolvare.

naica (43 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 19:28

Bai poppor, e vanzare !

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 19:42

Eu stiu cum au ajuns Galca, finu si Nic directori la Porsche. De forma. Plus, s-a temut sefu sa aduca unii mai destepti ca el. -------------------------- Pai Reghele si ala, care mai era si piticanie de neamt, au depasit orice limita, nu intrebau nimic si se mai baga si … bei femeie aia ... care-l tinea sub tocuri si se credea desteapta dar se vedea pe ea ca-i buna de aerisit paie cu furca- desigur in pantaloni mulati si pantofiori cu toc. Biciul i se potrivea mai bine ! Galca a invatat din mers, a tinut cont de specialisti, a cistigat din greseala niste titluri si a devenit SUSPECT. Da SUSPECT rau. Oare cum a facut ? Il mai si laudau ziaristii ca are tinuta si vorbeste frumos. Du-te Dica ! Finu, saracu, „stai linistit Gigi ca eu fac tot“, saracu de el, sase ani a vazut doar camile. Meme-u speriat din brutarie, ca cine nu-si aminteste cum a spart finu geamuri, n-a miscat in front. A crezut ca renaste, ca l-a apucat Domnul de picior cind Becali a fost aburit de un Nic mic. ABURIT caci a fost un semnal CLAR: Nic, deja uns la Porsche a fost la premierea Logan. Mai mult, intrebat de piulita lipsa la TAS-u lu Porsche ghici ce-a spus ? „Eu sint director, nu ma intrebati de piulite !“ Deci EU e pe primul plan, in afara faptului ca bolovanul se crede director. Mult mai grav decit la finu, care saracu … aDica hai sa-l intrebam pe Ovidiu nascut in 30 martie 50 daca la dantura lui mai poate invata abecedarul. Glumeam mosule, chiar imi plac fanii la care stie si dantura babei din pahar cu cine tin: cu o clona, ca daca ar clona-o si pe ea, tot pe ea ar lua-o. Nu-i asa ? ---------------------------- Nicstein. Daca mai adaugam si "ce sa fac eu, sa schimb patronul ?" avem imaginea aluia care nu-i prost destul, mai trebuie sa fie si fudul si sa ciripeasca in presa timpeniile decise de Unbolovan care cse crede Einstein ! ----------------------- Alo, spitalu 9 ? Ce mare jucator se crede maestre ala (?), piticania aia frustrata, scuze, nu l-am gasit decit pe fratele care evolueaza undeva in Cipru, sa-l botezam Golofca-n-treispe care debiteaza: „Eu oricum tin cu CRF, ii lultumesc lui Mico (?), Rapun (?) - e cumva frustratul ala care continua cu autoglolurile ? - Loti, pe ala il stiu, Loti si chilotii, e portar la bulgaroi si chiar a dat trei autogoluri la Nationala“. Mai zice, de data asta pe drept: „Ce sa caut eu la Steaua ? Sa ma antreneze Nicstein si Memestein ? Sa ma faca praf ca pe Alibec si Budescu, fotbalisti ai anului, sa ma faca eventual extrema cum l-ar face si pe Pirlo. Pai eu nu le ajung nici pina la chiloti. Pai la tinerii aia, Beckenbauer si Kileriu Mbappe trebuie sa ma uit cu ochelari de soare !“ --------------------- Nu stiu maestre, eu daca l-as avea doua secunde in fata, ciumpalacul asta nu ar mai juca decit la loto ! Pentru mine nu e bine ca tocmai piticania asta imi da gol !

Niku (275 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 20:09

Edi a crescut mult in ochiii mei cand l-a refuzat pe oier. De atunci il simpatizez.

Liviu (333 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 20:34

Nu e tragedie ca a pierdut Steaua la Giurgiu dar incepe sa fie pentru ca a pierdut si la Iasi si la Plzen. Dica a mai dat un semn ca e un urechist tinut pe banca pentru ca executa orbeste ordinele lui Becali. A luat un campionat Astra si urmeaza sa il ia CFR, mai mare rasul.

Anti (5 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 20:36

Amatorii aia reprezintă România în primăvară Europeană. În schimb profesioniștii de la dinamo, viitorul, astra sau FC botosani ne-au umplut de mândrie patriotică tovarășe...

Costy (43 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 21:09

Grup de oameni, neantrenati. Asta cu...schimbat echipa de multe ori, si dat la fiecare din lot sanse....a incercat si Galca. Bine...nici el, nici Radoi nu au avut politica de

Costy (43 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 21:32

Scriam de pe telefon simi s-a intrerupt. Imi cer scuze. Puteti sa stergeti comentariul anterior. Deci...sa revin: Grup de oameni neantrenati. Asta cu ....schimbat echipa de multe ori, si dat la fiecare sanse a incercat si Galca. Bine....nici el, nici Radoi nu au avut poitica de transferuri necesara...cum a avut reghe, si mai noi Dica. Un singur om este vinovat. Cel care, in sinea lui vrea binele, (peste puteri daca se poate).....dar vai....ca in atatea alte dati, reuseste sa-si dea cu stangul in dreptul. Edi...ca si Flavius....nici nu vreau sa mai aduc aminte de Popa (care este preferatul meu din Liga I), isi vad linistiti de treaba, se descurca cu ce au. Steaua nu va avea niciodata rezultate fara antrenor. EL a fost o conjuctura. Si Sumudica....preferatul dumneavoastra....se comporta la fel. La echipa, ca sa ai o echipa........iti trebuie numai un singur dirijor. Acela trebuie sa fie antrenorul, si nimeni altcineva. Nimeni nu va reusi, la vicecampioana Romaniei, daca nu va avea "mana libera" de la conducere. Ciudat este ca si la Dinamo se intampla la fel. Intr-o parte conducerea se implica prea mult.....crezand ca le stie pe toate.......In cealalta....conducerea.....recunoaste ca nu are habar de fotbal....si se implica numai atunci, cand crede a a fost/este pe cale, sa fie tepuita. "Eu angajez oameni destepti sa-mi spuna ei ce sa fac eu....nu sa le spun eu ce sa faca" - Steve Jobs. Cand angajam marionete dirijate, suntem penibili sa cerem miracole. Pacat....aceste lucruri se intampla si la fabrici, si alte intreprinderi.....sa nu ne mai fie cu mirare ca exportam valori cu "carul".

gica (73 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 22:32

Daum este de vina

Arion (56 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 23:02

@Anti. Ai dreptate tovarase. FCSB a jucat minunat la Giurgiu insa ceata deasa a impiedicat-o sa cistige un meci in care nu a avut nici o ocazie de gol...Nu poti infringe ghinionul e o lupta inegala.

Edi Cristescu (3 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 23:40

Edi Iordanescu chiar este bun, ai punctat bine, Nea Ovidiu

Stelian Greu (3 comentarii)  •  27 noiembrie 2017, 23:41

Bune analize faceti, dle Ioanitoaia. Nu va luati dupa toti neterminatii

xx (28 comentarii)  •  28 noiembrie 2017, 0:20

@Anti. Importanta zero ce spui tu. un jurnalist care se respecta nu lauda niciodata o echipa cand pierde lamentabil cum a pierdut Steaua la Giurgiu. Multi fac confuzia intre un jurnalist si un fan.

Costy (43 comentarii)  •  28 noiembrie 2017, 1:24

....a si pe langa Edi, Flavius,, D-l Popa, Sumudica....pot sa adaug si pe Ioan Andone, (imi cer scuze ca l-am omis)....inca nu stiu ce sa cred despre Claudiu.....Domnu' Pustai...la fel....In rest.....Hagi nu se pune...el este Manager General....nu avem antrenori......cum naiba sa avem jucatori atunci?

Banel (35 comentarii)  •  28 noiembrie 2017, 6:30

De vina este numai Daum! Eu zic sa fie dat in judecata de GSP.Acuzatia:distrugerea fotbalului romanesc,plin de regi,briliante si alte pietre pretioase,pana la venirea lui! Sa i se ceara despagubiri si apoi sa fie biciuit in piata publica.Calaul sa fie tot Ioanitoaia,cel care a condus stralucita campanie de denigrare ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian (52 comentarii)  •  28 noiembrie 2017, 8:51

La FCSB amatorismul este regula de baza. Nici un antrenor cu o anumita cota nu mai accepta colaborarea cu becali. Acesta stabileste lotul, achizitiile, schimbarile etc. Face tot felul de experimente, iar rezultatele sunt pe masura. Fara o gandire pe termen lung, fara profesionisti in conducerea clubului (Mache si MM sunt de toata jena), cu antrenori debutanti, cam asta este fata FCSB.

Barbu (100 comentarii)  •  28 noiembrie 2017, 12:20

@Banel. Uita-te in oglinda ***. *** Daum trebuia laudat dupa ce a pierdut toate meciurile oficiale.. Dar iti place sa te crezi si sa te dai destept desi nu esti. Ti se potriveste la fix vorba cu prostul si fudulul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează