Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Inventatorul apei calde

E posibil ca moldoveanul să-i fi spus arbitrului "nesimțit", chiar dacă el se jură că nu și nimeni, nici dintre adversari, n-a confirmat varianta.

Permalink to Inventatorul apei calde
duminică, 26 noiembrie 2017, 4:32

Câștigând cu 2-1 în fața lui Poli Iași, strâns, dar pe merit, Dinamo a luat o gură de aer în perspectiva calificării în play-off. Din păcate, ca alte meciuri conduse de Sebastian Colțescu, și acesta a stârnit controverse. Nu atât deoarece craioveanul a dictat penalty în minutul 50 în favoarea „câinilor”, cât pentru că l-a eliminat în același minut pe ieșeanul Cioinac. S-o luăm însă băbește.

Într-adevăr, Tiago Almeida l-a agățat în careu pe Salomao cu vârful ghetei, suficient ca S. Colțescu, excelent plasat, să indice punctul cu var. Decizie corectă, regulamentară. Totuși, nu puțini pretind că arbitrul a fluierat ușor, în ideea că Salomao, deși dezechilibrat, a mai înaintat câțiva pași până să cadă. Că așa cum a dat 11 metri, putea să nu dea. Personal apreciez că arbitrul a procedat bine.

În continuare însă, Colțescu l-a eliminat pe Cioinac, căruia i-a arătat repede două avertismente pentru proteste. Din pricină că mijlocașul lui Poli l-ar fi împins, ba i-ar fi zis și „nesimțitule”! Dacă lucrurile s-ar fi petrecut așa, nimeni n-ar fi avut ce obiecta. Numai că, vă invit să vedeți și să revedeți faza, „centralul” a scos primul cartonaș din buzunar când Cioinac se afla la câțiva metri distanță de el!

E posibil ca moldoveanul să-i fi spus arbitrului „nesimțit”, chiar dacă el se jură că nu și nimeni, nici dintre adversari, n-a confirmat varianta. I-ar fi strigat lui Colțescu „Cum poți să dai, bă, asemenea penalty?!”. Părerea mea e că arbitrul, foarte sensibil, și-a ieșit din pepeni. În cazul respectiv, după un 11 metri acordat la limită, dar just, mă îndoiesc că era nevoie de încă o pedeapsă. Colțescu a exagerat. A făcut exces de zel.

Un fost mare cavaler al fluierului pretindea că un arbitru de clasă vede tot și aude numai ce trebuie. Orgolios, pe lângă faptul că lasă impresia că se crede vreun prim-balerin, craioveanul a încălcat și legea nescrisă de mai sus. E regretabil că, trădându-și talentul, Colțescu pare să-și închipuie că jucătorii există pentru arbitri. Rolul lor s-ar reduce la atât. În realitate, e exact invers. Arbitrii sunt importanți, dar nu principalii actori ai spectacolului numit fotbal.

Să convenim că, trimițându-l la cabine pe ieșean, Colțescu a respectat legea. Dar el a folosit unități de măsură diferite, întrucât l-a eliminat pe Cioinac, dar nu, deși o comisese în aceeași manieră, și pe St. Filip! Avertizat cu galben în startul partidei pentru un fault dur asupra lui Qaka, Filip s-a rățoit la arbitru, ba s-a și îndreptat amenințător spre acesta, moment în care Anton l-a oprit punându-i mâna în piept! Amănuntul că dinamovistul care putea fi eliminat în minutul 6 e cel ce va deschide scorul peste două minute nu-l servește pe Colțescu. Dimpotrivă. Dacă l-a iertat pe St. Filip, craioveanul era dator să-l ierte și pe Cioinac.

La fel de grav ca și „centralul”, chiar mai, a greșit CCA când l-a delegat pe SC la un meci al Iașiului ignorând scandalul declanșat de prestația acestuia la Botoșani-Iași, 3-3 în 20 septembrie. Prilej cu care Flavius Stoican, trimis în tribună împreună cu Costel Enache și suspendat ulterior două etape, i-a imputat lui Colțescu că-și imaginează că-i Dumnezeu pe pământ, c-a inventat apa caldă și mersul pe jos!

CCA n-avea voie să uite că paza bună trece primejdia rea, dar a uitat. Iar dacă jucătorii și antrenorii au ajuns să protesteze mai des și mai virulent la adresa arbitrilor e din cauză că arbitrii și-au pierdut credibilitatea. Pe cine să mai mire asta cât timp șeful lor, Kyros Vassaras, stă mai mult la Atena decât la București?!

Comentarii (76)Adaugă comentariu

dimi (65 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 16:53

Bravo Nea Ovidiu pentru curaj. Cum sa contesti bre marea reusita a domnilor caini?!?! Dar chiar asa a fost. Coltescu nu se simte bine pana nu iese el in evidenta.

lestie (78 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 16:53

Coltescu e *** (a anulat Stelei trei goluri valabile, intr-un meci, la Giurgiu). Intrebarea e: cine-l manevreaza?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dinamo_fan (127 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 16:55

Intre ce a facut Filip si ce a facut baiatul ala de la Iasi e o diferenta mare. Coltescu ii face de 2-3 ori semn sa plece dupa primul galben si omul insista sa ia rosu. Daca Filip trebuia sa ia rosu atunci toti aia de la Iasi din meleul de la penalty trebuiiau sa ia rosu..vreo 4-5 cati erau acolo. Trageti paralele intre lucruri asemanatoare ca altfel va faceti de ras.

Mircea (20 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:04

@dinamo_fan: esti depasit de situatie. daca vrei sa discutam regulamentar la orice protest se da cartonas galben. nu trebuie sa ii spuna de doua ori sau de n-spe ori sa plece. daca dai galben pentru proteste unui jucator esti obligat sa dai si la restul. daca pe unul il ierti atunci nu ai cadenta sa dai la restul. daca te uiti la gesturile lui filip si vrei sa fi obiectiv o sa iti dai seama ca ce a facut filip este mai grav. a venit asa cum spunea si ioanitoaia amenintator catre arbitru. asta de la iasi doar a protestat. eu cred ca infractiunile nu sunt similare insa voi vreti sa fie doar cum vreti voi si ignorati ce se intampla in jurul vostru. de ce? pentru ca sunteti prea slabi si va multumiti cu orice firimitura chiar si manjita de arbitraj.

dinamo_fan (127 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:04

Coltescu este un arbitru foarte slab ce trebuie scos din arbitraj. Asta e adevarul. Dar aseara nu a gresit cu nimic. A vazut un penalty pe care altii l-au vazut doar dupa reluari cu incetinitorul.

Chis Alexandru (58 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:07

Va rog sa revedeti faza penalty-ului si sa observati ca Salomao, care gafaia si isi pierduse suflul, nemaiavand, cum se spune, aer, s-a agatat cu varful ghetei de piciorul intins al adversarului. Salomao a trisat, stiind ca daca va cadea in careu, va fi 11 metri! Aceasta miscare a dinamovistului, una "tip portugheza" a scapat ochilor vigilenti ai celor care au comentat faza.

sempre_biancorossi (1 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:08

Bre, nenea Ioanitoaia, serios ??....adica, serios ???....atata poti matale sa mai scrii ?....vreau si eu sa stiu cu cat se plateste un astfel de articol la GSP. Dar de ce nu ai scris asa : 1) penalty-ul acordat lui Dinamo a fost corect 2) al doilea cartonas galben la Cioinac , acoperit regulamentar , dar mie -Ovidiu Ioanitoaia- mi se rupe de ROAF 3) Steliano Filip trebuia si el eliminat PS. Vassaras sta mai mult la Atena decat la Bucuresti ....nu era mai simplu....si aveai si matale timp de o tigara !!

Steaua1986forever (9 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:08

Cum se face ca sunt jucatori din liga1 care il injura birjareste pe arbitru fata in fata cu el si nu patesc nimic, iar altii pe o presupusa insulta (neconfirmata de nimeni, asa cum dumneavoastra explicati) primesc cartonase? Nu ma refer la cazul acestui baiat, nu stiu ce a facut si nici nu ma intereseaza, dar vreau sa pun in discutie ideea in sine: avem cumva 2 regulamente ? Sau poate nu ma credeti cand spun ca unii il injura in fata pe arbitru? Doriti link pe youtube cu partide in care unii jucatori "cu personalitate" (sa fie un eufemism pentru golani in 2017?) injura si se vede pe camera ca il injura frontal pe arbitru si acesta aude si se intoarce cu spatele, nefacand nimic ?

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:11

Foarte corect!!!!In plus la faza de penalty in alte cazuri se mai puneau si alte intrebari sau concluzii...Ca in Anglia nu se fluiera asa ceva.....ca jucatorul cade dupa ce face inca in pas....ca nu suntem la baschet...ca lovitura nu a avut intensitate...ca jucatorul putea continua faza....Eeee...daca nu a fost Tanase... Sau poate Tanase joaca la echipa ,,gresita,,...Totusi...se cand nu am vazut un zoom atat de clar,atat de profesionist?Altii in alte meciuri nici nu pot visa...

cornel (79 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:14

Măi nea Ovidel, pe zi ce trece faci numai gafe aiurea în loc să conservi ce mai cred unii depre ziaristul....Ovidiu Ioanițoaia ! În primul rând pentru că se vede că ești departe ...Cioinac a protestat și a luat galben , APOI Colțescu A AUZIT când a fost înjurat și a dat roșu derbedeului ! Nu se poate face comparație cu situația lui Filip care a protestat și a luat galben, DAR...NU A ÎNJURAT ! Capisci ? De câte ori ai făcut vreun articol cand Dinamo a fost făcută praf de Găman, Bîrsan sau chiar Colțescu în tur cu Iași cand a dat 7 galbene și un roșu ??!!! Niciodată pentru că matale nu poți fi un ziarist echidistant și imparțial iar pe Dinamo o ataci de vreo 40 de ani încontinuu !!! Retrage-te și scuteștene de părerile matale in(pertinente).

Popa (26 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:14

Ce va face sa credeti ca ar merge lucrurile mai bine in arbitraj , daca grecul ar sta in Bucuresti ?

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:16

@Mircea (20 comentarii) • 26 noiembrie 2017, 17:04 Corect...Altfel ne plangem numai de reactiile lui Alibec...Sau il aplaudam pe Coltescu cand o ,,rupe,,pe Steaua ...In meciul ala celebru Budescu ii da o palma lui Nita...si nimic...

Dorian Tudor (2 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:17

La reluari, asa zisi specialisti ai televiziunilor, pentru ai scoate basma curata pe arbitrii, se uita de 100 de ori, pentru a vedea o cat de mica atingere pentru ai scoate basma curata. In realitate pentru asemenea faze nu trebuiesc acordate lovituri de la 11m. Faza trebuie sa fie clara, sa nu fie nevoie sa te uiti cu lupa la reluari. In mod normal Coltescu nu trebuia sa de-a 11m. De cartonase nici nu mai vorbesc. La fel si arbitrul de la Botosani, care le-a lasat pe gazde sa îi toace pe craioveni. Gazdele trebuiau sa primeasca cel putin 2 cartonase rosii.

observator (4 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:19

Pe cand un control doping la Iasi?

ManX (119 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:26

Arbitrii si-au pierdut credibilitatea??? Incepând de la meciul asta?

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:27

@cornel (73 comentarii) • 26 noiembrie 2017, 17:14 Domnule ,dumneata de fapt ii dai dreptate jurnalistului.Spui ca Filip a luat galben pentru proteste...De fapt aici ai o mica mare greseala.Filip a luat galben pentru fault dur si daca-l lua si pentru proteste era fix situatia de care vorbeste jurnalistul...Se vede clar ca Filip reactioneaza la galbenul incasat de la arbitru ca altfel de ce sa protesteze???

Laur (111 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:33

@cornel. Cap sec, de unde stii tu ce a auzit Coltescu, ti-a spus el sau un var de-al lui...Pe voi mai rau ca pe stelisti va doare adevarul. Am crezut ca faceti pe prostii si am gresit pentru ca voi sinteti toti legati la ochi. Articolul e foarte adevarat de nota 10.

custov (26 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:36

iarasi ,tovarase ioanitoaia??????????????????????

Eugen Qytzu (35 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:37

La faza penalty-ului e mai bine sa intrebati un jurnalist echidistant, Narcis Drejan de la SPTFM, care a declarat, dupa ce a vazut reluarile , ca nici vorba de 11 m...DECI ??? Cat despre Cioinac ...un golanas calcat pe bataturi, de un arbitraj partinitor al lui Coltescu!!!

daniel (3 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:41

Ai dreptate d-le Ioanitoaia.Credeti ca daca penalty-ul era in careul lui Dinamo se dadea?!Si sa-l trimiti in tribuna ca si-a permis sa zica CUM DAI MA ASEMENEA PENALTY?!Intr-adevar la Botosani i-a disperat pe cei de la Botosani tot in meciul cu Iasi.

marc (51 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:47

Păi hai mă maestre s-o luăm băbește.Jucătorul ieșean care faultează nu protstează. Se îndreaptă spre tușă ș face niște gesturi de ciudă, el știind că a faultat și echipa poate pierde din cauza lui. În schimb, cioinac era lângă poartă(la cca 10 m). După ce colțescu a fluerat penalty , el se îndrepta liniștit spre centru. Deodată însă își scimbă direcția si o ia disperat spre arbitru și ,,cerșește” roșu. Efectiv a cerșit acel roșu. Ba mai mult, după meci declară că el n-a văzut și nu știe dacă a fost penalty. Păi bine mă golanule,dacă n-ai văzut, de ce faci scandal? Doar ca să te victimizezi și să dai vina pe alții după un meci execrabil?

Stra Luce Nthori de Nord (205 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:48

Dinamovistul Naum de la Digi-Dinamo tv radiaza dupa meciul cu Iasi castigat cu japca !

octavian (95 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:54

Gafele impardonabile ale arbitrilor se platesc bine.Daca Hateganu a gresit , sigur a gresit intentionat si trebuie sa puna fluierul jos. Coltescu cand arbitreaza scandalul este asigurat.D-le Ovidiu chiar cercetati de ce nu se pot gasi 20 de fluierasi onesti.

unu (14 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 17:56

analiza corecta,bravo nea Ovi

dorin (166 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:03

Dincolo de fitele lui de fante de mahala Coltescu are o boala veche pe Stoican. Si cind antrena la Pandurii i-o tragea lui si echipei unde o prindea. Omul e foarte razbunator. Arbitru bun dar care sare repede de pe sine. Dl Ioanitoaia l-a prins foarte bine.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:08

...nea ovi ...ce concluzii vrei sa tragem dupa ce citim acest articol ?...arbitrii romani sunt slabi ...Coltescu nu e cel mai slab ...sunt doar 3-4 mai buni ca el ...niciodata nu vom avea arbitrii buni atat timp cat se promoveaza pe pile ...articol scris degeaba ...nu merita nota trei ...nota 3 e mare . Cine vrei sa arbitreze ?...ANDREI PAUNESCU ?...

Bogdan (395 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:08

@custov. Stai in banca ta ca niciodata nu vei fi tu tovaras cu domnul Ioanitoaia. E diferenta ca de la cer la pamint. Te bagi in seama aiurea pentru ca o articolul are dreptate. Coltescu a avut ca scop sa castige Dinamo dar si sa o aranjeze pe Poli si la meciul important cu Astra Giurgiu din etapa viitoare. Unul ca, Coltescu stie sa infiga cutitul pe la spate.

custov (26 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:23

bogdan,fecesebeu iar pe 3 ,ce te tot macini atat????????? lasa-l pe tovarasu ioanitoaia sa scrie frumos de fecesebeeee.

bazileon (18 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:31

Sunteti un individ incorigibil. Pe langa ca 11 m a fost absolut corect, orice ar spune tot felul de "specialisti" in campionate tari, Cioinac a cautat cu tot dinadinsul confruntarea. Ca nu i-a spus nesimtit, se poate; asa se jura si ignomul Basescu ca nu l-a lovit cu pumnul pe acel copil. Abia am avut incidentul cu Ionita "injurat" de arbitru, alta magarie. Iar Cristea, care face un fault de "portocaliu", e foarte uimit ca a luat galben: "nici nu l-a atins". Sunteti acelasi ziarist de serviciu, dispretuitor al eticii profesionale. De altfel intr-o reclama celebra, dvoastra socoteati echidistanta (care oricum nu e un standard), dovedita prin dezaprobarea unanima. Halal deontologie! Orice ar fi facut Coltescu, subiectul, pentru un ziarist responsabil, era comportamentul inacceptabil al lui Cioinac din teren plus declaratiile ulterioare. Bine ca nu-l salutati pe Becali: cata ipocrizie de prost gust!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:42

Nea Ovi matale esti defapt inventatorul apei calde ...nu ne spui nimic nou ...doar crezi ca esti specialist in arbitraj ...

Sebi2009 (5 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:44

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Edi Cristescu (3 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:45

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Edi Cristescu (3 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 18:47

Auzi, Ovidiu_3003 sau cum te-o chema de fapt, nea Ovidiu a facut multi ani analize pe meciuri! Tu ce calitate ai sa vorbesti?!? Ca pari sa nu ai alta treaba decat sa ii comentezi la articole

Poli Iasi (12 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:17

@sempre_biancorossi: Bre, pai daca Filip era eliminat, nu mai discutam de celelalte faze, logic...concluzia? VICIERE DE RZULTAT, ca pe timpul securistilor !!!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:18

...am calitatea de cumparator al ziarului ...tu decand nu l ai mai cumparat ...dar sa spui sincer ...si daca a analizat mii de meciuri n a vazut ca arbitrajul nu se imbunatateste ...ca a propus pentru a imbunatatii arbitrajul ?...daca nu poate face nimic sa l imbunatateasca ...atunci degeaba scrie despre el .

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:22

...eu nu mai cred in jurnalistul nea Ovi dacand nu sufla un cuvintel despre numarul doi in fotbalul romanesc Gino ...omul e nevinovat si e pus in fruntea Ligii ...e pus acolo degeaba ...doar nea Ovi il lauda ...pai ne crede prosti ?

Dan m. (4 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:23

Pentru autorul articolului si ceilalti de pe aici care fac aceeas greseala:cand vorbiti sau scrieti de deciziile arbitrului,nu mai pomeniti de R.OA.F.Activitatea arbitrilor se ghideaza dupa reguli cuprinse in Legile Jocului,nu R.O.A.F.

dan (195 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:36

dle Ioanitoaia, fiti sincer: nu-i asa ca nu ati vazut meciul? Hai sa va zic eu cum a fost: Cioinac nu aprimit 2 avertismente, ci unul singur. Al 2lea a fost rosu direct. Coltescu nu a dat nicio declaratie dupa meci, asa ca de unde ati scos-o pe asta cu "nesimtit"? Singurul care s-a referit la acest apelativ a fost acelasi Cioinac, direct implicat in caz, asa ca nu poate fi o sursa prea credibila. Ceea ce am vazut cu totii la TV a fost ca dupa primirea avertismentului, Cioinac a continuat sa vocifereze (eventual sa si insulte). Sa zicem insa ca nu l-a insultat pe Coltescu, doar a protestat pasnic. Si in acest caz singura devizie corecta ar fi fost un alt avertisment, implicit eliminare. Deci care este greseala lui Coltescu? M-am saturat de citatul pe care il repetati cel putin o data pe an cu arbitrul care trebuie sa vada dar sa nu auda. Este o prostie fara seaman, un arbitru adevarat bineinteles ca trebuie sa aiba si un auz fin. Iar arbitrul care aude dar se preface ca nu aude... ar trebui sa isi caute alta meserie. Sa se faca, de exemplu, ziarist.

Marean (270 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:42

@ovidiu3003. Mare legatura intre *** si prefectura...De ce ar trebui sa ii pese dlui Ovidiu de ce face Gino daca cluburile il voteaza ca pe nea Nicu candva...Cred ca esti dus cu pluta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:43

...un comentariu foarte pertinent a lui dan ...arbitrul trebuie sa si auda ...

hary crisan (2 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:53

Felicitari Costescu.... un arbitraj perfect la meciul de ieri...CE FACEM ACUM? APARAM TOTI DERBEDEII SI GOLANII GEN CIOLNAC?? DIN CAUZA ACESTOR DERBEDEI NU MA MAI UIT LA FOTBAL...RESPECT TOTAL PT CURAJUL DOVEDIT DE ACEST ARBITRU CARE PARTICIPA LA EDUCATIA SOCIETATII ELIMINAND ASEMENEA ELEMENTE , ADICA GOLANI, CARE CICA AR FI FOTBALISTI...IN CHAMIONS LIGUE CREDETI CA NU ERA ELIMINAT PE LOC PT ASA CEVA?????

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 19:57

...marean esti *** prost asa se vorbeste ?daca cluburile ?...nea Ovi este sustinatorul neconditionat a lui Gino desi ar trebui sa critice puterea cand treaba nu merge bine ...nu mi pasa de tine ca esti prost de bubui ...Amin!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

disneyland (16 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 20:39

Cioinac nu avea nici o treaba cu faza aia, traverseaza terenul sa protesteze, ia un galben, continua protestele, pune mana pe arbitru, care ii atrage atentia de 2 ori sa se potoleasca. Iar dupa meci da o declaratie absolut ***, pentru care ar merita vreo 10 etape de suspendare. Dar articolul e despre cat de nashpa a arbitrat Coltescu...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dr. Dan Patru Tudosie (69 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 21:38

*** ***, ca de obicei

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu (4 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 22:07

Nu inteleg de ce nu se procedeaza ca la rugby. Pur si simplu nu comentezi deciziile arbitrului, e vorba de respect. Daca vrei sa comentezi, cartonas galben si apoi rosu si gata. Ce atatea discutii ca l`a injurat, nu l`a injurat, ca i`a zis nesimtit sau nu i`a zis. Cand zbieri *** la arbitru, iesi afara. Bine, nu ar mai avea ce manca "jurnalisti" ca ioanitoaia, dar asta e viata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rosu albastru (26 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 22:18

Din păcate arbitrii decid multe meciuri importante. În altă ordine de idei, vrea cineva să-i spună lui Dică să ce lase că nu e antrenor?!!!

ADRIAN P. (8 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 22:26

ATI FACUT SI DIN ASTA U ARTICOLAS. DINAMO JOACA SLAB DAR MECIUL DE ASEARA NU A FOST INFLUENTAT DE ARBITRAJ. 11 METRI CORECT, ELIMINARI CORECTE.

rosu albastru (26 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 22:26

Du-te , băi Dică, nu mai chinui fotbalul! Du-te, omule, că erai lent ca fotbalist, la fel ești și ca antrenor!

custov (26 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 22:31

tov ioanitoaia ,rog luati-i un interviu lui m m dupa meciul fecesebeeului asta pentru rating ,luati vestelesi nu le mai dati jos!!!!!!!!!!!!!!

rosu albastru (26 comentarii)  •  26 noiembrie 2017, 22:40

Toți sar în capul lui Alibec, apoi o să-l pocnească toți pe Budescu. Băi, dar pe ceilalți nu vedeți că nu joacă? Și cum e posibil că jucători care au confirmat, acum nu mai joacă nimic? Poate că problema e la antrenor, nu v-ați gândit la treaba asta? Poate că Dică nu are habar să antreneze și să motiveze corect jucătorii?

Comentează