Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Ce-i trebuie lui Dinamo

După o primă repriză mulțumitoare, pe parcursul căreia Nedelcearu era cât pe-aci să deschidă scorul, Dinamo s-a prăbușit

Permalink to Ce-i trebuie lui Dinamo
luni, 20 noiembrie 2017, 3:43

Înscriind două goluri în interval de doar 6 minute, ambele create de Deac, CFR a rezolvat problema și a aruncat gruparea roș-albă în brațele disperării. Învinsă a 4-a oară în ultimele 6 partide disputate acasă, echipa lui Miriuță a rămas pe locul 7 și, cu 4 puncte în spatele Astrei, riscă să rateze calificarea în play-off. Angajamentele că va face și va drege, adică revirimentul, s-au amânat sine die. Până și cel mai convins optimist, antrenorul principal, pare că și-a pierdut încrederea.

Fidel principiului că formația câștigătoare nu se schimbă, Miriuță a început contra CFR-ului cu garnitura ce bătuse etapa precedentă la Mediaș. Adică fără Hanca și fără Nemec, menajați și în ideea că, abia întorși de la „națională”, puteau fi obosiți. Așa au devenit titulari Bokila și, adus de la Urban Titu, Corbu. Dar și Rivaldinho, care trăiește de la un timp mai mult grație numelui decât formei. E șters, apatic, anonim.

Paradoxal, cu Hanca și cu Nemec în teren după pauză, slovacul împins al doilea vârf lângă Bokila, gest îndrăzneț, Dinamo a dezamăgit crunt. Fără să strălucească, dar având în Hoban, Culio, Deac și Omrani (care l-a întors pe Katsikas ca pe o clătită) cărți câștigătoare, CFR s-a îndreptat liniștită spre un succes pe deplin meritat. Numai că, să mă ierte Dan Petrescu, n-a impresionat atât CFR, cu excepția lui Deac, cât a jucat haotic Dinamo. La voia întâmplării. Dezlânat. Firește, absența accidentaților Filip, Costache și Mahlangu s-a văzut. Doar că, și fără ei, „câinii” erau datori să dea o replică mai dârză, mai ordonată. Spre deziluzia celor 2.000 de spectatori, care nu s-au sfiit să scandeze ironic „Campionii, campionii” și serios „Demisia-demisia!”, n-au dat.

De aceea dinamoviștii au încheiat meciul într-un vuiet de huiduieli, cel mai contestat fiind, ca de obicei, congolezul Bokila. Greu de spus ce se petrece cu băiatul ăsta, parcă a uitat fotbalul peste noapte! Nu-i mai iese nimic, lasă impresia că-i picat de pe altă planetă! Oricum, de presupus că Dan Petrescu se felicită că i-a permis lui Bokila să plece din Gruia, dacă nu cumva l-a și îndemnat s-o facă. Indiscutabil că, transferându-l cu tobe și trâmbițe, Dinamo s-a păcălit rău.

Dincolo de erorile mai vechi privind alcătuirea lotului, unele comise de cuplul Mutu-Contra, jucătorii acuză și ei frământările de la nivelul conducerii. Agitația. Nesiguranța. Câtă vreme Negoiță repetă că umblă să vândă clubul, dar nimeni nu se înghesuie să-l cumpere cu vreo 5 milioane de euro, e de imaginat că Paul Anton et Comp. nu se simt confortabil sub aspect psihic. Seamănă cu pasagerii unei nave lovite de furtună și amenințate cu naufragiul. Suferinzi și temători, „câinii” nu prea se regăsesc. Sau nu se regăsesc deloc.

Întrebarea e dacă Negoiță, care a scos totuși clubul din insolvență, n-are de unde băga mai mulți bani sau nu vrea să-i bage? Ultrașii îi reproșează exact asta, zgârcenia, dar și iubirea lor se manifestă mai degrabă prin vorbe. Când li s-a cerut să vină în număr mare la stadion, să încurajeze echipa și s-o sprijine financiar, ei au reclamat că biletele sunt scumpe!

Bref, ce cred eu că îi trebuie lui Dinamo, și nu numai eu, e o mână forte, un șef care să bată cu pumnul în masă și pe care ceilalți, în frunte cu jucătorii, să-l asculte și chiar să-l știe de frică. Un fel de, acceptați comparația, Dan Petrescu, în stare să-i trezească la realitate pe cei din jur. Eventual, să-i și încoloneze, iată un subiect de dezvoltat.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

haideusicfr (287 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 15:55

Dimpotriva ,Miriuta este omul potrivit acolo ,acum la Dinamo. Va gestiona situatia ,zambind si incurajandu-si jucatorii.

haideusicfr (287 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 15:56

CFR e mai buna decat Dinamo.Asta e situatia ,rezultatul e firesc. Acum ,nu stiu maine.

Kris (44 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 15:58

Da,cam asa arata situatia de la Dinamo.Trist este ca toti marii Dinamovisti stau impasibili deoparte si nu fac si probabil ca nici nu pot sa faca nimic.Economia de piata Romaneasca va mai distruge un brand cum au fost distruse industrii intregi.Suporterii din Bucuresti nu merita aceasta echipa.Probabil ca daca se va muta de acolo ar fi sanse sa se redreseze.Foarte multi Dinamovisti sint in zone unde economia nu merge chiar bine.De multe ori sa trait cu impresia ca Dinamo umple stadioanele,dar asta a fost alimentata la meciurile importante de catre suporterii din provincie.Niciodata Dinamo nu a stat mai prost ca acum.Negoita priceputul a gresit unde trebuia sa nu o faca,la diluarea valorii lotului.Valoarea lotului adduce suporteri.Nonvaloarea alunga suporterii.Pepiniera a distrus-o.Veti spune ca nu am dreptate.Ba da,am dreptate.Rezultatele din ultimii ani de la junior 1 si 2 sint meritele celor care au fost dinaintea lui NEGOITA.Acum toate grupele lui Dinamo sint in mediocritate.Daca nu macredeti uitati-va pe site-ul AJF Bucuresti si vedeti clasamentele incepind de la 8 ani pina la junior C.

Ionel (36 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 16:02

Acum Negoita tipa ca a fost o strategie gresita pe ultimii cinci ani.Adica sa bage un an si la ceilalti.Nuu,la Dinamo nu a fost nici o strategie.Poate a fost una de distrugere.Ati preluat un club care avea un centru de junior performat.Ati refuzat preluarea centrului de la Onesti si acolo erau copii talentati.Ati preluat Dinamo 2,cu foarte multe talente in lot.Ati distrus tot.Ati vindut tot ce sa putut.Sa fii cea mai tare pepiniera din TARA si tu sa nu ai solutie u 21? Sa nu vezi topate astea D=le Negoita inseamanca esti o persoana ori HOT.

Acum ce putem face? Nimic.Puteam face ceva noi suportwerii in 2010,2011,2012.Dupa ce sa ras toate talentele din pepiniera se mai poate astepta.Atit.

Fostii,antrenori,jucatori Dinamovisti stau impasibili si ne cer noua suporterilor sa facem ceva.S-a intors lumea cu susul in jos.

Domnule Lucescu,ai antrenat ani de zile,ce lider ai fosrmat care sa poata prelu Dinamo?

Domnule Dinu,Dumneata ce ai creat ? Mamaligi?

Domnilor investitori,Badea,Borcea,Negoita si ceilalti,cind va spuneam sa nu mai vindeti totul,fara sa lasati lideri care sa asigure continuitatea la Dinamo,nu ma-ti bagat in seama.Lacomia va impins precum diavolul spre distrugerea clubului.Toti care ati trecut prin functiile de conducere in ultimii 30 de ani ar trebui sa bagati capul in pamint si sa va fie rusine si cu aceasta rusine ar trebui sa incercati in al doisprezecealea ceas sa va uniti si sa cereti voi ajutorul nostrum al suporterilor si sa reconstruim Dinamo.

Domnilor Dinu si Lucescu s-au Lucescu si Dinu ca sa nu va suparati,doriti ca peste mormintul Dumneavoastra sa zaca si cadavrul lui Dinamo?Este momentul sa faceti ceva.

Ionel (36 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 16:04

Suntem acum in zona in care trebuia sa fim de 3-4 ani. Adica sa ne luptam en fanfare la retrogradare. Asta e managementul pentru care Ionut Negoita vrea lauda, desi e prea las sa accepte ca proiectul lui, iata, chiar da roade. Am trait vreo 2 ani din jucatorii inventati din nimic de Rednic, apoi din 1-2 jucatori adusi de Andone si de citeva meciuri ale lui Contra, de moment. Apoi, cind lucrurile bune din trecut au fost risipite, am ramas cu nimicul pe care l-a adus la echipa dl. Ionut Negoita. Care si-a aratat caracterul in relatia cu antrenorii care nu ii erau slugi si care acum a pus picioarele la spinare si cere sa fie lasat in pace, vezi doamne el a facut „eforturi”.

VanBasten_85 (16 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 16:05

Nu pentru ca sunt biletele scumpe nu mai vine lumea la stadion ci pentru ca se joaca pe Dinamo unde lumea nu poate vedea meciul din cauza conditiilor de pe stadion, pentru ca in teren joaca niste purtatori ilegali de tricou alb-rosu(numarati cate driblinguri vedeti la jucatorii lui Dinamo,cate un-doiuri,cate suturi pe spatiul portii si apoi o sa intelegeti) si pentru ca foarte multe meciuri ale lui Dinamo sunt puse lunea!Dintre toate echipele cu pretentii Dinamo a fost cel mai des programata lunea sa joace acasa!

Mircea (663 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 16:13

Negoita a crezut ca se imbogateste din fotbal si acum bate in retragere. Un neica nimeni cu datorii.

Urod (72 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 16:35

Negoiță are meritul indiscutabil cand a condus clubul in cel mai greu moment. Dar in România, ai aprecia meritele cuiva este ca si cum ai face o crimă…. Mai repede sa-i dam in cap, ca nu cumva cineva sa se ridice mai sus decât trebuie. In plecarea lui Negoiță, nu numai jucătorii au partea lor de vină ci in primul rând mas-media, care la tratat in mod injositor… Exemplu?!!!!…. Uitati-va in GSP cate zeci de articole gen…. Becali si-a surclasat rivalul…. Steaua da lectii lui Dinamo… Steaua si-a surclasat rivala de-o viata…. Citeam si nu erau decat niste articole infantile, scrise doar pt a deteriora atmosfera de la Dinamo, scrise de un stelist frustat…. Alta explicatie nu exista pt acele porcării de articole, care atacau un conducător cu un comportament decent, care abordase corect fotbalul, cu investitii in infradtructura si in centre de copiii…. Si cine era lăudat… Becali care culmea, nu avea nici comportament decent, nici investiții… nici nimic… Doar niste rezultate imediate obtinute pe baza de lipsa de concurență financiara si practic pe un monopol, pe care-l vrea vesnic pt el… Un om bolnav de lacomie care face mult rau foybalului românesc…Cine spune ca daca nu era Becali ce faceam ?!!!…. Foarte bine, acum aveti posibilitatea sa rămâneți numai cu Becali si asa o sa ramaneti in mocirla forever…. O singura greseala a facut Negoiță… Trebuia sa se retraga altfel, fara sa destabilizeze de tot echipa, ca practic asta se intampla acum… V-ati comportat de parca sta cineva la coada la preluat echipe, si ați dat in Negoiță fara jenă, de parca el avea obligatia de a investi in fotbal cat vreti voi, de parca ar trebui să-i fie rusine ca nu are banii lui Becali… Etc… Acum sa vedem, vă este mai bine fără?!!!…. Eu va zic ca nu… Fotbalul avea nevoie de 100 de Negoita si de nici un Becali….VA GARANTEZ… VOM VEDEA CE VA URMA SI CU DINAMO, POATE VA E MAI BINE DACA AJUNGE CA RAPIDUL… ORICUM SI CU TOT MONOPOLUL PE CARE-L FACE BECALI, EL REUSESTE SA IASA PE LOCUL DOI… SI TOT EL RĂMÂNE EXEMPLUL BUN….DUNTEM O ȚARA STRÂMBA DE TOT…

Demolarii (67 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:05

Eu nu înțeleg optica lui O Ioanitoia!!! Jucători daca se implica in joc, și au rezultate ( de văzut Astra- West Ham) aduc bani clubului. Pe deasupra își fac o imagine și pot găsi alte angajamente , chiar mai favorabile. Dar dacă nu joacă:că sunt blocați, că nu s-au transferat când au vrut, că impresarul are o părere, că au sărbătorit prea mult; e clar că nu vor avea rezultate. Și de vina e tot cel care aduce bani de acasă și le da salarii. Valoare e cel ce profita de munca altora, opinia mea față de activitatea lui Mutu și Contra asta e. In primul rand jucătorii trebuie sa se trezească. In al doilea rând e clar că și-a încheiat un ciclu. Contra si Mutu trebuiau să conștientizeze momentul finalului de etapa. Pe de altă parte, mai e o problema cu fanii. Mult prea lăudați, în momente de criza ale echipei nu sunt organizați. Exista in Un număr de fani dinamoviști dispuși să contribuie cu sume modice la susținerea clubului. Numărul lor ar trebuii sa fie de cca 20 de mii și fiecare să plătească 100 de euro acum și l-ar ajuta pa Negoiță cu 2 milioane de euro,că sa-i plătească datoria lui Badea, iar în schimb să preia un pachet de acțiuni. Sună frumos. Dar cine e leaderul? Cine va reprezenta încrederea celor 20 de mii? Fără supărare, dar modelul Fcsb cu leaderul=omul cu bani îl aplică și fani dinamoviști. Atunci care e diferența? Negoiță a garantat 8 luni că termen în care echipa se poate reorganiza, și administrativ. Dar mingea e la suporteri, la jucători, care vor satisfacțiile, rezultate dar daca se poate fara transpirație………

Bogdan (25 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:09

Draga jurnalistule,

Cand vad cu tu si altii ca tine care o dau pe suporteri, imi vine sa vars…..pe voi la propriu !!!! Cand DINAMO nu a mai castigat un campionat de 11 ani !!!! poti sa o mai dai pe suporteri ? Cand suporterii sunt alaturi de ei de 11 ani fara oprire, cum poti sa o dai pe suporteri ? Cand mergi gresit pe un drum, nu este nimic anormal, dar cand stii ca mergi pe un drum prost si continui sa mergi pe el, asta se numeste PROSTIE !!! Sa venim la stadion pentru ce ? SI sa nu indraznesti sa spui ca pentru echipa iubita ca simt ca explodez. Sa-l vad pe Negoita cum are arici la buzunar. Cum nu a fost in stare sa cumpere niciun jucator de 5 ani incoace !!!! Ce s-a intamplat cu banii din vanzarea jucatorilor pana acum ? Sa vin la stadion ca sa-l vad pe nesimtitul de Filip cum ma cearta ca de ce il apostrofam cand el are evolutii groaznice etapa de etapa ??? Sa-l vad pe el si pe Nedelcearu, chiar si Hanca in care spun ca asa este suporterul DINAMOVIST ?!??!?! SA-i vad cum se imbata inainte de meci cu nici 24 de ore ??Desigur, esti alaturi de ai tai in momentele grele….dar aceste momente sunt doar grele, nu ne ofera nicio satisfactie, si sincer ne-am saturat ca DOAR noi sa sustinem. EI……
Te rog sa-mi spui o galerie din ROMANIA care-si iubeste echipa cuim o facem noi. Una care canta si care-si deplaseaza fundul dupa echipa iubita cum o facem noi. Nu gasesti….iti spun eu ! Asa ca te rugam sa nu ne mai pomenesti numele !!!

Andrei F (1607 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:12

Adica la un club trebuie sa bata in masa antrenorul?De ce nu patronul?Si cum sa faca asta la Dinamo antrenorul de acum cand dumnealui declara ca si in acest campionat daca Dinamo intra in Play-off se stie cine nu o sa fie campioana?Acest antrenor nu a venit tocmai de la CFR?CFR nu tocmai l- au cumparat pe Costache si asta inainte de meciul direct?Cu alti actori dar cu aceleasi probleme si articolul era scris mult diferit…Si daca Negoita o avea bani de ce trebuie sa-i bage la fotbal?Pentru mai multe urari de bine-ca tot vin sarbatorile?

sadiku (12 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:41

Negoita a ” investit ” 13 milioane de euro in 5 ani , si a scos peste 40 de milioane de euro. Acum 2 ani Negoita a scos 14 milioane de euro . Pe Negoita nu-l intereseaza performanta la Dinamo , il intereseaza sa treaca anu sa ia ” banu ” . Anul acesta nu-l intereseaza CUPELE EUROPENE pentru ca acolo sunt niste cheltuieli !!!! , la fel nu l-a interesat nici in anul in care a bagat Dinamo in insolventa . Sa ”speram” ca v-a vinde acest club cat mai repede , ceea ce nu cred , pentru ca Dinamo este o ” VACA DE MULS ” pentru Negoita !!!

Urod (72 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:44

@Bogdan….in mare parte ai dreptate…. Singurul lucru in care greșești este că-i ceri lui Negoița sa investeasca mai mult decât are…. El a gestionat corect banii și asta este cel mai important, pt ca de la bani pleacă totul… Dacă acesta este Negoiță, cu bani mai puțini decât ne-am dori noi, asta e…. Acum o sa fie problemă mare, ca nu se inghesuie nimeni să preia clubul… .. Ar fi fost indicat ca de 2-3 ani in urmă, să va fi organizat, să se strângă cotizatiile și in cel mai transparent mod sa fie cheltuiți…. Așa ar fi vazut si Negoița ca nu e singur…. Daca v-ati ridicat impotriva lui, crezi ca va fi mai bine,?!!… Îți garantez că nu…. Doar ce se bucură stelistii fara creier, precum Mm….

Ionel (36 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:45

Inca ceva ce ma frapeaza la Pinicchio , usurinta cu care se eschiveaza de toate responsabilitatile , de usurinta cu care scoate minciunile si dezinformarile. Vreau sa mai darim un mit acela al clubului Dinamo liber de datorii si salvat de negoita . Chiar in momentul de fata el a admis ca are DATORII de 2 milioane la Badea ce dateaza de cind a preluat clubul si alte 900.000 la terze parti. Ori ai albit Dinamo ori l-ai lasat in rahat asa cum l-ai luat si incerci sa aburesti pe toti ca tu vinzi un club curat financiar. Nimeni nu o sa se bage sa cumpere un drept de folosinta cu datorii.
De audit nici nu se pune problema , s-ar face de ras. Am avut noroc in ultimii ani , cu Rednic , cu Andone , cu Contra dar nu poti merge la infinit cu norocul asta , trebuie sa ai o baza ca sa nu te bazezi pe noroc. Ce se intimpla acum este total normal , cadere totala pe toate planurile. Jucatorii si antrenorii trebuie sa inteleaga ca nu ei sint fluierati ci situatia in sine , existenta ,din care fac si ei parte.Din pacate ei reprezinta contactul direct cu publicul . Lot prost avem , am inteles cu totii asta , dar nu ii putem acuza pentru ca atita pot .Au fost angajati de un patron care a avut un buget de mina a doua pentru jucatori de mina a doua. E vina patronului ca a vindut tot ce avea mai bun si a luat in schimb jucatori cu probleme medicale sau de adaptare la alte cluburi. Nu este nici vina lui Mutu , nici a lui Contra ca Pinocchio nu a vrut sa cumpere jucatori mai buni.

Cosu (98 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:46

Urod , Bayern Munich e mizeria fotbalului German ca a luat tot ce-i bun . App , vorbiti cu psdul poate va ajuta . Hahahaha hahahaha

Eu (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:47

Autorul, in stilul caracteristic, muta atentia de pe neputinciosul sef.
Singura datorie pe care o au suporterii este fata de familiile lor. Lasati gargara ieftina cu culorile si alte prostii. Putini platesc sa vada dezastrul de la rinamo…

sadiku (12 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 17:51

@Urod Dinamo nu are nevoie de negoita si nici de suporteri ca tine , negoita si-a zugravit hotelul cu banii de la dinamo

a dica (283 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:02

Se va alege praful! Asa cum s-a intamplat la toate echipele unde ultrasii s-au repezit la patron. Nu-i normal, e echipa lui, e investitia lui si, chiar daca uneori greseste, nu trebuie sa dea socoteala nimanui. Cui i-ar conveni (dintre cei care il injura pe Negoita) sa vina cineva la el in casa sau in pravalie si sa-l ia la injuraturi sau chiar la bataie… Singurul patron care le-a rezistat acestor ultrasi (sau liderilor lor) a fost Becali. Probabil fiindca stie si el sa injure. Nu inteleg de ce, spre exemplu, Hagi accepta sa fie injurat, chiar pe stadionul lui, de unii suporteri ai unora dintre echipele vizitatoare. Eu i-as scoate din stadion in secunda a 2-a. Si nici nu i-as mai primi vreodata. Acum intra in vizor domnul Ioanitoaia. Domnule, sa zici ceva de o galerie, nu se poate …

Deva1 (28 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:04

Singura sansa pt cupe e ca Dinamo sa castige Cupa Romaniei

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:09

…performanta cu bani putini …cine a mai vazut ?

George (2 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:19

Ce tot scripting numai ce ii trebuie lui Dinamo. In primul rind un investitor serios care sa arunce toti jegosii toate nimicurile din club. SA stea de vorba cu toti amatorii care joaca pentru Dinamo bucuresti sa ii dea afara pe toti care nu vor o echipa curate, profesionista . Nu o ADUNATURA de junghiuri care nu au nici o treaba cu fotbalul. Toti toti hotii au mincat de pe urma brand ului Dinamo. Gate cu hotia, nu Va e rusine ca ati mintit lumea 30 de ani cu new Dinamo. Acum culmea pai voi chiar crediti ca merge vrajeala asta la infinit? Numai merge panaramelor toti sinteti vinovati presa ziarele Niste nemernici asa meritati suporterii dinamovisti sa

calinescu (96 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:30

NEGOITZA A VENIT A INVESTIT SI A LASAT PE „PROFESIONISTI” SA-I CONDUCA PROPRIA AFACERE …..!!!!!!
SI CE -A FACUT MUTU &CONTRA ????????????
AU INGROPAT TOATA AFACEREA LUI NEGOITZA …..!!!!!!!!
AM ATENTIONAT DIN VARA CA O SA SE INTAMPLE CEVA URAT ……!!!!!!
DIN PACATE NIMENI NU L-A ATENTIONAT PE NEGOITZA ….!!!!!
PACAT ….!!!!!!
L-A ADUS PE MIRIUTZA CARE PRIVESTE MIRAT ALATURI DE FERI DICAN LA TOT CE SE INTAMPLA ………..!!!!!!
MIRIUTZA SI-A DAT EXAMENUL …..!!!!!!!
TREBUIE SA PLECE ASTAZI SI NU MAINE, PENTRU CA MAINE ESTE DEJA TARZIU ….!!!!!!!!
UN ANTRENOR MARE REACTIONEAZA PE MOMENT , INCEARCA SOLUTII …..!!!!!!
MIRIUTZA SI DICAN CRED CA CUGETA PREA MULT SI IL COPIAZA PE CONTRA ………..!!!!!!!
NE-AM SATURAT DE TINE MIRIUTZA …….!!!!!!!
PLEACA SA NU TE MAI VEDEM …..!!!!!!!!
O SOLUTIE AR FI BATRANUL MULTESCU…..!!!!!!

groparu (52 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:34

Ce-i trebuie lui Dinamo? Pai e simplu: sa scape de strainii din lot care nu au pic de determinare.In plus unii sint de divizia C, ridicoli prin lentoare si prin incapacitate de efort. Apoi pe jucatorii romani care se cred vedete sa-i mute la echipa a doua si sa vina inapoi numai cine mai da ranadment acolo prin mocirla. Negoita nu are nevoie de bani de investitii.Sa lase tinerii sa joace.De fapt asta era ideia de baza: New Dinamo.Doar ca Negoita a preluat Dinamo doar in calitate de vinator de imobiliare,terenurile clubului fiind foarte apreciate de rechinii din imobiliare.Pe urma , daca Miriuta va mai ramine (si oricine vine dupa el)trebuie sa formeze o echipa care sa aiba un stil si o ideia de joc bazata in special pe jucatori de viteza ( „secretul” fotbalului modern ), forta , tinerete si determinare.Actualmente echipa nu joaca nimic,este un haos total.La ce a patit cu pseudo fotbalistii adusi de afara Negoita nu va mai baga alti bani.Asa ca e necesar sa gasesca un nou (sau noi) finantator.Badea , in nici un caz, un batrin hirciog care a pus mina pe terenuri prin acte de coruptie. Si i-ar mai terbui lui Dinamo un stadion nou unde sa vina suporterii cu drag. Toti am vrea acest lucru dar ne impiediacm de fostul securist , cel care de o viata a tot facut afaceri cu statul. Asa ca Miriuta cit mai e antrenor, sa ia taurul de coarne si sa joace cu juniorii alaturi de cei care mai dau randament din prima echipa.

Sasa (29 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:37

Legat de afirmatia ” n-are de unde băga mai mulți bani sau nu vrea să-i bage?”. Suporterii au aratat a Dinamo in era Negoita a incasat 10,2 milioane de euro numai din vanzari de jucatori. Adica vreo 2 milioane de euro pe an in medie. La care mai adaugam o medie de 2 milioane de euro din bani TV si sponsori. Si asa ajungem la suma de 4 milioane de euro incasate anual de Dinamo in era Negoita.
Sincer, nu vad unde s-au banii in acesti ani. Jucatori nu s-au cumparat – nu cred ca s-a dat mai mult de 100 mii de euro pe un jucator. Salarii mari nu au fost – abia in ultimul sezon au aparut salarii de peste 10.000 euro lunar. Iar in ceea ce priveste insolventa, marele fraierit a fost statul roman (adica noi, bunii platitori de taxe si impozite), ptr ca firmei Dinamo ce apartine lui Negoita i s-au sters mai bine de 3 milioane de euro din datoriile catre stat.
Unde mai pui ca prin insolventa, Dinamo a renuntat complet vreo 5 ani la modul realist la cupele europene. E adevarat ca nu sta foarte bine ca si istoric, dar nici macar nu a incercat sa se zbata.
Pentru o echipa mediocra in fotbalul romanesc – realist vorbind, Dinamo in perioada Negoita nu a avut niciodata aspiratii de un pic de performanta -, cred ca s-au facut o gramada de bani.

radu (60 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:40

Expresia consacrata este ” cu surle si trambite ” ; de unde si pana unde tobe ? In rest , despre echipele infiintate de sovietici (Steaua si Dinamo) le doresc desfiintare grabnica, ceea ce ar fi trebuitsa se intample din ianuarie 1990.

Vardasihan (62 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:43

E trist ce se întâmplă la dinam0.Un club ca dinam0 o să găsească puterea să se ridice.Steaua are nevoie de un dinam0 puternic.Rivalitatea strânsă în zeci de ani,nu poate dispărea pentru simplu fapt că una dintre echipe trece printr-o perioadă mai proastă.Miriuță nu e antrenor de dinam0.Bucureştiul nu e Cluj Napoca.Aici toți sunt cu ochii şi cu gura pe tine.<Remarc că lui Hanca îi acceptați scuza că ar fi putut părea obosit după convocarea la națională.Nu şi steliştilor.Pe care în textul de ieri, îi făceați în fel şi chip.Faptul că steliştii au jucat meciul în campionat vineri,nici nu mai contează.În opinia dumneavoastră,ei nu au voie să pară obosiți după ce cu două-trei zile în urmă au îmbrăcat tricoul naționalei.Când e vorba de Steaua,scriem şi vorbim cu altă măsură😕.Totuşi,nu apare nici un text despre programarea ciudată a meciului stelei de la iaşi?Straniu😉

militari (120 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:44

Nea Ovi, nu inteleg cum indraznesti dumneata sa te legi de marii suporteri dinamovisti.. Trebuia sa spui deschis ca sint o adunatura de soiosi si infractori carora nu le mai ajunge nimeni cu prajina la nas. Astia si daca vine Abramovici investitor aici ei tot sar la el sa il bata.

Urod (72 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:45

@sadiku…Dinamo are nevoie de toti suporterii, mai ales de cei cu creier…

Mircea (663 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:47

Salut faptul ca se gaseste un jurnalist care sa le spuna deschis dinamovistiir cine sint si cat le poate pielea. Fraza despre suporteri e cea mai reusita din tot articolul.

Urod (72 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:50

@cosu…nu stiu la ce te referi dar daca am inteles bine, tu faci o paralela intre FCSB si Bayern….?!!!…. Inseamna ca furi curent cu tot cu transformator…. Si daca mau faci o paralela intre conducatorii lui Bayern si Becali, deja tu furi si centrala atomica….

Liviu (333 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 18:52

@Bogdan. Parerea din articol despre suporteri e f corecta. Ei stiu sa injure si sa ameninte dar nu dau un ban pentru ajutorarea echipei. Dar va supara adevarul. Tu ar trebui sa versi cind te uiti in oglinda si sa faci pe desteptul mai putin.

Unu’ (102 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 19:03

Van Basten, cu CFR ati jucat duminica seara, tot 2 mii ati fost. Aveti metrou in buza stadionului , plus destule solutii cu RATB, nu infrastructura e problema.
Iar purtatorii aia ilegali de tricouri atata pot, nu e vina lor ca nu sunt altii mai buni. Cand iei moca si pe salarii mici, doar nu vrei sa va bateti la titlu.
Iar cu stadionul, daca ati veni in mod regulat 30-40mii la fiecare meci, exista National Arena. Dar voi doar cu fcsb dati checkin de 2 ori pe an si apoi va plangeti cam cum o faci tu.

a dica (283 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 19:07

Fara Deac si Culio la potential maxim CFR este o echipa de pluton. Dinamo are jucatori, dar echipa e…praf. Daca se linistesc apele poate fi redresata.

haideusicfr (287 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 19:08

Nu va temeti ,nu va plangeti .Vine ea perioada si pentru Steaua sau FCSB .
Fiti barbati, nu va mai plangeti ,strangeti randurile ,veti reusi.Suporterii ar trebui sa fie langa echipă,are acum mai multa nevoie decat niciodata de solidaritate , nu de critici si huiduieli.
Cata vreme CFR a fost intr-o situatie grea ,suporterii au fost langa echipă. Nici un fotbalist sau antrenor nu a fost huiduit. Nici dr Muresan ,nici Paskany ,nimeni.
Dimpotriva ,gratie dr Muresan echipa a trecut cu bine peste perioada de faliment si si-a gasit investitori.Asa trebuie sa faca si Dinamo ,sa lupte ,sa stranga din dinti ,are jucatori si antrenor capabili de castig.
Succes!

Steaua1986forever (9 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 19:30

Domnule Ioanitoaia, la anul pe vremea asta o sa aflam ca si anul asta dinamo s-a batut la titlu. Cum spun acum de anul trecut….Sigur, noi, ceilalti am vazut ca au intrat foarte greu in playoff anul trecut, dar ma rog, oricine intra in playoff este ca si cum s-ar bate la titlu, insa realitatea a fost la fel de crunta ca si anul asta. Si da, si anul asta pot intra in playoff, insa aceasta echipa nu joaca nimic de ani de zile. Ei se mobilizeaza exemplar pentru un singur meci. La fel si suporterii. Bine, sunt dovezi ca nu gratis, dar asta e alta discutie..

jalabert (3 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 20:17

nu stiu cine este individul pus sa cenzureze comentariile in seara asta dar face exces de zel cenzurand discriminatoriu.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 20:57

…nea Ovi …dar lui matale ce ti trebuie …ca sa devii obiectiv …niste dioptrii mai mari ?

Bogdan (25 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 22:33

Liviu .*** *** *** *** *** *** !!! Nu ne cunoastem, n-am mancat impreuna….dar cum ii sta bine romanului, iti dai si tu cu parerea aiurea.
Esti DOAR un alt pr2st care se crede destept !

ADRIAN P. (8 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 23:10

ARTICOL BUN SI COMENTARII, MULTE DIN ELE, DEOSEBIT DE INTERESANTE SI LA OBIECT. OAMENI CARE SUFERA PENTRU DINAMO SI CARE AU SI CAPACITATEA SA FACA O ANALIZA CORECTA. NU EXISTA UN SINGUR OM CARE A DISTRUS DINAMO SI NU EXISTA O SINGURA CAUZA, DINAMO A FOST DISTRUS INCET, INCET, IN TIMP, DE DIVERSI PRIN MAI MULTE METODE, CU INTENTIE SAU DIN PROSTIE.

sundance kid (205 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 23:10

Va fi si mai greu pentru CFR acum odata ce Dinamo nu va fi in play off . Dinamo ar fi putut impiedica FCSB-ul . Oricum SUCCES CFR-ULUI in play off !

dinu (427 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 23:54

Daca era ceva de capul lui Contra nu trebuia sa il lase sa plece la nationala. Dar ei in frunte cu Negoita nu au stiut cum sa scape de Contra mai repede ca sa aiba pe cine acuza dupa aceea. Strategie de liga2.

dinu (427 comentarii)  •  20 noiembrie 2017, 23:56

@Radu. Nu e nici o rusine sa inveti cind nu stii. Expresia folosita de dl Ioanitoaia e cea corecta pentru ca surle si trimbite sunt cuvinte sinonime. Pune mina pe carte si te vei convinge.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  21 noiembrie 2017, 2:01

Tot ce ii trebuie lui Dinamo este sa se desfinteze. Au facut-o cam toate echipele foste departamentale mai mult sau mai putin. FCSB a cam scapat cel mai ieftin. Becali ar trebui sa uite Steaua. Ar trebui sa si precizeze ca initialele FCSB nu mai au nimic cu fosta Steaua si atunci poate sa mearga mai departe. Echipa sau numele ei -Dinamo-poate ramine intr-un depozit amarit de la periferia Bucurestiului iar un investitor sa vina sa preia jucatori sa dea alt nume echipei si sa porneasca de la zero. Cel mult sa pastreze culorile alb-rosii…..

Ghencea (129 comentarii)  •  21 noiembrie 2017, 7:59

Suporterii care i-au mai ramas lui Dinamo sunt niste pusti agresivi si prosti. La asa echipa asa suporteri…

Banel (35 comentarii)  •  21 noiembrie 2017, 10:48

Ioanitoaia e un mare jurnalist si un lucid vizionar! Timp de aproape 2 ani ne-a batut la cap cu ideea lui fixa (asa ni se parea noua,carcotasilor pro germani,imbatati de miresmele occidentului,in realitate fiind o idee geniala!!!) ca Daum a distrus fotbalul romanesc! Iata ca din nou trebuie sa-i dam dreptate!!! Dispare acum si Dinamo,urmare a distrugerii provocate de *** *** Daum!!! Norocul nostru si,dealtfel, luminita de la capatul tunelului este fericitul fapt ca fraiele Nationalei si,deci,ale fotbalului romanesc,au fost luate de un adevarat profesionist,unul cu rezultate fantastice in ale antrenoratului,nu ca amaratul ala te teuton,unul de-al nostru,care intelege perfect fotbalul romanesc,adica e si el puscarias (sper ca n-ai uitat ca acest Contra este condamnat la un an de inchisoare ,cu suspendare,pentru vatamare corporala si ultraj!!!!) ca mai toti oamenii de fotbal din Romania si nu a tras cocaina pe nas ca Daum si Mutu,doar si-a desfigurat ceva colegi de cluburi si adversari,plus un politist,fapt pentru care a primit si pedeapsa mai sus amintita si pe care o cam vrei a uita! El e un adevarat idol si model pentru componentii nationalei si pentru copiii si tineretul din intreaga tara,nu drogatul ala!!! Mare ziarist,mare om,acest Ioanitoaia!!!

Bogdan (395 comentarii)  •  21 noiembrie 2017, 11:21

Articol plin de adevar. Dinamo se scufunda incet si sigur. Nici nu e de murare cu asa sef si asa antrenor.?

gilos (328 comentarii)  •  21 noiembrie 2017, 11:36

Negoita este principalul vinovat de situatia existenta.
Cea mai mare greseala a facut cand s-a zgarcit si l-a indepartat pe Rednic. Ce daca lua si el un comision din viitoarele transferuri ? Important era sa fie un antrenor competent si sa aiba un lot pe mana cu care sa lucreze. Exact asta a reusit Rednic.
Incompetentii Negoita-Contra-Mutu au facut praf tot ce se construise sub Rednic…

Craiu (67 comentarii)  •  21 noiembrie 2017, 11:56

Nu ii trebuie multe lui Dinamo. Doar un investitor, un presedinte, un antrenor si vreo 10-12 jucatori. Adica o nimica toata.

MZM (390 comentarii)  •  21 noiembrie 2017, 16:37

Dinamo este in aceasta situatie grea nu de azi de ieri, ci de foarte multi ani, dar au salvat-o mereu de la dezastru cativa factori decisivi, printre care: 1. Umbrela mai mult decat protectoare a MAI; 2. „Bunavointa” echipelor primariilor si a celor departamentale; 3. Complicitatea… suspecta a presei de sport, care nu a sesizat niciodata ceva dubios la vreun meci al lui Dinamo, desi la multe jocuri ale Stelei arata cu degetul blatul. Dau un singur exemplu. La un joc Steaua-Gaz Metan (jucat, deci, la Bucuresti), in urma cu vreun an si ceva, un fundas al oaspetilor a facut un fault in propriul careu, iar ziaristii au comentat luni de zile, sugerand ca aparatorul respectiv a fost cumparat de Becli. Poate ca aveau dreptate, desi a incerca sa mituiest adversarul (mult mai slab), intr-un joc de pe teren propriu, este cel putin ridicol. Insa, repet, poate ca ziaristii au avut dreptate. Dar iata ca vine jocul Gaz Metan-Dinamo (de la Medias), de mai alaltaieri, cand Golubovici a facut hentzul acela fantastic, „de neexplicat”! Si ce sa vezi? Toti ziaristii „vigilenti”, dar absolut toti, au vorbit de… pariuri!! (Adica au tras mortul pe Academiei!). Niciunul, dar absolut niciunul, nu si-a imaginat vreo secunda ca la mijloc ar putea fi si altceva decat treaba cu pariurile!?… Daca presa noastra ar fi fost, de-a lungul anilor, mai exigenta cu Dinamo, cred ca aceasta echipa avea mai multe sanse sa se redreseze!

Comentează