Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Gaura de la covrig

Rezumând la maximum, aducerea lui "Lippi" în structurile FRF, ca și a lui Mutu și a altora, a însemnat un pas înainte.

Permalink to Gaura de la covrig
luni, 13 noiembrie 2017, 4:46

Cum au început să miște „naționalele” U17, U19 și U21, funcționarii federali se și umflă în pene, de zici că l-au apucat pe Dumnezeu de-un picior, dacă nu de amândouă! Adevărat e însă că la nivel juvenil se simte o primenire, iar ea se datorează, părerea mea, instalării lui Mihai Stoichiță în fruntea Comisiei Tehnice la 1 februarie 2017. Până la instalarea celui supranumit „Lippi”, alint cam fără noimă, forul amintit era unul mai degrabă decorativ. Nu hotăra nimic.

Stoichiță a dat milităria jos din pod, deviza lui fiind „Vreau rezultate, nu povești, vreau performanțe, nu scuze!”. Ca atare, una dintre măsuri a constat în mutarea lui Sandu Tăbârcă din postul de coordonator al tuturor reprezentativelor de juniori în acela de lector în cadrul Școlii de antrenori a FRF. În ideea ca fiecare să facă munca la care se pricepe, nu pe care o dorește. Concomitent, le-a cerut tehnicienilor de „naționale” să se consulte între ei, să colaboreze. Să vorbească aceeași limbă. Astfel a ajuns Răzvan Marin, cedat de Contra, la dispoziția lui Daniel Isăilă la U21 și Screciu de la Isăilă sub comanda lui Adrian Boingiu la U19. Presiunea pusă pe antrenori și-a dovedit utilitatea.

Și a mai făcut ceva Stoichiță, pe lângă faptul că a cooptat în Comisia Tehnică o serie de foști reputați internaționali, ca Augustin, Cămătaru sau Marcel Răducanu. Între ei, și pe proaspătul selecționer Contra, deși consider, nu doar eu, că responsabilul echipei A trebuie chemat la ordine de CT, să-i raporteze acesteia, nu să fie membru al ei. „Lippi” a mai avut o idee productivă: la U17 i l-a atașat lui Sorin Colceag pe Aurel Țicleanu, iar lui Boingiu, la U19, pe Țiți Dumitriu, sfaturile celor doi tehnicieni experimentați folosindu-le colegilor mai tineri.

În sfârșit, Stoichiță a întețit trialurile peste hotare, 13 la număr până în momentul actual. În consecință, 8 dintre cei 14 jucători U21 de la recentul 1-1 cu Portugalia au provenit din străinătate, I. Radu, Pașcanu, A. Radu, Ad. Petre, R. Marin, I. Hagi, Pușcaș și M. Dobre. La fel, 6 tineri din lotul U19 pregătit de Boingiu sunt legitimați afară, Trușescu, Dragomir, Merloi, Berci, Sântean și Micovschi.

Rezumând la maximum, aducerea lui „Lippi” în structurile FRF, ca și a lui Mutu și a altora, a însemnat un pas înainte. Trebuie că Răzvan Burleanu s-a lămurit că doar cu habarniști și parașutați de tipul lui, glorioși absolvenți de SNSPA, nu va obține în veci un nou mandat. Așa că, apelând la tot mai mulți oameni din fotbal, a căutat să schimbe macazul. Să nu se fi trezit însă prea târziu.

Altminteri, la această înviorare a contribuit și introducerea prevederii regulamentare conform căreia fiecare formație din Liga 1 e obligată să aibă permanent în teren, din vara lui 2016, un jucător sub 21 de ani. Poate a contribuit și ea, numai că nesemnificativ. Mult mai puțin decât ne-au împuiat capul Burleanu și cădelnițarii lui, care s-au bătut și se bat cu pumnii în piept de parcă ei, delirând despre branduire și rebranduire, ar fi descoperit gaura de la covrig ori apa caldă! Întrucât grosul celor convocați la U21 vine de-afară, reiese că „străinii” n-au avut cum beneficia de regula federală. Chiar dacă s-a lărgit bazinul de selecție.

Într-un moment încurajator, suntem în măsură să invocăm unele semne bune. Pentru că U17 și U19 s-au calificat în Turul de Elită, iar U21 conduce în clasamentul grupei de CE, trupa lui Isăilă posedând șanse reale să ajungă după două decenii la turneul final continental. Totuși, să-mi fie cu iertare, cum niciunul dintre obiectivele asumate n-a fost încă atins, să nu zicem hop cât n-am sărit pârleazul. Să nu ne grăbim, până să cânte fanfara mai e!

Comentarii (81)Adaugă comentariu

florin1 (1 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 16:58

ba tocmai faptul ca au meciuri in picioare, meciuri de liga1 si nu freaca banci de resezerve sau joaca prin liga 3 a face diferenta.

Adi (5 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:02

Clasic pentru in "hater" ca dl. Ioanitoaia. Daca ceva merge prost, e vina lui Burleanu.. Daca da Domnul si merge si ceva bine, Burleanu nu are niciun merit.

doze (29 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:06

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dilimache (657 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:07

Ceea ce ma nemultumeste e ca aducerea lui Stoichita ar putea sa fie o bila alba pt Burleanu, care nu merita nici macar un sut in fund, d-apai o bila alba...

corneliu (116 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:10

E greu pt voi sa recunoasteti, dar un mare merit il are si ACTIUNILE LUI HAGI si Academia lui de poveste, plus doua-trei "plombe" de la Academii de afara si... gata succesul! Oamenii Politici pusi de Politic in fruntea fotbalului romanesc se "umfla-n pene" iar "scos in fata" este dl Stoichita... Capisci?

Vardasihan (62 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:11

Nu am văzut încă rostul lui Mutu la federație.De ce îl menționați?😕Articolul e scris,de parcă îi erați dator lui Stoichiță.Parcă prea multe merite i-ați atribuit.Meritul pentru rezultatele de la echipele de tineret, sunt ale jucătorilor şi antrenorilor.Prea puțin merit i-ați atribuit lui Isăilă.Îl menționați în două-trei cuvinte spre final.Merită mai mult de atât.Dacă nu era regula un jucător U21 permanent în teren la Liga 1,nu cred că apărea Man,Nedelcu,Coman.Ei ar fi jucat fotbal,dar la un nivel mult mai scăzut şi probabil nu ar fi ajuns la Steaua.

Radu (178 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:15

Nea Ovi, si trecut si matale in tabara habarnistilor?!?! Afirmatia lui florin 1 ca joaca in liga 1 nu tine caci ei cu exceptia lui Man joaca mai mult in strainatate.

Catalin (1 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:16

Domnul Ioanitoaia si despre faptul ca atatia jucatori au fost crescuti de Hagi nu spuneti nimic? Va rog sa ii numarati si sa trageti dupa o concluzie.

Roadghost (37 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:21

Hai bre, recunoaste macar acum ca regula aia cu jucatorul U21 a produs schimbarea, oricat de incompetenti si nesuferiti sunt Burleanu si ai lui!!! Da-o incolo de treaba, chiar ne crezi de pe alta planeta?? Stoichita??? Cred ca mai degraba au avut o contributie alegerile prezidentiale din deceniul trecut din Filipine la loturile de juniori decat instalarea marelui si inovatorului Stoichita in ianuarie...fac pariu insa ca in performantele din trecut ale nation alei, Dragomir si Sandu au merite de netagaduit, nu????

Andrei F (1607 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:23

Rezultate excelente?Pai inca nu au facut nimic...Daca mai si castiga ceva cum o sa fie?Extraterestre?

Lup (13 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:27

Când am citit titlul, am crezut că se referea la Hagi, că datorită lui merg loturile bine. A lui în primul rând, și a altor câțiva privați. Se vede că m-am înșelat, era mâna lui Lippi...

george (6 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:29

Tovarasul ...Ioanitoaia , invata sa scrii , plecand de la ideia bunului simt , ceva legat de academiile de copii si juniori , lasa-l pe ...Lippi si ceilalti , nu ei joaca ! Incepem sa culegem roadele muncii celor care au investit in academiile lor , Hagi si inca unu sau doi, asta e adevarul , ori te invita Stoichita la doi, trei mici si o...bere ?!

HopeTX (9 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:30

Corect Florin. Nu sunt un fan al lui Burleanu, dar asta este clar. Daca nu era regula cu un jucator obligatoriu sub 21, nu pupau Man, Costache, Benzar cel mic si ceilalti nici un minutel in prima liga. Metre Ioanitoaia gandesti ca un "***"! PS: Te astept cu un articol despre Daum. E timpul zau asa!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andreid (1 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:31

Gheorghe Hagi este cel care a redresat fotbalul juvenil si nimeni altcineva. Nu mai atribuiti merite nimanui caci astia pe care ii dadaciti atat din federatie nu au realizat inca nimic. Singurul care munceste zi si noapte pentrul viitorul fotbalului romanesc este domnul Gheorghe Hagi.

marian (145 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:32

urmatorul pas logic ar fi un campionat de tineret .

Sasa (29 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:38

Rezultatele bune de la nationalele mici din ultima perioada sunt datorate unei sume de imprejurari: (1) faptul ca in Comisia Tehnica sunt si oameni mai priceputi, care au trecut prin fotbal, si care sunt in stare sa isi asume anumite chestii (de ex. incheierea contractului lui Daum) (2) faptul ca antrenorii de loturi sunt decenti (sa nu uitam ca Astra lui Isaila a eliminat Olympique Lyon in Europa League), fata de prima perioada a mandatului lui Burleanu, cand erau niste prastii de antrenori (3) regula cu tinerii sub 21 de ani in Liga 1, (4) sunt destule echipe de Liga 1 ce au loturi consistente la sectorul juvenil - cele mai bune exemple fiind Viitorul, CSU Craiova si chiar FC Voluntari (as fi inclus si Dinamo, dar, din pacate pentru dinamovisti si pentru fotbalul romanesc, tinerii nu reusesc sa faca pasul decisiv la echipa mare). Eu zic ca mai e un si un alt aspect: datorita numarului mic de echipe din Liga 1 si datorita saraciei si instabilitatii din Liga 2, sunt multi antrenori decenti ce accepta joburi si in sectorul juvenil.

GHITA (76 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:39

Cand esti frustrat este greu sa recunosti ca ai incasat un ***,masura luata de Burleanu a fost cea mai benefica,pustii nu ar fi jucat in veci in prima liga astfel ne avand meciuri tari in picioare,dar cum voi nu stiti decat sa raspundeti la comenzi va este greu sa recunoasteti meritele,,dusmanilor''

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Moft (1 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:54

Frateeee...asa odă rar am vazut ! Nea Ovidiuleeee...*** *** ! Problema nu e ca scrii dedicatii ! E ca nu intelegi ce se intampla ! Auzi...a venit in ianuarie si de aia joaca tineretul ! Esti nostim tare ! Pacat de statutul pe care ti-l construisesi !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Filip (44 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 17:54

@george. Ca sa ii faci morala unui ziarist de talia dlui Ioanitoaia deschide intai abecedarul si afla ca se scrie corect ideea, nu ideia. Toti *** fac pe desteptii aici iar tu esti unul dintre ei. Acuza ca nu e laudat Hagi e cea mai mare prostie stiut fiind ca dl Ioanitoaia e mare admirator al prietenului Hagi. A scris asta de multe ori si nu mai trebuia sa scrie inca o data.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Russu (19 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:03

@GHITA. Imi e sila de prosti indoctrinati ca tine. Care joaca ma in liga 1 afara de Man ca restul joaca toti in strainatate... Ioanitoaia pastreaza un echilibru iar tu pupi poala popii Burleanu. Asta nu a putut avea vreo idee buna din motiv ca afara de gargara nu a avut nici o idee la viata lui.

Mateias (70 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:10

Moftule, tu te recomanzi prin semnatura. Cand Ioanitoaia critica nu e bine, cand Ioanitoaia lauda nu e bine, numai niste nimeni ca tine cunosc adevarul. Voi astia traiti intr-o lume din care au disparut bunul simt si rusinea.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:16

...sa fim seriosi ...Slughita n are niciun merit ...antrenorii si jucatorii au facut totul ...iar Mutu ...e si el pe acolo ...nu se stie cu ce ...

Absolvent SNSPA (3 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:19

Ai jignit o institutie si miile de absolventi. Sa iti fie rusine!

RADU NICOLAE (1 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:35

Buna seara, Meritul este al domnului HAGI ( resurse financiare, organizare, planificare si multa munca = jucatori cu calitati tehnico - tactice deosebite, conceptie de joc unitara si eficienta = vedeti echipele antrenata de dl. Iaila,etc. ). Gresiti, aprecindul pe domnul Stoichita, crajul de a produce , munca si atitudinea domnul Hagi, a transformat fotbalul romanesc. Cu stima, P.s. Va rog, repuneti -l in drepturi pe fotbalistul LITA DUMITRU ( dansul , are demnitate, nu a ceruta acest lucru) - locul III, in clasamentul fotbalului romanesc. Va multumesc.

Bissi67 (3 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:39

Binentzeles ca Hagi si citziva cu scolile private de Fotbal sint „cei de vina“ de situatzia tinerilor talentatzi care sint la echipele natzionale de Juniori pe drumul cel bun. Sa nu uitam ca si „strainii“ fac mult diferentza la Juniori. Au meciuri in picioare, sint disciplinatzi si conditzii extraordinate de antrenament si meciuri la cluburile lor in strainatate. Regula cu 21 ani la divizia A/Liga 1, este binentzeles foarte bine venita pt tinerii fotbalisti. Meciurile le da incredere si ii maturizeaza mult mai repede in cariera cei asteapta. Ar trebui si in Liga 2 sa fie tot acelasi regula dar cu cel putzin 3 Juniori sub 21 de ani si sa se limiteze la 2-3 numarul strainilor. Ar fi mai mult loc pt copii/juniorii/ fotbalistii romani. Talente si fotbalisti buni sint si vor fi intotdeauna in Romania, dar trebuie sa li se deschida usa, sa li se dea o sansa sa se consecreze.

Razvan (331 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:40

A dat Stoichita militaria jos din pod! Omul nu are pic de personalitate, e *** ideala, care face doar ce zice sefu'. Sa delirezi spunand ca aceste calificari sunt meritul lui *** e tipic Ioanitoaia, care crede doar ce are interes sa creada, oricat de penibil ar fi. Partea nasoala e ca daca Burlica o sa inceapa sa aiba si rezultate, Ioanitoaia si gasca lui (ma rog, el fiind doar o unealta) o sa se umple si mai mult de penibil, ramanand sa *** tardiv la Daum si alte marote din trecut.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

stelist1986 (85 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:48

Meritul este al lui HAGI, el a revitalizat fotbalul romanesc. El ne-a pus pe harta fotbalului mondial la nivel de nationale, ca jucator, el ne ridica din abis, din postura de arhitect. Nu stiu daca e singurul care a avut o viziune, dar e singurul care a avut puterea s-o puna in practica, sa miste mecanisme

Razvan (331 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:48

Apropo, pana mai ieri, nea Ioanitoaia il ataca pe Marcel Raducanu si ii numara biletele de avion (asta e specializarea si obsesia lui principala) si atragea atentia ca R. Camataru nu a antrenat pe nicaieri...acum ii vede pe cei 2 ca oameni de fotbal adusi in fenomen si merite ale lui Slughita. Daca da Raducanu un wurst, zice "maestrul" ca cele 3 calificari sunt meritul lui direct....nu e problema! ***....***...orice ii flexibilizeaza ideile!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

papanas (2 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:49

Bineinteles ca pe cel care intr-adevar conteaza il omiteti...de fapt asa au stat lucrurile mereu...prin aceste articole *** formati noul public,oricum de facebook...Ioanitoaia,nu crezi ca e cazul...? De HAGI a-ti auzit,***??????

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Szöke (38 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 18:58

Pai daca "Lippi" are atatea merite, si cred ca le are, atunci "atarnatorul "de Vochin ce pana mea mai freaca menta pe-acolo? De ce nu si-a luat talpasita impreuna cu "mein freund Cristoph"?

Roadghost (37 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 19:04

@mateias...tu ori nu intelegi, ori te faci ca nu intelegi, ori nu citesti articolele lui Ioanitoaia...problema nu e nici ca lauda si nici ca face critica...problema e ca intotdeauna ii critica pe aceiasi X, Y, Z si ii lauda pe aceiasi A, B, C, indiferent de actiunile lor..iar ca sa observi asta, nu trebuie sa ai ditamai IQ-ul sau ditamai puterea de intelegere

Bogdan (6 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 19:05

Incredibil.... cand nu erau rezultate, Burleanu, cand sunt... altii !! Trezirea *** ! Trezirea ! Intelege, sunt momente in viata cand nimeni nu mai pleaca genunchiul in fata marelui Ioanitoaia, mai ales cand scrie cum o face ... ideea de azi, ieri si maine este ca v-at pierdut cu firea si nu va mai reveniti ! Nu este nici un pacat, la batranete mintea nu mai face fata vietii! Sanatate !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei Cristian (33 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 19:34

Constat, cu stupefactie, ca s-a intamplat ceva anul asta in fotbalul romanesc si NU este din vina lui Daum. Parca a venit Craciunul!

dude (2 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 19:38

Daca conducerea federatiei a numit un bun antrenor si manager care a obtinut rezultate inseamna ca in acest moment Fedeeratia este condusa de oameni destepti si buni manageri. Daca nu il punea pe altul si nu obtinea rezultate vezi prietenul mircea sandu trebuia sa ii condamni.

Cosmo (237 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 19:38

No, dar atunci pe vremea lui nasu sandu de ce nu erau rezultate la tineret? Că doar atunci nu erau habarniști la FRF, doar de când a venit burleanu sunt. Atunci erau doar slde lippi, sacchi și trapatoni pe la federație și rezultate ioc. Alt articol bun de citit la copii sa adoarmă.

Ovidiu (1 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 19:43

Eu zic ca dacă ar fi in fiecare regiune istorică a României câte o academie de genul academiei lui Hagi ar fi cu totul altfel situatia fotbalului nostru

victor (14 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 19:45

Ioanitoaie ! Treci la culcare ! Serios !

?? (194 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 20:03

da, si trebuie mers neaparat la optician ca pica ochelarii!!!

Emilian (2 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 20:27

Bati campii la greu d-le Ioanitoaia! Nu contest competenta lui Stoichita, dar sa tragi concluzia ca masurile lui au generat un progres considerabil in doar cateva luni e o mare exagerare! Niste generatii de jucatori nu se creeaza in 3, 4 sau 7 luni, ci in ani de zile! In rest...bla-bla-bla...Burleanu. Esti mai rau ca A3 cand ani de zile indiferent care era subiectul gaseau o legatura cu ...Basescu! 😊

Balauru (8 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 20:28

"Lippi", "un alint cam fara noima". Dar tot "Lippi" l-ai numit in toata fituica asta careia tu ii spui editorial. Cand am citit propozitia cu militaria lui Stoichita m-am prapadit de ras :)))

Ali Bec (212 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 21:30

Da, Stoichita, colegul spritar de la TVR e formidabil. La un moment dat Tov. Ioanitoaia l-a vehiculat chiar si ca selectioner. Ar fi fost aproape mai bun decit Budulai (care azi a incasat-o acasa de la Albania)

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 21:35

Parerea mea este ca Academia de fotbal a lui Hagi a inceput de ceva vreme sa aduca in fotbalul de tip Romanesc un aer de fotbal de alt nivel si se simpte talentul, dibacia si munca acestui jucator numit "Regele fotbalului Romanesc". Academia lui Gica Hagi va avea un cuvant greu de spus in fotbalul nostru de ginta latina, romanesc. Nu ma intereseaza staff-urile politice ce se amesteca in fotbal ca "muscalii" din poezia lui Eminescu deoarece apreciez munca acelora ce din nimic si pe cheltuieli proprii au ajutat din putinul lor financiar, lansarea unor tineri jucator,i peste noapte. Hagi si altii ca el au lucrat din greu pentru binele si prosperitatea unui fotbal de viitor. Eu felicit aceste putine fiinte umane ce au contribuit din umbra la un nou aer proaspat si performant in fotbalul romanesc. O sa vedeti ca nu va fi nevoie de jucatori naturalizati din alte coclauri ,deoarece vana romanesca de fotbal, are potenta in exprimarea unui fotbal de nivel European, daca, stim sa lucram cu tanara generatie de fotbalisti. Sant total impotriva naturalizarii de jucatori straini. Asta inseamna ca mentalitatea antrenorului roman de astazi, vrea sa aibe pe tava jucatori gata formati. La munca nu la intins mana caci avem jucatori ce pot face fata cu brio, daca primesc o instruire pe masura. Dupa mine avem tot ce ne trebuie, minte si intelepciune ne lipseste la nivel de conducere in fotbalul Romanesc. In final sa cautam valori pentru viitor in ograda noastra din Romania. HAI ROMANIA!

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 21:38

Roadghost@ cu ce a produs schimbarea cand 8 fotbalisti din 11 care au luat startul la meciul cu Portugalia nu joaca in Romania !!!???....daca e ca ceva sa ridice fotbalul Romanesc sunt academii de fotbal precum a lui Hagi si nicidecum obligativitatea de a juca cu un jucator sub 21 !!!

a dica (283 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 21:42

Poate meritul lui Stoichita, sau al altuia/altora, este ca au fost selectionati jucatori despre care (va amintiti?) Hagi tipa ca sunt neglijati. Este valabil si pentru cei din strainatate si pentru cei din tara. Au disparut aia de la centrele de excelenta... Nationala U 21 joaca ceva apropiat stilului Viitorul: constructia incepea de cele mai multe ori de pe fund (cu Razvan Marin, in meciul recent). Probabil si la U 19, 17 se intampla la fel. Daca da, inseamna ca e meritul antrenorilor care au inteles ce trebuie sa faca, sau poate al lui Stoichita care le-a impus asta. De multe ori m-am intrebat de ce a ales Hagi numele Viitorul pentru clubul sau...? P.S. Daca Anderlecht sau altcineva vrea sa-l resusciteze pe Nicusor Stanciu, sa-l trimita "disciplinar" un an la Constanta. Tucudean stie de ce.

a dica (283 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 21:45

Am citit cu bucurie toate comentariile: in sfarsit, niciun comentariu jignitor la adresa lui Hagi. Asta inseamna ca sunt sanse sa ne facem bine.

John (564 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 22:52

Laudandu-l pe Stoichita Nea Ovidiu a bagat un fitil si l-a pus rau cu Burleanu. E o lauda care nu il ajuta pe cel laudat.

John (564 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 22:54

@Balauru. Nu te-ai prapadit de ras ci te-ai facut de ras. Ce le mai place celor mici sa se dea mari...

cornel (79 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 23:05

Mister Ioanițoaia , dar pe acest Einstein din FRF care ziceți dv. că e miracolul fotbalului, cine...l-a angajat ?! Nu domnule Ioanițoaia , Stoichiță nu putea să facă minuni în cateva luni, că nu e Cruyff , el e doar un tip docil și umil ! Calificare posibilă a echipei U21 se datorează ...”Regulei U21 ”, care vă place sau nu( ati înfierat-o fiind gura altora !!!), e inițiativa echipei lui Burleanu pe care îl tot huliti dar nu aveți curajul să îi recunoașteți meritele, alea care sunt, iar celelalte loturi au antrenori numiți tot de aceeași echipă ! Așa că mai faceți un articol, mai...realist !

Blakkumen (15 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 23:26

Cu tot respectul, dar alt articol de noaptea mintii... sa vii aici si sa sustii ca Stoichita si Mutu a u eusit toate aceste lucruri pozitive si rezultatele foarte bune in cateva luni, denota o incompetenta crasa de jurnalist sportiv si o dovada ca ioanitoaia habar nu are de fenomen, chiar daca iar se vor agita post acii lui , fratilor acceptati ca "maestrul" nu le are, cu toata scoala si facultatile si zecile de ani la ziar. Sau daca le are, atunci e rau intentionat. Ca nu spune adevarul. Sasa a rezumat foarte bine care sunt cauzele, ca sunt mai multe. Comentariul lui e scurt, dar explica totul, mai mult decat zeci de articole ale lui ioanitoaia sau buzarin. Cand rezultatele au fost slabe, de vina au fost Burleanu si trupetii lui. La victorii nu mai sunt ei raspunzatori. De parca nu ei l-ar fi numit pe Stoichita si pe antrenori in frunte cu Isaila, nu , astia au picat din cer. Or fi ei habarnisti si au facut multe greseli, dar au facut si bune. Mai multe decat Sandu in 20 de ani. Nu il simpatizez nici pe Burleanu, dar am puterea sa recunosc si meritele "inamicului". Ioanitoaia nu.

Dorin (3 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 23:40

Dl Ioanitoaia va rog frumos retrageti-va!! Sunteti din ce in ce mai penibil. Daca toate 3 selectionatele se califica, Burleanu face in 4 ani ce n-a facut mult iubitul si stimatul dvs tovaras Sandu in 20. E si meritul lui Hagi pt ca 30-40% din jucatori sunt ai lui si calificarile s-ar darora si cresterii unor jucatori afara dar s-ar intampla in era noilor conducatori (nu ma refer la Slughita). Sa tinem degetele incrucisate poate nu rezistati si in culmea penibilului va retrageti.

Comentează