Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Ora decontului

Probabil că meciul tur dintre Irlanda de Nord și Elveția, 0-1 în barajul pentru CM 2018, a însemnat cea mai slabă prestație a lui Ovidiu Hațegan de când arbitrează în Europa. Nu probabil, îmi cer scuze, chiar sigur, întrucât „centralul” […]

Permalink to Ora decontului
duminică, 12 noiembrie 2017, 4:18

Probabil că meciul tur dintre Irlanda de Nord și Elveția, 0-1 în barajul pentru CM 2018, a însemnat cea mai slabă prestație a lui Ovidiu Hațegan de când arbitrează în Europa. Nu probabil, îmi cer scuze, chiar sigur, întrucât „centralul” arădean a comis la Belfast două gafe de neconceput la asemenea nivel. Ambele însă, atenție!, îndreptate în una și aceeași direcție, în favoarea Elveției.

În minutul 5, nu l-a eliminat pe Schär pentru o intrare criminală la Dallas, fault care a avut intenție, intensitate și răutate. Fundașul helvet nu merita doar un roșu în faza respectivă, ci mai multe! Apoi, în minutul 57, a dictat 11 metri pentru oaspeți, din care Rodriguez va marca unicul gol, deși balonul șutat de Shaqiri fusese respins cu umărul, nu cu mâna, de Corry Evans. Căruia, ca să-și desăvârșească opera, Hațegan, n-a ezitat să-i arate și cartonașul galben, unul ce l-a scos din joc pentru retur!

Cum Evans a avut brațul lipit de corp, ba s-a și ferit de minge, firește că insularii au luat foc. Acordarea penalty-ului i-a enervat în mod special, acesta fiind socotit „scandalos” de fostul internațional McIlroy. La rându-i, selecționerul Michael O’Neill s-a declarat „uluit, revoltat și înfuriat”, pentru ca alt cunoscut ex-internațional, Gillespie, să afirme la microfonul BBC că „e ridicol să fluieri un asemenea 11 metri”.
Indignați și ei, suporterii „verzilor” l-au desființat pe arbitrul român. Între altele, ați putut citi în Gazeta de sâmbătă, l-au prezentat într-o poză trucată ca nevăzător, cu baston alb și ochelari negri! Ba chiar au scris pe Wikipedia că Hațegan, născut la Arad pe 14 iulie 1980, a murit la Belfast în 9 noiembrie 2017, ziua meciului Irlanda de Nord-Elveția!

Să admitem că, deși acizi, criticii lui Hațegan n-au depășit măsura. Totuși, nu le-au lipsit motivele să conteste. Soția lui Corry Evans a sărit însă calul în clipa în care l-a numit pe Hațegan „curvă de țigan român” și a adăugat că „Nu-i exclus ca Irlanda de Nord să fi găzduit una dintre rudele urât mirositoare ale acestei curve ingrate”. Cu toate că Lisa Evans a șters repede postarea de pe Twitter și le-a cerut scuze „celor pe care i-am insultat cu limbajul meu total inacceptabil”, cu siguranță că miile de români aflați la muncă în Northern Ireland, multe mii, nu s-au simțit confortabil. Dimpotrivă, înregistrând amenințarea, au judecat și ei că Hațegan le-a făcut un imens deserviciu. Păcat că atunci când i-a nedreptățit flagrant pe Lafferty et Comp., arădeanul nu s-a gândit că, fie și fără intenție, și-a pus compatrioții într-o situație neplăcută.

În ce ne privește, nu-i cazul să răspundem cu aceeași monedă. De pildă, să ne imaginăm, am auzit varianta, că Hațegan le-a purtat sâmbetele insularilor deoarece aceștia, înțeleși fraudulos cu englezii, au uneltit în noiembrie 1985 un 0-0 pe Wembley care le-a închis „tricolorilor” drumul spre Mexic 1986. De neimaginat, Hațegan avea atunci doar 5 ani. Mai simplu e să spunem că el a greșit de data asta afară cum a greșit adesea în țară. Greșeli care i s-au trecut însă cu vederea, Hațegan fiind protejat în Liga 1 tocmai pentru a nu i se compromite imaginea la export. Dar iată că a venit, fie și cu întârziere, ora decontului.

Mă îndoiesc că Hațegan va pierde Mondialul din Rusia din pricina evoluției mizerabile de la Belfast. Când a indicat punctul cu var în careul lui McGovern, el a ignorat miile de români din Irlanda de Nord, dar poate și-a adus aminte că șeful arbitrilor FIFA e Massimo Busacca. Adică, ați ghicit!, un elvețian. Iar participarea la CM presupune, pe lângă o rețetă de multe milioane de euro, expunere și prestigiu. Nu susțin că de-aia a ajutat Hațegan „naționala” Elveției pe față, dar am voie să iau în calcul și această posibilitate?

Comentarii (67)Adaugă comentariu

liviuemil (22 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 16:28

Nu susțin că de-aia a ajutat Hațegan „naționala” Elveției pe față, dar am voie să iau în calcul și această posibilitate? Ba chiar trebuie luat in calcul aceasta afirmatie.De ce Hategan arbitreaza pro catei? Pentru ca la conducere sint pdsreii !!!!

Costin (46 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 16:31

Ceva adevar va iesi la iveala peste 99 ani! Eu propun ca toti arbitrii romani sa participe la CM din Rusia, numai asa devenim mai puternici!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 16:34

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcel (190 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 16:37

Just. Bine pusa problema.

jalabert (3 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 16:40

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

jalabert (3 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 16:42

hategan ar trebui exclus din arbitrajul romanesc pe viata iar daca elvetienii vor sa-l faca arbitru la ei e problema lor.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 16:49

foarte bine ca nu lasati adevarul sa fie spus ...Lisa Evans este un cetatean simplu al irlandei de Nord ...el nu trebuie jignit ...

Bogdan C.F.R. (3 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:16

Mosule, esti caraghios ! Taci din gura si stai jos!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:25

...nea Ovi ai scris un articol de toata jena ...in care ataci un roman ...daca erau pretenii matale Tudor si Blaj le gaseai circumstante atenuante ...dar pe asta il faci direct unealta elvetienilor ...

Vardasihan (62 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:31

Hațegan e un arbitru mediocru.Se vede şi în prima ligă din România.El are pata pusă pe Steaua.E delegat aproape tot timpul la meciuri considerate importante pentru Steaua.Motivul e simplu:NU GREŞEŞTE NICIODATĂ ÎN FAVOAREA STELEI.Reacțiile nord-irlandezilor sunt fireşti.Noi trăiam cu impresia că occidentalii sunt mai,,civilizați".Suporterul de fotbal reacționează la fel peste tot ,când vine vorba de prostia unui arbitru.

prazilian (133 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:32

Greseli fac toti arbitrii,dar nu inteleg de ce ne abatem asupra lui Hategan,cu toate armele din dotare,si nu-i dam peste bot,,divei,, NoName,care denigreaza o tara intreaga ?!

dinamo_fan (127 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:33

@liviuemil - Hategan arbitreaza pro Dinamo doar in mintile inguste ale unor nestiutori de fotbal. o singura greseala impardonabila a avut Hategan pro Dinamo - intr-un meci pe care Dinamo l-a pierdut oricum. In rest au fost toate faze pe un palier de la subiectiv - unde parerile marilor specialisti erau impartite pana la subiectiv-penibile unde doar niste troli puteau sa vada greseala de arbitraj. Ia-ti materie cenusie second head ca duci lipsa.

Adrian (98 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:34

@Bogdan CFR. Daca nu ai nimic de spus mai bine taci. De la suporterii lui *** Cluj nici nu poti avea pretentii. Ei gandesc cu picioarele de cand au fost fatati. Se cred isteti si spirituali dar sunt niste penibili.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:39

Nu prea inteleg...Ce conteaza daca jucatorul a avut mana lipita de corp,ca se fereste daca afirmati ca mingea il loveste in umar? Asta este ceva demn de Hategan...Din presa...

dinamo_fan (127 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:40

Cat despre meciul Irlanda N - Elvetia, nu am nici cel mai mic dubiu ***. cand au nevoie sa faca o facuta de genul deleaga cate un turc, cate un romanas. Expendables .Hategan a avut vizibiltiate fix 0 la faza aia. si daca era hent nu avea cum sa-l vada pentru ca jucatorul era intors cu spatele. A dat instant penalty de-a-n ***(ca sa nu zic altcumva) si nu a fost singura greseala pro Elvetia din acel meci. Asta e lumea in care traim. Cine traieste cu iluzia ca fotbalul se invarte in jurul acelor sloganuri de fair play samd care se invart pe panourile publicitare din jurul terenului e foarte naiv. Pai a fost unul prin Germania acum de curand care si cu VAR a furat pe fatza, altul prin Africa de a viciat un meci de baraj si a trebuit rejucat meciul samd. Eu as cere rejucare si la meciul asta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Steaua1986forever (9 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:41

Daca "pierde" Mondialul din Rusia acest "arbitru"(intre ghilimele desigur) pierde pe un fapt simplu: nu are valoare. Chiar ma intrebam de multe ori cum poate sa fie considerat "arbitru de top" cand in liga1 a facut praf atatea meciuri acest individ. Sa va fac o lista?

Dr. Dan Patru Tudosie (69 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 17:46

Acum niste ani, ziarul la care lucrezi il punea pe un arbitru pe prima pagina cu o tinta de tir imprejurul capului, iar altele il puneau pe prima pagina cu titulul "Scuipati aici". Toate astea pentru faptul ca a prelungit o partida cu 30 de secunde. Ceea ce a facut Hategan e de 1000 de ori mai rau. Intreaga maniera a fost pro oaspeti, dar doua decizii au fost de-a dreptul incredibile si au privat o natiune de calificarea la mondial. Si vorba aia, vorbim despre o tara care face extrem de rar o echipa care poate ajunge la un turneu final. N-are cum sa nu-ti fie scarba de romani

coco (401 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 18:23

A urcat pe pile si era de asteptat sa isi rupa gitul. Sint curios daca dupa asa supergafa va mai oficia in Rusia. Nu prea cred.

George M (11 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 18:36

Uite ca poti scrie despre fotbal si fara sa te referi la obsesia ta, adica Daum...

?????? (831 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 18:38

O fi fost vreun fel de "arbitru jucător" ?

unu (14 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 18:54

nea Ovi are dreptate,acest asa zis arbitru a facut praf un meci decisiv ,in care se joaca o calificare la Mondial.Rusine ,trebuie exclus din arbitraj,for ever...

Bagheera (5 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 19:00

M-am uitat de cateva ori la faza cu pricina, facand stop cadru pe momentul in care mingea il atinge pe irlandez. 1. Mingea nu s-a dus in spate, ci l-a lovit in partea de sus a antebratului. 2. Jucatorul trage mana, dar bratul este inca departe de corp. Putea sa dea sau nu, ambele decizii erau contestabile. Dar si regulamentare. Faza grea. A tras vreun elvetian in Urs Meier? Dar vreun slovac in Lubos Michel cand a dat penalty la Chivu, dar hentul il facuse Carew? Numai NOI dam in SINGURUL arbitru de nivel inalt pe care il avem. Tir incrucisat...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 19:06

...ca Lisa Evans gandesc toti cei din Vest care urasc poporul roman ...

xx (28 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 19:11

Toti arbitrii mai trag cu cite o echipa insa *** a tras cu Elvetia fara pic de rusine. La valori relativ apropiate un ajutor ca al lui inclina decisiv balanta unei calificari.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dutedica (1 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 19:28

"înregistrând amenințarea, au judecat și ei că Hațegan le-a făcut un imens deserviciu. " Stupid pusa problema in legatura cu cei ce mucesc in Irlanda, nu conteaza care, de Nord sau Republica, ei fiind solidari in multe privinte. Eu locuiesc in Republica Irlanda si am avut colegi care mi-au reprosat mie ce s-a intamplat la acel meci si culmea, numele meu este tot Ovidiu. Cum sa-l judec pe Hategan ca nsite idioti mi-au pus mie in carca prestatia intradevar jalnica a arbitrului unui meci desfasurat la o distanta de 400 km de locul in care ma aflam numai pt faptul ca este roman ca mine. Este ca si cand i-as fi reprosat saracului om "unde bah din cauza ta m-a facut aia ***..." Fiecare om este responsabil pentru faptele sale iar Hategan va raspunde pentru asta numai el si nimeni altcineva. Nevasta acelui fotbalist este o rasista sadea iar scuzele ei sunt tardive si fara nicio valoare. I-a scapat porumbelul si acesta a dat-o de gol si ar trebui sa raspunda in fata legii pentru asta. Si ca sa inchei am reusit sa le inchid totusi gura "colegilor" asigurandu-i ca numai un idiot poate sa ma faca pe mine responsabil de fapta altuia si povestindu-le o pilda romaneasca pe care nu vreau sa o expun aici din lipsa de licenta poetica. PS. Intodeauna voi iubi mai mult un roman care a gresit decat un strain care nu a gresit inca.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

stefan (3 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 19:29

Mosufletele, pe jucător îl cheamă John Evans și joaca la United .soția se numește Corry și ni putea ea sa facă henț. Scriem ca sa ne aflam intreaba

Razvan (331 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 19:39

Asadar, un arbitru trebuie sa se gandeasca la cat de mare e comunitatea romaneasca din tarile pe care le arbitreaza si la faptul ca le poate afecta imaginea! Hategan e praf, dar sa zici ca el a afectat imaginea Romaniei...tataie, stai jos!

Roadghost (37 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 19:41

@vardasihan...foarte ciudata logica ta,omule...deci daca un arbitru nu greseste in favoarea unei echipe, concluzia ta e ca are ceva impotriva ei:))))...fantastic

Rrr (2 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 20:01

Batrane sa iti fie rusine ca acuzi un om asa dupa ureche.el nu e om nu poate gresi?iar spunemi mie senilule cu ce e mai mare greseala aceasta decat greseala din meciul steaua-beer sheva?ala ce interes a avut?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 20:12

...interesant ce ne spune Stefan ...ca pe jucator il cheama John si nu Corry ...chiar asa *** nea Ovi sa nu verifici putin ...parca nu mi vine sa cred ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Roadghost (37 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 20:30

Din cate stiu, exista si un Corry Evans in lotul Irlandei de Nord, cel putin acum cativa ani era sigur...fusese junior pe la Man Utd, daca nu ma insel...deci s-ar putea sa nu fie o greseala

Roadghost (37 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 20:36

Mult mai ciudata mi se pare corelarea greselilor lui Hategan cu situatia romanilor din Irlanda de Nord, ce treaba are una cu alta???? Intreaga chestiune mi pare judecata penibil si pueril

rm (3 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 21:01

ovidiu... lipseste o virgula .. d'aia il cheama corry pe jhon... :)

lucian (206 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 21:08

@Rrr. Mai *** ***, cine acuza pe cine cand o intreaga Irlanda de Nord il injura pe Hategan si il face hot si porc???De unde draq apareti toti *** astia Stefan gen???Dupa 0-0 in returul de la Basel gafa lui Hategan e si mai criminala, dar *** ca tine sar sa il apere pe pungas

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Paul Sandulescu (1 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 21:10

Domnule Ioanitoaia, Am revazut de mai multe ori segventa penalty-ului. In opinia mea mingea l-a lovit pe Corry Evans in brat (care nu era chiar lipit de corp) si nu in umar. In consecinta: penalty.

Bogdan (395 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 21:18

@stefan. Tu si boii care te sustin in delirul tau ati putea usor verifica pe wiki ca Evans Corry e jucator in nationala Irlandei de Nord. S-a nascut la Belfast, are 27 de ani si joaca la Blackburn. Nu stiu cum de permite gsp unor japite ca tine sa posteze asemenea aberatii si sa mai si jigneasca. Inteleg din ce in ce mai des de ce dl Ioanitoaia nu raspunde unor degenerati ca tine care nu valorati nici cit o ceapa.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 21:33

...s a inselat Stefan ...sunt doi de Evans ...Corry nu putea sa joace astazi ...fiindca l a avertizat Hategan cu galben ...

Che Guevara (363 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 21:39

Ne stie o Europa intreaga ca si cei mai corupti de pe continent. Ne miram ca acest arbitru face "afara" ceea ce fac toti colegii lui in Romania ? Pai daca e obisnuit sa isi ia spaga e cam greu sa se dezvete.

Blakkumen (15 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 22:18

Drumul spre Mexico n-i l-am inchis singuri, nu altii... Corry Evans este fratele lui Johnny Evans, nu sotia... :)) Anapoda legatura dintre Hategan si romanii din Irlanda... de parca in fractiunea aia de secunda ar fi avut timp sa se gandeasca la toate consecintele ce urmau...

dinu (427 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 22:29

@Paul Sandulescu. Bravo, tu esti singurul care ai vazut asa cand o lume intreaga a vazut exact invers. Irlandezii dar si toti strainii mai putin Hategau si asistentul Sovre. Nu e timpul trecut sa te faci arbitru si sa avem un *** mai mult.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Maxentiu (65 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 22:59

Propun ca GSP sa-si ceara scuze in numele poporului roman pentru prestatia lui Hategan. Ar fi un gest de normalitate si o lovitura de imagine pe plan international pentru gazeta.

a dica (283 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 23:21

Nord-irlandezii au zis de Hategan, noi despre turcul care a arbitrat FCSB ce-am zis? Asa-i in...fotbal.

Mashca23 (30 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 23:26

Cata ura zace in batranu asta

Sasa (29 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 23:38

Hategan are probleme cu atentia, si am vazut-o in multe meciuri din campionat. Parerea ca unul dintre motivele pentru care a gresit e Bussaca e valida. Pentru Hategan, ambele (si mai ales penalty-ul) au fost faze in dubiu la momentul respectiv. Si decat sa greseasca impotriva Elvetiei, a preferat sa greseasca impotriva Irlandei de Nord. A gresit nu ca sa ii faca o favoare lui Bussaca, ci mai degraba, ca sa nu ii faca o defavoare si sa si-l puna contra. Si cel mai important, se stie foarte bine ca FIFA si UEFA inchid ochii la greselile arbitrilor.

dc (37 comentarii)  •  12 noiembrie 2017, 23:48

Hategan a gresit grav. Ala nu a fost hent. Mai buna Elvetia ca echipa decit Irlanda de Nord, dar faptul e consumat. O vrajeala de echipa Irlanda de Nord. Ma mir ca a ajuns atit de departe.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 0:19

In sfirsit a-ti vazut ce a vazut toata lumea. D-na nu a reactionat corect cu privire la romani, dar putem s-o intelegem : daca de ex un arbitru tunisian ne facea noua ce i-a facut Hategan Irlandei de Nord saream toti poate si-l faceam terorist. Pt ca nu-i asa niste tunisieni-2 nu mai multi au facut niste atentate prin Franta sau Germania.In general se generalizeaza-sa nu uitam povestea cu romanii care maninca lebede prin Viena. In fapt erau niste *** amariti care nici nu-si dadeau seama pe unde se afla....Viena nu e nici Afumati nici Ciorogirla..Cit despre Hategan -nu are valoare de export si ar trebui interzis. Insa aceelasi lucru facem si cu Alibec. Cel mai bun cel mai talentat doar l-or lua englezii si sa scape Gigi de el. Ce va face acolo???? Va gesticula ca un nebun , fiind incontinuu nemultumit si va face banca de rezerve -fiind ca toti fotbalisti romani actuali un neinteles.-Pacat ca n-avem o lege prin care sa platesti amenda de sa-ti iasa prin urechi cind faci Romania de ras prin lume.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nicu (2 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 1:19

Va certati aiurea pe o prastie publicata de tataie. Sa fie clar, Hategan cand a dat penalty se gandea la Romania ca nu s-a calificat. Deci, in consecinta, Daum e de vina si pentru prestatia lui Hategan.

Misu (3 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 1:21

Eu propun sa-i arbitreze si in retur tot Hategan, ca sa fie sigura Elvetia de calificare. Le da in retur Hategan 2 lovituri de la 11m, mai mult daca-i loveste mingea in picior in careu pe nordirlandezi, clar le da elvetienilor 11m.

sundance kid (205 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 2:56

Pai dumneata nu poti sustine asta pentru ca v-ar da in judecata dar o voi face eu pentru ca mi se " rupe" ! Da. De aia a facut ce a facut pentru că șeful arbitrilor FIFA e Massimo Busacca. Un elvetian. Tipic romaneste .

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  13 noiembrie 2017, 5:53

un alt articol idiot !!!!.....*** !!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează