Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Lege și tocmeală

Comisia de Disciplină s-a pronunțat ieri cu privire la contestația depusă de Astra la meciul cu Sepsi din etapa 14, când nocturna de pe stadionul Tineretului din Brașov a căzut de două ori fără ca arbitrul George Rădulescu să oprească partida.

Permalink to Lege și tocmeală
joi, 9 noiembrie 2017, 8:48

Comisia a respins memoriul giurgiuvenilor, ceea ce înseamnă că a menținut scorul de 0-0 consemnat pe teren. Decizie luată, atenție!, în ciuda faptului că ROAF stipulează, articolul 16, punctul 10, că „Dacă după începerea/reluarea jocului intervine o nouă defecțiune a instalației de nocturnă, jocul se va omologa cu rezultatul de 3-0 în favoarea echipei vizitatoare”. Așa scrie în lege și unde-i lege, n-ar trebui să fie tocmeală! Dar uite că e!

Comisia de Disciplină a mers pe mâna „centralului”. A luat de bun raportul acestuia, probabil și al observatorului federal, deși arbitrul a încălcat regulamentul când a întârziat cu 5 minute, dacă nu cu 8, startul reprizei secunde. Nocturna, care se stinsese și în prima repriză, a picat iarăși. Surse demne de crezare susțin că, derutat, Rădulescu s-a consultat telefonic cu vicepreședintele Al. Deaconu și, îndemnat să tragă de timp, a procedat în consecință. Lumina a revenit și meciul a continuat, numai că arbitrul era dator să fluiere finalul la a doua pană de curent și n-a făcut-o!

Nu-i momentul să zăbovesc asupra modului controversat în care Rădulescu a fost avansat la excepțional în Liga 1, prin mărirea baremului de vârstă de la 35 la 40 de ani! Pot accepta că, sârguincios, arbitrul respectiv putea fi promovat înainte de termen. Mai greu de acceptat e însă, pentru că nu ține de logică, argumentul că onor CCA l-a delegat pe GR la CFR Cluj-Poli Iași în etapa 17, cu toate că Disciplina încă mai delibera! Grăbindu-se să-l trimită pe Rădulescu în Gruia, șefii n-au făcut decât să dea apă la moară celor care susțin că arbitrul în discuție e protejat, e favorizat.

Apropo de protejații CCA, nu insist acum, poate cu un viitor prilej, asupra ascensiunii fulgerătoare a buzoianului Laurențiu Ionașcu, pila lui Gabriel Bodescu, și el din Buzău, secretar general adjunct al FRF, apropiat al președintelui Burleanu. Pentru că au refuzat să-l urce pe Ionașcu în clasamentul așa-zisului Talent Coaching Programme, să-l pună de pe locul 6 pe 3, ca să poată promova mai repede, foștii reputați cavaleri ai fluierului Dan Berbecaru și Cornel Sorescu au fost împinși să demisioneze din Comisia Centrală! Veți citi și vă veți minuna.

Dincolo de faptul că, surprinzător, Comisia de Disciplină și-a însușit punctul de vedere exprimat de GR, Sepsi nu merita sancționată. Nici ea, nici entuziaștii ei suporteri. O soluție împotriva lor s-ar fi justificat cu atât mai puțin cu cât clubului din Covasna nu-i aparțin nici stadionul, nici nocturna de pe „Tineretului”. Plătește chirie pentru ambele. După cum, dacă partida s-ar fi oprit, ar fi ieșit în pagubă atât cei 1.500 de spectatori din tribune, cât și televiziunile, 3 la număr, ce transmiteau întâlnirea.

În măsura în care Sepsi Sf. Gheorghe nu era direct în culpă, nu același lucru se poate spune despre „centralul” Rădulescu, dublu vinovat. Pentru că a încălcat regulamentul și pentru că, denaturând adevărul, i-a indus în eroare pe membrii CCA. Cărora le-a prezentat tendențios situația, încurcând minutele. Mai presus de orice însă, n-ar strica să înțelegem din această întâmplare că trebuie să respectăm regulamentele, legile, normele. Sau, dacă sunt proaste, să le schimbăm. Cât nu vom învăța asta, nu vom progresa. Nici în fotbal, nici altunde.

Comentarii (45)Adaugă comentariu

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 9:38

Cine mai stie cand trebuie respectat Regulamentul?!Pentru ca oricum nu se respecta din scoarta-n scoarta !Dar sa te iei de acest caz?Pai ce spune Regulamentul cand un jucator este lovit din tribune dupa ce arbitrul a atentionat?Presa a ridicat o statuie lui Boldrin...Stie acum cineva cine era arbitru?!Pentru ca a continuat meciul...Ce spune acelasi regulament despre suprafetele de joc cu gheata sau inghetate?Nu conteaza!Astra-Steaua s-a jucat pentru ca asa a vrut lumea-televiziunile,FRF...De ASA-Pandurii ce sa mai spun...?Desigur,sunt eu pricinos!Ce te faci ca si acum Porumboiu plange dupa un campionat pe care el spune ca trebuia sa-l castige la masa verde...A ...deci unii pot castiga la masa verde si nu li se imputa.Ce o fi si asta:Regulament?Si domnule nu o mai da pe surse...In mare articolul dv. il cunosteam pentru ca l-am auzit din gura lui Balaj...

Sorin (93 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 9:52

Aha, deci inainte de a continua meciul, Radulescu a vorbit la telefon cu Deaconu. Care, probabil, este inca traumatizat de cazul bricheta i-a recomandat sa nu cumva sa intrerupa meciul ca o sa ii sara toti in cap.

haideusicfr (287 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 10:15

Urate sunt batranetile unora!

Cristian (82 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 10:48

Pai tocmai ai spus ca Sepsi nu merita sanctionata deoarece nu este stadionul ei, ci plateste chirie. Apoi reiei si spui ca arbitrul trebuia sa respecte regulamentul si sa opreasca jocul, deci s-o sanctioneze pe Sepsi. Cine sa va mai inteleaga ?! In alta ordine de ei , somn usor , ca tot e vremea asta ploioasa in Bucuresti.

Razvan (331 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 11:21

Ce sa vezi? Ioanitoaia reproduce 1:1 barfele lui Balaj, care a devenit "sursa demna de incredere" spunand ca a vorbit cu cineva care i'ar fi spus ca Deaconu a decis, etc. Balaj fiind cel care spera sa fie presedinte FRFsi emega frustrat ca CCA nu i'a prelungit activitatea "prin dispensa"...deci ca dati seama "obiectivitate" la el. Altfel... aberatii ("reputatii arbitrii Sorescu si Berbecaru" - daaa, de "renume intergalactic as spune"), manipulari penibile ("cititi di va cruciti" - o facem tataie, dar ni din motivele cerute de tine) si mersul la 2 capete (Sepsi nu trebuie sanctionata, dar arbitrul trebuia sa opreasca meciul si sa se omologheze 3-0 pt Astra) tipice lui Ioanitoaia si intereselor sale obscure. Cand a fost cazul "bricheta" (si altele) milita pe aici ca "meciurile trebuie sa continue, respect pt competitie si spectatori", acum..alte "comenzi", pozitie la 180 grade .

Ardeleanul (15 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 11:37

D-apoi cum, nu cumva să facă dreptate, să nu să mânie grofii de la sepsi...

dorin (166 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 11:43

@Razvan. Se stie care din tusieri a povestit despre telefonul dat lui Bricheta, asa ca las-o mai moale. Nu te mai da cocos ca nu esti.

laur (111 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 11:56

Credeam ca numai Burleanu are postaci platiti dar descopar ca u si cei de la cca, gen Razvan. Bai Razvane afla de la mine ca Sorescu a fost de o mie de ori mai arbitru decat Radulescu si alti inventati de Bricheta si oamenii luii. In privinta pilei lui Bodescu stie toata lumea ca Nea Ovidiu are dreptate.

Mihai (182 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:03

@haideusicfr. Vad ca ii comentezi pe toti si te pricepi la toate. Nu mai e nimeni ca tine. Sigur varsta dlui Ioanitoaia care in mintea ta putina e un defect valoreaza mult mai mult decat prostia care te caracterizeaza.

florin (66 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:10

Daca ajungem sa comparam pe Sorescu cu bricheta sau radulescu, inseamna ca burleanu e mai talentat decat Banica jr. Niste profitori care nu au scrupule...

Fotbal (3 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:17

Usor acolo cu "observatorul federal"....observatorul LIGAL poate :))) ... a fost delegat observator al Ligii Profesioniste ;) nu al federatiei !

filip (31 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:18

razvan =radulescu=deaconu=cca....au aparut postacii comisiei bricheta...bine mai deaconu ca ai oprit meciul in Giullesti...nu te vom ierta NICIODATA....falsule.

Iulian (166 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:29

Ce atita filozofie era de asteptat ca arbitrul sa sune la Bucuresti si sa fi auzit si tusierii. Finalul articolului real si de bagat la cap.

Iulian (190 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:32

Daca a ajuns jivina de Bricheta sa aiba elevi *** cu fotbalul nostru cu tot. As vrea sa vad daca are curaj sa vina vreodata pe Giulesti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fane (150 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:36

Din ce ati scris,am inteles ca daca nu a suspendat partida arbitrul a incalcat regulamentul. Dar tot dvs. spuneti ca Sepsi nu merita sanctionata,datorita suporterilor si a faptului ca nu era stadionul lor.Atunci ce masura credeti ca ar fi trebuit luata de arbitru? Sunt covins ca daca suspenda partida,ati fi sarit ca ars,ca trebuia sa interpreteze regulamentul in spiritul si nu in litera lui,ca ce conteaza 8 minute. In spiritul ziarului,"nici in caruta,nici in teleguta". Mai mari carcotasi nu exista.Ni' asa,ni'asa,dar solutii concrete,Doamne fereste sa aveti.

Kris (44 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:41

De ce la un moment dat in viata unii nu au puterea sa se retraga? Daca Astra era buna trebuia sa bata pe teren.Nocturna sa stins pentru ambele echipe.Astra trebuia sa cistige mai ales ca are jucatori buni in echipa.

Razvan (331 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 12:52

:))) Si'a activat mos Teaca conturile alternative Normal ca cine nu e de acord e "postac"! *** fani (daca sunt reali) sunt gen antena 3....ei nu au creier sa gandeasca, o facaltii pt ei si ei doar reproduc cuvintele "gurului"

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costin (46 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 13:03

In slujba interesului national, cum spunea un contemporan.

haideusicfr (287 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:03

Ok Mihai am fost un pic rau.

Vardasihan (62 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:03

Induci cititorii în eroare,domnule Ioanițoaia.Spui adevărul doar pe sfert.Nocturna a,,căzut"prima dată,pentru câteva momemte în prima repriză,jocul NU a fost întrerupt pe o perioadă lungă de timp.Pe urmă a mai,,căzut"încăodată în timpul pauzei dintre reprize.Echipele au întârziat reluarea jocul cu 5 minute.Aşa,şi?!Astra putea câştiga meciul în repriza a doua.Cu ce anume a fost încurcat jocul echipelor?!5 minute în plus la pauza deja de 15!!!!!În Italia,la unele meciuri echipele revin de la cabine şi după 25 de minute,fără să se facă mare caz.Derby-ul dintre St.E. şi Lyon,a fost reluat după 40 de minute de întrerupere.Fotbalul e un sport,lasă-l să rămână aşa.Când Steaua a jucat la Braşov cu Sepsi,la încălzirea echipelor înainte de startul meciului,la fel a căzut nocturna vreo 10 minute.Nu ştiu dacă s-a mai efectuat complet obişnuita,,încălzire"a echipelor înainte de meci.Începerea meciului a fost întârziată cu câteva minute.Nimeni nu a comentat nimic.Nici nu era cazul.

ALIN (626 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:13

Razvane, nici nu cat esti de ***. Norocul tau e ca nu constientizezi asta. Pe dl Ioanitoaia il doare la basca de puslamale ca tine ca sa le raspunda celor care se considera jmekeri desi saracii de ei inca nu au invatat sa treaca strada.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dani (1 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:14

Chestie de interpretare. Am fost la meci, a doua iara nocturnă s-a oprit in pauza jocului. Se cam bate cap in cap cu paragraful din regulament.

Vardasihan (62 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:15

@all Tot vorbiți de brichete,dar pun pariu că nici măcar nu ați văzut acel meci rapid-Steaua😕.Zburau bolovani din tribună,monede,brichete,steaguri,telefoane,care pe atunci cântăreau un kilogram.Te lovea un telefon în cap ,cădeai lat.Erau aruncate toate bucățile de beton care puteau fi rupte din scări sau din gardul stadionului.Meciul acela a fost întrerupt de vreo 50 de ori,până să se ia decizia de a nu mai continua.Era imposibil să se mai poată juca în acele condiții.Erau în stare să-şi arunce şi copiii din tribună în teren😊.Documentați-vă,caraghioşilor.

dan (273 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:16

Bravo Nea Ovi, gazetarie=polemica, nu floricele. Astept povestea lui Ionascu cu toate ca banuiesc se ce e in stare Gabi Bodescu. Sunt buzoian deci stiu.

haideusicfr (287 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:22

Conditiile in care se joaca la noi sunt departe de "regulament". Echipele se zbat in conditii vitrege ,majoritatea sunt ajutate de catre Primarii ,asta e ,concurenta nu e loiala. E usor a baga de vina. Ce trebuia sa faca arbitrul? Sa studieze Regulamentul ala facut teoretic dupa norme europene ,iar noi jucam dupa cele balcanice. Amaratii aia i-au asteptat pe stelisti cu kurtos colacs ,iar arbitrul de atunci i-a "penalizat" cu 2 de 11 metri. In acel caz unde a fost ''Regulamentul"?

marc (51 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:32

Tov. Ovidiu, nu înțelegi ce citești, sau intenționat te faci că nu înțelegi? Ia spune matale unde scrie că arbitrul e obligat să întrerupă meciul? Păi, cam nicăieri. În acel articol pe care cu superioritate îl invoci se pomenește doar de OMOLOGARE. Ori omologarea este făcută de comisii, nu de arbitri. Deci arbitrul (care nu a putut să-si asume răspunderea)a considerat că jocul poate să continue lăsând comisiile să decidă. Mai ales că a 2-a întrerupere a fost în pauză. Din nou regulamentele neclare ale FRF nasc discuții inutile. Daca în ROAF scria clar ,,dacă intervine o noua întrerupere de curent, jocul nu va mai fi reluat, bla bla bla”. Atunci, clar, arbitrul era OBLIGAT să întrerupă jocul. Așa însă...

Vardasihan (62 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:34

Completare....Dacă cei de la Astra s-au simțit,,lezați"de acele 5 minute de pauză în plus,trebuiau să refuze să mai joace a doua repriză.Atunci puteau invoca regulamentul.Aşa au jucat,au văzut că nu au câştigat,şi acum vor să le dea alții punctele pe care nu le merită.

haideusicfr (287 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:50

Idem ,golul CFR-ului. De aceea a marcat CFR pentru ca arbitrul n-a dat outul in favoarea iesenilor. Outul a fost corect daca pana acolo am ajuns sa vorbim discutii.

marian (160 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 15:37

Eu zic ca Astra isi merita pierderea celor doua puncte. De ce ? Pentru ca a jucat la doua capete, fiind sigura ca indiferent de evolutia in teren a situatiei are asigurate cele trei puncte: castiga meciul pe teren, ok, a castigat sportiv, etc. etc. Pierde sau face meci egal, pac la Comisie sau, zic ei, la TAS si cele trei puncte sunt bagate in cosnita. Recunosc ca nu am urmarit in direct partida respectiva, dar punctele de vedere exprimate de Cristian 10:48 si de Vardasihan 14:03 mi se par pertinente. In plus exista si aspectul legat de casele de pariuri: meciul a fost inclus in ofertele de pariere si a fost "adjudecat" la scorul de pe teren (0-0). Daca demersul Astrei se va finaliza, pana la urma, cu succes, in tara sau la TAS, sa vedeti ce balamuc o sa fie, pentru ca oamenii au jucat masiv pe Astra, au pierdut cei mai multi cu acel 0-0 si acum vor cere ca meciul sa fie incadrat la cota 1,00 (meci suspendat si nereluat in 24/48 de ore), pastrandu-si valabile celelalte pronosticuri. Scandal garantat, are GSP inca un subiect de discutie.

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 16:02

@haideusicfr (206 comentarii) • 9 noiembrie 2017, 14:50 Bai nene !!!Aut nu a fost niciodata pentru CFR!Daca cel care atinge mingea era ieseanul arbitrul trebuia sa dea fault!Arbitrul a apreciat ca clujeanul intai a lovit mingea si apoi a lovit si adversarul....Oricum judeca numai aut pentru CFR nu putea sa dea!Este strigator la cer nu pentru ca a gresit in judecarea fazei ci pentru ca a intors faza din cauza protestelor bancii de rezerve a CFR! Autul ala a fost imens se pare pentru ambele echipe!

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 16:07

@haideusicfr (206 comentarii) • 9 noiembrie 2017, 14:50 Uite gasesti o explicatie pe pagina d-lui Buzarin...Comentariul lui@Nicu P. (2 comentarii) • 9 noiembrie 2017, 0:30...Eu am auzit ce a spus si Balaj si asta numai iesean nu este...

Bogdan (395 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 16:29

Bravo Marc traiasca CCA si membrii sudtinstori, dosr ca sfati si voi mai rasfirati!

Ducu (121 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 16:35

@marc. Pai cum sa il omologheze cu 0-3 altfel daca nu il opreste arbitrul? Sa il omologheze papa de la Roma sau cine??? Se subintelege ca arbitrul si tocmai pentru ca Radulescu nu a procedat asa comisia de disciplina a mentinut rezultatul de pe teren.

a dica (283 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 17:19

Deciziile arbitrului, chiar daca sunt impotriva regulamentului (exemple, cu duiumul), nu intorc rezultatul. Parca asa sta treaba. Asta nu inseamna ca arbitrul in cauza nu trebuie urechiat.

marc (51 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 17:31

@pentru Bogdan. Bă ești prost?Sau ***? Ce înseamnă bă ,,sutinstori,dosr ca sfati si voi mai rasfirati”? Ești tulburat tare frățioare dacă poți să scrii în asemenea hal. Apoi, ***.... și de CCA și de Astra și de Sepsi. Eu am vrut doar să scot în evdența incompetența celor ce conduc fotbalul românesc (aici e inclusă și CCA) care au făcut niște regulamente neclare, ambigue și care tot timpul lasă loc la interpretări și polemici inutile. Cum a fost și disputa fcsb-viitorul pt titlu. În acest caz dacă ROAF prevedea ca ,,arbitrul trebuie să oprească meciul dacă se opreste nocturna a 2-a oară” nu mai era loc de tocmeală. Era așa greu?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marc (51 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 18:01

@pentru Ducu Ce spui Franț? Deci în mintea ta un meci poate fi omologat cu 3-0 doar dacă oprește arbitrul meciul? Nu frate, meciul se joacă 90 min. dacă așa a hotarăt arbitrul, apoi se face o contestație care va fi analizată de comisiile interne sau internaționale (după caz) și se stabilește scorul. Multe meciuri s-au terminat dar la comisii rezultatul a fost 3-0(un exemplu e Steaua -PSG,3-2 pe teren după 90 min, 3-0 după analiza TAS) Iar ăștia de la Astra sunt nesimțiți, blufează. Păi dacă erau așa siguri că regulamentul e de partea lor de ce nu au ieșit de pe teren cum a făcut Pandurii la Tg. Mureș? Tocmai d-aia că știau că n-au dreptate.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 18:06

...neinteresant...

gio (76 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 19:27

Fostii "reputati cavaleri" sorescu si berbecaru.. Hai nea Ovidiu, zau asa.. La nivel de arbitraj toata lumea promoveaza pe pile, proptele, spagi etc, nu exista cuvantul "reputat". Lumea arbitrajului a fost o mafie prin care s-au facut jocurile de culise in fotbal din cele mai vechi timpuri. Cei pe care ii admirati asa de tare, porumboiu, craciunescu, igna, rainea etc credeti ca au ajuns sa arbitreze la divizia A doar pt ca erau buni? Va rog, nu ne mai vindeti gogosi cu "reputati" arbitrii ca nu va crede nimeni. Un arbitru daca vrea sa fie integru poate spera la cel mult divizia C.

feri (85 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 20:02

La CCA e aceeasi gasca de *** ca si la federatie. Pestele de la cap se impute.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

++ (194 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 21:08

ar trebui sa mearga la optician sa-i repare ochelarii ca se tine de ei de jumatate de an.

George (11 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 22:53

Cum, a trecut o zi si n-ai scris nimic de Daum??

Blakkumen (15 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 9:10

Pe astia 2-3 care va "apara" , de unde i-ati luat, de la impachetat peste? Stiu doar sa jigneasca si sa reproduca lozinci de doi bani. Argumente zero. Intreb si eu, nu dau cu parul... :))

sundance kid (205 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 9:46

Asta e un anunt bun pentru Dinamo .

Dodo (205 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 13:15

Nea Ovi, mentorul Luce s-ar putea sa fie linsat in Turcia, sa mearga in Grecia la Razvanel.

CIFRE | Arbitrajul buzoian, în top doar la futsal! Mai mulți observatori decât arbitri în primele ligi | Buzaul Sportiv (1338 comentarii)  •  26 ianuarie 2019, 15:08

[…] „Apropo de protejații CCA, nu insist acum, poate cu un viitor prilej, asupra ascensiunii fulgerătoare a buzoianului Laurențiu Ionașcu, pila lui Gabriel Bodescu, și el din Buzău, secretar general adjunct al FRF, apropiat al președintelui Burleanu. Pentru că au refuzat să-l urce pe Ionașcu în clasamentul așa-zisului Talent Coaching Programme, să-l pună de pe locul 6 pe 3, ca să poată promova mai repede, foștii reputați cavaleri ai fluierului Dan Berbecaru și Cornel Sorescu au fost împinși să demisioneze din Comisia Centrală! ” – Ovidiu Ioanițoaia, Gazeta Sporturilor, editorial „Lege și tocmeală” […]

Comentează