Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Nu mai trageți în Alibec!

Faptul că FCSB și-a asigurat joi seara prezența în primăvara europeană, ba a și obținut cea mai rapidă calificare din istoria fotbalului nostru, vorbește de la sine.

Permalink to Nu mai trageți în Alibec!
vineri, 3 noiembrie 2017, 4:25

Orice elogiu devine de prisos. Pe de altă parte, să judecăm că returul cu Beer Sheva a fost mai echilibrat decât turul, din care cauză egalul de pe Arena Națională merită socotit echitabil. Tocmai pentru că el convenea, prin prisma rezultatelor și a perspectivei, trupei lui Dică, acesta nici n-a forțat în final.
Conștientă că-și joacă ultima șansă de a rămâne în cursă, formația vizitatoare a lăsat o impresie mai bună decât pe teren propriu. Între altele, campioana Israelului a avut o posesie superioară la București, 53 la sută. Stilul ei a fost mai degrabă cinic, însă folositor. Oare cum se spune în ebraică scopul scuză mijloacele?

Totuși, Beer Sheva ar trebui să-i mulțumească brigăzii de arbitri că a plecat cu punctul care o menține în cursa pentru 16-imile Europa League. Pentru că, la 1-1, turcul Halis Ozkahya le-a refuzat roș-albaștrilor un 11 metri vizibil și de pe Marte! Dar nu numai pentru asta. Și deoarece un „central” mai exigent l-ar fi eliminat mai întâi pe Elo (minutul 5, intrare violentă la Junior Morais), apoi pe Tony (26, i-a spart capul cu cotul lui Enache), decizii care, firește, ar fi putut duce partida în altă direcție.

Dar gafa arbitrilor otomani, una de dimensiuni astronomice, s-a petrecut în minutul 54. La un atac declanșat de Teixeira, Budescu a șutat spre buturile părăsite de Goresh, iar fundașul Elo, aflat în fața liniei porții, a respins balonul cu brațul stâng, penalty și eliminare fără echivoc! Clare ca lumina zilei!
Există într-un meci ori în altul faze controversate. Nici analizate cu lupa, ele nu întrunesc unanimitatea. Sunt judecate într-un sens, dar și în cel opus. Secvența la care m-am referit nu aparține însă categoriei respective, ea nelăsând loc de interpretări, de dubii. Să admitem că, prins în celălalt colț al careului, „centralul” Ozkahya n-a putut distinge dacă Elo a jucat sau nu mingea cu mâna. Corpul fundașului l-a împiedicat să vadă. De acord, dar asistentul Kan Ekrem și, mai ales, arbitrul adițional, plasat la doar 5 metri distanță, ce-au păzit?! Ambii au avut orbul găinilor?! Ei au comis, ca să încheiem discuția, o eroare imposibil de justificat și de iertat.

Cel mai emoționant moment al întâlnirii s-a petrecut odată un schimbarea lui Alibec, când publicul, nemulțumit de ce arătase Denis timp de 70 de minute, l-a fluierat copios. Surprinzător, Alibec a izbucnit în lacrimi, după care a plâns în hohote, demonstrând astfel că-i pasă. Că se consumă, că pune la suflet. Că nu-i tipul boem, superficial și îngâmfat gata să-i persifleze pe toți și, din când în când, să-și cumpere o mașină de 170.000 de euro! El a izbucnit nu numai pentru că a fost huiduit, ci și, în special asta, pentru că nu i-a mers jocul. A vrut să facă multe și nu i-a ieșit nimic, zero realizări, așa că a plâns de durere, dar și de necaz.

Înainte de orice, e vina lui că a ajuns un caz, o problemă. E însă și a celor care, în frunte cu Gigi Becali, i-au dat nas și banderola de căpitan fără s-o merite. Cei care i-au permis să-și închipuie, când a venit la FCSB, că-și poate permite orice. Vina e deci împărțită și mai amplă.

Într-un moment în care coechipierii îl apară și-l încurajează, „Trece printr-o situație dificilă și trebuie susținut” (Budescu), „O să fim alături de el, o să-l sprijinim” (Pintilii), „Jucător de o calitate excepțională” (Fl. Coman), când Dică însuși declară „Am deplină încredere în el”, eu vă invit, ca unul care a crezut mereu în talentul și în ambiția lui, să căutați să-l ajutați, nu să trageți în el! Vă veți convinge curând că el singur va găsi ieșirea din tunel.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

JFM (116 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 16:34

L-au terminat si pe Alibec.Cine e la rand ?

cezar (25 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 16:42

MM UL mitraliera ai executa pe toti

Blakkumen (15 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 16:44

Cum adica, nu mai e Daum de vina, ca nu l-a mai convocat la Nationala? De acord cu Ioanitoaia ca Denis s-a manevrat singur in aceasta situatie. Dar daca e puternic, tot el va iesi din ea , singur! Totul e in mana lui.

Andrei F (1607 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 16:51

Deci vinovat pentru Alibec este Becali...Pai atunci pentru ,,stima,,care o aratati pentru patronul Stelei atunci dv. sunteti vinovat la iesirile acestuia in decor...Va convine?Alibec are niste ani,a avut un profesor in Sumudica!Mai mult ,Alibec a devenit clientul presei de cum a ajuns la Steaua!De ce nu o fi presa vinovata?...Pai ce huiduieli au incasat Tanase sau Chipciu?Dar Enache?Si la indemnul cui?

Steaua1986forever (9 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 16:56

Domnule Ioanitoaia, poate totusi, pentru domnul Alibec meseria de fotbalist la o echipa cu pretentie este prea mult. Ii recomand o meserie mai putin stresanta, gen cultivarea viermilor de matase sau inmultimrea pestilor in acvariu in cazul acesta. La echipa asta, o sa fie mereu presiune, si din pacate, asa e in viata, atunci cand nu performezi (bleah, urat barbarism) de obicei esti eliminat. Sa va dau un exemplu: un individ care vine la munca si in loc sa faca munca pentru care este platit (in cazul lui alibec - sa joace fotbal) si se cearta ba cu sefii, ba cu colegii, ba se apuca sa dea cu picioarele prin usi, ba injura, etc...ce credeti ca se intampla dupa o perioada? O sa vina sefii sau patronii sa spuna "trebuie sa il intelegem, e vedeta, hai sa ii platim salariul ani de zile fara munca, ca e baiat sensibil, e talentat" ? Nu prea cred. El are o gandire de pusti de 14 ani si din pacate, are cel putin dublu. Uitati-va la fotbalistii MARI cat sunt de maturi la varste pe jumatate cat are Alibec. Nu e cazul lui, un baiat cocolosit de mamica, baiatul cu ciocolata si jocuri pe calculator. E trist ce se intampla, dar baiatul este nerecuperabil, si toate ii se trag de la lipsa de educatie din familie. Iar mamica lui, in loc sa se planga prin ziare, mai bine isi facea treaba cand era mic si il invata sa nu mai fie atat de razgaiat si imatur.

IO (154 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 16:56

Gafa, vointa... cine stie? Se intmpla in fotbal. Cand la ei, cand la noi. FCSB trebuia insa sa castige chiar daca "otomanii" ( hahaha) le-ar fi scos mingea din poarta. Aparare foarte slaba a celor din... de unde sunt astia acum, berceni, pipera, balta alba...sa zicem a celor din Bucuresti.

Bigbear (1 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 16:58

Alibec nu a fost niciodată un jucător fabulos, a caut perioade mai bune și mai proaste. Fara sa îl denigram, daca era bun nu mai era în România la 26 de ani, ar fi jucat undeva afară, chiar daca la o echipa de pluton. Însă el e un jucător tehnic și mult prea capricios, a avut evoluții foarte bune că tânăr la Farul și apoi la Astra cu Sumudica. Să nu uităm însă că a plecat la Inter unde nu a făcut nimic și apoi s-au târâit prin campionatul nostru. Probabil că I se spune că e prea bun și ajunge să creadă asta, iar diferența între ce crede el că joacă și de fapt ce joaca îl distruge. Nu e deloc un jucător rău, însă e doar un jucător bun, mediu, nu este unul sclipitor și determinant.

Vardasihan (62 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 17:04

Eram la 50 de metri şi am văzut clar hențul😠.Tot stadionul a văzut!Probabil că doar din afara stadionului sau de la toalete nu s-a văzut.Incredibil!!!Te faci de râsul colegilor de breaslă,când acționezi astfel,asta dacă nu ai vrut să fi rău intenționat.Steaua nu a jucat la rezultat,aşa cum scrieți,a forțat cât s-a putut până la final.Putea să câştige la ratările din finalul meciului.Egalul nu e echitabil.Steaua a avut mai multe şuturi la şi pe poartă,ca să nu mai vorbesc de cornere10-5.Dar ați ales din statistica meciului,singurul lucru care nu era în favoarea stelei,posesia 46%-54%😉.Alibec a jucat bine când a ajuns în iarnă la Steaua.A început bine şi în europa.A clacat când s-au urcat toți la el în cap.Se mai întâmplă.Cum spunea şi Dică aseară,,Nu contează de câte ori cazi,important este de câte ori te ridici."Forza STEAUA💪

Cosmo (237 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 17:07

Eu cred că a plâns din cauza lui daum, că nu l-a selectionat. Are dreptate maestrul presei sportive românești, daca e talentat, sensibil și îi pasă, nu contează că a jucat cu halucinații, dureri și accidentat 80% din meciurile din acest an, cum scrie azi in gsp, trebuia să joace la națională. Clar! Ca Să vina oferta de 10 milioane. Rofl.

Dtru (268 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 17:14

@Andrei F. Trebuie sa fii pacaliciul sef ca sa pretinzi ca dl Ioanitoaia il stimeaza pe Gigi Becali pe care l-a desfiintat De fiecare data. E rau ca intelegi lucrurile pe dos dar si mai rau ca ai pretentii ca stii ce vorbesti. Iar tu nu stii.

Dtru (268 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 17:19

@Cosmo. Alibec a avut zile f bune si atunci Daum nu l-a selectionat. A avut dreptate atunci dl Ioanitoaia. Pe tine si pe ceilalti fani Daum vreau sa va intreb unde sint marile angajamente ce i se propuneau lui Daum, milioanele alea de euro din Golf si alte asemenea gogosi? Omul e asa de pretuit pe piata ca nu il ia nimeni. Nici nu va gasi prosti mai mari ca Vochin si Burleanu.

Mihai (1 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 17:51

D-le Ioanitoaia, în ebraică, "scopul scuză mijloacele" se spune "scopul scuza mijloacele", doar ca in ebraica. Duh!

Fane (150 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 18:13

Probabil că nu are vreo legătură, dar prăbușirea Alibeciana a început după ce și -a luat celebra mașină.

xx (28 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 18:22

Mihaita, hai ca ai haz cat bunica lu Podul de la Cernavoda. In ce an ai luat diploma de smecherie vu ghivent? Mai rar aerisit ca tine.

Vardasihan (62 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 18:28

Capul sus Denis Alibec.Ai trecut peste perioade mult mai dificile.Ştiu că o să citeşti articolul şi o să te uiți ce comentează,,lumea".E greu la Steaua,toți îți analizează cu lupa fiecare mişcare,dar în acelaşi timp e,,periculos de frumos".Doar dacă iubeşti STEAUA şi ai jucat la STEAUA,ştii despre ce e vorba.❤💙

tudor (9 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 18:30

Maestre, dacă era viabil îl păstrau cei de la Inter.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 18:34

Alibec a demonstrat un singur lucru ...nu are valoare de Nationala ...iar matale ii cerea i lui Daum sa l bage titular ...asa bine te pricepi la fotbal ...

octavian (95 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 18:46

ARBITRII AU VENIT CU LECTIA INVATATA. Daca nu era golul intimplator a lui Coman poate pierdeam. Sheva se va califica. Alibec este asa cum este, dar onor public cum este.

Andrei F (1607 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 19:05

@ Dtru Domnule cand un cuvant este pus in ghilimele inseamna ceva...Ce ar fi daca intai va dati interesul sa intelegeti ...sa va intelegeti?

Geo (41 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 19:18

Domnule Ioanitoaia aveti perfecta dreptate. Prea ne place multora dintre noi sa calcam in picioare pe cei care au cate un esec. In ciuda fizicului impresionant, probabil ca Alibec este un tip sensibil si sufera enorm din cauza neputintei de moment. Cu siguranta ca atunci cand isi va reveni va fi mult mai bun decat a reusit sa fie pana acum. Avem nevoie de fotbalisti cu valoarea lui Alibec in campionatul Romaniei si mai ales la echipa nationala.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 19:40

Alibec a venit cu sufletul la Steaua, ca fotbalist al anului. Din pacate a dat de antrenorii Nic, MM, Gigi, … Nic a recidivat, l-a scos iar – de data asta nu in ultimele 5 minute pentru „aplauze“ - ca sa dea iar vina pe Alibec. Ba l-a inlocuit si cu Bizonul ! Calcul rece. Geniul asta o sa-l tina iar doua saptamini fara joc ca apoi sa nu se poata astepta la minuni. Messi cind face pauza ? Cine altul sa fie capitan ? Pintili, Budescu si altii au venit la Nic pentru pauzele lungi si dese – cheia marilor succese. Au venit ca sa se accidenteze la si dupa nunti, la manele, hore si sarmale. Pintili si Budi cei mai buni ? Raschetari si floricele. Ce sa faca Alibec cu ele ? Ce mare joc au facut ei si nu Alibec ? - ca sa nu mai vorbim de Man, Coman, Enache, Filip. Cei mai buni au fost Teixeira si Tanase. Mereu lasa Nic citiva afara. E maistru emerit al suspansului. Filip (ori mai bine Pintili) trebuia schimbat nu Alibec. Ce-a venit de la mijlocasi pentru Alibec ? Nici n-au urcat „mijlocasii“, a trebuit el sa coboare si chiar sa iasa in lateral. Nici de la Budescu n-a venit nimic. Un jurnalist care se respecta i-ar da sarcina lui Stucan – altii par ca nu pot - sa calculeze cite minute au jucat cei doi impreuna. Ce-ar fi sa gasim sub 25% din totalul timpului de joc ? Sa socoteasca Stucan apoi si cit au jucat impreuna cei mai valorosi jucatori, Alibec, Budescu, Teixeira, Tanase, cei patru carear trebui sa fie scheletul echipei ! Sub 15% ? Ar fi genial – sa-i dea cineva Nobellu si lui Nicstein. Au avut pe rind nunti, botezuri – ca fara astea nu sint nici inmormintari. Iar Budi, nu degeaba i-am zis lunetistu – pai calculeze Stucan si ce sansa ar avea un orb sa nimereasca ceasul lui Strul in toata poarta mare si lata ? Hai lasa-ma ! ----------------------------------------- Greu de inteles zborul lui Gigi inimioara MM. Nu-i bati pe Bee astia, ba te si domina, apoi te pregatesti la nunti si sarmale cu Dortmund ori Sporting ? Pai iei iar cinci !

Mioriticul (25 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 19:48

Nene Steaua1986forever tu pe ce lume traiesti. Pai Tov. Ioanitoaia se duce de 50 de ani la „munca“. Nu scrie un articol breaz, se asteapta sa fie plimbat cu diurne prin lume si refuza sa ambaleze pesti. In schimb injura cititorii. Si-atunci Alibec dece n-ar face la fel in fotbal?

Mircea (663 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 20:15

@Mioriticul. Esti prost cu spume. Ioanitoaia si-a dat singur diurne pentru ca a lucrat la ziarele facute de el lideri de piata. La fel si emisiunile tv. Unul ca tine ar trebui sa se declare fericit daca l-ar baga Ioanitoaia in seama, dar nu e cazul. Nu ii plac tiriplicii.

Mircea (663 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 20:22

Iar tu, ovidiu_3003 ai perfecta dreptate. Nu are Alibec valoare, au atacantii cu care Daum a ratat calificarea de la primele meciuri. Nu are ce sa le raspunda Ioanitoaia unor erate ca tine.

joe negut (2 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 20:26

Felicitari ptr comentariu! Lui Alibec chiar ii pasa de cum joaca fotbal.

dinamovistul (23 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 21:12

Ba o sa tragem.Toti dinamovistii si toti oamenii zdraveni la cap.

california (349 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 21:38

eu nu o sa trag in alibec, ci in dica; daca marja sa de manevra in alcatuirea primului 11 si in decizia inlocuirilor este precum sustine el si nu este doar marioneta negustorului gigi, atunci e un antrenor slab; steaua a jucat fara mijloc dar noroc ca israelienii, care desi au legat foarte bine pasele, nu le au cu suturile pe poarta.

Vlad (77 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 21:48

Eu cred ca Burleanu e de vina! Trageti in Burleanu!!!

SORIN (1 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 21:55

A fost o seara de Europa Legue in care trebuia sa nu se marcheze prea multe goluri...dovada fiind unele meciuri in care abia a venit 1 gol pe meci...industria pariurilor UEFA si FIFA dicteaza cum ar trebui sa se desfasoare anumite meciuri...Felicitariii FC FCSB

elias (73 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 22:22

Nene Ov. eu sunt cu vreo 8 ani mai mare ca matale și mere scriu de înaintașii matale CORECȚI ȘI NEUTRI.îN ACEST ARTICOL SE SIMTE F. CLAR ANTISEMITISMUL MATALE ȘI LIPSA DE CORECTITUDINE ORDINARĂ.AICI LA BEERSHEVA UN ROMÂN A FĂCUT CLAR HENȚ ÎN CAREU ȘI ALTE MULTE FAUTURI NESEMNALATE DE OLANDEZUL CENTRAL ȘI AR FI TREBUIT CU TOATE LA UN LOC SĂ FIE 3-2 PENTRU HAPOEL.NOI NU AM URLAT CA VOI LUI MAIER LA COPENHAGA ȘI NICI CA ACUM....PE NEDREPT.AM JUCAT CINIC ?CUM VINE ASTA,ANMTISEMITULE?

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 22:32

Nu stiu nici un jucator de tipul Alibec recuperat. M-as bucura sa fie el o exceptie.

Lestie (78 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 22:42

Nu trageti in Alibec! Se impusca singur.

George (164 comentarii)  •  3 noiembrie 2017, 23:14

Bai Elias, asta e tot ce stiti. Cum va spune cineva adevarul cum il faceti antisemit. Placa o puneti mereu. In loc sa ziceti mersi ca arbitrul nu a dat 11 m si un jucator de al vostru afara voi sariti cu gura. Cand v-a laudat Dl Ioanitoaia ati tacut chitic.

Mioriticul (25 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 0:13

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sundance kid (205 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 2:03

@ elias Ma scuzi eu iubesc national socialismul nu capitalismul si nici comunismul . In rest asta e . V-am pus la munca fizica o perioada scurta sub deviza . Arbeit macht frei .

motanul incaltat (603 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 3:36

Imi pare rau sa va spun dar aveti din ce in ce mai putina treaba cu fotbalul. In al 2-lea rind ca fiind seful celui mai important ziar de sport din Romania ar trebui sa nu va "bateti joc" de suporterii. In primul rind . FCSB a jucat lamentabil-a dat un gol super norocos care e greu sa se mai repete vreodata... Corect a fost vaduvita de un penalti clar dar asta nu schimba deloc jocul prost pe care l-a facut. MM isi mai permite sa se vaite la TV spunind ce-ar fi facut FCSB daca avea penalti si ar fi jucat contra unei echipe ce evolua in 10 oameni. RUSINICA!!!!!!!!! Mentalitate de conducator al unei echipe mediocre.... Cit despre Alibec eu am o intrebare??? Credeti ca Astra si conducatorii ei de prosti l-au vindut pe Alibec la FCSB cind putea sa-l vinda dublu sau triplu afara???? Nu -nu de prosti-dar nu au avut o oferta mai buna. Pt ca el nu face mai mult de 2 milioane. Aberatiile lui Gigi sunt pt publicul larg pe care el si altii il cred prost. A fost una din afacerile ratate ale lui Gigi, el stie asta si acum o da in basme.... Numai ca nimeni nu e prost si Gigi stie asta. Ca o paralela-Stanciu de la Anderlecht. Nimeni nu-l vrea in afara de Reghe- de fapt nici el -dar e afacere de familie-

ovi fanul lui jiji (2 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 9:54

ioanitoaia, nu-ti este rusine de existenta ta? Ai imbatranit in cel mai oribil mod. Hentul in careu de la meciul tur, cand arbitrul a viciat rezultatul neacordand penalty pentru Hapoel, nu l-ai vazut din cauza dioptriilor. Hent vizibil nu de pe Marte, ci de pe cea mai indepartata planeta. Intrarea criminala de la spate a lui Ovidiu Popescu n-ai vazuto nici pe-aia pentru ca acelasi arbitru a refuzat sa-i dea rosu direct. Ai ajuns o rusine a presei romanesti. Pun pariu ca pentru (inca) existenta ta, Daum este de vina.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 10:02

Domnule Ioanitoaia, @Elias a observat bine al 12-lea stelist la centru, dar nu are de unde sa stie ca ce-a vazut el a fost cel mai prost meci al Stelei, salvat doar de sclipirile lui Teixeira si Budescu. Un antrenor adevarat si orice echipa bine inchegata le-ar fi dat cinci boabe de ros, caci strulii lui se desfac la fel ca Clona psd-ista, puls nici nu au fotbalisti de valoare internationala. In rest eu consider ca are perfecta dreptate, dar nu despre asta e vorba, ci despre ce-a urmat. Ma bucur ca n-ati cenzurat dar consider ca cineva din redactie ar trebui sa dea un raspuns pe masura unor „glumeti“ care l-au luat in balon nu numai pe domnul Elias. Daca o fac eu, pai mie imi dati trei stele ca mioriticului. Sint lucruri cu care nu poti glumi, iar in locul domniei voastre n-as lasa nici acuzatiile de antisemitism fara raspuns. --------------- Azi aflu iar ca Clona e Craiova, iar Steaua e FCSB. Eu am fost marinimos si am renuntat temporar la „Tontolana – fost Tirana“. Voi nu. Azi abereaza iar directorul sentimetal cu mintea unui elefant care scrie o carte. Pai cite meciuri mari a avut Craiova in comparatie cu Steaua si chiar Dinamo ? Mare scofala pentru orice fan. Dar nu despre asta e vorba, ci despre inducere in eroare. Are ceva Clona nou nascuta de bulgaroaica si potaghita ? Nu. Inscrisa ilegal direct liga secunda in timp ce alta Craiova exista si ea dar era alungara pina si din parcurile orasului, apoi promovata ilegal in LPF, ilegal si azi caci legile inca n-au fost schimbate tocmai ca sa mai poata fi interpretate si in alt caz politic. Apoi, dupa amintiri cu Craiova mare, trece la … Presedintele SUA, la Corea de Nord, investigheaza Google, FeisCSBuc, … cica un ziar din Germania n-ar fi avut responsabilitate ... Ba pe mine ma doare mintea, iar eu cred ca o simt. De ce nu investigheaza el cum un grup unit de femei steliste isi urmareste dusmanul pina si la toaleta ? Ar da mult mai bine. Domnilor, fara noi, nu stiu zau daca voiculestii mai au bani sa rezistati inca un an in halul asta. Asa ca doresc putin respect. Par cartea aia a elefantului tot noi o cumparam. Daca e frumos cartonata, are poze multe, bune si nu e tipatita chiar pe hirtie igi...

a dica (283 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 10:25

Alibec este un baiat sensibil si un fotbalist de moral. Antrenorul Nic si cu "specialistul" Gigi, ghidonati de papusarul MM l-au adus in situatia asta. De ce cu Hagi, cu Sumudica si chiar cu Reghe a mers? L-au bagat in meciul cu Ber Sheva sa-l umileasca, creind toate conditiile ca publicul sa-l huiduie, nu sa-l relanseze. Altfel nu-l schimba. Ce a jucat mai prost decat ceilalti? A primit pase, a fost sustinut, a fost cumva pus in valoare? Din contra, mi s-a parut ca a fost excesiv de altruist in timp ce Budescu & co jucau cam fiecare pentru el. Sa fie cla, FCSB are un lot valoros. Prost pusi in teren de antrenor (care o fi ala?) au rezultate datorita acestor valori individuale (a se vedea jocul lui Nita, al lui Budescu, Texeira si ceilalti, chiar golul lui Coman arata clar acest lucru). Alibec a devenit o "tinta" pentru presa si pentru public. Cand a dat cu piciorul in usa a fost pentru ca nu-i iesise jocul. Acum a izbucnit in plans pentru ca a fost umilit si publicul l-a fluierat. Iar lui Alibec ii pasa de public!

Nelu Rotaru (1 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 10:44

Bravo Ovidiu.. Ca de obicei sesizezi si scrii adevarul.. Uitandu-ma la comentarii, observ din nou, ca la noi la romani, toti sunt "specialisti" si vor sa .. moara capra vecinului dar.. si a lui.. Halal popor! Alibec fruntea sus! Nu baga in seama nici presa (can-can) si nici asa-zisii "specialisti!

Andrei F (1607 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 10:59

Cica,,Nu mai trageti in Alibec!,, si iata ,,incurajarile de acum din GSP................,,Dezastruos! Un singur atacant a jucat mai rău decât Alibec: a fost dat afară după un singur sezon!,,

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 11:27

"..arbitrilor otomani.." (sic)!! Pseudo-admiratorii la (sic) "asu' la presa sportivă"(sic) n-au înţeles nimic dintr-o compunere a acestuia, după ce "maestrul" nu a folosit clişeele limbii de lemn, exprimându-se original şi ocolind expresiile răsuflate. Debusolaţi, i-au cerut "maestrului" să le explice pe ce traseu a circulat mingea și care sunt datele "casetei tehnice" (sic)! P.S. După ce au fost informați în legătură cu "Cel mai emoționant moment al întâlnirii", pseudo-admiratorii "maestrului" sunt curioși să afle amănunte despre celelalte momente înduioşătoare..(sic)! Evident, și despre periplul prin continentul Antarctica..

gica (73 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 11:49

Daum este de vina . Daum este singurul vinovat .

George (5 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 14:57

Capul sus, Denis Alibec! Toti avem si perioade mai grele, dar asta nu o stiu perfectii ce te-au huiduit. Am fost pe stadion si mi-a parut rau. Daca ar fi fost copilul lor in teren, nu ar mai fi facut asa ceva.........Strange din dinti si zambeste din nou, poti si esti bun!

Dorin (166 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 19:08

Trebuie sa fii ziarist de forta si om cu inima mare ca sa semnezi un asa articol cand poti intui ca haterii se vor repezi asupra ta ca niste ulii. Mai ales dinamovistii. Dl Ioanitoaia dovedeste ca e si una si alta.

haideusicfr (287 comentarii)  •  4 noiembrie 2017, 21:28

Binenteles ca domnul Ioanitoaia are dreptate. Becali l-a distrus in primul rand ,''fanii'' (nu-mi dau seama cine sunt acesti fani?/!!). E usor sa critici un om in suferinta. In loc sa-l ajuti. P.S.Ce reprezinta acesti ''fani''? Am fost la un meci CFR-Steaua (sau fcsb ma rog). Au aparut suporterii Stelei. Majoritatea *** ,agitati , cu strigaturi suburbane .Nu cred ca acesti reprezinta adevaratii suporteri ai Stelei. Niste derbedei ce cauta samanta de scandal oriunde.O mana de tineri am vazut la un meci al stelei ( aceea din div 4-a). Si cum e turcul si pistolul. Becali incita si astia se ..agita.Iar am gasit o "rama".

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 noiembrie 2017, 9:50

@ haideusicfr Desigur cei mai tari suporteri sunt cei de la Cluj! Nu stiu de ce ziarele astea au spus ca la o intalnire a fanilor CFR cu galerii din alte tari au putut spune ca astia au fugit ca din gura de sarpe deoarece galeria lui U vroia sa- si arate suprematia...Ei asta- i civilizatie! Pe tine te doare de ,,mitici,,...Apropo cum mai este cu falimentul societatii de la stadionul nou ca tare te durea de Arena Nationala si ne spuneai ca ai tai sunt zmei.Barna din ochii tai o vezi?

iuliu (8 comentarii)  •  5 noiembrie 2017, 14:56

ELIAS SHALOM . Suntem conationali si probabil amandoi cetateni israelieni , deci pe mine nu ma poti acuza de antisemitism . Ca israelian si ca fost suporter dinamovist am sperat ca Steaua s-o ia pe coaja , dar n-a fost sa fie . Am citit de cateva ori articolul d-lui Ioanitoaia si nu stiu unde gasesti vreo urma de antisemitism . In comentariul meciului de la Beer-Sheva a scris ca arbitrul a gresit in favoarea Stelei , si acolo a fost un hent clar , acum a fost invers . Sa admitem ca in ambele meciuri au fost arbitraje sub orice critica , fie ca arbitrii sunt chiori , fie ca la cursul de arbitraj au lipsit cand s-a predat lectia despre hent in careu . Una peste alta greselile s-au anulat intre ele , Hapoel ar fi meritat un meci egal la Beer-Sheva si Steaua ar fi meritat sa castige la Bucuresti . Nu vad unde e antisemitism aici , Ioanitoaia a scris ce a vazut in ambele meciuri . Pentru ca tot vorbim de antisemitism , nu stiu cum moderatorii GSP au scapat comentariul lui Sundance Kid , trebuia banat .

Argus (26 comentarii)  •  5 noiembrie 2017, 18:38

Cred ca ati facut un mare si meritat bine jucatorului, care, orice s-ar spune, numai de lipsa de valoare nu poate fi acuzat! Lipsa de forma aratata la FCSB, dupa ce, inaintea transferului, in intreg sezon s-a dovedit a fi unul din principalii marcatori ai echipei ce a casigat cu Astra ediatia trecuta a campionatului, are, cred, alte explicatii. Lasand la o parte emotivitatea jucatorului, nu este de trecut cu vederea faptul ca s-a "trezit" la Steaua intr-un lot in care-ti "sufla-n ceafa" jucatori de valoare apropiata, in timp ce Becali, pune "bomboana pe coliva" numind-ul capitanul echipei! Ce presupune asta, altceva decat in c ec in alb, obligatia ca sa joci astfel incat, meci de meci, sa dovedesti ca meriti sa fii titular, implicit, capitanul echipei ! Becali la expus criticilor, iar Dica, asa cum il stim pe Becali, nu a avut nici in cauvant de spus. FCSB, Becali in fond, nu intelege ca valoarea unei echipe este data in primul rand de omogenitate (vezi, de ex. FC Botosani, a carui lot a suferit putine modificari, valoarea individuala este sub valoarea multor echipe "cu staif" (Dinamo, CFR Cluj sau FCSB, cu care joaca de la egal la egal , si prin omogenitate. Inchei spunand ca Alibec este "victim" lui Becali (despre educatia primita, sunt elocvente interventiilr publice ale mamei sale). Concluzia at fi ca Bceali si intolerantii suporteri ai FCSB, sa-si puna "cenusa-n cap fiind principalii vinovati de situatia in care a fost adus alibec! O nota buna pt. Contra si Mutu, care au facut in prim pas in a-I reda invredere lui Alibec! Va doresc o zi buna!

Comentează