Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Craiova demnă

Acum vreo două săptămâni, când am scris despre Craiova că e capitala fotbalului românesc, mi-am luat-o. Că hâr, că mâr, că nu-i așa! Pasămite, am devenit brusc din fan FCSB, unul aflat în grațiile lui Gigi Becali, fan Craiova! Nu […]

...

Când ieșim în stradă?

Cum s-a calificat en fanfare dintr-o grupă dificilă și fără să fi cunoscut înfrângerea în 10 partide, lui Rădoi și lui Isăilă, predecesorul său, elevilor lor, li se cuvine o reverență. La acest succes a contribuit și regula federală ce-a […]

...

Borcane încurcate

După remiza albă cu sârbii, am remarcat determinarea „tricolorilor”. Modul în care, lăsați în 10 în urma eliminării lui Tamaș, aceștia s-au bătut pentru fiecare minge. Uneori eroic, la sacrificiu. Pe de altă parte, am scris și că prestația naționalei […]

...

A gândit aiurea

Reamintesc că pe 29 septembrie, întrebam și mă miram aici că „Întinerim cu Tamaș?!”, care va împlini în noiembrie 35 de ani. Pe 8 octombrie, eram și mai tranșant. În articolul „Opțiune ciudată”, atrăgeam atenția că „Tamaș și Hapoel (n.a […]

...

Șoarecele și pisica

Nu doar mai puternici sub aspect fizic, ci și mai abili, mai mingicari, capitol la care noi ne imaginăm, greșit, că suntem niște artiști. Nu trebuie uitat că în minutele 19 și 39, mai întâi Mitrovici (la o gafă a […]

...

Iubire fără sfârșit

Unul dintre cele mai vechi și mai iubite cluburi din România, apărut în 1923, a ajuns iarăși în pericol, pe buza prăpastiei, amenințat cu desființarea exact când părea să-și revină.

Permalink to Iubire fără sfârșit
vineri, 27 octombrie 2017, 4:40

Lovitură de teatru în Adunarea Creditorilor, care a stabilit la 3,4 milioane de euro, plus TVA, prețul de începere a licitației pentru brandul Rapid! Total, peste 4 milioane! Nu era cazul să ne mirăm atât de tare dacă ne reaminteam că brandul Steaua a fost prețuit, în 2016, la 57,3 milioane. Surpriza a venit nu din comparații, atenție!, „firmele” FC Argeș și Oțelul s-au atribuit la sume oarecum derizorii, de ordinul zecilor de mii de euro, ci din faptul că brandul giuleștean fusese evaluat anterior la 406.000 de euro. Ca atare, „strigarea” va porni de la o sumă de 8 mai mare decât cea inițială, ceea ce îi va pune în mare dificultate pe cei interesați să cumpere și, implicit, să revitalizeze această iubire infinită numită Rapid.

În cazul în care nu se vor găsi amatori să achite 3,4 milioane, se va apela la o licitație și la încă una, până la trei, după care lichidatorul judiciar, Mihai Florea, va convoca o nouă Adunare a Creditorilor. Niciodată însă, a precizat același Florea, prețul nu va scădea sub 1,7 milioane de euro, la care se adaugă TVA. Suma nu-i mare, e uriașă în raport cu piața. Iar întrebarea, deocamdată fără răspuns, e ce s-a petrecut între august și octombrie curent încât brandul cu pricina să crească de 8 ori?! S-a răsturnat planeta?!

Într-un moment în care marca în discuție e închiriată lunar de Academia Rapid pentru 5.000 de euro, nu puține sunt vocile care susțin că există o persoană sau mai multe care au săltat artificial prețul tocmai ca să pună bețe în roate unei echipe ce dădea semne de înviorare. Ca să-i taie elanul. Se vorbește despre amestecul ex-investitorului Moraru, însă cu jumătate de gură și fără dovezi. Nu se afirmă, se șoptește. În prezent jucător și președinte la Academie, Daniel Niculae a îndrăznit să declare că cineva umblă să încurce Rapidul „când lumea s-a întors la stadion și proiectul începe să dea roade”. Complot sau ce?

Observația lui Nico nu-i lipsită de temei. Unul dintre cele mai vechi și mai iubite cluburi din România, apărut în 1923, a ajuns iarăși în pericol, pe buza prăpastiei, amenințat cu desființarea exact când părea să-și revină. Nu-i cel mai nimerit prilej de a decide cine, cât și unde a greșit, dar poate că trebuia apelat, mai trebuie?, la soluția de a prelua brandul dinainte de 1992, de epoca George Copos, pentru a recupera apoi palmaresul. Pe scurt, urmând drumul parcurs de CSU Craiova. E de datoria celor care pretind că mor de dragul Rapidului să mai salveze o dată corabia. Măcar să încerce.

Apropo de Liga 4 în care evoluează Academia Rapid, AFC Rapid și CSA Steaua, întrecerea e organizată de Asociația Municipală de Fotbal București, prezidată de Marian Lumânare. Inexplicabil, dar regulamentul care guvernează seria Capitalei, cu 15 participante, diferă de cel al FRF! Primele 4 clasate se vor califica în play-off, însă nu cu punctele din sezonul regulat ori cu jumătate din ele, cum e la Liga 1! Nu, locul 1 va primi trei puncte, locul 2 două, locul 3 unul și locul 4 zero, ceea ce pare din domeniul absurdului, fantasmagoric. Încă mai mult, play-off-ul nu se va juca tur-retur, cele patru urmând să se întâlnească într-un singur meci, ba și programat pe teren neutru!

Cum la partida dintre Academia și Steaua, echipa lui Lăcătuș și a MApN, au asistat pe Giulești 11.000 de spectatori, rezultă că prevederea AMFB nedreptățește profund gruparea lui Niculae și Pancu. Din păcate, când s-au fixat regulile aiuristice de mai sus, nici Academia și nici Steaua nu se înscriseseră, deci n-au putut contesta. Lumânare și ai săi să știe însă că a persista într-o greșeală e infinit mai grav decât s-o comiți. Și mai trist.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Angheliu (78 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 17:13

Se aude ca si-a bagat coada si Manoliu. Asta e destinul Rapidul;ui sa aiba parte doar de smecheri si profitori.

Vardasihan (62 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 17:15

A murit o echipă Rapid,şi s-au născut vreo 3.Asta cred că e cel mai trist pentru fotbal.Rapid,care a jucat sfertul de finală european cu Steaua,nu mai există.Una e să ai altă denumire,dar să continui fotbalistic la acelaşi nivel,şi să-ți păstrezi spiritul de mare campioană şi masa mare de suporteri,cazul stelei,alta e să te desfințezi pur şi simplu şi să încerci să-ți lipeşti o etichetă,care defapt ai achiziționat-o.Dacă printr-o minune,cineva de la F.C.Avântul Ciorogârla,va plăti cel mai mare preț la licitație, va folosi marca şi îşi va schimba denumirea în Rapid,asta înseamnă că F.C.Avântul Ciorogârla,este,,acel Rapid"atât de iubit??!??Cu spiritul echipelor şi cu dragostea suporterilor,nu se poate face negoț.Forza Steaua ❤💙

Liviu (226 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 17:17

Bine ziceti ca e o lucratura cand s-a inmultit suma cu 9 dar asteptam de la dv ori de la GSP sa ne spuna cine a facut-o. Poate e timpuriu sa aflati, noi suporterii mai avem rabdare. Am avut mereu dar se cam termna si ea...

militari (86 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 17:32

Nea Ovi, pariu ca nu vei avea mai mult de sapte commenturi... Articolul ar merita insa fanii Rapidului nu au descoperit inca internetul. E prea nou pentru ei. Ei *** si au televizoare alb negru. Deci, isi merita soarta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosu (98 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 17:50

Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga lui Valerii Moraru.

Iulian (112 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 18:15

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1434 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 18:30

...nea Ovi ...de ce te bagi unde nu ti fierbe oala?...lasa l pe Lumanare in pace ...ce ai cu el ...te crezi mai destept ?

pawn (53 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 18:40

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan (1 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 18:59

"Gazeta" a putut sa faca ancheta in legatura cu baiatul acela care nu avea drept de joc sau alte anchete pro Steaua, dar nici o ancheta in beneficiul Rapidului, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bastos (1 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 19:04

sunt voci din Peluza Sud care se lauda ca si-au eliminat pretendenta la promovare, merita investigat

sorin (81 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 19:19

@ovidiu 3003. Pina si un deraiat ca tine si atoatestiutor e mai destept ca Luminare care a facut un regulament dement. . Cred ca tu esti platit sa debitezi prostii zilnice.

jiji (166 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 19:22

Pe cine mai intereseaza de ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

daniel (239 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 19:28

o echipa desfiintata, falimentata, nu poate fi inviata, cu tot respectul. daca ti-ai pierdut continuitatea fotbalistica profesionista, reluand printr-o alta asociate, societate, activitate, acea echipa, fie si ștanțata cu marca Rapid, nu poate fi Rapid. ce-i dus, e bun dus. sigur ca federatiile nationale au tendinta de a atribui ,din burta ,palmaresul ,diferitelor societati aparute peste noapte ,tocmai pt a nu lasa sa piara ,macar ca imagine, diferite branduri. dar in cel mai firesc mod, cel mai natural, daca ai decedat juridic, nu mai poti fi inviat. de aceea csa, academia, chiar si petrolul sau fc arges, nu au cum sa fie acele echipe istorice. chiar daca le lipeste frf brandul cu fierul rosu.

Claudiiu (8 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 19:41

@daniel.... just amice!

Bratu (63 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 20:11

@militari. Ai luat plasa ficior, ba chiar de doua ori. Si afla de la mine ca Rapid nu va muri niciodata. Steaua si Dinamo da, Rapid niciodata.

Ion (17 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 20:40

@Daniel. Ai vaga impresie ca MU sau Liverpool, AC Milan sau alte echipe infiintate in anii 1800 si ceva, functioneaza de atatia ani pe acelasi " SRL" ??? Nu!!! Totusi, sunt colosi, iubiti, echipe cu taditie !!! Nu intr.un SRL stă traditia unei echipe, ci in culori, palmares, SUPORTERI, devotament, stadion, .... Doar o părere, nu dati cu paru' !!!

daniel (239 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 21:01

@ion am vaga impresie ca nici una nu s-a desfiintat. intelegi ? nu e vorba de societatea ce le administreaza, ci de existenta echipelor ,continuitatea profesionista. rapid a murit. punct. acum a aparut alta echipa. sigur ca frf le va recunoaste palmaresul, pt ca...nimeni nu vrea sa ingroape branduri. doar csa vrea asts, dar e alta discutie.

Andrey (133 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 21:42

Trebuia sa auziti ca e bagat si Copos pe fir. El ar fi contestat evaluarea de 400 de mii de euro, adevarat sau nu? Nu va legati de dl George si prietenii stiu de ce...

Iulian (10 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 21:58

De ce să mai avem Rapidul în Liga 1 cînd avem Chiajna, Volintiri, Colentina, Otopeni, Snagov şi Tîrlungeni ? Degeaba Rapidul a cîştigat baraje, a promovat, a retrogradat, dar nu a avut un plan de redresare așa bun cum au avut Cfr, Pandurii, Gaz Metan, Dinamo. Asta e! Se va construi ( oare ) un stadion nou, cu 7- 8000 de locuri, unde vom veni să depănăm amintiri şi să urăm pentru steaua, frf și lpf.

Blakkumen (15 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 21:59

Daum e de vina

kao (5 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 22:39

Bun articol....asteptam continuarea...asa doar un pic de fum in ochi...nu-i fun....poate aflam si cine, cum, cand :-)....

sundance kid (204 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 22:53

Au trecut aproape 3 decenii asa ca mai asteptam la asta tinind cont ca Romania in general arata mai slabita ca niciodata ea nemafiind o tzara suverana demult . In rest asta e . Hei rup ! Bine macar ca locul lui Dinamo va fi acoperit de Craiova . Deja a fost adoptata de fani . Pina la urma dupa citiva ani a reusit sa atraga fani mai multi si asta odata cu construirea unui stadion monumental ! Imi pare rau eu am trait alte timpuri . Mai bune .

Belphegor (163 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 22:55

Exceptînd comentariile obraznice și VOIT răutăcioase ale spectatorilor (că ăștia nu sunt fani) de carton și mîncătorilor de semințe steliști , BRAVO nea Ovidiule pentru articol. Tot ce ai spus este adevărat... și de 100.000 DE ORI MAI MULT chiar. Eu cred și sunt sigur că totul se va rezolva , iar Rapidul va merge mai departe. Apropo , pentru cei neștiutori , diletanți , negativiști sau răuVoitori , acest scenariu prin care trece Rapidul sa repetat de MULTIPLE ori în Europa și chiar cu echipe mari cu renume. Mai faceți investigații , nu trebuie să mă credeți pe mine. Și DA!!! , Dacă EU voi cumpăra de la lichidatorul financiar RAPIDUL , atunci Rapiful cel născut în 1923 .... Rapidul CEL ADEVĂRAT este al meu. EXACT AȘA ESTE. Mai întrebați , mai citiți , mai deșteptați-vă pentru că faceți valuri pe uscat degeaba iar Academia Rapid care închiriază brandul ESTE adevăratul Rapid. Și după ce VA CUMPĂRA la licitație Brandul , va fi ADEVĂRATUL Rapid pentru totdeauna. Echipa NU SA DESFIINȚAT. A dat doar faliment și conform legislației UEFA poate merge mai departe.... fie că place cîrcotașilor și ticăloșilor , fie că nu. În altă ordine de idei , cineva SIGUR și-a băgat coada , pentru că acest proiect FRUMOS ȘI EXTRAORDINAR făcut pentru echipa cu o Istorie și Tradiție neegalate în România și cu niște suporteri UNICI în Romînia pe care NU multe echipe din Europa îi au , deranjeajă pe mulți.

Opinie (2 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 23:02

Pai si care e problema daca nu cumperi marca? Sa o ia cine vrea si poate. Daca suporterii sustin o echipa si stiu ca ea e continuatoarea alteia cred ca o pit sustine si fara marca sigla samd Ii spun cum ii spun si cu asta basta. In felul asta se mai taie si elanul altora care tot profita de artificii juridice sa ceara bani pe nu stiu ce blazoane care daca nu erau suporterii nu ii preocupa prea tare...

Catalynn (23 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 23:10

Nea Ovi iar moare de grija becaliotului, ***. Pai cum mai nea Ovi sa nu merite un brand ca Rapid 4 milioane?! In opinia mea merita triplu! Aaaaa, ca acum fotbalul nostru e presarat numai cu talhari care vor totul moka asta e alta discutie. Ce sugereaza nea Ovi e ceva de genul: nu au ma saracii investitori bani, voi si asa nu o folositi la nimic, de ce nu o dati gratis?! Nu puteau face si CSA la fel, de ce sa il supere pe bietul domn becali cerandu-i atatia bani?! Ce, nu le ajungeau firmiturile alea pe care le dadeau pe inchiriatul stadionului?! Ce sa faca generalii cu brandul?! Hopaaaa .... Uite ca au facut! Si-au facut echipa in L4! Nasol! Nu e bine! Daca mai si promoveaza si se poate afilia a FRF care vor trebui sa atribuie si in scripte Palmaresul sa vezi atunci jale pe gspisti! :-)))) Ca si becali, cei care vor Rapid sa scoata banul tata! Nu vor, nu-I nimic, sa ii zica Nea Vasile SRL si gata! Vrei sa ti se spuna Rapid si sa vina lumea la meci, atunci decartezi!

Claudiu (11 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 23:30

“Rapidul suntem noi”... si ei.. si ceilalti.. si voi daca va doriti. “Peste tot acasa!” Peste tot numai rapid! Dar cel mai rapid Rapid, e rapidu’ din gara!... (Giulesti?) Istoria o scriu cei invingatori iar pentru rivali, rapid nu mai exista. Intra la cutia cu amintiri! Probabil peste 50 de ani, fularele Rapid vor deveni artefacte.. asa ca puneti mana si strangeti fularele baieti! Rapid!

Costy (40 comentarii)  •  27 octombrie 2017, 23:49

La Parma si la Glasgow (Rangers) s-a putut. De ce si nu pentru Rapid Bucuresti, Petrolul Ploiesti, etc?

Steaua1986forever (8 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 2:07

Care "rapid" domnule Ioanitoaia? Ca sunt 3. Ati decis dvs.care e "adevăratul rapid" ? Pe ce criteriu?

Belphegor (163 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 6:32

@Claudiu@ Da Claudiule , știm că vă place să vă auziți vorbind (aberații) și lucruri pe care nici voi nu le credeți , știm că vă este "frică" să nu revină Rapidul și ai lui suporteri pe prima scenă a fotbalului acolo unde-i este locul alături de Petrolul , U Cluj , Timișoara , Craiova (nu cele din Liga I, cele adevărate din Ligile inferioare!!!)... știm că vă place o ligă sătească unde voi cu Gigi și spectatorii voștrii de Operetă să faceți legea (dar stai așa că nici AȘA nu reușiți să o faceți)... Rapidul ESTE și VA FI dea pururea și-n vecii vecilor AMIN meștere și dacă era atît de "inexistent" așa cum vă place vouă celor cîțiva propagandiști de marginea șanțului să ÎNCERCAȚI să vă mințiți și să aburiți , tu nu erai aici vorbind... vorbe!!! Măria-Sa RAPIDUL este la fel de REAL și de PREZENT ca întotdeauna. Voi în schimb nu mai aveți nici numele nici sigla... de fapt VOI nu mai existați și de asta ne vom convinge cu toții în cîțiva ani!!!(existați în Liga a-4-a alături de Rapid)... dar ăsta este un alt subiect pentru altă dată...

Alex One (2 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 7:29

Auzi domne, se scufunda planeta ! Probabil ca sunt unii care nu agreeaza spiritul Giulestiului, pungi cu de toate, flegme groase, injuraturi consistente, eventual ceva pumni in freza plus nemuritorul ,iata acusi-acusi i se umple frigiderul lui Lacatus ,tinerea in picioare, sa zica merci ca nu i-a pus in genunchi, a coloneilor de la Sevilia, azi caporali CSA. Asta e, nu este la indemana oricui sa guste farmecul vietii, nu-i asa nea Georgica ?!

liviu (2 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 9:06

as incepe cu vechiul proverb "ciinii mor de drumul lung si prostii de grija altora" ar trebui sa fiu deranjat de multimea stelistilor (f.c.s.b.-istilor) care colcae pe aici si-si baga nasul in orice. dar nu , cind vezi cum ura lor nu s-a stins nici acum ,imi dau seama ca rapid-ul exista , sii doare pe mullti interesant ca pe acesti indivizi ("oameni" nu prea ii reprezinta) ii dor grija ca rapid a murit si sugereaza ca noua sa infatisare (academia rapid) este o falsa insailare (clona) pai daca e asa , adevaratele clone sint steaua (sau f.c.s.b , sau cum sa-r mai numi) si dinamo , clone infiintate sub talpa comunismului si a ordinelor venite de la moscova daca revolutia asta era intradevar anticomunista ,unul din primele hotariri luate , ar fi trebuit sa fie desfiintarea acestor relicve staliniste rapid-ul este un bun al poporului roman din 1923 ,si noi suporterii asa il privim , indiferent ce societate comerciala (de borfasi) spera sa se imbogateasca pe seama seama popularitatii sale

Mac (65 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 10:53

Prețul a crescut dintr-un motiv foarte simplu. Dragnea și Tudorache s-au apucat să trâmbițeze despre implicarea la Rapid, primăria a închiriat marca și a anunțat cu multă vreme înainte că participă la licitație! Evident că deținătorii mărcii au crescut imediat prețul, de la cele câteva sute de mii pe care le-ar fi putut plăti un particular, la milioanele care se pot cheltui din banii publici. Cum să rateze așa o ocazie de îmbogățire? Orice prost știe că la poker trebuie să-ți ascunzi cărțile și intențiile. La fel și într-o tranzacție. Dar n-au românii norocul să fie conduși de niște proști simpli...

barbarosa (4 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 12:24

pt tot ce s-a intamplat si se intampla si la ora actuala, la rapid, ar trebuii sa le "multumim" lui copos si moldoveanului valeriii moraru. sunt unii pe post de ciocli care stim si din ce tabara vine si care binenteles ca se bucura sa vad rapidul disparut. ii asiguram ca acest lucru nu se va intampla niciodata. curios este faptul ca dupa ce pregateste de aproape un an de zile o suma de pornire la licitatie , vii apoi, peste noapte, cu o alta suma, de 8 ori mai mare?! eu vreau sa intreb care e comisionul acestui lichidator judiciar, din suma totala de licitatie?

Speriatu Cosmin (2 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 12:30

Rapidul nu va muri!

Sandu Gelea (2 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 12:31

Asa este, nea Ovi, de vazut!

Dilimache (376 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 12:32

Cand se ajunge la discutia care e adevaratul Rapid, deja ar trebui sa ne facem probleme...

Florian (11 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 12:53

Multumesc mult domnule Ioanitoaia pentru ca va amintiti de Rapid! Am citit comentariile si este clar ca Rapid nu a murit si nu va muri! Faptul ca sunt asa de multi comentatori care "s-au deranjat din sustinerea echipelor lor" ca sa vorbeasca intr-un fel sau altul impotriva Rapiduletului evidetiaza ca echipa pe care o iubesc de 50 de ani este inca vie si trezeste interes altfel nu ar comenta! Rapid va reveni, acum sau mai tarziu, insa altii vor disparea, fiindca "Rapid" nu este doar un cuvant, este o istorie, este o poveste de viata si de vieti si cei care il iubesc nu au mintile spalate de glorie si bani, ci au in ochii mintii pe Dan Coe, pe Bebe Nasturescu, pe Lita Dumitru, pe Sandu Neagu, pe Goanta, pe Nae Manea, pe Rica si pe multi altii dar, pentru cei din generatia mea, si pe Tudorica cu trompeta lui, care striga cat putea, pe Giulestiul nemuritor :"hai Rapidu!"

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 13:40

Moș Teacă, former-ul (sic) taxator la ITB si aprig voiajor prin continentul Antarctica unde, afirmă cu mândrie, a vizitat numeroase capitale, e indignat din cauza "regulilor aiuristice" de desfășurare a Ligii a 4-a , întrecere organizată de Asociația Municipală de Fotbal București. Departe de a fi supărați pe exprimarea aiuristică a "maestrului" , așteptăm cu nerăbdare cronica partidei : "cele patru urmând să se întâlnească într-un singur meci"(sic)! Cu siguranță, "maestrul", apelând la caseta tehnică (sic), va face lumină în derularea unei partide de fotbal cu 44 de jucatori ce se vor întrece să marcheze goluri la cele două porți! Sau patru?(sic)!! P.S. Se pare că pseudo-admiratorii "maestrului" vor neapărat amănunte despre capitalele vizitate de acesta în periplul său prin continentul Antarctica.. (sic)!

Marcel (116 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 13:41

Nici dumneata nu accepti ideea ca Rapid a murit si incercarea de a il salva e doar o injectie la un picior de lemn.

Marinell (2 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 15:23

Multe comentarii rautacioase ***......Rapidul traieste prin sutele de mii de suporteri chiar daca sarlatanul moldovean moraru vrea altceva......!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marinell (2 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 15:27

Domnule Ovidiu....chiar nu investigheaza nimeni pe *** de moraru !? Asta degaja inselaciune prin toti porii .....!!! Nu redeam ca brigazile rapidiste care s-au macelarit prin tot Bucurestiul nu sunt capabile sa organizeze un miting in fata societatilor comerciale apartinand *** amintit mai sus.....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (247 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 15:30

Situatia actuala a Rapidului este foarte grea, chiar dezastruasa si nimeni nu trebuie sa se bucure de asta! Dar, sa nu uitam: principalii vinovati pentru distrugerea acestei echipe sunt... suporterii ei, adica tocmai aceia care pretind ca o iubesc la nemurire! Rapidul a avut, de bine, de rau, un investitor - George Copos -, dar "suporterii" echipei il injurau si il batjocoreau, in modul cel mai ordinar cu putinta, pe el si familia lui, la fiecare joc din Giulesti, din minutul 1 pana in minutul 90!! Asa ca, ajuns la limita suportabilitatii, Copos a renuntat. Disperat, a facut chiar o oferta suporterilor care il injurau: le ceda lor totul la pretiul simbolic de 1 leu, inclusiv Baza Rapid (in care investise vreo 25 de mil. de euro)!!! Ceva similar au incercat si o parte (mica) a suporterilor de la Steaua (sustinuti de presa!), care l-au injurat si batjocorit pe Gigi Becali in fel si chip, ani de zile. Daca finantatorul Stelei renunta, cum a facut Copos, Steaua lui Gigi avea aceeasi soarta ca Rapidul, adica: insolventa, faliment, dezastru! A doua cauza care a distrus Rapidul, indirect, desigur, a fost antrenorul Razvan Lucescu!! Copos ii cumparase jucatori si-i facuse, la un moment dat, cel mai valoros lot din Liga 1 (cu cativa jucatori de la Nationala Romaniei!). Daca atunci Razvanel ar fi castigat campionatul sau Cupa, Rapidul ar fi avut o cu totul alta traiectorie, in sus nu in jos! Acum trebuie gasite solutii de redresare pentru Rapid, dar ridicarea pretului de licitare pentru "brandul Rapid" la 3,4 mil. de euro este o greseala, daca nu chiar un sabotaj!

IO (153 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 18:16

Un nume ca Rapid Bucuresti nu se mai ia moaca, cum l-a luat Copos. (sau Jiji Steaua, slava Domnului ca n-o mai are) La urma urmei cine cumpara marca nu cumpara plasa de la porti, cumpara suporterii, iar Rapid are cativa. Una e sa cumperi o afacere cu trei cilenti si alta e sa cumperi una cu cateva sute de mii in toata tzara. Din punctul asta de vedere Rapid ar trbui sa valoreze mai mult decat Dinamo, care de ani buni are doar cateva sute de spectatori pe meci. La Rapid sunt cateva mii. Chiar pretul de 4 milioane mi se pare ingrozitor de mic pt potentialul economic al acestei echipe. Am certitudinea ca Rapid, precum si Steaua, vor ajunge in prima liga iar istoria acestior doua echipe va continua mult mai frumos, fara Gigisme, Memisme, Coposisme si Vamisme. Meciul dintre cele doua echipe de liga a IV-a cred ca a fost mai urmarit decat doua etape intregi de liga I. Daca vreti Rapidul, sau Steaua, trebuie sa bagati mana in buzunar stimati tovarasi.

Vlady (28 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 19:02

Nea Ovi, Academia matale ii dedica victoria lui Dragnea, s-a facut si ne-a facut de ris!!!!Cu asemenea club nu voi tine pe viitor, cred ca Nea Tinel Stanescu si Dan Coe se rasucesc in mormint.

Visiniu (3 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 21:57

Nu inteleg de ce toti trogloditii purtatori de ochelari de soare in nocturna,acesti fcsb-iti care a 2-a zi dupa meci revin la muncile campului si se urca iar pe tractoare..ajung sa isi dea cu parerea despre RAPID...

coco (377 comentarii)  •  28 octombrie 2017, 23:35

Cam da.,always Rapid.

Belphegor (163 comentarii)  •  29 octombrie 2017, 8:04

@Io@ ... Adevărat usere IO , o mare mulțime de suporteri așteaptă să vadă ȘI în Liga I acele derby-uri ADEVĂRATE dintre Steaua și Rapid și acea atmosferă incredibilă așa cum am văzut în Liga a-4-a acum vreo 3 săptămîni , și chiar asta se va întîmpla în 3-4-5 ani cînd lucrurile se vor clarifica și Rapidul și CSA Steaua (adică adevărata Steaua) vor reveni pe prima scenă a fotbalului românesc...

Comentează