Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Drumul pierdut

Scriam aici la sfârșitul lui septembrie, în articolul intitulat "Oile negre", că depinde de Alibec să nu devină o problemă, un caz

Permalink to Drumul pierdut
duminică, 15 octombrie 2017, 4:37

Din păcate, a devenit. După ce, la 0-0 cu Voluntari, a bifat al nouălea meci consecutiv de L1 fără gol, 600 de minute pe sec, ba a și șutat într-o ușă de la vestiare, el a fost scos din lot și amendat cu 75.000 de euro. Evident, o sumă exagerată. Numai că la Denis s-a pedepsit mai degrabă lipsa de eficacitate decât răbufnirea nervoasă. Nu se uită ușor, iar de suportat nici atât, că jucătorul cel mai scump din istoria roș-albastră a ajuns un anonim.

Într-adevăr, manifestări de genul celeia de la Voluntari se sancționează cu asprime. Oriunde, pretutindeni, cine greșește trebuie să plătească. Pe de altă parte însă, deși țâfnosul va împlini 27 de ani pe 5 ianuarie 2018, mi s-a părut normal, omenește, ca mama lui să-i ia apărarea. În fond, povestea e cunoscută, femeia a fost și tată pentru Denis într-o familie nevoiașă din Mangalia. Ca atare, are toate drepturile să sară. Putem fi siguri că l-a crescut cu numeroase sacrificii pe cel care va fi ales cel mai bun fotbalist român al anului 2016.

Atenție, indiferent cum va continua și va sfârși cariera lui, Alibec va rămâne în statistici, în istorie, ca jucătorul number one pe 2016. Desemnat nu de x ori de y, ci de tehnicieni și de oficiali, de ziariști de specialitate, de întreaga suflare a fotbalului nostru. Dacă alte ierarhii o mai pot zbârci, cea care l-a plasat de Denis în vârful ierarhiei n-are cum. Pentru că e cuprinzătoare, exhaustivă.

Altfel, să mă scuze Dică, pe care-l prețuiesc, dar apreciez oprobriul său că „Alibec nu mai există pentru mine!” deplasat în comparație cu intervenția mamei lui Denis. Dacă un antrenor trebuie să fie și pedagog, atunci mi-e teamă că Dică mai are multe de învățat la acest capitol. Patronul lui FCSB e un tip care-și iese repede din pepeni, temperamental. De aceea și vorbește gura adesea fără el. Era însă de datoria lui Dică să-l tempereze pe Gigi Becali, nu să-l incite. Nicidecum să-l provoace.

Cert e, nu încape îndoială, că Alibec a dezamăgit în ultima vreme. Încetând să mai fie creatorul de faze și golgeterul de la Astra, a căzut în mediocritate. În loc să-l ambiționeze, refuzul lui Daum de a-l chema la „națională” când era în formă (MVP-ul turului cu Sporting Lisabona), și chiar merita, l-a dezarmat. L-a făcut să-și piardă încrederea în sine și, odată cu ea, drumul spre poarta adversă. Tocmai pentru că neamțul n-a știut să-i exploateze momentele reușite, Denis nu s-a mai regăsit. Lipsa de încredere l-a debusolat, l-a înrăit.

Firește că nu trebuia să procedeze așa. Trebuia să strângă din dinți și să meargă mai departe. Doar că, aveți în vedere și acest aspect, fiecare om gândește în felul lui și reacționează diferit.

Dacă Alibec e vinovat de ce i se întâmplă, nu-i numai el. De acord cu Zicu că Denis își consumă energia aiurea, deoarece coboară după baloane spre jumătatea terenului și se duce în benzi. Corect, dar i-a spus cineva, a insistat, să stea permanent avansat, înfipt ca un ghimpe în coasta defensivei adverse? Legat de asta, are FCSB un stil de joc care să ducă mingile către vârful împins și să-i permită acestuia să-și etaleze calitățile? Părerea mea e că nu, iar în sprijinul ei invoc două exemple relativ recente: Tade și Golubovici. Golgeteri redutabili, unul la Cluj, celălalt la Iași, ambii au fost aduși cu tam-tam la Steaua și ambii au clacat lamentabil.

Iată de ce consider, dincolo de o simpatie pe care n-am ascuns-o niciodată în ideea că îmi plac jucătorii cu personalitate, că Alibec nu-i un caz simplu. Vom mai vorbi pe marginea lui.

Comentarii (86)Adaugă comentariu

rm (3 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 18:23

singura observatie pertinenta este cea leagata de Tade si Golubovici

Mihnea (29 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 18:32

alta aberatie de articol gen ioanitioaia...e clar vina lui Daum..si Dica mi s-a parut cu mult bun simt pina acum.....pensionaza-te tata...

Silviu (1 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 18:32

Ma mira si pe mine aceasta dorinta de a-l gasi tap ispasitor pe Alibec cand echipa nu joaca mare lucru, golurile venind ca urmare a unor actiuni individuale ale unor jucatori dotati, vezi Budescu. Comportamentul lui este deplasat, fara indoiala, dar de cite mingi a beneficiat in gura portii pe care sa le rateze? Putine, foarte putine pentru pretentiile unei echipe ca FCSB. Ce este mai important, nu poate fi acuzat de indolenta, cautand tot timpul mingea si fiind prezent in joc chiar si mai jos decit zona lui normala de actiune. Este de datoria lui Dica sa construiasca jocul astfel incit sa-l puna in valoare si sa scoata maxim din evolutiile lui. La Astra avea create spatii largi unde putea sa actioneze si sa inscrie, aici nu apar nici macar ocaziile.... Un antrenor bun stie sa scoata maximum din jucatorii aflati la dispozitie, indiferant de caracterul, problemele, frustrarile lor. Un exemplu cu care am crescut si l-am admirat: Mircea Lucescu, desi eu sunt stelist.

Carol K (77 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 19:01

Dica e doar o unealta,MM l-a executat iar Becali s-a conformat...Baiatul ala din Galati nu poate trai cu gandul ca un jucator l-a pus la punct atat e de complexat.....Daca nu-l aveau pe Nemec in vizor il lasau in pace pe Alibec,ei cred ca slovacul il va face uitat dar Nemec odata venit la FCSB va deveni noul Tade.De Amorim ori Golubovici....Asta e soarta celor care-si dau acordul sa lucreze cu oameni ca MM sau Becali,intra singuri in fundatura in care sunt atrasi.

Ghita (76 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 19:27

,,Maretule''jurnalist,ai scapari de memorie din cauza varstei sau deontologia ta a disparut din cine stie din ce cauza,pai acum putin timp faceai *** la adresa lui Daum,binenteles cu trimiteri la Burleanu,ca nu-i foloseste pe ALIBEC SI BUDESCU ,,SALVATORII NATIONALEI''-urat imbatranesc unii .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Serban (1 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 19:28

Foarte buna analiza, sunt intru totul de acord cu ce a scris "maestrul" Ioanitoaia! Mai adaug o chestie nostima, apropo de reactia dura a lui Becali fata de nervii lui Alibec: inversati silabele din numele lui "Ali-bec" si ... iata ce iese ... "Bec-ali" :-))) Asa ca Becali ar trebui sa puna mai mult suflet in relatia cu Alibec !!!

itu52 (239 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 19:36

Culmea pedagogiei "să-l faci pe altul să înţeleagă ce nu ai înţeles tu", este justificată la Dică, având în vedere vârsta. Cu atât mai mult la patron, furat de beţia poziţiei şi îmbătat de învăţăturile ultimelor cărţi publicate. Parcă la cam părăsit talentul, s-a cam înfundat canalul publicistic, ce înseamnă interesul! Cert este că ambii s-au sfătuit şi l-au pus -CĂPITAN-, cu alte cuvinte pedagogul din teren. Halal pedagog, exemplu practic al aplicarii - 'culmea pedagogiei'. Pe de altă parte chestea cu pedagogia prinde la Hagi, unde mai găsim fotbalişti care nu au atins încă majoratul. După 20 de ani vorbim despre personalitate, experienţă, nu despre derapaje de la viaţa sportivă şi lipsa bunelor maniere. În cazul Alibec, Daum a pus diagnosticul potrivit şi ar trebui să vedem dacă soluţia Ioniţă nu este mai benefică, atât în privinţa randamentului cât şi a spotivităţii.

vlad (34 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 19:53

Sincer, eu nu cred ca reactia lui Dica e la faptul ca a dat cu pumnul intr-un geam sau mai stiu eu ce.... Dica este un om foarte echilibrat si diplomat. Eu as sugera ca nu stim tot ce s-a intamplat intre ei, ce discutii au avut in vestiar, la antrenamente... daca sa zicem aflam ca Alibec l-a injurat??? Mai e si atunci in neregula reactia lui??? Si asa are autoritate mica, e tanar, patronul se baga peste el, de ce-i criticam tocmai una din primele masuri dure, de antrenor adevarat?

Hombre (93 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 20:04

Problema e FCSB, care consuma fotbalistii ca pe bomboane. Te transferi acolo, joci un meci si se asteapta toti sa fii Messi. Apoi te injura patronul ca nu esti bun, si te lasa pe banca. Apoi te scoate in afara lotului sau te trimite la echipa a doua. Apoi te transferi pe nimic la o alta echipa, de unde iti relansezi cariera. Strategie? Plan de joc? Tactica? Jucatori compatibili? Nu la FCSB. Cine se transfera acolo pare sa se sinucida fotbalistic.

MZM (390 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 20:08

Nea Ovi, mai lasa-i in pace pe cei de la Steaua! Cu sau fara Alibec, echipa isi va vedea de drumul ei care, orice s-ar spune este unul bun si in plan intern si in E.L. Mai ingrijorat ar trebui sa fii de ... linistea mormantala de la Dinamo! Adica, vorba aceea biblica: sa nu plangem pe altii, ci sa ne plangem pe noi si pe copiii nostri (de suflet!).

Andrei F (1607 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 20:11

Ce rautati aveti domnule! Pai Alibec,Budescu si Lovin erau clientii pritenului tau Sumudica! O tara intreaga stie ca Alibec a avut contre mari cu Sumudica cand antrenorul il scotea din teren! Sumudica era pedagog asa de bun incat a fost injurat de Budescu! Sumudica chiar a declarat ca Alibec si Budescu pot sa- l injure!...Pedagogul Sumudica insusi a injurat si insultat spectatorii de pe multe stadioane!Ce treaba are Becali sau Dica daca Albec are 26 de ani si- si iese din pepeni? Diferenta dintre Astra si Steaua este ca Becali a bagat bani in multi jucatori si e clar ca un Alibec nu este un exemplu bun pentru ceilalti...Apoi nici presa si nici arbitrii nu au aceleasi reactii cand este vorba de jucatorii Stelei sau ai altei echipe! Dumneavoastra de exemplu ati cerut penalizarea lui Stanciu cand era stelist dar nici nu v- a pasat de injuraturile adresate publicului de Moti si Maxim.Amintesc de astia pentru ca sunt ultimul caz...dar cate nu sunt!

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 20:31

Alibec are multe calitati fotbalistice dar limitate ,adica usor de studiat si contracarat de antrenori si jucatori inteligenti. In aceste conditii numai un sistem construit special pentru el ar putea sa-l valorizeze. Steaua si Dica nu au reusit asta! In plus ,dupa modul de exprimare din teren , la Steaua se pare ca se fac numai antrenamente "fizice"pentru ca jucatori relativ tehnici la echipele de provenienta ,dupa efectuarea stagiului in cazarma Steaua, devin lipsiti total de finete, rafinament, de placere de a face combinatii pe spatii mici (incercarile sunt patetice, de tot rasul), de folosirea contra-piedului- cel mai folosit procedeu in fotbalul de minima calitate ,SUNT LIPSITI DE PLACEREA DE A JUCA FOTBAL PUR SI SIMPLU. Se observa lipsa totala a antrenamentelor mrnite a intretine si dezvolta abilitatile tehnice ale jucatorilor, in fond cele mai apreciate de fotbalisti si...spectatori ca beneficiari directi ai realizarilor respective. Atentie! ,aceste lucruri SE ANTRENEAZA! Dar de ANTRENORI! In ziarul The Guardian de azi a aparul un articol in care se spune ca declinul fotbalului olandez a aparut din momentul in care Van Basten a uns antrenori foste glorii fotbalistice, fara CV cu studii corecte si complete in munca absolut specifica de antrenor de fotbal, numai pe ideea falimentara ca daca ai fost mare fotbalist nu ai cum sa nu stii sa si antrenezi. Ba da ,realitatea, evidenta ,ne scoate ochii dar cei mai multi romani( spre marea mea surprindere multi cu carte -carte) refuza sa vada acest adevar simplu. De aici si rezultatele!

I.V.V. (1 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 20:39

Vorbim la nesfîrșit de un " atacant "care nu a marcat un gol cu capul măcar o dată și nici nu sunt șanse să o facă,dar probabil încă n-a auzit că atacanții adevărați chiar marchează așa.Lucrurile devin comice cînd auzim că este cel mai bun atacant din liga 1.!!!

Mircea (97 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 20:41

Daum a avut dreptate cu Alibec... Si nu-i de datoria lui sa-l trimita in terapie

++ (194 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 20:56

la virsta asta e greu sa mai gindesti clar. daum nu l-a luat la lot pentru ca e supraponderal si nu stie sa joace deloc cu capul. pina si contra nu l-a luat care vrea sa evite scandalurile paguboase facute de becali prin intermediul lui ianitoaia-gsp. da sa spui ca daum e de vina ca joaca prost, asta e incredibil si jurnalistic penibil. deci functia principala a ziarului la impachetet pesti pare a fi adevarata.

Mamablu (66 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 21:30

”Gras, lent și pute a lene.” Cine a zis chestia asta? Parcă nu Gigi...

Vioteatza (72 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 21:37

Dumnezeu sa-l odihneasca!

gica (73 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 22:29

Ioanitoaia spunea cu ceva timp in urma ca Daum este de vina ptr. ca Alibec nu joaca titular la Nationala . mare caracter acest Domn Ioanitoaia .

gino (513 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 22:47

F bine. ***. Atunci ar fi multumiti si talibaniii de pe net.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragos (1 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 22:54

Asra cu neamtu e de vina...common sence is not so common. Cu alte cuvinte esti un om in varsta fara bun simt

bazileon (167 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 23:02

Alibec e domnu' Goe. Nea Ovi are niste idei fixe, dar nu stiu de unde i se trage treaba asta, dumnealui fiind in general de o intelepciune solomonica.

Mihaita (18 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 23:36

Nu obisnuiesc sa comentez aici, dar asta e prea de tot. Nu are Gsp vreun sef, ceva? La privat nu se aplica o regula de pensionare? De ce avem o presa atat de *** si de ce Ioanitoaia inca scrie aici, in loc sa isi creasca nepotii? Imi doresc mai mult ca Ioanitoaia sa se retraga, decat sa ne calificam la europenele urmatoare. Si din fotoliu, fara comentarii anti Daum, viata e misto. Pacat de batranete...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  15 octombrie 2017, 23:45

Afirmatia ca e vina lui Daum ca a ajuns Alibec in situatia asta M-A LASAT CRACIT DE UIMEALA( vorba unui prieten medic, stabilit in Anglia) . Se trece rapid din penibil in patologic! Spun cu tristete aceste lucruri pentru ca ma simt legat ff strans de traseul jurnalistic al dlui Ioanitoaia de peste 25 de ani. Sufar! Doamne cat imi doresc un articol in stilul marelui Fanus Neagu, in sensul ca avea puterea sa recunoasca atunci cand se insela in anumite situatii. Ma refer la "M-ai invins Rodioane" .

Florian Geyer (56 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 0:19

Am si eu o intrebare... geambasu imi sterge comentariile care initial aparusera, cele mai multe nemoderate, toate fara jigniri, doar pt ca nu ma inghite si nu ii convine ca rad de incompetenta sa ca ziarist... imi blocheaza conturile, obligandu-ma sa imi fac conturi noi, ca apoi sa ma "divulge" :)) ca am mai multe conturi... vi se pare comportament de om normal?? El poarta un razboi, omul are probleme serioase... el are voie sa dea in stanga si dreapta, dar nu suporta criticile...

the_gunner (6 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 2:02

E buna d-le OI ,e buna ! Arde-l pe Daum ca l-a "ghicit" pe Alibec ! Peste 5 ani,cind Kazahstanul ne va bate la Bucuresti , tot Daum va fi vina si cauza . Nu-i asa ? In opinia mea vinovatul principal este ala cu fotolii si ceas de semineu aurit plus pantofi de € 300 .Poporul nostru ,in milenara lui intelepciune spune ca daca prostul nu-i fudul...Pai papagalul asta zice ca in vara lui' 18 va incasa 10 milioane pe Alibec ( visatorul de malai = papagal ,dupa cum spuneam ) . Declaratia asta ii da liber lui Alibec sa faca ce-i doreste inima ! Deh , e cecul din buzunarul Baciului ! D-le OI ,mai asteapta mata un pic si vei vedea ca Dica se va intoarce si va zice ca Alibec e Cristos redivivus . Ce , are el curajul sa-i terfeleasca marfa sefului ? Cine se crede ?

sundance kid (205 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 3:41

Mihaita Sunt antioccidental pentru doar un singur motiv. Din cauza lor m-am dezradacinat . Daca tii neaparat cauta-i adresa de email lui daum si lasa-ma in pace te rog .

Banel (35 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 4:12

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

#budulai (5 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 8:11

Senzațional, deci Daum e principalul vinovat? De când a început sezonul are aceeași atitudine, meciurile bune au fost doar excepții nicidecum rezultatul unei forme sportive bune, constante. Dar în naționala in care Cociș a fost selecționat ani la rând de alt favorit al presei, Satana, a ajuns sa vi se pare normala selecționarea epavelor.

haideusicfr (287 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 8:45

Din pacate alaturi de "finutul" Dica se aseaza si Dan Petrescu.Pus pe razbunari ,disciplina in erchipa ,etc. Il pedepsise pe Camora cu inca o etapa de stat afara (la Timisoara) si a vazut ce a patit. Acum la acest meci atat de important contra unei echipe foarte bataioase mai ales impotriva CFR-ului nu-l aseaza pe banca pe Balde cel mai scump si poate valoros jucator. Promoveaza un tanar de la Glinceni care deocamdata cel putin e departe. Balde va fi titular etapa viitoare.Bravo Dan Petrescu ,ai grija cum vorbesti despre suporteri si cum te manifesti cu scaunele bancii . Lasa-le in pace.

Dan (8 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 9:37

Încet dar sigur această echipă fcsb se desființează pentru ca este condusă numai de infractori și nulități. Fcsb nu joaca nimic și îl suspenda pe Alice o rusine. Indiferent cum joaca Alibec este peste tot ce are fcsb la ora actuala ca și atacanți.

Ilie (369 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 11:24

Daum a vazut din prima (de parca e greu unui om normal) ca avea de-a face cu un cocalar de fotbalist. Si cum avea drept obiectiv reconstructia unei echipe pe termen mediu/lung, dificil de integrat un profil precum Alibec in aceasta schema. Fotbalul fiind o chestie de grup, selectiile nu se pot face doar excuziv pe cel mai bun al momentului pe mai multe considerente. Unul dintre ele este ca un jucator bun al momentului poate strica o coeziune a vestiarului. Altul e ca un jucator bun al momentului poate fi doar un foc de paie ; ptr asta trebuie testat pe o mai lunga perioada. Deci o selectie competitiva si gindita cu cap pe termen lung nu se face asa, cum crede ioanitoaia, iei cel mai bun acum si gata, ce atitea discutii. Se stie ca ioanitoaia e expert en antronorat, nu ca ratatul ala de Daum care nu a vazut ce trebuia vazut la un meserias ca Alibec

Marco (84 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 13:40

E simpatic "maestru" Ioanitoaia, mai-mai ca ne da de inteles ca de vina e tot Daum, ca i-ar fi stricat psihicul de geniu dar om sensibil al lui Alibec... Faza cu maica-sa care se baga si cum l-a crescut e penibila. Presa orientala!

marian (160 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 15:10

Doamne iarta-ma, ce atata dor si jale, oameni buni, dupa un 0-0 cu Voluntarii finului Pandele ?! Parca si-au pierdut mintile oamenii de la varful competitional al fotbalului romanesc ! Becali il da afara din lot pe Alibec tocmai cand niste oameni isi anuntasera sosirea in Romania pentru a-l vedea la lucru pe omul "de cel putin 10 milioane", Dan Petrescu isi ia la suturi suporterii, Edi Iordanescu vrea sa castige meciul cu Sepsi (!) la masa verde, toate astea dupa ce granzii s-au "pricopsit" cu cate un 0-0 fiecare in prima etapa a returului. Vesela patrie, jalnica situatie ... Si cateva cuvinte (amicale) pentru Marian Boeangiu: este vorba despre Eugen Barbu si nu despre Fanus Neagu. Conu Jenica scrisese despre Rodion Camataru ca ar fi "un Haplea in chiloti", dar dupa un meci memorabil facut de Rodion si de celebra echipa a Universitatii Craiova la Lisabona, in semifinala Cupei UEFA 1982/1983, a avut taria sa scrie celebra sa capitulare "m-ai invins, Rodioane !". Alte timpuri, alti oameni.

alt sorin (8 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 15:20

@Mihaita (12 comentarii) Daca-si educa nepotii cum scrie mai bine lasa-l sa scrie - e mai putin toxic ! In rest imi mentin parerea avansata acu' vreo cateva saptamani : sa-ti fie rusine manipulator batran.

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  16 octombrie 2017, 16:58

D-le Ioanitoaia , nimic despre modul in care a parasite terenul de joc micutul Alibec. In loc s-o faca pe mijloc , spre propria banca de reserve , el a tai-o de-a lungul gazonului, pe langa poarta , ducandu-se nervos in vestiarul *** , nu inainte de a-si face loc cu piciorul si bratul stang prin ingusta usa pe unde rotunjimea sa

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stefan Spiridon (23 comentarii)  •  24 octombrie 2017, 20:30

Eu zic să fie încercat un meci - două în spatele vârfului în 4-2-3-1 Niță - Benzar, Bălașa, Planic, Momcilovic - Pintilii, Teixeira - Enache, Alibec, Budescu - Gnohere.....o echipă ceva mai ofensivă

Comentează