Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Pe ochi frumoși

În alt plan, de notat că FRF l-a angajat pe Adrian Mutu, pe post de manager sportiv al reprezentativei, însărcinat cu relațiile externe.

Permalink to Pe ochi frumoși
joi, 12 octombrie 2017, 4:32

Unii n-au înțeles sensul articolului meu de miercuri despre Mircea Lucescu. Mai degrabă au refuzat să-l înțeleagă, deși era ușor de sesizat problema. Care nu consta în faptul că turcii îl înjură pe Lucescu, n-au decât să-l înjure cât vor, ci în acela că îl înjură chiar românii! În ideea în care compatrioții lui îl pun la zid pe marele antrenor, îi contestă succesele și-l iau peste picior. Ceea ce nu surprinde prea tare deoarece nouă, locuitorilor din spațiul carpato-danubiano-pontic, ne stă în obicei să-i judecăm pe ceilalți cu asprime, iar pe noi înșine cu maximă îngăduință.

Încercată de unii, cu asta închei paranteza, comparația cu ce i s-a întâmplat aici neamțului Daum nu rezistă. Într-adevăr, Daum a fost luat în tărbacă de presă, inclusiv de Gazetă și de subsemnatul. I s-au reproșat rezultatele proaste, cele mai slabe din istoria modernă a „naționalei”, în general, ratarea timpurie a calificării la CM 2018. Dar s-au legat de el românii, nicidecum nemții săi. Dimpotrivă, aceștia l-au susținut.

La puține zile după sosirea lui Daum la București, GSP i-a cerut opinia venerabilului ziarist german Rainer Holzschuh de la Kicker, președinte al European Sports Media, organizație ce reunește importante publicații de profil ca Gazzetta dello Sport, A Bola, Onze Mondial și, evident, Kicker. Holzschuh nu și-a drămuit superlativele la adresa lui Daum. Din păcate, s-a înșelat el, cum aveam să ne înșelăm și noi, dar esențial e că neamțul nu s-a repezit să-i scoată ochii unuia de-ai lui. Stilul respectiv rămâne specialitatea casei la români.

În alt plan, de notat că FRF l-a angajat pe Adrian Mutu, pe post de manager sportiv al reprezentativei, însărcinat cu relațiile externe. Un fel de, să-i zicem, ambasador, căci ministru ar fi prea mult spus. Mutu, 38 de ani, 77 de selecții, cogolgeter al „naționalei” alături de Hagi cu 35 de goluri, se înscrie pe o listă de federali, altfel scurtă, proveniți din fenomen. Pe ea mai figurează, cu roluri mai ales decorative, ex-internaționalii Belodedici, Vlădoiu, Țicleanu (reîntors din Qatar), Geolgău și alții. Ei alcătuiesc suita care-l însoțește pe președinte când împarte cupe și diplome laureaților unor competiții județene desfășurate când la Botoșani, când la Timișoara, pe unde umblă Burleanu în campanie electorală. Campanie deghizată. Omul dăruiește în stânga și-n dreapta că doar nu dăruiește de la el.

Președintele declara deunăzi că aducerea lui Mutu nu constituie o lovitură de imagine, ce ar fi însemnat, pasămite, cooptarea lui Rodion Cămătaru în Comisia Tehnică, for prezidat din luna februarie de Mihai Stoichiță. Mă îndoiesc că Burleanu are dreptate în privința lui Cami, întrucât (scuze) acesta n-a lucrat niciodată ca antrenor. Remarc însă că sunt tot mai numeroși oamenii din fotbal care-și găsesc loc în organigrama FRF.

Afirm că Burleanu a făcut aceste mișcări gândindu-se la interesul său personal, la binele lui. Dac-ar fi urmărit progresul fotbalului, ar fi căutat să schimbe ceva în 3 ani de președinție (până la numirea lui Stoichiță) și n-ar fi așteptat apropierea alegerilor din martie 2018. Vreme de 3 ani și ceva, el și trupeții care-i compun chiar și bălmăjelile de pe Facebook au tăiat, au spânzurat și au golit vistieria, pentru ca brusc, peste noapte, să realizeze că e nevoie și de competențe, nu doar de prietenii închegate la Cotroceni și pe ochi frumoși! Mai bine mai târziu decât niciodată, vorba e veche. Posibil să fie însă prea târziu pentru Burleanu Band, vom vedea.

Comentarii (53)Adaugă comentariu

comentario23 (11 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 16:56

Ma intreb daca intr-un cadru profesionist afirmatii ca "au golit vistieria" nu sunt sutinute oare si de dovezi? Caci altfel s-ar numi fake news si ar putea fi incadrate ca incercari de manipulare.

Cosmo (237 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 17:03

Maestre, iar scrii articole pentru lachei cu IQ mai mic decât nrul de la pantofi, gen Alin? :( Pai daca spui că românii se comporta într-un fel și străinii in altul și-l dai exemplu pe domnul acela venerabil, care l-a lăudat pe daum,de ce nu dai un exemplu corespunzator de român care l-a vorbit de rău pe Lucescu? Poate că pe forumuri sunt destui hansi și fritzi care vorbesc urât de daum. De ce trebuie sa tii cont de naționalitate când lauzi/critici/apreciezi pe cineva ... numai dumneata știi.

dan (100 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 17:15

nene esti critic numai cu unii, interesul i-ti poarta fesul

Marcello (190 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 17:34

Cosmo, uita-te pe blog si taci ca pestele. Cei care il injura pe Luce sunt majoritari. Probabil multi stelisti dar majoritari.

Gelu (116 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 17:38

Excelenta argumentatia din partea de inceput. Doar ca nimic nou stiut fiind obiceiul romanilor de a se birfi unii pe altii. Ar trebui sa luam exemplu de la evrei, armeni si armani dar noi nu luam decit exemple rele.

AliBaba (223 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 17:42

Pai daca federatia are bani de ce se imprumuta la banci? Burleanu a ras tot cu primele si diurnele lui. El si atarnatorii lui fara numar sunt mai rai ca stolul de lacuste.

Cosmo (237 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 17:48

În vremurile bune ale lui Mircica Sandu era plină federația de oameni pricepuți al căror cuvânt realmente conta, nu-i așa?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 17:55

Nea Ovi ...un articol mai prost ca deobicei ...dar care are si o fraza excelenta care ti se potriveste perfect ...ma mir ca a i scris o ...zici matale asa ...noua ne sta in obicei sa i judecam pe altii cu asprime...iar pe noi cu maxima ingaduinta ... Trebuie sa reflectezi mai mult la aceasta fraza ...s o intelegi ...sa nu crezi ca matale esti undeva departe si nu faci parte dintre locuitorii spatiului carpato danubiano pontic ...

Alex (106 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 17:57

Nu o mai intoarce nea Ovi, ce ai scris ramane scris.

gheorghe (18 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 18:01

bre nea maestre, prima jumatate de articol descrie exact paralelismul daum-romania vs. lucescu - turcia; ca sunt si diferente, pe care le vedeti Dvs - ok; dar sunt puzderie asemanarile, pe care in timp ce le contesti, matale scrii despre ele; somehow ridiculous :)

Cosmo (237 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 18:25

Marcello, atunci fostul respectat jurnalist trebuia sa dea exemplu blogurile de la spiegel sau zeitung, nu sa compare mere cu pere, președinte de asociație jurnalistica cu cosmo, postac oarecare pe un forum obscur.

Mamablu (66 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 18:31

Mutu, suspendat de două ori pentru droguri, e ”ambasadorul” fotbalului românesc? Vai de noi! Din Daum în puț...

Mircea (97 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 19:03

Ba sensul articolului a fost foarte bine inteles de catre majoritatea cititorilor; oamenii te-au taxat pt magariile si ineptiile pe care le-ai scris si pe care continui sa le publici... Apropos de chestia cu judecata altora cu asprime: ti se potriveste de minune.

ovialex23 (12 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 19:03

Dar de fapt d-le Ioanitoaia, pe cine-l vrei la sefia FRF si selectioner la nationala, pt ca pina acum ai dat doar cu parul in Burleanu si Naum. Ai vreo propunere, ceva?

Adi Dumitru (3 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 19:39

S-au strans deja ani buni de cand nu mai produci decat greata cu articolele tale. Cred ca e timpul sa te rezumi la scrisori de amor catre M. Sandu, Lucescu si toti ceilalti pe care i-ai lins in dos atatea decenii!

Aurelian (15 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 19:45

@Mircea. Care sunt magariile si ineptiile, exemplifica la concret Nu vei reusi pentru ca nu ai de unde. Da un singur exemplu la obiect, nu vrajeala de propagandist de doi lei. Adevarata mare ineptie e ca un *** ca tine e lasat sa isi dea cu parerea. Pentru asta iti trebuie creier si tu nu ai.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mioriticul (25 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 19:45

Tataie, nu te-ai saturat de Daum? Cu ce te-ai fi ocupat daca nu venea selectioner? Ca nici excursii prin Antarctica nu mai apuci de cind e Burla la butoane.

nefertem (7 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 19:53

Iar comparam mere cu pere. Comparam reactia oficiala in presa straina a unui venerabil ziarist neamt cu parerile sub anonimat ale unor persoane de pe forumuri de discutii. Mi-e greu sa cred ca un ziarist roman cu staif, chiar daca nu-l place pe Lucescu, l-ar face troaca de porci pe acesta in presa turca. Si, ca sa incheiem subiectul, n-a avut nimeni nimic cu Lucescu, oamenii au considerat, pe buna dreptate, parcursul dezastruos al lui la nationala turca asemanator cu cel al lui Daum la noi si au fost deranjati de dubla masura cu care judecati cele doua cazuri. In final, Lucescu fiind considerat cel mai bun antrenor roman, e normal sa aiba parte de mai multa atentie (si injuraturi) decat Daum, care nu e nici pe departe cel mai mare antrenor neamt.

Bratu (104 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 19:54

Mirceo, tu tre sa fii vreun *** de stelist ca voi nu stiti sa il apreciati decit pe rupatorul de picioare Lacatus. Ca nu degeaba a fost poreclit fiara. Astept sa ii raspunzi lui Aurelian care cred ca are dreptate.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (15 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 19:56

Cum totul era perfect pe vremea lui Sandu...nepotzii,fiica -sa,kassai competentza maxima...Nea Ovi lasa ne!

Myty (69 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 20:03

Tare treaba cu Burleanu Band, dar nu e pentru semidoctii pusi de Burleanu sa-i contreze pe cei care il ataca pe seful suprem. Geolgau e unul dintre servantii care da linkuri la orice prostie pe facebookul lui Burleanu...Credeam ca oltenii au mai mult caracter..:

Costel tudor (18 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 20:24

Dle. Ioanitoaia , regret dar imbatranesti f. urat !

ionion (4 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 20:53

Nu te mai saturi? Bine ca era frf-ul o institutie perfecta pe vremea lui sandu, cu toti infractorii bagati la puscarie! Pe aia ii vreti inapoi. btw de ce in toate articolele de pe mizeria asta de site scrieti csu in loc de cs universitatea craiova? sunteti mai presus de o instanta? chiar daca e o echipa infiintata in 2013, numele ei este clar universitatea craiova, dar site-ul asta de toata jena inca sustine srl-urile lui minciunelu si publica articole cu mizeriile lui de pe facebook.

Bovin (38 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 21:02

Haide bre, lasa-ne cu de-astea!

Tatar (25 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 21:08

mai,fraiere de betivan...via sandu cancerosu,dar la tine in redactia aia tip saivan nu se angajeaza pe pile,rude si...sacose!???

Jean (280 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 21:21

Boilor, e fumata asta cu Mircea Sandu. Burleanu a promis ca schimba placa si face la fel. Bravo dlui Ioanitoaia ca nu il lasa sa fure mai tare.

Andrei (276 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 21:23

"GSP i-a cerut opinia venerabilului ziarist german Rainer Holzschuh de la Kicker, președinte al European Sports Media". Practic d-l Ioanitoaia compara atitudinea unui specialist cu cea e unor internauti de ocazie de pe GSP ca sa poata conchide ca nemtii nu se arunca la jugulara altor nemti, in timp ce romanii o fac imediat. D-l Ioanitoaia compara mere cu pere, in stilu-i stangaci, marca inregistrata, de a-si apara propriile convingeri. Acestea insa nu rezista nici macar unei analize sumare. Sunt de natura sa convinga doar aplaudacii de serviciu. Cititorii educati vor gasi rar afirmatii persuasive in materialele lui Ioanitoaia, afara de eternele sale clisee si platitudini din ciclul "iarna nu-i ca vara." La fel cum in articolul precedent a introdus ca argument final postarea unui internaut, care nu reprezenta sub nicio forma opinia generala, insa pur si simplu se potrivea cu ce incerca sa demonstreze Ioanitoaia. Manipulare ieftina. Parca te-ai astepta la tehnici mai subtile, mai avansate, de la un jurnalist cu experienta domniei sale.

itu52 (239 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 21:38

Plenipotenţiarul FRF, proaspăt uns, probabil că a trecut la studiul rutelor Tarom şi la inventarierea 'stranierilor' pentru a-şi completa agenda de lucru. Mai mult fiind pe externe ar trebui să facă ocolul pământului, să bată la poarta fiecarei federaţii pentru acreditări. Asta lipsea MUTULUI, liber la voiaj şi la resursele federaţiei. Probabil că sub beţia albului va trage mai mult spre Columbia, acolo fotbalul are ce arăta, acolo te poţi si mai ales poţi inspira!

Barbarossa (56 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 21:43

Tovarasu ovidiu, chiar nu ti-e rusine?? M-am abtinut sa comentez ieri, dar "articolul " asta e de noaptea mintii... ce comparatii... Rainer Holzschuh ( o singua persoana) cu anonimi de pe net... si ce legatura are ca l-au injurat turci, nemti sau romani? Iar incerci sa o intorci ca la Braila, si sa rastalmacesti propriile afirmatii... zilnic l-ati atacat ca hyenele pe Daum, din toate partile... o fi antrenir slab, dar nu cred, de fapt omul imi este egal, dar nu merita tratamentul acesta infect de cand s-a dat jos din avion... Colegul tau Traian Ungureanu a scris astazi un articol foarte fain, articol adevarat. Tu si cu geambasu doar scandaluri si atacuri la persoana zilnice... cand te apuci de jurnalusm adevarat? Nu balci... intreb, nu dau cu parul... :)

octavian (95 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 22:08

Ca jucator Mutu a fost totusi f. bun.La frf o sa fie ambasador pe probleme sentimentale.

Bogdan (395 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 22:15

@ Barbarosa. Chiar trebuie sa fii noaptea mintii, vorba ta ca sa sustii ca nu e diferenta ca pe Lucescu il injura un roman, un neamt sau un turc. Aluneca musca pe circumvolutiunile tale netede si esti mai penibil ca penibilii.

Bogdan (395 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 22:18

@Andrei. Si tu faci pe desteptul. Stii vreun neamt care sa se fi luat de Daum ca a pierdut toate meciurile nationalei Romaniei? Eu am cautat si nu am gasit nicaieri. Daca ai gasit tu spune. Daca nu da-ti palme.

Razvan (331 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 22:23

"Maestre", daca trebuie sa iti explici articolul (penibila incercare de rastalmacire, dar ma rog) pentru ca nu l'au inteles cateva sute de cititori...e grav pt matale, nu pt ei! De ce zicca e penibila incercarea matale? Pai citeste aia cu "presa cauta scandal"...nu zice nicaierica "poporul roman"o face! Ai incerca sa faci si matale pe moralistul si sadai lectii, te'ai facut de *** (ca si inalte ocazii- gen povestea cu Popescu, in care recunosti ca erai pus sa filezi jucatorii)si acum vrei sa o dai la intors, sfidand logica (comparand parerea unui om, exprimata intr'un cadru oficial cu cea a multora, exprimata pe blog). Cat despre Mutu, Camataru, Belo si Vladoiu...incerci si tu sa bagi o soparla, poate mai iese un scandal, o cearta, o declaratie...sa ai si matale ce sa comentezi in aplauzele frenetice ale unor personalitati paralele binecnoscute (gelu, gicu, gigi, dinu, etc)

Vardasihan (62 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 22:34

Nu s-a pregătit nimeni cu adevărat ca să-l poată schimba pe burleanu.Vă mai amintiți cum arăta campania lui Gică Popescu?!Câtă implicare din toate punctele de vedere.Imagine,proiect,echipă.Şi Lupescu s-a comportat onorabil când a candidat împotriva lui Sandu.Până acum,nu a ieşit nimeni cu ceva concret,cu care să-l,,bată"pe burleanu în alegeri.Doar,,bârfe".Demiterea lui Daum era o minge ridicată la fileu,de care nu a ştiut să profite nimeni😕.Mutu,e degeaba pe la federație😐.Burleanu o să câştige un nou mandat,dacă o să mai candideze.

Andrei (276 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 23:01

@ Bogdan, multumesc de sugestie, insa motivul pentru care ar trebui sa ma iau la palme singur e ca am ajuns sa stau de vorba cu indivizi ca tine, intelegi? Tu chiar ai impresia ca nemtilor de rand le pasa de Daum, sau ca Daum poate starni vreo pasiune in discutile despre fotbal de acolo? Pe ce lume traiesti? Germania are prea multe valori ca se se macine pentru un antrenor reșapat ca Daum. In Romania, sau spatiul carpato-danubiano-pontic, cum spune Ioanitoaia incercand in zadar sa fie spiritual, se nasc pasiuni extreme fiindca valorile sunt foarte putine, asa ca toata lumea simte nevoia sa aiba o parere despre Lucescu sau Halep. Ioanitoaia cauta insa analizele simpliste, care sfideaza logica si jignesc inteligenta cititorului. Tu fii linistit insa, nu ai cum sa te simti jignit vreodata.

Dumi (60 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 23:01

Nea Ovi, iar ii bagi prea mult in seama pe *** care posteaza aici toate aberatiile. Il citesc pe unul Razvan care se da ocean cand el e o baltoaca. Nu pricepe iota dar face pe moralistul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Barbarossa (56 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 23:33

@Bogdan: nu te supara, dar mai bine da-ti tu palmele alea singur... lasa-i pe altii ... daca esti avocatul lui ioanitoaia , sau postacul sau, sa-i dai banii inapoi, ca esti de rasu-plansu... intri si jignesti, exact ca si "maestrul"... ideea mea era alta, dar ce sa intelegi tu... compaa "articolele" lui ioanitoia cu cel al lui T. Ungureanu sau ale lui Oprisan. Poate vezi si tu diferenta si iti ceri scuze.. ;)

sundance kid (205 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 0:55

Majoritatea care comenteaza la articolele editorialistilor gesepe sunt romani care s-au stramutat asa ca mine . Diferenta e ca eu nu jignesc .

motanul incaltat (603 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 3:05

Cu privire la Lucescu nu vreti sa intelegeti ca la fel ca si ceilanti romani-este un incompetent in materie de Antrenorat. Du-te in Vest . Dar nu te baga nimeni in seama....Ok. Du-te in EST si demonstreaza ce poti. Pai termini cu Zenit pe locul 3 cind aia terminau pe locul 3 si cu femeia de servici???? Apoi la turci---pai de ce te-au adus aia si iti dau 3 milioane pe an ??? Ca sa-i scoti din hazna. Ce faci tu??? II bagi si mai rau. Concluzia-INCOMPETENTA/ Mutu la nationala----chestie de imagine nu de competenta caci aia lipseste cu desavirsire.... Romania se afla unde se afla adica ultimi din Europa datorita incompetentilor de la toate nivelurile.....

Vioteatza (72 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 3:16

Iarasi afirmati niste prostii. Rainer Holzschuh nu s-a inselat catusi de putin vis-a-vis de Daum.... Nici el si nici Daum nu cunoseau deloc mentalitatea noastra si maniera noastra de a ne face treaba, de a privi lucrurile. Nici Burleanu nu s-a orientat gresit spre Daum si nici cu gand ascuns( asa cum ai matale cand scrii articole) ci cu dorinta de a schimba ceva, de a incepe un nou drum. Drumul e inceput, s-a pus un nou zero si rezultatele se vor vedea, mai devreme sau mai tarziu. Oricum o fi Burlenu, bun sau rau, este clar ca omul nu e prost sau rau intentionat , in cel mai rau caz, neinspirat. Dar si asa neinspirat, este mai potrivit decat unul care a facut puscarie pentru ca a furat deja statul roman, de pilda.....

gogu kioru stiinta craiova (6 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 4:03

Adi a picat in capcana politrucului Burleanu...apoi nu inteleg ce cauta acest Stoichitza poopinkuristul ciobanului Jiji in FRF..De ce?Foarte corect numele S L U G H I T Z A!

dan (195 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 8:37

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan (331 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 9:12

Citesc amuzat ce posteaza partizanii "maestrului". Mereu aceeasi (sic!), nu aduc vreun argument, doar jignesc batraneste (stil identic idolului lor) si faa fantezie, schimband doar numele adresantului. Unde o fi disparut ala care stia tot ce a facut Ioanitoaia la viata lui?

mg (138 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 10:33

..nea Ovi, citându-l pe venerabilul Rainer Holzschuh de la Kicker, îi ridici la plasă lui Burleanu. Cum poate fi "un ageamiu care n'are treabă cu fenomenul" dacă a ales ca selecţioner un om despre care specialiştii străini vorbesc la superlativ ? Inutil să mai adaug că are un CV la care românaşii noştri doar visează.. Din păcate GSP, şi nu numai, a devenit portavocea unei caracatiţe de interlopi care nu pot dormi de grija fotbalului românesc, după ce ani de-a rândul l-au jefuit fără scrupule..

sundance kid (205 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 10:54

Maestre o spun cu parere de rau . Stiu ca nu are legatura cu articolul de fatza dar sportul romanesc in general si fotbalul in particular inclusiv Nationala nu mai valoreaza nimic si din pacate tot cu parere de rau nu mai sunt sanse sa se indrepte nimic . Cum zic nemtii . KAPUT ..

Thomas brams (12 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 11:04

Imi este greata de tine !!!!!!!!! LASA-NE si sa nu mai auzim de un pupincurist

adrian (98 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 12:06

Barbarossa, ia spune matale pe cine a jignit Ioanitoaia si cind. Cind i-a spus lui Burleanu habarnist dar asa ceva nu se pune pentru ca Burleanu asta a fost si a ramas. Or trebuia Ioanitoaia sa stea drepti in fataunor anonimi ca tine si nu stiu eu. Lipsa voastra de logica si de politete e uluitoare. Si nu va e rusine deloc.

Barbarossa (56 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 12:22

@Adrian: deci daca eu te fac phrost nu se pune, pt ca esti... nu o lua personal, e doar un exemplu... dar cand a scris zeci de articole cu atacuri la persoana( ce-i drept ascunse, per fide) la adresa lui Daum, iar nu se pune? Cand ne numeste postaci federali, platiti de Burleanu, ne vara pe toti intr-o oala, nu se pune? Cand ne ia de fra ieri incercand sa o dea la intors sau sa ne vanda gogosi nu se pune? Este ok sa ai parerea ta proprie, dar eu unul mi-am pierdut de mult respectul pt acest om... si nu numai eu... majoritatea celor care ii citesc "articolele" in care cauta doar scandal, la fel...sanatate si ti si lui!

Wolfgang Leonte (114 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 13:13

@Adrian: am incercat sa iti raspund, dar iar nu ma lasa astia... deci daca eu te fac phrost nu se pune, pt ca esti… nu o lua personal, e doar un exemplu… dar cand a scris zeci de articole cu atacuri la persoana( ce-i drept ascunse, per fide) la adresa lui Daum, iar nu se pune? Cand ne numeste postaci federali, platiti de Burleanu, ne vara pe toti intr-o oala, nu se pune? Cand ne ia de fra ieri incercand sa o dea la intors sau sa ne vanda gogosi nu se pune? Este ok sa ai parerea ta proprie, dar eu unul mi-am pierdut de mult respectul pt acest om… si nu numai eu… majoritatea celor care ii citesc „articolele” in care cauta doar scandal, la fel…sanatate si tie si lui...

Mircea (97 comentarii)  •  13 octombrie 2017, 14:11

Ahh, jignirile dau tonul si pe forum...Este o diferenta intre a critica pe cineva dpdv profesional si a jigni, cu toate ca granita este vaga si subtire. Anyway, hai sa clarificam niste chestii: - Ioanitoaia crede ca nu a fost inteles de "unii". Adevarul este ca a fost inteles insa oamenii trec en passant peste mesajul trimis de el si-l taxeaza - corect - in opinia mea - pt magariile la adresa lui Daum pe care nu l-a criticat dpdv profesional ci pur si simplu l-a jignit repetat. Magarii ieftine deci. Nu tb sa va aduca nimeni exemple concrete, cele scrise raman, amuzati-va singuri cu opera lui Ioanitoaia... - Ioanitoaia mai este taxat si pt lipsa de profesionalism si calitate: s-a dezlantuit in ultimul an impotriva federatiei, al lui Daum facand din asta un fel de lupta personala. N-am vazut aproape nici un articol scris de dumnealui unde sa pot spune: ok, viziune, analiza buna, obiectivitate: tot ceea ce tine de federatie este prost, daum este numai un profitor, etc, etc... Ei bine, pt mine asta este lipsa de profesionalism daca te pozitionezi ca un ziarist de calitate. vrei sa ramai la nivel de tabloid, super ! Dar nu spune ca ai calitate. - Nu am nimic cu Lucescu si nici cu Daum; sunt amandoi antrenori cu foarte multa experienta care au dovedit prin rezultate. Ca nu au avut matchuri cu anume echipe, este altceva.

Comentează