Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Materialul clientului

Pe lângă alte necazuri, s-a accidentat Pesici, iar echipa trebuie să plece pentru câteva săptămâni de la Săftica la Buftea. Gazonul de la Săftica urmează să intre în refacere. Dar necazul cel mare se leagă de poziția în clasament, locul […]

...

Încredere pierdută

Ele n-au mai forțat după minutul 60, gazdele fiind satisfăcute că au reușit egalarea, iar oaspeții că au luat punct pe terenul campioanei. Deși le-a reproșat băieților săi primirea altui gol din fază fixă, Dică nu s-a plâns. Dimpotrivă, s-a […]

...

Derby degeaba

În plus, dădeau piept formațiile cu jucătorii cel mai bine recompensați din Liga 1, unii de-a dreptul aberant. Precum Baptista (50.000 de euro lunar), Collado ori Males (câte 30.000) de la Cluj. Salarii aberante nu în raport cu ce se […]

...

Partea de vină

Ea se află în Groapă la propriu și la figurat, ceea ce nu-i chiar de mirare. Desigur, e nevoie de o analiză amănunțită pentru a explica de ce „câinii” cochetează din nou cu play-out-ul. Simplificând la maximum, nu poți emite […]

...

Hagi și proștii

Pe lângă tradiționalele complimente „Îmbătrânești urât” și „E momentul să ieși la pensie”, am descoperit că i-am periat pe Hagi senior și junior în speranța că voi sta la vară gratis la Iaki, hotelul lui Gică din Mamaia! Pe lângă […]

...

Mai catolici decât Papa?!

Nu-i însă drept să zăbovim numai asupra cusururilor echipei după o partidă în care aceasta a arătat și calități. A avut atitudine, dăruire

Permalink to Mai catolici decât Papa?!
luni, 9 octombrie 2017, 4:06

Corect e să recunoaștem că „naționala” n-a strălucit la Copenhaga. Chiar dacă n-a mai făcut jocul posomorât din perioada Daum, n-a impresionat. Caseta tehnică a meciului nu minte: posesie 64 la sută pentru 36, 13-8 ocazii de gol, 8-0 cornere, 512-216 pase reușite etc, toate în favoarea gazdelor.

La fel de adevărat e că arbitrii le-au refuzat acestora un gol valabil în minutul 37, când Bendtner a fost semnalizat aiurea în ofsaid. Trebuie ținut cont și de faptul că, în ciuda câtorva erori comise de apărarea noastră, fruntaș căpitanul Chiricheș, am primit un singur gol, și acela din penalty! Nu-i lesne de acuzat o ofensivă care, deși a mai greșit, a rezistat, inclusiv în inferioritate numerică.

Ar mai fi de notat că Fl. Andone a dezamăgit din nou, Băluță s-a agitat degeaba, Budescu n-a mai încântat ca în partida cu Kazahstan, iar Cr. Ganea a clacat fizic și psihic. Pentru că nu-i permis, mă refer la fundașul stânga, să încasezi două cartonașe galbene în decurs de 4 minute și să-ți lași echipa jumătate de oră cu un om mai puțin! La asemenea nivel, e inadmisibil. De neconceput.

Din nou sub așteptări, Fl. Andone nu mai poate fi cauționat. Nimic de zis, se zbate, transpiră. E sârguincios și insistent, faultează la o fază din două, dar rareori îi iese ceva, dacă îi iese vreodată! Logic că un vârf împins care a marcat un singur gol în 19 meciuri n-are cum emite pretenții. Și totuși, greu de înțeles, aidoma predecesorului său, Contra l-a preferat pe atacantul lui Deportivo unui mai periculos Keșeru, mai eficient. Să fie vorba despre admirația tânărului selecționer pentru LaLiga, în care a activat un deceniu? Ar fi o explicație, dar nu foarte convingătoare.

Rămas fără Benzar, Pintilii, Chipciu și B. Stancu, indisponibili din varii motive, Contra a început cu Hoban și cu Deac, pe care i-a păstrat până la fluierul final. A demontat astfel teoria abracadabrantă că, mânat de sentimente anti-FCSB, nu i-a introdus cu kazahii pe cei doi clujeni, primul de aproape 35 de ani. Evident, celălalt de peste 31, ca să nu-i obosească înaintea duelurilor din Liga 1, o prostie fără margini! Spre lauda lor, veteranii s-au descurcat excelent, peste coechipieri. E de discutat, dar opinez că la orice jucător se cuvine luată în considerare vârsta din teren, nu din buletin. Deoarece fotbalul se joacă în prezent, „naționala” trebuie să strângă cei mai în formă jucători din momentul respectiv, indiferent de etatea lor.

Nu-i însă drept să zăbovim numai asupra cusururilor echipei după o partidă în care aceasta a arătat și calități. A avut atitudine, dăruire. A închis riguros spațiile și, cu liniile sus, a răspuns dominării daneze cu un presing avansat, susținut. Chiar a izbutit să înscrie fiind în inferioritate, ba încă dintr-o fază lucrată, nu fixă. Nu afirm, Doamne ferește!, că Guriță e Mourinho ori Guardiola, urmașul lui Ferguson, ceea ce nu mă împiedică să întreb când a mai salvat România un rezultat în deplasare cu un om mai puțin și în fața unui adversar cotat superior? Zău dacă-mi aduc aminte, recent însă nu.

Să nu trecem ușor peste amănuntul că în ultimele minute, deși echipa era în 10, Contra a decis să forțeze. L-a trimis în atac pe Țucudean lângă Keșeru, iar îndrăzneala i-a fost răsplătită. Iată de ce nu mi se pare normal să fim noi mai catolici decât Papa și să batem monedă doar pe slăbiciuni, doar pe minusuri! Pentru că a dat semne încurajatoare, vă propun să-i acordăm un plus de încredere lui Contra. Să-l criticăm când e cazul, dar fără exagerări.

Comentarii (80)Adaugă comentariu

?????? (200 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 22:39

Remarcați totui că domnul Ovidiu nu prea scrie și despre echipele mai tinere ?

?????? (200 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 22:42

Cum considerați că ar fi ca domnul Ovidiu să devină și "cronicar" al prestațiilor echipelor mai tinere cu șanse de calificare sau cu rezultate ?

Costin Baran (2 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 22:45

Dle Ioanitoaia, e bine ca mai sunt jurnalisti ca Dvs, echilibrati si care nu se reped sa injure imediat.

Geo Coarna (1 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 22:46

Nea Ovi, ai dreptate, sa le dea Dumnezeu putere sa aduca nationala asta unde a fost!!!

George (4 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 22:49

Intr-adevar nu pot sa neg ca articolele dumitale nu sunt inchegate . Dar , parerea mea ca sunt doar niste insiruiri de figuri de stil si nimic mai mult . Obiectivitate e multimea vida. Totul este sa iti iei salariul. Guritza e varza , ca sa fac o metafora golaneasca . In afara de ambitie nu exista creier. Daum avea. El a pus degetul pe rana si nu s-a lamentat . Acum a inceput bâlciul. Cu Ciobanasul la timona , o sa mai cada o stea, arbitri o sa ne fure calificarile , iar nenorocul Geniului pustiu o sa ne urmareasca pana in 2080, cand se va desfinta FIFA si o sa jucam campionatul Mondial de Ţurca pe Marte . Pana atunci succes la conturile babane si inefecte . As putea spune ca din cauza ta noi nu mergem la Mondiale . *** . Din cauza asta e atat de urat fotbalul nostru. Pentru ca existi !!!!

Sorin Georgescu (1 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 23:09

Da, maestre, desi in general am tendinta de a contrazice, acum chiar asa este. Ar trebui incurajati putin

pamfletaru (45 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 23:10

PROTEST !...Nu mi se pare corect ca jurnalistul turc Ahmet CAKAR *** pe cariera lui Mircea Lucescu,sa il faca escroc si nepriceput ,doar ca Turcia nu a trecut de Islanda si nu s-a calificat la Mondial. Lucescu abia a preluat nationala Turciei,cred ca e sabotat de a pierdut meciul...´´Jurnalistul´´ Cakar trebuie sa dea socoteala pentru defaimarea antrenorului roman.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cornel2003 (1 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 23:14

Nea Ovidiu, eu nu inteleg cum de ii suporti pe ciudatii astia care te injura, se vede ca e la comanda! Mai George, ***! Cu cine vorbesti tu, mai asa?!? Ce vina are un ziarist?!? El a angajat antrenori, preparatori, sau poate te pomenesti ca a intrat in teren, ca jucatorui care iau tone de bani... sau ca aia de la federatie care isi dau prime de calificare si ne bate Albania?!? Eu cred ca ar trebui moderati astia, bre! Ca nu e normal sa isi piata varsa veninul asa, pe oriunde!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Boeangiu Marian (24 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 23:15

Am fost un mare admirator al dlui Ioanitoaia si de aceea felul cum a inteles sa scrie despre Daum, Burleanu si Vochin m-au mahnit. As aprecia din partea dlui un articol de tipul "M-ai invins Rodioane". Ar fi o frumoasa intoarcere in zona corectitudinii jurnalistice pe care am apreciat-o atat de mult in trcutul nu asa de indepartat.

Spiru Iancu (2 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 23:16

Dle Ioanitoaia, are dreptate cel dinainte, care spune ca persoanele ca George, care *** ar trebui eliminate de pe blogul Dvs. Trebuie sa fii dus sa pui esecurile celor de la federatie in carca oricui, numai a lor, nu!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

itu52 (111 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 23:32

Barbarossa (25 comentarii) • 9 octombrie 2017, 22:36 Vad ca ati scos articolul cu Baiatul din padure, in care v-ati dat de gol ca ati fost "atasat special"... cam tardiv maestre, stampila e pusa! Ati avut doar comentarii negative si v-ati speriat probabil sa nu faceti iar crize de ficat... ce fel de ziar este acesta care poarta un razboi cu proprii cititori? Intreb si eu , nu dau cu parul... Nu a scos nimic, a ascuns un pic, dacă dai click pe nasul dl.Ioaniţoaia, apoi alt click pe 'TOATE ARTICOLELE', apare şi 'băiatul din pădure'. Povestea e chiar frumoasă, baiul este că e din trecut.

Cosmo (194 comentarii)  •  9 octombrie 2017, 23:58

@pamfletaru, turcul ăla s-a purtat cu Lucescu cum s-a purtat Ioanitoaia cu Daum.

jos_cenzura (94 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 0:13

Contra a avut rezultate onorabile în aceste amicale, dar și sub Daum echipa s-a descurcat excelent în meciurile fără miză, cum a fost cel cu Chile.

George (4 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 1:32

Din cauza comentariilor sterile ale lui Ioanitoaia , sau ale ciracilor, ca sa ma exprim elevat, fotbalul in tara asta e de ***. Ar trebui sa demascati sistemul , nu un om. Chiar si cu Burleanu se putea ridica fobalul romanesc . DAr voi ii plangeti de mila lu de-al de Mircea Sandu. Ca ,deh, el a avut rezultate. Voi va legati de rezultate , cand de fapt nu mai contau. Totul era sa reconstruiesti. Dar sunteti niste impotenti. Nu aveti idei . A venti un neamt si l-ati facut ciudat. Cand te vedeam cum il critici pe neamt si cum te lamentezi acum , mi-e jena de tine. Cu Stoichita si cu GEambasu vreti voi sa ridicati fotbalul romanesc . Era o metafora . Bineinteles ca nu din cauza exclusiva, a lui Ioanitoaia e jalnica situatia in fotbal romanesc. Ma mir ca nu a fost sters articolul. Ziaristii ar trebui sa fie cainii de paza ai fotbalul romanesc. Dar sunteti niste hiene schelalaitoare . Va hraniti cu Cadavre. E gustos d-ul Daum ? Nu va mai suport minciunile. Sunt doar cativa ziaristi de valoare, din valul tanar. Dar si ei, vai , sunt sub aripa ocrotitoare a lui Nea Ovidiu. Nu din cauza ta nu sunt rezultate . Era evident un pamflet satiro-amar pe seama articolelor sterile ale lu matale. Cand mi-aduc aminte ca stateam la Procesul etapei de mi se toceau neuronii , imi vine sa debordez. Esti sarac . Asta e de fapt . Te-ai mintit pe tine si ii minti si pe sarmanii cititori. DAca Romania ar castiga Campionatul Mondial ai spune ca Burleanu este salvatore de la Patria. Bine ca nu are cum sa se intample asta . Ne vom misca în aceeași mocirla si vom rezista . Asta e tot ce putem face. Fotbalul romanesc nu se va naste din nou decat, daca vor exista 50 de cluburi gen Hagi. De ce credeti ca a existat Hagi , Lacatus , Ilie , DAn Petrescu, Gica. Pentru ca existau maidane . Si era o plaja de selectie enorma . In care ei au putut sa se dezvolte. Cluburi de copii si campionate. Pentru copii e doar un joc. Asta ne trebuie . Ce mare investitie e sa faci niste terenuri de fotbal si sa cumperi niste mingii. Cred ca , la cate ziare *** ati vandut , faceati in 20 d e ani , vreo 50 de cluburi de copii . Oricum cluburile isi scot banii din vanzarea jucatorilor . Asa ca .... Stati linistiti ca mai vin iar peste vreo 4 ani . Si iar va desfintez articolele mincinoase . Cand mergea fotbalul romanesc nu erai un personaj atat de important . Cu deosebita consideratie , George

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Resiteanu’ Exilat (42 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 2:21

" Deoarece fotbalul se joacă în prezent, „naționala” trebuie să strângă cei mai în formă jucători din momentul respectiv, indiferent de etatea lor." Desigur, domnule Ioanitoaia! Dar, te rog, explica de ce e Chiriches convocat (si capitan), cand are niste prestatii foarte slabe - de aceea e rezerva la echipa de club. Explica de ce nu e Tatarusanu capitan! De ce nu joaca Moti mai mult?

Alex (51 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 4:19

@Ovidiu Ioanitoaia Apreciez nota constructiva a articolului! Cel mai mult sunt multumit de daruirea cu care s-a jucat. Nu ati spus un cuvant despre Stanciu. Nu stiu daca asta a fost partitura tactica a lui Contra, dar baiatul asta si-a dat sufletul pe teren, facand cel mai bun joc defensiv de cand il urmaresc eu. Asta i-a luat din prospetime la faza de constructie, dar au fost doi decari pe teren: el si Budescu. Niciunul nu a stralucit, desi au incercat. Aici e blestemul selectionerului: daca aduci pe cei mai in forma, formula echipei se schimba des si nu se mai formeaza automatismele de joc. Am vazut destul fragmentari in jocul cu danezii. "La fel de adevărat e că arbitrii le-au refuzat acestora un gol valabil în minutul 37, când Bendtner a fost semnalizat aiurea în ofsaid." Inainte de a-mi permite sa va contrazic, trebuie sa va spun ca am studiat faza de multe ori, cu incetinitorul si cu stop cadrul. Unghiul de filmare nu e optim, dar pe teren se mai vad foarte slab tonurile diferite de la tunsul ierbii. Bendtner este cu jumatate de pas dupa Chiriches, sa zicem pe linie in cel mai rau caz, deci nu a fost offside. Va garantez ca tusierul a fost mult mai corect pozitionat pentru a vedea offside-ul decat a fost camera TV. Linia de de la mijlocul terenului nu este paralela cu "linia de offside" din cauza unghiului din care se filmeaza. Cand aveti cateva momente, analizati faza cadru cu cadru. Altceva: la minutul 29:20 din joc, Deac e faultat clar de tot in careu. Numarul 6 , Christensen, il impinge jos pe Deac in timp ce respinge mingea. Tinerea lui Ganea pentru care s-a dat penalty pare mai degraba o mangaiere. Una peste alta, un meci bun, dat timpul avut la dispozitie si lipsa unor titulari. Admit ca mai bine il vad pe lenesul de Alibec decat pe sterilul de Andone. Intre doua tigari si un sandwich omul o ma da si intre bare. Keseru? Imi pare rau in timpul avut nu a aratat nimic. Nici la partida tur cu Danemarca, atunci cand a ratat exasperant. George Puscas are 21 de ani. Ar merita o incercare. Am incredere in Contra, inceputul e bun. Mult succes!

california (315 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 4:44

titlul articolului m-a facut sa reliefez alt aspect decat cel fotbalistic propriuzis; nici nu s-a terminat bine meciul cu danezii si de unde nu ma asteptam, vad doua titluri din gazeta online cum danezilor li s-a anulat un gol perfect valabil, asta ca nu cumva sa credem ca egalul a fost meritat; in articolul de fata, maestrul ioanitoaia nu se lasa nici el mai prejos; nu inteleg, daca arbitrul ala a zis ca a fost offside, atunci a fost offside si punct, mai ales ca nu sunt prea multe situatiile cand li se da si romanilor dreptate! danezii cereau tot timpul penalizari chiar si cand era mai mult decat evident ca n-au dreptate si nu se rusinau; franta cea fudula a mers la mondialul din africa de sud dupa un gol a lui thierry henry, care si-a aranjat mingea cu mana mai evident decat firea cand se filmeaza pt. televiziune; i-ati vazut sa se rusineze? austriecii ne-au furat padurile iar olandezii ne-au luat santierele navale dar sunt cei mai aprigi oponenti ai romaniei in ue; nu se rusineaza; ati vazut vreun ambasador american sa recunoasca ca a umblat cu fofarlica sau in general vreun american sa recunoasca ca nu are dreptate? mai fratilor, o sa zic si eu acum cum auzeam prin piata gorjului: voi sunteti nebuni la cap? scuze maestre!

Cristian (17 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 8:03

România a avut 8 ocazii de gol????? Unde au fost mai fraților ? In toată campania de calificare sau in meciul cu Danemarca? Băieții sau comportat altfel??? Cine? Indolentul de Budescu, sau neputinciosul de Stanciu? Poate marele Chiriches? Ce tactica schimbată ați văzut domnule Ioanitoaia? Andone a dezamăgit din nou! Câte pase a ajuns la el, câte mingi a jucat? Baluta s-a agitat degeaba .. aici aveți dreptate, săracul de el se credea la Craiova unde terorizează apărările adverse. Au lipsit Pintilii si B. Stancu, e ca si cum Barcelona joaca fără Messi si Suarez. Din “atacam si atunci cand nu avem bășica” din era Daum,am dat-o in “Da Doamne un egal” din era Iordănescu-piturca-razvratel.... In prostia mea am crezut ca neavând nimic de pierdut, echipa României o sa atace fără frica din primul pana in ultimul minut. Ce se putea întâmpla? Pierdeam meciul si nu ne calificam? Doamne ferește! Așa dintr-un semi-luft, urmat de un șut si o deviere am egalat Danemarca!!!! Uraaaaa! Tot nu ne-am calificat! Eu nu îmi fac mari speranțe ca ne vom califica la euro, in schimb acum am 2 echipe cu care țin la mondiale: Germania si Islanda. Ăștia credeau in Thor zeul tunetului, noi in războinicul luminii si discipolii lui.

Barbarossa (43 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 8:10

@itu52: merci pt informatie! Dar se pune intrebarea de ce l-a ascuns?

Mircea (87 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 8:58

Ioanitoaia s-a transformat intr-o rusine trista a jurnalismului sportiv. Trist, foarte trist...:(

sundance kid (202 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 9:04

@ George Bai baiete nu am nimic cu Daum al tau desi nu suport Occidentalii mai ales nemtii la carma Nationalej dupa ce a dus-o in urna a treia e deja prea mult !!

Bad.Attitude (5 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 10:02

Posesia Danemarca - Romania cu Contra antrenor: 65% - 35%,Suturi pe poarta 2- 2 ,Posesie Romania - Danemarca cu Daum antrenor : 46% - 54% ,Suturi pe poarta 2-2,unde anume ai vazut dumneata domnule Ioanitoia un meci mai bun decat in mandatul lui Daum?Cat de penibil este sa joci un meci fara miza pentru tine super defensiv?Cum sa mergi cu gandul sa aperi un 0 -0 in conditiile in care nu mai ai sanse?Meciurile astea 2 presupune ca pregateste viitoarea campanie,cu cine le atacam?Cu Grigore,Hoban,Lobont,Deac?Jucatori trecuti de 30 de ani?Iar construim nationala pe jucatori care sunt spre finalul carierei?Exact Baluta este vinovatul pentru ratarea calificarii,sa fim seriosi,daca Mbappe sau Lukaku se nasteau romani niciodata nu erau promovati la nationala la 17 ani,ptr noi nu sunt copti...nu au experienta...Daum ne place sau nu a fost cel mai titrat antrenor care a antrenat nationala,am fost dezamagit de frica aia a lui,aparare disperata cu Muntenegru acasa....apara un 0 - 1 cu Polonia acasa...asa ca nu a convins,dar trebuie sa recunoasteti...toti v-ati purtat mizerabil cu el,este adevarat nu a convins...a fost un experiment neplacut...dar de aici pana la modul in care a fost numit si tratat este cale lunga.Insa observ cu tristete ca si Contra continua aceeasi tactica ca a lui Lucescu,Piturca sau Daum...un singur varf si doi mijlocasi defensivi...o tactica ultra defensiva care ne-a adus numai neplaceri.Nu ai cum sa joci cu Andone singur atacant dar nimeni care sa-i paseze pentru ca tu pui pret pe defensiva...cine sa-i paseze?Andone alearga inapoi pentru a isi procura baloane pentru ca Budescu de ex nu este jucator de creatie...el nu paseaza...dribleaza...suteaza...daca vrei sa joci cu un varf avansat joci cu 2 extreme rapide...meciul asta a fost atat de plictisitor ca si meciurile din mandatul lui Daum...nu fantezie...constructie...pase...totul la intamplare...se tot vorbeste despre naturalizarea si convocarea la nationala a lui Junior Moraes sau Camora....fundasi stanga...dar nimeni nu spune despre meciul bun facut de Bancu un jucator care poate juca pe orice post de pe partea stanga...de ce promovam jucatori tineri daca noi facem nationala pe jucatori trecuti de 30 de ani...ba chiar de 40.Oare acest Stoian care are atatia ani de Serie A chiar nu merita la nationala?Oare acest Puscas care iar joaca in Italia de atata timp chiar nu merita incercat?Sau Vlad Dragomir nici macar la tineret nu este convocat...Jocul nationalei cu Contra este la fel de prost si la intamplare precum cel al lui Daum,indiferent ce incercati dvs sa faceti!

haideusicfr (270 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 10:12

Domnule Ioanitoaia ,un articol obiectiv.Bravo Romania ! Bravo " clujenilor"! Bravo lui Contra!

haideusicfr (270 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 10:15

Domnule " Bad ".Daca Romania a jucat bine si datorita altor jucatori decat cei preferati ,trebuie totusi sa gasim un defect. Varsta ,sau cum zic unii "vrasta". Deac este un sportiv complet ,face sala de forta dupa fiecare antrenament,e numai muschi,joaca 90 de minute fara probleme. Si Hoban a dovedit ca este la fel. Va referiti la Camora.Pai asta de 10 ani e cel mai bun pe post.

Dilimache (370 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 10:33

Itu ***, se vede de la o posta ca esti ***! Cand o sa scape gsp.ro de toti *** ca tine? Poate un login cu facebook-ul ar ajuta...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr (270 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 11:32

"Gest urias facut de Halep pentru romani"!!!!! cum vi se pare domnule Ioanitoaia aceasta stire "senzationala"? Infiinteaza o echipa de ..hockey ..feminin. Dupa ce autorul articolului spune ca Simona a castigat nu stiu cate miliaone de euro ,zice ca nu tine banii sub saltea .Ii investeste ..... cumpara cateva crose si bocanci. Nici asta nu o cred ,dar in fine .ramane "gestul urias". Baremi Oana Zavoranu infiinteaza o clinica .Si nu are banii Simonei.

gica (59 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 13:15

Ioanitoaia doreste sa ne sugereze ca nu avem un om de careu . Si uite asa o sa apara solutia oferita de Becalisti prin gura lui Ovidiu . Aceasta este Alibec . Asteptam articolul cu "propunerea directa . Ce vremuri am ajuns sa traim .

ddt (166 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 14:09

unul din cei mai slabi editorialisti din ziarul asta si fara pic de rusine. o trompeta a lui becali, despre care zice ca nu-l cunoaste, dar ii reprezinta interesele. oare de ce ? nationala a ajuns un fel de asociatie care promoveaza jucatorii lui becali prin manevrele si atmosfera creata de GSP si ioanitoaia. ar trebui rebotezata echipa, din echipa nationala a rominiei in echipa becalia.

RGR (4 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 16:32

Poate singurul meci de care imi amintesc in momenul asta e sfertul de finala cu Suedia de la CM'94 din USA, cand am egalat la unu in ultimul minut din timpul regulamentar. Chiar daca statistic am fost dominati s-a demonstrat ca printr-o atitudine corecta se poate obtine un rezultat pozitiv. E adevarat ca golul inscris a fost un pic norocos (semi-luft al lui Tucudean urmat de sut slab al lui Deac deviat de fundasul danez) dar totul a fost posibil ca urmare a introducerii lui Tucudean care a contribuit decisiv la golul egalizator. Cat despre Cr. Ganea, un pic surprins de lipsa de experienta la acest nivel, trasul de tricou in careu la faza penalty-lui urmat de al doilea cartonas galben la numai trei minute dupa...Altfel, echipa arata mult mai bine decat in meciurile anterioare cu Daum. Poate doar o opinie personala, dar sunt aproape convins ca ne-am fi calificat din grupa asta cu Contra de la inceput.

George (4 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 2:03

Are atat venin in calimara aia ... Nu stiu ce il face sa descrie atat de steril, incontinuare niste meciuri. Ca el asta face: descrie meciul . Atat face . Mingea a plutit superb peste apararea adversa si s-a cocotat in varful bocancului lui Cutarica si de acolo zdup in poarta. Mi-e rusine. Nu da solutii . Du-te nene la pensie . Lasa-ne! Daum a fost slab pentru ca a avut un rastimp foarte scurt la nationala si a avut o arie de selectie cenzurata . Nu exista model german care sa il respecte niste romanasi. Trebuie sa recunosc ca a fost un experiment cam grotesc . Sa pui niste opincari sa cante simfonia a 5 de Beethoven. Dar a arata niste carente , pe care nu le-am fi detectat vreo 100 de ani singuri .

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord