Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Hugo și Lloris

Se poate spune că a 21-a ediție a Cupei Mondiale a constituit o reușită. Stadioane frumoase și arhipline, fotbal de calitate, deși nu totdeauna sclipitor, arbitraje decente și, pentru că sportivitatea din tribune molipsește, mult fair-play. Au lipsit incidentele majore […]

...

Croația a murit frumos

Les Bleus au învins pe merit, chiar dacă n-au oferit un fotbal de lux. Valoroși și vicleni, ei au etalat același stil prudent, de tatonare. Au pândit momentul oportun ca să-și lovească adversarii, dar atunci au făcut-o fără milă. Duminică, […]

...

Trei lei necăjiți

În schimb, învinsa a dezamăgit. Dacă Dier nu rata o ocazie monumentală la 0-1, britanicii ar fi putut trage nădejde la un alt rezultat. Așa, Alderweireld a respins de pe linia porții balonul liftat de Dier și Anglia s-a clasat […]

...

Ilustrul anonim

Chiar dacă a câștigat grupa cu 9 puncte din 9 posibile, Croația a abordat semifinala cu Anglia ca outsider. Mulți spuneau că ex-iugoslavii vor face față cu greu, sau nu vor face deloc, atacurilor purtate în viteză de Sterling, Lingard […]

...

Cimitirul campioanelor

Recurg la statistică deoarece, spre deosebire de o părere ori de alta, ea nu admite replică. Conform fișei tehnice a semifinalei de la Sankt Petersburg, Belgia a cedat Franței, 0-1, deși a fost superioară ca posesie, 60 la sută contra […]

...

Autocarul cu muzică

În final, Contra i-a indus în eroare pe toți, inclusiv pe ziariști.

Permalink to Autocarul cu muzică
vineri, 6 octombrie 2017, 4:51

A sugerat că va folosi rezervele împotriva Kazahstanului ca să păstreze titularii pentru meciul mai dificil cu Danemarca de duminică, dar s-a răzgândit. Așa că joi n-a mai produs decât un debut din 4 posibile. L-a introdus pe Al. Ioniță II din minutul 80. În rest, a apelat la jucători verificați și l-a preferat pe Fl. Andone lui Keșeru.

Evident că noul selecționer a dorit morțiș să înceapă cu dreptul și, spre lauda lui, a reușit. Primind din neastâmpărul lui Contra, din ardoarea acestuia, „tricolorii” s-au dovedit mai activi decât în vremea lui Daum, mai implicați. Atacând repede și direct, exploatând inteligent benzile, ei au obținut o victorie clară, indiscutabilă. În măsura în care a pus probleme la Astana, unde s-a terminat 0-0, același adversar n-a contat la Ploiești.

La capitolul plusuri trebuie adăugată pofta de joc a băieților noștri, vecină uneori cu entuziasmul. Astfel am văzut ambiție și angajament, deși nici echipa, nici așezarea n-au diferit radical de cele din mandatul lui Daum. S-a modificat însă abordarea, atitudinea. Chiricheș et Comp. au regăsit plăcerea de a juca, ba și de a juca împreună. „M-am bucurat de fotbal”, va declara Budescu, iar Keșeru l-a completat: „A contat și faptul că am jucat cu inima”.

Să nu ne închipuim însă că, odată cu plecarea lui Daum, lotul s-a îmbogățit peste noapte cu 4-5 superstaruri. Nu. Cu câteva excepții, Contra a apelat la jucătorii rulați și de predecesorul său, atât că aceștia au fost mai montați. Mai deciși. Pe de altă parte, nici să nu ne amăgim că am îngenuncheat cine știe ce adversar. În fond, am dominat și am învins Kazahstanul, locul 126 în clasamentul FIFA, ierarhie în care „naționala” kazahă e devansată, printre altele, de cele din Malawi, Oman, Rwanda ori Madagascar! În rankingul mondial, Luxemburg ocupă un onorabil loc 101, ceea ce spune destul. Ca atare, să așteptăm confruntarea de la Copenhaga și apoi să cântărim.

Cum Budescu a înscris golurile 1 și 2, iar Keșeru pe al treilea, reiese că aceștia, ignorați de Daum atât la „dubla” Polonia-Chile din iunie, cât și la Armenia-Muntenegru din septembrie, i-au dat cu tifla tehnicianului german. Mai ales Budescu, sclipitor la Ploiești. Zadarnic a insistat presa, subsemnatul chiar a obosit, că Budescu și Keșeru trebuie neapărat convocați, că n-au cum să lipsească, Daum a ținut-o pe-a lui. Că primul e supraponderal și nu coboară în apărare, că „bulgarul” marchează la Ludogoreț, dar e ajutat de colegii brazilieni, iar asta într-un campionat care nu-l impresiona pe „magul” născut în RDG.

În sfârșit, noroc că am scăpat de Daum, selecționerul cu cel mai mare salariu din istoria reprezentativei noastre, dar și, să mă ierte urechiștii care l-au aplaudat, cu cele mai proaste rezultate. Adus ca să schimbe mentalitatea, el n-a schimbat nimic. Zero. A izbutit doar să îngroape „naționala”, să piardă lamentabil cursa pentru CM 2018.

Bizar e, să nu zic penibil, că „specialiștii” care ne-au pricopsit cu Daum nu-și pun cenușă în cap și nu-și cer scuze că au distrus o întreagă campanie. Nu se simt complici la un mare rău, la o gafă de proporții. Ca și când n-ar fi vinovați, federalii nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase! Se fac că plouă, de parcă Daum ar fi ajuns în România de capul lui, nu poftit de ei și întâmpinat pe covorul roșu cu tobe și trâmbițe. Venise Mesia și noi, muritorii de rând, nu aflaserăm! Tupeiști, Burleanu și aghiotanții lui se îmbulzesc să-l tămâieze pe Contra: „a pus muzică în autocar”, „a creat o echipă determinată” etc. Prea se cred deștepți oficialii respectivi, lumea s-a lămurit însă de ce-s în stare. De foarte puțin.

Comentarii (85)Adaugă comentariu

gio (46 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:16

Bizar este cum n-ati observat ca de la finalizarea generatiei de aur, euro 2000, s-au distrus vreo 10 campanii si nimeni nu si-a asumat nimic, daramite scuze. Tocmai acum, cand va gasiti in opozitie, observati distrugerea unei campanii si cereti scuze? Sa va remaintesc cum debutase piturca in nu stiu ce campanie? 0-3 cu Lituania acasa, 2-3 cu serbia acasa, 1-2 cu austria in deplasare, 2-2 cu franta acasa, dar cu el si cu M sandu criticile dvs erau mult mai nuantate.

jijrinovschi (34 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:21

la pensie tataie ca esti obosit si demodat si mai porti si ochelari.

Ionut (2 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:22

Domnule Ioanitoaia, nu va grabiti putin? Daca spuneti ca a fost o diferenta de atitudine, implicit puneti la indoiala caracterul fotbalistilor romani. Ar fi trebuit sa fie profesionisti si sa dea 100% indiferent de numele antrenorului. Budescu a fost sclipitor, dar impotriva Kazahstanului - in fata unor adversari mediocri. Sa speram ca va fi la fel si in fata danezilor, desi ma indoiesc.

allblacks (4 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:31

Jenant, patetic. Asta'i jurnalism? La pensie, ca s'a saturat toata lumea de platitudinile si obsesiile dvs triste, nu va ajunge cat ati fentat meseria asta?

Kris (39 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:35

***.Aseara sa vazut ca de fapt erau foarte multi jucatori care nu-si aparau sansele correct in perioada lui Dhaum.Ma refer la cei de pe filiera Becaliana.Sa ne amintim ;Stanciu rateaza penalty in primul meci cu Muntenegru si plecam cu un start prost.Sa nu va imaginati ca daca Contra nu va face jocurile lui Becali,va ramane prea mult la nationala.In acest moment fotbalul nostrum este controlat de la cap la coada de Becali.Altadata cind existau doua puteri Romanesti Steaua si Dinamo, era un echilibru,acum sintem praf.Curios este ca nici Becali nu-si da seama ca daca stimulezi un campionat slab,sint slabe sperante sa faci performanta pe plan international,ca daca bati pe Plezen si Lugano nu se numeste performanta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jos_cenzura (90 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:39

Piturca a facut niste comentarii foarte inteligente si vis-a-vis de Budescu, si de Andone. Se vede ca stie fotbal si ca ar putea scoate maximul din acest grup. Daum cand i-a oferit o sansa lui Keseru, acesta a ratat lamentabil si ne-a ingropat. Normal ca nu l-a mai chemat inapoi. Iar Budescu e bun cu kazahii, dar cum o juca impotriva unor echipe mai valoroase?

Stefan.. (14 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:41

Batranul Ioanitoaia jubileaza la modul cel mai ieftin. Contra va fi un nou episod ratat pentru faptul ca aria de selectie a nationalei este cea mai saraca din istorie. Sa ne uitam la ce echipe mari din Europa avem jucatori exportati pe filiera Gigi Becali, personajul preferat la GSP-ului. De fapt, nemultumirea batranului ziarist fata de Daum tine de faptul ca neamtul nu a stat drepti in fata lui Gigi Becali.

Bogdan (6 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:49

S-a intors domnul Ovidiu, ultimele zvacniri...***. Mai puteti? Nu aveti jena? ***? Probabil ca nu... orgoliul si falsa lupta cu vremea dvs care a trecut e mai importanta. Nu ne puteti pacali pe toti !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan (95 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:50

Se vede cam ce fac prin strainatate jucatorii nostrii si cum se adapteaza. Deci probabil profesionalismul tarilor vestice la care se uita cu jind nu le prea prieste starurilor noastre. Si presa la fel, nu prea intelegem ce se intampla pe acolo, dar se simt egali chiar superiori vesticilor. Se vede clar ca o vizita de cate zile prin vest nu e destul sa le ridice intelectul publicistilor de cariera Romani. Nu vreau sa-i iau laurii lui Contra de altfel are toata sustinerea mea, dar lui Daum, i s-au pus bete in roate de la bunul inceput. Si toate astea ca superstarul Belgian, nu aputut sa marcheze din 11m. Aseara Budescu a predat lectia 11m. Acum vad ca si presa e mai in in largul eu, intelege si ea ce vrea sa spuna antrenorul; Budescu e Budescu, joaca cand vrea si cum vrea dar e clar, Contra avea nevoie de un Budescu. Keseru a avut sanse destule de la Daum sa nu uitam ratarile cu poarta goala si ranjetul indolent. Spre norocul lui de aceasta data a inscris dupa pasa braziliana data de Chipciu care l-a lasat singur cu poarta. Hai Gurita rupe-le Gura! Baga ceva Spaniol dar nu prea tare ca presa incepe sa resolve cuvinte incrucisate! E destul ca esti Banatean, daca le arati ce-ai mai invazat si pe la Spanioli, o sa te puna urgent pe faras. Oricum ai avut curajul sa accepti postul de selectioner in Mandatul lui Burleanu. Abia astepta astia sa calci pe bec sa-si puna miticii lor! *** deja i-a transmis lui Contra ca in Danemarca nu merge cu un dribling doua, ironie la Budescu! Pun pariu ca Pitzurca nici nu-l convoca. Asta se stie nu poate sa diluiasca cu oameni tari, numai cu copiii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Demolarii (55 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:51

Așa cum era de așteptat domnul Ioanitoia consideră că la primul meci Contra a adus ceva suplimentar. Răutate pozitivă, bărbăție, și că Budescu și Keseru au dat o palma fostului selecționer. Pot doar sa trag o concluzie: E timpul că Ioanitoia să iasă la pensie. De ce? Exemplar e primul gol marcat de Budescu, încearcă un 1-2, da cu mingea în adversar ( în loc de coleg) , încearcă o deschidere cu același coleg, dar acesta nu e acolo, așa că face o volta. Simte că adversarul e de liga a 3-a, de aceia plătesc bine jucători și antrenori modești din Romania, și se întoarce spre poartă și șutează. Dacă portarul întindea piciorul, nu era mare lucru, dar și el e de liga a 3-a. După primul gol adversari au văzut și moral. Nimic nu justifică osanalele ridicate lui Contra și elevilor săi. Dar să arăți că Budescu ar fi mare valoare, dar a pierdut 2 ani că nu l-au convocat Daum, convocări care l-ar fi dus la Barcelona și nu în China, iar Keseru care a avut 10 ani să-i convingă pe francezi că e jucător de prima ligă franceza, și nu a reușit nici după experiența Fcsb, făcând minuni într-un campionat la fel că al României. Dar dacă era convocat de Daum juca acum la PSG....iar România ca si națională de fotbal juca finala Cupei Mondiale. Deocamdată Contra nu a demonstrat nimic. Iar jucătorii laudati ar trebuii să se gândească că în 8-9 ani nu vor mai fi, și vor trebuii să se împace cu o altă meserie. Cum de pe acum opțiunile in talk-show-urile sau de președinți de club ori antrenori sunt limitate.....

MM (7 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 17:52

Bizar este ca in 2017 securistii inca isi mai dau cu parerea si se considera mari deontologi. Autorul chiar nu citeste comentarille?!?

Ionut (20 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:09

Campania a distrus-o garda veche sprijinita la greu de media in frunte cu *** :(

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fcu1948 (84 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:10

Dar ce, tataie, pretenarul matale sandu micrea și-a pus cenușă în cap și a cerut iertare suporterilor că l-a pus selecționare pe *** răzvănel lucescu? Și vorba aia, cu ordrasla *** lucescu în postura de selecționar, România a fost umilită cu 5-0, repet 5-0 de Serbia. Ai reținut, bre? Înfrângere cu 5-0 grație puradelului prietenului matele. Ieși, bre la pensie și lasă-ne că ești depășit!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Zagado (1 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:10

"Bizar e, să nu zic penibil, că „specialiștii” care ne-au pricopsit cu Daum nu-și pun cenușă în cap și nu-și cer scuze că au distrus o întreagă campanie." - Păi unde aţi mai văzut român care să recunoască când a greşit? Batista pe ţambal şi dă-i drumul mai departe!

observator_federal (34 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:17

De ce spuneți că Daum a îngropat Naționala, pierzând "lamentabil" cursa pentru CM 2018 dar nu observați continuitatea lotului și a felului la fel (poate mai rău) de "lamentabil" în care Naționala lui Iordănescu s-a comportat la Paris? Si de ce îl acuzați pe Daum că a pretextat că Budescu este supraponderal când, de fapt, Budescu a pierdut doi ani în care putea ajuta echipa României încă din vremea refuzului lui Iordănescu de a-l folosi la Națională... Motivele invocate de general erau chiar ridicole iar Budescu - altfel un tip rezervat în declarații, chestie de educație și de temperament - a avut o reacție destul de dură la adresa lui Nea Puiu (o reacție rapid sancționată de presa sportivă, cea care azi "îl ridică in slăvi" pe Budi). Incetați cu atacurile la adresa lui Daum, este posibil ca singurul meci în care acesta a avut opțiuni neinfluențate de "asistenții" din preajmă, a fost meciul excelent cu Chile. In rest, camarila din FRF și massmedia au avut un cuvânt greu și, din păcate, decisiv. Pe bune, se compară în vreun fel Contra cu Daum?!

Mamablu (65 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:24

Dacă Daum rămânea selecționer, câștiga și el cu Kazahstanul. Fără Budescu și Keșeru. Și probabil tot la vreo 2-3 goluri diferență. Așa că deocamdată nu se poate spune nimic despre vreun progres real al Naționalei. Și nici măcar meciul cu Danemarca - fără miză - n-o să ne lămurească. Cât e de bun Budescu, cât e de deștept Contra, asta se va vedea la anul, în meciurile oficiale.

marian (160 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:26

Dar despre spiritism, nimic-nimic ? Cat il mai lasati pe George Becali sa bata campii in ziarul dvs. ? Si cine e "sursa" lui, sa vedem si noi gradul de prostie al individului si sa stim la ce ne asteptam in viitor. Ca poate mai joaca, la FCSB cel putin, daca stie sa cante muzica placuta urechilor patronului ! Cu autobuzul lui Torje ne-am lamurit, acum vad ca a sarit si din partea astalalta unul sa bage capu' in fotografie !

mircea_deca (11 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:27

nea nenea...........te rog,e prea de tot,e deplorabil..............

Alex (2 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:30

Dupa o singura partida?? Domnule Ioanitoaia, cu tot respectul, este atit de simplu sa chibitezi de pe margine si sa astepti greseli ptr. a huli si arunca cu pietre!...

mal. (62 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:33

Ehehe... cum se cunoaște „***”! Dacă e născut la Periș crede că nimeni nu e ca el! Ce legătură are faptul că Daum s-a născut în RDG? Josnicie? Mojicie? Cred că luați foc prea tare după un singur meci...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nea Ovi (1 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:34

Nea Ovi, faci atatea sofisme in articolul asta... Le intorci ca la slalom si nu ai inteles nimic din fotbal. As vrea sa te vad cum faci o cronica la un meci din Premier League unde populismele patriotice nu te ajuta.

ovidiu_3003 (1346 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:39

Nea Ovi iar ne crezi niste prosti cu memorie scurta ...matale cel mai mult ai insistat pentru Nita si Alibec ...normal ca ai zis si de Budescu ...dar numai in tandem cu Alibec ...cat despre Keseru l ai mentionat in treacat ...nu ai insistat pentru el ...

Andrei (1 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:40

Budescu a facut diferenta si a deschis un joc in care dominam doar steril. Eram in nota noastra uzuala. Asa am trait si campania trecuta din sclipirile unui Sanmartean. Nationala e aceeasi, insa, una modesta, fragila, fara idei si mai ales fara atacanti de clasa. Nenea Ioanitoaia poate sa plezneasca de mandrie ca Daum a dat chix, dupa cum a anuntat marele specialist inca dinainte ca neamtul sa conduca primul meci oficial. ***, acum face pe lupul moralist. ***. Locul fotbalistilor e pe gazon, al jurnalistilor in redactie si al dinozaurilor la muzeul Antipa.

RebelU (1 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:44

***.. lasa-ne! daca budescu si keseru erau fotbalisti nu jucau in mamaliga 1 si muratura bulgara.. budescu nu s-a descurcat cu sporting dar se descurca cu lewandowski?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1346 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:48

In acest articol te contrazici ...ca deobicei ...ne spui ca am invins nr 126 ...apoi spui de Luxemburg ca i nr 101 ...dar nu spui de Albania ce nr e ...apoi spui ca lui Daum i s a dat cu tifla ...de ce ?...Daum nu batea Kazahstanu ?...asa crezi ?...daca nu scot macar un punct in Danemarca ...aceasta victorie este egal cu zero ... Nu uia ca Albania ne a batut desi nu avea nicio sansa sa mearga mai departe ...Daum a trebuit ca intai sa i invete pe lesinatii de fotbalisti romani sa nu mai piarda la echipe de nivelul Albaniei ,.. Cel mai prost rezultat din toate timpurile este infrangerea contra Albaniei ...

dan (95 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:57

trebuie sa fi tare nesimtit, sa vezi comentariile de la articolele tale si sa mai casti gura!

aham (137 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 18:57

e drept ca budescu a jucat bine... dar de aici pana la "romania a jucat bine" e cale lunga. au jucat slab, multe perioade moarte, gafe in aparare, grozav a fost penibil, andone e degeaba si contra mai are mult pana departe. pt ce sa joci cu hoban si cu pintili intr-un meci fara miza? ei sunt viitorul? cat despre daum.. stai asa sa vedem ce branza face contra cu generatia asta, dupa aia vorbim si de daum

ovidiu_3003 (1346 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 19:00

Nea Ovi nu te supara dar matale esti la fel de bun ziarist cum e de bun Burlanoiu ca presedinte a Frf ...

Bogdan (20 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 19:07

Bre....vulpe batrana / ***. Ce vina are Burleanu ca nu-l convoca Daum ? Dar cand era prietenul mataele "cascheta"....de ce nu era convocat Budescu ? Dar Sanmartean ? Asa a considerat antrenorul respectiv si cu asta basta. Ce certitudine ai tu, ca, cu Budescu in teren ne calificam ? Hai ca vine meciul cu Danemarca si vorbim dupa. Poate daca nu rata Stanciu penalty-ul in meciul cu Muntenegru, poate aveam, o alta stare de spirit si poate ne calificam.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bigbear (22 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 19:15

De ce discutam dupa un singur meci, impotriva unei echipe aproape de amatori? inteleg ca totul e grozav acum, insa asa a facut si FCSB impotriva benficai, o prima mansa interesanta, insa in a doua a dezamagit. Hai sa vedem cum joaca impotriva Danemarcei si sa il vedem pe Budescu impotriva unei echipe care se apara agresiv. Punem pariu ca o sa faca un meci slab?

dan (15 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 19:33

Nea Ovi am fost un fan vechi al tau...dar crede -ma, tu il regretzi profund pe Mircea Sandu,pe antrenorul general *** Iordanescu etc...lasa-ne!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

itu52 (102 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 19:39

Răbdare şi tutun nea Ovi, n-am spart o nucă tare, nici n-am rupt gura târgului. La inceput a fost cam greu, erau primii la minge, chiar si in terenul nostru, al dracului de tare puneau picorul. Danemarca o să ne dea masura, să sperăm că nu si multe, aici vedem ce si cum stăm cu fotbalul. Atentie la Chiriches, face lucruri pe care la Napoli nu şi le permite, atac de nr. 10 in careul advers cu risc de accidentare şi descoperirea defensivei. Nu mergem pe hazard, atunci pe final era s-o mai incasăm o dată. Budescu e bun la casa săracului, s-a văzut şi cu alte ocazii, aici a rezolvat de unul singur două din trei goluri, deci per total a fost 1-1, ca echipe.

Valeriu (9 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:13

Nea Ovi ai avut dreptate cu Budescu si Keseru. M-am uitat in arhiva si ai cerut convocarea lor dar Daum nu i-a luat. O victorie prntru dumneata.

Valeriu (9 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:16

@dan. Eu nu am gasit nici un regret pentru Mircea Sandu, si crede-ma ca am cercetat atent. Iordanescu a facut foarte multe lucruri bune. Sigur mai multe ca un nimeni ca tine gen.

Silviu (13 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:21

Noi suntem prostii ca citim mizeriile astea . O sa ai zero comentarii sa vedem cum e.

Bogdan (247 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:37

Papugiilor, v-a tras-o dl Ovidiu exemplar cu ce a pledat si meciul i-a dat dreptate. Asa ca ciocul mic si mainile la spate. Mai ales glumita care posteaza ovidiu3003 si bate campii ca tatal prostilor. Cand e e, cu Budescu v-a dat avans un kilometru.

sgt (1 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:38

Astra cu Budescu a jucat cu West Ham 2 ani la rind in EL. Budescu a marcat, iar Astra a trecut in turul urmator de fiecare data. Cu echipa de "amatori", cu marele neamt, s-a reusit doar un 0-0 chinuit cu o singura faza de poarta si 2 suturi anemice pe poarta. In aceste calificari Romania n-a marcat niciodata 3 goluri si n-a reusit 2 goluri intr-o repriza in meciurile disputate acasa. Contra a depasit deja de acum toate "performantele" realizate de Daum! A cistigat si primul meci impotriva unei echipe cu toti jucatorii pe teren, ceea ce neamtul n-a reusit. Vad ca f multi uita ca s-a ajuns la un turneu final cu Iordanescu, iar cu Daum pe locul 4 din 6 intr-o grupa de calificare. Altfel postarile se incadreaza in parerea lui Umberto Eco despre Facebook.

++ (8 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:39

penibil mos teaca ca si tot ziarul. e bun de pesti, unii au avut dreptate.

Mario (38 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:53

@Silviu. Care mizerii ***? Ia pune tu mintea la contributie si mana la lucru si explica-te. Nu credeam ca poate fi unul mai putintel la capatana ca ovidiu_3003 dar m-am inselat. Tu il intreci de la distanta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin Iacob (2 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:54

Da, se vede ca sunteti un fin cunoscator dle Ioanitoaia

Stelu Geo (1 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:55

Nea Ovi, astia care scriu mai sus au vazut alt meci, bre! Matale ai dreptate

Costin Baran (2 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 20:57

Sunteti corect si impartial, un ziarist adevarat! Din pacate generatiile astea noi nu apreciaza ce au bun in viata lor

sundance kid (197 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 21:35

Asa e. Nu as schimba nici o virgula sau semnul exclamarii insa as dori sa mentionez a nu stiu cita oara ca singurii fotbalisti de valoare au fost descoperiti si crescuti de regimul de dinainte de 22 decembrie . Nu a fost o intimplare ca dupa acea data toti si-au gasit angajamente la cele mai mari cluburi din europa de vest . Am sperante in junirorii astia under 19 ca in rest nimic .

Mioriticul (20 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 21:39

Ovi, Ovi lasa-ne!

Razvan (5 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 21:46

Fratilor, suporteri ai Romaniei, imi regasesc ideile in multe postari de aici. Cu toate ca logica "maestrului" O.I. frizeaza deseori *** nu trebuie sa va stresati prea tare, dupa nu prea multe minute de asa zisa cugetare o sa va declare pe toti postaci si o sa ii dea inainte cu platitudinile sale binecunoscute. Daca ar fi un pariu pe numarul de gaini din porbagajul "maestrului" cred ca as fi juca intre 2 si 4. Sa fim sanatosi si hai Romania!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan (287 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 21:57

Pentru cei care se intrebau despre ce o sa mai scrie mos Teaca dupa plecarea lui Daum...iata raspunsul! Tot despre Daum! Altfel, extraordinara victorie, superfotbalisti Budi si Keseru...pacat ca nu jucam de fiecare data cu kazahii si danezii o sa ne dea cu terenul in cap!

california (310 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 22:00

diferenta intre nationala lui daum si a lui contra este ca incuiatul de neamt nu l-a vazut sau nu a vrut sa-l vada pe budescu, desi el era acolo la locul lui; daum cauta sa formeze jucatori la nationala, cand rolul lui era sa-i cheme pe cei deja formati, sa le impuna partitura si sa obtina rezultate; apoi doar cu alergatori, pasatori, jucatori care fac faza de aparare, dar fara pianisti, adica fara niciunul care sa aiba harul sa bage basica in ate, nu obtii nimic; hai sa facem un joc de imaginatie, presupunand ca budescu nu juca, probail se termina 1-1 sau chiar 0-1, cu toata increderea insuflata de contra; e asa de greu de amintit de cate ori budescu a adus victoria pt. astra, steaua, sau pt. nationala lui tata puiu? cu toate acestea chemarea lui la nationala era discutabila, in schimb un jucator rudimentar ca andone a fost titular de 17 ori ca sa marcheze o singura data, sau chipciu care mai repede scoate mingea din poarta decat sa o bage; mergand mai departe, grozav numai numele e de el, pintilii, altadata bun o tine numai in faulturi (depasit de joc), iar chiriches ca cel mai adesea, trompeta; nu se poate ca un aparator central sa nu aiba habar de jocul la cap; poate in locul lui pintilii, dar nu aparator central; noi nu avem fotbalisti de tipul si cu calitatile pe care le au englezii de exemplu, dar avem pe unii cu calitati aparte, care de multe ori i-au pacalit pe insulari si pe altii mult mai sus cotati decat noi; rolul selectionerului este sa-i vada si sa-i foloseasca astfel incat sa scoata maxim din ei; urmeaza jocul cu danezii, posibil ca budescu nu va mai putea dribla, dar ce punctaj aveam acum daca reuseam sa luam cate 6 puncte de la toate adversarele pe care budescu le putea dribla? pt. ca cel mai important este sa-ti iei punctele de la cei mai slabi.

zona magheru (197 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 22:35

@ razvan Da ce ba eu sunt frate roman cu tine !! Auzi la el ce tupeu de provincial !

ddt (160 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 22:48

@Razvan gaseste mos teaca texte si pentru urmatorul meci cu danemarca, nu-ti fa griji.

Dxv (1 comentarii)  •  6 octombrie 2017, 23:00

Nea Ovi lasa-ne cu comentarii de 2lei dupa *** Mircea Sandu care a distrus tot footbalul impreuna cu clanul Becali il tot ataci pe Burleanu de parca Burleanu a terminat footbalul in Ro. Iesi la pensie si bucurate de viata

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord