Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Oile negre

Așa-zisul Derby de România a oferit un fotbal de calitate.

Permalink to Oile negre
luni, 25 septembrie 2017, 4:11

A învins la limită FCSB, dar la fel de bine putea câștiga și Dinamo, care a jucat și a ratat mai mult în prima repriză. Încercând o reluare cu călcâiul, blocată salvator de Niță, Nemec putea deschide scorul, apoi Mahlangu a șutat în stâlpul porții. Între aceste ocazii, Momcilovici a înscris după cornerul executat perfect de Man, sârbul luându-i fața lui St. Filip.

Deși Steaua a avut posesie net superioară, 59 la sută, ba a dominat și la celelalte capitole (6-1 la cornere, 7-3 la șuturi pe poartă etc), adversara a dat o replică vie. Ca atare, fără a vâna paradoxuri, aș spune că Dică n-a greșit când a numit rezultatul corect, dar nici Miriuță când a afirmat că „un scor egal era echitabil”. Totdeauna în fotbal, adesea și în viață, important e de unde privești. Din ce unghi.

Adevărul e că partida n-a cunoscut înverșunarea din anii în care Steaua-Dinamo se juca la baionetă, parcă pe viață și pe moarte. A existat rivalitate, dar mai degrabă în tribune, între galerii. Profesioniști, băieții s-au respectat unii pe alții și duelul n-a degenerat. Logic însă, în condițiile în care „câinii” s-au bazat pe 9 străini: au început cu Penedo, Romera, Katsikas, Mahlangu, Nascimento, Salomao și Nemec, iar pe parcurs au intrat Bokila și Oliva. La roș-albaștri au fost numai 4, Planici și Momcilovici titulari, Gnohere și Teixeira introduși mai târziu. Firește că acestora, inclusiv celor abia veniți, li s-a vorbit despre tradiție și despre concurența istorică dintre cele două grupări. Dar e greu pentru un străin să priceapă asta, îi trebuie ceva timp.

Părerea mea e că la sportivitate a contribuit și prestația brigăzii conduse de Istvan Kovacs, cel mai în vână dintre arbitrii noștri de azi, mai constant chiar decât Ovidiu Hațegan. O singură fază, și aceea discutabilă, i se poate reproșa lui Kovacs, cea în care i-a arătat cartonașul galben lui R. Benzar în minutul 45+1, după un atac dur asupra lui Nascimento. Intervenția a fost între galben și roșu, dar „centralul” a evitat să rupă echilibrul numeric. În schimb, el a dictat fără ezitare penalty pentru Steaua, lovitură parată de Penedo, care a intuit colțul ales de Budescu, decizie promptă și exactă. Luată într-un moment în care Horațiu Feșnic la Craiova-Voluntari și Adrian Cojocaru la Chiajna-Sepsi n-au fluierat niște hențuri în careu vizibile și de pe Marte! Kovacs a ținut meciul în mână, asta fără să iasă în față. Fără să se bage în seamă.

Nu pretind că, duminică seara, unii jucători au vrut mai mult și alții mai puțin.Toți au vrut, numai că unora nu le-a ieșit nimic. Pe lista acestora figurează Alibec, respectiv St. Filip și Bokila, oile negre ale derby-ului. S-o luăm invers. St. Filip, reactualizat de Miriuță după ce Contra îl scosese pe tușă, l-a pierdut din control pe Momcilovici la gol. Poate că a fost misiunea lui, deși Miriuță a scăldat-o în declarațiile din final, dar atunci vina trebuie împărțită cu cel care l-a însărcinat să marcheze un adversar mai robust și mai înalt, mai puternic. La rându-i, Bokila a părut iarăși din alt film și, pe măsură ce dezamăgește, deduci de ce ulterior plecării de la Petrolul, din 2013, nu s-a impus în Rusia, în Turcia, în China și nici măcar în Qatar! Sunt semne că nu degeaba Dan Petrescu i-a făcut vânt congolezului din Gruia. A realizat repede că s-a păcălit.

De remarcat că nu-și regăsește nici forma, nici locul Alibec, unul dintre candidații la echipa națională. Te întrebi ce se petrece cu el de a rămas fără prospețime, dacă nu și fără ambiție, însă e greu de dat un răspuns. Din evoluția sa de duminică, una de nota 4, a plăcut doar declarația că „antrenorul m-a schimbat nu pentru că m-am lovit, ci pentru că am jucat mai slab. Va trebui să muncesc mai mult”. Chiar așa stau lucrurile, adică nu foarte bine, și depinde de Alibec dacă va ajunge ori nu un jucător problemă, un caz. E la limită.

Comentarii (45)Adaugă comentariu

Cosu (98 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 16:26

Rezultatul corect este Steaua 1 dinamo 0 . Restul e ccan can balkanist .

aaa (17 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 16:33

In ultimile victorii ale lui Dinamo cu Steaua, acestia nu au fost cu nimic mai buni, nu au aratat mare lucru, victoriile au venit pe greseli individuale ale unor jucatori stelisti, iar acum rolurile s-au inversat.Si cum atunci nu s-a spus ca meciul/rile ar fi trebuit sa se termine egal asa e normal sa fie si acum.Steaua a invins pentru ca e mai buna !

jane (6 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 16:42

Domnu' Ioanitoaia despre Mititelu hotiile lui si ale celor dinaintea lor nimic sau pregatiti un articol "special" in care sa ne explicati cum de fapt justitia nu-si face treaba.

jane (6 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 16:43

dinainte lui *. Haideti ca stiu ca sunteti fan mititelu.

Lestie (78 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 16:46

Alibec are multi gargauni in cap. Ar trebui expediat doua saptamani in Delta, intr-o cocioaba plina de vietuitoare scarboase, asa cum s-a intamplat cu Ozon, pe vremuri. Bokila e un expirat, iar Stelica n-are creier, fundasul stanga al lui Dinamo fiind proiectat in Stefan cel Mare de un meteorit pe care nu existau frizerii si nu se juca fotbal.

Razvan (331 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 16:47

Super analiza! Felicitari, "maestre"! Multumim ca existi, pana am citit articolul matale nu intelesesem nimic din meci, acum totul e cristal!

arres (2 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 16:51

un *** batran care minte si dezinformeaza..pe flashscore la statistica posesia a fost 50-50.https://www.flashscore.ro/meci/SnhWEpE2/#statistici-meci;0

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vardasihan (62 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:05

Am văzut meciul din tribună.Nu ştiu cum s-a văzut la televizor.Dar senzația din tribună a fost că STEAUA putea câştiga lejer la 3 goluri diferență.A avut penalty ratat,ocaziile mai mari,mai multe şi mai clare.Dinam0 a jucat decent,am impresia ca s-au speriat şi ei că au reuşit să se prezinte atât de onorabil,încât urlă că un egal era mai echitabil😂.Dacă Budescu reuşea să transforme acel penalty,lucrurile păreau mai clare pentru unii.Meciul s-a trăit intens în tribune.Nimeni nu vorbeşte de faza din prima repriză,când alibec îi ia fața apărătorului de la dinam0 şi scapă singur spre poartă.Arbitrul fluieră un fault inexistent.Situație clară de a face 2-0.Alibec oscilează evoluțiile bune din europa cu cele slabe din campionat.Alibec a jucat bine din iarnă când a fost adus,până la finalul campionatului.În noul campionat a început slab.S-a scos cu meciurile bune făcute în europa.FORZA STEAUA 💪💪💪

dan (100 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:11

despre Alibec, avea dreptate Naum, ne e de nivel international...

Radu (178 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:17

Relatare obiectiva. Acolo nu era de rosu. Alibec trebuie sa se trezeasca. Valoarea trebuie dovedita.

Radu (178 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:20

@Jane. Ioanitoaia a dat in Sandu ca a desfiintat Craiova. Apoi nu s-a mai bagat de partea lui Mititelu. Nu mai crede in viitorul lui Mititelu.

Steaua1986forever (4 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:43

Dl. Ioanitoaia, acest antistelist cu 'greutate' din nou a vazut alt meci: spune dumnealui ca se putea termina egal. In conditiile in care prin minutul 60 (deci inainte de ratarea penalty) dominarea era atat de mare incat cei de la fcsb faceau 'magarusul' in propriul careu atacantii dinamovisti. Sigur, era o relaxare mult prea mare, dar din pacate jocul curgea intr-o singura directie, eu nu stiu de unde spun antistelistii ca se putea "termina egal" in conditiile in care au avut UN SINGUR SUT PE POARTA (bara aia si singura ocazie) iar "ceilalti" au avut inclusiv penalty ratat si cateva ZECI de ocazii. Inteleg ca vedeti dinamo ca fiind echipa buna dar e dramatic ce se intampla la aceasta echipa. Sigur, pe mine nu ma intereseaza, dar sa spui ca au jucat de la egal la egal cand ei au avut un joc de echipa mica si au avut 15 jucatori in loc (cu toti juniorii adusi - de unde, nu stiu, ca ei nu mai au echipa a II-a) ......e grav pentru fotbalul romanesc.....dar ma rog, continuati sa le dai (de 3 lei) sperante..

viorel (103 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:45

Domnul Ionitoaia eagereaza din nou cand zice ca ar fi fost echitabil un egal!!! A vazut al meci, sau a facut-o din loja de la RIN! Cifrele statistice sunt clar in favoarea Stelei, cel mai bun jucator de pe teren a fost Penedo si autorul sustine, total aiurea, fara baza, fara argumente, ca ar fi fost echitabil un egal. Pentru doua faze razlete, din care sutul in bara a fost pura intamplare, nu se pot emite astfel de judecati total eronate. Steaua a fost clar mai buna si jucatorii ei sunt vinovati ca nu au fost in stare sa valorifice superioritatea cu o victorie mai detasata.

oierul bucur (133 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:47

Priveste maestre pe ,,stirile momentului pe gsp.ro,, sa vezi redactie pro fcsb!Din 8 (opt) articole ,doar unul este despre tatarusanu,restul 7,despre fcsb!Tineti-o tot asa,desfiintarea voastra (print) se apropie !

pawn (64 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:49

ma...da' o chestie negativista tipic romaneasca: in loc sa spuna de cei care au jucat bine (ca nedelcu aduce cu belodedici, ca dennis man este viitorul om de creatie al nationalei, ca florinel coman sau i. gheorghe arata talent pana in varful unghiilor), el vorbeste de cei care au jucat slab...

Gogu (131 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 17:50

Domnule Ioanitoaia, chiar mi-era frica ca in acest articol nu va veti lega de arbitraj, dar acum m-am linistit. Ati gasit ceva de spus si despre arbitri, este un articol regulamentar... Plus ca daca e sa analizam compozitia in sine, este demna de un elev de clasa a 5-a

Superantrenou (72 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 18:09

Alibec nu e pregatit fizic pentru 90 de minute. O repriza poate juca satisfacator deoarece ramane totusi un fotbalist talentat. Insa tigarile si nerespectarea dietei pana la urma o sa-l scoata din circuitul fotbalului, cu siguranta. Rezultat echitabil. La moment Dinamo e sub FCSB.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 18:22

...articol prost ...nea Ovi nu i in stare de analize el nu mai deosebeste blatul de un meci jucat in mod corect ... N am vazut meciul deoarece nu suport sa ma uit la alte echipe in afara de CSU si Nationala ...insa ma frapeaza o chestie ...daca nea Ovi spune ca Alibec este catastrofa ...jucator de nota 4 ...de ce l blama pe Daum ca nu ia catastrofa la Nationala ?...chiar asa am ajuns ?...sa nu mai avem rusine de nimic ?

JFM (116 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 18:34

Meci de doi lei,FCSB a castigat baftos.

Cris (19 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 18:44

Vardasihan, sigur ai vazut alt meci. 3 - 0 pt FCSB? Pai tu iei in calcul doar ocaziile echipei tale. Ocaziile clare de gol ale lui Dinamo, mai mari decat ale FCSB, prin Nemec, Mahlangu si Hanca nu se pun? Esti subiectiv. Steaua a meritat victoria. Dar una la limita. Asa cum reflecta si scorul real. Pe de alta parte, luand in seama investitiile FCSB, net superioare tuturor celorllate echipe la un loc, Becali cumparand absolut tot ce e mai valoros in campionat (de fapt, actuala FCSB este o compilatie a ultimelor doua campioane: Astra si Viitorul), rezultatul si mai ales jocul echilibrat dintre cele doua nu sustin laudele FCSB. Dimpotriva, dupa atatea investitii, jocul prestat si mai ales locul din campionat ar trebui sa ridice serioase semne de intrebare in legatura cu ce se intampla la aceasta echipa.

Cristi pena (2 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 19:39

Corecta analiza, dle Ioanitoaia sunteti dintre putinii care inteleg ceva!

Cornel Costea (1 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 19:40

Nea Ovi, corect! Exact si precis, cum le spui matale nu le spune nimeni!

Andrei Badea (2 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 19:42

Sunteti obiectiv si impartial, chiar stiti forbal! Mult respect

Liviu (333 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 20:02

Contra l-a adus pe Bokila cu mari sacrificii, el a plecat la nationala si ni l-a lasat mostenire. Multumim frumos dar trebuia sa il ia cu el. Negoita a mai luat o plasa, are dreptate ptocurorul.

Liviu (333 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 20:15

@ovidiu 3003. Esti prostul clasei pentru ca inainte de meciurile cu Armenia si Muntenegru Alibec era in varf de forma si merita chemat. Adu-ti aminte de meciul tur cu Sporting. Dar tu incurci rau borcanele.

Gurita (2 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 20:34

"*** negre", nu cred ca maestrul are simtul umorului asa dezvoltat, asa ca titlul articolului il putem trece la umor involuntar.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stra Luce Nthori de Nord (205 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 20:58

Nea Ovi, matale fiind vrajit pe viata de Luce si de antijocul lui, nu poti sa fii decat antistelist. Tot pe viata.

dan (151 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 21:24

De unde sa vina inversunarea ??? Nu prea sint stelisti si dinamovisti in cele doua echipe si nu este vorba doar de straini. De ex. Benzar, Planici, Budescu, Coman, Nedelcu, Teixeira abia au venit-de unde sa stie ce inseamna Steaua ? La fel si o mare parte dintre jucatorii lui Dinamo.

di livio (214 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 21:30

multam pt comentariu, domnu Razvan...am ris cu pofta...ris cristalin...amu tat ii cristal c-o plecat Daum...acusi incepe sa-l cristalizeze pa Burleanu

rosu albastru (26 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 21:38

Poate cineva să-i spună lui Dică că nu e antrenor? În meciul cu CFR a fost fricos, cu Dinamo la fel.

rosu albastru (26 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 21:41

Poate cineva să le spună celor de la FRF că arbitrajul pro-CFR e prea pe față? Nici măcar cu un galben nu vor arbitrii să-i supere!

nick70 (19 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 22:08

Domnul Ioanițoaia un pic de parfum de dinamovist pe acolo ,este în regulă dar scorul a fost clar și meritat 1-0 fără visele lui Miriuță!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  25 septembrie 2017, 22:25

...ba, Liviule ...tu si mentorul tau nea Ovi sunteti habarnisti ...alibec nu ti a castigat meciul cu Sporting ...nici cu albania ...nu i bun de nimik la Nationala ...si asta o sa se vada in timp ...pana o sa renuntati la el si voi ca si Daum ...

Cristi (6 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 0:09

Steaua pedepsită pe nedrept - Adevărul nicăieri Cine vrea distrugerea şi desfiinţarea celui mai prestigios club de fotbal din România? Singura echipă din istoria fotbalului care a fost Campioana Europei în 1986 cu jucători absolut toţi români. Merită pentru asta şi un loc în Cartea Recordurilor, nu-i aşa? Sunt două concluzii la scandalul încă actual, doar una singură reprezentând adevărul. 1. Becali a preluat echipa fraudulos, cu acte false şi atunci trebuie să-i fie confiscată, fără a fi retrogradată! 2. Echipa a fost preluată legal şi corect de la Armată, iar cei responsabili pentru retrogradarea sau schimbarea numelui Stelei trebuie să fie traşi la răspundere în justiţie. În momentul de faţă s-a ales varianta BĂTAIE DE JOC faţă de Steaua. Nemaiexistând pe nedrept în Liga I sau "retrogradată" tot pe nedrept în Liga IV. Mai gândeşte cineva cu mintea în ţara asta? Dacã da, atunci să se facă odată dreptate!

Marcus (279 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 0:14

@ovidiu_3003. Bai fata palida, prea le stii tu pe toate si dai lectii de dimineata pana seara. Te sfatuiesc sa ne cauti in alta parte pentru ca Alibec a fost number one la Steaua in turul cu Sporting Lisabona. Citeste notele si tunde-o.

lord belial (434 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 0:46

hai steaua! 1-0 inseamna ca steaua a fost mai buna decat adversara ei. oricum ai da=o mata din taste, ilustrule gazetar. mai mult, steaua a fost peste adversara ei minora la TOATE capitolele. nu tre sa scriem de 30 de ani despre fotbal ca sa vedem asta STEAUA > liga 1

anglican church BU (205 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 1:06

@ cris Niciodata nu am inteles de ce oamenii normal raspund la cei care au adus TZARA inapoi cu 50 ce ani ca nimicul caruia incerci sa ii explici !

Cristian (29 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 3:27

@Vardasihan Probabil ca in prima repriza ai fost afara sa fumezi. Ocazie Nemec, bara Mahlangu, ocazie Hanca,2 centrări excelente venite de la Salomao ( din păcate Dinamoviștii aflați in careu dormeau). Fcsb a câștigat cu 1-0, chinuit și norocos. @aaa Când pierzi cu 1-0 pentru ca cel mai bun jucător al fcsb-ului a fost Steliano Filip , poți spune ca nu ai avut noroc și ai pierdut nemeritat. Dinamo va dădea 3,4,3....deci nu se pune problema de noroc. Trebuie sa va dam 10 intr-un meci sa recunoașteți ca oricât pământ de flori avem suntem singura echipa (din România)cu care aveți un record negativ?

Alex (106 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 6:19

Deci Daum a avut dreptate sa nu-l convoace pe Alibec pentru ca nu e in forma. Ce le mai intoarceti din condei nea Ovi! Altfel, mi-a placut articolul, mi-a adus aminte din nou ca puteti sa scrieti cand vreti...

anonim452 (3 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 7:04

Meciul a fost de o slaba factura tehnica. Va rog sa numarati cate pase au fost direct in out. Ar mai fi de analizat nr total de pase ( cu sporting, steaua a avut de 3 ori mai putine). Arbitrul a fost bun ca a stiut cand sa inchida ochii ( a fost un fault in care un stelist isi impinge adversarul cu ambele maini, fara sa aiba treaba cu mingea, fault de rosu clar). Iar jucatorii au facut ce stiu ei mai bine sa simuleze fotbalul si faulturile.

gheorghe (18 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 7:54

matale esti mare si fin cunoscator, de cursa lunga; dar ma mira miopia (fotbalistica): adica de ce tot insistati sa ii dati in cap lui St Filip (ca a gresit gravissim) cand golul s-a inscris de la 2-3 m de linia portii; dinamo nu are si portar? ce facea portarul la gol, citea ziarul?? cand se da gol cu capul de la 2-3 m de linia portii nu e vina, in primul rand, a portarului? ce sa caute un fundas acolo? sa apere el poarta??

gheorghe (18 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 8:07

in plus: dupa ce ca a dat golul de la 2-3 m de poarta (poate mai putin de atat), nu se poate sa ne facem ca nu vedem ca momcilovici a dat golul cu piciorul si talpa inainte; prin asta si-a creat un ecart de 1.5-2 m de orice fundas care l-ar fi tinut (deci nu putea sa il tina St Filip de sireturi cand Momcilovici duce piciorul in fata); iar in plus, cand joaca MOMCILOVICI este un MEGA JOC PERICULOS, si ar fi fost un MEGA FAULT daca portarul Penedo ar fi fost acolo; dar ce face portarul: cand se bate lovitura de colt iese spre linia de 6 m, iar apoi cand mingea vine spre interiorul careului de 6m, se baga pe linia portii, aproape in poarta (de frica, de incompetenta, cine stie); iar noi, ce intelegem de la 'nea OVI': ca trebuia sa il tina St Filip pe Momcilovici :))))

stely (1 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 10:49

Intrarea lui Benzar... Parca am juca fotbal la categoria domnisoare...ati vazut Rangers cu Celtic?

Ioanid (7 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 11:40

Bine pusa problema lui Alibec. Sa demonstreze de ce e capabil si apoi sa faca pe marea vedeta,

MZM (390 comentarii)  •  26 septembrie 2017, 14:52

Steaua a invins cu 1-0 intr-un joc pe care cu un pic de ghinion (ca in intalnirile precedente) il putea pierde, dar cu un dram de noroc il putea castiga la 3-4 goluri diferenta. Oricum titlul de derby nu se mai justifica de mult, decat prin prisma ambitiilor suporterilor, si prin grija presei de a-i baga in seama pe cei de la Dinamo. Pentru ca cele doua echipe sunt de mult pe traiectorii diametral opuse. In cel priveste pe Alibec, chiar si cand nu este in forma tot face ceva bun pentru echipa sa, tinand fundasii adversi in jurul sau si astfel creindu-le culoare celorlalti coechipieri. Cel mai bine s-a vazut acest lucru la cornerul din care s-a inscris golul victoriei, cand toti dinamovistii erau cu ochii si cu minte la Alibec si Budescu, iar Momcilovici a patruns relativ nestingerit si a marcat.

Comentează