Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Recital de greșeli

Înainte de a discuta despre arbitrajul derby-ului CFR-FCSB, unul dezamăgitor, haideți să vorbim despre meciul propriu-zis. Pentru că pe noi, nu-i așa?, fotbalul ne preocupă cel mai tare, nu altceva. În prima repriză, din păcate, n-am văzut nimic. Jocul a […]

Permalink to Recital de greșeli
vineri, 22 septembrie 2017, 4:27

Înainte de a discuta despre arbitrajul derby-ului CFR-FCSB, unul dezamăgitor, haideți să vorbim despre meciul propriu-zis. Pentru că pe noi, nu-i așa?, fotbalul ne preocupă cel mai tare, nu altceva. În prima repriză, din păcate, n-am văzut nimic. Jocul a fost de o mediocritate exemplară, din care pricină ocaziile de gol au apărut abia după minutul 39, la două faze identice, însă cu epiloguri diferite. Mai întâi, Arlauskis a ieșit pe sub minge, dar Bălașa a reluat cu capul alături, pentru ca în minutul 45, când a venit rândul lui Niță să rateze inexplicabil intercepția, Urko Vera să deschidă scorul.

În rest, am asistat la un recital de pase la adversar, de faulturi și de simulări. N-am cronometrat, dar s-au jucat până la pauză doar vreo 30 de minute! S-a intrat des la intimidare, probă că până la final s-au contabilizat 46 de faulturi, câte 23 de fiecare echipă! Adică un fault la două minute, excesiv chiar și în condițiile duelului dintre ocupantele pozițiilor 1 și 2 din clasament. Veți spune că miza explică multe și le iartă. De acord, însă de la o asemenea întâlnire am așteptat și spectacol. Măcar un pic.

După reluare, meciul din Gruia s-a mai înviorat, deoarece formația oaspete a pus presiune ca să egaleze, a forțat. Dică s-a dovedit inspirat în clipa în care l-a introdus pe Man în locul agitatului Golofca, schimbare care a dinamizat atacul roș-albaștrilor. Spre lauda lui, tânărul Man va contribui cu o pasă ideală la realizarea golului de 1-1, unul logic, conform cursului întâlnirii.

Ceea ce nu justifică însă răbufnirea lui Gigi Becali la adresa lui Golofca, pe care l-ar vrea scos din lot! Latifundiarul uită, și n-ar trebui, că de la Botoșani la București sunt 450 de kilometri. Așa distanță nu se parcurge cât ai bate din palme.

Am citit undeva, ori am auzit, că liderul s-a retras deliberat după pauză. Că Petrescu, adeptul unui fotbal împins până la cinism, a căutat să înghețe jocul. Deși Clujul l-a înlocuit pe Deac cu Balde în minutul 90+1, când remiza îi convenea, n-aș împărtăși ideea de mai sus. Din contră, gândesc că orgoliosul Dan și-a propus să nu câștige oricum, ci să lase și o impresie frumoasă. De aceea a ordonat retragerea abia după ce Budescu a egalat în minutul 64, la capătul unei faze încântătoare. Mingea a circulat parcă descântată pe traseul Tănase-Pintilii-Alibec-Man-Budescu, bară și gol!

Deși a pierdut două puncte la „adevăr”, CFR continuă să păstreze patru avans în fruntea Ligii 1. Altfel spus, formația clujeană și-a atins scopul joi seară, nu cea bucureșteană. Atât că lupta pentru titlu, care se va da între echipele din Gruia și, probabil, CSU Craiova, se anunță lungă și de uzură.

Și-acum despre un arbitraj presărat cu scăpări, dar nu sub nivelul derby-ului în sine, cam de aceeași calitate. Ovidiu Hațegan, despre care am scris înaintea tuturor că e cocoloșit de delegări, menajat de CCA, a comis erori multe și grave. N-a făcut-o însă intenționat. Fără să fluiere pentru o tabără ori alta, s-a dovedit imparțial în sensul în care a nedreptățit și a favorizat ambele combatante.

În opinia mea, a greșit când a sancționat cu fault asupra lui Benzar săritura lui Nouvier, dar nu era cazul să discutăm despre un gol anulat întrucât Hațegan oprise jocul înainte ca Urko Vera să marcheze.

„Centralul” a greșit și în clipa în care n-a pedepsit cu penalty neglijența aceluiași Nouvier, care l-a agățat pe Benzar în careu. La fel, atunci când nu l-a eliminat pe Deac pentru lovirea lui Coman, „talpă” de roșu direct. Cât privește golul CFR-ului, acesta nu i se poate reproșa nici lui Hațegan, nici asistentului V. Avram. La un meleu de 13-14 jucători masați pe câțiva metri în fața porții, ochiul nu poate sesiza toate neregularitățile, să le cerem arbitrilor să fie oameni, nu supraoameni! Detaliile vor fi surprinse într-o zi de arbitrul video, dar cine știe când se va întâmpla asta.

Comentarii (51)Adaugă comentariu

Razvan (331 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 16:43

Lasa "maestre" ca de la Giurgiu la Bucuresti sunt 60km si unii nu reusesc sa ii faca nici in 50de ani!

ionut (4 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 16:45

daca la o faza statica tusierul nu VEDE un offsaide de 30 cm e grav... ca orice profesionist intr-o meserie si arbitru ar trebui sa-si faca treaba pt care e platit...dar la noi se gaseste scuza cu 'sunt si ei oameni'...

gio (59 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 16:51

Buna asta cu "dica l-a inlocuit pe golofca".. Deci latifundiarul se lauda de 100 de ori ca el face schimbarile, il face varza pe golofca dupa meci care golofca chiar a fost inlocuit la pauza iar dl Ioanitoaia, ziarist experimentat, crede ca Dica a facut inlocuirea in cauza..

independentu (11 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 16:54

un articol care nu spune nimic. apropo, daca s-au jucat 30 de minute in prima repriza nu este deloc putin. are idee marele maestru cam cat e media timpului de joc efectiv in fotbalul european ?

adi_stelistul (359 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 16:58

Daca nu putem cere arbitrilor sa vada fazele corect, pentru ca "si ei sunt oameni", am putea atunci aduce orice fel de oameni obisnuiti, platiti mult mai putin, sa arbitreze. Pentru ca, sincer, cred ca orice iubitor de fotbal s-ar descurca la fel de "bine" ca si arbitrii nostri. Ca e amatorism, ca e rea-vointa, ca e prostie, nu stiu, dar atatea greseli mai rar. Poate, ca sa le gasesc si o circumstanta atenuanta, lucrurile s-au mai schimbat in ultimii 20 de ani pentru ca dezvoltarea tehnologiei ne permite sa disecam mai bine fazele si sa vedem toate greselile. Poate ca si arbitrii mai vechi greseau la fel dar erau mai putin vizibili. Insa ma tem ca e o scuza slaba, ca dovada nivelul la care se aflau arbitrii ca Rainea, Igna, Craciunescu si nivelul celor de acum. Cu Hategan promovat mai degraba de relatiile lui Vassaris la nivel european decat de o valoare reala care sa-l recomande. In sfarsit, prea mult despre arbitraj si oricum nu se va rezolva nimic. Meciul a fost ingrozitor de slab pentru pretentiile combatantelor. Daca asa arata meciul principalelor candidate la titlu ce sa ma discutam despre nivelul campionatului?

anonim452 (3 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:00

Prea multa nervozitate si prea putin fotbal. Am senzatia ca jucatorii ambelor echipe se intrec in a pacali arbitrul. Ce ii intereseaza cel mai mult este sa intre in adversar si sa obtina faultul si cartonasul. Ce sa faca un arbitru daca 22 de insi vor sa te pacaleasca. Ar fi bine ca ziaristii sa faca front comun si sa nu mai vorbeasca de arbitraj, ci doar de fotbal. Poate inteleg si jucatorii de ce nu mai vine lumea la stadion.

gioni (109 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:02

afostun blat ordinar

gioni (109 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:04

a fost un scenariu CFR u in repriza a 2 a mai mult sa chinuit sa serveasca pe fcsb isti cu pase sa egaleze pe buneFCSB u nu nimerea poarta

Finu CDC (3 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:07

Ok si cum facem cu alea 2 rosii(pt salata) pt CFR?Ce naiba nu l-ea vazut nimeni in tara asta decat Dan Penalty?

Vardasihan (62 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:17

De ce meciurile jucate de cfr,îl fac întotdeauna pe arbitru,,vedetă"😠?Un meci de o mediocritate rar văzută.Arbitrul a participat din plin,prin fragmentarea jocului.Exact pe gustul antrenorului Dan Petrescu.Un antrenor cu o tactică greu de,,digerat cu ochiul".E principalul vinovat pentru urâțenia meciului.Asta şi-a şi propus:să fie un meci fragmentat.Repet,arbitrul l-a ajutat pe Petrescu din plin.Simulări ordinare şi trageri de timp în cel mai josnic mod.Nu ştiu cum de nu le-a crăpat obrazul de ruşine celor de la cfr,mai ales că lumea a venit în număr mare în tribune.😒.A fost atât de urât meciul,încât dacă ai vorbi de el a doua zi,ți-ai face un mare rău.Steaua nu a ştiut să iasă din încâlceala asta,şi a participat din plin la ce şi-au propus cei de la cfr.De arbitru o singură remarcă:dacă faza dib min.68 era în careul stelei,fluiera penalty pentru cfr.

vikalutzurka (4 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:28

Cine face paginatia la gsp ?..maestre, cand va ocupati cu adevarat de articole de sport , toata gazeta e plina de articole cu steaua,plus un articol despre coruptie spitale, devenita sport national !...eu sunt stelist, dar exagerati ,vreau sa mai citesc si altceva,despre alte sporturi,cluburi...ce citesc: becali zice ca steluta e cea mai buna,apoi zice ca e zero,mm arunca cu pietre in bursuc, gigi il face vrajitoare pe bursuc,numai articol de sport nu e...propun sa schimbati numele publicatiei ,sa o botezati..GAZETA SPORTURILOR DIN PIPERA,ca sa nu va mai sesizez,sa stiu ca e vorba de steluta si memisor..Cine face paginatia de vin 5 articole numai cu steaua,vrem sa ne informati,vream si altceceva...*** club,asa nu se poate,ce ne intereseaza ce zice memisor ,ca se contreaza cu bursucu, bancuri de urziceni ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai (12 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:29

Da, meci slab, jucatorii ambelor echipe s-au întrecut mai degrabă la simulări, tavaliri-rostogoliri si reproșuri la adresa arbitrilor, trivialități de maidan. Cel mai bun de pe teren, la acest capitol, firesc nu e altul decat Alibec. Cat priveste pe Golofca, el nu joaca unde trebuie, nu-i este valorificat potentialul, in primul rând viteza, nu este servit pentru a suta la poarta si i se dau mai mult sarcini defensive sau de recuperare. Vedetismul strica jocul, iar antrenorul pare sa nu-si dea seama de asta.

Alin (1 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:30

Hotie pe fata marca inregistrata Hategan. Deaconu si-a facut cu brio datoria si i-a dat tema lui Hategan sa ajute clona becaliota. Atata timp cat *** fecesebeului va conduce arbitrajul romanesc ciobanul si lacheii sai vor fi la putere

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:44

Cit priveste golul CFR-ului...Pai intai trebuia sa spuneti ce a fost la acea faza...Apoi desigur...ca nu s-a vazut...ca s-a vazut de toata lumea dupa interes...Apoi cind un jucator ridica piciorul la nivelul capului adversarului se mai da ceva?Asta priveste piciorul luat de Nedelcu in fata de la Nistor si la faza de 11 m unde iarasi Benzar se fereste de piciorul lui Nouvier...Apoi picioarele pe gleznele adversarului,coatele in figura?...Comentatorul de la Telekom radea de Golofca ca de ce se zvarcoleste...Fusese calcat de acelasi Nouvier...La faza golului lui Budescu Alibec este pus la pamant ,Hategan a trecut peste...Cand comentatorii si ziaristii spun despre Man sau Tanase ca prea usor cad pun problema la fel si in cazul lui Culio...?Pai de cate ori a cazut Culio la contacte apropiate de al lui Benzar cind se spune ca arbitrul a fluierat gresit?...Comentatorii si ziaristii au grija lui Alibec dar pe domnul Comora l-au vazut...?Mai era putin si revarsa nervii pe arbitrii sau pe Man...Dar de ce-mi racesc gura?La meciul CFR-Craiova arbitrul era in mijlocul gramezilor de jucatori...Regulamentar,nu?...Si daca il laudati pe Man inseamna ca si dv. credeti ca Golofca trebuie sa stea pe banca...Becali a spus ca Dica sa nu mai incerce cu el -ci cu Man care are 19 ani....-nu sa-l trimita la Botosani...

kid (12 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:49

în play-off cele 4 pct ... dacă se menține dif. vor deveni 2

Tudor (301 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 17:57

Din păcate FIFA, prin felul cum îndeamnă felul de a arbitra, încurajează jucătorii circari (caută fault, cad spectaculos, se vaietă, șamd). Nu tare de demult driblerii se fereau nu căutau să agațe piciorul celuilalt ca să pară fault. Acestor actori ar trebui să li se'arate roșu, locul lor fiind mai degrabă la circ sau la teatru.

Paul (1 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 18:01

Domnule Ioanitoaia am o singura rugaminte la dumneavoastra: "va rog sa va retrageti la pensie si sa lasati generatia noua de jurnalisti sa isi faca meseria, pentru ca dumneavoastra ati ramas la fotbal din anii '70". Va sfatuiesc de asemenea sa scrieti o carte (cunostinte fotbalistice aveti, dar ele se cam opresc prin 2010) cu memorile din perioada cuprinsa in acesti ani. Deja, din pacate aberati si nu va mai puteti controla subiectivsmul. Va multumesc si va incurajez culduros sa tineti cont de sfatul meu, pentru a putea evita penibilismul de care dati dovada. cred ca acesta este ultimul articol care vi-l mai citesc (refuz sa va mai bag bani in buzunar citindu-va pentru ca din pacate nu mai am ce citi. Sunteti departe de ce ati fost in perioada 2000-2010). Va multumesc si promit ca o sa muncesc in continuare pentru a va plati pensia!

Jos_cenzura (114 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 18:04

@ionut, ai dreptate ca arbitrii trebuie sa-si faca treaba bine fara scuze. Insa nu uita ca momentan li se interzice sa foloseasca scula cea mai potrivita in a-i ajuta sa-si faca treaba - ma refer la proba video. Intr-adevar, ii poti cere unui om sa tunda iarba pe un hectar, dar daca-i dai coasa si ii interzici masina de tuns iarba, nu-si face treaba la fel de eficient, si poate mai si greseste din motiv de oboseala spre final. Eu spun ca adoptarea probei video este necesara, cat mai urgent.

COTEA (1 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 18:09

Eu am adormit in prima repriza, m-a trezit golul cfr-ului! In repriza a doua am adormit iar! Din putinul fotbal pe care l-am vazut am remarcat doar excesul de greutate a lui Alibec , Budescu , Gnohere! Cum ar putea sa alerge astia ca au 100 de kg fiecare! Alibec sictirit ca de fiecare data , suparat pe viata, Budescu simandicos parca invatat doar cu meciuri de europa league! Cu de-a sila nu merge , puneti-va pe treaba!

viorel (103 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 18:29

*** si-a confirmt renumele si a tras, el si brigada lui, cat au putut pentru ***. De data asta sforarii au schimbat scenariul, prea s-au dat multe penaltyuri cadou lui pazcany, asa ca de data asta i-a iertat de un penalty in careul lor si bonus, a validat golul lui Urko desi a fost un offside f clar la Vinicius, care a participat activ la faza. Deci gol din offside si penalty refuzat Stelei, iar *** a platit tributul devenit obisnuit catre ***. Se confirma astfel ca exista un proiect comun burleanu, vassaras, pazcany pentru anul 2018: realegerea lui burleanu si castigarea titlului in Romania, in anul 2018 al centenarului Marii Uniri de catre echipa ce se revendica a avea origini austro-ungare, ***. Opriti nevrednicii sa nu comita un astfel de sacrilegiu. Referitor la faza din min.8, *** a fluierat falut in atac, fundasii si Nita s-au oprit si Urko a inscris cand jocul era oprit. Deci nu s-a anulat gol valabil. De remarcat ca tusierul care nu a vazut offside-ul la Vinicius nu a semnalat nici faultul clar in careu asupra lui Benzar din repr. a II-a. ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Grrgor (5 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 18:42

Prea vrem si noi spectacol..de parca jucau Barca si Real!jucători de la echipe slabe au venit in Romania ca staruri..exceptie Balde.. dar si el iesit din circuit demult.Alibec este un dezastru..toti laudă toti canta iar el chiar se vede urias..aseara iar nimic...Gnohere este perdantul fiindca era marcatorul echipei! Si el merita titular..just...Nimeni nu a întrebat dacă nu cumva Dică e pe langa?!!nu cumva nu poate gestiona o echipa cu multe valori?

Daniel (223 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 18:45

@Razvan. Un prost nu poate fi spiritual cum crezi tu ca esti. Trage concluziile singur.?

andrei (45 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:02

Spuneți că arbitrul a fost imparțial, că a nedreptățit și favorizat ambele echipe. Adica nu penalizează echipa gazdă cu un 11 m și o eliminare la Deac și este imparțial ? Un meci pierdut de CFR cu 3-1 și 2 lovituri de 11 m neacordate de acum mulți ani a devenit legendă (ar fi fost 3-3) . Aici FCSB ar fi câștigat, dar n-a fost să fie pentru că, deh, arbitrul a fost imparțial...

dragos (250 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:05

Dle Ovidiu ma mir ca la experienta dvs nu ati inteles ca Steauaa sau fcsb cum e numele ei corect trebuie permanent laudata. In caz contrar suporterasii ei fac figuri si chiar il injura pe articler.

Dinica Radu (2 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:05

Maestre, ca de obicei, o scriitura de clasa!

Spirea George (1 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:07

Nea Ovi, nu inteleg cum nu vad astia care scriu msi sus ca matale esti singurul obiectiv. Bravo, tine-o tot asa!

dragos (250 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:07

Legat de cele de mai sus. Paul, care sunt aberatiile din acest articol cele care te-au determinat sa fii marlan? Hai sa discutam pe argumente. Adu-le si judecam impreuna la rece.

Cristi pena (2 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:08

Nu stiu cand se va mai naste un Hagi, am avut o generatie deaur si ne batem joc de ea! Esti formidabil, maestre!

EMY (15 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:32

Daca pe DEAC trebuia sa-l elimine, atunci pe PINTILIE trebuia sa-l aresteze pentru jocul dur pe care il prectica meci de meci. Dumneavoastra va uitati si la ce se joaca in strainatate. Golul din minutul 8, e gol, nu fault, iar penalty la Benzar nu cred ca dadea 1 din 100 de arbitri. Domnule Ioanitoia schimbati ochelarii sau mentalitatea. Mai bine lasati locul liber unui reporter neutru.

di livio (214 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:49

de acord cu domnu Razvan...pt unii ii greu sa ajunga la nivel da mitic...daca voia sa ajunga la nivel da Cluj ii trebuiau 99 de ani si 99 de ocale

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 19:51

Mos Teacă, former-ul(sic) taxator de la ITB si vizitator, dupa propriile afirmatii, al multor capitale din continentul Antarctica, ne oferă o nouă compunere " de o mediocritate exemplară" (sic). "Maestrul"ne descrie meciul pentru că noi nu l-am vazut la radio, după care vine cu informații relevante despre contextul partidei : "Mingea a circulat parcă descântată pe traseul Tănase-Pintilii-Alibec-Man-Budescu, bară și gol!" Genial! Cu aceste compuneri, melanj de notă informativă cu dare de seamă contabilă , "maestrul"are putine sanse sa rupă gardul Mensa. Și, dacă l-ar rupe, ar fi cu totul din întâmplare. Vorba aceea, tu te sprijini și cel mai deștept cedează! P.S. Se pare că ipoteticii admiratori ai "maestrului" asteaptă cu încordare o compunere a acestuia cu titlul "Capitale vizitate in timpul periplului meu prin continentul Antarctica" (sic)

Adi (6 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 20:06

Mosule, du-te si te culca..... La *** nu ai zis nimic la Craiova cu dinamo, cand a fost furt....

alex (16 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 20:51

pe cand un articol despre rolul ziaristilor in ingroparea fotbalului romanesc

Iulian (190 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 21:23

Sandronicus, locul tau e la balamuc in ***. Du-te acolo urgent desi nu te mai vindeca nimeni. Esti bolnav grav de indobitocire si ura.

adri (96 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 22:05

Putina lume se gandeste cum e sa arbitrezi un astfel de meci, doar simulari, trageri de timp, proteste de pe teren si de la margine, presiune de la Tv etc.Vorbim de fractiuni de secunda in care sa ia o decizie, cateva sute de decizii in fiecare meci. Hategan fluiera foarte usor,eu asa am vazut din meciurile precendente, la fel a facut si aseara, dar la presupusul penalty la Benzar, nici nu a vazut faza, eu cred ca dadea penalty

pif (194 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 22:18

daum e de vina ? si burleanu. ce spune mos teaca?

haideusicfr (287 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 22:33

Lasa-te de meserie nea asta.Esti mereu samanta de scandal. A fost un meci indarjit ,spectatorilor 1400! le-a placut .Cat despre faze ,CFR-ului i s-a anulat un gol valabil ,Nouvier a cazut cu fata la pamant dupa ce a lovit mingea ,brunetelul ala obraznic pe nume ";romario'(de unde i-ati adunat ??) s-a agat el insusi in picioare le francezului si au inceput sa curga valuri de cuvinte si se acuze veninoase.Parasiti domnule ziaristica sunteti samanta de scandal ,invrajbiti spiritele si criticati intr-una . Cred ca ar fi cazul sa va pensionati. Lasati instigarea deoparte si plimbati-va prin parcuri.

gino (513 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 22:37

@pif. La ce sa fie de vina, ***? De ce nu te duci tu *** in alta parte? Sa fii fericit daca nimeresti savmergi pe acelasi trotuar cu domnul Ioanitoaia.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 septembrie 2017, 22:51

@ haideusicfr Asta e ,,cantecul,,civilizatiei de la Clujistan? Baga,baga...o sa se prinda lumea...Ai bagat ...si la bord? 1400 de ce?...Agat ce...?

Alex (106 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 4:15

E desigur vina lui Daum! Neamtul a dstrus minunatul fotbal romanesc. Lenesii de Budescu si Alibec au fost profund afectati de neconvocari... Sa vina Sandu si mafia lui. Astia de azi nici sa tranteasca un meci nu mai stiu.

Vâțiglo (1 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 4:45

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andy Sorin Boerescu (103 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 8:15

Greseli de arbitraj multe dar din pacate in defavoarea Stelei .Dan penalty este o porecla reusita a antrenorului Cfr ului.Spre binele fotbalului Romanesc ar trebui ca echipa care promoveaza romani in primul 11 ,care ne reprezinta an de an in Europa si in care se investeste masiv tragand dupa ea si alte echipe sa fie arbitrata cel putin CORECT ,nu dezavantajata clar.

cj666 (51 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 8:23

@haideusicfr Domnle, astia nu pot parasi ziaristica. Sunt 2 fituici asa zise de sport care trebuie sa faca politica becaliota. Adica sa denigreze zilnic si total echipele care il ameninta. Nu ti se pare ciudat ca anul asta cfr nu acastigat in opinia lor si acelor multi si spalati pe creier pe care ii influenteaza nci un meci corect, fiind ajutati permanent de arbitrii? Au fost o miltime de faze impotriva cfr-ului, pe alea nu le-a vazut nimeni niciodata. Stai linistit, cat urlatorii astia la luna vor urla inseamna ca cfr e sus in clasament si oierul e disperat.

DANIEL ADRIAN (5 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 8:57

cu ce raman maestre dupa ce citesc articolele tale?pe bune!cu nimic .Iar am pierdut 5 minute din viata facandu-mi iluzi ca ai ceva de spus;si apropo daca s-ar fi jucat 30 minute efectiv in prima repriza ar fi fost excelent!

pop ion (38 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 9:16

Din nou, sub masca echidistantei, un rticol pro-mitici si anti CFR. Probabil ca de acesti mitici obraznici, in frunte cu cei doi expuscariasi, nu vom putea scapa niciodata

Cosmo (237 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 11:00

Constatarea că în prima repriză s-a jucat puțin, 30 de minute, denotă un fin cunoscător al fotbalului.

Marius (347 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 11:30

Musteste lumea de ***...Ajunge sa il citesti pe diliul de Sandronicus. Asta sa afle ca Hemingway a vindut ziare pe strada si Delon a fost ospatar...

Mishu (234 comentarii)  •  23 septembrie 2017, 14:08

@Daniel Adrian. Tu nu ramai cu nimic nici daca citesti o carte de Balzac desi nu cred ca ai citit vreuna in viata ta. E un articol obisnuit fara pretentii despre un meci. Ce vroiai sa retii de faci atat pe savantul?

?????? (831 comentarii)  •  24 septembrie 2017, 9:27

Cum ați comenta domnule Ioanițoaia că acela care a fost acuzat de către Crăciunescu, Ilinca, Dinel Staicu, etc., de "falimentarea" Universității Craiova, după alte acuzații despre "afacerile" pe care le-a desfășurat, a ajuns "reprezentantul" "paronatelor" din România, iar Gigi Becali, susținut o vreme de Valentin Păunescu, mare "latifundiar" implicat în fotbal ? Cum ai comenta faptul că "patronatele" "reprezentate" prin George Constantin Păunescu "ar anunța" că ei nu și-ar dori să pltească TVA ? Ați zice că sentința care l-ar defavoriza pe Mititelu, referitoare la Universitatea Craiova,ar "acoperi" și din ceea ce Crăciunescu, Ilinca, Dinel Staicu, etc., i-ar fi "imputat" lui George Constantin Păunescu din "prejudiciile" făcute de "administrarea" de către personajul amintit pe vremea când "administra" clubul ? Deci, ce ați zice despre faptul că aceia pe care ar zice George Constantin Păunescu, că "i-ar reprezenta", ar zice că ei "nu vor să plătească TVA" ?

Niku (275 comentarii)  •  24 septembrie 2017, 17:02

@pop ion. Acesta nu e un articol anti CFR daca afirma ca nu trebuia fluierat fault la golul anulat lui Vera. E un articol care ii depaseste pe cei cu creier pane. Asa a vazut autorul si a vazut bine.

Comentează