Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Ce caută Lobonț?!

Convocarea lui Lobonț nu susține acuza internauților conform căreia "Contra va umple lotul de dinamoviști"

Permalink to Ce caută Lobonț?!
miercuri, 20 septembrie 2017, 3:35

Abia instalat la cârma primei reprezentative, Cosmin Contra a ținut, firește, o conferință de presă. N-a spus lucruri epocale, dar nici n-a debitat aiureli ca predecesorul său, cum că echipa lui va ataca și când mingea va fi la adversar! Apropo de linșajul media la care fostul selecționer ar fi fost supus încă din ziua sosirii, reproduc finalul editorialului din 7 iulie 2016. Încă înainte ca antrenorul german să fi obținut votul Comitetului Executiv al FRF, scriam atunci: „Vă invit să-l lăsam să se implice… În locul lui, oricine are nevoie de timp și de liniște. Să i le oferim!”. Evident că mi-am schimbat părerea pe măsură ce neamțul a debitat prostii și a pierdut meciuri pe bandă rulantă. Dar l-am primit cu simpatie, optimiști, pe cel considerat în același text „un tehnician important, de top”.

Socotind lucrurile lămurite, mă întorc la subiect, convins însă că destui vor continua să bată monedă pe existența unui complot mediatic menit să-l curețe pe Daum. Fals. Pe Daum l-au curățat rezultatele. Jocul șters al „tricolorilor” și neputința acestora de a câștiga măcar o partidă, una singură, dintre cele disputate 11 la 11!

Revenind la Contra, constat că destui, inclusiv jurnaliști, inclusiv în GSP, nu se abțin să critice desemnarea lui. Dreptul lor, opinia lor. Fie și sotto-voce, respectivii îi impută noului selecționer lipsa experienței și, cum anticipam zilele trecute, atașamentul față de culorile roș-albe. Fidelitate în virtutea căreia, de pildă, l-a convocat pentru întâlnirile cu Kazahstan și Danemarca pe portarul veteran Bogdan Lobonț, ieșit din circuit în 2013.

Reproșul nu-i întemeiat. Mai întâi, să notăm că, totuși, Contra are 7 sezoane întregi ca antrenor și, până să împlinească 42 de ani, două trofee cucerite de pe bancă, Cupa României cu Petrolul în 2013 și Cupa Ligii cu Dinamo în 2017. Nu-i un palmares impresionant, dar nici de lepădat. Dacă vreți o comparație, aflați că Ucraina l-a pus pe Andrei Șevcenko la „națională” înainte ca el să fi antrenat vreo altă echipă!
Chestiunea cu Lobonț, legitimat la Dinamo între 2001-2002 și 2007-2009, e mai simplă decât își închipuie unii și o complică alții. Într-adevăr, resuscitarea celui poreclit „Pisica” la aproape 40 de ani (îi va împlini pe 18 ianuarie) a avut darul să surprindă, atât că nu Contra l-a nominalizat pe Lobonț, ci Stoichiță! Directorul tehnic al FRF a întocmit lista celor 24 de stranieri (știu, expresia nu-i fericită, dar s-a încetățenit), iar Contra doar a fost consultat. Cum probabil că 10-12 vor cădea de pe lista aceea, e posibil ca și Lobonț, coechipierul lui Contra la „națională” în 47 de meciuri, să se numere printre ei.
La întrebarea ce caută Bogdan la lot când nici la AS Roma n-a mai apărat într-o partidă oficială din mai 2013 nu-i greu de răspuns. Pentru că ar putea fi cooptat în staff-ul lui Contra ca antrenor cu portarii. Sau, iarăși plauzibil, pentru că ar înviora și ar mobiliza vestiarul. Însuși Francesco Totti a remarcat că românul face asta bine la Roma, foarte bine. „Lobi e un jucător exponențial pentru noi”, a zis legendarul Il Capitano, mai rar asemenea compliment!

Convocarea lui Lobonț nu susține acuza internauților conform căreia „Contra va umple lotul de dinamoviști”! Glonț orb, tras greșit. Deoarece nu pretinde nimeni că Lobonț trebuia neapărat adus, dar nici nu-i de înțeles de ce convocarea unuia cu 85 de selecții scoate din pepeni, deranjează. În fond, nu-i normal să-i arătăm lui Contra încrederea cu care l-am înconjurat pe neamțul Daum la sosire?

Comentarii (84)Adaugă comentariu

Cosu (98 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 15:57

Daca nu erau nemtii mureati de foame ***.

EMY (15 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:00

LOBONT nu este dinamovit. Clar. A fost si este rapidist. Roma ii plateste 800.000 de euro pe an pentru ca are darul sa tina vestiarul unit. Este respectat de toti: de la juniori la vedete, de la antrenori la patronatul clubului. Existenta unui asemenea personaj este una din conditiile obtinerii performantei. Pentru noi, romanii, este greu de inteles.

Bo (1 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:10

Suntem romani, hateri din tata-n fiu, daca o uram si pe Halep care are niste performante uluitoare pentru un sport in care nu se investeste mai nimic... ce pretentii sa mai avem?

sadiku (12 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:11

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gambeta (18 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:12

Are dreptate EMY. Lobont este RAPIDIST cu mult inainte de a juca la Dinamo.

Mircea (663 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:16

Bravo ca iar le-ati tras-o postacilor care dracuie fara sa aiba motiv si ca sa para ei destepti. Citatul e imposibil de combatut.

fakinlol (26 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:23

Sa-l convoace pe Lobont pe post de antrenor cu portarii, pe pos de speriat vestiarul, nu ma intereseaza. Important este sa nu ocupe unul din locurile desemnate portarilor. Cat despre experienta lui Contra, daca am ajuns sa vorbim de cupa ligii. Bine ca nu am spus de cupa cartierului. Experienta aveau Rednic, olaroiu dar probabil ca acestia au ales sa nu sfiideze adevaratele valori din fotbalul romanesc si sa nu colaboreze cu mafia care conduce acum FRF. Contra tocmai i-a validat dar contra nu putea sa refuze, nu pentru a face ceva pentru fotbalul romanesc, ci pentru a trece nationala in CV, a o folosi pentru mult visata spanie. Unde daca va mai antrena, desi nu cred, va fi tot pentru o salvare de retrogradare.

sadiku (12 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:23

No conteaza cu cine simpatizeaza Lobont , el a fost adus pentru a tine vestiarul si a antrena portarii . Parerea mea este ca Lobont este sau a fost cel mai bun portar al romaniei . Felicitari din partea mea lui Lobont , un exemplu de urmat .

Steaua1986forever (4 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:23

Sa ma scuze dinamovistii si rapidistii dar Lobont nu a fost niciodata un portar mare. Nici fizic dar mai ales .......prin jocul practicat. A fost un baiat mic de inaltime, cu ceva instincte dar cu un fizic de tanchist (poate cine a facut armata o sa inteleaga ce vreau sa spun), in Vestul Europei acest om nu ar fi fost la juniori niciodata pus in poarta, aia au inteles mai bine genetica decat romanii care se incapataneaza cu sportivi cu fizic de sahisti amatori. Nici eu nu am inteles convocarea domnului Stoichita (pe care il respect enorm si pe care am onoarea sa spun ca il si cunosc personal). Nu imi e teama ca o sa se umple Nationala de dinamovisti desi o frica am totusi: in urmatoarele luni probabil unui anume jucator care a prins un contract - pe pile - (prin Belgia) o sa i se desfaca contractul de munca (de altfel, nici nu prea a jucat pana acum) si o sa fie adus la Nationala ca sa fie vandut (a se intelege 'crescut artificial cota'). Vom vedea daca asa o sa fie. Ca sa nu intelegeti gresit, e vorba de Rotariu, jucator care nu facea fata in liga1, jucator cu un fizic de .....nici nu mai are rost sa discutam. Vorbeam acum cu un reputat antrenor de fitness si se arata neplacut surprins de cum arata foarte multi fotbalisti tineri din liga1. E trist, nu se poate asa ceva, inteleg ca avem o ramanere in urma fata de copiii din Vest insa....hai sa fim seriosi, acum e piata plina de suplimente nutritive...si nu de azi de ieri...ci de cel putin 10 ani. Cum ajunge un fotbalist 'profesionist' din liga1 (privit ca jucator de mare viitor) sa fie "mandrul posesor" al unor gambe de 5cm? Va rog sa va uitati la juniorii din a treia divizie din orice tara in Vest si o sa vedeti de ce aia ne bat (tradus in limbajul gsp "UMILESC") pe unde ne prind.

Juanito86 (2 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:30

Dar cine a spus ca daca l-a adus pe Lobont va fi portarul nr 1 sau nr 2? Portarul nr 3 oricum era adus degeaba, ca nici pe statistici nu aparea cu vreo selectie, doar ca aportul lui Lobont ar putea fi mult mai mare decat al oricarui alt portar roman aflat in activitate. Sigur, mai exista solutia ca al treilea portar sa fie unul foarte tanar si de perspectiva, care ar putea deveni pe viitor portarul de baza al nationalei, ca sa se acomodeze cu atmosfera de la nationala inca de pe acum. Poate Andrei Vlad, Relu Stoian sau Branescu

Vardasihan (62 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:33

Contra şi să vrea,nu are ce,,dinamovişti "să convoace.El folosea 7-8 străini în echipa de start.La petrolul folosea chiar mai mulți.E inexplicabilă convocarea lui Lobonț.Chiar dacă nu o să facă parte din lot,ce sens are să-l,,chemi"?!?Dacă îl vrei în staff,de ce să-i trimiți convocarea?!Îl iei direct în staff.Stoichiță nu a făcut de capul lui.Degeaba încercați să-l scuzați pe Contra.Oare ce e în sufletul lui Niță sau a lui Lung jr.?😕La ce se gândesc oare?Contra merită toate criticile posibile pentru gestul făcut.Nu are rost să ne mințim că merita să fie numit selecționer.

lord belial (434 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:35

„Vă invit să-l lăsam să se implice… În locul lui, oricine are nevoie de timp și de liniște. Să i le oferim!”. Evident că mi-am schimbat părerea pe măsură ce neamțul a debitat prostii și a pierdut meciuri pe bandă rulantă.'' ma tem ca dezinformati, dle ioanitoaia, dvs l-ati criticat pe daum dupa primul egal, nu dupa meciuri pierdute pe banda rulanta. ar trebui sa admiteti ca ati fost contestatarul sau nr 1, ***, apoi ati avut, intr-adevar motive furnizate de jocul prost al nationalei si de rezultatele si mai proaste in schimb, ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

spinoza (28 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:36

Maestre n-am inteles nici acum de ce Contra a fost numit pe banca Nationalei. Niste impotenti de la federatie au facut o alegere ca sa se spele pe maini. Sau mai bine zis, alta alegere nefericita. Vom trai si vom vedea!

Gabriel (3 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:38

De cata ipocrizie are nevoie Ovidiu Ioaniatoaia sa scrie "l-am primit optimisti, sa-l lasam sa se implice " , referindu-se la Daum ? *** un ziarist care spune ca "socoteste lucrurile lamurite" , evident cu trimitere *** ? *** ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lord belial (434 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:42

un nu lui gurita nu doar ptr ca acest domn contra e un palavragiu si un mate fripte, un derbedeu si un badaran ci si ca a lasat o echipa mediocra pe un mediocru loc 7 intr-o liga vai de mama ei ps: lobont nu are ce cauta la nationala, sub nicio forma. ca ce il aduc si il platesc acolo? ca majoreta? mascota? tatarusanu e portarul etapei in franta, mai sunt silviu lung jr, mai e nita, baieti tineri, de valoare. a, daca verisorul contra are nevoie de verisorul lobont sa struneasca un vestiar, atunci sa aducem un antrenor la nationala, ca de secunzi e plin. frf putea sa ii aleaga pe hagi, pe petrescu, avea de unde dar nu, doar contra a ales sa intre in cardasie cu neispravitii aia de genul lui burleanu

lord belial (434 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:43

dle ioanitoaia, cand spun ca il supuneati la ablutiuni pe piturca, nu doar ca am dreptate, dar sa il cenzurati tocmai pe piturca, mi se pare ca il considerati un cuvant obscen cumva?

DanS (3 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 16:46

@Steaua1986forever... Nu prea e bine; vezi Casillas sau Baia

eu (17 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 17:03

Domnule Ioanitoaia, va respect, cred ca sunteti un ziarist moral si fara interese ascunse, DAR... trebuie sa tinem cont si de parerea celor care zic ca sunteti irelevant, ca nu aveti talent, ca scrieti platitudini si ca sprijiniti constant veche tabara de *** atacandu-i pe astia mai tineri. Cam asa ati scris dumneavoastra toate articolele despre Daum. Un disclaimer fad la inceput de genul "nu am nimic cu Daum, ii dau credit lui Daum, DAR....", urmat de trei sferturi de articol cu argumente impotriva afirmatiei pe care ati facut-o la inceput.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 17:07

Daca Lobont a fost convocat pentru vestiar sper ca antrenorul Contra sa nu convoace pe unul din Lucesti si pentru postul de antrenor...!Oricum tot Tatarusanu o sa apere si Contra are probleme mai mari decat vestiarul...

Ionel (3 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 17:36

E prima dată când scriu un comentariu pe gsp. Convocarea lui Lobonț e o bătaie de joc. Îmi închipui ce ați fi scris dacă "clovnul de neamț" l-ar fi convocat. Avem portari valoroși, Silviu Lung jr si Nită, si ne batem joc de ei. Avem selecționerul care l-ati dorit: care înțelege mentalitatea fotbalistului român. Un antrenor pe care nu poți să pui un costum, ca te umfla rasul. Dacă deschide gurița... Îmi aduc aminte meciul României cu Olanda. Tot stafful Olandei, în frunte cu Petrica Kluivert, la costum. Piturca, Neagoe si restul cu niste fesuri în cap, parcă erau la răscoala de la Bobâlna. Revenind la pantera catalizatoare, poate aduce si ceva alcool la băieți. Oricum a aparat beat pt. națională. Sau ceva fetițe, să intre și guritza în acțiune. Sa nu fim prosti să credem ca numirea lui Contra este pur fotbalistică. După pariul pierdut cu Daumn, Burleanu trebuie să se pregătească pt. alegeri. Contra, Mutu, Lobonț si altii care au anumite influente. În concluzie un antrenor mediocru, fără potențial pt. o națională debusolată , dar cu potențial. Chiar dacă selecționerul nu poate vindeca fotbalistul român, întruchipat perfect din declarațiile lui Torje, totuși Boloni ar fi insemnat un pas spre normalitate. Singurul, nu Cosmini, nu Mirci, nu Danut, nu Walter. Doar Ladislau. PS. Dacă ministrul educației este un anagramat, e așa mare bai ca si selecționerul ROMANIEI este cam pe acolo?

Razvan (331 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 17:40

Logica lui Ioanitoaia e imbatabila: Lobont e convocat ca jucator, pentru ca Contra (cacofonia nu e intamplatoare) il vrea ca antrenor cu portarii! Clara treaba! Probabil vor urma convocari pentru Mutu, Dorinel Munteanu, Augustin si Dinu...pe care Gurita ii vrea sfatuitori de taina si Laura Andresan pe care o vrea maseur.

Anonim (92 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 17:44

Lobont ar putea antrena portarii romani, insa cred ca ar fi interesat sa revina, la un moment dat, la Roma, unde o duce tare bine (prieten cu o legenda a clubului, apreciat in vestiar, salariu mare, clima blanda etc.)! A.

calinescu (96 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 17:50

EXACT CE CAUTA SI ALBIN LA DINAMO .....!!!!! DACA A AJUNS STOICHITZA SI CONTRA SA FACA SELECTIA , ATUNCI E GRAV DE TOT ....!!!! CRED CA LA URMA URMEI TOT "NASHA" VA AVEA ULTIMUL CUVANT ....!!!!! BURLACU, COSTACHE SI IONITZA II .....!!!! IN LOC SA-I ADUCA PE RADU STEFAN SI PE ERIK ......!!!!!! CRED CA DUPA CE A BULVERSAT PE DINAMOVISTI , DE CU GREU O SA-I PUNA MIRIUTZA PE LINIA DE PLUTIRE ,ACUM E NATIONALA PE MAINILE LUI ....!!!! O FI VREO RECOMPENSA ??????

Gigel (6 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 17:51

O singura problema nea Ovidiule....Lobont a fost convocat de Stoichita nu de Contra. In rest le-ai aratat tu internautilor. De cand v-a invatat Geambasu 2 cuvinte le folositi in mod repetitiv. Ca tot ne trageti pe noi de urechi (internautii)...ar fi cazul sa ii mai trageti pe urechi si pe colegii tineri care fac articole despre femeile din viata lui Contra sau despre mastile faciale ale lui Enache. Nu de alta dar sunteti ziar sportiv...la care sariti in sus toti cand va atrage cineva atentia. Niste zeii precum dvs nu ar trebui sa stea intr-o mocirla ce atrage trafic si clickuri. Acum doar am zis si eu. Probabil ca voi fi urecheat de Geambasu in urmatorul articol. Sau de Buzarin. Sau chiar de tine bre nea Ovi.

Claudiu (12 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 18:04

Nationala este cu moralul la pamant iar in echipa nu sunt leaderi! Lobont are mintea ascutita, ochiul ager si stie sa apere si cu.. vorbele, chiar daca are 40 de ani! Are experienta enorma! Convocarea lui va aduce numai beneficii. Nu cred ca are acum vreo relevanta ca a jucat la rapid sau la dinamo atat timp cat el este "roman"-si ma refer la AS Roma- cu acte in regula de atatia ani. Inafara de Stefan Radu, nu mai exista vreun fotbalist roman respectat si care sa fii activat de atat timp inafara tarii. El este un exemplu si un adevarat leader! Iar daca va antrena si portarii, cu atat mai bine. Ar trebui sa ne respectam mai mult valorile decat sa-i catalogam la nivelul rapid sau dinamo.

Luciann (38 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 18:13

Pai Totti e multumit ca-i cara bagajul!:)))

Dan (5 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 18:18

De cand a venit Daum la nationala .. a fost atacat .. gsp cel mai hater ziar ... in frunte cu Ovidiu Ianitoaia ... nu are ce cauta la nationala nu cunoaste jucatorii e drogangiu e bataus ... acum il urca pe contra sus in corcodus .. contra nu e drogangiu , betiv , scandalagiu .. nuuu e marele antrenor cu 2 cupe de plastic intr`un fotbal infect ... Nu zic ca Daum e un antrenor mare .. zic doar ca Nationala Lui Daum a aratat exact cum arata nationala in ultimii 10 ani ... Si ii lasam timp lui Contra sa arate ce poate .. si dupa vreau sa vad daca Ioanitoaia are coloana dreapta sa`l faca mascarici .. clovn. derbedeu pe Contra !!! Oricum de la un ziar cum e GSP (Can Can ) nu am mari asteptari ... poate ii luati un interviu lui enache .. sunt foarte curios cu ce era masca aia ;)

Iulian (190 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 18:18

Gigele, l-a invatat Geambasu pe Ioanitoaia cuvinte ori te-ai prostit de tot? Poate invers dar oricum nu are legatura cu ce balmajesti tu si alti pacalici.

mg (138 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 18:19

..păi atunci să joace şi Contra că's leat.. :) Ţară tristă, plină de umor...

mg (138 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 18:38

păi atunci să joace şi Contra, că's leat.. Ţară tristă, plină de umor (şi caterincă..)

Alex (106 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 19:31

Cu ce incredere l-ai primit pe Daum mai mincinosule? Mai citeste-ti primul articol pe care l-ai publicat cand a fost numit.

Silviu ENACHE (3 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 19:34

Stiti de ce l-au pus antrenor pe Cosmin Contra? Pentru ca au facut un sondaj de opinie si majoritatea au bifat da la intrebarea - sunteti contra antrenorului nationalei?

teo (12 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 19:38

Oare nu antrenorul trebuie sa tina vestiarul unit? S-a infiintat un post nou antrenor care raspunde de buna dispozitie Este ridicol!

Pink Floyd (9 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 19:45

De acord, dle Ioanițoaia. Trimiterile la motivele aducerii lui Lobonț, ca și părerile conform cărora Contra va convoca mai ales dinamoviști pot fi încadrate la capitolul speculații. Este decent să le considerăm așa atâta timp cât Contra nu a început încă lucrul la națională. Să nu-l "linșăm", așa cum s-a întâmplat cu Daum, doar pentru ideile noastre preconcepute. În privința celor invocate de dvs, respectiv articolul la care v-ați referit, sunteți primul care ați abdicat de la ceea ce solicitați. Vă reamintesc că în septembrie 2016, la nici două luni, îl terfeleați pe Daum la unison cum meșterul vorbitului în lemn, Cornel Dinu. Culmea, după un meci pe care naționala îl putea câștiga dacă nu rata Stanciu acel penalty. Muniția era pe țeavă, fitilul potrivit și bine uscat, trebuia doar aprinsă scânteia. Ce a debitat Daum e nimic pe lângă tâmpeniile enunțate, cu pretenție de maxime, de celebrii comentatori, analiști sportivi de azi, fotbaliști mai mult sau mai puțin importanți ieri. Ce vi se reproșează, așa cum am putut deduce din comentariile postate în contul articolelor dvs, este lipsa de echilibru. Venită din partea cuiva care și-a scris mai mereu articolele baleind riguros într-o parte și alta a adevărului, a șocat de-a dreptul. Pe mine, cel puțin, m-a surprins extrem de neplăcut. Pentru cineva care a relativizat adevărul atât de iscusit ca dvs este o trecere extrem de agresivă către mistificare. Sigur, invocați rezultatele slabe ale lui Daum și vă acoperiți parțial abordarea. Dar, vă reamintesc că gsp și dvs deplângeați în anii trecuți atitudinea volatilă a patronilor de club care schimbau antrenorii după câteva etape, nedându-le timp pentru adaptare și construcție. În opinia mea nerelevantă, în războiul orb și surd cu neica Nimeni de la FRF ați sacrificat imaginea unui reper al gazetăriei sportive românești. Că aveți stilul bătrânicios, nu este o problemă. Stilul exersat în timp, format și formator, îmbătrânește dar asta îi conferă farmecul și-l transformă în reper. Dar când este alterat de inconsecvență și mistificare (vezi reevaluarea epocii Sandu Mircea) deja deranjează. Vinul vechi este mai apreciat pe măsură ce timpul trece. Dar dacă se transformă în oțet îl mai folosești doar la murături... Daum este, cronologic, de domeniul trecutului, dar cu numirea lui Contra ne-am întors în trecut. Sigur, aceasta este o speculație. Dacă afirmația "atacăm și când n-avem mingea" poate fi catalogată drept comică, deși substratul era unul motivațional, atunci cum ați descrie zicerea: "trebuie să ne întoarcem în fotbalul mare"? Un clișeu mai oribil de-atât nu este posibil pentru cineva care, chipurile, trebuie să construiască, să reformeze și, mai ales, să facă performanță. Și ca să justific până la capăt întoarcerea în trecut în mandatul Contra, să nu uităm că naționala României se afla în fotbalul mare acum 20 de ani. Așadar, viitorul poate să mai aștepte.

Che Guevara (363 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 19:46

Cineva mi-a zis zilele trecute o chestie geniala: "Daca in meciurile astea doua care urmeaza nu luam bataie la scor, avem 99% sanse sa pierdem si viitoare campanie de calificare"

Dan54 (15 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 20:05

Am si eu niste propuneri: Radu Stefan, Cosmin Barcauan, Ionut Mazilu, Bilasco, Babicu, si daca avem in instalatie, Oraca , Talnar, Belodedici si Iovan. Nu strambati tu ala cu mustata, ce!, Lobont da si altii nu?

Vardasihan (62 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 20:17

O lume nebună nebună de tot.S-a amânat meciul dinam0-chiajna,pe motiv de condiții meteo.Steaua nu decolează cu avionul spre cluj pentru acelaşi motiv.În Bucureşti e o vreme cum a mai fost cred că de 50 de ori anul ăsta.PLOUĂ.😂

Dan (8 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 20:23

Probabil ca Lobont va fi adus doar ca rezerva a treia sau a patra. Dar ce surprinde este revolta spontana a "stelistilor" care sar in sus doar la vederea drobului, dar nu au avut nici o greata de natioanala intesata de un deceniu in proportie de 80-90% cu fosti si actuali stelisti ce ne-au adus in pragul prapastiei. Probabil ca au dreptate. Selectioanerii anteriori au introdus pe lista jucatorilor cu predilectie pe cei ce urmau a fi vanduti de Becali. Eu sper ca nu vom mai avea parte de asemenea "selectii" pe spranceana, ci doar pe valoarea dovedita de jucatori, indiferent de echipa la care evolueaza sau vor evolua. Epoca de trista amintire a "stelismului" cu orice pret a apus.

gino (513 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 20:27

@Alex. Am citit articolul la care te referi si nu ai dreptste. Citatul e corect iar tu esti ori pus sa cirii ori esti mincinos ori ambele. Probabil un ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

IO (154 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 20:28

Sa-si aduca si bunicii, ca tot nu vor juca, nu? Ma mir ca nu l-a convocat si pe Mutu, dar mai are timp. Ati dat din lac in put.

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 20:30

Mos Teacă, former-ul (sic) taxator la ITB si fâșneț peregrinoman prin continentul Antarctica unde, sustine dânsul, a vizitat nenumarate capitale, ne încunoștințează :" Glonț orb, tras greșit". De când a descoperit scrisul pe blog "maestrul"scrie mult. Atât de mult, încât pare că nu mai are timp să și citească ceva. Citind, ar fi putut afla ca nu glontul este orb ci cartusul, care este format din tub, pulbere, capsa de initiere si glont. Cartusul orb are numai primele trei elemente, lipsind glontul. Cat despre logica expresiei, ce ar mai fi de spus? Deoarece nu creeaza efecte, cartusul orb poate fi tras si "corect", cu acelasi rezultat : zero! Această fântână de platitudini care este bătrânul grafoman a depășit de ani buni faza în care găsea, cu greu, resurse pentru a scrie ceva cât de cât decent. Suntem norocosi că "maestrul" se coboară din când în când printre noi, ne luminează mințile prea îmbâcsite pentru a vedea clar si ne intrebăm ce ne-am face fără compunerile fade ale "asului la presa sportiva" (sic). Totusi, majoritatea se întreabă : ce (mai) caută Ioanitoaia (sic)?

its1134 (1 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 20:35

@Bo: La treaba cu Halep, să-mi fie cu iertare.. dar nu pot separa performanțele de persoană. Dacă persoana, caracterul ei, îmi provoacă vomă.. n-am de ales. Dacă Florin Salam ar deveni campion mondial la cal cu mânere.. tot l-aș "urâ", deoarece.. e FLORIN SALAM. Cât despre Contra.. mă abțin de la comentarii acum. Personal las omul în pace și aștept să văd ce rezultate are. Despre convocarea lui Lobonț.. e chiar jenant sa-l 'repatriezi' de acum.. când ai alții mult mai tineri, mult mai buni..în fine

Ion Moise (2 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 20:39

Pai hai sa-i convocam si pe Lung senior, Moraru, Duckadam si Rica Raducanu !

Cosmo (237 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 21:22

Câteva adevăruri, câteva inepții, niste mistificări, multe denaturări si referiri nepotrivite, îmbrăcate într-o scriitură intortocheata, anevoioasă și prezentate sub un titlu caraghios. Așa arată un articol al unui mare jurnalist, ducandu-ma inevitabil cu gândul la spusele lui Titu sandronicus.

Leopardu (56 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 21:39

Domn ovi iar va face crize de ficat citind comentariile... :) Dar de vina este doar dansul... mynte si dezinformeaza cu nerusinare... deci nu are de ce sa se mire ca iar ii arunca unii laturile in fata... dansul da exemplu o fraza dintr-un articol, uitand sa spuna ce a scris in rest despre Daum... care sunt infrangerile alea pe banda rulanta?? A pierdut cu Polonia si Muntenegru... si oare echipa nu a pierdut? Doar el? Oare cu reghe sau Hagi pe banca bateam Polonia? domn ovi este pur si simplu obsedat de Daum si hater adevarat asa cum scrie in carte... :) Ieri scriam ca astazi domnu ovidiu va scrie azi un articol despre Daum ca la cel de ieri nu a strans decat vreo 35 de comentarii... uite ca m-a ascultat...

dan (100 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 21:43

Nene stii bancul cu tipul care tot baga de vina sarmalelor preparate de nevasta. Ca "nu sunt ca la mama acasa". Cind i le-a afumat nevasta in sfarsit a fost si el fericit ca sunt ca si la mama acasa! Asa si tu cu (virgula) compania, a fost neamtul, i-ati rastalmacit in fel si chip vorbele, ca voi nu intelegeati ce-a vrut sa spuna. A venit Contra si acum in sfarsit sunteti fericiti, ca-l intelegeti, vorbeste ca la mama acasa nu-i asa. Pina va prindeti ca e din Banat, iar voi *** micimani, o sa incepeti sa-l rastalmaciti si pe el! ca atat va duve bibilica!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian (1 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 21:51

Sa fim realisti Dl. Ovidiu de cate ori s-a spus ca sau adus numai stelisti la nationala si Dumnezeu cu mila numai stelisti au fost antrenori de zeci de ani odata este alt jucator sau fost antrenor la dinamo si gata , as dori sa dau exemplu de multi fotbalisti care au jucat la steaua si Dl. Piturca ai plimba la nationala doar ca avea cota la vanzarea jucatorului...dar ma opresc aici bafta Contra meriti ai dovedit asta

Jean Valjean (280 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 22:14

Leopardule, tu nu te-ai trezit din betie ori esti *** daca poti intreba care esecuri cind echipa Romaniei e pe locul 4 in grupa si a ratat calificarea inca de la jumatatea cursei. Critica unui antrenor pierzator ca Daum era singura atitudine pentru un om normal. Un ghiolban ca tine nu are dialog cu dl Obidiu

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 22:25

Pe Daum l a curatat prostia voastra de habarnisti care nu inteleg fotbalul intre tine nea Ovi si Burlanoiu nu i nicio diferenta in ceea ce priveste priceperea fotbalistica...Amandoi lucrati impotriva echipei Nationale ...unul ar vrea sa se califice la european dar nu stie cum ...iar celalalt nu vrea sa se califice Nationala ca l ar avantaja pe Burlanoiu dusmanul lui nea Ovi .

@dan54 (3 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 22:32

L-ai uitat pe vasile iordache, care si cand va avea 80 de ani va fi mai bun ca lobont la 60.

Comentează