Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cu ochii în soare

Săptămâna trecută, când colegi de redacție ar fi făcut prinsoare că Dan Petrescu va fi succesorul lui Daum, nu m-am arătat la fel de convins. Cum mi-am exprimat rezervele, iată că n-am greșit.

Permalink to Cu ochii în soare
marți, 19 septembrie 2017, 4:19

Petrescu ar fi  ținut cont de opoziția CFR-ului, dar eu cred că el n-a vrut să vină și s-a folosit de club ca pretex. În realitate, a considerat proiectul din Gruia, în parte conceput special pentru el, mai important decât colaborarea cu FRF, care ar fi însemnat urcarea în barca lui Burleanu.

Implicit, divorțul fără recurs de coechipierii din Generația de Aur, de Hagi, de Popescu, de Lupescu, de ceilalți. Bursucul a dovedit astfel că prețuiește mai mult prietenia decât faima și eventualele avantaje ce decurg din statutul de selecționer.

Petrescu a calculat că la aproape 50 de ani, pe care-i va sărbători pe 22 decembrie, mai poate aștepta „naționala”. În schimb, la nici 42, s-a născut tot în decembrie, dar pe 15, Contra a socotit că momentul e potrivit. Desemnarea și acordul lui au stârnit însă polemici și chiar contestări.

Au strâmbat din nas tocmai dinamoviștii, reproșându-i lui Guriță că i-a lăsat cu ochii în soare. Că a întors spatele unui club care, prin intermediul patronatului, i-a îndeplinit toate dorințele, toate cererile. A adus jucători (Albin, Bokila) și i-a plătit generos, a acceptat un staff tehnic amplu și costisitor, a modernizat baza de la Săftica etc. Pe scurt, chiar dacă se zice că „naționala nu se refuză”, Contra s-a trezit aruncat în boxa ingraților.

S-au auzit voci, și nu puține, care l-au atacat pe Cosmin, antrenor doar din 2010, pentru lipsă de experiență. De dezbătut întrucât, la 42 de ani, Guriță nu-i cel mai tânăr selecționer al României din aceste decenii. Mircea Lucescu în 1981 și Hagi în 2001 au primit învestitura la 36 de ani, Răzvan Lucescu în 2009 la 40, iar Pițurcă în 1998, primul din cele 3 mandate, de asemenea la 42 de ani.

Între contestatari a apărut, surprinzător pentru educația și temperamentul său, Loți Boloni: „Antrenorul Contra n-a făcut mare lucru. N-a rupt gura târgului”. Până la un punct, Boloni merită ascultat întrucât Cosmin a lăsat pe Dinamo în afara play-off-ului și cu un coeficient de reușită mediu, 28 de meciuri, 15 victorii, 7 egaluri, 6 înfrângeri în toate competițiile. Nu-i de imaginat să fi vorbit din invidie, nu-i stilul.

Mai departe însă, obiecțiile nu rezistă deoarece Loți însuși a devenit selecționer în 2000 înainte să câștige campionatul în Portugalia cu Sporting (2002) și titlul în Belgia cu Standard în 2009. Dacă fotbalul și publicul au avut răbdare cu Boloni, ar trebui să aibă și cu Contra, nu?!

Cu Cosmin, Dinamo deleagă al doilea selecționer din 1989 încoace, după Cornel Dinu, instalat în 1992. De-atunci, cu excepția neutrilor Mircea Rădulescu și Lucescu jr., pe la „națională” au trecut numai tehnicieni legați de Steaua, Constantin, apoi Iordănescu și Pițurcă de câte 3 ori, Ienei, Boloni și Hagi.

De aceea și scriam că, suporterii români simpatizând majoritar cu roș-albaștrii, crește riscul de a se specula pe marginea deciziilor lui Cosmin, pe care l-am caracterizat „tânăr, instruit, ambițios, dornic”. Probă că am descoperit pe blog că „de-acum Contra umple lotul de dinamoviști!”.

Deși mă îndoiesc că se va întâmpla așa, am fost taxat de mare stelist, vândut pe viață lui Becali etc, când am avertizat asupra pericolului de mai sus. Noroc că în ziua următoare am susținut că nu era de acordat penalty pentru FCSB cu Plzen și am ajuns peste noapte cel mai înverșunat antistelist! Eu să fiu sănătos, m-am obișnuit cu postacii care înlocuiesc argumentele cu jignirile, le urez numai bine!

Comentarii (52)Adaugă comentariu

dinu (427 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 16:39

Cand si cand va lasa nea Ovi cu ochii in soare pe toti care va credeti jmekeri si sunteti doar niste amarati de bibani care cadeti la prima undita.

Leopardu (56 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 16:42

Mda... ce sa mai zici... precis de aia a refuzat Petrescu postul , ca dorea sa ramana prieten cu Hagi... :)) Mai degraba din celalalt motiv invocat de dv... plus ca probabil Petrescu stie ca nu are ce sa scoata din echipa Nationala si nu are chef sa fie injurat... exact ca Lucescu... Contra a acceptat, simtind ca zilele ii sunt numarate la Dinamo. Cu tot respectul, dar eu cred ca in momentul de fata noi nu avem un antrenor roman pe care sa il recomande faptele sa fie Selectioner. Cu exceptia lui Lucescu, care nu vrea si Bölöni poate... alegerea lui Daum a fost neinspirata, ideea a fost buna... trebuie antrenor strain! Dar unul mai tanar, implicat total in fenomen, cu anumita experienta, ajutat de un staff competent , lasat sa lucreze in pace, fara atacuri zilnice din presa, sa fie liniste la lot, sa fie convocati doar jucatorii in forma si care joaca constant la echipa de club, si tot nu ar apare imediat rezultatele, fotbalul nostru fiind unul morbid si muribund... trebuie sa acceptam cu barbatie lucrul acesta si sa ne punem pe treaba.. de la ZERO ABSOLUT!! Doar atunci vom avea o sansa... restul e vrajeala... mesterul ioanitoaia si colegii trepadusi sunt obtuzi in gandire sau nu vreau sa recunoasca adevarul... macar azi ne-a lasat in pace cu Daum... :)

Suporter (40 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 16:45

Eu zic sa asteptam sa vedem cum se descurca, sa vedem daca rupe Guritza targului :-)

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 16:51

Gratuita rautatea de la sfarsit.Domnule,singurel ai spus ca in redactie cam toata lumea il vedea pe Petrescu antrenor!Deci nici celor care se socotesc toba de fotbal nu le iese unanimitatea!Cum ai vrea d-ta sa fie unanimitate atunci in comentarii?Si eu de ex. va criticam cel mai des pentru pozitionarile mereu favorabile lui Sumudica indiferent ce facea acesta si pentru antipatiia fata de FCSB...Ati vrut sa fie Stanciu pedepsit ?Pai a fost ca era bine pentru Ninel dar vedeti cand alti jucatori au insultat spectatorii nici nu v-a deranjat-Meciul trecut al Nationalei de la Bucuresti...Daca vreau sa caut am sa va gasesc articole in care singurel va contraziceti....Si apoi cine tot spune ca aproape-i un tic ca numai omul care nu-si schimba opiniile este...?Legat de Contra...acesta poate sa-si aduca toti dinamovistii la lot si daca are rezultate este bine .Altfel...poate sa joace numai cu stelisti ca tot o sa fie huiduit daca echipa nu arata nimic...Eu ca fan FCSB astept ca Burleanu sa aduca probe ca Becali influienta antrenorul nationalei.Daca este asa poate sa nu mai fie picior de stelist la nationala .Dar daca nu este cum se numeste Burleanu?...

Grozavu Adrian (6 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 17:01

Nenea Ovi, Dan Petrescu iubeste banii mai mult ca orice pe lumea asta ! Hai sa fim seriosi, daca FRF accepta ca el sa antreneze in paralel si CFR-ul si nationala, ,,marele antrenor,, castiga 1 milion anual !!! In afara de campionatul luat cu Urziceni, ce alta performanta sportiva a avut, tinand cont si de aventura din UCL, in afara faptului ca s-a umplut de bani din clauzele de reziliere si din salariu ? Hai sa vedem ce poate face si unul fara experienta ,,marelui Dan penalty,, ! Poate o sa va bucurati maine-poimaine daca Contra are succes !! Ce tot rascolim ?

Marius Traian (63 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 17:01

Da, da, o sa ne trezim cu Nemec sau Bokila la nationala... sa fim seriosi, Dinamo la ora actuala n-are nici macar un jucator care sa merite sa fie la nationala. Stiu, stiu, Nede si Filip o sa zica toata lumea... or fi inca sperante, macar pt unul din doi, decamdata sunt doar umfalti cu aer cald. P.S. Nici macar dinamovistii nu cred ca ar indrazni sa mai zica de Hanca

anonimul (4 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 17:17

Din pacate, un postac fara argumente este chiar Ioanitoaia Ovidiu! Pai,bai nene, tu il compari pe Boloni, care are calificare de dentist, cu Contra care are calificare de "orgie cu Mutu si Laura Andresan"??? Pai, Boloni, cand a fost pus la nationala cred ca era un pic peste Contra la nivelul culturii sau al inteligentei! Daca am ajuns sa punem la nationala pe unul care nu are niciun rezultat, iar toate echipele antrenate de el erau formate, atunci ce facem, bai nene Ioanitoaie?? Il punem pe Contra sa antreneze echipa formata de Daum? O sa vine vremea cand habarnistii astia de la Gazeta il vor regreta pe Daum si locul 4 in grupa! O sa fie vremea cand nationala Romaniei o sa fie pe ultimul loc cu 0 goluri marcate si 0 puncte! Hai, poate 1 punct, daca prindem Luxemburg sau Andorra intr-o zi slaba, sa obtinem un 0-0 acasa!

gheorghe (18 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 17:30

matale esti ca ala cu lampa, cauti postaci ...

dan (3 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 17:31

Dv domnule Ioanitoaia ar trebui sa va cereti scuze.Noi nu suntem "postaci" asa cum foarte plastic va exprimati .Puteti comenta si sa fiti sau nu de acord cu nepriceperea noastra, dar asta nu inseamna sa considerati ca noi ,cititorii, daca indraznim sa scriem ceva devenim automat niste personaje negative numai bune sa va atate dv orgoliul. In alta ordine de idei cine a facut publicitate gratuita atatia ani echipei Steaua? Atat in ziar cat si in emisiunile dv.Imi aduc aminte , cand dv fumator fiind faceati reclama mascata unei cunoscute marci de tigari , punand-o obsesiv pe masa. Ati uitat? Deci sa nu vorbim de reclama si de favorizarea sau nu a unei echipe. Eu sunt rapidist , nu am scris despre Steaua ca si cum as antipatiza aceasta echipa .Am spus-o in contextul moralitatii dv. Rugamintea mea pentru toata redactia ziarului dv , este sa lasati Rapidul in pace .M-am saturat de articole aiuritoare si de tot felul de interpretari. Nu detineti dv adevarul absolut , tot asa cum nu sunteti singurii care puteti incropi doua cuvinte.

Jos_cenzura (114 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 17:32

Nea Piti era mai indicat, din punct de vedere psihologic, jucatorii ar fi jucat mult mai motivati pentru un antrenor care a avut rezultate ca selectioner. Cred ca este singurul capabil sa scoata ceva din aria de selectie pe care o avem.

Adrian (2 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 17:40

Domnule Ioanitoaia, sunt stelist, FCSB-ist spuneti-i cum vreti, dar mi se pare, ca si in editorialul anterior ca e o prostie chestia ca e dinamovist si nu va fi simpatizat la nationala pt acest lucru. Sincer mi-ar intrebat 5 prieteni stelisti si 5 amici dinamovisti. Doar un dinamovist a zis ca nu i se pare o alegere buna pe motiv ca nu are experienta. Adevarat, toti, inclusiv dinamovistii au zis ca l-ar fi preferat pe Dan Petrescu dintre favoritii FRF, pt ca are rezultate mai bun si-l considera mai bun decat contra. Stiu 10 oameni nu-i un esantion reprezentativ, dar sunt sigur ca nu va avea contra probleme cu stelistii. Daca nu v-a avea rezultate il vor injura toti suporterii nationalei nu doar stelistii. Si sa fim seriosi Contra nu inseamna pt Dinamo, cu ar fi C. Dinu, Andone sau Mutu. E un jucator bun care doar a trecut si pe la Dinamo.

Marius (347 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:03

@dan. Bai tu esti cu capul acasa? Pai alde nimeni pe lume il injura in toate felurile pe dl Ioanitoaia si tot dinsul trebuie sa isi ceara scuze acestor semidocti agresivi . Astia se cred scule in bascule cind ei sint niste unii demni de mila. Suparati ca li se zice postaci de parca ar fi altceva.

Mihai Coman (34 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:10

Domnule Ioanitoaia, va urmaresc si va pretuiesc de foarte multi ani, probabil din '90-'91... Constat cu tristete ca in ultimii 2-3 ani ati capatat un defect, anume acela de a acorda prea multa atentie, sau de a pune prea mult pret pe tampeniile comentatorilor de pe blog. Sunt convins ca realizati ca majoritatea sunt niste mascarici, care niciodata nu s-au ridicat deasupra nivelului de spargatori de seminte la peluza, care nu inteleg cu adevarat fotbalul, si pentru care faptul ca ii baga un ziarist in seama reprezinta gloria maxima a vietii lor. Va rog domnule Ioanitoaia, nu le mai dati atentie. E pacat sa irositi chiar si 1-2 fraze pe articol pentru acesti "mardeiasi" virtuali. Sper sa renuntati cat mai curand la acest "defect". In rest, multa sanatate.

haideusicfr (287 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:10

Domnule Ioanitoaia ati pus umarul din greu la rasturnarea lui Daum. Nu l=ati suportat deloc .Acuma aveti ce ati dorit. Pe gica ..Contra. Asta e mai familiarizat cu romanismele , cu jucatorii romani ,are comportament de mare domn etc. Prin comparatie Daum are sanse sa ajunga la Andelecht. Cu un salariu probabil mai bun decat la noi .( ca si asta aderanjat pe unii patrioti). Sunt curios cum va reactiona daca va reusi sa ajunga acolo antrenor forma slaba a celor doi romani .

Marco (84 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:12

Domnu Ovidiu, nu ma lamureste un lucru. Pe Daum l-ati facut cu ou si otet din prima zi ptr ca nu l-ar fi recomandat experienta de selectioner, desele demiteri, precum si un trecut cu ceva pete. La Contra nimic din toate astea ? Experienta de selectioner mare ? Durata medie (nu zic maxima) a unui contract ? Rezultate ? La vicii, nimic despre orgii, precum Daum, basca politist batut ? Un astfel de derbedeu turist in ale antrenoratului are atita indulgenta din partea dv pe ce motiv, pe care Daum nu l-a avut ? Cit despre comparatia Contra / Boloni, eu zic ca uitati sau nu stiti multe. Pe ultimul il recomanda totusi niste ani intregi petrecuti in campionatul Frantei, la Rennes si Nancy, cu care si promovase si ajunsese in finala Cupei Frantei. Pe Contra la aceeasi varsta ce il recomanda, ca la Dinamo oricum nu mai avea mult ?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:13

Nra Ovi matale te crezi specialist dar esti habarnist ...scri la doua capete ...daca spuneai clar fara echivoc Bursucea refuza Nationala te credeam dar matale esti evaziv ...nimik nu spui concret ...compari pe unul care antreneaza in Franta ...cu unul fara rezultate ...fara titluri luate ...cetateanul francez de origine maghiara nascut in Ro avea multi ani de antrenorat la echipe din Vest ...Franta ... Omul stie ce vorbeste ...e parerea lui ...suporterii romani simpatizeaza majoritar cu Nationala Romaniei nu cu *** fcsb isa\ta . In tara oamenii care vin la meci incurajaza echipa locala sa bata *** fcsb ista...de unde pana unde sunt fcsb isti majoritari ...nici in Bucale ...cati au venit la meciul cu Gaz Metan ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ManX (119 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:17

Am vrut sa intervin la ultimul articol al dumneavoastra cu ceea ce a declarat Böloni pe acest subiect. Cred ca a mai declarat recent ceva de genul "un selectioner nu schimba situatia(valoarea) fotbalului dintr-un campionat.Cred ca afirmatia asta rezuma dificultatea de a alege un selectioner care sa aiba rezultate.

Ilie (369 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:42

E clar că tot un antrenor străin ne trebuie. Atenție insă, el va trebui in prealabil agreeat de Ioanițoaia, ceea ce nu e lucru uşor. Daum era bun, ii trebuia timp şi susținere, dar ce să te faci cu hamsii ăstia de la GSP ..

Ilie (369 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:45

Apropo 'maestre', nu ne-ati spus cât câştigă Contra ? Cu Daum o spuneați din doua in doua zile ca sa ne indignam. Ne-ati facut curiosi de acum

mg (138 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:47

...întrebarea e : revine caterinca la naţională ? Nu de alta, dar poate în felul ăsta îl ademenim pe Torje, să ne lumineze jocul...:) @Leopardu zice bine ce zice.

ManX (119 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 18:48

Noi vrem antrenor român la Echipa Nationala pentru ca ar cunoaste campionatul din tara noastra. Din lista celor care au fost propusi, nu stiu câti erau ANTRENORI români. Au antrenat doar pe afara la echipe anonime din campionate,cele mai multe,mai slabe valoric decât campionatul României. Ii acuzam pe jucatori ca revin cu coada-ntre picioare dar cu antrenorii este acelasi lucru.Chiar daca sunt cei mai buni dintre antrenorii români,contributia lor la cresterea valorii campionatului nostru este infima. Experienta pe care o acumuleaza acolo este doar financiara.Pe picioare de argila nu poti sa construiesti nimic. Ai nostrii au picioare din câlti asa sunt de înpiedecati...

Vardasihan (62 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:04

Contra,şi iar contra.Totul pare contra firescului în fotbalul nostru.Ați scris că dinam0 strâmbă din nas pentru că îi lasă cu ochii în soare.Contra îi lasă cu ochii pe locul 7.Nu cred că e mare supărare acolo la dinam0 pentru că a plecat Contra.Cred că negoiță a scăpat de ruşinea de a fi nevoit să-l demintă.Nu înțeleg,cum de ajuns Contra selecționer?!,,Neutrul"Lucescu jr.,avea nişte rezultate în spate.Atât pe plan intern cât şi pe plan european.A jucat sfert de finală de cupă europeană împotriva stelei.Argumentul că Guriță merită şansă la națională pentru că e tânăr,nu stă în picioare.😕Pe Lucescu jr.,rezultatele l-au adus la națională,nu faptul că era tânăr şi frumos.😯

Ilie (369 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:08

@ManX : daca iti inteleg logica antrenorii nostrii de afara nu sunt buni de nimic iar cei din tara nu sunt nici macar atat de buni ca sa plece, insa ne trebuie antrenor român doar ptr ca ne-ar cunoaste caterinca de campionat (cu o singura echipa ce a trecut vara : FCSB, iar asta dupa ce a incasat-o la scor acasa). Ti-am inteles bine argumentarea ?

california (349 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:10

treaba asta pe care o repetati, ca n-a vrut sa tradeze pe hagi si popescu e cam puerila; daca n-a venit, a avut alte motive; apoi ca la 50 ani mai are vreme, e si asta nostima; trenurile importante trec prin gara o singura data si de obicei inainte de 55.

Mioriticul (25 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:16

N-am inteles daca in acest "articol" e vorba de Contra sau de Ioanitoaia?

Hombre (93 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:32

E drept, antrenorul Contra n-are prea multe realizari. Daum a avut cateva, dar a fost un dezastru. Sa ai jucatori de valoare nu ajuta (vezi fcsb). Sa ai si antrenor si jucatori buni nu ajuta nici aia (vezi murinho la manchester). Cine stie de ce anume e nevoie ca sa vina rezultatul? Nu se stie. Unii antrenori pun rotitele in ordine si fac o echipa puternica. Altii nu se descurca si iese un dezastru. Cat despre Contra eu zic ca vom vedea.

Andrei (276 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:34

Mi s-a luat o piatra ce pe inima cand am aflat ca domnul Ioanitoaia s-a obisnuit cu postacii. De altfel, si eu m-am obisnuit sa invelesc guvizii in ziarul domniei sale. Atunci cand invelesc bibani, avand solzii mai aspri, chiar ma asigur ca folosesc pagina cu articolul dumnealui. Am apoi grija sa pun ziarul in portbagaj si ma uit cu atentie sa nu imi sara gainile, cum li s-a intamplat altora. Poate fac si un tutorial pe youtube, fiindca noua postacilor ne place sa fim eficienti.

Alexandru Chis (58 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:34

De fapt aceasta numire a lui Contra la nationala a creat o situatie destul de incurcata si la Dinamo. Nici Contra nu este de nationala, dar nici Miriuta de Dinamo! Trei miscari neinspirate care nu vor aduce nici liniste la nationala, nici rezultate la Dinamo si nici intelegere la Chiajna. Este adevarat ca nici varianta cu Claudiu Niculescu nu era una care sa "rupa gura targului", dar Miriuta va fi vesnicul "hei-rupist" fara prestanta si fara rezultate notabile. De ce nu a fost readus Ando care este liber de contract?

Leopardu (56 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:38

@Mioriticul: pai nu e clar despre cine e vorba? :)) de fapt ca in cam toate articolele lui domn ovi... ii place sa se victimizeze exact ca si geambasul, ca e atacat de postaci, ii place sa vina dupa razboi sa ne lumineze ca el stia dinainte totul, dar el o scalda mereu in doua barci, bine a zis unul mai sus, ca domn ovi e mereu evaziv, nu zice nimic concret... exact asa si este... nu inteleg de ce unii tot o dau inainte ca trebuie sa il aprobam, sa il respectam ca e in etate, ca e om citit si mai stiu eu ce argumente puerile... varsta scuza totul?? Sau ca a citit o gramada de carti? Sa fie om si barbat si sa se dezica de cei care au distrus totul si abia asteapta sa puna mana pe Nationala, si atunci il vom respecta! Pana atunci sa ia ce i se cuvine...

Alex (106 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:41

Aveti grija la ce scrieti ca puteti sa treceti in tagma postacilor daca aveti alta parere decat autorul. Nici Contra nu e bun, suntem preveniti de la inceput.Asta e cea mai sigura atitudine. Prevad o serie a la Daum dupa care ni se va spune: vedeti, eu am intotdeauna dreptate. As vrea autorul articolului sa ne spuna pe cine ar pune el presedinte de federatie, antrenor, etc. Altfel, e usor sa dai cu pietre tot timpul... P.S. As fi preferat de la un gazetar de calibru sa vina si sa spuna: success Contra, hai sa punem toti umarul la treaba.

Andrei (276 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 19:57

@Leopardu. Ioanitoaia practica de multe decenii stilul asta rabinic de a pune problema din ciclul "Si tu ai dreptate, dar si tu ai dreptate." E metoda lui stangace de a se proclama impartial si obiectiv, insa in realitate are multe partipris-uri. Se plange de postaci ca o primadona, dar ignora in mod vadit toate argumentele care i s-au adus de exemplu in ultimul an in care saptamanal, uneori zilnic, scria contra lui Daum. Repetitiv, obositor si frust, Ioanitoaia are micile lui obsesii si cruciade personale prin care risca sa devina antipatic pana si celor care ii tolerau pana acum stilul plat in care isi compune materialele.

Bogdan (395 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 20:08

@Andrei. E plina lumea de tipi ca tine care se cred altceva decit sint in realitate. Cind vei face in viata a milioana parte din ce a realizat Ioanitoaia sa iesi in fata si sa vorbesti. Pina atunci mai bine taci ca faci mult praf. Voi sinteti niste nimeni dar va place sa dati lectii. Prosti fara cap si bun simt,

IN NUMELE TATALUI (37 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 20:16

Nea Ioanitzoaia, suna cam ca in Biblie,,,,auzi sa nu se puna rau cu generatia de aur.....Petrescu e intr-un contract bun pt el.....banii si lotul de la Nationala nu sint grozave, de ce sa isi ia omul riscul unui rateu si sa fie si batut si cu banii (ne)luati...Lucescu are bani multi in Turcia, Olaroiu la fel, Boloni si Rednic o duc bine in Belgia...mai ramin aia fara contract sau care vor sa se foloseasca ded Nationala pt CV....patriotismul nu se mai poarta si partizanatul te arunca in ridicol....s-a mai desteptat lumea nea Ovi, numai esti pt multi ''formator de opinie''....hai pa....

Andrei (276 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 20:25

@Bogdan: Aceleasi clisee obosite. Ai 188 de comentarii si toate contin aceleasi afirmatii generice la adresa altor useri din ciclul "va credeti destepti dar nu sunteti." Esti avocatul lui Ioanitoaia din oficiu? Daca da, ar trebui sa te concedieze fiindca esti lamentabil.

ManX (119 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 20:32

@Ilie. Nu cred ca ai înteles ceea ce am vrut sa spun. Poate din prima propozitie lipseste cuvântul "doar" dupa Echipa Nationala ca sa fie mai clar. Dintre cei propusi,doar Böloni se detaseaza. Ceilalti sunt cam de acelasi nivel. Adica slab. La echipa nationala s-a instalat o letargie cronica. Nici o dorinta de victorie. Blazare. Ai vazut interviul lui Chiriches dupa meciul cu Armenia...sau dupa cel cu Muntenegru,nu mai stiu.Atitudinea,resemnarea si neputinta Echipei Nationale s-au citit clar pe chipul sau si din declaratiile sale. Poate un antrenor strain sa aduca ceva nou. Eu as fi continuat cu Daum. Nu riscam nimic. Sansele noastre sunt aceleasi. Contra este doar prietenul lui Mutu nu un antrenor.Selectioner nici atât.

ManX (119 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 20:42

@Alexandru Chis. De ce a fost dat Andone afara? Asta este întrebarea. Cum Mutu l-a sapat,ce sa mai caute la Dinamo în perioada asta? Chiar si daca pleca Mutu situatia ar fi ridicola.Adica te-am pus pe tusa,echipa nu a facut nici un progres(poate este chiar mai grav)dar am si plecat la prima oferta "care nu se refuza".Acum vino înapoi sa vezi ce s-a ales de munca ta. Si fa treaba buna ca noi suntem înca interesati de acest club.

Leopardu (56 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 21:34

Daca articolul era despre Daum , ar fi adunat deja peste 100 de comentarii... acum are doar o treime... dom ovi ar trebui sa scrie maine alt articol, despre un anumit "neamt" , cum ii place sa spuna... ar fi bine sa ne aminteasca ce salariu a avut, ca am uitat...

Dilimache (657 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 21:52

Petrescu si-a dat seama ca e o palarie prea mare pentru capul lui mic...

Stra Luce Nthori de Nord (205 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 21:59

Nea Ovi, cand ai sa te dezici de Lucestii care ne-au nenorocit nationalele ? Cu jucatorii de geniu ai Stelei jucam finala cu Argentina in 86 !

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 23:00

Mos Teaca, former-ul(sic) taxator de la ITB si impetuos calator, conform propriilor spuse, prin continentul Antarctica, unde ar fi vizitat nenumarate capitale , ne explica in stilul sau fad :"..postacii care înlocuiesc argumentele cu jignirile..". Se pare ca ipoteticii admiratori ai "maestrului" asteapta cu maxim interes argumente in sprijinul afirmatiei acestuia din care reiese ca distinsul părerolog ar fi efectuat un voiaj prin capitalele continentului Antarctica. Pur si simplu, nu vor sa fie lasati cu ochii in soare..

ballack505 (5 comentarii)  •  19 septembrie 2017, 23:25

Inca un articol care nu spune de fapt nimic. Doar ca Petrescu a vrut de fapt sa nu-i supere pe cei 2 Gica, desi Petrescu a spus clar ca nu-l intereseaza pe cred cei din generatia de aur despre alegerile lui. Probabil ca Ioanitoaia insinueaza ca Petrescu a spus una dar a gindit alta... Dar nu poti demonstra nimic, ne aflam doar in treaba cu comentariile... N-am vazut nici o idee coerenta in articol, nici o analiza, perspectiva, etc. Locuiesc in Vest, si va asigur ca asemenea articole vagi, speculative, si borderline insulting pt. cititori nu prind tiparul in ziarele importante (si nu ma refer numai la ziarele de sport).

Reg (1 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 0:31

Scriu off topic , probabil is mai citite comenturile de aici de carte ziaristi . Fratilor , ionut popa e cel mai obositor si pevizibil intevievat . Cand pierde are probleme cu autocarul sau nu au luat baietii banii la timp , cand castiga se vede ZEU. Sfat ?! Cand timisoara are drum lung pariati pe adversar ca sigur vine dl. Popa si se scuza/acuza pentru traseu. (Scz pt gramatica sau incoerenta) .

butch cassidy (205 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 0:35

Negoita a rasuflat usurat . Mai era putin si trebuia sa ii ceara sa se desparta politicos .! Asa a ajuns la nationala . Dupa parerea mea un antrenor fara experienta care odata panicat nu mai stie sa redreseze corabia !! Orricum una peste alata orice roman e mai bun ca DAUM pentru ca in primul rind cunoaste jucatorii si de acasa si din strainatate si

motanul incaltat (603 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 1:24

Stelist sau anti-stelist sunteti omul sistemului indiferent care ar fi acesta.... Poate ne explicati acum, la postaci----plusurile pe care le are Contra in fata lui Daum. In afara ca pare un golan de cartier de marginea Bucurestiului eu nu mai vad nici un atuu. Dinamo insa nu cred ca-l regreta, patronul necerindu-i 60.000 de euro clauza de reziliere. Se bucura cred ca a scapat de un incompetent fara sa-i plateasca el daune daca-l dadea afara dupa cum merita uitindu-te la linia de clasament al lui Dinamo.Fiind suporter al Craiovei, e ok unde e Dinamo acum. Numai ca Contra nu a vrut sa le faca un bine suporterilor Craiovei-el pur si simplu mai mult nu poate.....

S (10 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 5:20

A luat 400.000 de coco de la unguri si nu mai vroia sa-i dea inapoi, de aia a ramas el la 'marele proiect'. La anu oricum se cara.

Undergrant (18 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 7:38

Scuze, domnule Ioanitoaoa, dar cred ca adevarul este mult mai simplu. Asa cum il stie toata lumea, Dan Petrescu a refuzat nationala doar pentru ca nu i s-au oferit bani mai multi decat la Cluj. De cand ii pasa acestuia de prietenii sau angajamente cand e vorba de bani?! :-D

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 8:14

Nationala Romaniei are din nou un antrenor ROMAN. CONTRA. Domnilor sa-i uram noului antrenor inspiratie, colaborare cu toate cluburile ce au jucatori pentru Nationala Romaniei, si in final sa aibe rabdare, Mr. Contra, cu jargonul de tip romanesc. Ce doresc eu personal de la Mr. Contra este sa taie in carne vie smecheriile tinerei generatii si sa imprime un spirit de munca, corectitudine si si sacrificiu in favoarea unui fotbal profesionist, ca pe vremuri. In rest, doresc sanatate multa noului antrenor al Romaniei si sa foloseasca bagajul fotbalistic pe care-l poseda in redresarea fotbalului Romanesc. Si o ultima remarca: Mr Contra daca va avea rezultate NOTABILE in ale fotbalului Romanesc, va avea viata lunga la carma Nationalei Romaniei, daca nu, rechinii de pe acest blog il vor torpila in stil Romanesc. Sper sa fie bine si nu rau. Hai mr. Contra. Hai Romania

Emilian (2 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 9:49

Numai speculatii, nimic concret. Ovidiu, ai ajuns sa-ti dai singur dreptate la tot felul de lucruri. Ipoteza ca Petrescu a refuzat nationala din cauza "priteniei" cu Hagi, Popescu etc. este o tampenie. A fi antrenor al nationalei e o mandrie si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu prietenu' X sau Y. Eu cred mai degraba altceva: Petrescu stie ca la nationala sunt asteptari nerealiste pe termen scurt si nu e deloc convins ca poate face minuni cu actualul lot de care poate dispune nationala. La CFR are un lot, buget, obiective si posibilitatea de a construi o echipa prin antrenamente zilnice. La nationala nu are asa ceva. Ce parere ai,nu ti se pare mai logica abordarea asta decat obsesiile dumitale "anti-burlaniene"?!

mg (138 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 10:43

@Andrei (208 comentarii) • 19 septembrie 2017, 19:34 - ..stilu' lu' nea Ovi e plat ca un calcan şi se pretează la transportul în servieta diplomat de pe vremuri.. Iar gazeta cu pricina va deveni, cât de curând, subţire şi la propriu.. bună doar pentru obleţi.. :)

lord belial (434 comentarii)  •  20 septembrie 2017, 12:19

are dreptate boloni - ce mare lucru a facut contra asta? ca de 7 ani de cand se joaca de-a antrenorul, chiar nu a rupt gura targului. ne-am luat un antrenor care a lasat o echipa mediocra pe locul 7 in campionat...asta spune tot

Comentează