Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Messi nu e Maradona!

„Îl respect pe Maradona, dar îl plasez la ani-lumină în spatele celui mai bun fotbalist argentinian din istorie, care e Messi”, a spus stoperul lui Real Madrid și al Spaniei. Preocupat de cele două ceasuri ale sale, câte unul pe […]

...

Cu lecția neînvățată

După ce s-a calificat fluierând la Mondiale, cu 10 puncte peste România, lăsată pe locul 4 în grupă, Polonia a pierdut clar primul meci în Rusia, 1-2 cu Senegal. Clar întrucât cea dintâi reprezentantă a „continentului negru” victorioasă la această […]

...

Arbitraje fără greșeli?!

Într-adevăr, ele s-au rărit, dar n-au dispărut și probabil că nici nu vor dispărea. Pare logic să se întâmple așa cât timp deciziile nu-s luate de o mașină, cum și-au închipuit unii, ci tot de către oameni. Iar aceștia sunt, […]

...

Lustrul de campioană

Nu încetează să fie considerat neverosimil socotind că s-au întâlnit locul 1 din ierarhia FIFA la zi cu ocupanta poziției a 15-a. S-a dovedit însă iar că în fotbal orice e posibil. Ca atare, există pericolul ca însăși campioana lumii […]

...

Pământeanul Leo Messi

Adevărat e că foarte rar s-au mai jucat 4 meciuri într-o zi ca în Rusia, unde numărul penalty-urilor acordate a crescut și în urma intervenției așa-zisului arbitru video. Care ar fi trebuit, părere larg răspândită, să mai impună o lovitură […]

...

Lovitura sub centură

Membrii Comisiei Tehnice au votat masiv pentru demiterea selecționerului Catastroph Daum, cel care a îngropat "naționala" pe drumul către Mondialele 2018.

Permalink to Lovitura sub centură
marți, 12 septembrie 2017, 4:56

Să nu ne îmbătăm însă cu apă rece și să ne închipuim că organismul condus de Mihai Stoichiță a răsturnat pământul. Nici vorbă. El n-a făcut decât să execute ce i-au sugerat Burleanu și trupeții acestuia, deranjați de eșecurile în serie suferite de „tricolori”.

Practic, Comisia Tehnică, despre care însuși Stoichiță recunoștea că „are competență doar de la echipa de tineret în jos, n-are treabă cu Daum, cu naționala mare”, a devenit for decizional peste noapte pentru că așa a dorit Burleanu. Habarnistul din fruntea FRF, căruia nu i se poate reproșa abilitatea, simțul de orientare, a sesizat că o nouă alianță cu Daum i-ar amenința serios șansele, în perspectiva alegerilor prezidențiale din martie 2018. Chiar le-ar compromite, le-ar anula.

Ca atare, deși i-a cântat în strună un an și i-a oferit numeroase favoruri, Burleanu l-a lăsat din brațe pe Daum. Iar Comisia Tehnică, majoritar alcătuită din salariați federali, a luat act de poziția șefului și s-a conformat. Teamă mi-e însă că după ce a contribuit la mazilirea lui Daum înainte de termen, CT îi va fi hăzărit același rol decorativ dinainte. Să nu fie cu supărare, dar în actuala ei componență, cu ilustrul Sandu Tăbârcă pe post de secretar general!, nu văd ce scofală ar putea face.

De remarcat însă că, recomandând Comitetului Executiv întreruperea imediată a colaborării cu tehnicianul german, care spera să se ocupe și de meciurile cu Kazahstan (5 octombrie) și Danemarca (8 octombrie), ultimele din preliminariile CM, Comisia Tehnică a reușit un lucru deosebit. A evitat interimatul pe banca reprezentativei, adică le-a impus lui Burleanu et Comp. să găsească rapid o soluție pentru înlocuirea lui Daum. Într-o săptămână, maximum 10 zile, nu mai târziu, deoarece în jur de 20-22 septembrie trebuie anunțați jucătorii din străinătate.

La întrebarea cine-i va succeda lui Catastroph Daum?, nu-i deloc ușor de răspuns. Când numele cel mai des vehiculate, deși nu neapărat în ordinea de mai jos, sunt cele ale lui Hagi, Olăroiu (lider în sondajul GSP), Contra și Dan Petrescu, cel din urmă pare în pole-position. Să notăm că, dacă l-ar convinge pe Petrescu să-i accepte oferta, președintele FRF i-ar da o lovitură sub centură Generației de Aur. Ar dezbina-o, ar învrăjbi-o, în condițiile în care, fățiș sau voalat, ea a fost și e adversara actualei administrații, acuzându-l permanent pe Burleanu că ar fi influențat condamnarea lui Gică Popescu. Cu Bursucul la cârma „tricolorilor”, șansele lui Burleanu de a rămâne în capul mesei ar spori considerabil. Numai că ideea de a se rupe de Hagi, de Popescu, de Lupescu, de Stelea și de ceilalți, chiar de a-i sfida, presupune un risc imens. De văzut dacă Dan și-l va asuma ori nu.

Pe drumul desemnării lui Petrescu mai apare un obstacol, acela că Dan se află sub contract cu CFR Cluj, liderul la zi al Ligii 1, care nu pare dispus să renunțe la el. Manager sportiv în Gruia, Bogdan Mara n-a lăsat loc de întors: „Normal că vom spune nu! Dan e implicat într-un proiect important, care a fost creionat pentru el!”. La rându-i, cel în cauză a avertizat că „nu voi hotărî nimic fără acordul CFR-ului!”. Cum nici salariul federal nu tentează în mod special, fiind concurent cu cel de la CFR ori chiar mai mic, n-ar trebui să ne mirăm în cazul în care Petrescu ar continua la Cluj.

Posibil însă ca declarațiile de mai sus să fie de fațadă. Asta și pentru că numai proștii nu-și schimbă părerile, același Petrescu mărturisind recent că „Nu voi aștepta să vină Generația de Aur la putere!”. Pe marginea subiectului și despre posibilitățile celorlalți de a antrena „naționala”, anumite dezvăluiri în ziarul de mâine.

Comentarii (70)Adaugă comentariu

nica fara frica ! (154 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 17:13

ioanitoaia credea ieri ca a fost penalty si rosu la Deac !!!....asa ca pe cine mai intereseaza aberatiile lui ioanitoaia !!!!????

comentario23 (10 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 17:25

"Ideea de a-i sfida..." Ca sa intelegem, sugerati cumva ca, in ipoteza in care-i este propus postul si Petrescu accepta, faptul devine un act de sfidare fata de fostii sai colegi? Nu este incununarea unei munci bine depuse, inceputul unui nou proiect, nu? Este o lovitura sub centura data falnicilor si demnilor componenti ai generatiei de aur? Cata perversitate ...

fakinlol (26 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 17:25

Nu stiu de unde pana unde apare Contra pe lista? Asa mai bine sa-l lase pe Daum sau sa-l readuca pe piturca. Unde, in viata lui, a format Contra o echipa?

Mihai (14 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 17:29

Mos Tagarta,*** tau nu e primul in sondaje??!! de ce il cocoti tu acolo.?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

calinescu (96 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 17:31

SPORTUL ROMANESC ESTE EXACT LA NIVELUL PRESEI SPORTIVE ...!!!!

Alin (460 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 17:42

Bine gandit si scris la fel. Dar Bursucul nu are nici mama, nici tata deci se va duce cu Burleanu.

Demolarii (55 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 18:11

Având în vedere ce mare fotbalist a fost D Beckham, mă întreb de ce Ioanitoia nu-l susține l-a șefia UEFA, fiind de acord cu niste nonfotbalisti cum e Ceferin sau cum a fost Blatter. Dacă ar fi mai atent la ce jurnaliști angajează, care sa scrie despre sport ( câte articole s-au scris in gsp.ro despre grupa CE basketball de la Cluj?) este posibil că pe viitor sa avem și sport practicat din nou de copiii.

jijrinovschi (34 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 18:20

*** nu te opresti odata ,***,bai nasparlie tu crezi ca nationala e a lui burleanu ,nasu sandu,sau a tarii astea?oricare ar fi antrenorul ei:si mai termina cu puscarie gica popescu si generatia da aur a lui peste prajit,ca nu a luat nici un aur in viata ei;tataie e timpul sa-ti taiem curentul,ca nici nu a plecat neamtu si ai si inceput criticile contra noului selectioner chiar daca habar nu ai care e ala;ca si trupetii tai de la gazeta si fotbalistii nationalei ***,si oricine i-ar antrena tot asa ramin,ei sint cauza caderii fotbalului,ei si gonacii tai nasu sandu ,nea mitica ,jiji si altii ca tine si ca ei;rusine sa-ti fie mamelucule pentru atacurile la adresa neamtului,macar sa fi avut bunul simt si decenta sa te comporti ca un *** civilizat fata de tara care ti-a mentinut inima in viata,huooooooo controlorule la ITB ce ai ramas.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

culture club (189 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 18:22

Nu am inteles niciodata ce cauta dan la *** alea din ardeal o zona extrem de saraca a europei centrale dar cu apucaturi de balcani !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1322 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 18:31

Bursucea vrea sa munceasca ...nu i pasa de fostii colegi ...omul o sa ne arate cat de bun este ...

Claudiu (8 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 18:40

Esti depasit nea Ovidiu. Si partinic, eufemistic vorbind.

Ciollo (1 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 18:41

Daca voi chiar credeti ca bursucul o sa accepte toate ***, inseamna ca nu meritati sa va numiti jurnalisti. Si oricum nu sunteti!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vardasihan (62 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 18:51

Daum iese cel mai bine.Scapă de o povară şi mai ia şi bani.Îmi vine greu să cred că o să renunțe la banii pe care îi are de primit.Ce comisie tehnică?!Burleanu se spală pe cap cu stoichiță şi care mai sunt pe acolo.Îi lasă să se creadă importanți.Să vadă restul că el are oamenii de fotbal aproape.Dacă nu vine Dan Petrescu,sper să nu vină nici Contra.Ce să facă Contra la națională?!El era aproape să retrogradeze cu Alcoron din liga a doua în Spania.Noroc pentru ăia că l-au dat afară şi au reuşit să se salveze.Să fim serioşi.Contra la națională ar fi un dezastru.Dar cum a apărut un Daum aşa poate apărea şi un Contra.

Iulian (104 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 19:04

Beei Demolarii, tu esti chior ori chiar orb de scrii asa aberatie cind GSP a fost intre putinele ziare care au avut reporter trimis la grupa de bascket de la Cluj. Oana Dusmanescu a scris zilnic o pagina documentata de ziar si citeodata doua. Critici fara baza si complet deplasat.

haideusicfr (262 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 19:13

" culture club" : de unde scoti minunile astea? Daca vrei sa stii de Romania nu a auzit chiar nimeni. Eventual daca au auzit o leaga de ..Budapesta. De Transilvania a auzit o lume intreaga. Ca o fi legata sau nu de Dracula ,nu asta e motivul pentru care Printul Charles a venit in Ardeal.Si nu la " voi" La casele din chirpici. Cat despre bogatii zi-mi si mie ce aveti "voi " ca " noi" avem gaz (ce ne-ar ajunge berechet!) ,petrol ,pe la Oradea ,Barcau ,aur ,uraniu ,argint. Asa ca ? mai documenteaza-te ."Voi" aveti banii " nostri" si nu "noi" ai vostri. Cat despre seriozitate ,smecherii ce sa mai vorbim ? Nu ca noi n-am avea flitii nostri .Dar mi-e sila de ai vostri. Dinamo ,Steaua doua cluburi de renume conduse de puscariasi.Cu dosare penale ,cu executare ,cu scandaluri de rasunet.Cu o arena unde din saptamana in saptamana i se schimba gazonul. Daca Transilvania era independenta ia zi se mai oprea autostrada la Gilau? de aproape 10 ani? In detrimentul Autostrazii Soarelui? Sa va plimbati voi la mare? Sa va stea muierile topless la soare ?

Cosmo (185 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 19:23

Cred că-i pica fața lui nea Ovi daca merge bursucul la națională, iar apoi burleanu rămâne la frf.

Sartre (1 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 19:31

Câta ura si lipsa de respect din partea autorului daca a ajuns sa-i poceasca intr-un mod scandalos prenumele facandu-l "Catastroph" desi prenumele d-lui Daum e "Christoph". Asta da lipsa de respect si profesionalism. :(

alex (3 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 19:39

Despre ce generatie de aur vorbim ? Inainte sa-mi raspundeti as vrea sa mentionez ca am crescut impreuna cu generatia de care vorbiti si nu sunt de "aur" , nici macar de argint. Sigur au avut o performanta ajungand in sferturi la Worl Cup '94 dar asta nu ii face de "aur". A fost o generatie de exceptie dar nici asta nu ii face de "aur". Hai sa lasam povestile astea de "aur" , "regi" si mai stiu eu ce prostii debitati. Cat despre Gica Popescu , cu tot regretul pentru ca a fost un fotbalist cel putin la fel de "regal" cum va place sa-l alintati pe Hagi doar ca poate nu la fel de mediatizat, fiind fundas , si-a facut-o cu manutele lui facand afaceri nu prea oneste, asa ca hai sa nu mai vorbim de cauza pentru care a fost condamnat , ca daca eu om de rand as incerca sa fur statul cu 2 lei maine ANAF-ul mi-ar bloca conturile si probabil as face si vreo 5 ani de inchisoare. Ca s-a lasat influentat de verii Becali sau nu e fix problema lui , sunt sigur ca are si avea cu cine sa se consulte (vreo cativa avocati cel putin) asa ca hai sa nu le mai plangem de mila celor care au furat sau incercat sa fure cu buna stiinta. Dar *** , de aia va "luptati" cu asa inversunare pentru "generatia de aur" , care sa fim seriosi nu au realizat mare branza niciunul ca si antrenor. Sigur , tot respectul pentru proiectul lui Hagi cu Viitorul , dar sunt de parere ca nu e un antrenor bun nici prin limbajul colorat care il are la fiecare meci , nici la comportamenul lui in general, nici la viziunea care ar trebui sa o aiba un antrenor , nici la a fi un mentor pentru jucatori . As zice ca ar fi mai bine pentru el sa stea in umbra si sa fie "patron" sau director de club sau ce titulatura vrea el sa-si dea , si sa lase antrenoratul pe seama altuia, pentru ca vedem cu totii ca are baieti talentati la club dar cand ajung in afara romaniei se zbat ca pestii pe uscat si nu realizeaza nimic si nu doar cei de la Viitorul , dar asta ca sa revenim la echipa nationala , unde vrem performante dar nu ne uitam ca jucatorii care ii avem prin campionate straine nu fac altceva decat sa incalzeasca banca de rezerve , invocam mereu faptul ca nu s-au adaptat sau ca antrenorul nu ii baga ca sunt romani sau alte prostii de genul , asta e mentalitatea jucatorilor ... las' ca merge si asa, salarul vine si daca nu joc" , se multumesc cu lehamitea si mai aveti pretentii de calificare. Asta se vede si la nationala , in afara de cand joaca cu Ungaria , "mare noastra rivala" (*** de unguri vor sa fure ardealul (poate e de mentinat ca sunt etnie maghiara eu)) , toata lumea doarme pe teren. Romanul e invatat sa "cerseasca" si sa caute aschia din caruta vecinului in loc sa vada parul din fata ochilor. Hai la revedere!

ovidiu_3003 (1322 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 20:11

...dar de ce nea Ovi ii spui Catastrof lui Daum ?...te a batut Albania cu el pe banca ?...Stanciu e catastrofa ...ca a ratat un moment critic ...cu Muntenegru nimeni nu jucan ...nici tatarusinea nu apara ...s au pus toti pe Daum sa l dea afara ...jucatori romani care prefera banii in locul onoarei ...in frunte cu Burleanu . Burleanu nu i bun de nimik ...i a platit pe jucatori sa l dea afara pe Daum ...

Timisorean (2 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 20:23

@culture club - Pe ce lume trăiești, nene? Pare ca ai cultura cluburilor de manele. Banatul si Transilvania sunt cele mai prospere zone ale țării , după București. Ce sărăcie visezi? Sărăcie o fi la tine in sat. Da si tu o cautare pe net sa vezi harta celor mai mari salarii din România. Clujul, Timișoara si Brașovul sunt in top 5, unde mai e Bucureștiul si Ilfovul. Sibiul, Aradul si Oradea sunt si ele in top 10 cu Constanța si Ploieștiul. La investiții si la PIB la fel. Cât despre noul selecționer, singurii care ar face fata ar fi Rednic si Boloni. Restul sunt mai slabi si ca Daum. *** Cămilaru si Regheblat ar fi cele mai proaste soluții

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

culture club (189 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 20:36

Sunteti agresiv de saraci !! V-a salvat de la FALIMENT OMUL BUDAPESTEI !

alex (15 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 20:48

pe cand un articol despre vina presei sportive la ingroparea fotbalului romanesc

alex (15 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 20:55

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alex (3 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:01

"culture club" , fugi ma ca pierzi emisiunea lui Gadea si Badea ce dracu mai pierzi vremea pe aici, in gandul tau probabil ca Soros e de vina pentru pierderea calificarii :))

Dtru (241 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:03

Salutar e ca am scapat de pacostea de Daum. @alex. Si mai benefic ar fi sa scalam de unii ca tine care vorbesc ce nu trebuie. Nu iti place nu citi.?

Nicco (3 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:05

Nu am inteles...Comisia Tehnica (cu T) face, ceea ce face, la comanda lui Burleanu, sau cum i-o fi zicand, pe de o parte, dar tot Comisia Tehnica i- a impus numitului, mare sef, nustiuce. Adica, CT raspunde la comenzile sefuletului de federatie sau viceversa?

Leopardu (37 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:17

@alex: jos palaria pt comentariu! Prin cateva fraze ai spus totul! Altii nu spun nimic in zeci de articole...

Enasescu (1 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:23

Dle.Ioanitoaia,....tuturor zvonerilor si raspandacilor : INCETATI !.De zeci de ani ,in asa zisa democratie,inventati,dezinformati(ex.:"ca poate se supara Generatia de Aur,""ca nu o sal mai tina pe D.Petrescu,dupa alegeri,pentru TRADARE". FANTASMAGORII etc......).Oricum Nationala ar avea,impreuna cu D..Petrescu ,ocazia pentru3-4meciuri ,cu miza,in perspectiva formarii unei Nnationale puternuce,de. ,de pe acum.Vor veni ,la orizont si alte meciuri TARI .Veniti cu ceva NOU.,nu cu "stereotipuri",si lucruri de "jimic",ce nu sunt foositoare ,NIMANUI .O parte dintre noi "chibitii",si la comentarii, nu suntem toti depravati ,sau neiica nimeni!.

filip (10 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:24

eu nu cred ca bursucul va trada si va accepta sa fie sub comanda si la polonicul lui burleanu,s-ar discredita ,e alt aluat ,nu e fomist si ticalos ca etc. etc .si care pentru un ciolan s-au vandut lui burleanu,el daca va veni la nationala va veni sub comanda unuia care vorbeste aceiasi limba cu el.

John (469 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:30

Excelenta ideea cu Catastroph, gaselnita gazetareasca de nota 11. Dar nu pentru capete patrate...

ballack505 (5 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:32

D-le Ioanitoaia, nu prea inteleg ce aveti cu Burleanu. L-am ascultat vorbind si mi se pare un tip coerent, inteligent, bine intentionat. Nu sint platit de FRF (postac cum ii numiti pe acestia, desi nu sint sigur ca ei exista), de fapt nici nu locuiesc in Romania, dar va citesc cu regularitate articolele. Faptul ca B nu a jucat fotbal nu mi se pare un handicap. Va recomand sa consultati componenta board-ului guvernant al Football Association (FA), https://en.wikipedia.org/wiki/The_Football_Association, si veti constata ca multi dintre secretari si chief executives nu au avut cariere fotbalistice. Deci de unde aceasta obsesie ca presedintele FRF sa fi facut parte din 'fenomen'?

culture club (189 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:44

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

culture club (189 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:44

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

martorul (28 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:46

Comisia a propus, contractul încetează prin acordul părților, la inițiativa unei părți, dacă există clauza, sau la decizia instanței. În baza contractului Daum este încă selecționer! Dacă nu va fi de acord cu plecarea, mai rămâne două meciuri, instanța nu are cum se pronunța până atunci! Ca atare, vorbim degeaba și facem proiecte inutile! Să vedem ce zice Daum. El va ține la contract, vrea bani, e normal, au semnat ambele părți! FRF nu poate dispune încetarea contractului fără acceptul lui Daum! Dacă FRF va da bani, Burleanu devine vulnerabil, va cauza prejudicii și i se va reproșa, chiar i se vor imputa! Așa a făcut el cu Mircea Sandu! Burleanu a căzut singur în capcana managementului propriu! Frumos, nu?!

culture club (189 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 21:49

Seara pe deal .........https://www.youtube.com/watch?v=HwH4nt190YY

++ (8 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 22:10

deci din salariul faraonic dat lui Daum actualul salar a lui Petrescu, care va fi acelasi, e unul saracacios. saracul mos teaca.

Șerban (131 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 22:10

Este o pistă falsă afirmația cu sfidarea Generației de aur. Adică Hagi, sau oricare altul dintre ei, nu va prelua Naționala ca să prindă 2 jocuri oficiale ca și jocuri test?!? Păi atunci cine dintre ei gândește așa NU-I CAZUL SĂ AJUNGĂ ANTRENOR LA NAȚIONALĂ. Adică va fi „reperată” onoarea lui Gh.Popescu, dacă nu se profită de c ele două meciuri cu miză numai pentru adversar?! Domnule Ioanițoaia, dacă-i reală, și nu-i un simplu zvon perfid, afirmația ca alde Prunea și ceilalți ce se vor la FRF au preluat sloganul tâmpit lansat în 1990, în Piața Universității - atunci sigur se va întâmpla și în fotbal ce s-a întâmplat în restul României mai ales în guvernarea 1996 - 2000! Dumneavoastră, domnule O.Ioanițoaia, consmnați situația și nu considerați necesar să-i apostrofați pe sfertodocții cu aere de salvatori ai fotbalului din România?! Gântâdiți-vă la celebrul final de dialog al lui Tudor Arghezi cu preotul cartierului: „Pârinte, de ce nu te-ai făcut mata ***?”

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Joo Ferenc (12 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 22:33

Domnule Ioanitoaia! Va supun atentiei un singur fapt! Mara si Bagacean chiat ca dau impresia ca ar conduce clubul , habar nu au de fotbal. Iuliu Muresan e cel care va avea ultimul cuvant. Daca FRF se intelege la conditiile contractuale cu Petrescu, il vad deja inscaunat si chiar ma bucur pentru el. E nevoie de el acolo!

Stefan.. (14 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 22:40

Varianta optima de antrenor al nationalei pentru batranul comunist Ioanitoaia : Gigi Becali. :))) Ce sa mai lungim treaba! "Maestre"! :))

Steaua1986forever (4 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 22:45

Domnule Ioanitoaia, va rog din suflet, banati userul "haideusicfr" pentru ca incalca flagrant Constitutia Romaniei indemnand la separatism. Va rog domnule Ioanitoaia, nu e gluma, se face cam multa propaganda antiromaneasca (va dati seama cui foloseste de fapt) prin comentariile de la dvs.de pe site. Sper ca realizati ca omul respectiv trebuie deferit autoritatilor, e mult mai grav decat a facut cel care l-a amenintat pe colegul dvs. Nu e gluma, repet.

alex (3 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 22:47

mersi @Leopardu daca te referi la primul comentariu sub numele "alex" de la articol probabil ar trebui sa aleg ceva nickname mai distinct , vad ca mai sunt si altii care au scris tot cu "alex" :) in fine cu acesta ar trebui sa apara ca am 3 comentarii in total in dreptul numelui deci se cam vede care sunt eu. am papat cateva cuvinte sau articulatii mai sus in graba dar asta e , cine vrea intelege si asa.

gica (47 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 23:18

In 94 Romania a ajuns in sferturi si noi le spunem "generatia de aur ".Tot in 94 Germania a ajuns in sferturi si au spus ca s-au facut de ris . Acum trebuie sa punem , "Generatia de Aur " de la GSP. Muicaaaaaaaaa !!!!!

Andrei F (966 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 23:30

@ haideusicfr Eu credeam ca in sfarsit regreti ultimele pozitionari total aiurea-stadion,Daum si urmeaza ceva si mai mare-...?Ai citit ca iubitul tau Daum nu a vrut sa- l bage pe Deac pentru ca ar fi batran? Regreti ca- l sustineai ? Cum ne ziceai? Ca Daum se uita si la jucatorii la alte echipe...Ei na...Despre treaba cu autostrazile...cred ca ne scrii din Canada...Tot ce se lucreaza acum se face in zona ta iubita...Asadar te irosesti si te injosesti cu ,,bordeiele de chirpici ,,...Esti ca personajele alea bogate,avare care se tot uita in strachina saracului...Apoi vezi ca nici toate judetele de acolo nu se scalda in aur si daca chiar ai vrea sa fie mai putine bordeie de chirpici atunci ai dori infrastructura si in zonele mai defavorizate...Altfel toti sarmanii or sa vina in Transilvania ta...Afla ca nici gazul ala nu mai este ce a fost...Jumate din gaz Petrom il extrage si o face mai ales din sudul tarii...Uraniu...doar poate ceva amintiri...se mai extrage doar in N Moldovei ...Petrolul de la Barcau si ala aproape o amintire ca de aia si rafinaria s- a dus...Nu ar fi rau sa te actualizezi...Vremurile de care - ti amintesti sunt duse ca si cele in care iobagii erau dominanti...doar ca numar...

adrian (6 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 23:42

bre ne ovi ce te-am prins aici,sa vezi ce-ti face nea *** senior... matale zici că numai proștii nu-și schimbă părerile, același Petrescu bla bla bla....... pe cand idolul tau ce sa vezi...a zis tocmai invers acum vreo saptamana, posibil ca *** https://www.antena3.ro/sport/off-sport/mircea-lucescu-criticat-in-turcia-doar-oamenii-prosti-isi-schimba-ideile-430679.html citam: Doar oamenii proşti îşi schimbă ideile. Am vorbit deja cu Ohuzhan bla bla bla...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bogdan (242 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 23:48

@Stefan. Daca dl Ioanitoaia care a fost intreaga viata un rebel e un batran comunist atunci si tu ai ceva in cap. Stai insa linistit, nu ai nimic, e gol in capatana ta. Nici urma de creer.

gido (8 comentarii)  •  13 septembrie 2017, 0:00

din toata generatia de aur , cu adevarate realizari dupa ce s-au retas ca fotbalisti se pot lauda doar hagi, petrescu, contra , rednic, boloni,piturca, andone... restul stau si-si dau cu parerea la televizor de 15-20 ani...

Leopardu (37 comentarii)  •  13 septembrie 2017, 0:19

@steaua 1986: nu am amen intat pe nimeni, tu crezi vrajeala geam basului? @alex: da, la acela ma refer

ballack505 (5 comentarii)  •  13 septembrie 2017, 1:14

@gido. Andone nu apartine asa zisei generatie de aur. Un mic plus si pt. Galca si Lacatus. Oricum, per ansamblu, nu exista antrenori romani care sa fi avut succes in afara. Exceptindu-i pe Jenei si Lucescu, doar Piturca si Iordanescu au confirmat partial, dar primul are un stil invechit (dar aduce puncte), iar al doilea este expirat. Eu as merge tot cu un antrenor strain, dar unul mai tinar si cu foame de rezultate.

Laur (2 comentarii)  •  13 septembrie 2017, 3:49

Esti ramolit, relicva securista nea ovi, *** lui nea gigi

dan (15 comentarii)  •  13 septembrie 2017, 6:42

Nea Ovi, n ai fost 25 de ani asa de caustic cu Sandel, maestrul manariilor! Bravo, la impachetat sardele!

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord