Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Penalty și roșu

După ce FCSB a cedat sâmbătă la Ovidiu și Craiova a pierdut duminică la Cluj, n-a mai rămas nicio echipă neînvinsă în Liga 1.

Permalink to Penalty și roșu
luni, 11 septembrie 2017, 4:22

Meciul din Gruia a stârnit discuții aprinse privind prestația brigăzii conduse de Ad. Comănescu, ale cărei decizii au fost contestate în final de ambele formații! Fiecare tabără a pretins, stil tipic românesc, că arbitrii au ajutat-o pe cealaltă, deși lucrurile n-au stat chiar așa. „Centralul” vâlcean a comis erori, dar n-a ținut cu vreuna dintre garnituri. Practic, a greșit în ambele direcții. N-a venit cu lecția învățată.

Cele mai mari controverse le-a provocat faza din minutul 37, la care Comănescu a dictat 11 metri în favoarea CFR-ului și, atenționat de asistentul V. Marinescu, cartonaș roșu pentru Tiago Ferreira, după ce inițial doar îl avertizase cu galben pe fundașul lusitan al oaspeților, cel cu plete gen Kempes. Cântărirea fazei i-a divizat pe analiștii TV, Balaj susținând la Dolce una, iar Crăciunescu la Digi alta, păreri diametral opuse!
Într-adevăr, la duelul dintre Ferreira și Deac a existat, în primul moment, o ținere reciprocă. După care clujeanul i-a luat fața lusitanului, a câștigat poziția, iar ultimul a continuat să-și tragă adversarul și să-l împingă în jos. În opinia mea, mai aproape de a lui Balaj, fault fără dubii și, obligatoriu, cartonaș roșu. Deoarece Deac se afla la minge și, dacă nu era doborât, putea marca. Elaborate de FIFA, Legile Jocului lămuresc problema culorii cartonașului: se sancționează cu eliminare intervenția celui care „împiedică o ocazie clară de înscriere a unui gol de către un adversar a cărui direcție generală de deplasare este către poarta jucătorului vinovat”. Consider că Deac s-a aflat în ipostaza de mai sus. E o opinie, nu un verdict.

Ultima decizie a lui Comănescu, asumată după consultarea cu tușierul, se justifică și prin aceea că Ferreira n-a căutat să joace mingea, ci a urmărit să-l oprească pe Deac din acțiune. Legile invocate mai precizează că „în toate celelalte situații (de exemplu, ținere, tragere, împingere a adversarului, imposibilitatea de a juca mingea etc), JUCĂTORUL VINOVAT TREBUIE ELIMINAT” (subl. mea). Qed.

Când însuși Marcel Popescu aprecia că „arbitrul Comănescu a fost depășit de miza meciului”, reproș parțial îndreptățit, președintele clubului din Bănie putea să recunoască și că vâlceanul a avantajat-o pe Craiova în câteva rânduri. Când nu l-a eliminat pe Băluță, care merita al doilea galben după ce l-a călcat din spate pe Culio, dar și când a acordat penalty pentru CSU la duelul dintre Vinicius și Burlacu. Corect, cei doi s-au tamponat, numai că imaginile surprinse de o cameră TV din spatele porții n-au arătat fault. Nicio neregularitate. Din păcate, deși excelent plasat, „centralul” a văzut faza din alt unghi și mai degrabă s-a păcălit. În măsura în care Comănescu mai are scuze, șefii CCA n-au deloc. Ei erau datori să delege la derby-ul etapei, duelul dintre locurile 1 și 2, un arbitru de pe lista FIFA, nu unul cu mai puțină experiență. La Cluj era de trimis Hațegan ori Kovacs (păstrat pentru hitul Mediaș-Chiajna!), greu de înțeles cum gândesc Vassaras și colaboratorii lui!

Legat de aceste polemici, n-ar strica să luăm aminte la vorbele lui Arlauskis, noua achiziție a clujenilor. „Am apărat și în Anglia (n.a. legitimat la Watford între 2015 și 2017), unde arbitrii greșesc mult, dar nu se spune nimic despre arbitraj”, a declarat Arla duminică seara. Deși nu-i chiar așa, căci Mourinho se ia de cavalerii fluierului etapă de etapă, goal-keeperul lituanian ar merita ascultat, ce ziceți?

Comentarii (138)Adaugă comentariu

kla2005 (10 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:30

Dle Ioanitoaia si pe imaginea postata se vede clar si mana lui Deac pe adversar sau aia nu conteaza, plus ca actiunea/infractiunea a inceput in afara careului, basca faptul ca cheferistul NU avea prim-planul! TOT meciul l-a facut praf si pulbere! Si NU in Anglea NU se intampla MECI DE MECI furaciuni de astea!

Cristian (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:31

O intrebare! Ai dat cu piciorul in viata ta intr o minge? Esti un habarnist ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

planetfun (9 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:33

pai balaj ce sa sustina ?

Dart (2 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:35

Bre, lasa-te bre de jurnalism. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmin (15 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:36

Poate il intrebati pe Arlauskis cum se face ca de cand a facut CFR-ul rost de bani (DIN NOU), iar au partea de arbitraje PRO. A dracu coincidenta.

Giovanni (5 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:37

Ovidiu ai nevoie de asistență domnule. Mergi și urmărește pe FC booveni

Rex (5 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:37

O faza intr-o mie de cuvinte.

Liviu (2 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:37

dupa ce am citit comentariul... chiar sunt convins ca cfr a fost furata, nu e posibil asa ceva... mai trebuia sa primeasca un penalty, ce naiba, chiar asa, sa aiba emotii pana la sfarsit... cum? nu a mai fost nicio faza la care? hai domne ca mai putea gasi comanescu ceva, daca nu, nicio problema, era asistentul ala vigilent (partea proasta e ca vigilenta l-a tinut doar o repriza, in a doua a adormit sau poate chiar aprecia imbratisarile lui hoban)

Orbit (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:38

Si acuma din nou si DOAR fcsb-istii sa sara in sus:))Culmea cum DOAR din tabara fcsb-ista vin acuzele de genul:furt.Oare de ce?

BB (2 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:40

Ce prestatie a avut Sebastian Coltescu cu tusierii lui??? A anulat a faza de gol 100 la 100 ...a trecut cu vederea ofsaidul din care sa marcat primul gol.Mai mult decat o eschrocheria,care ar merita dat la DNA.Fluiera pentru ceva si pentru cineva...cu cativa ani in urma,vroia sa se sinucide...cine a dat liber sa fluiere in continuare ??Verificati psihilogic,si dupa aceia in instanta !! Arbitrii bat joc de munca unor oameni !! Vedeti,din aceasta cauza nu avem rezultate in sport,***,*** !!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Liviu (2 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:41

iar din poza de mai sus se vede clar cine are prim-planul si cine e disperat sa blocheze. si, colac peste pupaza, comanescu nici nu vede faza, Kelici e in fata lui.

Laurentiu (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:43

Eu unul, ma intreb sincer, de ce nu lasam arbitrii sa comenteze

Bio (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:44

Ioanitoaia,nu ai dreptate.Tu ești comentator al jocului,nu critic.

edis (60 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:46

ce gluma buna...domnule Ovidiu asta cu "a gresit de ambele parti" e fumata rau. Sa ma explic un arbitru care e pus pe furaciune gresete de ambele parti sa-si mascheze intentia. Cu alte cuvinte face tot posibilul sa castige o echipa dar greseste si invers cand este prea tarziu sau la faze neimportante. ca sa poata spuna ca a prinz o zi proasta. Cum se face ca arbitrii prind o zi proasta nu mai la meciurile CFR ului. Poate luati campionatele castigate de ei sa vedeti si atunci astfel de greseli de ambele parti :)). La noi se stiu campioanele de dinaintea campionatului , si anul asta e randul CFR ului ce mai conteaza fotbalul valoarea sau altceva. Deasta nu mai avem votbal si nici nu vom avea pt ca nu exista corectitudine.

gioni (109 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:47

Penalty clar DEAC a luat fata fundasului deci necalificatii care nu cun regulamente e Penalty si eliminare dar cel CRAIOVEI din desenele animate simulare cit capra

Suporter (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:48

Maestre, tocmai ce ai inventat "tragerea prin impingere" ;)

octavian (95 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:51

11 clar. i se da prea mult credit lui Craciunescu. fcsb, dinamo si craiova nu vor fi multumite niciodata de arbitraj.Ii rusine ca fcsb sa vorbeasca numai de 11 metri. fcsb nu mai joaca nimic.

Andrei F (1607 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:51

Nu-mi vine sa cred!!!Deci arbitrii sunt pasibili de critici dar numai atunci cand Steaua nu este echipa prejudiciata!!!Stimabile,Porumboiu a spus ca faza cu Deac este acelasi lucru cu faza la Budescu!!!!Pe aia de ce nu ai bagat-o in seama????Pentru conformitate:Porumboiu a intrat la Digi in direct dupa meci...De asemenea Porumboiu a spus tot aseara ca a fost hent clar la Ovidiu cind jucatorul Viitorului si-a dat mingea in mana!!!!A spus ca ce vroia sa o bage in tricou...?Desigur si Craciunescu a spus la fel...Pana unde puteti merge cu partipriurile?

Dart (2 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:52

Si uite asa va lua cfr-ul inca un campionat cum au luat precedentele 3. Are de partea lor gesepeul, dijisportul, luctv-ul lui pașcani. Si becali, hagi, borcea, stan au luat campionatele cu arbitri. Dar cum l-a luat cfr-ul... Este fantastic. Cred ca ultima echipa in ultimii 10-15 ani care a luat campionatul fara ajutor mare de la arbitri a fost Astra.

viorel (103 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:53

Echipele din Liga a I-a (exceptie chefere 1907) nu inteleg un lucru: nu se irosesc bani inutil pe transferuri sau pe juniori, in Romania modelul de business perfect este cel promovat de Pazcany, care ar trebui ales investitorul anului in sportul romanesc. A castigat deja trei campionate cu ajutor consistent de la arbitrii si cu alte prietenii si influente (Vaslui si Timisoara stiu mai bine), a luat banii multi de la UEFA si a declarat insolventa. A stat la cutie un timp, a tepuit statul cu mullte milioane (din impozite neplatite), a pacalit multi jucatori si acum revine pe un cal alb, in spatele unui om de paie si reia vechile practici. Care este modelul de afacere 2017 propus de Pazcany-1907 ? Simplu nu investeste in formarea de fotbalisti (Viitorul) si nici in transfeul celor mai buni jucatori din tara (Steaua). El isi foloseste resursele in doua directii: angajaza un antrenor Dan Petrescu, cu nume, cunoscut pentru vehementa cu care isi apara clubul care il plateste si pentru lipsa crasa de srupule si reia pe scara larga relatiile cu fluirasii. Rezultatele se vad imediat, CFR nu prea joaca nimic, in 6 din cele 9 etape au fost ajutati fara perdea de arbitrii iar marele antrenor Petrescu este paravanul perfect pentru haiduciile lui Pazcany. Asta este reteta succesului in fotbalul romanesc pastorit de conducerile impostoare de la FRF, LPF si CCA. De ce sa faci investitii de risc in tineri sau in jucatori deja consacrati, cand poti merge direct la decidenti, la arbitrii!! Cu multe fluiere prietene si cu reciprocitati, prietenii si cooperative ad-hoc in play-off se castiga campionatul in Romania fotbalistica a lui burleanu, iorgulescu si vassaras si asa ajunge Romania sub locul 100 in clasamentul FIFA, dar cui ii pasa!!! Afara cu intrusii+aranjori din fotbalul romanesc!

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:53

TATAIE!LASĂ-NE!!!DU-TE LA PENSIE!FAULTUL A ÎNCEPUT ÎN AFARA CAREULUI!!!!STAI DE 100 DE ANI ÎN FOTBAL ŞI NU AI HABAR DE NIMIC!EŞTI VRAIŞTE!

Cosmin (15 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:55

Foarte elocventa poza / avatarul dumneavoastra de deasupra numelui. Va aranjati ochelarii pentru ca nu mai vedeti bine...ca si faza despre care ati scris acest "articol".

Ludwig (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:56

Intr-adevar, daca deac nu era doborat, putea parca cu lejeritate :))

gioni (109 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:56

dar cel DAT CRAIOVEI nici in insula BERMUDEI nu se acorda COMANESCU mai mult a favorizat CRAIOVA inventind citeva lovituri libere ptr niste simulari

Gogu (131 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:57

pai hai sa ascultam ce zice goal-keeperul lituanian atunci si nu va mai dati cu parerea aiurea, doar de dragul de a scrie ceva si de a va lua de arbitrajul din Romania.

Cititor ocazional (2 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 16:59

Putea "parca"?????😂😂😂😂😂

dinamo_fan (127 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:00

E penalty clar iar cartonasul rosu este acoperit de regulament. Parerea mea totusi ca in momentul in care ai dat galben nu revii dupa 3 minute cu rosu direct. Cine face chestia asta isi recunoaste propria incompetenta...incompetenta care este recunoascuta public la urmatorul penalty acordat. Le mai nimeriti domnule Ioanitoaia...dar din ce in ce mai rar, din pacate.

Gogu (131 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:01

Plus ca este clara situatia, iar ca "mare" jurnalist ma asteptam sa fiti documentat din punctul acesta de vedere: Hategan a acuzat o accidentare, Gaman si Coltescu sunt din Craiova, in timp ce Fesnic este din Cluj, Kovacs a arbitrat saptamana trecuta CSU-Botosani, plus ca joi are meci in Europa, Avram este retinut de la delegari dupa Dinamo-Voluntari, R.Petrescu se confrunta cu acele probleme de sanatate, asa ca s-au dus arbitrii FIFA. Poate ati fi vrut sa arbitreze dl.Balaj, si-asa sunteti un mare admirator al dumnealui...

Radu (2 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:02

De accord cu dvs...dar unde au fost greselile pro cfr amintite de dvs?!

Daniel (12 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:02

Saracu de tine... ***...poza cu tine spune totul... ,,maestre"????...ai nevoie de un control la ochi... *** ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

jane (6 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:02

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (10 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:04

Insasi faptul ca afirmi ca a fost fault d-le Ovidiu e FAULT !!! adica chiar nu mai stim fotbal ?? oare Deac chiar nu a tinut si el adversarul ?? nu se vede clar ca a fost o tinere reciproca???? NU SE VEDE CLAR CA TINEREA RECIPROCA A INCEPUT DIN AFARA CAREULUI IAR DEAC CAND SA VAZUT IN CAREU SA LASAT ,,MOALE,, ???? Oare Craciunescu chiar nu se privcepe la fotbal ?? El a fost arbitru !!! si inca unul foare bun ...domnule Ovidiu ..dumneata NU !! se poate compara parerea unui specialist in arbitraj cu parerea unui jurnalist ???? ,,E o opinie nu un verdict ,, e o expresie smechereasca ,,, stiti bine ca aveti influenta in randul microbistilor si incercati sa fiti subiectiv ...asa finut !!! dar nu tine la toata lumea !!! sa lasam SPECIALISTI SA VORBEASCA !!

Zgabeata Iftodie (15 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:04

Domnu' Ovidiu , articolele matale suna a dare de seama la sedinta de partid sau de sindicat de pe vremuri . Chiar nu-ti dai seama cat de penibil esti ???

Joo Ferenc (14 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:05

Domnule Ioanitoaia , sunt absolut siderat! In sensul bun! In sfarsit scrieti un articol in care CFR este judecat obiectiv dupa atata circ mediatic! Sa auzim de bine! ;)

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:05

95% dintre cei care comentează elucubrațiile astea pe care matale le numeşti pompos "editoriale" sunt în dezacord cu tine.Dar tupeul dumitale e cât casa!Nu vrei să ne laşi...NEAM!***, ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gigi (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:08

Cum vedeti invers dle ioanitoai asa si budescu daca nu-i punea mana-n gat si-l oprea se ducea spre gol dar arbitru i-a dat lui cartonas galben pt simulare ori nu este aceeasi echipa chiar comentatorul a spus la reluare ca fost o mana acolo dar degeaba discutam burleanu are ardealul sa castige alegerile iar steaua este anti

Mozzie (19 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:08

Jalnici Craciunescu dar mai ales (!!!!!) Porumboiu...Nu-mi venea sa cred credeam ca-i imita cineva vocea,pe ecran se derula faza noi vedeam ceva dar comentariul fostului arbitru ziceam ca e de la alt meci.Rau au mai ajuns.

rgm (7 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:11

Stau si citesc comentariile si nu imi vine sa cred ce aberatii pot sa debiteze *** astea. Deci,eu trebuie sa inteleg ca cfr fura prin arbitri campionatul,da?si cum face ea?pai vorbeste cu Vassaras,ca banuiesc ca de acolo pleaca,si cum ii zice nea Iuliu Muresan grecului?bre nea Vassaras,am vorbit noi cu arbitru x ca in etapa asta sa ne ajute si pe noi cu ce poate,vezi matale cum il delegi la meciul nostru,da? Hai ca nu degeaba,ce naiba... Si in tot campionatul,toti arbitrii care se plimba pe la meciurile cfr-ului fura pt ei,nu?oare ce pret or avea?toti la fel,sau in functie de ce obtine? Am innebunit cu totii,avem idoli specimene gen Gigi Becali si Mimi ***,care apropo,ce face el prin club?***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tudor (9 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:11

Deși recunosc faptul că aseară aș fi preferat un egal, trebuie să admit că aveți dreptate. Postacii se pot strădui să demonstreze contrariul, asta le este meseria... Am si eu o intrebare, la care poate veți răspunde intr-un viitor articol. Daum pleacă, probabil că și actualul staff federal, dar mai încolo. Până atunci trebuie numit selecționerul. Credeți că Dan Petrescu ar fi soluția?

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:12

tataie , pensioneaza-te !!!!!!......Debitezi numai aiureli !!!.....Aceeasi situatie a fost si la Budescu in meciul cu viitorul si ai tacut !......Esti foarte subiectiv in tot ceea ce debitezi !!!!.....Mai nou te pricepi si la arbitraj fara sa ai habar de regulament !!!!....Deac era in cadere libera cu citiva metrii inainte sa cada si cadea si daca ar fi alergar de unul singur !!!!.... "Legat de aceste polemici, n-ar strica să luăm aminte la vorbele lui Arlauskis, noua achiziție a clujenilor. „Am apărat și în Anglia (n.a. legitimat la Watford între 2015 și 2017)".......pai tataie Arlauskis minte din start cand spune ca a aparat si in Anglia pt ca in 2 ani a jucat....un singur meci !!!!....Mai corect era sa spuna ca a urmarit de pe banca meciuri in Anglia !!!!! Cum adica sa nu se vorbeasca de "fluierasi" cand arbitrii au ajuns sa decida cupa si campionate !!!!???.....Daca in campionatul trecut Petrescu le dadea stelistilior cele doua penalty`uri clare in meciul cu Viitorul alta ar fi fost campioana !!!!

dan (151 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:13

Este greu de spus, aproape imposibil! Daca, la inceput, a fost o tinere reciproca care l-a ajutat pe Deac sa cistige pozitia, tot ar trebui dat penalty ?

Demolarii (67 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:14

În spatiu fotbalului românesc, arbitrajul a devenit principalul actor , și nu echipele. Nu sunt de acord cu Ioanitoia privind penaltyul primit de CFR. Ținerea reciprocă trebuia sancționată, nu permisă pe motiv că amândoi au ținut. Dacă 2 jucători se lovesc cu pumnul în timpul meciului nu-i dai afară că fiecare a dat o data? În Loc Campionilor , acum vreo 20 de ani,2 jucători de la Blackburn au fost eliminați că s-au înjurat reciproc. Simplu fapt că a lăsat faza sa continue e o greșeală mare, fara de care interpretările ulterioare nu au sens. Cu toate acestea, camera din spatele porții arată un Deac care se împinge în adversar, mingea fiind prea departe ca sa o poată juca din poziția care o avea, plonjând odata ce a trecut linia careului. În repriza a doua a dat un penalty Craiovei, contestat de D Petrescu, copie a celui acordat lui Deac. Dar era 2-0, și Craiova cu un om mai puțin. Oare decizia a fost alibi pentru prima? Eu inclin sa cred că da. Cum și în meciul cu Dinamo, CFR a avut doi eliminat, ultimul în minutele de prelungire mai mult a ajutat CFR, Dinamo nemaipomenit având timp să reacționeze. Pe de altă parte, Arlauskas are dreptate, în Anglia nu se fac procese de arbitraj. Mourinho fiind un caz izolat. Dar în Anglia toți arbitrii aplica același mod. Nu unul lasă jocul, și altul penalizează fiecare atingere. În plus cluburile sancționează, politică a Federației de Fotbal privind respectul datorat adversarilor a și arbitrilor, jucători care trișează in timpul meciului, chiar daca nu au fost sancționați de arbitru. Problema e că LPF, foarte vocal când a bine vorba de interesele a unei anume echipe și a patronului din studiouri, nu ia poziție și accepta astfel de arbitraje. Dar Arlauskas exagerează când spune că a jucat in Anglia. A trecut e mai corect, mai ales daca ne amintim cum l-a ajutat pe Galga sa plece de la Espaniol.

gioni (109 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:14

a fost clar Penalty clar doar clonatii obisnuiti cu blaturile fcsb iste sunt speriati ca FCSB ul in ciuda blaturilor in serie din campionat pus se apeleaza la jucatorii adversi vezi CALINTARU BALGRADEAN BALAURI LAZAR etc iata cum cistiga FCSB ul

Dorin (166 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:15

Foarte corect si logic dar pe ultrasii stelisti care posteaza aici nu ii convinge nici regulamentul. Ei le stiu pe toate din care cauza au si ajuns la 4 puncte in spatele cefereului. Sincere felicitari pentru obiectivitate. Lasati cainii sa latre...

gigix (141 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:16

Regulamentul a fost modificat recent (acum aproximativ 2 ani) si in cazut tragerilor de tricou se ia pozitia in care s-a terminat infractiunea, nu cea in care a inceput. Asta e pentru toti specialistii astia care comenteaza la articole pentru ca au mintea odihnita. Cat despre presupusa tnere reciproca, se specifica in articol faptul ca in prima faza ambii jucatori s-au tinut de tricou, dar dupa aceea Deac a luat fata adversarului si i-a dat drumul, dar fundasul Craiovei a continuat tinerea pana in careu. In sfarsit mai vad si jurnalisti care nu fac doar cancan...

Adrian (141 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:16

Bre Nea Ovidiu, ai dat-o in Clujism din nou. Ai informatii ca ei trebuie sa fie campioni se pare...

sorin (5 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:20

In sfarsit un articol obiectiv, nu ca si isteriile becaliste si ale ziaristilor si comentatatorilor ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sandro (4 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:24

Ioanitoia un mare ratat!!!

Dezamagit (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:24

Deac se afla la minge si putea parca ? Cred ca trebuie sa va intoarceti la masina de scris...autocorrect-ul va joaca feste MARI ! :))

Lestie (78 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 17:24

Pai, ce putea sa spuna Balaj (se scrie Balazs, cu accent pe al doilea a), ***. Adica, tipul asta, care a stricat o groaza de meciuri pe cand era arbitru, e mai bun ca Porumboiu si Craciunescu! Ceea ce nu inteleg presarii, nici macar cei cu experienta, e ca se repeta povestile de acum cativa ani, cand, ajutata de fluierasi, echipa din Gruia a iesit campioana. Se va intampla la fel si acum, pentru ca FRF si LPF nu misca un deget (n-au probe, dar nici nu le cauta), iar ziaristii din fotbal nu fac decat sa se contrazica, dandu-le apa la moara lui Muresan et comp. care isi vad linistiti de treaba.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează