Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Penalty și roșu

După ce FCSB a cedat sâmbătă la Ovidiu și Craiova a pierdut duminică la Cluj, n-a mai rămas nicio echipă neînvinsă în Liga 1.

Permalink to Penalty și roșu
luni, 11 septembrie 2017, 4:22

Meciul din Gruia a stârnit discuții aprinse privind prestația brigăzii conduse de Ad. Comănescu, ale cărei decizii au fost contestate în final de ambele formații! Fiecare tabără a pretins, stil tipic românesc, că arbitrii au ajutat-o pe cealaltă, deși lucrurile n-au stat chiar așa. „Centralul” vâlcean a comis erori, dar n-a ținut cu vreuna dintre garnituri. Practic, a greșit în ambele direcții. N-a venit cu lecția învățată.

Cele mai mari controverse le-a provocat faza din minutul 37, la care Comănescu a dictat 11 metri în favoarea CFR-ului și, atenționat de asistentul V. Marinescu, cartonaș roșu pentru Tiago Ferreira, după ce inițial doar îl avertizase cu galben pe fundașul lusitan al oaspeților, cel cu plete gen Kempes. Cântărirea fazei i-a divizat pe analiștii TV, Balaj susținând la Dolce una, iar Crăciunescu la Digi alta, păreri diametral opuse!
Într-adevăr, la duelul dintre Ferreira și Deac a existat, în primul moment, o ținere reciprocă. După care clujeanul i-a luat fața lusitanului, a câștigat poziția, iar ultimul a continuat să-și tragă adversarul și să-l împingă în jos. În opinia mea, mai aproape de a lui Balaj, fault fără dubii și, obligatoriu, cartonaș roșu. Deoarece Deac se afla la minge și, dacă nu era doborât, putea marca. Elaborate de FIFA, Legile Jocului lămuresc problema culorii cartonașului: se sancționează cu eliminare intervenția celui care „împiedică o ocazie clară de înscriere a unui gol de către un adversar a cărui direcție generală de deplasare este către poarta jucătorului vinovat”. Consider că Deac s-a aflat în ipostaza de mai sus. E o opinie, nu un verdict.

Ultima decizie a lui Comănescu, asumată după consultarea cu tușierul, se justifică și prin aceea că Ferreira n-a căutat să joace mingea, ci a urmărit să-l oprească pe Deac din acțiune. Legile invocate mai precizează că „în toate celelalte situații (de exemplu, ținere, tragere, împingere a adversarului, imposibilitatea de a juca mingea etc), JUCĂTORUL VINOVAT TREBUIE ELIMINAT” (subl. mea). Qed.

Când însuși Marcel Popescu aprecia că „arbitrul Comănescu a fost depășit de miza meciului”, reproș parțial îndreptățit, președintele clubului din Bănie putea să recunoască și că vâlceanul a avantajat-o pe Craiova în câteva rânduri. Când nu l-a eliminat pe Băluță, care merita al doilea galben după ce l-a călcat din spate pe Culio, dar și când a acordat penalty pentru CSU la duelul dintre Vinicius și Burlacu. Corect, cei doi s-au tamponat, numai că imaginile surprinse de o cameră TV din spatele porții n-au arătat fault. Nicio neregularitate. Din păcate, deși excelent plasat, „centralul” a văzut faza din alt unghi și mai degrabă s-a păcălit. În măsura în care Comănescu mai are scuze, șefii CCA n-au deloc. Ei erau datori să delege la derby-ul etapei, duelul dintre locurile 1 și 2, un arbitru de pe lista FIFA, nu unul cu mai puțină experiență. La Cluj era de trimis Hațegan ori Kovacs (păstrat pentru hitul Mediaș-Chiajna!), greu de înțeles cum gândesc Vassaras și colaboratorii lui!

Legat de aceste polemici, n-ar strica să luăm aminte la vorbele lui Arlauskis, noua achiziție a clujenilor. „Am apărat și în Anglia (n.a. legitimat la Watford între 2015 și 2017), unde arbitrii greșesc mult, dar nu se spune nimic despre arbitraj”, a declarat Arla duminică seara. Deși nu-i chiar așa, căci Mourinho se ia de cavalerii fluierului etapă de etapă, goal-keeperul lituanian ar merita ascultat, ce ziceți?

Comentarii (138)Adaugă comentariu

@Cosmin (27 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 20:22

CFR nu e ajutata de arbitri mai mult decat alte echipe. Luati meciurile de cand a inceput campionatul si vedeti ca si FCSB si Dinamo si Astra au fost ajutate (adica s-a dictat in favoarea lor, in stituatii neclare). Asta cu CFR ajutata de arbitri tine de campania de denigrare si spaima in fata unei echipe care a inceput bine campionaul.

Gabriel (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 20:29

Bătrâne , îmbătrânești urât . Oricum , stai liniștit , *** . Ce-ai reușit să faci din fiţuica asta...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (195 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 20:37

cred ca totul se termina in momentul in care Craciunescu si Balaj se contrazic pe aceasta faza. Asta inseamna ca faza nu e clara si ca orice decizie a arbitrului este corecta. Sau, pentru cei cu mania contrazicerii, orice decizie ar fi fost gresita. Sa despicam acum firul in 16... ce rost are?

oltenia force one (133 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 20:42

Va respect atat de mult,dar sunt obligat sa va spun ca Deac,sau Ferreira nu s-au aflat nicio clipa in favoarea mingii !Nebunatica asta de,,basica,, a fost departe de ei !Daca vedeti interviul lui Deac de la digi,in care spune, citez,,am simtit o mana si m-am lasat,, spune clar, ca a cautat penalty-ul,pe care l-a si obtinut !Maetre va citesc de 40 de ani !Rugamintea mea este sa ....atentie la nuanta !

oltenia force one (133 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 20:45

P.S. Craciunescu a spus clar: Daca dai penalty,nu dai si rosu,ptr. ca (FIFA) spune :nu poti sa sanctionezi un jucator de 3(TREI) ori: penalty,rosu,si etape suspendare! Daca era in afara terenului (presupusul fault),atunci rosu si eliminare ! Aseara....galben !Mai documentati-va,va rog !

NIFL (4 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 21:04

Domnu Ioanitoaia, cu tot respectul si stima cu totii stim din pacate in Romania lucrurile merg diferit de cum at trebui iar cei de la comisii fac delegarile pe prietenii ori interes, total de acord cu un arbitru fifa pt aceasta partida. Insa si asa as vrea sa spun : haideti sa incepem sa iertam indiferent de arbitrii , cu totii suntem oameni si cu totii gresim , dumneavoastra ati fost mereu perfect ? Fara greseala ? Cu totii gresim iar in loc sa dam in cei ce gresesc mai bine sa cautam solutii mai bine sa "furam" tactica celor de afara si sa creem un program prin care sa pregatim arbitrii tineri cu o mentalitate diferita cu o atitudine diferita care sa faca o meseria din dragoste pentru fotbal si nu pentru "bunul buzunar" . Cu mult respect pt tot ceea ce faceti si ati facut dealungul carierei.

Popa (26 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 21:08

Nu sunteti impartial , domnule Ioanitoaia .

Kyro (4 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 21:13

@@Cosmin Diferenta este ca CFR este ajutata la 0 - 0 iar cealalte echipe cand si in meciuri care nu mai conteaza...

Mark (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 21:19

Dl Ovidiu, uitati-va la poza pe care ati puso ca "header" la acest articol! Cine vi se pare ca e mai in fatza? Si cine incearca sa bage mana ca sa isi faca loc mai in fatza? A fost lupta corp la corp si daca trebuia sanctionat ceva , era in afara careului si era in favoarea Craiovei! Pe de alta parte Deac nu a avut niciodata controlul balonului sa fie vorba de rosu! Nici vorba de pozitie iminenta de gol! A fost doar o lupta... cine ajunge primul la minge, iar din poza dvs Deac pleaca din spate si fortzeaza! Uitati-va pe video ca si in careu era in spate dar se impinge in picioare ca sa poata sa cada in fatza fundasului! Craciunescu ramane totusi cel mai bun arbitru!

Napoca Republic (8 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 22:02

Porumboiu si Craciunescu pot sa comenteze meciurile CFR-ului inainte de a se disputa ...oricum vor fi impotriva...imi pare bine ca din mocirla damboviteana cineva a avut curaj totusi s-o spuna pe cea dreapta ..arbitrul Balaj(ardelean drept desigur)

jhonny (3 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 22:11

Cand a avut controlul mingi Deac sa poata sa inscrie? Deac se sprijina (se impinge in el) pe jucatorul CSU, atunci cand este tras, nu il trage ala de da cu deac jos, asa zic si eu niste chesti pe care le vad cu ochii !

suporter tanar si amagit de de mediocritatea rezultatelor romanesti (1 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 22:37

un asa zis derby al inceputului de sezon,locurile unu si doi ale unui campionat tot mai sarac in rezultate europene,umbrit din nou de vesnicile greseli de arbitraj si subiectivitatile celor doua combatante .printre controversatele decizii nu prea s-a vazut un fotbal de calitate(nimic surpinzator),insa altceva ma intriga momentan,intrebarea care imi tot trece prin mintea axata asupra unui lucru fara sens precum alergatul dupa o minge infrumusetat de o apartenenta geografica,idealuri locale sau putere economica ori nivel de fericire al unei societati: cat o sa mai tina acest circ ,aceasta lipsa de profesionalism atat in privinta conducatorilor de fotbal,presei intrigatoare(aici nu e cazul inca),suporterilor needucati ,jucatorilor nedezvoltati psihic pentru presiunea constanta a munci sau antrenorii cu metode conservatoare(care au rolul sa inhibe dezvoltarea tinerilor in loc sa o fructifice)? cred ca sunt un realist si presimt ca o sa fie o vesnicie pana o sa se schimbe radical acest fotbal,insa macar sunt si un optimist care isi tot spune ca se putea si mai rau.pana o sa-mi placa ceva in acest sport practicat de romani o sa ma delectez cu aceasta piesa teatrala a societatii in care traim:fotbalul nostru sarac.

Mihai (2 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 23:19

Mă voi uita la meciurile din Liga I când vor fi două meciuri consecutive în care CFR să nu primească lovitură de pedeapsă. D-aia cred că e bun Dan Petrescu la națională, poate se repetă acolo chestia asta cu penaltiuri !

Boeangiu Marian (49 comentarii)  •  11 septembrie 2017, 23:46

Arbitri influentati negativ de comentarii partizane din partea tuturor, in contextul lipsei de valoare, de datorii mai vechi sau mai noi la te miri cine, contribuie la jocuri mocirloase, vascoase, lipsite de o minima luciditate , care dau adevarata masura a "valorii"jucatorilor,antrenorilor si conducatorilor de cluburi din Romania. Crunta realitate, in toata hidosenia ei ,apare la prima intalnire cu echipe sau jucatori decenti( nu mai mult) din Europa. Pe de alta parte , consider ca-l cautionati excesiv, nejustificat pe Hagi ca antrenor deoarece are succese punctuale, intamplatoare (ca multi alti antrenori), fara constanta, fara idei specifice dupa cumdovedesc rezultatele internationale cu echipe subtiri ale Europei. Dupa mine, Hagi e un bun tinichigiu auto ,dar masina , ca sa fie performanta are nevoie de motor bun iar el nu a aratat calitati de mecanic . Fotbalului romanesc nu-i mai sunt de ajuns "mecanicii" deoarece e in moarte clinica, el are nevoie de ingineri(specialisti cu carte).

Andrei F (1607 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 0:02

Balaj acum la Dolce...,,...jucatorul are o mana pe el dar nu este penalty pentru ca Budescu cade de pe varfuri...!!!!!,,Deci s- a inventat un nou accesoriu masculin,mana adversa poate in loc de cravata...Sa vedem cum scoate CFR- ul...Cica Budescu este tinut dar Deac are mana adversa peste umar..., ,Deci acest nou accesoriu - mana adversa- nu se poarta peste umar!!!!Balaj la faza cu Deac...,,sa cautam circumstante arbitrului,,...Deci orice decid Gaman si Comanescu....Oau...continua iar cu BMF- istul la rosul de la Sepsi...Sper ca Anganovici nu se uita...Imi ajunge!

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 0:17

Comenteaza multi orbi pe-aici..Deac nu-l tine nici o clipa pe adversar..e voie sa intinzi bratul,dar craioveanul il tine de tricou,apoi il trage si-l impinge in jos. Revedeti faza si cautati momentul in care Deac prinde,apuca adversarul sau echipamentul acestuia si mai comentati cand gasiti acel moment la faza respectiva !!! Craciunescu se face de rusine de fiecare data cand vb de CFR,asa cum se umplea de penibil cand incerca sa-l scoata pe fiul lui.. Mare surpriza acest articol scris de Ioanitoaia in care "indrazneste" sa pomeneasca de Balaj si judecata corecta,impartiala a fazei..eram obisnuit sa cantati in corul prietenului Craciunescu si impotriva CFR. Vedeti ca se poate ?

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 0:28

Luati aminte ca pana si Craciunescu,cu toata dusmania lui fata de CFR si oltean cum e a recunoscut ca 11 m pt Craiolguta a fost pomana !!! Inventat! Deac n-a facut altceva decat sa-si protejeze pozitia,intinzand legal bratul..asa cum protejeaza mingea orice fotbalist cand o "conduc" spre aut sau propriul portar..vedeti luptele la coltul terenului cand unii vor sa traga de timp.

Szsebi (16 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 0:32

Pentru cei care sustin ca tripla pedeapsa nu mai exista: The previous 'triple-punishment' rule required a red card - and therefore a suspension - as well as the award of a penalty under those circumstances. However, players committing accidental fouls that deny a goalscoring chance will now be cautioned instead. But deliberate fouls will still incur a red card. Those include holding, pulling or pushing, not playing the ball, serious foul play, violent conduct or deliberate handball in order to deny a goalscoring opportunity.

leo (9 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 3:13

nu vedeti domne ca se tin reciproc, cum sa sanctionezi numai pe unul?

Carol K (77 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 4:21

Asa este,penalty si rosu ! Lolk si Bolek,(Porumboiu si Craciunescu) PENIBILI ! Mi-era mie jena de pozitia si explicatiile lor de "specialisti" mai ales la Porumboiu.

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 6:20

CFR Cluj este echipa care tureaza cu arbitri ori fara ei, in asa fel sa inteleaga toata lumea ca vor lua campionatul. Nu se stie, dar un lucru este clar: Nu mereu joaca cinstit si oamenii vorbesc si condamna un arbitru care apara interesele CFR-ului. Sant si alte cazuri dar nu se compara gravitatea unora cu a celorlalti. Dar, vom trai cu dorinta ca fotbalul sa se joace pe cinstite. Sa speram. Bun articol. Hai Romania!

George Stinga (1 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 7:13

Am citit doar pana la "Deac se afla la minge"... mai departe nu avea rost sa mai citesc.

cj666 (51 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 7:45

@mihai Interesenat e cum presa poate spala creierul unora. CFR primeste penalty-uri pentru ca echipa aia chiar are forta de atac. Interesant ar fi sa scrie cineva cum se dau penalty-uri impotriva cfr. Vezi ce a primit craiova....

Ducu (3 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 8:57

Nea' Ovidiu, serios ?!? Dumneavoastra ati scris articolul asta ?!? Parca nu-mi prea vine-a crede... Adica cum ?!? CFR a avut penalty clar ? Si craioveanul a simulat la penalty-ul acordat ?!? Pfoai... asa ceva, sa dati dreptate CFR-ului, cand chiar are ?!? Mai rar asa ceva !!! Mi se pare de-a dreptul ca n-ati scris dumneavoastra articolul asta, cu atat mai mult, cu cat vad asta: "Legat de aceste polemici, n-ar strica să luăm aminte la vorbele lui Arlauskis, noua achiziție a clujenilor. „Am apărat și în Anglia (n.a. legitimat la Watford între 2015 și 2017), unde arbitrii greșesc mult, dar nu se spune nimic despre arbitraj”, a declarat Arla duminică seara." n.a. ?!? Serios ?!? Pai, cine e autorul, nu dumneavoastra ?!? E clar, n-ati scris dumneavoastra acest articol. Altfel, n-ar fi fost nevoie de aceasta paranteza. Doar referirea la Kempes si pletele lui ma pune putin pe ganduri... :)

cosmin (1 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 9:26

Cred că titlul potrivit ar fi fost ,,penalty şi vin roşu,,! Da, nea ovidiu, vin roşu!!!! Trebuie băut cu măsură, iar efectul trebuie folosit în alte scopuri decât manipulare şi dezinformare! Dar probabil că de la o vârstă ori că bei roşu ori alb tot aia este, nea ovidiu!!!! Din păcate am scris cu o mic.....

Șerban (147 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 9:49

Domnul Ioanițoaia, nu mai aveți contract cu italienii?! Oricum vă codeați să faceți publice constatările lor, pentru că, de regulă, Steaua/FCSB și Craiova erau an de an în fruntea listei celor „păgubiți”! Chiar vă bagă în faliment acest contract? Sigur că nu-i bine să se spună etepă de etapă, dacă „nu aveți voie” să acuzați arbitrii, dar la final de tur și de campionat, de ce nu? Nu vreți să fiți acuzat de partizanat pentru Craiova? Nu vreți să-i dați apă la moară lui Gigi Becali? Fanaticii din Giulești au mai primit o lecție, dar oricum nu învață nimic - boala lor este transmisă din generașie în generație.

gil (2 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 10:57

Nea Ovi ,...ai vazut sau ai auzit faza cu penalty-ul!!?

Andrei F (1607 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 11:12

Ce faceti,il asteptati pe Balaj sa se scoale sa va confirme?Puteti da comentariul linistit ca nu am mintit cu nimic...Erau vorbe in plus care trebuiau spuse.Vorbe ale lui Balaj care a crezut ca este atit de mare incat faza cu hentul de la Ovidiu nici nu a fost data doar ne-a spus ,,seful,,ca nu a fost hent pentru ca jucatorul a vrut sa fereasca mana...Adica in fractiunea aia de secunda ala a gandit sa fereasca mana si nu a fost lasat???Dau din nou comentariul cu spusele lui Balaj si poate spuneti si de ce nu poate aparea cind apar comenarii de acum.Daca vreti doar aplaudaci..........................................................................................................................Andrei F (695 comentarii) • 12 septembrie 2017, 0:02 Comentariul tău așteaptă moderare. Balaj acum la Dolce…,,…jucatorul are o mana pe el dar nu este penalty pentru ca Budescu cade de pe varfuri…!!!!!,,Deci s- a inventat un nou accesoriu masculin,mana adversa poate in loc de cravata…Sa vedem cum scoate CFR- ul…Cica Budescu este tinut dar Deac are mana adversa peste umar…, ,Deci acest nou accesoriu – mana adversa- nu se poarta peste umar!!!!Balaj la faza cu Deac…,,sa cautam circumstante arbitrului,,…Deci orice decid Gaman si Comanescu….Oau…continua iar cu BMF- istul la rosul de la Sepsi…Sper ca Anganovici nu se uita…Imi ajunge!

Tudor Costel (18 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 11:14

Craciunescu si Ioanitoaia ar trebui sa se abțină la meciurile Craiovei ! Ei nu pot fi obiectivi !

Ion (77 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 11:53

@ Tudor Costel De acord cu ceva mențiuni...La Porumboiu e cazul de CFR...La Balaj și ziaristul de fata se pune problema sa nu fie vorba de Steaua...La Balaj totuși nici CFR nu e indicat...Având precedentul cu Tănase,Alibec și Budescu care sunt tot jucătorii de la Viitorul și Astra...Deac trebuie felicitat că nu a mers la Steaua... Pentru că sunt atât de diferite fazele cu Budescu și Deac? De ce nu sunt judecate identic?Cum sa spui că la Budescu și Deac a fost tinere reciprocă când ei nu țin pe nimeni?Și tinerea aia este pe un pas?Apoi Budescu controla mingea... Nu ,este o tinere continuă...O fi trebuit să-l ia Budescu pe fundaș și la vestiar? GSP ne-a spus că asta s- a întâmplat parcă în Germania când atacantul a fost schimbat și cel cu marcajul mergea după el de a râs tot stadionul! Și Budescu a fost schimbat...O vrea GSP și Balaj sa încânte stadioanele...?

Mirel (7 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 12:10

Nea Ovi, tot respectul dar este prima oara in 30 de ani in care imi dau seama ca ar trebui sa va retrageti.Varsta si grijile isi spun cuvantul. Poate mai priviti odata faza,Deac si Ferreira nu s-au aflat nicio clipa in favoarea mingii, iar Deac daca nu cadea regreta cel mult, pentru ca nu putea marca! Mingea era la Gara! De tripla pedeapsa nu spuneti nimic??Adica penalty,elimnare si suspendare.

niste intrebari (19 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 13:01

1. credeti ca in spania s ar fi dat 11 m? dar in italia sau franta, ca de anglia sau germania nu are sens sa mai vorbim. 2. credeti ca e doar o coincidenta ca cfr iese rau pe plus la capitolul ajutor de la arbitri? 3. credeti ca e doar o coincidenta ca majoritatea fazelor la limita sa fie judecate doar in favoarea unei echipe? cam la cate astfel de dueluri la minge in afara careului s ar da fault in spania sau italia? 5. credeti ca in fotbalul romanesc exista coincidente?

tudor (3 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 13:28

nu scrie nimeni de falimentul ASA? se judeca vineri: În consecinţă, solicităm deschiderea procedurii de faliment a debitoarei Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Târgu- Mureş”, fiind îndeplinite condiţiile prevăzute de art. 143 din Legea nr. 85/2014. În temeiul art. 223 alin. (3) din Codul de procedură civilă solicităm judecarea în lipsă. Ataşăm adresa nr. 1866/1915/13.07.2017, emisă de Administraţia judeţenă a finanţelor publice Mureş – Colectare – Serviciul colectare executare silită persoane juridice. (Anexe: file) DÉNES Irén, Şef administraţie, Claudia POP, Şef serviciu juridic M. Husar, Consilier juridic

Dollar76 (4 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 13:31

Toata stima pt activitatea dumneavoastra domnule Ioanitoia!Dumneavoastra spuneti sa-l ascultam pe portarul de la CFR cand emisiunea Procesul etapei s-a axat pe arbitraj?Cine i-a invatat meserie pe tinerii jurnalisti ?Daca va aude regretatul Traian Tomescu ,invitat la emisiunile respective, ce zice?Problema pe care nu o ridicati este ca una este sa se greseasca pentru tine la 0-0(cum se greseste mai mereu pt CFR) si alta este sa se greseasca impotriva ta cand ai 2-0 (nu prea mai are importanta).Ce spuneti ?

dan (15 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 13:32

numai coincidente pt cfr...toate fazele litigioase sant in favoarea lor.Nea Ovi ,chiar ca Daum avea dreptate, la ambalaj la sardele cu voi ca nu plateste nimeni fitzuica voastra...

gigi_becali_4 (152 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 15:10

Aceeasi faza ca la Deac a fost la Budescu , identica ! Din pacate pentru dvs , la momentul Budescu nu ati luat atitudine, desi atunci si Balaj si Craciunescu au avut pareri identice, ca trebuia penalti.

gigi_becali_4 (152 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 15:18

Nea Ovi, sa-mi imprumuti si mie ochelarii aia cu care vezi in poza asta ca Deac e la minge, ca e mai aproape de minge . ca " a luat pozitia " si ca vorba dvs , ca " e gata gata sa marcheze " .... Vreau si eu sa folosesc ochelarii dvs, si cand mai da Steaua cate o bara, sa vad gol :)

tudor (3 comentarii)  •  12 septembrie 2017, 16:13

https://ardealnews.ro/2017/09/12/de-ce-sponsorizeaza-cardiologul-benedek-asa2013-banii-de-la-buget-virati-ilegal/

Comentează